ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!;! Η ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ!;! Η ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!;!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!;! Η ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ!;! Η ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!;!

Μία μυστηριώδης υποθαλάσσια δομή υπάρχει κοντά στο Μαλιμπού η οποία έχει προκαλέσει πονοκέφαλο σε ερευνητές αλλά και στην περίφημη ΝSA – http://el.wikipedia.org/wiki/NSA – (https://www.nsa.gov/ )!!!! Θεωρείται ως ένα είδος διαύλου επικοινωνίας ή μεταφοράς, η οποία πρόσφατα εξέπεμψε νέο σήμα προς κάπου αλλού όπως είπαν οι ειδικοί που ερευνούν αυτό το τόσο παράξενο εύρημα!!!!

Βρίσκεται 6 μίλια από την ακτή του Point Dume ( Πόηντ Ντουμ όπου σημαίνει – σημείο καταστροφής – http://en.wikipedia.org/wiki/Point_Dume  ) στο Malibu ( Μαλιμπού ) της California ( Καλιφόρνιας ) , είναι περίπου 2000 πόδια (666μ.) κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, έχει οβάλ σχήμα με 3 μίλια πλάτος και στο google maps θα το βρείτε στις συντεταγμένες 34° 1’23.31″N 118° 59’45.64″W !!!! Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, περιβάλλεται από μία σειρά κάθετων πτυχώσεων σε ίσες αποστάσεις, οι οποίες μοιάζουν να αποτελούν κολώνες ή κίονες κάποιου είδους!!!! Αυτή η δομή λέγεται πως είναι γνωστή ως << πλοίο >> στους αυτόχθονες Chumash ( Τσάμας – http://en.wikipedia.org/wiki/Chumash_people _ http://www.santaynezchumash.org/history.html ) οι οποίοι λένε, επίσης, πως η περιοχή πλημμύρισε πριν 12.000 χρόνια -δηλαδή στα χρόνια που υπολογίζεται ότι βυθίστηκε η Ατλαντίδα!!!!

Η συγκεκριμένη δομή αρχικά είχε εντοπιστεί από τον συγγραφέα Robert M Stanley ( Ρόμπερτ Μ Στάνλεϊ – http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Stanley_%28aviator%29 ) μέσω του google maps το 2010 και, με βάση διάφορες πληροφορίες και στοιχεία, πιστεύει ότι μπορεί να είναι ένα μεγάλο εξωγήινο σκάφος που έχει παραμείνει κάτω από το νερό για χιλιάδες χρόνια …..!!!!

Υποστηρίζει, επίσης, ότι το παράξενο αντικείμενο θα μπορούσε να είναι μια αστροπύλη, μια σκουληκότρυπα που χρησιμοποιείται από εξωγήινους για να επισκέπτονται τη Γη -και ότι συνεχώς η περιοχή και το επίμαχο σημείο διερευνάται από μίνι-υποβρύχια που στέλνονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, μέσα από αρχαίους σωλήνες λάβας κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνια, που συνδέονται με υπόγειες στρατιωτικές βάσεις στην έρημο Mojave ( Μοτζάβ – http://www.rense.com/general4/mo.htm ) – (http://govbooktalk.gpo.gov/2013/11/07/arming-the-fleet-the-compelling-story-of-a-secret-navy-base-in-the-desert/ )!!!!

Όταν ήρθε σε επαφή με έναν παλιό φίλο που ζει στην περιοχή, τον Emmett ( Έμετ ), ο Έμετ του είπε ότι γνώριζε για την παρουσία αυτής της δομής ήδη από την τελευταία δεκαετία, προτού ο Στάνλεϊ την ανακαλύψει μέσω της εφαρμογής του της google!!!!
Το εκπληκτικό είναι ότι ο Έμετ έκανε ήδη από παλιά δειγματοληψίες στην περιοχή και << λάμβανε >> παράξενα ραδιοσήματα να εκπέμπονται από το << αστρόπλοιο >>, σύμφωνα με το Yahoo News!!!! Ο Έμετ υποστηρίζει πως τα HAM – http://en.wikipedia.org/wiki/Amateur_radio  ραδιοσήματα που κατέγραψε προέρχονται από αυτή την δομή, και έτσι σχηματίστηκε η πεποίθηση ότι η << δομή του Μαλιμπού >> είναι ένα μεγάλο διαστημικό σκάφος που είχε την κατοικία εδώ, ίσως από τους αρχαίους χρόνους!!!!

<< Κάθε μέρα συναντούσα αυτά τα σήματα >>, λέει ο Έμετ, ετών 93, ο οποίος υπήρξε ερασιτέχνης ασυρματιστής από το 1938. << Το καταπληκτικό με τις εκπομπές είναι ότι έχουν μία σταθερότητα. Ήξερα, λοιπόν, ότι το σήμα έπρεπε να είναι πολύ κοντά >>, συνέχισε!!!!
Ο  Έμετ υποστηρίζει ότι παρακολούθησε την πηγή αυτών των σημάτων χρησιμοποιώντας μία ισχυρή κεραία τοποθετημένη πάνω σε ένα φορτηγό και εντόπισε ότι προερχόταν από μια μυστηριώδη υποβρύχια δομή κοντά στην ιδιοκτησία του στη Φλόριντα!!!!

<< Είτε είναι μια βάση είτε ένα διαστημόπλοιο, ο Στάνλεϊ ισχυρίζεται ότι είναι σε τέλεια ευθυγράμμιση με πολλά μεγαλιθικά μνημεία στο Μαλιμπού και ταιριάζει με τους προφορικούς θρύλους του Τσάμας που ισχυρίζονται ότι αυτή η περιοχή πλημμύρισε πριν 12 χιλιάδες χρόνια!!!!

Ο Nigel Watson ( Νάητζελ Γουάτσον – http://www.lancaster.ac.uk/lec/about-us/people/nigel-watson , συγγραφέας του Haynes UFO Investigations Manual (http://www.plymouthherald.co.uk/UFO-expert-writes-latest-Haynes-manual/story-20085878-detail/story.html )  λέει: << Υπάρχουν πολλές φήμες και ιστορίες για υπόγειες και υποθαλάσσιες ξένες βάσεις διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο, συνήθως σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές που σχετίζονται με θεάσεις UFO και άλλα ανεξήγητα γεγονότα.
Όμως, η μυστηριώδης υποθαλάσσια δομή δεν έχει γίνει μόνο αντικείμενο έρευνας των ερευνητών UFO αλλά και γεωλόγων ακόμα και του FBI (http://www.fbi.gov/ ) – (http://el.wikipedia.org/wiki/FBI ) αλλά και τις NSA!!!!

Η δομή προκάλεσε το ενδιαφέρον γεωλόγων όπως του
David Schwartz ( Ντέιβιντ Σβαρτς – https://www.linkedin.com/pub/david-schwartz/a/22a/ba1  της αμερικάνικης Geological Survey ( Τζεολότζικαλ Σέρβει – http://www.usgs.gov/ ) , ο οποίος δεν βρήκε κάτι περίεργο και αλλόκοτο σε αυτήν, παρά μόνο ότι είναι κάπως ασυνήθιστη λόγω του επίπεδου πλατώματος, χωρίς όμως αυτό να προσδίδει κάτι!!!!  Στην έρευνα αναμείχθηκε και ένας πρώην ειδικός πράκτορας του FBI, ο Ben Hansen ( Μπεν Χάνσεν – http://www.benhansen.com/ ) ο οποίος δήλωσε πως για να δούμε αυτό που βλέπουμε στο google maps η εφαρμογή συνδυάζει πληροφορίες από το Ναυτικό, την NASA, την NOAA (http://www.noaa.gov/ ) και άλλους οργανισμούς!!!! Κατά συνέπεια αυτό που βλέπουμε δεν είναι πραγματικό αλλά σε κατά προσέγγιση με ελλιπείς πληροφορίες γραφικών!!!! Όλοι όμως υποστηρίζουν πως οι κάθετες πτυχές που μοιάζουν με κίονες σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους είναι φυσικές!!!!

1

Ωστόσο παρά τους ισχυρισμούς των ειδικών ότι η δομή αποτελεί έναν φυσικό υποθαλάσσιο σχηματισμό, κανείς από αυτούς ή κάποιος άλλος δεν μπήκε στην διαδικασία να ερευνήσει το θέμα των ραδιοσημάτων που λαμβάνει τακτικά ο Έμετ… φανερά τουλάχιστον!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sfK4ytnpU8g[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MEUWT9UaN3s[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=U27M6VsyR-g[/youtube]

Πρόκειται τελικά για κάτι αρχαίο!!;!! Η μήπως για ένα πανάρχαιο διαστημόπλοιο!!;;!! ή για κάποια αρχαία άγνωστη δομή όπου φυλάει μια πύλη…μια αστροπύλη!!;;!! Για τα παράξενα ραδιοσήματα γιατί οι μυστικές υπερθέσεις των ΗΠΑ δεν λένε τι είναι και που πηγαίνουν!!;;!! γιατί η NASA ( http://www.nasa.gov/ ) ενδιαφέρθηκε σαν τρελή για το όλο θέμα!;! Προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε το τι είναι …..

Μην νομίζετε ότι είναι μόνο αυτό ως παράξενη δομή κάτω από την θάλασσα!!!! Δείτε το παρακάτω βίντεο να μείνετε με το στόμα ανοιχτό για πολύ ώρα!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=D3GUUrlNm_E[/youtube]

Αν και θα ήθελα να ασχοληθώ με το τελευταίο βίντεο δεν το κάνω….ας αφήσω κάποιον άλλον ερευνητή να το κάνει…..αυτό όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι θυμίζει η κατασκευή του κάτι από Έλληνες!!!! Τι!;! Θα σας αφήσω να το βρείτε μόνοι σας!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


8 σκέψεις στο “ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!;! Η ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ!;! Η ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!;!

 1. ΣΑΜΑΝ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!! ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΕΣΩ – ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΟΝΤΩΝ ΦΩΤΟΣ ΟΜΑΔΑ ΑΡΚΟΥΡΙΩΝ
  ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΛΕΕΙ…..!!;;!! .. ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΝΙΚΑΝΕ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Κ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ. ΟΛΑ
  ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ κτλ.κτλ….;; ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΝΟΩ…… ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΟΗΘΑ ΛΙΓΟ
  ΤΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΛΙ…;;;;

  http://universalblessing.blogspot.gr/2015/06/2015.html

  1. someone!!!!!

   ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!;! ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!;! ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΩΝ ΣΚΩΤΑΔΕΙΣΤΩΝ!;!

   ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!!!

   ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΗΠΝΙΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ…ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. ΔΥΧΤΥΧΟΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΦΑΝΙΣΕΙ ΤΝ ΦΙΛΩΝ Κ ΣΩΤΗΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΛΩΝ
    ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΟΥΜΕ!! ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ…. ΑΝ…. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ
    Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΦΩΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΔΙΠΟΛΟ….ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΣΤΟ ΝΟΥ Κ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ…. ΤΙ ΝΑ ΠΩ… ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΟΙ…!!! Η ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ….!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΜΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 2. Σαμαν το λινκ για τον Στανλευ μαλλον δεν ειναι το σωστο.Η φρικιπεδια τον βγαζει πεθαμενο απο το ’77.

  Τοσοι κατακλυσμοι εχουν περασει στη γη και αν παρουμε τοις μετρητοις το disclosure project τοτε γιατι οχι !!!

Αφήστε μια απάντηση