ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 15 !!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 15 !!!!

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!

 

Σε αυτό το άρθρο θα σας εξιστορήσω μια συνάντηση όπου είχα με έναν Λυκάωνα στην Ξάνθη!!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν τον είδα αλλαγμένο ώστε να εντυπωσιαστώ, θα μου πείτε πως κατάλαβες ότι ήταν Λυκάωνας!;! Από τα μάτια του όπου κάποιες στιγμές που μιλούσε κιτρίνιζαν και ξανά επανερχόταν μετά από κάποια δευτερόλεπτα!!!! Ήξερε το ότι ψάχνω τους Λυκάωνες και με πλησίασε από μόνος του παρότι είχα μαζί μου έναν πολύ καλό φίλο όπου σχεδόν ήξερε ότι εκεί υπήρχαν 7 οικογένειες Λυκάωνων!!!!

Θα σας δώσω την ονομασία του χωριού μα δεν νομίζω πλέον να είναι εκεί!!!! Το χωριο έχει την ονομασία Κρωμνικό και είναι σχεδόν ερημωμένο σήμερα εκτός από την καλοκαιρινή περίοδο που μαζεύονται οι λιγοστοί κάτοικοι του και του ξανά δίνει ζωή για λίγο!!!! Αν όμως κάποιος πάει εκεί ας κοιτάξει μέσα στην εκκλησία και παρατηρήσει προσεχτικά θα βρει μαρτυρίες για τους Λυκάωνες…..!!!! Για να μην πολυλογώ πως και που θα ξεκινήσω κατευθείαν αυτά που είπαμε διότι είναι πολλά!!!! Το όνομα του είναι Αντώνης Ζούσης βέβαια σήμερα μπορεί να έχει κάποιο άλλο στην γλώσσα του ονομάζεται Κρέτρον!!!!

SAMAN LYCAN

Το ότι κάθομαι και μιλάω με έναν Λυκάωνα όπου και έχω διαπιστώσει ότι είσαι ένας από αυτούς με κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένο διότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Επίσης νιώθω ωραία γιατί νιώθω εγώ προσωπικά την ικανοποίηση ότι υπάρχετε ως όντα ασχέτως το τι πιστεύουν όλοι οι άλλοι !!!!

ΚΡΕΤΡΟΝ

Μας έχει μιλήσει ο Σαμάνος μας για εσένα Saman, τότε που είχατε συναντηθεί στην Αρκαδία και μας έχει πει όταν βρίσκεσαι στον  δρόμο μας να σου μιλάμε.

SAMAN LYCAN

Πραγματικά μένω έκπληκτος!!!!

ΚΡΕΤΡΟΝ

Οι διαταγές του Σαμάνου μας είναι ρητές και κανείς δε κάνει το αντίθετο. Πως μπορώ να σου φανώ χρήσιμος;

SAMAN LYCAN

Θα ήθελα να μάθω…..

KΡΕΤΡΟΝ

Για να μην κουράζεσαι μην ρωτήσεις τίποτα για την φυλή των Λυκάωνων ο μόνος που έχει την αρμοδιότητα να σου πει είναι μόνο ο Σαμάνος μας. Ρώτα ότι άλλο θες.

SAMAN LYCAN

Πραγματικά μου έκοψες την φόρα!!!! Αν δεν μπορώ να ρωτήσω κάτι για εσάς τι άλλο θα μπορούσα να ρωτήσω…..χμμμμ!!!! Το βρήκα!!!! Μήπως μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες για τους Δρακονιανούς ότι ξέρετε!;!

KΡΕΤΡΟΝ

Ναι ευχαρίστως μπορώ να σου πω για αυτούς….

Πρόκειτε για ερπετοειδή όντα που κατέβηκαν από τους ουρανούς για να συμμετάσχουν στη δημιουργία της ανθρωπότητας ως τροφή, τους διδάξαν τις επιστήμες, και αφαίρεσαν την απαγορευμένη γνώση. Είναι δυο ειδών οι Δράκοντες όπου είναι οι αρχαίοι από το σύστημα του Σειρίου και αυτοί που εξελίχτηκαν εδώ στην γη όταν τους άφησαν τα αφεντικά τους!! Οι Δρακόντειοι ή Δρακονιανοί είχαν αναγνωριστεί από αρχαίους πολιτισμούς όπως αυτές της Σουμερίας, η Βαβυλωνίας, η Ινδίας, η Κίνας, η Ιαπωνίας, το Μεξικό, την Κεντρική Αμερική, και στην Ελλάδα, ως Ερπετόμορφοι θεοί και λατρευόταν με φόβο αλλά και πάθος από τους ανθρώπους, για αυτό και η λατρεία του φιδιού  αντιπροσωπεύει τη σοφία και τη γνώση ειδικά στις ασιατικές χώρες!! Το σύμβολο των δύο φιδιών τυλιγμένα γύρω από ένα ραβδί, αρχικά σηματοδοτεί την δέντρο της γνώσης του αρχαίου μύθου, γνωστή ως κηρύκειο όπως είχε ο Ασκληπιός στην αρχαία Ελλάδα!! Σήμερα χρησιμοποιείται σήμερα από την American Medical Association ( Αμέρικαν Μέντικαλ Ασσοσιέϊσον ) ως το λογότυπό της, ψάξε να δεις για αυτήν και θα εκπλαγείς από αυτά που θα ανακαλύψεις.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες όπου ασκούν έλεγχο στο μυαλό του ανθρώπου και αυτό ειδικά το έδειξαν στον κόσμο τα Ξωτικά αλλά και εμείς οι Λυκάωνες όπως προκύπτουν από την έρευνα που έκαναν μετά τις γνώσεις που δώσαμε στους πιο γνωστούς ερευνητές των UFO, όπως Budd Hopkins ( Μπατ Χόπκινς ), John Carpenter ( Τζων Κάρπεντερ ), Linda Moulton Howe ( Λίντα Μούλτον Χοβ ), Yvonne Smith ( Γβονν Σμιθ ), και άλλοι. Αν και έχουν γράψει πολλές μαρτυρίες για αυτούς οι άνθρωποι δεν έχουν λάβει ακόμη μεγάλη δημόσια προσοχή, σε αυτά που λένε και γράφουνε….

Ότι και να σου πω ποιος θα το πιστέψει!;! Αλλά πρέπει μιας και βρεθήκαμε διότι άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν την χάρη!! Όλα αυτά τα χρόνια εμάς τους Λυκάωνες λένε ότι είμαστε αιμοβόροι και σκυλιά του διαβόλου αλλά και στεγνοί δολοφόνοι όπου μας αρέσει να τρώμε παρθένες κτλ. κτλ.!! Οι Δρακονιανοί καλά το πάνε το παιχνίδι τους μέχρι τώρα και άμα δεν καταλάβετε τι γίνεται τριγύρω σας δυστυχώς το παιχνίδι θα το έχετε χαμένο!!

Ο τρόπος όπου περνάνε τα νομικά μηνύματα μέσω πολιτικών πεποιθήσεων αλλά και αλλαγή αυτών πλέον είναι φανερά και επικίνδυνα και εσείς οι άνθρωποι το μόνο που κάνετε είναι μικρό διαδηλώσεις και τίποτα παραπάνω!! Που είναι οι εποχές που με μια πορεία ανατρέπατε τα πάντα!;! Για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας είναι οι Ερπετόμορφοι όπου μάθανε να τους λατρεύετε ως θεούς μα εσείς δεν λέτε να βάλετε μυαλό με τίποτα, όχι ότι σας κατηγορώ όχι!! Αυτοί τα έκαναν όλα!!

SAMAN LYCAN

Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις και τα έχω γράψει αλλά και θα τα γράψω ποιο αναλυτικά κάποια στιγμή και όποιος πίστεψε, πίστεψε!!!! Άλλο όμως το ζητούμενο σε αυτήν την εκδοχή και ας πούμε ότι όχι μόνο εσείς οι Λυκάωνες έχετε δίκιο μα και πολλοί ερευνητές όπου έχουν μιλήσει για αυτούς βγουν σωστοί και μετά από κάποια χρόνια η Δρακονιανή συμμαχία έχει γίνει η κυρίαρχος του πλανήτη!! Το τι θα γίνει, πως μπορεί να αντισταθεί ο άνθρωπος!;! Θα μπορέσει!;! Θα έχει κάποια ελπίδα στο να βγάλουν τον ζυγό από πάνω τους!;!

ΚΡΕΤΡΟΝ

Μα ποιος θα σε πιστέψει εσένα!;! Αν γράψεις όλα αυτά τα οποία έχεις ανακαλύψει για εμάς ειδικά ή τους πεις πόσες φορές έχεις μιλήσει ή έχεις δει Λυκάωνες θα σε περάσουν για τρελό και παλαβό!! Ποιος θα πιστέψει το τι θα πω εγώ όπου ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σε βγάλουν ψεύτη και απατεώνα!;! Όπως όμως και να έχει εγώ θα σου πω χωρίς να είμαι μάντης ή κάτι άλλο, αλλά από πείρας λόγων των αιώνων που κουβαλώ πάνω και από θέμα πείρας αλλά και από τις ιστορίες των Σαμάνων μας όπου έχουν περάσει από στόμα σε στόμα!!

Πάντα ο άνθρωπος θα μπορεί να αντισταθεί ειδικά όταν δει το καθαρό πρόσωπο τους αλλά και πράξεις τους μα τότε μα τον Μαν-Η-Του θα είναι πολύ αργά για το ανθρώπινο είδος…. Θα έχετε μείνει πολλοί λίγοι από εσάς!! Τόσοι λίγοι που θα περάσουν χιλιετηρίδες να ξανά έρθετε στα νούμερα τα σημερινά!! Τότε θα τρέξετε να αναζητήσετε τις συμμαχίες τις παλιές…. Ποιο μπροστά όχι!! Έτσι κάνετε κάθε φορά!! Οι Δρακονιανοί σας έχουν εκμηδενίσει δέκα πέντε φορές στο παρελθόν αλλά αυτήν την φορά έχουν απίστευτο σχέδιο ….. και τα κατάφεραν βάση στο να αλλάξουν τις θρησκείες και οι ποιο πολλοί σήμερα από εσάς να μην πιστεύουν σήμερα πουθενά!! Αυτοί που έχουν μείνει πιστοί και προσπαθούν να χωθούν να τους κάνουν το ίδιο με τους υπολοίπους είναι οι μουσουλμάνοι και να δεις στο τέλος ότι θα το πετύχουν!! Όταν πέσει και αυτό το σύστημα πίστης ετοιμαστείτε!! Τότε θα φανούν ποιοι είναι πραγματικά!!

SAMAN LYCAN

Τι εννοείς εκμηδενίσει δέκα πέντε φορές στο παρελθόν !;!

ΚΡΕΤΡΟΝ

Μάθε λοιπόν πως το κάνουν!! Όλοι οι άνθρωποι νομίζουν κάθε φορά που διαλύονται και ξανά ξεκινάνε από την αρχή ότι ήταν οι πρώτοι άνθρωποι στον πλανήτη!! Στην κάθε φατρία ανθρώπων ( φυλή – εθνικότητα ) μετά την καταστροφή οι Δρακονιανοί επιβάλουν καινούρια γλώσσα αλλά και θρησκεία και ξανά ξεκινάνε να φθάσουν στο σήμερα!! Άλλες φορές κάνουν χιλιετηρίδες και άλλες φορές εκατοντάδες χιλιετηρίδες να φθάσουν εδώ όπου είναι σήμερα οι άνθρωποι!! Ειδικά πάντα προς το τέλος βρίσκουν οι άνθρωποι απομεινάρια αυτών των πολιτισμών θαμμένα στην γη εκατομμυρίων χρόνων και δεν μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση για αυτό εφόσον πιστεύουν ότι είναι μόνο λίγων χιλιάδων ετών ως πλάσματα!! Για πρόσεξε πόσοι είναι οι πολιτικοί και μη επίσημα άτομα όπου μιλάνε για την μείωση του πληθυσμού της γης και το απαιτούν!! Δεν το λένε απλώς!! Και ποια είναι η αντίδραση των ανθρώπων!;! Εκτός από μια ομάδα ανθρώπων όπου αντιδρούν όλοι οι άλλοι είναι σαν μην άκουσαν τίποτα…. Γιατί αυτό!;! Διότι έχετε προγραμματιστεί εδώ και χιλιάδες χρόνια να αυξηθείτε και να καταναλωθείτε, αλλά άντε αυτό να το κανείς πιστευτό στους ανθρώπους!! Μόνο όταν θα έρθει η ώρα αυτή θα γίνουν πιστευτά όλα αυτά που σου λες αλλά και που θα πεις, αλλά και όλα αυτά που θα έχουν πει κάποιοι άλλοι!! Μέχρι τότε θα είμαστε οι καραγκιόζηδες, οι ιστοριογράφοι όπου πλαστογραφούν τα πάντα κτλ. κτλ.!! Όχι ότι κατηγορώ τους ανθρώπους έτσι τους προγραμμάτισαν ιδιαίτερα όταν επενέβησαν στην υπόφυση τους αλλά και βάζοντας το δικό τους DNA!!

SAMAN LYCAN

Δηλαδή τι εννοείς βάζοντας το δικό τους DNA!!;!!

ΚΡΕΤΡΟΝ

Να σου πω….

Με το πέρασμα των χιλιετηρίδων κάθε φορά που κατάστρεφαν την ανθρωπότητα προς βρώσην κρατούσαν και ένα αριθμό ανθρώπων μόνο και μόνο για να ξανά αναπαραχθούν!! Κάθε φορά έφτιαχναν καταφύγια όπου διάλεγαν και καλά τους διαλεχτούς της ανθρωπότητας να ζήσουν εκεί από 150 ως και 500 χρόνια ανάλογα πόσο είχαν μολύνει την γη με τα πυρηνικά τους όπλα ή ακόμη και με βιολογικά. Εκεί κάθε φορά τους έκαναν και αλλαγές ειδικά στην νέα γενιά που ερχόταν. Στο DNA τους και ακόμα και στην υπόφυση. Πολλοί είναι αυτοί που νομίζουν ότι έγινε με την μια αλλά αυτό είναι μέγα λάθος!! Έπειτα άφηναν την νέα γενιά πάντα καθοδηγούμενη από τους Δρακονιανούς στην επιφάνεια της γης ξανά και ξανά να αυτοδημιουργηθούν ως όντα. Μα ευτυχώς για αυτούς που υπάρχουν τα ξωτικά και κάποια άλλα είδη από την Μέση Γη και τους βοηθούσαν. Αλλά και ευτυχώς που υπήρχαν τα Ελληνικά φύλα όπου πάντα μετά από κάθε καταστροφή επέστρεφαν φέρνοντας ανθρώπους να εγκατασταθούν στην γη και να είναι το αγκάθι στα πνευμόνια των Δρακονιανών όπως πάντα.

Βλέπεις είχαν την ικανότητα να αναλύουν την κυτταροτοξικότητα σε ανθρώπους και σε ζώα με ανεπάρκεια μορίων τελεστών, με την βιολογική σημασία των επιμέρους τελεστή οδών !! Πρόκειτε για τα γνωστά πλέον σήμερα CD8 + κυτταροτοξικά Τ λεμφοκύτταρα, τα δύο κύρια κυτταροτοξικά οδών που προκαλούνται από τον συνδέτη Φας και περφορίνης. Κάνοντας την  διχοτόμηση μεταξύ των δύο οδών, δολοφονώντας στην ουσία αυτά, αντικατοπτρίζεται στη διχοτομία μεταξύ των βιολογικών τους ρόλους: η κύρια λειτουργία του συνδέσμου Φας όπου είναι ο έλεγχος της κανονικής κυτταρικής ανανέωσης, παρακινώντας τον προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο ενεργά με τα πολλαπλασιαζόμενα κύτταρα μέσω της οδού Φας. Αυτό το είδος του κυτταρικού θανάτου είναι μέρος της φυσιολογικής ενδογενούς ομοιοστατικού μηχανισμού που είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση ταχέων μεταβαλλόμενων κυτταρικών πληθυσμών όπως κλωνικά διαστέλλονται και συστέλλονται τα Τ κύτταρα!! Σε αντίθεση, η βιολογική λειτουργία της περφορίνης και σχετιζόμενες με τις πρωτεΐνες κόκκου είναι η θανάτωση και εξάλειψη των φερόντων παράσιτων, οπότε τα μη συμμορφούμενα κύτταρα όπου προκύπτουν ως μέρος της παθοφυσιολογικής διεργασίας  μπορούν να αντισταθούν στις οδούς λύσης όπου σηματοδοτείται για να επάγει απόπτωση. Έτσι, η κύρια λειτουργία του περφορίνης και γκρανζύμης είναι η διατήρηση της ανοσολογικής επίβλεψης κατά των δύο εξωγενών και ενδογενών κινδύνων. Στην φάση αυτή προσάρμοσαν το DNA των Δρακονιανών στους ανθρώπους αλλά και στα ζώα!!

SAMAN LYCAN

Και στα ζώα!;!

KΡΕΤΡΟΝ

Ναι βέβαια και στα ζώα. Αν υπάρξει κάποια ομάδα όπου να αξιολογεί τα στοιχεία από την ανάλυση DNA για να διαπιστωθεί αν υπάρχει επαρκής γενετική ποικιλότητα εντός των φυλών για να εξασφαλιστεί ότι οι πληθυσμοί είναι βιώσιμοι των ζώων,  ειδικά θα διαπιστώσει ότι από την  απουσία της πολλαπλής αναπαραγωγής θα καθοριστεί αν η γενετική ποικιλομορφία μειώνεται. Κατά μέσο όρο, οι φυλές των σκυλιών για παράδειγμα διατηρούν επί του παρόντος περίπου το 87% των εγχώριων διαθέσιμων σκύλων ως γενετική ποικιλότητα. Οι απαιτήσεις της αναπαραγωγής υλικού πρέπει να είναι << σαφής >> για όλες τις γενετικές διαταραχές μπορεί να τοποθετηθεί κατ’ ‘αρχάς αδικαιολόγητη γενετική πίεση στα ζώα που ελέγχονται ως << σαφής >> των γνωστών γενετικών διαταραχών, δεύτερον, μπορεί να συμβάλει στην απώλεια της ποικιλομορφίας και, τρίτον, μπορεί να οδηγήσει στη διάδοση των νέων υπολειπόμενων διαταραχών  για τα οποία δεν υπάρχουν γενετικές εξετάσεις ώστε να είναι έτσι διαθέσιμες!!

Παγκόσμια ανταλλαγή των γενετικών υλικών μπορεί να επιταχύνει την απώλεια των αλληλομόρφων και η πρακτική αυτή θα πρέπει να συζητηθεί από την καθεστό ομάδα γενετιστών και μοριολόγων σε σχέση με το τρέχον πραγματικό μέγεθος του πληθυσμού μιας φυλής και των αναμενόμενων μελλοντικών των δημοτικοτήτων τους. Θα δουν ότι τα γονιδιακά δεδομένα δεν είναι πάντα όπως  υποστηρίζουν τα αποτελέσματα από την ανάλυση του << γενεαλογικού >> και οι πιθανοί λόγοι για αυτό θα δημιουργήσουν ώρες συζητήσεων αναμεταξύ τους!!

Βέβαια για να τα καταλάβει αυτά που λέω κάποιος θα πρέπει να είναι γενετιστής ή μοριολόγος μα αν θα βρεις και θα τα πεις θα δεις ότι θα παραξενευτούν το πώς τα ξέρεις και αν θα κάτσουν να σκάφτουν το τι είπα και όπως το είπα θα δουν ότι έχω δίκιο. Π.χ. σε όλο αυτό γίνεται σήμερα το να φτιάξει κάποιος Κένταυρους ή μαϊμουδοανρθώπους κτλ. κτλ., βάση των δεδομένων αυτών μαζί με τους λεγόμενους ρετροϊούς….

 

SAMAN LYCAN

Πραγματικά δεν κατάλαβα τίποτα μα πιστεύω ότι κάποιος ειδικός σιγουριά θα καταλάβει τι εννοείς. Τρώα όσο για τα άλλα δεν με ενδιαφέρει αν τα πιστέψουν ή όχι εμείς οι άνθρωποι είμαστε άξιοι της τύχης μας. Αν όμως επειδή εμένα με νοιάζει και με κόφτει μπορείς να μου δώσεις κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το θέμα των Δρακονιανών. Θα τις δημοσιεύσω αυτό είναι σιγουρά τώρα όποιος τα πιστέψει τα πίστεψε…

 

ΚΡΕΤΡΟΝ

Οι άνθρωποι να πιστέψουν…!;! Είπαμε είναι έτσι προγραμματισμένοι ώστε να μην τα δέχονται όλα αυτά. Εδώ δεν δέχονται απλά πράγματα και θες να δεχθούν τους Λυκάωνες, τους Δρακονιανούς, Ξωτικά, κτλ. κτλ.!;! Νομίζω ότι ίσως εσύ έχεις το πρόβλημα και όχι αυτοί!! Και αυτό το λέω όχι για να σε προσβάλω, αλλά επειδή επιμένεις όπου και πολύ καλά κάνεις…. Αλλά δυστυχώς θα είναι πολλοί λίγοι αυτοί που θα πιστέψουν σε αυτά. Αυτοί όμως που θα πιστέψουν, ίσως αυτοί ή τα παιδιά τους ή ακόμα και τα εγγόνια τους θα είναι η αντίσταση οπότε κάτι είναι και αυτό….

Ναι θα σου δώσω και άλλες πληροφορίες…

Υπάρχουν διαφορετικές ομάδες, λατρείες, μυστικές κοινωνίες, λεγεώνες, συλλογικότητες, ακόμη και άτομα που λειτουργούν ώστε οι Δρακονιανοί να βρουν “το δρόμο τους”. Αυτό συμβαίνει σε κάθε νέα εποχή της ανθρωπότητας μετά την ολοκληρωτική καταστροφή!!

Όμως!! Όπως είπα και ποιο πάνω κάθε φορά μιας νέας εποχής με κάθε κόστος οι Πελασγοί ξανά έρχονται … και ξανά έρχονται κάθε  για αυτό που ονομάζουν αυτοί ως << Την  Μάχη των προγόνων εξ αίματος … >> θέλει λίγο σκέψη για να καταλάβεις τι εννοούν. Αν όμως αυτό αυτήν την φορά δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα από την πλευρά των Δρακονιανών και συνεχίζουν να αγνοούν αυτό το γεγονός ότι κάθε φορά δεν μπορούν να καταφέρουν αυτό που θέλουν, πιστεύω ότι θα επέμβουν ιδιαίτερες και άγνωστες δυνάμεις  πιθανώς κατά τη διάρκεια αυτής της μετατόπισης σε υπερδιάστατη συχνότητα!! Από την μια είναι καλό και από την άλλη όχι αν κάποιος το καλό σκεφτεί.

Αυτό γιατί υπάρχουν και οι αρχαίγονοι παλαιοί θεοί ( όχι οι Ανουνάκι ), οι οποίοι λένε όλες οι προφητείες των Δρακονιανών ότι πρέπει να επιστρέψουν στη Γη. Αυτό τους κάνει να βιάζονται προς το θέμα συγκομιδής και για αυτό και τόσοι πόλεμοι τριγύρω μας πλέον. Μην θαρρείς ότι άμα θα έρθουν αυτοί θα είναι καλύτερα τα πράγματα μπορεί ίσως και χειρότερα … κάτσε όμως να σου εξηγήσω….

Η Μυστική Διδασκαλία δίνεται στην ελίτ κάστες της ανθρωπότητας από τους Ανουνάκι ( οι θεοί της αρχαίας Σουμερία και της Ατλαντίδας ), έχει περάσει κάτω μέσω των ηλικιών, όχι μόνο για τους Τέκτονες, Ναΐτες, Ροδόσταυροι, και άλλες αδελφικές παραγγελίες που διαιωνίζουν την παράδοση, αλλά και για τους παράξενους << παίκτες >> ( αυτόχθονες μουσουλμάνοι προδότες των λαών τους και τσιράκια των Δρακονιανών )  του σήμερα.

Αυτό όμως που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι η γη ανήκει στους ανθρώπους από αρχαιοτάτους χρόνους και όταν έγιναν στην αρχαιότητα κάποια γεγονότα δημιουργήθηκε το << Συμβούλιο των 9 >>!! Τι είναι αυτό!;! ! Οι αρχαίοι θεοί όπου ήρθαν μετά τους αρχαίγονους παλαιούς θεούς και πριν τους Ανουνάκι!! Θα σου εξηγήσω..

Πριν τους Ανουνάκι, και μετά την τιτανομαχία τότε που όταν ο Προμηθέας έδωσε την Φωτιά στην ανθρωπότητα , που εξόργισε τον Δία, έτσι ώστε να τον τιμωρήσει παραδειγματικά  τον Προμηθέα , ο Δίας τον είχε αλυσοδεμένο σε ένα βράχο!! Ένας αετός ερχόταν σ ‘αυτόν κάθε μέρα και έτρωγε το συκώτι του, ενώ ήταν ακόμα ζωντανός. Το συκώτι μεγάλωνε όμως ξανά μέχρι την άλλη μέρα και ο αετός επέστρεφε για να κάνει το ίδιο σε αυτόν την επόμενη μέρα. Για να τιμωρήσει τη δημιουργία του Προμηθέα, προς την ανθρωπότητα , ο Δίας και οκτώ άλλες θεότητες που συγκεντρώθηκαν σχημάτισαν το Συμβούλιο των Εννέα!!

 

Τα μέλη στο συμβούλιο  ήταν ως εξής :

•             Αφροδίτη

•             Απόλλων

•             Αθήνα

•             Δήμητρα

•             Ήφαιστος

•             Ήρα

•             Ερμής

•             Ποσειδώνας

•             Ζεύς

Από αυτό το αυτό συμβούλιο δημιουργήθηκε η Πανδώρα και την έστειλε, ως δώρο, στην ανθρωπότητα, η οποία Επιμηθέας την έλαβε. Στον Επιμηθέας δόθηκε επίσης το κουτί της Πανδώρας, και του είπε να μην το ανοίξει…. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις… βέβαια σήμερα από τραγικές παραπληροφορείες  αλλά και επειδή βάλανε το χεράκι τους οι Δρακονιανοί και η Ιλλουμινάτοι  υπάρχει το Συμβούλιο των 9 στον Σατανισμό αλλά και στον Βουδισμό!!

 

Η παράδοση αυτή στον Βουδισμό ανάγεται στην εποχή του αυτοκράτορα Ασόκα , ο οποίος βασίλεψε στην Ινδία από το 273 π.Χ. Ήταν ο εγγονός του Chandragupta ( Τσανντραγκούπτα ) ο οποίος ήταν ο πρώτος που ενοποίησε την Ινδία. Φιλόδοξος όπως ο προγόνου του, του οποίου τα επιτεύγματα ήταν ανήσυχα για να ολοκληρώσει, κατέκτησε την περιοχή της Kalinga  ( Καλίνγκα ) όπου σήμερα είναι μεταξύ της Καλκούτα και της Μαδράς. Οι Kαλιναγκάνοι αντιστάθηκαν και έχασαν 100.000 άνδρες στη μάχη!!

 

Λέγεται ότι ο αυτοκράτορας Ασόκα , γνώριζε τα μυστικά της φρίκης του πολέμου αλλά είχε και εξωκοσμικές δυνάμεις πάνω σε αυτό, θέλησε όμως να απαγορεύσει στους στρατιώτες του να βάλουν στη νοημοσύνη τους τέτοιες τακτικές. Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του στις φυσικές επιστήμες, από το παρελθόν και το παρόν, είχε ορκιστεί να τηρεί αυστηρή εχέμυθη!! Έτσι και στο εξής, και για τα επόμενα 2.000 χρόνια, όλες οι έρευνες, που κυμαίνονταν από τη δομή της ύλης με τις τεχνικές που χρησιμοποιούνταν στη συλλογική ψυχολογία, έπρεπε να κρύβεται πίσω από τη μάσκα ενός μυστικιστική λαού που συνήθως πιστεύεται ότι είναι αποκλειστικά στην έκσταση στα υπερφυσικά φαινόμενα!! Ο Ασόκα ίδρυσε την πιο ισχυρή μυστική κοινωνία πάνω στη γη: εκείνη όπου ονόμασε οι Εννέα Άγνωστοι άνδρες . Ακόμα εξακολουθείτε να θεωρείται και να πιστεύεται ότι αυτοί οι Εννέα Άγνωστοι Άνδρες είναι οι υπεύθυνοι για τη μοίρα της σύγχρονης Ινδίας!! Ο Ασόκα είναι σίγουρο ότι εμπνεύστηκε την ιστορία από το σύμβουλοί των 9 των Ολυμπίων θεών…. Μην ξεχνάς ότι στα σανκρινιστηκά Ινδός ( ποταμός ) σημαίνει ο γιος του Δια!!! Και Ινδία ( η κόρη του Δια )……!!

 

Τώρα όσο για τον σατανισμό ο Κρόουλι αυτός ο καταραμένος κηφήνας ήταν που ίδρυσε λένε το συμβούλιο των 9 στην λατρεία αυτή. Αυτό είναι μέγα ψέμα το ίδρυσαν οι Καπουλτέκοι στην Ιταλία τον έκτο αιώνα με την συγκατάθεση πάντα των καθολικών και οι 9 του συμβουλίου ήταν όπως ήταν αναμενόμενοι καθολικοί ιερείς αλλά και ανώτεροι εξεταστές της ιεράς εξέτασης….!!

Βλέπεις, έτσι διαστρεβλώνονται κάποιες αλήθειες όπου είναι κρίσιμες στην αρχαιότητα… και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Προμηθέας ήταν από τα << καλά >> παιδιά και όμως είναι τραγικό λάθος!! Όλη η ιστορία είναι μια παραβολή γιατί ο Προμηθέας δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα διαστημόπλοιο της εποχής εκείνης όπου παρόλες τις προειδοποιήσεις των Ολυμπίων αυτό προσεδαφίστηκε στην γη φέρνοντας την μαύρη φυλή!! Βέβαια αυτό είναι μια άλλη και πολύπλοκη ιστορία που όταν ξανά βρεθούμε θα σου την πω….!!

 

Καλά όλα αυτά που σου λέω, αλλά μου κάνει εντύπωση ότι θα τα δημοσιεύσεις, καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να φέρεις τις παλιές συμμαχίες ξανά εν λειτουργία. Μα μπορεί ο οποιοδήποτε να σου πει ότι τα βγάζεις από το μυαλό σου ακόμα και αυτά που σου λέω ότι είναι παραμύθια βγαλμένα από το μυαλό σου και μόνο για να τους κάνεις να πιστέψουν. Θα σε κατηγορήσουν για πολλά πως και αντέχεις κάτι τέτοιο!;!

 

SAMAN LYCAN

Από μικρό με κατηγορούν για πολλά ότι τα σκέφτηκα ή ακόμα και τα φαντάστηκα!!!! Ακόμα και οι γονείς μου μέχρι να μεγαλώσω και να τους δείξω κάποια πράγματα από αυτά που ανακάλυψα με κοροϊδεύαν και μου έλεγαν ότι ήθελα γιατρό. Όταν όμως πείστηκαν ήμουν ο ποιο ευτυχισμένος άνθρωπος όπου και συνέχισα όπως και κάνω ακόμα τώρα τις έρευνες μου χωρίς σταματημό!!!! Το τι θα πουν δεν με ενδιαφέρει καθόλου, δεν ξέρουν ποιος είμαι, βγαίνω με ανώνυμα και τίποτα άλλο και ούτε κέρδος έχω από βιβλία ή ταινίες ή εκπομπές ή περιοδικά!!!! Θα πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας γιατί το κάνω αν και έχω εξηγήσει!!!!  Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για όλα αυτά ότι υπάρχουν, να τους ξυπνήσω προσπαθώ ειδικά αυτούς τους χαλεπούς καιρούς όπου πλησιάζει η << ΦΙΕΡΑ >> και θα γίνουν σημεία και τέρατα στην γη αλλά και στην ανθρωπότητα!!!!

 

Τώρα άκουσε λίγο για κάτι το οποίο άκουσα λίγο πριν έρθω εδώ από ένα φίλο και ερευνητή από την Ρωσία για να μου πεις την γνώμη σου και αν ισχύει…

 

Όπως μου είπε ο φίλος μου αλλά το ανέφερε μετέπειτα  το Discovery.com, επιστήμονες από το Καζακστάν πιστεύουν ότι το ανθρώπινο DNA έχει κωδικοποιηθεί με ένα εξωγήινο σήμα από ένα αρχαίο εξωγήινο πολιτισμό… Το ονομάζουν “βιολογικό SETI” και οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο μαθηματικός κώδικας στο DNA του ανθρώπου δεν μπορεί να εξηγηθεί από την εξέλιξη. Με λίγα λόγια, ζούμε, και μέσω της αναπνοής γινόμαστε φορείς ενός ξένου μηνύματος που είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση εξωγήινης ζωής από ό, τι μέσω της ραδιοφωνικής μετάδοσης!!!!

 

“Μόλις καθοριστεί, ο κώδικας μπορεί να μείνει αμετάβλητος στα κοσμολογικά χρονοδιαγράμματα!!!! Στην πραγματικότητα, είναι η πιο ανθεκτική κατασκευή που είναι γνωστή,” γράφουν οι ερευνητές στο επιστημονικό περιοδικό Ίκαρος μου είπε!!!! “Ως εκ τούτου, αποτελεί μια εξαιρετικά αξιόπιστη αποθήκευση για μια έξυπνη υπογραφή.

 

“Μόλις το γονιδίωμα επανεγγράψει σωστά το νέο κώδικα με μια υπογραφή μένει παγωμένο στο κύτταρο και των απογόνων του, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να παραδοθεί μέσα στο χώρο και το χρόνο.”

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται, επίσης, ότι το ανθρώπινο DNA διατάσσεται έτσι ακριβώς ώστε να υποδηλώνει ένα << σύνολο αριθμητικών και ιδεογραφικών προτύπων μίας συμβολικής γλώσσας >>.

Η έρευνά τους, έχει οδηγήσει τους επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι έχουμε εφευρεθεί “έξω από το ηλιακό μας σύστημα, αρκετά δισεκατομμύρια χρόνια πριν”.

Η διατριβή υποστηρίζει την υπόθεση ότι η Γη είναι το αποτέλεσμα διαστρικών μορφών ζωής που διανέμονται από μετεωρίτες και κομήτες.

Αυτό όμως σημαίνει πολλά, πέρα πολλά και αποδεικνύει τα λεγόμενα των Σαμάνων σας όπου έχουν φύγει από την ζωή ότι οι άνθρωποι έχουν μεταφερθεί εδώ από πάρα πολύ παλαιά και ότι μετέπειτα επενέβησαν οι Δρακονιανοί και πείραξαν το DNA των ανθρώπων προσθέτοντας κάτι από το δικό τους όχι μόνο στους ανθρώπους αλλά σχεδόν σε όλη την βιολογική ζωή της γης!!!! Αυτό επιδεικνύει όχι μόνο την ύπαρξη την δικιά σας αλλά και των Δρακονιανών και όλων των άλλων οντοτήτων όπου έχουν ειπωθεί από την αρχαιότητα ως σήμερα αλλά και για τα περίεργα και τόσο παραξενιά πλάσματα τα οποία εμφανίζονται κάθε λίγο και λιγάκι ζωντανά ή νεκρά!!!! Θα ήθελα αν έχεις την καλοσύνη να μου απαντήσεις σε αυτό και θα σταματήσουμε και κάποια στιγμή όταν ξανά βρεθούμε αν έχεις την καλοσύνη ξανά λέμε για οτιδήποτε άλλο…

 

KΡΕΤΡΟΝ

Και!;! Νομίζεις ότι οι άνθρωποι θα πιστέψουν!;! Είσαι γελασμένος, σου είπα και ποιο πριν μόνο λίγοι έτσι γίνεται κάθε φορά!! Έτσι πάντα γίνεται. Οι Σαμάνοι μας τα είπαν όλα αυτά στην φυλή μας, τα Ξωτικά γνωρίζουν, οι νάνοι, όλοι όλοι εκτός των ανθρώπων!! Οι άνθρωποι είναι φυλή που έρχεται από άλλο σύμπαν όπου οι Ανδρομέδιοι από το σύστημα του Σείριου τους έφεραν για να συνεχιστεί το είδος τους και από αυτούς βγήκαν οι Πελασγοί!! Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι οι Ανδρομέδιοι είναι Ερπετόμορφοι!! Το μυαλό τους και μια λίρα, τόσα ξέρουν τόσα λένε!! Οι Ανδρομέδιοι χωρίζονται σε 7 φυλές , και μια από αυτές είναι η ερπετική όπου φτιάχτηκε από τους Δρακόντειους εν καιρό ειρήνης ως κατάσκοποι τους!! Τώρα οι Πελασγοί είναι άνθρωποι όπως όλοι εδώ στην γη με την μόνη διαφορά λόγο της επιμιξίας των Ανδρομέδιων που έγινε στο παρελθόν έχουν ανώτερο DNA και απίστευτη γνώση και θέληση!! Βέβαια θα είναι πολλοί αυτοί που θα πουν ότι δεν βρίσκεσαι πουθενά με όλα αυτά που γράφεις μα η αλήθεια είναι αυτή, τόσο απλή!! Για αυτό και κάθε φορά που γίνεται η καταστροφή από τους Δρακονιανούς στην ανθρωπότητα είναι η μόνη φυλή που δεν αποθηκεύεται προς σωτηρία από τους Δρακονιανούς λόγο φόβου!! Έτσι τους αποδεκατίζουν πιστεύοντας ότι μετά την καταστροφή δεν θα ξανά υπάρξουν!! Όμως κάθε φορά οι Πελασγοί ξανά έρχονται είτε το θέλουν οι Δρακονιανοί είτε όχι!! Και κάθε φορά ο Ελληνισμός ανθίζει στην γη και χαρίζει τις γνώσεις στους υπόλοιπους ανθρώπους πάντα βέβαια με την βοήθεια των Λευκών Ιερατείων…..!!

 

Τώρα για να μαθαίνεις και εσύ αλλά και οι υπόλοιποι, Έλληνες και μη που θα διαβάσουν αυτά που θα πω, ΕΛ-ΛΑΣ είναι μια περιοχή στο σύστημα του Σείριου όπου εκεί υπάρχει λευκό φως, σαν ένα άστρο όπου είναι κατάλευκο μα δεν είναι, είναι ένας πλανήτης όπου παράγει τόσο λευκό φως όπου δεν μπορεί κανείς να το αντικρίσει!! Είναι ο μόνος πλανήτης που δεν έχουν αγγίξει οι Δρακόντειοι και ο λόγος είναι ότι το φως αυτό που πηγάζει από τον πλανήτη είναι καταστρεπτικό για αυτούς αλλά και για τα υπογενέστερα είδη που έχουν φτιάξει!! Οι μόνοι που μπορούν να ζήσουν εκεί όπου και υπάρχουν ακόμα είναι οι Πελασγοί όπου και είναι ως καταφύγιο γενικό για τους ανθρώπους. Από εκεί φύγανε μια ομάδα διαστημοπλοίων και φθάσανε στον πλανήτη τον δικό μου όπου προήρθε ο Πατέρας και η Μητέρα…. Δηλαδή με λίγα λόγια ο Πατέρας και η Μητέρα όλων των Λυκάωνων της γης αλλά και οπουδήποτε αλλού στο σύμπαν προέρχονται από τους Πελασγούς!!

 

SAMAN LYCAN

Δηλαδή οι Πελ…..

 

ΚΡΕΤΡΟΝ

Μου είπες να σου απαντήσω μόνο σε αυτό και θα σταματήσεις, θα ήθελα να σεβαστείς αυτό που είπες λίγο πριν και να σταματήσουμε. Αν είναι γραφτό από τον Μαν-Η-Του να ξανά βρεθούμε τότε θα τα ξανά πούμε….!!

 

Τον ευχαρίστησα εγκάρδια για τις γνώσεις που έδωσε, γνώσεις που δεν τις βρίσκεις σήμερα και φαντάζουν φανταστικές!!!! Μπορεί και να είναι!;! Όχι!!!! Ψαχτείτε λίγο να δείτε ότι έτσι είναι κάπως τα πράγματα όπως τα λέει…. Και όχι από κάποιους όπου έχουν πει πολλά και μπορεί να ταιριάζουν τα λεγόμενα τους με τα δικά μας…!!!!

 

Προτού κλείσω στο πρώτο βίντεο είναι η ηχογράφηση ενός Λυκάωνα όπου ουρλιάζει, πρώτα ακούγονται οι λούκι στο δάσος και μετά αυτός!! Κατά πόσο μπορεί να είναι αληθινό ή όχι δεν μπορώ να το γνωρίζω!! Όμως σε κάποιους όπως ο Κρέτρον που το έβαλα και το άκουσα μου είπε με σιγουριά ότι πρόκειτε για Λυκάωνα!!!! Στο τέλος του βίντεο στα αγγλικά λέει αυτός που το ηχογράφησε το που και πότε !!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4duOIDKlbos[/youtube]

Στο δεύτερο βίντεο δείχνει ένα υποτιθέμενο Μπιγκ Φούτ σε μια πρόσφατη φωτογραφία, δεν έχει να κάνει όμως με τον μεγαλοπόδαρο αλλά για μια φωτογραφία ενός Λυκάωνα!!!! Ναι ακριβώς όπως σας τα λέω για την φωτογραφία ενός Λυκάωνα!!!! Προσέξτε το πρόσωπο του και δείτε τα παραπάνω βίντεο όπου τα έχω βάλει για σύγκριση ότι δεν έχουν να κάνουν στο προστώο με τίποτα με αυτό που είναι στην φωτογραφία αυτή!!!! Μοιάζει όμως κατά 100% με το Λυκάωνα του Μίσιγκαν όπου έχω κάνει και άρθρο, όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει το άρθρο αυτό ΕΔΩ !!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UaJnng8azCk[/youtube]

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qYGhh2Uvo1Y[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ULSVdaDKg6I[/youtube]

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!!

Τα άρθρα για τους Λυκάωνες δεν τελείωσαν έχουμε πολλά να πούμε ακόμα πέρα πολλά, μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


45 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 15 !!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!

 1. Απορω, απορω, δεν γινεται να υπαρχει μονο καλο και να ζουμε ολη με ειρηνη??? Παντα θα υπαρχει καποιο ον (ανθρωπος, δρακονιανος κτλπ) που παντα θα κοιταει το συμφερον. ΕΥΧΟΜΑΙ καποια στιγμη να σταματησει αυτο, να ημαστε επιτελους ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…

  Καλη Συνεχεια.

 2. Kαλησπερα φιλε μου Σαμαν!καλησπερα σε ολους τους Λυκαωνες εξω και μεσα στη Μεση Γη!
  Φιλε μου ευχαριστω πολυ για την αναλυση που μου εκανες για την λεξη Λακεδαιμονιος,καθως και
  τι προσδιοριζαν στην αρχαιοτητα.Πραγματι δεν ηξερα αυτα τα δεδομενα.
  Τωρα νομιζω μπορω να καταλαβω πολλα…για καποια χαρακτηριστικα που εχω!
  Φιλε teacher αν εχεις κοινες εμπειριες παρακαλω πες την.θα ηθελα να σε ακουσω.
  Να ειστε ολοι παντα καλα.

 3. Kαλημερα φιλε μου Σαμαν.Καλημερα σε ολα τα αδερφια μας τους Λυκαωνες!
  ΕΛ-ΛΑΣ ειναι μια περιοχη στο συστημα του Σειριου οπου εκει υπαρχει λευκο φως….
  παραγει τοσο λευκο φως που κανεις δεν μπορει να το αντικρυσει…
  εκει οπου ζουν οι Πελασγοι!και ειναι καταστρεπτικο για τους δρακονιανους!
  Διαβαζοντας ξανα και ξανα τα αρθρα σου,και αναμεσα στις γραμμες θαρρεις ανασυρονται μνημες απο μεσα μου…
  Λευκο φως!!!
  Ηταν πριν μερικα χρονια οπου ειχα μια αξιοθαμαυστη εμπειρια,και την μειραζομαι εδω μαζι σας.
  Εκεινη την περιοδο εκανα απολυτη νηστεια 3 ημερων και εντονο διαλογισμο.
  Ενα δραδυ λοιπον ξυπναω ξαφνικα,αιωρειται το πνευμα μου πανω απ το σωμα μου οπου το εβλεπα!
  ολες οι αισθησεις ανοιχτες,και ξαφνικα ανοιγει μια πυλη,ενα τουνελ στην πανω δεξια του δωματιου μου…
  Τουνελ με φως….εξωπραγματικο!ελκομαι εντονα και μπαινω μεσα.Οχι πολυ βαθια,αλλα το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΦΩΣ….ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!ΑΓΑΠΗ…ΣΠΙΤΙ…ΘΕΟΣ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ!
  Αυτο μου συνεβει 2 φορες,αν και προσπαθησα να το επαναλαβω δεν μπορεσα,δεν μου δοθεικε αδεια ξανα…
  Το μονο που εχω βρει σχετικο με αυτην την εμπειρια ειναι οι γνωστες μεταθανατιες εμπειριες,οπου ολοι σχεδον
  οι ανθρωποι λενε ακριβως τα ιδια με μενα.
  Προσφατα γνωρισα ενα φιλο οποθ καθως μιλουσαμε μου ειπε για αυτην την εμπειρια,χαρηκα αμεσως,του ειπα
  οτι και εγω ειχα την ιδια.Μετα του εκανα μια ερβτηση για να επιβεβαιωσω αν ελεγε την αληθεια.Ρωτησα λοιπον
  οταν ηταν μεσα στο τουνελ φωτος,αν ηθελε να γυρισει πισω…μου ειπε οχι!τοτε καταλαβα οτι ελεγε την αληθεια,γιατι
  κανεις δεν θελει να γυρισει…αλλα κατι τον γυρναει πισω στον γηινο κοσμο…
  Οταν λοιπον διαβασα για τον πλανητη που ζουν οι Πελασγοι ποθ παραγει λευκο φως,αυτο μου ειρθε κατευθειαν στο
  μυαλο…πιος ξερει που ειμουν σε αυτο το φως…
  Μετα απ αυτο αλλαζει ο ανθρωπος…δεν φοβαται πια,δεν αγωνια.ηθελα πολυ να το μοιραστο αυτο με ολους σας
  καθως ειναι απο τις πιο ομορφες πιστευω εμπειριες που μπορει να βιωσει ο ανθρωπος
  ΦΩΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΓΗ!!!
  ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΣΚΙΑ!!!
  ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΗΡΩΙΚΟ
  ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

  1. LAKEDAIMONIOS!!!!!

   ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ:

   << Απορία 1: Σε ποια γλώσσα η λίμνη ονομάζεται «λακ»; Απορία 2: Τι δουλειά έχει η ετυμολογία των Λακαιδεμόνων στην Πελλάνα και όχι στο αντίστοιχο άρθρο; Dimitrissss 22:12, 11 Νοεμβρίου 2009 (UTC) Ο Λακεδαίμων, ο οποίος έδωσε το ονομά του στους Λακεδαιμόνιους, είναι σύνθετο όνομα έκ του λάκκος και δαίμων. Στην πεδιάδα της Λακωνίας λιμνάζανε νερά! Ο Ευρώτας ήταν αυτός που διοχέτευσε τα νερά, που λίμναζαν στην πεδιάδα, στη θάλασσα με διώρυγα. Απέμεινε ενα ποτάμι να ρέει που το ονόμασε Ευρώτα. Ο Λακεδαίμων, ο γιός του Δία και της Ταϋγέτης, παντρεύτηκε την κόρη του Ευρώτα, την Σπάρτη. Ο Λακεδαίμων μόλις ανέλαβε εξουσία έδωσε το δικό του όνομα και κατόπιν ίδρυσε μία πόλη και της έδωσε το όνομα της γυναίκας του. Η πόλη μεχρι σήμερα ονομάζεται Σπάρτη. Αυτό το αναφέρει ο Παυσανίας στα Λακωνικά. Ο Όμηρος στην Ιλιάδα Β 580-585 μας αναφέρει ότι ο Μενέλαος είχε υπο την κατοχή του 10 πόλεις. Βάζει πρώτη την πρωτεύουσα του την Λακεδαίμονα( Λακεδαίμονα, Αμύκλες, Φάρι, Σπάρτη,Βρυσσές, Αυγειές, Έλος, Οίτυλο και Μέσση, Λας). Αυτό τι σημαίνει; ότι η Λακεδαίμων ήταν πόλη και σύμφωνα με τον αρχαιολόγο και έφορο αρχαιοτήτων Σπάρτης Θεόδωρο Σπυρόπουλο, η Ομηρική Λακεδαίμονα ευρίσκεται στην Πελλάνα Λακωνίας. Μητρική γλώσσα η ελληνική. Απ'το λακ, στην αγγλική->Lake->λέϊκ=λίμνη. Στην Γαλλική->Lac->λάκ=λίμνη. Τα ευρήματα της Πελλάνας είναι από τα σπουδαιότερα που μας αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες είναι αυτόχθον φύλο, την αρχαιότητα του ελληνικού αλφαβήτου και την πραγματική ταυτότητα των Φοινικών..Elpida A 22:14, 13 Νοεμβρίου 2009 (UTC)
   Συμπέρασμα: Η λέξη λακ είναι γαλλική, προερχόμενη από το ελληνικό λάκκος. Δεν είναι ντροπή να χρησιμοποιούμε το λάκκος αντί να γράφουμε λακ! Γιατί εγώ η μόνη λακ που ξέρω, είναι αυτή που μπαίνει στα μαλλιά για να μη χαλάσει η περμανάντ… Dimitrissss 22:21, 13 Νοεμβρίου 2009 (UTC)
   -ή λάκκος των δαιμόνων πείς ή Λακεδαίμονες, είναι το ίδιο. Είναι σύνθετη λέξη Λακεδαίμονες. Και τίθεται η ερώτηση: Κατέστησαν δαίμονες των λάκκων οι Λακεδαιμόνιοι; Το γένος προσδιορίζει την υφή του τέκνου. Τέκνον της Ταϋγέτης και του Υψίστου Διός είναι ο Λακεδαίμων. Το θείο ζεύγος καθορίζει την ιεραρχία των <<δαιμόνων>>, την μεταξύ των θεών και θνητών, καθώς και την αποστολή του υιού του Διός στην συγκεκριμένη γή. Η “μεταξύ της Ταϋγέτης και του Πάρνωνος, είναι ο λάκκος των δαιμόνων. Οι δαίμονες κατά τον Ησίοδο, είναι καταγόμενοι εκ του χρυσού γένους και είναι <<αγαθοί, φρόνιμοι και σοφοί>>, φροντίζοντας για την ευημερία των ανθρώπων, λέει ο Σωκράτης στον Κράτυλο. Η ρίζα δαί- της λέξεως δαί-μων προέρχεται εκ του ρήματος δαίω, το οποίο σημαίνει: 1.ανάπτω πυρά φλογώδη, 2.μτφ. επί συναισθημάτων, προκαλώ, γεννώ, διεγείρω, 3.αναδίδω φλόγα, φλέγομαι, 4.μτφ. απλούμαι, διαδίδομαι με ταχύτητα του πυρός, 5.καίω κατακαίω. Εκ αυτής της ρίζας δαι- προέρχεται η λέξη δας, δαδός, η οποία σημαίνει πυρσός. Είς τον χώρον τον <<μεταξύ>>, θεών και θνητών ευρίσκονται οι δαίμονες, είπε η Διο΄τιμα στο Συμπόσιο του Πλάτωνος. Οι δαίμονες συνδιάζουν την φρόνηση μετά του φωτός και της θερμότητας(εκ του δαίω), μεταδίδοντες στο ανθρώπινο γένος την πεφωτισμένη γνώση. Ο συνδιασμός των τριων ιδιοτήτων καθιστά τους Λακε-Δαιμόνιους φρονίμους, φωτεινούς και θερμούς, εξ’αιτίας της σοφίας, την οποία διαθέτουν εκ των προγόνων των. Η σοφία εδέσποζε στον λάκ-κον των Λακεδαιμονίων, των μεταξύ των δύο οροσειρών, της Ταϋγέτης και του Πάρνωνος.Elpida A 00:08, 14 Νοεμβρίου 2009 (UTC)
   Δεν ξέρω τίποτα για την υφή του τέκνου. Για την υφή του τεκνού όμως, τα πάντα. Dimitrissss 00:16, 14 Νοεμβρίου 2009 (UTC)
   -ε, τώρα πια ξέρεις.. και για το τεκνό και για το τέκνο Elpida A >>!!!!

   ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΠΙΡΙΑ ΣΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΟΣ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΠΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. someone!!!!

   ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΑΩΝΑ ( !!;!!! ) Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΔΑΡΟ ( !!;!! ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΕΚΡΙΒΙΑ!!!! ΔΥΣΤΗΧΟΣ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΘΑ ΛΥΓΟΘΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ << ΤΕΡΑΤΑ >> ΚΑΙ ΣΤΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1800!!!! ΦΩΝΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ!!!!

   ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΑΠΑΛΛΑΧΙΩΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΗΔΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΝΟΥΝ!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΗΔΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. Πριν ομως αναζητηθει η “ευκολη” λυση και εννοω με τη συνδρομη των λυκαωνων ΜΗΠΩΣ θα επρεπε να βρουμε τροπους απο ανθρωποι να γινουμε ΥΠΕΡανθρωποι ;

  Εδω μου ερχεται σαμαν αυτο που ειχα αναφερει πριν απο λιγο καιρο…ολοι περιμενουμε καποιον “εξ ουρανου” κυριως να βαλει το χερι του…

  Και στη τελικη γιατι να μην βοηθησουμε εμεις τους λυκαωνες ;

 5. Να γνωρίζεις “αδερφε” μου πως η τιμη ειναι δική μας,δική μου!!!να ξερεις πάντως πως ουρλιαζω μέσα μου κάθε μέρα,κάθε ώρα,σε κάθε άτιμο….σε κάθε άδικο…..!!!ευχομαι να μην γίνουν τα κακά που λες σκεπτόμενος τους άλλους ανθρώπους,παρακαλω να γίνουν όμως! όσο ακόμη βαστάω γερά για να τους θυμίσω πράγματα που με δόλο έχουν ξεχαστεί!!!δεν ειμαι νευρικος (πολύ) η κακός αλλα ειμαι δίκαιος και αν το βάλεις αυτο δίπλα στην καταγωγή μου θα δεις οπως και ξερεις πολύ καλα το οτι το δίκαιο ειναι να χάλας αυτούς που προσπαθούν να σε τελειώσουν χροοοοονια……!!!μετα τιμής λοιπόν εις το επανειδην saman!!!

 6. Καλησπέρα saman! έχω διαβάσει ολα τα άρθρα για τους λυκαωνες και ομόλογο πως σαν να επαληθεύθηκαν τα όνειρα μου…!!!ειμαι έλληνας με προβληματισμούς και όνειρα για απελευθέρωση του πνεύματος μου απο την σκλαβιάς που μας δίνει αυτός ο ψεύτικος κόσμος που ζούμε,ηθελα να σε ρωτήσω λοιπόν,κάποιος άλλος τρόπος να βοηθηθούμε η να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που γίνεται έμπρακτα υπάρχει;η με αλλα λόγια,χωρίς να μου απαντήσεις φυσικά με κάποια λόγια η στοιχεία όπου θα μας έφερναν σε ακόμα χειρότερη θέση απο θέμα έκθεσης,αν κάποιος θέλει μπορεί να πάρει το μέρος των λυκαωνων;μπορεί αν κάποιος θέλει να τα παρατήσει ΟΛΑ και να τον δεχθούν ως αδερφό τους στην αιώνια μάχη εναντίων των σιχαμενων…….;!; Συνέχισε αυτήν την τόσο σημαντική δουλειά αφύπνισης που ρέει στο αίμα σου!!μετα τιμής και θαυμασμού!!!ενας Έλληνας.!

  1. headlycan!!!!

   ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΟΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!

   ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!!!! ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΗΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!!! ΚΑΛΟ Ε!;! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ!!!! ΣΕ ΕΜΑΣ!;! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!;1 Η ΣΤΑ ΕΓΚΟΝΙΑ ΜΑΣ!;! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΔΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΜΑΚΑΡΙ…..

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ << ΚΑΠΟΙΟΙ >> ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΔΩ…..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!! ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΡΟΥΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΝΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΕΙΑ!!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!!!! ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!! ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΙΣ ΚΑΤΑΡΑΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ!!!! ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ….ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΟ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΛΕΥΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ @@@@@ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ!!!! ΝΙΟΘΩ ΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!!

   ΝΑ ΝΙΟΘΕΤΕ ΠΕΡΥΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΡΕ!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΛΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!! ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΓΟΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΠΕΡΥΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ!!!! ΠΟΙΟ ΘΑΡΑΛΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΩ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ!!!! ΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ Η ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟ ΛΥΣΑΛΛΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 7. το πιο πανω δικο μου σχολιο για την φιερα να θεωρηθει περιττο το πρωτο μερος (φιερα) απο κεκτημενη ταχυτητα που δεν διαβασα το σχολιο σου σαμανε (τα παλιοτσιπουρα και η θαλασσα ειχαν επιδραση παραξενη σημερα)

  ευχαριστω

 8. στο youtube αμα γραψει καποιος φιερα θα το βγαλει(active member) οσο για τον χιτλερ εχω βρει 1 αρθρο αλλα δεν μπορω να κανω επικολληση αρκει να γραψει καποιος 3ος παγκοσμιος πολεμος και χιτλερ και θα το βγαλει

  1. θα ηθελα 1 απαντηση γιατι αναφερθηκε το συμβουλιο των 9 η αθηνα γιατι εβαλε τον κεκροπα (η μυθολογια τον αναφερει σαν τον βασιλια των αθηνων) μισο ανθρωπο μισο ερπετο βασιλια στην αθηνα ?(χωρις να μπορω να προσδιορισω χρονολογια)

 9. teacher!!!!

  ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!!!! ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣ…….ΧΜΜΜΜ!!!!!

  ΟΧΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΧΑΝ ΙΔΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!

  ΜΑΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟ!!;;!! ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΥΗΘΕΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ << ΘΟΥΛΗΣ >> ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΠΡΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ!!!! ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΔΡΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!!!!

  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!

  ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!;! ΨΑΧΤΩ ΛΥΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

 10. καλησπερα και απο μενα διαβαζω καιρο της αποψης που γραφονται στη σελιδα ευχαριστω για την αποδοχη και καλως σας βρηκα εχω καμποσα ερωτηματα που μου ανατρεπουν πολλα οσο για την φιερα βρηκα αυτο αν μπορει να καλυψει καποια ερωτηματα τους active member fiera

  1. andreas!!!!

   KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΕΡΑ ( ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ) ΑΣ ΞΕΚΕΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ACTIVE MEMBER:

   ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ: http://www.youtube.com/watch?v=evBBYfNvlhQ

   ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΙΠΑ ΕΓΩ!!!!

   ΤΩΡΑ ΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ:

   fiera

   ΘΗΛΥΚΟΎ ΓΈΝΟΥΣ

   1. άγριο ζώο (ζώα)
   estar / ponerse hecho una fiera να / τρελενετε απο θυμό

   ΑΡΣΕΝΙΚΌ Ή ΘΗΛΥΚΌ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΌ

   2. δαίμονας (persona) (πρόσχαρο) (απλα ισπανικά)
   es un fiera jugando al tenis / αυτός είναι ένας δαιμονις παικτης του τένις

   ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΟΜΟΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΤΗΝΟΣ/ΔΑΙΜΟΝΙΟ/ΑΠΙΑΣΤΟ/ΜΗ ΦΥΣΙΚΟ/ ΔΙΚΑΙΟ !!!!

   ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΥΔΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ FAIR ( ΔΙΚΑΙΟ ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ FIERA ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ!!!!

   ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΩΣ ΚΤΝΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!!!! ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΟΜΟΣ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΦΤΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ!!!!

   ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ….!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ!!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 11. KALHMERA. SAMAN.
  ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΔΕΝ ΓΕΝΕΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ LEADERSHIP ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ Κ.Τ.Λ.
  ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ. ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ; ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΝ ” ΜΑΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟ”. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ; ΕΚΕΙ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
  ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΟΧΙ ΘΡΥΛΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
  ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ;
  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 12. arathas!!!

  ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!! ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ……Ι!!! ΟΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!!

  ΙΣΩΣ ….ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΡΑΨΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 13. KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ. ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ, ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΩΝΑΣ; ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ; Ή ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ;
  ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΣΑΜΑΝΕ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ. Ο.Κ. ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΜΕ E-MAIL. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ.
  ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΤΩΝ 9 ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ΄Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΘΕΟ. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;

  1. teacher!!!!

   KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ!!!! ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΟΝΟ ΛΟΓΟ ΒΙΑΣΥΝΗΣ!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΩΝΑΣ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΙΞΕΙΣ!!!! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!! SAMAN ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ SHAMAN ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΝΟΣ!!!! ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!!!! ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ… Η ΕΜΕΙΣ Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ….ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΙΧΝΟΥΝ ΜΑΛΟΝ ΕΜΕΙΣ …..!!!!

   ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ!!!!

   ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΟΠΟΥ Η ΥΠΟΦΙΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ….. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ!!!! ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΗΤΕ ΟΧΙ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!! ΙΣΩΣ…..!!!!

   ΕΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΗΜΕΗΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!

   ΟΠΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ….ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΝΑ ΛΕΟΦΟΡΙΟ!!!!

   ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 9 ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ( ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ) ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΜΙΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΘΡΥΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΑΧΤΥΛΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΟ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ!!!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟΣ!;! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ….ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!;! ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!

   ΚΑΙ ΤΙΣ 25 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ!!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕΤΑ!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!! ΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ!!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 14. XM..!!!!ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΩ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ…….ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ…..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ….ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ…….

 15. ΠΩ ΠΩ!!!! ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ (ΜΥΩΔΗΣ) Ο ΛΥΚΑΩΝ!!!! Ο ΗΧΟΣ ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΟΘΟΝΗ
  Κ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΗΧΟΣ……ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΕΤΡΟΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ
  ΑΛΛΑ Κ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ…. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΑΙ Κ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΛΥΚΑΩΝΕΣ…..Κ ΠΩΣ ΝΑ ΜΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ !!! ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ
  ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ Κ ΒΙΩΣΕΙ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΡΥΜΕΝΟΙ Κ ΜΕ ΜΑΧΕΣ
  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΝ ΑΛΛΗ ΤΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΝΑΟ
  ΚΥΚΛΟ MATRIX…. ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΝ ΕΙΝΑΙ!!!! Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
  ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ….ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΡΚΑ ΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΑΡΚΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ…..
  ΓΙΑ ΤΝ Ψ Υ Χ Ο Υ Λ Α ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…..

  1. someone!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΠΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΣ ΤΑ ΛΕΣ!!!!

   ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΕΝΝΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ Η ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΓΕΡΟΙ!!!! ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ ΝΑ ΒΓΩ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΗΠΝΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Ο ΜΑΝ-Η-ΤΟΥ!!!! ΣΥΝΧΟΡΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ….ΟΧΙ ΤΩΡΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 16. Αγαπητε saman lycan εχω καιρο που διαβαζο τα αρθρα σου πριν λιγο καιρο εκανα εγγραφη και σημερα αξειοθικα να σου γραψο.Εχο διαβαση ολλα τα αρθρα για τους λυκαωνεσ και εχο παθη μεγαλη πλακα .Πολλη καλι δουλεια συνεχισε και περιμενο με αγωνια τα επομενα αρθρα σου.Α και κατι να μην το ξεχασο στο σημερινο αρθρο αναφερθικε για τα (ξοτικα) εγω εχω ακουση για ξοτικα μονο σε παραμυθια μπορεισ αν σου είναι ευκολο να πεισ κατι.Ευχαριστο.

  1. heavt!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΞΩΤΙΚΑ …. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ!!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 17. Saman σημαντικες οι γνωσεις που αποκαλυψε ο λυκαων και σε ευχαριστω που τις μοιραστηκες μαζι μας. Εγω σας πιστευω (και οχι μονο εγω) και τους δυο. Βεβαια συμφωνω και με τον λυκαωνα, τι μπορουμε να κανουμε εμεις οι λιγοστοι ;

  Μια ερωτηση που ξανασηζητηθηκε και σε προηγουμενο αρθρο με submarine,someone και μολων λαβε… Ειμαστε ανημποροι μπροστα στα δαιδαλωδει συστηματα οπου εχουν ανπτυξη σα δικλειδες ασφαλειας για καποιους ας πουμε “σαν εμας”.

  Για αυτο σου ειπε οτι προσπαθεις να ξαναχτισεις τις παλιες συμμαχιες. Το θεμα ειναι θα πετυχεις σε αυτο τον ιερο σκοπο που εχεις θεσει ;

  θα θελησουν να βοηθησουν; θα μπορεσουμε να αντιστρεψουμε την κατασταση ;

  ΥΓ κουφαλα Ενκι θα τη βρουμε την ακρη…

  1. Kitsokliw!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΚΙ!!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ!!!!

   ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΟΤΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ!!!!

   ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟ…ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!! ΙΣΩΣ ΚΟΝΤΕΥΟ …….!!!!!

   ΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ!;! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ…. ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΛΑΙΑΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ…….!!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΚΙ!!!!!

   1. Ναι ομως χρειαζομαστε καποιες γνωσεις που θα βοηθησουν προς αυτη τη προσπαθεια…Το ξερω εχει ξαναναφερθει. Αρκετοι πασχουμε στο πως θα πρεπει να αντιδρασουμε. Χωρις σωστες βασεις μαθησης και ισως προσωπικης εκπαιδευσης ειναι σα να πηγαινεις ξυπολητος στα αγκαθια.

    Τα φωτα σου ειναι αναγκαια και απαραιτητα !!!

    Συνεχισε δυνατα και αν περναει απο το χερι μας θα προσπαθησουμε για τα περαιτερω !!!

Αφήστε μια απάντηση