ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 33

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 33

 

Ας μιλήσουμε σήμερα όχι για αποδείξεις  αν υπάρχουν Λυκάωνες γιατί για μένα υπάρχουν αλλά για τους ίδιους τους Λυκάωνες!!!!

Οι Λυκάωνες χωρίζονται σε 12 φυλές όπου όλοι μαζί φτιάχνουν την μια δυνατή και ενωμένη!!!! Ας ξεκινήσουμε να δούμε ποιες είναι οι φυλές αυτές:

 

1. Η φυλή των ΑRHLERK- ΑΡΧΛΕΡΚ η οποία φέρει κοκκινωπό τρίχωμα με ξανθιές ανταύγειες!!!! Είναι φιλόξενοι αλλά και δύστροποι αναμεταξύ τους με πολλές εντάσεις για καυγάδες όπως ακριβώς γίνεται στο Γαλατικό χωριό από το κόμικ Αστερίξ και Οβελίξ – http://www.mamouthcomix.gr/asterix/ !!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Τους αρέσει πολύ το ψάρεμα και η πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) σαν την Άρτα βρίσκεται δίπλα στην λίμνη ονόματι ERTHREK – ΕΡΘΡΕΚ όπου σημαίνει << Βαθυνή >>!!!! Η αρχηγός αυτής της φυλής είναι η ονόματι KHIRLA – ΚΧΙΡΛΑ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 475 χρόνια!!!

 

 2. Η φυλή των VERCKLORH – ΒΕΡΚΛΟΡΧ η οποία φέρει ξανθό τρίχωμα με μαύρες ανταύγειες!!!! Είναι πολύ φιλόξενοι, και φέρουν την ευθήνη της προφορικής ιστορίας των Λυκάωνων όπως έχει από την ημέρα που ο Πατέρας και η Μητέρα πάτησαν το πόδι τους στην γη!!!! Τους αρέσει πολύ το κυνήγι αλλά και τα παιγνίδια στα χιόνια….!!!! Η πολιτεία ( μεγάλο χωριό ) ονομάζετε KRARHR – ΚΡΑΡΧΡ όπου σημαίνει << Φωτεινό >> γιατί βρίσκεται κοντά με τα σύνορα των Ξωτικών!!!! Παρεξηγούνται με το παραμικρό αλλά και συγχωρούν πολύ εύκολα…!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Αρχηγός της φυλής αυτής είναι η URKHAL – ΟΥΡΚΧΑΛ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 390 χρόνια!!!!

3. Η φυλή των LIHREGR – ΛΙΧΡΕΓΚΡ η οποία φέρει ολόλευκο τρίχωμα!!!! Είναι πολλοί φιλόξενοι και είναι η φυλή όπου μαθαίνει σε όλες τις άλλες φυλές την τεχνική του πολέμου και της διαβίωσης!!!! Επίσης μαθαίνει και το πώς να προσγειώνονται από τα τεράστια άλματα που κάνουν οι Λυκάωνες!!!! Τους αρέσει πολύ το κυνήγι και το ψάρεμα!!!! Είναι περήφανοι εις το έπακρον και όλες οι άλλες φυλές αποφεύγουν τις εντάσεις αναμεταξύ τους διότι ξέρουν ότι οι Λιχρέγκρ όταν ξεκινάνε κάτι το φέρνουν πάντα εις πέρας!!!! Η πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) είναι στα ποιο ψηλά βουνά της Λυκαωνίας και φέρουν το όνομα TRELIRCK – ΘΡΕΛΙΡΚ που σημαίνει << Πολύ Ψηλά >> αυτό διότι έχουν υψόμετρο 9.500 μέτρα και είναι τα ποιο ψηλά βουνά σε όλη την Μέση Γη!!!! Η φυλή αυτή μένει σε υψόμετρο 7.700 μέτρα!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Αρχηγός της φυλής αυτής είναι η SKROTHRAKR – ΣΚΡΟΘΡΑΚΡ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 410 χρόνια!!!!

 

4. Η φυλή των OKRORL – ΟΚΡΟΡΛ η οποία φέρει γκρι τρίχωμα με μαύρες ανταύγειες!!!! Είναι πολύ φιλόξενοι, και είναι η φυλή που διοργανώνει όλες τις γιορτές αλλά και παιχνίδια εγρηγόρσεις για όλες τις άλλες φυλές!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Τους αρέσει πολύ το να κάνουν χειρωνακτικές εργασίες και είναι η φυλή που φτιάχνει τις ξύλινες γέφυρες αλλά και άλλα έργα!!!! Η  πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) είναι δίπλα στο μεγάλο ποτάμι της χώρας ονόματι SRALRKR – ΣΡΑΛΡΚΡ που σημαίνει << Λευκό >>!!!! αρχηγός της φυλής αυτής είναι η ΜHERLAKR – ΜΧΕΡΛΑΚΡ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 250 χρόνια!!!!

 

5. Η φυλή των KVAROLKR – ΚΒΑΡΟΛΚΡ η οποία φέρει στο τρίχωμα της καφέ σκούρο χρώμα με πολύ ψιλές ανταύγειες του άσπρου!!!! Είναι πολύ φιλόξενοι και πλακατζήδες!!!! Είναι η φυλή η οποία ασχολείται περισσότερο με τον αγροτικό τομέα όπως στο να μαζεύουν λαχανικά, φρούτα, ρίζες, όπου και τα ξεραίνουν για τον χειμώνα!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Η πολιτεία ( μεγάλο χωριό ) τους βρίσκεται στην μεγάλη πεδιάδα ονόματι ALOHRERKL – ΑΛΟΧΡΕΡΚΛ που σημαίνει << Συννεφιασμένη >>, λόγο ότι κάθε πρωί υπάρχει πολύ πυκνό πούσι για τουλάχιστον μια ώρα!!!! αρχηγός της φυλής αυτής είναι η ΚLORNACKR – ΚΛΟΡΝΑΚΡ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 180 χρόνια!!!!

 

6. Η φυλή των IRKALTHR – ΙΡΚΑΛΘΡ η οποία φέρει στο τρίχωμα της κατάμαυρο χρώμα!!!! Είναι πολύ φιλόξενοι και τους αρέσουν πολύ τα γλυκά!!!! Είναι απίστευτοι ιχνηλάτες όπου και χρησιμοποιούνται για να βρουν οτιδήποτε για αυτό κατά προτίμηση τα περίπολα των συνόρων της Λυκαωνίας μόνο αυτοί τα περιπολούν!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Η Πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) ονομάζεται RUHRAKR – ΡΟΥΧΡΑΚΡ που σημαίνει << Απάγγειο >> βρίσκεται κάτω από τα ψηλά βουνά της χώρας, τους αρέσει πολύ το κολύμπι και έχουν ιδιαίτερη προτίμηση σε γιορτές φαγητού και ποτού!!!! αρχηγός της φυλής είναι η ZLAKRARL – ΖΛΑΚΡΑΡΛ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 180 χρόνια!!!!

 

7. Η φυλή των RIKRAR – ΡΙΚΡΑΡ η οποία φέρει στην κοιλιακή χώρα κατάξανθο χρώμα και στο κεφάλι και σε όλη την ράχη τους μέχρι την ουρά καφετί σκούρο με τρίχες τους λευκού!!!! Είναι πολύ φιλόξενοι αλλά και πολύ διστακτικοί στο να κάνουν φιλίες αν γίνει κάτι τέτοιο τότε τον φίλο ή φίλη τον βλέπουν ως μέλος της αγέλης και της οικογένειας τους!!!! Είναι αυτοί που φτιάχνουν τις ενδυμασίες όταν περιφέρονται ως άνθρωποι στην Λυκαωνία αν και δεν υπάρχει ταμπού του γυμνισμού και όσοι θέλουν τα φοράνε!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Η πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) είναι η ROCTOR – ΡΟΚΤΟΡ που σημαίνει << Όμορφη >>η οποία βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα!!!! αρχηγός της φυλής είναι η ERLETHRERK – ΕΡΛΕΘΡΕΡΚ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 150 χρόνια!!!!

 

8. Η φυλή των ERKL – ΕΡΚΛ η οποία φέρει τρίχωμα χρώματος μελί!!!! Είναι φιλόξενοι και κατσούφηδες και αναζητούνε πάντα καυγάδες αν κάποιος άλλος τους νικήσει τότε γίνονται οι καλύτεροι φίλοι…τους αρέσει πολύ το  Μπράντεφερ αλλά και το να επιδεικνύουν το στήθος τους όπως οι αρσενικές γαλοπούλες!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Η πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τους νάνους και η ονομασία της είναι RITHRELR – ΡΙΘΡΕΛΡ που σημαίνει << Σκοτεινή >>, ο λόγος είναι διότι είναι μέσα στο πυκνό δάσος και το φως της μέρας δεν περνά για τα καλά…!!!! Αρχηγός της φυλής είναι η RKRIRAR – ΡΚΡΙΡΑΡ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 330 χρόνια!!!!

 

9. Η φυλή των ΑRCKORNKR – ΑΡΣΚΡΟΝΚΡ η οποία φέρει τρίχωμα σκούρο καστανό χρώμα!!!! Είναι πολύ φιλόξενοι και τους αρέσει πολύ η μουσική και τα τραγούδια αν και είναι ως άνθρωποι σε μορφή πολύ παράφωνοι!!!! Τους αρέσει να φτιάχνουν κρουστά όργανα από δένδρα αλλά και τους αρέσει πολύ το μέλι ως τροφή και είναι οι μελισσουργοί της Λυκαωνίας!!!! Η πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) ονομάζεται AHREKREL – ΑΧΡΕΚΡΕΛ όπου σημαίνει << Χρωματιστό >> ο λόγος είναι επειδή μένουν σε μια άλλη κοιλάδα της Λυκαωνίας όπου έχει το ίδιο όνομα με την πολιτεία αυτή και ονομάζεται έτσι από τα εκατομμύρια χρωματιστά λουλούδια που έχει!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Αρχηγός της φυλής είναι η OROKLARH – ΟΡΟΚΛΑΡΧ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 310 χρόνια!!!!

 

10. Η φυλή των ISKRARTHALR – ΙΣΚΡΑΡΘΑΛΡ η οποία φέρει τρίχωμα χρώματος καστανό ανοιχτό με άσπρο!!!! Είναι φιλόξενοι όσο δεν παίρνει και τους αρέσει πολύ ο καλλωπισμός αλλά και το να φτιάχνουν αρώματα ανθόνερου από τα λουλούδια των υψηλών κορφών των βουνών όπου έχουν πολύ έντονη και μεθυστική μυρωδιά όπου και διαμένουν σε όλη την Λυκαωνία!!!! Η πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) είναι η ΤΗRAKREL – ΘΡΑΚΡΕΛ που σημαίνει << Αερούπολης >>. Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Αρχηγός της φυλής είναι η SLIRKR – ΣΛΙΡΚΡ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 300 χρόνια!!!!

 

11. Η φυλή των ΑRKEKRAL – ΑΡΚΕΚΡΑΛ η οποία το τρίχωμα τους φέρει χρώμα ανοιχτό καφέ με κοκκινωπή χροιά!!!! Είναι πολύ ευέξαπτη σαν φυλή και πολύ οξύθυμη!!!! Είναι από τις πρώτές φυλές που μαζεύονται εν καιρό πολέμου και οι πρώτοι που επιτίθονται!!!! Είναι η μοναδική φυλή σε όλη την Λυκαωνία όπου εκπαιδεύει Λυκάωνες για την φρουρά του Σαμάνου, του κάθε Σαμάνου που υπήρξε και υπάρχει!!!! Γεννιούνται και ζούνε με αυτό τον σκοπό!!!! Είναι ο τρόπος ζωής τους και οι ποιο σκληρό εκπαιδευμένοι αλλά και σκληραγωγημένοι σε όλη την Λυκαωνία!!!! Είναι η πολεμική ελίτ των Λυκάωνων, οι καταδρομείς κατά κάποιον τρόπο όπου έχουν ορκιστεί στον Μαν Η Του να δώσουν την ζωή τους ακόμα και αν το ζητήσει ο Σαμάνος έστω και για πλακά!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Η πολιτεία τους είναι η XRITHRAKRILR – ΞΙΘΡΑΚΡΙΛΡ – όπου σημαίνει η << Ατάραχη >> διότι πραγματικά δεν ταράζονται ούτε και φοβούνται κάτι!!!! δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο από το να μαθαίνουν στους αρσενικούς Λυκάωνες το πώς να εκπαιδευτούν για να υπηρετήσουν τον Σαμάνο τους!!!! Από παιδιά!!!!την φυλή αυτή την όρισε ο Πατέρας και η Μητέρα να έχει αυτόν τον σκοπό!!!! Οι θηλυκοί Λυκάωνες είναι πολύ σοβαροί και κοιτάνε τις ανάγκες των εκπαιδευομένων ή ακόμα και αυτών που έχουν εκπαιδευτεί να μην τους λείπει τίποτα!!!! Αρχηγός της φυλής είναι η ARLUCRALTH – ΑΡΛΟΥΚΡΑΛΘ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 601 χρόνια!!!!

 

12. Η φυλή των ΕRKLARAOTH – ΕΡΚΛΑΡΑΟΘ η οποία φέρει γκρι χρώμα ανοιχτό με ξανθό αλλά και κανελί χρώμα!!!! Είναι η φυλή που Έδωσε τον τελευταίο Σαμάνο όπου υπάρχει μέχρι και σήμερα και είναι ο τελευταίος του είδους του!!!! Μέχρι στιγμής δεν έχει γεννηθεί άλλος!!!! Είναι φιλόξενοι και πολλοί ενεργητικοί σε όλα τους!!!! Τους αρέσει να ασχολούνται με τα πάντα με ότι έχει να κάνει με την φυλή!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Η πολιτεία τους είναι η LYCKHRAONIARH –  ΛΥΚΧΡΑΟΝΙΑΡΧ που σημαίνει << Των Λυκάωνων Αίμα >> όπου και είναι η πρωτεύουσα όλης της Λυκαωνίας και βρίσκετε στο κέντρο της χώρας!!!! Αρχηγός της φυλής είναι η KROTHRIL – LU – ΚΡΟΘΡΙΛ – ΛΟΥ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 620 χρόνια!!!!

 

Όλες μαζί αυτές οι δώδεκα φυλές κάνουν την μια και μοναδική των Λυκάωνων !!!! Ο τελευταίος Σαμάνος είναι ο πνευματικός αρχηγός όλων ακόμα όμως και σαν αόρατος αρχηγός από των άλλων αρχηγών!!!! Όποια απόφαση και να πάρει το συμβούλιο των 12 αρχηγών ομόφωνα ή όχι την τελική απόφαση την έχει μόνο ο Σαμάνος!!!! Οποιαδήποτε διαφωνία από οποιονδήποτε από οποιαδήποτε φυλή και να είναι αν δεν βρεθεί λύση από το συμβούλιο των αρχηγών την δίνει ο Σαμάνος!!!!

Ο Πατέρας και η Μητέρα έδωσαν τον Σαμάνο στους Λυκάωνες για να τους προστατεύει να τους γιατρεύει να αποφασίζει για αυτούς να τους προσέχει και να δίνει την ζωή του για αυτούς!!!! Έτσι ο Σαμάνος θεωρείτε κάτι το πολύ ιερό για τους Λυκάωνες τόσο που δίνουν όλοι την ζωή τους για αυτόν  χωρίς δεύτερη κουβέντα!!!! Μόνο ο σαμάνος έχει ιδιότητες μαντικές ή ενδιάμεσου και μπορεί και καταλαβαίνει αν κάποιος του λέει ψέματα ή όχι!!!! Όχι μόνο από την μυρουδιά της αδρεναλίνης αλλά διότι και μπορεί και διαβάζει τις σκέψεις….!!!!

lycan

Είναι αυτός που αποφασίζει για τα πάντα, είναι αυτός που τηρεί τους νόμους των άλλων προηγούμενων Σαμάνων αλλά είναι και αυτός όπου μπορεί να βγάλει οποιοδήποτε καινούριο νόμο θελήσει!!!! Νόμοι!!!! Για τους Λυκάωνες υπάρχουν πολλοί νόμοι που πρέπει να εφαρμόζουν διότι έτσι θέλησε ο Πατέρας και η Μητέρα και αν δεν τηρηθούν οι ποιο πολλοί από αυτούς η τιμωρία είναι θάνατος!!!!

Κάποιοι από τους ανθρώπους θα τους ονόμαζαν παράλογους ως και εξωφρενικούς μα μην  ξεχνάμε ότι δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με ανθρώπους αλλά για μισό μισό!!!! Ας δούμε κάποιους νόμους τους!!!!

ΝΟΜΟΙ ΛΥΚΑΩΝΙΑΣ:

 1. Απαγορεύεται αυστηρά το να αλλάξει ένας Λυκάων από άνθρωπο σε Λυκάων μπροστά σε ανθρώπους για επίδειξη το τι είναι!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!!
 2. Απαγορεύεται η θανάτωση ανθρώπου από Λυκάων για οποιοδήποτε λόγο!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!!
 3. Απαγορεύεται Λυκάων να σκοτώσει Λυκάων για κανέναν λόγο!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!
 4. Απαγορεύεται η αλλαγή από άνθρωπο σε Λυκάων στην επιφάνεια της γης, μόνο την νύχτα και σε σημεία τα οποία δεν υπάρχουν άνθρωποι!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!
 5. Απαγορεύεται οποιαδήποτε ανάμιξη σε πολέμους, επαναστάσεις!!!! Ακόμα και σωτηρία ανθρώπων από καταδικασμό θανάτου!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!! Αν και ο τελευταίος Σαμάνος εδώ 358 χρόνια έχει αλλάξει τον νόμο και υπάρχει μόνο εξορία για τους ανθρώπους που είναι καταδικασμένοι σε θάνατο και κάποιος Λυκάων θέλει να τους σώσει!!!! Απαγορεύεται η εμπλοκή σε πολέμους επαναστάσεις!!!!
 6. Απαγορεύεται κάθε ήθη και έθιμα των Λυκάων να γίνονται στην επιφάνεια!!!! Παράβαση νόμου = Θάνατος!!!!
 7. Απαγορεύεται στην Λυκαωνία εκτός Λυκάωνων να κυκλοφορούν στην χώρα μέσα!!!! όποιος περάσει την χώρα φίλος ή εχθρός και συλληφθεί χωρίς άδεια έλευσης η ποινή θάνατος δια παραδειγματισμό!!!!
 8. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε σχέση με υποχθόνιες φυλές αν γίνει κάτι τέτοιο από κάποιον Λυκάων θα θεωρηθεί προδότης!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!!
 9. Απαγορεύεται η μοιχεία παράβαση νόμου = θάνατος!!!!
 10. Απαγορεύεται ο χρηματισμός και το ίδιο το χρήμα!!!! Το χρήμα και ο πλούτος είναι διαφθορά!!!! Επιτρέπεται η ανταλλαγή ειδών όπως τρόφιμα υλικά και η συνεχής αλληλεγγύη αναμεταξύ των Λυκάωνων!!!! Παράβαση νόμου = ακρωτηριασμός των άνω άκρων!!!!
 11. Μέγιστος σεβασμός στους γηραιότερος, αρρώστους, ανάπηρους πολέμου ή ακόμα γιατί θέλησε ο Μαν Η Του να τους γεννήσει ανάπηρους!!!!Μέγιστος σεβασμός σε Λυκάων που είναι άρρωστος από οτιδήποτε ο Μαν Η του του έστειλε!!!! Κάθε Λυκάων υποχρεωτικά θα πρέπει να συνεισφέρει την βοήθεια του σε αυτά τα άτομα από μια φορά κάθε βδομάδα!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!!
 12. Οποιοδήποτε χλέβας, κοροϊδία, και οτιδήποτε άλλο προς τα παραπάνω άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!!
 13. Επιτρέπονται οι ελεύθερες προγαμιαίες σχέσεις εάν αυτές συναινούν οι γονείς!!!! Παράβαση νόμου = εξορία!!!!
 14. Κάθε νεαρός Λυκάων θα πρέπει να μάθει να σέβεται τους μεγαλύτερους και υποχρεωτικά μετά τα 10 χρόνια ζωής την μάθηση πολέμου αλλά και κοινωνικής συμπεριφοράς!!!! Παράβαση νόμου = θανάτωσης του πατρός ή εξορίας ανάλογα την απόφαση του Σαμάνου!!!!
 15. Απαγορεύεται αυστηρώς η ζήλεια, η φθονία, η αλαζονεία, το μίσος, ο θυμός με νόμο από τον Πατέρα και την Μητέρα!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!!
 16. Απαγορεύονται οι ύβρεις δια τον Χριστό και τον πατέρα του Μαν Η Του!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος
 17. Επιτρέπονται οι ύβρεις χωρίς να περιέχουν στοιχεία των ανωτέρων οντοτήτων!!!!
 18. Όποιος λαβωθεί σε μάχη με αποτέλεσμα αναπηρίας γίνεται αυτόματος προύχοντας της Λυκαωνίας και αποδίδονται τιμητικές δοξασίες αλλά και τραγούδια και του απονέμεται τιμητικό περιδέραιο όπου δεικνύει το πως και γιατί το κέρδισε!!!!
 19. Το κοιμητήριο της Λυκαωνίας πρέπει να είναι καθαρό και όλοι οι Λυκάωνες θα πρέπει να περάσουν υποχρεωτικά μια φορά τον χρόνο να τιμηθούν οι πεσόντες Λυκάωνες αλλά και αυτοί που ο Μαν Η Του τους ήθελε κοντά του!!!! Παράβαση νόμου = εξορία!!!!
 20. Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε Λυκάων να αλλάξει άνθρωπο αν πρώτα δεν ενημερωθεί η αρχηγός του όπου θα ενημερώσει το συμβούλιο και αυτό κατόπιν τον ιερό Σαμάνο!!!! Μόνο ο Σαμάνος έχει την ιδιότητα να αλλάξει κάποιον άνθρωπο χωρίς να ερωτηθεί από κανέναν!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος του Λυκάων και του νεογενής Λυκάων όπου αλλάχτηκε από άνθρωπο σε Λυκάων!!!!
 21. Όταν φιλοξενείτε άνθρωπος ή κάποιο άλλο ον όπως ξωτικό ή νάνος ή Βραλθ,  ή Λοέρθ κτλ. κτλ. στην χώρα υποχρεωτικά θα πρέπει να γίνεται τελετή ενημέρωσης προτού μπει στην χώρα ή σε κάποιο χωριό με το να ενημερώνεται βάση του τελετουργικού RATHTAKR – ΡΑΘΡΑΚΡ ( τύπου Χάκα – https://www.youtube.com/watch?v=wYyoHaAx7Do ) όπου εξηγεί στους φιλοξενούμενους το τι πρέπει να προσέξουν να μην προσβάλουν κάποιον από το χωριό!!!! Παράβαση νόμου από τον φιλοξενούμενο είναι ακαριαίος θάνατος!!!!
 22. Υποχρεωτικά κάθε Λυκάων από την ηλικία των 11 πρέπει να μάθει τον ιερό πολεμικό χορό εκφοβισμού προς τον εχθρό το λεγόμενο HRUCKTSA – ΧΡΟΥΣΚΤΣΑ ( τύπου Χάκα – https://www.youtube.com/watch?v=BI851yJUQQw ) το όποιο το συναντάμε σήμερα στους Μαορί της Νέας Ζηλανδίας με διαφορετικά λόγια!!!! Μη μάθηση του ιερού πολεμικού χορού η παράβαση νόμου είναι θάνατος!!!!

Τα λόγια του πολεμικού αυτού χορού εκφόβησης θα σας τα αναφέρω αμέσως τώρα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους Μαορί:

<< Χουου τσαααα …Χουουου τσαααααα!!!! Ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο Πατέρας και η Μητέρα!!!! Χουου τσααααα!!!! Το αίμα μας και την ψυχή μας θα δώσουμε για αυτούς αλλά και για τα αδέλφια μας ( βγάλσιμο γλώσσας όσο παίρνει με επιφώνημα ή γρύλισμα αλλά και επίδειξη πρωκτού και γεννητικών οργάνων )!!!! Όλοι θα πολεμήσουμε για να πεθάνουμε για αυτά αλλά και για να μας ευλογήσει ο Μαν  Η Του καταραμένοι από τον Άραλου!!! ( ξανά βγάλσιμο της γλώσσας κτλ. κτλ. )!!!!

Χουουου τςςςςς…χουουου τσαααααα!!!!! ( αρχίζει το χτύπημα χεριών και ποδιών μα και συνάμα το σχιζοφρενικό βλέμμα δεξιά αριστερά και η γλώσσα να βγαίνει όσο παίρνει επιδεικτικά ) Με τα χέρια μου θα σε πιάσω και θα σε σκίσω!!!! Με το στόμα μας θα σας διαμελίσουμε!!!! Με τα ποδιά μας θα πατήσουμε την ψυχή σας!!!! Και αν τυχών χαθώ στο πεδίο της μάχης το όνομα μου θα μείνει ξακουστό σε όλη την Λυκαωνία καταραμένοι από τον Άραλου!!!! ( σταματάνε απότομα άλλοι τα χέρια στην μέση με τις γλώσσες έξω και τα σχιζοφρενικά βλέμματα, άλλοι κάτω στα τέσσερα έτοιμοι για επίθεση το ίδιο με τους άλλους άλλοι δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα και κάποιοι άλλοι τον πρωκτό τους….και ξεκινάνε!!!! ) >>.

Ο ιερός χορός είναι ότι έχει να δείξει η πολεμική μηχανή των Λυκάωνων όπου το κάνουν για να δημιουργήσουν ψυχολογικό φόβο στον εχθρό!!!! Φανταστείτε τους σε κάποιο λόφο ή πεδιάδα 3.000 Λυκάωνες ή 1.000 ή 30.000 να είναι παραταγμένοι και να κάνουν αυτήν την επίδειξη τρόμου!!!! Πραγματικά τρομαχτικό!!!!

Δεν θα σας πω άλλους νόμους αλλά και ούτε κάτι άλλο για τους Λυκάωνες, θα συνεχίσω στο επόμενο άρθρο για να μην γίνονται κουράστηκα….!!!!

Αααα εδώ θέλω να πω ότι κάποιοι θα πούνε τι λες ρε παπάρα μας έχει φλομώσει στο μούσι δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά όχι μόνο για τους Λυκάωνες αλλά και όλα όσα γράφεις!!!! Είναι παραμύθια!!!! Δεν έχουμε δει ποτέ τίποτα ποτέ ακούς!!!! Ποτέ!!!!

Χμμμμμμμμ!!!!! Πραγματικά έχετε δίκιο!!!! Τι να δείτε όταν ζείτε μέσα στις πόλεις κλεισμένοι στα κουτιά σας!;! Και το μόνο που θα κάνετε ως έξοδο θα είναι να πατέ κάπου όπου για να κάνετε διακοπές και να ξανά μπείτε σε κάποια κουτιά και θα πηγαίνετε από την θάλασσα και πίσω και άντε σε καμία ταβέρνα ή μπαρ!!!! Ωραία δεν λέω…. Ποιο κάτω όμως μαύρα μεσάνυχτα!!!!! Αμέσως θα σας φέρω το παράδειγμα με το βίντεο που θα δείτε παρακάτω!!!! Δεν είχε να κάνει με Λυκάωνες έχει να κάνει με ένα Βόκεν Βουλφ 109 του 1940 όπου είχε καταρριφθεί από τις Ρωσικές δυνάμεις στο Στάλινγκραντ και είχε συντριβεί λίγο ποιο έξω από την πόλη…λίγο 9 χιλιόμετρα!!!! Ξέρετε πότε ανακαλύφθηκε!;! Το 1989!!!! Είπατε κάτι!;! Τόσα χρόνια κανείς δεν είχε περάσει από εκείνο το σημείο….και αν κάποιος τους έλεγε ότι εκεί υπάρχει ένα αεροπλάνο από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο θα γελούσε!!!! Να όμως που υπάρχει…οπότε πότε μην λεμέ ποτέ!!!! Φανταστείτε τώρα με ότι έχει να κάνει σχέση με εναλλακτική θεωρία ή παράξενα όντα ή φαντάσματα ή δεν ξέρω γω τι άλλο από αυτά……!!!! Δείτε το βίντεο:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jueDXiuU6aM[/youtube]

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 


24 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 33

 1. η Νέα εποχή δεν είναι κάτι κρυφό είναι μπροστά στά μάτια μας …

  Τσάνελιγκ

  Ουφολογία

  μέση γή

  καρτομαντεία

  νεοπαγανισμός

  θεραπεία με κρυστάλους

  Ας προσέξουμε καλά….

  ο Διάβολος θα προσπαθήσει να σε ελξει όχι να σε φοβήσει

  Και το πιο αστείο από όλα είναι το εξής… ότι δηλαδή αν υπήρχαν Λυκάωνες που δεν υπάρχουν θα ηταν καλοί

  Απευθύνομαι κυρίως στα νέα παιδιά γνωρίζοντας ότι η φάση της εφηβείας είναι δύσκολη στο θέμα αυτοπεποίθηση

  Τα μόνα όντα που υπάρχουν είναι οι ανθρωποι στην Γη οι αγγελοι και οι δαιμωνες και κάποτε υπήρξαν και γίγαντες

  Αυτά λέει η Βίβλος
  Και προσέξτε…μόνο οι Ορδόδοξοι παίρνουν άγιο φως

  Προσέξτε αυτό το περίεργο αίσθημα …του μυστιριώδους…πιστεύω ότι το νιώθετε αλλά δεν πρέπει να είναι κάτι καλό…

  Ξέρω θέλουμε να ερευνάμε αλλά υπάρχουν τόσο ωραία θέματα που δεν γνωρίζουμε ακόμα στην ίδια μας την Αγία Γραφή

  Το πεδίο συνομοσιολογία θέλει μεγάλη προσοχή

  Μην αρκέστείτε σε ένα συναίσθημα για να αποδεχτείτε κάτι γιά αλήθεια …χωρίς καν να έχει γίνει ερευνα….και αν θελέτε διαβάστε από το βιβλίο του Πατήρ Σερφήμ Ρόουζ ….

  «Πολλές από τις αναφορές UFO που δημοσιεύονται τώρα στον λαϊκό Τύπο εξιστορούν υποθετικά συμβάντα που είναι χτυπητά παρόμοια με τη δαιμονοκαταληψία και τα ψυχικά φαινόμενα που είναι γνωστά από παλιά στους θεολόγους και τους παραψυχολόγους»**.

  «Η πραγματική ιστορία των UFO… είναι μια ιστορία με πνεύματα και φαντάσματα και παράξενες νοητικές αποπλανήσεις· ενός αόρατου κόσμου που μας περιβάλλει και περιστασιακά μας καταπίνει… Είναι ένας κόσμος παραίσθησης… όπου η ίδια η πραγματικότητα διαστρεβλώνεται από παράξενες δυνάμεις που φαινομενικά μπορούν να χειριστούν το χώρο, το χρόνο, και την ύλη – δυνάμεις που είναι σχεδόν ολοκληρωτικά πέρα από τις δυνάμεις κατανόησής μας… οι εκδηλώσεις UFO μοιάζουν να είναι, συνολικά, μονάχα μικρότερες παραλλαγές του αρχαίου δαιμονολογικού φαινομένου» (UFOs: Operation Trojan Horse, σελ. 46, 299).

 2. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ…ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠ ΕΞΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ(ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ Τ Α ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!)
  ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ:1)ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΜΑΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΛΥΚΑΩΝΑ,ΤΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ(ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ 2)ΑΡΧΙΑΚΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΣΑΜΑΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΚΑΩΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ GKKL ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΤΙ??

  1. peggy2015!!!!

   ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΛΥΚΑΩΝ ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑ ΣΠΑΝΙΟ ΔΥΟ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΑΝΟΣ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Καλημερα αδελφε μου Σαμαν!καλημερα και σε ολους τους Λυκαωνες!
  Τι εγινε φιλοι μου?δεν βλεπω σχολια για τα τελευταια αρθρα!
  Ενα ομορφο αρθρο φιλε μου!ετσι θα μαθουμε για την ζωη,τα ηθη και τα εθιμα των Λυκαωνων.
  Οι νομοι αρκετα σκηροι,αλλα δικαιοι!!!ετσι πιστευω υπαρχει σεβασμος,υπαρχει συνεργασια,υπαρχει
  ισορροπια.Μακαρι τετοιοι νομοι να εφαρμοστουν και απο μας,αν θελουμε να εξελιχθουμε με αρμονια,δυσκολο
  ομως!
  Ευχαριστουμε για ενα ακομα αποκαλυπτικο αρθρο!

 4. Σαμαν σε χαιρετώ
  Δε γνωρίζω αν μπορείς πες μου για τους Αραλου! Ποιοι είναι που είναι.
  Πάντως πολλούς νόμους έχουν και όπως καταλαβαίνω δεν θέλουν να ξέρουμε την υπάρξει τους
  Πιος ο λόγος, ξέρεις!

  Σε ευχαριστώ

  1. Kratos!!!!

   Ο ΑΡΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΗΝΑΜΑ!!!!

   ΤΑ ΕΧΩ ΕΞΗΓΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ!!!! ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΜΟΣ ΞΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 5. Το καλυτερο άρθρο.Πραγματικα πολύ σκληροί οι νόμοι σαν στρατόπεδο είναι απο την μια χαίρομαι που είμαι άνθρωπος γιατί δεν έχω τέτοιες ιεραρχίες απο πανω μου απο την αλλη έχω τους δρακονιανους……Αυτό στην 5η φυλη π ειπατε πλακατζηδες εκεί είναι η καλύτερη φυλή.Αλήθεια να ρωτησω τώρα ο σαμάνος όταν παντρεύεται και η γυναικα του γεννάει δεν κανει σαμανακι?Πως κάνουμε ανθρωπακια αι συνεχίζεται το ειδος σαμανακια να συνεχιστεί έτσι.

  1. Gkkal!!!!

   ΣΑΜΑΝΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΛΥΚΑΩΝΑ ΜΕ ΛΥΚΑΩΝΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ!!!! ΣΕ ΟΛΗ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΛΥΚΑΩΝ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση