ΛΥΚΑΩΝΕΣ-ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ part 2

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ  part 2

Πολλές φορές έχω δει έργα με Λυκάωνες ( λυκάνθρωπους ) που είναι εκτός πραγματικότητας, δείχνει ότι ένας Λυκάωνας ( λυκάνθρωπος ) δαγκώνει ή γρατζουνάει κάποιον και μετά από λίγο καιρό μεταμορφώνεται σε πλάσμα της νύχτας και της πανσελήνου σπέρνοντας θάνατο και αίμα!! Η σε κάποια αλλά έργα έχω δει ότι οι Λυκάωνες ( λυκάνθρωποι ) είναι σκλάβοι των Βρικολάκων ( βαμπίρ ), χιλιάδες ανοησίες που απέχουν από την πραγματικότητα κατά πολύ έως να πλησιάζουν τα όρια της υπερβολής μόνο και μόνο για να τραβήξουν το ενδιαφέρον των θεατών ή και αναγνωστών που τα διαβάζουν σε βιβλία. Από την άλλη με την σειρά τους οι άνθρωποι που ενσαρκώνονται τον ρόλο του Λυκάωνα ( λυκανθρώπου ) φτιάχνουν ένα φανταστικό κόσμο και μπαίνουν με κάποια ψευδώνυμα στο ιντερνέτ και βρίσκουν ανθρώπους που έχουν ενσαρκωθεί τον ρόλο των Βρικολάκων ( βαμπίρ ) και ξεσπάνε σε έναν φραστικό πόλεμο αναμεταξύ τους φτιάχνοντας φανταστικές ιστορίες ανύπαρκτων πολέμων ανάμεσα σε αυτά τα είδη!!  Υπάρχουν εκτός από το ιντερνέτ κάποιες λέσχες ή ακόμα και μυστικές εταιρίες που δηλώνουν ως Λυκάωνες ( λυκάνθρωποι ) ή το αφήνουν να διανοηθεί ότι μπορεί και να ανήκουν στα πλάσματα αυτά……. Τίποτα από αυτό δεν ανήκει στους αληθινούς Λυκάωνες ( λυκάνθρωποι ), θα με ρωτήσετε πως το ξέρω; Στην τιτάνια έρευνα μου που έκανα για τους Λυκάωνες ( λυκάνθρωποι ) που κράτησε πάνω από 19 χρόνια σοβαρών ερευνών και αποδείξεων ανακάλυψα πολλά πράγματα για τα πλάσματα αυτά!! Δεν με ενδιαφέρει με τι θα παραθέσω παρακάτω αν το πιστέψετε ή όχι εγώ θα τα παρουσιάσω όπως ακριβώς έγιναν. Αν δεν το πιστέψετε τουλάχιστον θα είναι μια ιστορία που ίσως σας διασκεδάσει,  κατά καμία περίπτωση δεν θέλω να σας πίσω ότι είναι έτσι τα πράγματα. Ότι είναι έτσι για μένα είναι γιατί τα έζησα και τα είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Από αυτήν την πραγματική ιστορία για μένα, έφτιαξα και το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ στο site αυτό. Αν και γύρισα σχεδόν όλο τον κόσμο ψάχνοντας να βρω αποδείξεις για τους Λυκάωνες ( λυκάνθρωποι ) δεν περίμενα με τίποτα ότι θα έβρισκα αποδείξεις στην χώρα μου την Ελλάδα!! Αυτό γιατί πίστευα ότι οι Λυκάωνες  ( λυκάνθρωποι ) θα ήταν κάποια μειονότητα σε κάποια χώρα του βορά!! Κάποια σημάδια αλλά και μαρτυρίες  με οδήγησαν όσο και να φανεί περίεργο  στο Καρπενήσι στο ορεινό χωρίο Παλιόκαστρο. Εκεί γνώρισα τον Μ.Μ. δεν αναφέρω το όνομα του για ευνόητους λόγους, ο Μ.Μ. είναι κτηνοτρόφος και έχει ηλικία 76 χρονών και μέχρι σήμερα που γράφω αυτές τις γραμμές ζει μια χαρά στο χωρίο του. Θα σας αφηγηθώ την μαρτυρία του όπως ακριβώς μου την είπε. Φτάνοντας στο Παλιόκαστρο μου είπαν ότι το σπίτι του Μ.Μ. είναι πιο πάνω από το χωριό καμιά δεκαριά χιλιόμετρα μέσα τον εθνικό δρυμό. Πράγματι μετά από κάμποση ώρα το βρήκα μέσα σε πυκνά αιωνόβια έλατα μαζί με την στάνη που είχε. Περίμενα κάμποση ώρα οπού και φάνηκε μαζί με δυο τσοπανόσκυλα που δεν δείχνανε να χαίρονται ιδιαίτερα από την παρουσία μου. SAMAN LYCAN

Καλημέρα με λένε …… και με έστειλε ο …… για να σας βρω και να σας ρωτήσω κάποια πράγματα.

Μ.Μ.

Καλημέρα!! Σαν τι θα ήθελες να με ρωτήσεις; Αλλά προτού το κάνεις αυτό έλα μέσα να φτιάξουμε έναν καφέ να πιούμε. ( ύστερα από λίγο ) που τον γνώρισες εσύ τον…….:

SAMAN LYCAN

Στην Σαμοθράκη!

Μ.Μ.

Αααα!! Ναι το θυμάμαι είμαστε μαζί στον στρατό!! Κατάλαβα θα σου είπε την ιστορία που του είχα αφηγηθεί!! Ρε τον πονηρό τον είχα βάλει και είχε ορκιστεί ότι δεν θα την πει πουθενά!! Εσύ τι περιμένεις τώρα από έμενα να σου την πω; Τσάμπα ήρθες μέχρι εδώ πάνω, δεν πρόκειται να σου πω τίποτα!!

SAMAN LYCAN

Κύριε Μ.Μ. καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να αφηγηθείτε αυτήν την μαρτυρία σας και το σέβομαι, δεν με πειράζει που έκανα όλα αυτά τα χιλιόμετρα για να σας βρω και να μου την αφηγηθείτε. Εφόσον δεν θέλετε να μου πείτε δεν πειράζει, εγώ το μόνο που θα ήθελα να μάθω είναι αν είναι πράγματι ευγενικά όντα. Και το λέω αυτό γιατί είμαι πεπεισμένος 100% ότι υπάρχουν, και από την στιγμή που υπάρχουν γιατί να μην διορθώσουμε την εικόνα τους από την διαστρέβλωση του Χόλυγουντ αλλά και των ανόητων του παρελθόντος όπως η ιερά εξέταση που έλεγε ότι οι λύκοι είναι σκυλιά του σατανά, αλλά και ότι οι λυκάνθρωποι είναι υπηρέτες του. Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ για τον καφέ που με κέρασες. Έκανα να φύγω προς την πόρτα όταν ακούστηκε η φωνή του.

Μ.Μ.

Θέλουν να ονομαζόταν Λυκάωνες και όχι λυκάνθρωποι!!

SAMAN LYCAN

Πως είπατε !;!

Μ.Μ.

Οι λυκάνθρωποι που όλοι τους ονομάζουν έτσι θέλουν να αποκαλούνται Λυκάωνες  ( LYCONS )!!

SAMAN LYCAN

Δηλαδή;

Μ.Μ.

Θα υποσχεθείς ότι δεν θα αναφέρεις το όνομα μου για ότι σου πω! Θα σου πω την ιστορία που μου έτυχε γιατί κατάλαβα ότι δεν είσαι από αυτούς που θέλουν το κακό τους. Αλλά και να το θέλεις πράγμα που δεν πιστεύω δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να τους βρεις αν δεν το θελήσουν αυτοί, έτσι και αλλιώς αν γράψεις κάτι από αυτά που θα σου πω ποιος θα σε πιστέψει; Χα χα χα χα!! Σίγουρα θα σε περάσουν για τρελό ή για παραμυθά!! Κάτσε κάτω και άνοιξε τα αφτιά σου καλά γιατί αυτά που θα σου πω σίγουρα θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!! SAMAN LYCAN

Σας πειράζει να καταγράψω την αφήγηση σας σε ένα δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι που έχω;

Μ.Μ.

Όχι δεν με πειράζει καθόλου.

SAMAN LYCAN

Έτοιμο!

Μ.Μ.

Ήταν μετά τον εμφύλιο κάνα χρόνο, εγώ εδώ μεγάλωσα, εκείνο τον καιρό είχε πολύ βαρύ χειμώνα το χιόνι έξω έφτανε τα δυο μέτρα. Ο πατέρας μου είχε βγει να φτιάξει τα ζωντανά στην στάνη, η μητέρα μου έφτιαχνε κρεατόσουπα για βραδινό. Ο ήλιος είχε πέσει από πολύ νωρίς όλα ήταν παγωμένα έξω, φάγαμε και ο πατέρας μου έβαζε ξύλα στο τζάκι για να ζεστάνει το σπίτι. Δεν άργησε η ώρα που ήρθε για να πάμε για ύπνο όταν ξαφνικά τα σκυλιά από έξω άρχισαν να γαβγίζουν σαν τρελά. Αμέσως ο πατέρας μου πήρε το δίκαννο του. Να!! Αυτό εκεί!! βγήκε έξω για να δει τι είχε ενοχλήσει τα σκυλιά. Μας είχε φάει η αγωνία αλλά και ο φόβος το τι θα μπορούσε να ήταν γιατί από όσο θυμάμαι δεν είχα ξανακούσει τα σκυλιά ποτέ να γαβγίζουν με τέτοια μανία, λες και έξω υπήρχε κάτι το πολύ κακό!!  Μετά από λίγο ο πατέρας μου μπήκε μέσα στο σπίτι μαζί με κάποιον άλλον που δεν τον είχαμε ξαναδεί. Ήταν αιμόφυρτος και ίσα ίσα που περιπάταγε!! Η μητέρα μου έτρεξε και βοήθησε τον πατέρα μου να τον βάλει να ξαπλώσει μπροστά στο τζάκι, αμέσως άρχισαν να του βγάζουν τα ρούχα του για να δουν που ήταν η πληγή του!! Είχε τέσσερεις βαθιές νυχιές στα δεξιά πλευρά του. Ο πατέρας μου ψιθύρισε << Τον φουκαρά αρκούδα τον έκοψε έτσι, την βγάζει δεν την βγάζει την νύχτα!! >>.  Πήρε καπνό μπόλικο μαζί με μαϊντανό και κάρδαμο, εφόσον του πλύνανε τις πληγές με ζεστό νερό του έκλεισαν τις πληγές με αυτά για να σταματήσει η αιμορραγία που είχε. Θυμάμαι την μητέρα μου που έκοβε ένα σεντόνι από λινό σε λουρίδες φαρδιές για να τις κάνει επιδέσμους. Βλέπεις εκείνο τον καιρό δεν υπήρχαν οι πολυτέλειες που υπάρχουν σήμερα που σε κάθε σπίτι υπάρχει και από ένα φαρμακείο πρώτων βοηθειών. Θυμάμαι κανένας μας δεν κοιμήθηκε εκείνο το βραδύ ούτε και γω καθόμασταν γύρω από τον άγνωστο παρακολουθώντας την μητέρα μου που κάθε τόσο του έβαζε κομπρέσες με ξύδι γιατί είχε ανεβάσει πυρετό. Η δύστυχη η μάνα μου όλο το βράδυ έκανε αυτό το πράγμα χωρίς να αγανακτήσει ούτε μια φορά!! Όταν ξημέρωσε φάνηκε να του είχε πέσει ο πυρετός έτσι είπαμε να τον αφήσουμε μόνο του για να κοιμηθεί αλλά για να ξεκουραστούμε και εμείς.

Δεν πρέπει να είχε περάσει πολύ ώρα όταν ακούστηκε ένας παράξενος θόρυβος!! Ήταν ένας θόρυβος από κραυγή ζώου!! Ερχόταν μέσα από το σπίτι μας εκεί ακριβώς που ήταν τραυματισμένος ο ξένος φιλοξενούμενος μας. Ακούστηκε σαν άγριο γρύλισμα σκύλου με την μόνη διαφορά ήταν 500 φορές πιο έντονο!!! Ο πατέρας μου σηκώθηκε πανικόβλητος από το κρεβάτι του το ίδιο και εγώ πάνω στον πανικό του δεν με πρόσεξε που πέρασα μπροστά από το δωμάτιο του γιατί εκείνη την ώρα προσπαθούσε να ησυχάσει την μητέρα μου. Όταν έφτασα στο σαλόνι που ακουγόταν το χονδρό αυτό μα και συνάμα δυνατό γρύλισμα έμεινα με ανοιχτό το στόμα! Δεν μπορούσα να φωνάξω αλλά ούτε και να κάνω βήμα από τον φόβο από αυτό που αντίκρισαν τα μάτια μου. Εκεί οπού ήταν ξαπλωμένος ο λαβωμένος ξένος στην θέση του ήταν ένα πλάσμα το οποίο και έμοιαζε καταπληκτικά με λύκο και στεκότανε στα δυο του πόδια. Είχε ύψος τουλάχιστον 2.30 μ.!! Όλο το κορμί του ήταν καλυμμένο με μακριές καστανόξανθες τρίχες που γυαλίζανε υπερβολικά, είχε χέρια σαν τα ανθρώπινα τα οποία ήταν οπλισμένα με τεράστια φονικά νύχια!! Το στήθος του ήταν τεράστιο τα πόδια του ήταν κάτι μεταξύ λύκου και ανθρώπου οπλισμένα και αυτά με θανατηφόρα νύχια!! Στο λαιμό του είχε μια πλούσια χονδρή χαίτη σχεδόν σαν τα λιοντάρια, το κεφάλι του ήταν ακριβώς σαν του λύκου με τεράστια κίτρινα μάτια!! Οι κυνόδοντες του ήταν τεράστιοι ίσως 10-12 πόντους μήκος ο καθένας!! Όλο του το σώμα έδειχνε να έχει τεραστίους μυς, σε κάθε του κίνηση η χαίτη του λαιμού του μα και κάποιες μακριές τρίχες από τα χέρια του είχαν μια κίνηση πολύ απαλή όπως όταν οι γυναίκες με μακριά μαλλιά έχουν στεγνώσει και χτενίσει καλά τα μαλλιά τους αφήνοντας τα ελεύθερα. Αυτό το παράξενο τέρας στεκόταν μπροστά στο τζάκι χωρίς να έχει πάρει είδηση ότι ήμουν λίγα βήματα μακριά του, ξαφνικά ο πατέρας μου που είχε έρθει σιγά από πίσω μου βλέποντας και εκείνος το τέρας με έπιασε απότομα και αθόρυβα από το στόμα μου για να μην φωνάξω και να με τραβήξει στο άλλο δωμάτιο.

Μα προτού προλάβει να με πάρει από εκεί το τέρας μας πήρε είδηση και γύρισε το κεφάλι του απότομα προς το μέρος μας!!  Μέχρι και σήμερα θυμάμαι τα τεράστια κίτρινα μάτια του αλλά και το πρόσωπο του που είχε αγριέψει όπως τα σκυλιά δείχνοντας τους κυνόδοντες του!!! Ο πατέρας μου πάγωσε από τον φόβο του, δεν τον κατηγορώ και ποιος δεν θα είχε παγώσει, το ίδιο έπαθα και εγώ. Έκανε το τέρας ένα βήμα μα έδειχνε να υποφέρει……… και τότε!! Μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου αλλά και του πατέρα μου το τέρας άρχισε να χάνει τις τρίχες του χωρίς να πέσουν κάτω, να μαζεύεται το σώμα του και την θέση του να την παίρνει ο πληγωμένος ξένος που είχαμε βοηθήσει και φιλοξενήσει στο σπίτι μας. Άλλαξε η μορφή του τόσο γρήγορα όσο κάνει να ανάψει ένα σπίρτο!! Παραπατώντας έκατσε στα γόνατα του σήκωσε το κεφάλι του προς την μεριά μας και είπε με τρεμάμενη φωνή στον πατέρα μου. << ….. Μην με φοβάστε παρακαλώ……. Είμαι Λυκάωνας ……είμαστε ειρηνικά πλάσματα …. Δεν θέλω το κακό σας ………. >>. Αμέσως μετά από αυτά που μας είπε έπεσε λιπόθυμος στο πάτωμα, αμέσως ο πατέρας μου έτρεξε προς το μέρος του, για μια στιγμή νόμιζα ότι πάει να τον βοηθήσει αλλά δεν έγινε έτσι, δίπλα στο τζάκι είχε το δίκαννο του. Με τρεμάμενα χέρια σήκωσε το όπλο και σημάδεψε τον άνδρα που πριν από λίγη ώρα ήταν ένα τεράστιο τέρας με μακριά δόντια!! Την ώρα που πήγε να πατήσει την σκανδάλη ακούστηκε η φωνή της μητέρας μου που του φώναξε δυνατά. << Τι πας να κάνεις!!! Είσαι τρελός !;! θα σκοτώσεις έναν άνθρωπο!;! >>. O  πατέρας μου κοντοστάθηκε για λίγο και της απάντησε << Δεν είναι άνθρωπος!! Είναι ο διάβολος!! Ένας λυκάνθρωπος είναι που να με πάρει και να με σηκώσει και τον έβαλα στο σπίτι μου!!! Πως γίνετε αυτό!;! Αφού δεν υπάρχουν!!!….. είναι απίστευτο ……. Δεν υπάρχουν!!!  Τι με κοιτάς!;! Στεκόταν στα δυο του πόδια με μορφή λύκου τι άλλο θα μπορούσε να είναι!;! ….. θα το σκοτώσω το διαβολόπραγμα!! >> σήκωσε ξανά το δίκαννο του μα προτού προλάβει να του ρίξει η μητέρα μου μπήκε μπροστά από το όπλο λέγοντας στον πατέρα μου με αυστηρό τόνο!!! << Ο δικός μου ο άνδρας δεν είναι φονιάς!!! >>. O  πατέρας μου άφησε το όπλο του και μας πήρε και μας έκλεισε στο δωμάτιο τους,  έδωσε το δίκαννο στην μητέρα μου και της είπε ότι θα πήγαινε στον στάβλο να φέρει ένα σχοινί να τον δέσει έτσι δεν θα μπορούσε να μας κάνει κακό.

Μετά από κάμποση ώρα ο πατέρας μου φάνηκε και πάλι, πήγαμε στο σαλόνι οπού είχε δέσει τον φουκαρά σαν σαλάμι. Η μητέρα μου έγινε για μια ακόμη φορά έξαλλη γιατί τον είχε δέσει έτσι. Άρχισαν να τσακώνονται ώσπου ο ξένος συνήρθε και ζήτησε ένα ποτήρι νερό με τα βίας. Αμέσως η μητέρα μου έτρεξε και του πρόσφερε το ποτήρι με το νερό. Του έκοψε τα σχοινιά που τον είχαν δεμένο αν και ο πατέρας μου έδειξε πολύ αναστατωμένος με αυτό που έκανε, όταν ήπιε το νερό του ο παράξενος αυτός ξένος απευθύνθηκε στην μητέρα μου. << Σας ευχαριστώ πολύ που με περιθάλψατε και μου προσφέρατε φιλοξενία….. >> Η μητέρα μου τον ρώτησε κάπως διστακτικά. << Τι ακριβώς είσαι; Μήπως είσαι αερικό; Η μήπως είσαι βουρβούλακας ; >>. Ο ξένος αν και έδειχνε να υποφέρει από τα τραύματα του της απάντησε. << Τίποτα από τα δυο δεν είμαι. Είμαι ένας Λυκάωνας, ένα ον που εσείς οι άνθρωποι αποκαλείτε λυκάνθρωπο…. >>. H  μητέρα μου έκανε δυο βήματα πίσω σαστισμένη και κάπως τρομοκρατημένη. Ο πατέρας μου ξανά άρχισε να φωνάζει στην μητέρα μου λέγοντας ότι έπρεπε να το σκοτώσουν το διαβολόπραγμα γιατί θα μας κατασπάραζε όλους!! Η μητέρα μου του φώναξε και εκείνη με αυστηρή φωνή ότι δεν θα τον άφηνε να του κάνει κακό. Πάνω στην λογομαχία τους ο ξένος σηκώθηκε με τα δυσκολίας και έκανε να φύγει από το σπίτι. Η μητέρα μου τον σταμάτησε και του είπε. <<  Στο σπίτι το δικό μου ούτε πεθαίνει κάνεις αλλά ούτε διώκετε κανένας!! >>. Είσαι Λυκάωνας ή λυκάνθρωπος για μένα σε έφτιαξε ο θεός όπως έφτιαξε και τους ανθρώπους αλλά και όλα τα αλλά πλάσματα καλά ή κακά!! Θέλω να μου υποσχεθείς ότι δεν θα πειράξεις έμενα η την οικογένεια μου και είσαι ευπρόσδεκτος να μένεις μαζί μας μέχρι να γίνει τελείως καλά και να γυρίσεις στους δικού σου οπού και ανήκεις!! >>. Κίνησε το κεφάλι του με τρόπο που έδειχνε να συμφωνούσε, αν και ο πατέρας μου δεν συμφωνούσε τελικά δέχτηκε αυτό το οποίο πρότεινε η μητέρα μου. Οι μέρες περνούσαν και μέρα με την μέρα έδειχνε να γίνεται ολοένα και πιο καλύτερα και να αποκτά σιγά σίγα τις δυνάμεις του. Η μητέρα μου αν και έδειχνε ότι δεν τον φοβόταν με είχε όλη την ήμερα μαζί της χωρίς να με αφήνει από τα μάτια της καθόλου!! Ένα βραδύ οπού ο ξένος είχε ανακτήσει για τα καλά τις δυνάμεις του η μητέρα μου τον ρώτησε πως έγινε το ον το οποίο ήταν. Ο ξένος της απάντησε: << Το όνομα μου είναι Λόρκαν!! Είμαι Λυκάωνας. Δεν έγινα,  γεννήθηκα Λυκάωνας!! Οι άνθρωποι μας ονομάζουν λυκανθρώπους κάτι που δεν μας αρέσει ιδιαίτερα!! Σαν και μένα σε όλη την γη υπάρχουν γύρω στα 700.000 άτομα!! Δεν είμαστε όπως μας παρουσιάζουν σε κάποια βιβλία φαντασίας η και κάποιες ταινίες του κινηματογράφου.

Δεν αλλάζουμε με το φεγγάρι, σκοτωνόμαστε εύκολα όπως και εσείς οι άνθρωποι και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν ασημένιες σφαίρες, αλλάζουμε όποτε θέλουμε εμείς. Αν δαγκώσουμε κάποιον άνθρωπο η τον γρατζουνήσουμε δεν θα γίνει Λυκάωνας αν και αυτό απαγορεύεται από τον νόμο που υπακούμε και πιστεύουμε στον σαμάνο και αρχηγό όλων των Λυκάωνων ( LYCONS ). Θα στα πω από την αρχή για να καταλάβεις εσύ αλλά και η οικογένεια σου ότι εμείς οι Λυκάωνες δεν είμαστε αιμοδιψείς τέρατα που διψάμε για αίμα και σάρκα όπως μας έχουν χαρακτηρίσει αλλά και ούτε είμαστε άμυαλα όντα οι ακόμη σκλάβοι των βρικολάκων ( βαμπίρ ). Συνυπάρχουμε με εσάς τους ανθρώπους εδώ και παρά πολλές χιλιάδες χρόνια, δεν μπορώ να σας πω που ακριβώς είναι η κοινότητα τα μας οπού ζούμε όλοι μαζί,  μα αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι σαν και μένα υπάρχουν Λυκάωνες σε όλες τις χώρες του πλανήτη μας. Είναι πολλοί λιγοστοί οι άνθρωποι που ξέρουν για εμάς, δεν θέλουμε να ξέρετε για εμάς γιατί αν μάθετε το είδος μου θα εκλείψει. Δεν κατηγορώ τους ανθρώπους ως δολοφόνους αν και θα έπρεπε αλλά για φανταστείτε να μεταμορφωθούμε μπροστά σε μια ομάδα ανθρώπων και να τους πούμε: << Για σας είμαστε Λυκάωνες, δηλαδή λυκάνθρωποι και αποφασίσαμε να συνυπάρξουμε μαζί σας για την υπόλοιπη ζωή μας!! >>. Η ανθρωπότητα θα υποστεί ένα τεράστιο σοκ με όλα αυτά που έχει δει σε ταινίες αλλά και που έχουν διαβάσει για εμάς τα τόσο διαστρεβλωμένα τόσα χρόνια!! Θα μας λυντσάρουν!! Θα ξεσπάσει ένας ανελέητος πόλεμος που δεν θα βγει πουθενά, οι άνθρωποι θα θελήσουν να μας εξοντώσουν που θα φτάσουν σε σημείο να κάνουν χειρότερα πράγματα από ότι έκαναν στον μεσαίωνα αλλά και πιο πίσω πριν 9.000 χρόνια!!

Βεβαία θα υπάρξουν και οι άνθρωποι που θα γοητευτούν από αυτό που είμαστε και θα ξεκινήσουν έναν αγώνα για το είδος μας προσπαθώντας να μας σώσουν ή να εξηγήσουν στους άλλους ανθρώπους ότι δεν είμαστε κακοί ή τέρατα, αυτό ίσως τους κοστίσει πολλά πράγματα ίσως και την ίδια τους την ζωή. Ξέρουμε ότι πολλοί άνθρωποι είναι γοητευμένοι από το είδος μας, αυτό μας κολακεύει και μας αρέσει ιδιαίτερα, αλλά και πάλι είμαστε πολύ προσεκτικοί. Περνώντας από τα μέρη σας τραυματίστηκα από έναν Άνθρωπο-Σαύρα, είναι όντα τεράστια σαν και εμάς που δεν τα ξέρουν πολλοί άνθρωποι, αυτά ζουν στα έγκατα της γης. Δεν μπορούν να αλλάξουν μορφή όπως εμείς αλλά και σπάνια ανεβαίνουν στην επιφάνεια της γης, αν ανέβουν θα έχουν κάποιο λόγο που θα το κάνουν……. Ευχαριστώ τον ΜΑΝ-Η-ΤΟΥ που με έστειλε σε εσάς και με φιλοξενήσατε αλλά και με περιθάλψατε, συγγνώμη αν σας τρόμαξα με την εμφάνιση μου ως Λυκάωνας. Καταλαβαίνω το ποσό δύσκολο είναι ένας άνθρωπος να δεχτεί την ύπαρξη μας  όταν ειδικά δεν έχει ακούσει ποτέ για εμάς.

Μ.Μ.

Ο Λόρκαν κάθε μέρα έκανε συζητήσεις ατελείωτες με την μητέρα μου, δειλά δειλά ο πατέρας μου άρχισε να το εμπιστεύεται κάνοντας και αυτός με την σειρά του ατελείωτες ώρες συζητήσεις. Όταν ήρθε η ώρα να φύγει οι πληγές του είχαν γιατρευτεί πλήρως, θυμάμαι που είπε στην μητέρα μου και στον πατέρα μου: << Ελπίζω και παρακαλώ τον ΜΑΝ-Η-ΤΟΥ τον μέγιστο θεό του σύμπαντος και αρχηγό όλων να σας ανταποδώσει την βοήθεια που μου προσφέρατε. Εμένα δεν θα με ξανά δείτε γιατί δεν είμαι από τα μέρη αυτά, σας ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση που δείξατε, ξέρω ότι σας ήταν δύσκολο πολύ να δεχτείτε ένα τέτοιο ον όπως εγώ. Ελπίζω κάποια στιγμή όλοι οι άνθρωποι να σκέπτονται όπως εσείς θα άλλαζαν πολλά πράγματα στον πλανήτη επάνω >>.

Μ.Μ.

Χαιρέτησε και εμένα προσωπικά με χειραψία, όταν η πόρτα έκλεισε πίσω του δεν τον ξανά είδαμε ποτέ. Ορκιστήκαμε να μην μιλήσουμε για αυτόν ποτέ σε κανέναν. Τα χρόνια πέρασαν οι δικοί μου φύγανε και οι δυο για το μεγάλο ταξίδι χωρίς επιστροφή, εγώ τα θυμάμαι όλα αυτά σαν παιδί μόνο που επειδή έχουν περάσει τόσα χρόνια είναι σαν ψέμα. Σαν κάποιος να μου διηγήθηκε αυτήν την απίστευτη ιστορία, αλλά ήταν πέρα για πέρα αληθινή!!

SAMAN LYCAN

Είναι μια από τις πιο απίστευτες ιστορίες που έχω ακούσει και καταγράψει, η δικιά σας ιστορία συμφωνεί περίπου με τα λεγόμενα από άλλες δυο οικογένειες  που μου διηγήθηκαν την ιστορία τους αλλά όχι με τόσες λεπτομέρειες όπως εσείς. Πιστεύετε ότι αν τον βλέπατε σήμερα θα τον αναγνωρίζατε;

Μ.Μ.

Δεν ξεχνιέται μια τέτοια εμπειρία φίλε μου, ας ήμουν μικρό παιδί, ναι θα τον αναγνώριζα ανάμεσα από χιλιάδες αλλά πρόσωπα, αλλά δεν θα έκανα τίποτα. Δεν θα ήθελα να δώσω στόχο ότι τον ξέρω, έχουν τον λόγο τους που θέλουν να παραμένουν έτσι όπως είναι και εγώ αυτό το σέβομαι. Σε δυο ανθρώπους έχω μιλήσει γι αυτό, ο δεύτερος είσαι εσύ, δημοσίευσε την ιστορία αυτή, αλλά μην περιμένεις από τον κόσμο να την πιστέψει! Να σου πω ίσως είναι καλύτερα να μην την πιστέψει, έτσι δεν θα κινδυνέψουν ποτέ οι Λυκάωνες και το μυστικό της ύπαρξης τους θα είναι ασφαλές. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις τους Λυκάωνες από τους λύκους σε ένα δάσος κάτσε και αφουγκράσου με μεγάλη προσοχή…………. Τα ουρλιαχτά τους είναι πολύ διαφορετικά από των λύκων αν και μοιάζουν λίγο. Το ουρλιαχτό του Λυκάωνα είναι πιο βραχνό, πιο χοντρό, με πιο μεγάλη διάρκεια, αλλά και με πιο πολύ ένταση στο ήχο της φωνής του. SAMAN LYCAN

Έχετε ακούσει εσείς ποτέ εδώ στην περιοχή σας ουρλιαχτά από Λυκάωνες;

Μ.Μ.

…….. Εδώ έχουμε πολλούς λύκους, ίσως να έχω ακούσει, δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια πιστεύω πως ναι. Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε….. Η συνέντευξη τελείωσε με ρακί και μεζέδες, τον ευχαρίστησα πολύ για την ιστορία του και το χρόνο που αφιέρωσε για μένα. Το επόμενο βράδυ βρέθηκα στο δάσος του Παλιόκαστρου περιμένοντας να ακούσω τους λύκους να ουρλιάζουν. Δεν πέρασε πολύ ώρα κάπου στα βόριο δυτικά άρχισαν οι λύκοι να ουρλιάζουν, αν και μακριά από εμένα για τα αυτιά μου ήταν μια γλυκιά μελωδία. Δυστυχώς το ουρλιαχτό από τους Λυκάωνες δεν το άκουσα παρ’ όλο ότι έμεινα όλο το βράδυ εκεί. Η ιστορία που σας διηγήθηκα δεν είναι απαραίτητο να την πιστέψετε, αλλά ούτε την συνέντευξη που έκανα με τον Μ.Μ. να την πάρετε σαν αληθινή, πείτε ότι την έβγαλα από το μυαλό μου. Αν και αυτό δεν ισχύει, πείτε ότι ίσως ο Μ.Μ. τα είχε χάσει τα λογικά του λόγο ηλικίας και έφτιαξε αυτή την ιστορία, μπορεί. Αλλά γιατί να την πει μόνο σε δυο άτομα σε όλη του την ζωή; Από τις εκφράσεις  του προσώπου του, αλλά και το πώς μου τα διηγήθηκε όλα αυτά που είπε είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αληθινή η ιστορία του. Για εσάς είναι δικό σας ζήτημα αν θέλετε να τον πιστέψετε η όχι, είναι στο μυαλό του κάθε ανθρώπου το πώς θέλει να δεχτεί τους Λυκάωνες. Αν θέλει να τους δεχτεί με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν ή ότι ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας!!  Οι αναφορές μου για τους Λυκάωνες ( LYCONS )  δεν τελειώνει εδώ, θα συνεχιστεί με το part 3.

Σε αυτό το άρθρο σας παραθέτω ένα βίντεο το οποίο έχει μια φωτογραφία και ένα απόσπασμα από αληθινό ΛΥΚΑΩΝΑ-ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟ εσείς θα κρίνετε πια είναι και πια δεν είναι.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε. Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


18 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ-ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ part 2

 1. Απίστευτα αυτά που εξιστορείς Σάμαν..Πολύ ενδιαφέρον..
  Ελπίζω να έχω τη δυνατότητα να συναντίσω κάποιο απο αυτά στη ζωή μου.
  Με αυτά που είπες θα βοηθήσω λοιπόν και εγώ μεταφέροντας τα σε άλλους για να αλλάξει η εικόνα τους στον κόσμο.

  Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα για τον Θεό τους..
  Τι ξέρουμε για τον Μαν-Η-του;

 2. LyKon!!! ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩΝΤΟ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΘΕΟΙ…..ΙΝΔΙΑ!!! ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΆ ΟΤΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΙΣΘΗΤΗ ΟΣΟ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ!!!! ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΏ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΥΛΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΊΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΥΔΈΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ……

  ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΕΣΒΗΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΣΟΥ…. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 3. ΣΤΕΛΙΟ ΕΚΤΙΜΏ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!!!! Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΌΝΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΈΚΛΕΙΨΗ Ο ΛΥΚΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΠΑΝΊΔΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΌΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΎΣΩ!!

  ΓΙΑ ΦΑΝΑΤΑΣΟΥ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ!! ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΩΣ ΛΥΚΟΥΣ; ΩΣ ΕΚΤΡΏΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ; Η ΣΑΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΎΝ;

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝ ΥΠΉΡΧΑΝ Η ΥΠΆΡΧΟΥΝ ( ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΎΝ Η ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ!;!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 4. Καλησπέρα .
  Συμφωνώ κατά 99,99% με την FIDA .
  Το 0,01% είναι μικρές παραλλαγές άνευ ιδιαίτερης σημασίας .
  Μια και αναφέρατε για τον Λύκο σαν ζώο θα ήθελα να σας πω την προσωπική μου γνώμη .
  Για μένα ο Λύκος , μαζί με τον Αετό , είναι σύμβολο ελευθερίας.
  Ένας Ιππότης της άγριας σαβάνας . Ο άρχων των βουνών .
  Αξιοπρεπής μέσα στην αγέλη και στην προσωπική μοναξιά του.
  Ακόμα και το όνομα του κρύβει κάτι από το μυστηριακό βελούδινο χρώμα της Σελήνης … .

 5. ΑΓΑΠΗΤΗ FIDA ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!

  ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΉΣΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΆΤΗΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΎΝ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ Η ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΊΞΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!! Η ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΎΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΧΩ ΤΎΧΕΙ ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ.

  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΈΧΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ, ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΝΕ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΆΛΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ. ΣΊΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΡΕΣ ΕΧΩ ΓΊΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΑΝ ΉΜΟΥΝ ΠΙΟ ΝΕΟΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ!! ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΑΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΡΥΝΗΤΗΣ, ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!! ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ, ΝΑ ΑΚΟΥΣ, ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ, ΝΑ ΑΠΟΘΥΚΕΥΕΙΣ, ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΑΙ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΡΕΣ ΗΛΙΘΙΑ……

  ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΡΕΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ. ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΡΕΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ, ΕΤΣΙ ΤΟ 2004 ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ SUCEAVA ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ VOLOVAT,ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΖΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΕΝΑΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ AUREL POPESCU. ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ…… ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ….

  <<....AUREL: ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΈΓΙΝΑ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΨΑΞΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΤΕ ΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΎΨΩ. ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ Τ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ!! ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ, ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΦΥΓΕ, ΟΧΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΆΣΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ. ΔΙΑΔΌΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΕΓΕΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΉΓΑΙΝΑ!! ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΣΠΟΥ... ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΟΥ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΑΣΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΠΥΚΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΕΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΔΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΞΗΛΟΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΨΩ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ. ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΥΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΑΝΑΣΑ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΓΩΣΕ!! ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΜΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΥΚΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΡΙΖΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ. ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΥΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΚΌΤΑΝΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΨΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.35!! ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΤΡΕΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ!!! ΤΟ ΣΟΚ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΚΟΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΓΥΜΝΗ, ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚΝΕΥΡΗΣΜΕΝΑ!! << ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΏΣΩ!! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΥΣΤΩ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΟΥ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΤΑ!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΑ ΘΗΡΊΑ ΤΕΡΑΤΑ Η ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΤΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Η ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!! ΕΣΥ!! ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΌΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ!!! ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΊΝΔΥΝΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ!! ΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΉΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ,ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ..... ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ Η ΣΥΝΕΧΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΣΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΦΥΛΗΣ!! ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΣΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΨΎΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ >>.

  ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΜΑΤΑ!! ΕΙΧΑ ΜΙΝΕΙ ΑΓΑΛΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΚΡΗΣΕΙ…. ΟΤΑΝ ΣΥΝΉΛΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΤΡΕΞΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΨΥΧΩΤΙΚΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΊΑΣ. ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΑΓΩΓΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΑΝΕ. ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΛΕΩΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΑΛΛΙΩΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΦΟΒΟ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΜΕ ΛΎΠΗΣΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ….ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΛΑΞΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ…..>>

  ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΚΟ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΠΑΘΑΊΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ!!! ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

  ΑΝ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΉ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΛΙΘΗΝΗΣ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ!!

  ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΝΧΟ ΙΣΟ-ΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ!!

  ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΝΑ ΠΩ:

  <<... ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΟΥ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΏΣΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΧΘΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ-ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΧΘΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΙΑΣ ΑΛΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!! ΤΟ ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΙΟ, ΑΠΕΘΑΝΤΟ, ΕΞΩ-ΚΟΣΜΙΚΟ, ΤΟ ΧΛΕΥΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΗΜΑ, ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ,!!! ΟΙ ΚΑΚΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΟ-ΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΈΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΟ-ΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ!!! ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ ΠΕΔΙΩΝ!!! >>.

  FIDA ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΙΟΎΝΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΘΕΟΙ Η Ο ΘΕΟΣ Η ΗΔΙΑ Η ΦΥΣΗ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ……. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

  ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ , ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΦΕΙΔΩΛΗ.

  ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ.

  ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΠΟ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ .ΑΥΤΟ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙ ΔΥΟ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ:ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ,ΑΚΟΝΙΖΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ,ΟΠΟΤΕ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ Η ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ , ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΟΓΙΚΗΣ , ΕΞΙΤΑΡΩ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΙ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΞΑΛΛΟΥ , ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ?ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΑ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ”ΓΝΩΣΗ”ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ.ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ,ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙ ”ΠΟΣΟΤΗΤΑ”ΓΝΩΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ.ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ”ΨΑΧΝΕΣΑΙ”ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ”ΕΡΠΕΤΑ”ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ”ΠΡΟΒΑΤΑ”ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΕΞΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ.

  ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΑΣ.

  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

  ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ!

 7. ΑΓΑΠΗΤΗ FIDA ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣ!!

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ) ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΖΩΟ – ΜΟΡΦΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΆΖΟΝΤΑΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ, Η ΓΕΝΝΕΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΑΨΕΥΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

  Α) Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ!!

  Β) ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΟΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

  Γ) ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΖΩΝΤΑΙ Α.Τ.Ι.Α ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΩΣ U.F.O.!!

  ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΩΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΣ ΑΓΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΜΑΖΩΝΙΟΥ, ΟΙ ΜΑΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΒΟΡΙΓΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ!!

  ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΟΥ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΥΡΙΚΤΗΣ ( ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ )!! ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟ ΑΝΑΦΕΡΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ ( !!!!! ).

  ΣΤΑ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΣΗΜΕΊΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝΗΣΕΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΆΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΙΡΙΩΝ, ΦΑΊΝΕΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ!! ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
  ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!! Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΟΜΩΣ Η ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΑΝΕΚΤΙΝΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΊΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.

  ΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ) ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΝΑ ΤΙΤΑΝΙΟ ΈΡΓΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (;) ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΌΤΡΥΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΟΥ.

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΥΦΥΕΙ ΟΝΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ) Η ΟΧΙ!! ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΌ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΓΡΙΟΥΣ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΟΥΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΙΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΩΣΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ), ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

  ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΕΔΩ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΘΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…..

  FIDA ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΜΟΙΡΆΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
  ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΦΕΙΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ”ΨΑΞΙΜΟ”ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

  ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΑΝΟΙΓΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ”ΓΝΩΣΤΑ-ΑΓΝΩΣΤΑ”ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΟΝΕΣ,ΕΙΤΕ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ,ΕΙΤΕ ΛΑΠΙΘΕΣ,ΕΙΤΕ ΔΡΥΑΔΕΣ,ΣΕΙΡΗΝΕΣ,ΝΥΜΦΕΣ,ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.

  ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΟΙ ΠΙΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΥΚΑΩΝ Ο ΑΡΚΑΔΑΣ , ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ(ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΜΦΗΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΑ ΘΥΛΗΚΑ ,ΑΠΕΚΤΗΣΕ 50 ΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ,ΤΗΝ ΝΥΜΦΗ ΚΑΛΛΙΣΤΩ.

  Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΑΩΝ Ο ΤΡΩΑΣ ,ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΟΘΟΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΙΜΒΡΙΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ.ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ ,ΟΠΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ ΡΑΨΩΔΙΑ Φ ΣΤΙΧΟΙ 35-155.

  ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ.ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.

  ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΑΣ π.χ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΕΣ Η ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΥΚΤΙΠΟΣ Η Ο ΙΑΠΗΓΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ , ΚΑΘΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΕΙΠΑΤΕ ΗΤΑΝ ΙΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΟΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!

 9. FIDA!!! ΜΑΣ ΕΚΠΛHΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!! ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΈΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

  ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΩΣ ΘΕΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ) ΕΩΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΚΙΝΓΚΣ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ) ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΝΤΙΝ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΡΓΆΡΗ ΘΕΟ ΛΟΚΥ!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΙΕΡΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΏΣΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ) ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΝΟΧΛΟΎΣΕ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΑΝΕ!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΡΙΣΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΎΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ Η ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ!!! ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΡΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΗ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΙΕΡΟ ΖΩΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ, ΤΟΥΣ ΔΕ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ) ΩΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΝΗΤΟΥ!!

  ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΥΠΟΣΤAΣΗ Η ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ 47 ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΓΝΏΣΕΩΝ!! Ο ΚΟΡΥΦΕΟΣ ΣΑΜΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΣΤΑΝΙΕΝΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ):

  << ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ΚΥΝΗΓΟI ΤΩΝ ΒΑΛΑΟΡΑΔΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!! ΖΩΟΜΟΡΦΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΕΙΡΙΝΗΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΛΊΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝA ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.....!!! >>

  ΖΩΟ – ΜΟΡΦΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ) ΓΕΝΝΗΜΈΝΟΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΦΥΣΗ Η ΘΕΟ Η ΘΕΟΥΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ!! ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΧΑΊΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡONΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΏΔΗ ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΔΙΑΔΕΣ Η ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΡΆΓΜΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ……

  ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΆΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΕΚΛΕΊΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΌ ΚΉΠΟ!!!

  ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ FIDA ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΦΩΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΈΓΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ….. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

  Υ.Γ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ FIDA…..

 10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ,ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ,ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ.

  ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΖΩΔΙΑΚΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΤΟ 15.320 π.Χ. ΕΩΣ 13.160 π.Χ.ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 52 ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΘΗΡΙΟ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΧΕΙΡΩΝΑΣ.Ο ΛΥΚΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 69 ΑΜΥΔΡΑ ΑΣΤΡΑ.
  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ , ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ.Ο ΔΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΥΜΦΗ ΚΑΛΛΙΣΤΩ ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΛΥΚΑΟΝΑ.Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΗ ΝΥΜΦΗ ΣΕ ΑΡΚΟΥΔΑ.ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο ΛΥΚΑΟΝΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΣΕ ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΚΟΝΤΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.Ο ΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΙΑ ,ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΚΑΟΝΑ ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΕΡΩΣΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΛΥΚΑΟΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Ο,ΤΙ ΜΑ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΟΥΝ OI ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΣΟ ΜΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ , ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ.ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 11. FIDA ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ INVIZIBLE LYCANS TEAM!! ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΨΟΓΑ!! ΟΙ λΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΖΩΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΙ ΚΤΗΝΟΜΟΡΦΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΟΣ …… ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΘΑ ΣΕ ΧΕΑΙΕΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ, << ΚΡΙΕ-ΚΡΕΝ ΛΕΚΡ ΤΡΙΚΡΑΝ ΧΟ-ΚΡΟΜ >>!!! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ!!! FIDA ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

 12. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΡΘΕΣ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ , ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΖΩΗΣ.
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ

Αφήστε μια απάντηση