ΚΡΟΓΚΛΙΝ ΓΚΡΕΗΝΤΖ!!!! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΒΑΜΠΙΡ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΚΡΟΓΚΛΙΝ ΓΚΡΕΗΝΤΖ!!!!  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΒΑΜΠΙΡ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

 

Η ιστορία του χωριού Croglin Grange ( Κρόγκλιν Γκρέηντζ ) ως πόλη βαμπίρ έλαβε χώρα μετά το αγγλικό εμφύλιο πόλεμο το 1650!!!! Η ιστορία έχει μείνει γνωστή από την οικογένεια με το επώνυμο Fisher ( Φίσερ ) όταν αποφάσισε να κινηθεί προς τη νότια Αγγλία και νοίκιασαν ένα απομακρυσμένο αγρόκτημα!!!! Υπήρχαν δύο αδελφοί και μία αδελφή που ονομάζεται Cranswell ( Κράνσγουελλ )!!!!

Το καλοκαίρι ήταν αρκετά ζεστό εκείνη την εποχή αποφάσισαν να κοιμηθούν με τα παράθυρα ανοιχτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, η δομή του κτιρίου ήταν μονοκατοικία και κοντά στο διάδρομο βρισκόταν ένα παρεκκλήσι!!!! Εκεί κοντά υπήρχε ένα μικρό νεκροταφείο, που κάποτε ανήκε στην οικογένεια Howard ( Χάουαρντ ), οι οποίοι ήταν οι γαιοκτήμονες!!!!

Croglin Grange

Είναι αυτοί οι βρικόλακες;

 

Αργά το βράδυ, οι δύο άνδρες κάθονταν με την αδελφή τους Cranswell κοιτάζοντας το φεγγάρι. Αργότερα αποφάσισαν να αποσυρθούν για να κοιμηθούν!!!! Η αδελφή τους ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της μισόγυμνη από την καυτή ζέστη!!!! Στη συνέχεια, έκλεισε το παράθυρο στο δωμάτιό της, αλλά αποφάσισε να μην κλειδώσει τα παντζούρια!!!!

Το βράδυ αυτό ήταν βαρύ, ωστόσο, στην Cumbria ( Κούμπρια ) στο κατακαλόκαιρο μεταξύ της δύσης και της ανατολής ποτέ δεν ήταν τόσο βαριά παρά βόρεια!!!! Αδελφή ξύπνησε και παρατηρούσε  πολλά φώτα που προέρχονται από το σπίτι το οποίο διαχωριζόταν από το γκαζόν στο μικρό νεκροταφείο!!!! Καθώς προσπαθούσε να δει το τι ήταν είδε μια σκοτεινή σκιά να κινείται προς το σπίτι και να έρχεται πιο κοντά στο παράθυρό της!!!!

Croglin Grange 1

Ότι κι να ήταν αυτή η σκιά την τράβηξε έξω από το σπίτι από το παράθυρο της και την έριξε στο γκαζόν όπου βίαια την δάγκωνε στο λαιμό της !!!!Και οι δύο αδελφοί της άκουσαν την κραυγή της και στην συνέχεια την βρήκαν  κάτω ριγμένη στην πόρτα!!!! Πάνω της γερμένο ένα σκιερό πλάσμα το οποίο στη συνέχεια έφυγε αφήνοντας την αδελφή τους να βρίσκεται στο πάτωμα αιμορραγώντας από το λαιμό της!!!! Ένας από τους αδελφούς κυνήγησε αυτό το παράξενο πλάσμα, αλλά δεν ήταν αρκετά γρήγορος και πριν προλάβει να καλύψει τη διαφορά αυτό εξαφανίστηκε στις σκιές!!!!

Αυτό ζόμπι δαίμονας σκότωσε σχεδόν την αδελφή τους, όπου είναι μία από τις πρώτες γνωστές αναφορές ενός βαμπίρ που  πίνει αίμα, επίσης εκείνη την εποχή ήταν γνωστό ως Νουσφεράτου!!!! Από τότε στο ίδιο χωριό έγιναν επανειλημμένες  επιθέσεις από το ίδιο πλάσμα αν και πολλοί λέγανε ότι δεν ήταν ένα!!!! Σιγά σιγά πίστευαν ότι κάθε οικογένεια είχε και από ένα θύμα του Βαμπίρ όπου και αυτά με την σειρά τους έκαναν το ίδιο!!!!

 Croglin Grange 2Το χωριό Grange, και οι παλαιοί τάφοι βαμπίρ!!!!

Αν και στο χωριό ζητήθηκε βοήθεια από τις αρχές άργησε να έρθει, όταν ήρθε οι αρχές έκαναν αναφορά ότι δεν υπήρχε τίποτα τέτοιου είδους πλάσματος στην περιοχή και οι ντόπιοι αν και περίεργα στο δέρμα τους λευκοί ούτε φοβισμένοι ήταν αλλά ούτε και έκαναν παράπονα για αυτό το πλάσμα ή πλάσματα!!!!

Αργότερα ο Τομ Έριγκτον περιηγητής το 1805 ότι σε αυτό το χωριό όλα ήταν πολύ παράξενα όπου είχε περάσει και καθίσει μια βδομάδα!!!! Αναφέρει τα εξής;

<< Οι χωρικοί σπάνια βγαίνουν την μέρα έξω και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Την νύχτα το χωριο όλο είναι στο πόδι κάνοντας όσες ποιο πολλές δουλειές μπορούν. Κανείς δεν δείχνει να έχει πίστη στο θεό και η εκκλησία είναι ερειπωμένη εδώ και χρόνια. Παπάς δεν υπάρχει. Όλοι οι χωρικοί αν και φιλόξενοι το δέρμα τους είναι λευκό όπως των πεθαμένων, το κρέας που τρώνε δεν το μαγειρεύουν καν προτιμάνε να είναι σχεδόν ωμό στάζοντας αίμα. Η συμπεριφορά τους αν και φιλική εκπνέει ένα είδος τρόμου από τον τρόπο που περπατάνε όπου θυμίζει μηχανικό. Δεν μπορώ να καταλάβω….. λένε ότι βαμπίρ τους είχαν επιτεθεί μα από ότι διαπίστωσα ίσως να πάσχουν από ένα είδος παράξενης και άγνωστης νόσου που να τους δημιουργεί αυτά τα προβλήματα….ή είναι βαμπίρ όπως λένε… >>.

Ο Έριγκτον μετά από αυτήν την περιοδεία του και γυρνώντας στο Λονδίνο εξαφανίζεται μυστηριωδώς!!!! Πολλοί ερευνητές της εποχής εκείνης κάνουν λόγο ότι σε αυτό το χωριο όλοι οι κάτοικοι είναι βαμπίρ μα κανείς όμως δεν το απόδειξε!!!! Μέχρι και σήμερα στο συγκεκριμένο χωριό πιστεύετε ότι υπάρχουν βαμπίρ και ο κόσμος αποφεύγει τα βράδια ιδιαίτερα να το διαπεράσει!!!! Οι αρχές από τότε αλλά μέχρι και το 1949 που το ερεύνησαν πάνω από δέκα φορές αναφέρουν ότι όλα αυτά είναι δεισιδαιμονίες του κόσμου και ότι το χωριο αυτό είναι μια χαρά!!!! Είναι!;! Αυτό το ξέρει όποιος πάει εκεί να το επισκεφθεί!!!!

Το θέμα αυτό έμπνευσε το σκηνοθέτη Μπράν Στόκερ να γράψει το Νουσφεράτου ως έργο όπου και παραθέτω ποιο κάτω ως η πρώτη ταινία με βαμπίρ που γυρίστηκε ποτέ ( η ταινία είναι όλη χωρίς περικοπές του 1922 ) αλλά και το περίφημο διήγημα Δράκουλας!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rcyzubFvBsA[/youtube]

Οι ημερομηνίες συνδυάζονται σχεδόν με τις Ελλάδος όπου υπήρχε εκείνο τον καιρό έξαρση από επιθέσεις από Βουρβούλακες όπου έχω γράψει σχετικό άρθρο με αποδείξεις!!!! Όποιος θέλει να διαβάσει το σχετικό άρθρο ας πατήσει ΕΔΩ!!!! Αν και κάποιοι Βαμπιρολόγοι δηλώνουν ότι δεν μπορούν με σαφήνεια να μας πουν τι ακριβώς είναι τα Βαμπίρ αυτό ίσως να μην το μάθουμε ποτέ!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΚΡΟΓΚΛΙΝ ΓΚΡΕΗΝΤΖ!!!! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΒΑΜΠΙΡ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

 1. Ενδιαφέρον άρθρο , όπως κι αυτό με τα σκυλιά της κολάσεως , που ειδα πρόσφατα απο μια συνέντευξη σου , τελικά όλα στην Αγγλία; (γιατί; )

  Απ την άλλη αν δεις και την ταινία που κι αυτη ειναι βασισμένη στον Μπράν Στοκερ καινούργια Dracula Untold αλλά με τελείως διαφορετική δομή απ το κλασικό που γνωρίζουμε αφήνοντας μας να καταλάβουμε πως ο δράκουλας ζει ακομη στην σημερινή εποχή , είναι ένα ερώτημα γνωρίζω πως αρκετές ταινίες που παίχτηκαν απ την Αμερική , έχουν βγει κατα μέρη Αληθινές με 1-2 χρονια διαφορά . Τωρα θα αναρωτηθώ … είναι παλι παιχνίδια του μυαλού ή θελουν να μας πουν και πάλι *κάτι*.

  1. Meten!!!!

   ΜΕ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΣ ΤΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ…. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΠΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ!!!! ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ…..ΙΣΟΣ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΟΛΛΙΓΟΥΝΤ ΒΓΑΖΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΦΙΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΑ Η ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΦΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση