ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 18

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 18

Υπάρχουν πολλοί μετά τα άρθρα για τους Λυκάωνες που έχω γράψει όπου κάνουν πολλές και διάφορες ερωτήσεις, άλλες καλοπροαίρετες και άλλες με δυσπιστία αλλά και χλευασμό. Οι ποιο πολλές γίνονται σε κάποια μίτινγκ ας τα ονομάσω, άλλες στην ιστοσελίδα μας και άλλες στο FACEBOΟK (φέις μπουκ)!!!! Θα απαντήσω γενικευμένα από εδώ σε όλους όσους δεν έχουν πάρει τις απαντήσεις τους!!!!

Λοιπόν!!!!

Α) Υπήρξαν αλλά και υπάρχουν συνεχείς ερωτήσεις για το αν γνωρίζω Λυκάωνες ή αν και το αν είμαι. Σε αυτές τις ερωτήσεις θα σας πω ναι γνωρίζω Λυκάωνες!!!! Το αν είμαι ή είμαι σαμάνος σε αυτό δεν θα σας απαντήσω….ας πιστέψει ο καθένας ότι θέλει!!!! Πιστεύω ότι έχω απαντήσει σε άρθρα στο παρελθόν σε αυτά..!!!!

Β) Πολλοί αναγνώστες μου λένε ότι έχουν φίλους Λυκάωνες ή ότι κάποιοι τους λένε ότι είναι Λυκάωνες!!!! Αυτό δεν το κάνουν οι Λυκάωνες οπότε είναι φριχτό ψέμα για να κερδίσουν την εύνοια από εσάς όπου έχετε κάποια συμπάθεια στους Λυκάωνες!!!! Οι πραγματικοί Λυκάωνες για να σας πουν ότι είναι θα πρέπει πρώτα να έρθουν σε επαφή μαζί σας και εφόσον διαπιστώσουν μεσώ της αδρεναλίνη σας μυρίζοντας τη ότι είστε έμπιστοι τότε ίσως και να το κάνουν!!!! Μα το 99,9% το κάνουν όταν θελήσουν να ζευγαρώσουν με κάποιο άνθρωπο με σκοπό την διαιώνιση του είδους τους!!!! Οπότε ότι άλλο και να σας λένε μην δίνετε σημασία οι Λυκάωνες ποτέ δεν θα έλεγαν έτσι τόσο απλά είμαι Λυκάωνας!!!! Θα έπρεπε τουλάχιστον να έχετε περάσει μαζί τους πολλά χρόνια!!!! Φανταστείτε από το 90% των Λυκάωνων που είναι παντρεμένοι με ανθρώπους μόνο το 1% των ανθρώπων γνωρίζει την ύπαρξη τους και το πώς είναι!!!! Οπότε είναι τελείως παραμύθι αν σας λένε ότι είναι Λυκάωνες κάποιοι επιτήδειοι….!!!!

Γ) Έχω περί τους νόμους των Λυκάωνων δεν πρόκειτε να πω λέξη οπότε μην ρωτάτε τέτοια ζητήματα!!!!

Δ) Για εσάς όπου δεν δέχεστε την ύπαρξη τους να μην ξανά διαβάσετε για αυτούς!!!! Δεν περιμένω από κανέναν να πιστέψει αυτά τα οποία λέω χωρίς να ψάξει πράγμα το οποίο δεν κάνετε εσείς!!!! Δεν θέλω να σας ονομάσω διότι είστε ερευνητές και συγγραφείς του παράξενου και του μυστηρίου!!!! Πιστεύτε όμως στην ύπαρξη των εξωγήινων και των εσωγήινων!!!! Αλλά δεν πιστεύετε στην ύπαρξη του ποιο αρχαίου πλάσματος στην γη όπου από την αρχή κρύβεται έντεχνα στην ανθρώπινη μορφή του!!!! Πιστεύετε σε ότι άλλο θέλει να ακούσει κάποιος και όχι σε αυτό!!!! Δικαίωμα σας!!!! Αλλά γιατί να πιστέψω κάτι που γράφετε όταν το εμποροποιείται για δικό σας συμφέρον κύριοι αγαπητοί συνάδελφοι!;! Ένας νόμος του παράξενου λέει ότι όσο ποιο ψεύτικο κάτι φαίνεται τόσο ποιο πολύ αληθινό είναι!!!! Μην το ξεχνάτε αυτό!!!!

Ε) Εσείς που ρωτήσατε για το ότι ο στρατός της Ελλάδος δεν ασχολείται με τέτοια ζητήματα όπως το άρθρο που έγραψα για την συμμέτοχή του πενταγώνου μέσω των Αμερικανών στην εύρεση των Λυκάωνων στην Ελλάδα θα σας πω τα εξής όπου θα ακουστούν για πρώτη φορά!!!! Το μόνο που μπορώ να σας χαρακτηρίσω είναι ότι είστε ανίδεοι και ότι η συγγραφική εμποροποίηση σας με σκοπό το κέρδος σας έχει κάνει μαλθακούς με το να κάθεστε από την πολυθρόνα σας μπροστά στο διαδίκτυο να βρίσκεται στοιχεία από άλλους ερευνητές!!!! Μάθετε λοιπόν!!!! Ότι στο πεντάγωνο της Ελλάδος ή αλλιώς το Υπουργείο Αμύνης έχει ένα γραφείο όπου μόνο 60 άτομα το γνωρίζουν!!!! Δεν θα αναφέρω τα διακριτικά αυτής της ομάδας αλλά και πως ονομάζονται, είναι μια ομάδα η οποία έχει να κάνει με βάση της την γνωστή Ε.Υ.Π. και ερευνούν κάθε τι το παράξενο από το 1968 και μετά όπου δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο και υπάρχει μέχρι και τις μέρες μας!!!! Είναι το θησαυροφυλάκιο των Χ φακέλων της Ελλάδος  για ότι παράξενο και μεταφυσικό έχει συναντήσει κανείς στην χώρα μας!!!! Απλώς αν κάποιος από εσάς που διαβάζει αυτές τις γραμμές και υπηρετεί στο Υπουργείο Αμύνης και τυχαίνει να είναι αξιωματικός ας προσέξει την δάφνη που είναι σαν Ω …… τίποτα παρακάτω!!!! Οπότε κύριοι μην μιλάτε αν δεν γνωρίζετε καταστάσεις!!!!

Ζ) Κάποιοι από εσάς μου ρωτάτε γιατί έχω ακόμα αναρτημένο το άρθρο με το κρανίο του Λυκάωνα!!!! Θα σας πω!!!! Εκτός το κρανίο όπου τελικά ήταν κακό προϊόν φώτοσοπ και την πάτησα ας πούμε όλα τα άλλα στοιχεία που αναφέρω είναι αληθείς, ακόμα και αυτά στα σχόλιά του ιδίου άρθρου!!!! Κανείς όμως από τους επικριτές μου δεν είπαν τίποτα για τις σπηλαιογραφίες αυτές μόνο ότι δεν υπάρχουν, όπου υπάρχουν και είναι εκεί, άλλα και ότι είναι σαμάνοι οι Λυκάωνες όπου είναι ντυμένοι έτσι λόγο τελετουργιών!!!! Οι σαμάνοι όταν ήθελαν να τελέσουν τελετές τέτοιες φορούσαν δέρματα ζώων και έπεφταν με τα γόνατα στα τέσσερα!!!! Αυτές όμως οι σπηλαιογραφίες είναι τελείως διαφορετικές με το να δείχνει τους Λυκάωνες πανύψηλους από τους ανθρώπους αλλά και ως μύστες αυτών!!!! Παρακάτω δεν χρειάζεται να σας δώσω άλλες εξηγήσεις διότι παίρνετε τις γνώσεις μου και τις παρουσιάζεται ως δικές σας!!!!

Η) Για εσάς που με ρωτάτε πως τα ξέρω όλα αυτά το μόνο που σας λέω είναι ότι διαβάστε τα άρθρα μου και θα δείτε, δίνω εξηγήσεις!!!!

Δεν θα δώσω άλλες απαντήσεις θα ασχοληθώ με το θέμα μας!!!!

Από την ηλεκτρονική εφημερίδα της ελευθεροτυπίας έρχεται το ανάλογο άρθρο για τους Λυκάωνες!!!! Αν και με τρόπο συντηρητικό μπορώ να πω παράτολμο!!!! Από εμάς ένα μεγάλο μπράβο!!!! Το άρθρο στην παρακάτω διεύθυνση:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=295316

Επίσης ένα πολύ καλό και όμορφο άρθρο από την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση!!!! Από εμάς ένα μεγάλο μπράβο!!!!

http://art-io.eu/blog/the-werewolf/

 

Το 1992 βρισκόμουνα στην Κρήτη στο Χωριό Πρίνος στο νομό Ρεθύμνου. Όχι ότι έκανα κάποιες έρευνες είχα πάει να δω το κουμπάρο μου και να κάτσω καμιά δεκαριά μέρες. Όπως πάντα μου αρέσει μετά την δεύτερη μέρα πήγα στο καφενείο του χωριού να ανακατευτώ με τους ηλικιωμένους ντόπιους!!!! Αυτό το κάνω πάντα σε όποιο μέρος και να πάω ειδικά στα χωριά. Αν θέλει κάποιος να μάθει οτιδήποτε το καφενείο είναι ο καλύτερος χώρος….να ξεκινήσει!!!!

Η ώρα ήταν 8:10 το πρωί το καφενείο είχε τρία με τέσσερα γεροντάκια όπου έπιναν το καφέ τους και τις ρακές τους. Παραδοσιακά ντυμένοι όπως αρμόζει στους Κρητικούς. Τους καλημέρισα και παράγγειλα ένα καφέ περιμένοντας να ακούσω κάτι το περίεργο ή το παράξενο. Το να ακούσεις όμως κάτι τέτοιο είναι πολύ σπάνιο έτσι μετά από καμιά ώρα ξεκίνησα εγώ την κουβέντα με τα γεροντάκια.

SAMAN LYCAN

Μπορώ να σας ρωτήσω κάτι!;! Έχετε ακούσει εδώ στην περιοχη ή σε κάποιο μέρος της Κρήτης για τίποτα παραξενιές!;!

( Ένας γέροντας μου απάντησε κάπως απορημένος και με άγρια ματιά )

ΓΕΡΟΝΤΑΣ

Ήντα μωρέ παραξενιές θαρρείς να μάθεις επά ε, ε!;!

SAMAN LYCAN

Ίσως με περάσετε για τρελό αλλά ασχολούμε με αυτά διότι τα ερευνώ και τα καταγράφω άσχετα αν είναι ψέματα ή αλήθεια. Ψάχνω ιστορίες από φαντάσματα, νεράιδες, κορκόλια, μαρματζούλια, παράξενα φώτα στον ουρανό, διαβολοχνάρια, και ότι άλλο παράξενο υπάρχει ανά περιοχη!!!!

( Ένας άλλος γέροντας απάντησε όλος απορία )

ΓΕΡΟΝΤΑΣ

Ήντα μωρέ του λόγου σου είσαι!;! Δημοσιογράφος!;!

SAMAN LYCAN

Oχι! Είμαι ερευνητής και το κάνω εδώ και χρόνια αυτό.

( Ο ίδιος γέροντας )

ΓΕΡΟΝΤΑΣ

Άααααμε στο Άααααμεσο ετσά που κάθεσαι!!!! Ακούσατε μωρέ ήντα είπε τούτος δω!;! Έχετε τ αμέντε σας ( να έχετε το νου σας ) πρέπει να είναι από την εφορία!!!!

Τους εξήγησα ότι δεν ήμουν εφοριακός και η κουβέντα συνεχίστηκε τότε ένας άλλος γέροντας που τα χρόνια τον είχαν καβαλήσει για τα καλά μου είπε :

ΓΕΡΟΝΤΑΣ

Κατέχω ζα ήντα πράμα λογάσαι ( καταλαβαίνω γιατί πράγμα μιλάς ) να πας να βρεις τον Μανουσάκη τον Γιώργο να σου πει μια ιστορία από αυτές που θες! Αν τσε πολλοί θαρρούν πως είναι χαζίρις ( χαζός ) πράμα που εγώ δεν θωρώ ( αλλά εγώ δεν το πιστεύω )!

Πράγματι έμαθα που θα τον βρω και ξεκίνησα να πάω να τον βρω. Αυτά που θα μου έλεγε δεν πίστευα με τίποτα ότι ήμουν τόσο τυχερός να πέσω πάνω σε μια τέτοια ιστορία. Μετά από περίπου ένα τέταρτο ήμουν έξω από το σπίτι του όπου μου είχαν πει πώς να φτάσω εκεί.

Ο Μανούσης καθόταν έξω στον κήπο του σπιτιού του, ένα γεροντάκι ξερακιανό και καταβεβλημένο από τα χρόνια που κουβαλούσε στους ώμους του, αλλά με αετίσιο βλέμμα που θα μπορούσε κάποιος να το βάλει στα πόδια αντικρίζοντας το. Πήρα το θάρρος και προτού μπω μέσα τον καλημέρισα.

SAMAN LYCAN

Καλημέρα!!!! Με έστειλαν από το καφενείο του χωριού είμαι ο κουμπάρος του Νίκου του……. Είμαι ερευνητής του παράξενου και μου είπαν ότι ξέρετε μια ιστορία τέτοια. Αν θέλατε μήπως θα μπορούσατε να μου την διηγηθείτε ώστε να την καταγράψω!;!

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

Ποιος είσαι είπες του λόγου σου ντουλουφούνα ( ένα είδος φωνακλά ) θαρρείς είμαι τσιφός ( κουφός ) τσε δεν ακούω!;! Έλα έπαε να τα πούμε.

( Του εξήγησα τι ήθελα και ότι με στείλανε από το καφενείο και μετά από κάμποσες ρακές που μας σερβίριζε η γυναίκα του ξεκίνησε να μου λέει.. θα σας τα πω όπως μου τα είπε με την Κριτική του διάλεκτο ).

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

Πάνε πολλά χρόνια πίσω…πριν τον πόλεμο με τσι Γερμανάδες, ίσως τσε καμιά δεκαριά ποιο πίσω. Τότες ήμουνα Ασίκης τσε ντελικανής τσε βρισκόμουν σε ένα χωριο που γρικάτε Καλόγερος ( ονομάζεται Καλόγερος ). Τσίνα τα χρόνια δεν ήταν τσε κανά χωριο θαγμάσιο ( θαυμάσιο δηλαδή μεγάλο ) κάτι χατσούρια είσε ( χαμόσπιτα είχε ). Ετσά κατείχα καμιά διακοσαριά κουράδια ( γίδια ) τσε έκανα τη βασκική στους τριγύρω λόφους.

Ένα βράδυ έζινε κάτι τις το πολύ διαόλου πράμα. Πρώτού πάρω έναν-ν-ύπνο τσε τσι που τα ωζά μου τρεμόπαιζαν τα γίδια τα έπιασε μουζάρα πολύ ( τρόμος με φασαρία ) έπιασα την βέργα μου ( μαγκούρα μεγάλη σαν γκλίτσα ιδιαίτερης βαριάς κατασκευής ) να δω ήντα πάθαν. Ελογίστηκα κανά κουλούτσι ( σκυλί ) να είσε βάλει τα δόντια σε κανά κουράδι. Μα το σκοτάδι ήταν πολύ πυκνό να δω ήντα ήταν του διαόλου πράμα που μουζάρισε τα κουράδια μου. Αθές αθές ( σιγά σιγά ) έκανα κανά δυο βήματα τσε είδα ότι όλα τα κουράδια είχαν μαζωχτεί σε μια ριζαθιά ( σκίντο ή πουρνάρι ) από πίσω τσε κοίταζαν σε μια πλευρά από κάτω. Έκανα προς τα κει αθές αθές με την βέργα στα σέρια μου ( χέρια μου) να δω τι ήταν. Ένας μεγάλος βραχάς ( βράχος ) ήταν μπροστά μου, έκανα να δω από την άλλη αθές αθές τσε τότε το άκουσα που μασκουλάριζε ( μασούσε με θόρυβο )! Μόλις πέρασε η τσεφαλή μου τον βραχά ε τότες είδα ένα σπιρτωμένο διάολο μπροστά μου να μασκουλαρίζει με μεγάλη όρεξη ένα κουράδι!! Εφαινόταν να ήταν σαν αρκούδι μα του το νες ήταν ψηλό πολύ τσε αδύνατο ζα να ήταν αρκούδι!! Με δυο μεθιές ( μπουκιές ) μασκουλάρισε όλο το κουράδι τσε με μιας βούτηξε το άλλο που είσε χαλάσει ( σκοτώσει ) ποιο πριν. Εμά τότες είδα ότι αυτό που ήταν σαν αρκούδι είσε σέρια ανθρώπινα τσε ποδάρια….. ήταν ζεμάτο τρίσες ( τρίχες ) και η τσεφαλή του ήταν σαν του λύκου μόνο θαρρείς ήταν πάνω από δυο μέτρα ύψος!! Ήντα με τσοιτάς έτσι θαρρείς ότι είμαι μουσκοκούζουλος!;!

SAMAN LYCAN

Oχι!!! Όχι!!! Απλώς είμαι λίγο απορημένος για αυτά τα όντα ότι υπάρχουν και στην Κρήτη!!!! Συνέχισε κυρ Γιώργη είμαι όλος αυτιά!!!!

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

Αυτιά!;! Δεν έσεις δει αυτιά! Τούτο το πράμα είσε κάτι αυτιά ίσα με τα ξινικόσταρα ( καλαμπόκια ) μεγάλα!!!! Το λοιπός, έκανα μια ολιά ησυχία παρότι είχα σκιαχτεί από του το νες το σπιρτωμένο διάολο όπου μασκουλάριζε τα κουράδια σαν να ήταν ομουλάδια ( ένα είδος μικρών λουκουμάδων )! Έκατσα ετσά να τον μαχλιάζω ( κοιτώ με φόβο ) τσε μπορώ να σου πω ότι είχα καλό σεήρι ( θεά ). Δυο κουλούτσια ( σκυλιά ) που είχα ήταν ετσά με τον σπιρτωμένο διάολο χωρίς να γλακάνε ( κουνιούνται) παρά τρώγαν ότι έμενε ετσά χάμου! Ανεστορούμε τώρας ( θυμάμαι ή αναπολώ ) γιάντα τα κουλούτσια ήντα δεν κάναν τον κατήφορο ή να γλακίσουν το σπιρτωμένο διάολο!;! Το λοιπός, έκανα δυο βήματα το πίσω και ξάφνου άκουσα στο πίσω μου έναν δυνατό μασαλά ( γδούπο ) ζύρησα την τσεφαλή μου τσε αντίκρισα έναν άλλονε σπιρτωμένο διάολο να με γρικά ( κοιτάει ) καλά καλά χωρίς να κουνηθεί μπλιο ( καθόλου )!! Μα το ξάφνιασμα ήταν ποιο μεγάλο όταν ετσά μπροστά στα ωζά μου έζινε με μιας άνθρωπος σαν του λόγου μου τσε του λόγου σου!! Ε δε φορούσε τίποτα πάνω του τσε τότες μου είπε:

<<  Μην φοβάσε του λόγου σου τσοπάνε. Δεν θα σου κάνουμε πράμα κακό! Είμαστε Λυκάωνες δηλαδή άνθρωποι λύκοι τσε πεινάσαμε και είπαμε να φάμε κανά δυο κουράδια το σωστό θα ήταν να στα ζητήσουμε μα πιστέψαμε ότι δεν θα μας έπαιρνες μπλιο ηρία ( καθόλου είδηση ). Εγώ τσε ο αδελφός μου σε ευχαριστούμε για την τροφή που μας παρείσες ( παρείχες ) θα στο ανταποδώσουμε στο σύντομοι ( σύντομα ). >>

Το λοιπός, με μιας ξανά έζινε σπιτωμένος διάολος τσε με ένα τεράστιο ρεσάσκηλο ( ρεσάλτο ή πήδο ) τούτο νες εσάμειρε ( χάθηκε ή εξαϋλώθηκε ) μέσα στο σκοτάδι! Ήντα θες να σου πω ότι τα χρειάστηκα!;!με τσι προσευχές στο στόμα κατείχα όλο το βράδυ μέχρι το πρωί. Τσε που δεν το είπα!! Μα τσε όπου το είπα με λέγαν ότι ήμουν μουσκοκούζουλος!! Μετά από ένα μήνα βρήκα ένα φάτσελο μπροστά στην πόρτα μου, δεν κατήσε όνομα. Το άνοιξα τσε μέσα είσε ένα χαρτί διπλωμένο. Το άνοιξα τσε είσε μέσα του λεφτά! Διάβασα το τσι έλεγε!

<< να μας συμπαθάς ζατί ζημιά που σου κάναμε, με αυτά να πάρεις άλλα >>.

Τα λεφτά που μου στείλαν ήταν πολλά δεν ήταν μόνο για δυο κουράδια που μου μασκουλαρήσανε μα ήταν για καμιά δεκαριά τσε πάνω!! Μα τσε τότες που τους έδειξα το φάτσελο τσε αυτά που γράψαν μου είπαν ότι εγώ το έκανα ζα να ζίνω πιστευτός τσε ότι παραμένω μουσκοκούζουλος! Ε τότες το λοιπός τσε γω τους διαολόστειλα από ετσά που ήρθαν! Ελπίζω εσύ του λόγου σου να με πιστέψεις πράμα!!!

SAMAN LYCAN

Ναι σε πιστεύω κυρ Γιώργη δεν είσαι ο μόνος που έχει έρθει σε επαφή με αυτά τα πλάσματα!!!

Είπαμε και άλλα πολλά προτού φύγω από την Κρήτη με τον κυρ Γιώργη και κάθε φορά που πήγαινα στην Κρήτη!! Δυστυχώς πριν από κάποια χρόνια πέθανε ο φουκαράς με το να νομίζουν όλοι ότι ήταν μουσκοκούζουλος από αυτό που του είχε συμβεί!!!!

 

Όπως έχω πει οι Λυκάωνες ζούνε από 600 ως 750 χρόνια. Πολλοί ήταν αυτοί που μου είπαν ότι λέω ασυναρτησίες!!!! Σας παραθέτω τις εξής πληροφορίες όχι για τους Λυκάωνες αλλά για τους ανθρώπους και αναλογιστείτε!!!! Ότι οι άνθρωποι στο μέλλον και μάλιστα σύντομα θα μπορούν να ζούνε ως και 500 χρόνια!!!!

Ίσως αυτό να είναι κάποτε δυνατό σύμφωνα με τα τελευταία ευρήματα της επιστήμης!!! Αμερικανοί ερευνητές πέτυχαν να πενταπλασιάσουν τον χρόνο ζωής σκουληκιών με μια συνδυαστική γενετική παρέμβαση!!!!

Η ανακάλυψη απέχει βεβαίως πολύ από την εφαρμογή της σε ανθρώπους όμως η ελπίδα, όπως τονίζουν οι επιστήμονες, είναι πλέον ορατή – τουλάχιστον σε πρώτη φάση για την ανάπτυξη αντιγηραντικών θεραπειών!!!!

Οι ερευνητές με επικεφαλής τον δρα Πενκάζ Καπάχι του Ινστιτούτου Ερευνών για τη Γήρανση Buck στην Καλιφόρνια, επέλεξαν για τη γενετική παρέμβασή τους τούς σκώληκες Caenorhabditis elegans ( Καενορχάμπντιτις έλεγκανς ) – οργανισμός ο οποίος αποτελεί βασικό μοντέλο για τους επιστήμονες οι οποίοι τον μελετούν ενδελεχώς!!!!

Προκαλώντας σε C. elegans στο εργαστήριο συνδυαστικά μεταλλάξεις σε δυο γενετικά μονοπάτια τα οποία σχετίζονται με τη γήρανση, είδαν ότι τα σκουλήκια έζησαν πολύ παραπάνω από το αναμενόμενο, συγκεκριμένα τέσσερις ως πέντε φορές περισσότερο κατά μέσο όρο!!!!

<< Παρατηρήσαμε μια συνεργική πενταπλάσια αύξηση του προσδόκιμου ζωής – οι δυο μεταλλάξεις πυροδότησαν έναν θετικό κύκλο ανάδρασης σε συγκεκριμένους ιστούς, ο οποίος παράτεινε τον χρόνο ζωής» τόνισε ο Δρ. Καπάχι. «Βασικά αυτά τα σκουλήκια έζησαν για διάστημα αντίστοιχο με 400 ως 500 χρόνια στους ανθρώπους >.

Όπως περιγράφουν στη μελέτη τους που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Cell Reports ( Σελ Ριπόρτς ), οι επιστήμονες μπλόκαραν στους C. elegans βασικά μόρια που σχετίζονται με τη σήμανση της ινσουλίνης (IIS) και το μονοπάτι σήμανσης που αφορά τη ραπαμυκίνη (Target of Rapamycin – TOR ( Τάργκετ οφ Ραπαμυσίν- ΤΟΡ )!!!!

Ως τώρα ήταν γνωστό ότι μεμονωμένες μεταλλάξεις στο μονοπάτι TOR μπορούσαν να αυξήσουν τον χρόνο ζωής των C. elegans κατά 30% ενώ μεταλλάξεις στη σήμανση της ινσουλίνης διπλασίαζαν τον χρόνο ζωής τους!!!!

Η νέα μελέτη έδειξε ότι η συνδυαστική παρέμβαση μπορεί να δώσει και συνδυαστικά αποτελέσματα. Επίσης ίσως εξηγεί γιατί ως τώρα έχει αποδειχθεί τόσο δύσκολος ο εντοπισμός γονιδίων που σχετίζονται με τη μακροβιότητα στους ανθρώπους!!!

Οι επιστήμονες πάντως τονίζουν ότι θα απαιτηθούν χρόνια ερευνών ώσπου να δούμε κάτι τέτοιο να εφαρμόζεται στον άνθρωπο – στο επόμενο στάδιο σκοπεύουν να προχωρήσουν τις μελέτες τους σε ποντίκια ενώ ευελπιστούν ότι σύντομα η ανακάλυψή τους ίσως οδηγήσει σε νέες αντιγηραντικές θεραπείες!!!!

Ίσως ακούγεται τρελό και απίστευτο μα να που είναι αλήθεια!!!! Προτού κλείσω το άρθρο αυτό θα σας παραθέσω δυο φωτογραφίες από Λυκάωνες όπου κυκλοφορούν στο διαδίκτυο όπου λένε ότι πρόκειτε για αυθεντικούς Λυκάωνες!!!!

lycans

lycans 1

Το αν είναι ή όχι αυθεντικές οι φωτογραφίες αυτές δεν μπορώ να το γνωρίζω. Για την πρώτη μπορώ να πω ότι μοιάζει αρκετά για την δεύτερη όμως όχι και τόσο!!!! Τα μάτια τους δεν γυαλίζουν ή φωσφορίζουν το βράδυ!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


12 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 18

 1. Bravehart!!!!

  Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΛΥΚΑΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!!!! ΑΛΛΑ!!!! ΧΩΡΙΖΕΤΑΙΙ ΣΕ 12 ΦΥΛΕΣ!!!! ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΗΚΑ!!!! ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΟΝΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΟΝΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΜΑΝΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΛΥΚΑΟΝΩΝ!!!

  ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΜΦΙΛΙΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΛΥΚΑΟΝΩΝ!!!! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΜΟΣ ΕΚΑΘΑΡΗΣΑΝ ΤΟ ΤΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΣΑΜΑΝΟ ΕΝΟΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕ ΔΟΔΕΚΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΛΥΚΑΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ!!!!

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ ΟΡΓΑΜΗΣΜΟ ΣΕ ΘΕΜΑ ΑΡΡΩΣΤΙΩΝ 30 ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!! ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!!!! ΚΑΡΔΙΑΚΑ!!!! ΚΑΡΚΙΝΟ!!!! ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΑΝ ΛΥΚΑΩΝΕΣ……ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΟΜΟΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΩΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

 2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ SAMAN ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! ΕΡΩΤΗΣΗ.. ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Π.Χ. ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΚΑΛΟ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΑ??? ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ…ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΛΥΚΑΩΝΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ?? ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.. Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ???

 3. Αυτοι οι ανθρωποι,χωρις κοπο,χωρις πραγματικη αγαπη για την μυστικη γνωση θελουν να μαθουν
  χωρις να ειναι αξιοι,υπηρετωντας μονο τα μικροσυμφεροντα τους και το χρημα.Διχως ιδανικα και
  πανανθρωπινες αξιες διχως καθαρη καρδια.Ας κατσουν εκει στις πολεις τους με τον μολυσμενο αερα
  και τα κομπιουτερακια τους.
  Εμεις οι ελαφρωισκιοτοι θα συνεχισουμε να ψαχνουμε για Λυκαωνες και ξωτικα,για παλιους θρυλους
  και ηρωικα επη,εκει πανω στα βουνα αναπνεοντας καθαροβ αερα,ελευθεροι,παρεα με τα γερακια και τους
  Λυκους.
  Ισως καποτε να ειμαστε και εμεις αξιοι να μεταφερουμε στις επομενες γενιες ΓΙΑ ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΕΠΗ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ
  Ευχαριστουμε για μια ακομη αφηγηση ”κληρονομια”

 4. Πολυ ωραιο αρθρο!!! Ο διαλογος με συνεπηρε νομιζα καθως διαβαζα οτι ημουν στο χωριο παρεα!!! Ισως επειδη τον Σεπτεμβριο του 1996 ημουν στρατο στο ρεθυμνο και επειδη ηταν εκλογες με πηγαν σε ενα χωριο που λεγεται Βισταγη, στο κεντρο του το καφενειο με τον προεδρο και την κορη του που αν την κοιτουσες καπουτ, λιγο πιο πανω σε ανηφορικο μονοπατι το σχολειο που θα φυλουσαμε για εκλογικο κεντρο, απιστευτη φιλοξενια δεν σταματουσανε να φερνουν φαγητα μεχρι και προχειρα κρεβατια μας εφεραν, για να μην κοιμηθουμε κατω!!! Μεχρι και την μεταλλικη ταυτοτητα εδωσα σε ενα παιδακι, προκειμενου να μην παιξει με το οπλο μου!!! Η ιστορια μου δεν εχει το παραξενο μεσα της, απλα την ανεφερα!!! Να ειστε καλα!!! Και με αλλες αναφορες απο επιτοπιες ερευνες!!!

 5. Την καλησπέρα μου σε όλους και όλες .. Αν και έχω πολυ καιρό να σχολιάσω κάποιο άρθρο δεν σημαίνει οτι έπαψα να σας παρακολουθώ … Για ακόμη μια φορά σαμανε μας γοητευσες με την αναφορά σου σε αυτα υπέροχα όντα!! Να είσαι πάντα δυνατός για να μοιράζεσαι μαζί μας την γνώση σου!!

 6. Καλέ μου φίλε, συγνώμη για την προσφώνηση και για τις πολλές ερωτήσεις σε διάσπαρτα σημεία.
  Αλλά βρήκα το σάιτ σας και είναι σαν αν έπεσα από τον ουρανό και με γεμίζει με πολλά ερωτήματα ή μάλλον πράγματα που είδη είχα μέσα μου χωρίς απαντήσεις.
  Ήθελα να ρωτήσω το εξής, υπάρχει περίπτωση να γεννηθεί κάποιος Λυκάωνας ή να γίνει στην πορεία και να μην έχει μεταμορφωθεί ποτέ, ίσως γιατί δεν το αποδέχθηκε;
  Όταν κάποιος γίνεται Λυκάωνας δεν είναι προδιαγεγραμμένο σαν πορεία, όπου το γνωρίζουν οι Σαμάνοι Λυκάωνες, σαν προφήτες;
  Και τι σχέση έχουν οι Λυκάωνες με το αιθερικό-αστρικό που είδα να αναφέρεται και σε άλλο θέμα;

  1. Lady!!!!

   ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ….!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ!!!!

   ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΛΥΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΟΝΩΝΤΕ ΣΕ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΗΘΕΤΟ!!!! ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΕΙΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΟΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΔΙΑΡΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!! ΑΝ ΟΜΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΡΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΤΙ ΤΟ ΤΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΩΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ….ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ!!!!

   ΟΥ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΣΑΝ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ!!!! ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΩΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!

   ΜΕ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΕΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση