MEGAPOLΙSOMANCY-URBANOMANCY!!! ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!! part 2

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 MEGAPOLΙSOMANCY-URBANOMANCY!!! ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!! part 2

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν γραφτεί πολλές πληροφορίες για το θέμα του MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY. Έχουν γραφτεί συγκεκριμένα βιβλία από διάφορους ανθρώπους όπου όλα δείχνουν να ήταν μυημένοι στο όλο ζήτημα…. όχι ότι συμμετείχαν, απλώς είχαν μυηθεί για το περί τίνος πρόκειται. Αυτοί οι άνθρωποι έγραψαν ο καθένας ότι γνώριζε με τον δικό τους τρόπο. Τρόπο που μόνο κάποιοι που θα ήταν μυημένοι θα μπορούσαν να καταλάβουν το τι ακριβώς εννοούσανε. Ας πούμε ότι ήταν εγχειρίδια για << κάποιους >> ή για τις μεταγενέστερες γενεές ανθρώπων που θα είχαν μυηθεί στο όλο ζήτημα.

Αυτά τα βιβλία σήμερα είναι σπάνια και δυσεύρετα αν κάποιος τα αναζητήσει, και αν βρει κάποιο κοστίζει μια μικρή περιουσία. Μα θα βρεθεί σε μεγάλη απογοήτευση όταν το αγοράσει διότι δεν θα καταλάβει τίποτα από όσα γράφει μέσα το βιβλίο, θα του προξενήσει την περιέργεια αυτό είναι σίγουρο…. μα δεν θα καταλάβει τίποτα. Έτσι θα στολίσει την βιβλιοθήκη του με ένα βιβλίο το οποίο θα του είναι άχρηστο και το μόνο που θα κάνει είναι να περηφανεύεται για την απόκτηση του. Προσωπικά γνωρίζω πολλούς ανθρώπους όπου κατέχουν κάποια παράξενα βιβλία για πολύ παράξενα ζητήματα και έχουν ξοδέψει μια ολόκληρη περιουσία για να τα αποκτήσουν μα  έχουν μείνει μόνο στην απόκτηση, και προσπαθούν μέσο κάποιων άλλων ανθρώπων να τους δοθούν εξηγήσεις…. κάτι είναι και αυτό από το τίποτα θα μου πείτε.

 Το συγκεκριμένο ζήτημα ίσως για μένα να είναι από τα πιο απόκρυφα που υπήρξαν άλλα και υπάρχουν σε όλο τον κόσμο!! Πριν δεκαεπτά χρόνια βρισκόμουν στην Αγγλία συγκεκριμένα στο Γιορκ Τάουν. Γυρίζοντας τα στενάκια του βρέθηκα σε ένα μαγαζάκι όχι πολύ μεγάλο το οποίο πουλούσε αντίκες, από καρφίτσες, μαχαίρια, κηροπήγια, καθρέφτες, μέχρι και βιβλία. Αμέσως με έπιασε ένα ρίγος για αυτά και έτρεξα κοντά τους για να τα περιεργαστώ. Ήταν πολλά, άλλα τεράστια άλλα μικρά άλλα μεσαίου τύπου, καθώς τα κοίταζα με μεγάλο σεβασμό μέσα στην βιτρίνα κάτω από ένα μεγάλο κόκκινο βιβλίο μαγειρικής του 19ου αιώνα είδα ένα ξεθωριασμένο χρώματος γκρι βιβλίο. Αμέσως αναζήτησα τον μαγαζάτορα για να μου το δείξει πράγμα που έγινε, όταν μου το έδωσε έμεινα έκπληκτος μα και άναυδος με την παράξενη επικεφαλίδα που είχε ως τίτλο!!  << AD CULPA URBEM >> από κάτω έγραφε με μικρά γράμματα << Peripateticus >>  το όνομα του συγγραφέα ήταν κάτω κάτω, μετα δυσκολίας διαβαζόταν, έγραφε : Giacomo Luigi  από κάτω από το όνομα του ήταν η ημερομηνία έκδοσης 1883!!

 Δεν μπορούσα να πιστέψω τι κρατούσα στα χέρια μου, από την επικεφαλίδα και μόνο είχα μείνει άναυδος ότι είχα σταθεί τόσο τυχερός που είχα βρει ένα βιβλίο τέτοιο. Είναι ένα βιβλίο το οποίο είναι γραμμένο στα Λατινικά η επικεφαλίδα AD CULPA URBEM σημαίνει ΣΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ και από κάτω από αύτη Peripateticus σημαίνει ο Περιπλανώμενος!!! Ένα βιβλίο από έναν άγνωστο συγγραφέα που αργότερα διαπίστωσα ότι ήταν ένας αλχημιστής Ιταλός όπου είχε γράψει καμπόσα βιβλία για την αλχημεία… και εγώ το κρατούσα στα χέρια μου!!

Μετα από σκληρά παζάρια κατάφερα και το πήρα, 123 σελίδες όλο και όλο μα ήταν τόσο αποκαλυπτικό παρ’ όλο ότι ήταν γραμμένο στα Λατινικά. Μιλάει κατά πάσα πιθανότητα για τον εαυτό του όπου τον ονομάζει Περιπλανώμενο και για το MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY που είχε αντιληφθεί στην Φλωρεντία της Ιταλίας εκείνη την εποχή!! Δίνει πληροφορίες για την << Υπόθεση >> εκείνης της εποχής με πλήρη αναφορά, μέχρι και για το << Ρήγμα >> και για το πλάσμα που βγήκε από εκεί αλλά και για την μάχη που έγινε ανάμεσα στις δυο ομάδες …« arma ab alio mundi……Praesent velit monstri simile vero non revertetur ad…..tandem monstrum reliquit venit.» δηλαδή « είχαν όπλα από άλλο πλανήτη…. η μια ομάδα ήθελε το τέρας να φύγει από εκεί που ήρθε η άλλη όχι…. τελικά το τέρας έφυγε από εκεί που ήρθε.. ». Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί με έναν παράξενο τρόπο, τι εννοώ; Σαν να το έγραψε κάποιος αλλοδαπός και όχι ο ίδιος ο συγγραφέας ή δεν ήξερε καλά Λατινικά ή το έγραψε επίτηδες έτσι…. πχ. για να καταλάβετε…( Μια σπίτι ήταν στο απέναντι λιβάδι και ο ουρανοί από κάτω του ήταν μαυριδερός.), ίσως να είχε το σκοπό του που το έγραψε έτσι κατά τα αλλά όλο το βιβλίο είναι ένας χρυσός οδηγός για αυτούς που ασχολούνται ή ψάχνουν να μάθουν το τι είναι το MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY!! Για τους ερευνητές που διαβάζουν αυτές τις γραμμές θέλω να πω πώς το συγκεκριμένο βιβλίο είναι σπανιότατο και από όσο ξέρω ένα δεύτερο βιβλίο σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται στην βιβλιοθήκη του Βατικανού στον τομέα ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ με το νούμερο 623!!

Μια και μιλήσαμε για οπλισμό του MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY  θα αναφερθώ και γω στο τι ακριβώς γνωρίζω ίσως οι URBANOMANCERS αναγνώστες να απογοητευτούν λίγο γιατί θα τα ξέρουν διαφορετικά. Θα ήθελα να τους πω δεν πειράζει εσείς όλοι που είστε URBANOMANCERS έχετε τα δικά σας όπλα στον ΑΣΤΙΚΟ ΘΡΥΛΟ που ήδη έχετε δημιουργήσει…… ποιος ξέρει στο μέλλον πως μπορεί να εξελιχτεί; Μα εγώ θα μιλήσω για τα γνήσια και άγνωστα όπλα της όλης υπόθεσης….

Τα μόνα όπλα που χρησιμοποιούνται από αρχής χρόνου είναι δυο ειδών, το ένα είναι το λεγόμενο και τόσο αινιγματικό « ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ » και το άλλο είναι μια γκάμα κρυστάλλων!! Αυτά είναι δεν χρησιμοποιούν κάποια άλλα όπλα!!

Για να καταλάβετε τι ακριβώς είναι το Δωδεκάεδρο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο άρθρο μου << ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΕ MEGAPOLYSOMANCY >>. Από όσο μπορώ να γνωρίζω το Δωδεκάεδρο είναι ένα << Ψυχικό >> όπλο, δηλαδή μόνο άτομα τα οποία διαθέτουν ψυχικές δυνάμεις όπως τηλεκίνηση ή τηλεπάθεια μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Για να μπορέσει κάποιος να το χρησιμοποιήσει πρέπει να διαθέτει μεγάλα αποθέματα από αυτές τις ψυχικές δυνάμεις…..

Ο << Ανιχνευτής είναι αυτός που χειρίζεται αυτό το τόσο παράξενο όπλο το Δωδεκάεδρο, λέγεται ότι κάποιες φορές αν το θελήσει ή έχει εξολοθρευτή ο ανιχνευτής μπορεί και ο << Κριτής >> να το χρησιμοποιήσει. Η εκάστοτε ομάδα έχει τον ανιχνευτή της αλλά και το Δωδεκάεδρο της όπου σήμερα ονομάζεται << Πολύεδρο >> το οποίο είναι πάντα βασισμένο στο δωδεκάεδρο δηλαδή τις δώδεκα γωνίες του!! Κρατώντας αυτό το όπλο στα χέρια του ο Ανιχνευτής μπορεί να το σμικρύνει ή να του αλλάξει ακόμα και σχέδιο αν το θελήσει, δεν βγάζει ακτίνες ή βλήματα μα καθαρή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια όπου αντλεί από τον ίδιο τον πλανήτη Γη!! Αυτή η ενέργεια μπορεί από το αναισθητοποιήσει έναν απλό άνθρωπο μέχρι και να μπορέσει να διαλύσει μια ολόκληρη πόλη στην στιγμή!! θεωρείται από τα πιο σπουδαία όπλα που υπάρχουν σήμερα στο πλανήτη τα οποία τα έχουν φτιάξει τα Λευκά και Μαύρα Ιεράτεια!! Όλα δείχνουν ότι κανένα από τα δυο Ιεράτεια να μην μπορεί να κατασκευάσουν άλλα οπότε ο κύριος σκοπός της κάθε ομάδας εκμεταλλευόμενης του κάθε << Ρήγματος >> και με κάθε τρόπο να πάρει η μια από την άλλη το περιβόητο Δωδεκάεδρο ή Πολύεδρο. Δεν γνωρίζω τον λόγο γιατί να θέλει η μια ομάδα να μαζέψει από την άλλη τα Δωδεκάεδρα αλλά υπάρχουν κάποιες φήμες ότι αν μία ομάδα καταφέρει να τα μαζέψει όλα τότε το Ιερατείο που ανήκει θα γίνει κυρίαρχος όχι μόνο του δικού μας πλανήτη αλλά και του ηλιακού μας συστήματος, αυτό το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη το αν είναι αλήθεια ή όχι…

Όσο για τους κρυστάλλους όλη η ομάδα εκτός του Ανιχνευτή έχει έναν στον εξοπλισμό του. Αυτούς τους κρυστάλλους τους ονομάζουν  με την περίεργη ονομασία << ΟRHAGON >> ( ΟΡΧΑΓΚΟΝ ποτέ δεν μπόρεσα να μάθω την έννοια του ονόματος.), πρόκειται για κρυστάλλους όπου βρίσκονται σε τεράστια βάθη και συνήθως έχουν ένα χρώμα ανοιχτό πρασινωπό προς το γκρι…. Με αυτούς τους κρυστάλλους μπορεί κοντά σε οποιοδήποτε Ρήγμα να γίνουν φονικά όπλα μην όμως γνωρίζοντας τον τρόπο. Κάποιες πληροφορίες μιλούν ότι μπορούν να γίνουν κάποιου είδους φωτόσπαθο και αυτήν την πληροφορία την καταθέτω με επιφύλαξη το αν είναι αληθινή ή όχι!!

 Όλα ακούγονται απίστευτα σε αυτήν την υπόθεση και κάποια πράγματα όπως και λέξεις για πρώτη φορά, δεν σας λέω να τα πιστέψετε αυτοί που ξέρουν κάποια πράγματα για αυτό το ζήτημα γνωρίζουν πολύ καλά το αν λέω αλήθεια ή όχι. Αυτό το λέω για τους απανταχού URBANOMANCERS = αυτοί που θεωρούνται παίχτες στο MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY!! Είμαι σίγουρος αυτό που << κάνετε >> μέσα στις Μεγαλουπόλεις για εσάς έχει κάποιο σκοπό, δεν θα διαφωνήσω μαζί σας, εύχομαι όμως στην οποιαδήποτε ομάδα μην τυχόν βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με πραγματική ομάδα του MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY θα είστε τυχεροί αν βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με ομάδα από τα Λευκά Ιεράτεια είμαι σίγουρος ότι θα σας αγνοήσουν, μα αν τυχόν πέσετε στην αντίθετη ομάδα δυστυχώς θα είναι και η τελευταία φορά που θα δείτε το φως του ήλιου. Δεν το λέω με σκοπό να σας τρομοκρατήσω ή να σας ενθαρρύνω να σταματήσετε να κάνετε αυτό που κάνετε σας το λέω για να έχετε το νου σας σε αυτό που κάνετε. Οι πιθανότητες να τύχει σε μια ομάδα των URBANOMANCERS κάτι τέτοιο είναι μια στο εκατομμύριο…. Α παιδιά και κάτι άλλο τα άτομα τα οποία δρούν στο πραγματικό MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY ονομάζονται << ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ >> ΚΑΙ ΟΧΙ URBANOMANCERS!!!! Βέβαια αυτό είναι ένα γεγονός που δείχνει ότι τα άτομα αυτά ανήκουν κάπου όπου εμείς δεν έχουμε ιδέα το τι μπορεί να είναι….. Για μένα URBANOMANCERS όπου και να βρίσκεστε συνεχίστε να κάνετε αυτό το οποίο κάνετε χρησιμοποιήστε καλά τα μοντέρνα φανταστικά όπλα σας και τον σύγχρονο εξοπλισμό σας και καλές περιπέτειες στον τεράστιο αυτό νέο ΑΣΤΙΚΟ ΘΡΥΛΟ  που έχετε δημιουργήσει παγκοσμίως και το οποίο ξεκίνησε από την Ελλάδα.

Οι πραγματικές ομάδες του MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY δεν χρησιμοποιούν καμία καινούρια τεχνολογία ακόμα και στην ενδοεπικοινωνία τους, όλα γίνονται ψυχικά μέσω την τηλεπάθεια που διαθέτει όλη η ομάδα….. Ότι βρίσκονται σε στέγες και άλλα περίεργα μέρη είναι αλήθεια μόνο που όταν ενεργοποιηθεί η << υπόθεση >> και ο Ανιχνευτής πρέπει να τρέξει στις στέγες ή στις ταράτσες όταν φτάσει στη τελευταία ταράτσα και η απέναντι είναι γύρω στα σαράντα με πενήντα μέτρα απόσταση ο πραγματικός θα κάνει το άλμα επιτυχώς και θα συνεχιστεί η υπόθεση…..!!

Υπάρχουν πράγματα εξωπραγματικά στην << υπόθεση >> αυτή που ίσως δεν μπορεί κάποιος άνθρωπος να τα διανοηθεί, αυτό γιατί έχουμε να κάνουμε με άτομα με πολύ ιδιαίτερες δυνάμεις που διαθέτουν που δεν τις έχουμε καν διανοηθεί στις πιο τρελές και απίστευτες φαντασιώσεις μας!!

Ας συνεχίσουμε, μία μορφή η οποία έχει αφήσει ανεξίτηλα την σφραγίδα της στην Βικτοριανή Αγγλία αλλά μέχρι και σήμερα είναι η μορφή του << Spring-Heeled Jack !! >> στα Ελληνικά η πιο σωστή μετάφραση είναι ως Ο Ανοιξιάτικος Τακουνιάς Τζάκ!! μέχρι και σήμερα δεν ξέρει κανένας περί τίνος πρόκειται και το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι μόνο εικασίες για το τι ήταν. Θα με ρωτήσετε εύλογα τι δουλεία έχει ο Spring-Heeled Jack με το θέμα του ΜΕGAPOLΙSOMANCY-URBANOMANCY;

 

Θα σας εξηγήσω, όπως σήμερα έτσι και τότε δεν είχαν ιδέα το τι είναι το MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY για αυτό και έβγαζαν συμπεράσματα τα οποία θα είχαν κάποια λογική. Η μορφή αυτή είχε τα εξής χαρακτηριστικά τα οποία τα έχει μέχρι και σήμερα. Το άτομο αυτό ήταν ψηλό από 1.90 έως 2.10 αδύνατο, φορούσε πάντα μαύρα ρούχα εφαρμοστά επάνω του. Σε όσες εμφανίσεις έκανε τα μάτια του λαμπίριζαν με χρώμα κόκκινα όπως το χρώμα του αναμένου κάρβουνου, από το στόμα του έβγαζε φλόγες χρώματος γαλάζιες, μα το χαρακτηριστικό του ήταν τα τεράστια άλματα που μπορούσε να κάνει επί τόπου από δέκα έως και τριάντα μέτρα κατακόρυφα. Η διαφυγή του πάντα βασιζόταν στις στέγες των σπιτιών όσο ψηλές και να ήταν εκτός αυτό βρισκόταν πάντα στις στέγες των σπιτιών και πάρα πολλοί άνθρωποι τον είχαν δει να στέκεται ώρες σε κάποια στέγη άπρακτος σαν κάτι να παρακολουθούσε!!

 

Οι τότε ερευνητές δεν συμφωνούσαν με τον απλοϊκό κόσμο ότι ήταν ο Σατανάς που έκανε τις εμφανίσεις αυτές αλλά συμφωνούσαν ότι πρόκειται για κάποιον άνθρωπο ο οποίος είχε εφεύρει ένα σύστημα υποδημάτων με κάποιου είδους ελατήρια, για αυτό το λόγο του έδωσαν και την ονομασία αυτή.

Η υπόθεση αυτή είναι τόσο ρεαλιστική και τον είχε δει τόσος κόσμος που δεν αμφισβητείτε η γνησιότητα του αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει κλείσει ο φάκελος του λόγο των πολλών εμφανίσεων που έχει κάνει μέχρι και σήμερα!! Εδώ για αυτήν την περίπτωση με την τεχνολογία και την εφευρετικότητα που υπάρχει σήμερα έχουν ανακαλυφθεί ( παπούτσια ) ελατηρίου τα οποία τα ονομάζουν Καγκουρό, αυτά δίνουν την δυνατότητα στο άτομο που τα φοράει να κάνουν από ένα έως και δυόμισι μέτρα ύψος. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα είναι ότι καλύτερο για κάποιον να κάνει 2.50 μέτρα ύψος ίσως και λίγο παραπάνω.

 

 

Κατά την γνώμη όλα δείχνουν να είναι κάποιο <<  Πλήρωμα >> από το περιβόητο MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY συγκεκριμένα να πρόκειται για κάποιον << Ανιχνευτή >> και κατά πόσο δείχνουν από την περιγραφή του να πρόκειται για ομάδα από τα Μαύρα Ιεράτεια. Ο τρόπος που μπορούσε να μεταβεί από στέγη σε στέγη όσο ψιλή και να ήταν ο τρόπος που μπορούσε να κάνει επιτόπιο άλμα τόσων μέτρων, ότι ήταν άτρωτος στις σφαίρες…. Μα το πιο σοβαρό στοιχείο έρχεται από τα κόκκινα μάτια που λαμπιρίζανε αλλά και από τις γαλάζιες φλόγες που βγαίνανε από το στόμα του!! Από τα τεστ που έκαναν οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και της Ρωσίας στους Ψυχικούς κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου όπου ήθελαν να τους χρησιμοποιήσουν ως όπλα…. το οποίο και κατάφεραν αλλά δεν είναι του παρόντος, ανακάλυψαν ότι αν κάποιος Ψυχικός διέθετε παραπάνω δυνάμεις όταν τις χρησιμοποιούσε άλλαζαν χρώμα τα μάτια του, ακόμα έχει διαπιστωθεί κάποιους από τους Ψυχικούς που είχε όπως λένε πιο << πάνω >> δυνάμεις όταν πιεζόταν πολύ στο να χρησιμοποιήσει στο ζενίθ τις δυνάμεις του έβγαζε γαλάζιες φλόγες ή από τα ρουθούνια τις μύτης του ή από το στόμα ή ακόμα και από τα αυτιά. Κάποιοι τις αναφέρουν ως φλόγες απαλές και άλλοι ως καπνούς γαλάζιους. Οπότε  στον  Spring-Heeled Jack υπάρχουν όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι διέθετε όλες αυτές τις ψυχικές δυνάμεις αλλά και άλλες περισσότερες….

 Το άλλο θέμα είναι ότι τις εμφανίσεις του τις έκανε στο Λονδίνο και στην μεγαλύτερη πόλη της Σκωτίας που εκείνη την εποχή ήταν Μεγαλουπόλεις!! Αυτό που του άρεσε να κάνει όταν έκανε τις εμφανίσεις του ήταν το να τρομάζει γυναίκες αλλά και απλούς περαστικούς οι οποίοι δήλωναν, προσέξτε, ότι δεν το έκανε επίτηδες απλώς έτυχε να προσγειωνόταν μπροστά τους και αμέσως μετά να απογειωνόταν σε κάποια στέγη και να εξαφανίζετε. Σε δυο περιπτώσεις γυναικών έδειξε ενδιαφέρον με το να τις αγκαλιάσει και να τις << χουφτώσει >> όπου μια από αυτές τυφλώθηκε ύστερα από την συνάντηση που είχε μαζί του. << Εσείς >> που ασχολείστε με το MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY  ψάξτε λίγο το ζήτημα και θα βρεθείτε προ εκπλήξεων….. θα επανέλθω με ολοκληρωμένο άρθρο για αυτήν την περίπτωση και η οποία θα συνοδευτεί με πλήρη ανάλυση!!

 Από την άλλη μην ξεχνάμε όσοι ξέρουμε ότι κάποτε υπήρξε ολόκληρο κίνημα των << Καταστασιακών >> ή όπως τους ξέρουν σε όλο τον κόσμο ως << SITUATIONISM >> όπου είχε ως κύρια απασχόληση την << ΨΥΧΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ >> με αρχιτεκτονική έκφραση ως τέχνη με μόνο σκοπό να προκαλεί στον πληθυσμό των Μεγαλουπόλεων με τα γνωστά αποτελέσματα….. θα επανέλθω σε άλλο άρθρο μου για αυτό το ζήτημα. Μα ήταν υπαρκτό και όχι τόσο κρυφό όσο πολλοί πιστεύουν……

Εδώ σε αυτό το άρθρο θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα παράξενο ποίημα το οποίο αποκαλύπτει πολλά για κάποιον που ξέρει να τα δει και να τα καταλάβει…. το ποίημα αυτό

θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω που και ποιος το έγραψε αλλά και να μην σας το παρουσιάσω όλο….

 Από της πόλης τα περίεργα.

 Τον είδα να στέκετε εκεί μέσα στην νυχτιά….

κρατούσε κάτι στα χέρια του μα δεν υπήρχε σκιά!!

Άπραγος σαν άγαλμα έγνεφε μονάχα…

έδειχνε περίεργος εκεί στην στέγη στα ψηλά!!

 Με το κρύο, το χιόνι, την βροχή,

πάντα μέσα στην νύχτα ήταν εκεί….

Άλλαζε τις στέγες σαν χαρτί…

τι τον έκανε και βρισκόταν βράδια εκεί;

 H συσσώρευση των βρόμικων πραγμάτων

της μεγαλούπολης τον ανάγκασε και ανέβηκε εκεί…

Στα πιο ψηλά κτήρια να παραμονεύει κει

εκτός του Πάσχα που είναι πάντα Κυριακή!!

 Μέσα στις πόλης την γεμάτη συνομωσίες και παράξενα μυστικά…..

Τα καταγράφει με υπομονή άγρυπνος μέσα στην νυχτιά

με ένα παράξενο πράγμα στα χέρια του που το κράτα καρτερικά.

 Κάποιες οντότητες φευγαλέα γυρνούσαν γύρω του

εκεί στα σκοτεινά…

Ίσως ήταν ήταν της πόλης τα σκιώδης μυστικά

που γύρισαν στην πόλη σχεδόν πνευματικά!!

 Δεν είναι μόνος είναι και άλλοι μαζί του κάπου στα σκοτεινά κει μέσα στα στενά….

Για ένα σήμα του περιμένουν που θα έρθει από τα

ψηλά να ξεκινήσουν τα περίεργα που είναι όλο μυστικά!!

 Κάτι άκουσα για τα σύμβολα τα σκοτεινά που τα είχε ένας

μάγος χωμένα στου διαμερίσματος τα πλευρά…

Πεντάγραμμα ενιάγραμμα χαοτικά αόρατα σχεδιασμένα

για να τα βλέπουν μάτια μονάχα που είναι εκπαιδευμένα!!

  Απόκρυφες σφραγίδες αστρολογικές από  paramental ποιημένες…

Στων επιστημών της πόλης στα σκοτεινά είναι βουτηγμένες

για να τα βρίσκουνε σκέψεις που είναι μονάχα εκπαιδευμένες!!

 Διαγώνιοι οδοί με βάση τοποθετημένοι το ήλεκτρων να τους περνά κάπου από την πόλη χτυπημένοι…

Για μένα είναι όλα τόσα περίεργα που τίποτα δεν καταλαβαίνω γιατί όσοι το κάνουνε αυτό κάπου είναι μυημένοι….!!

 Οι πόλεις είναι επίσης γεμάτη με παράξενα μυστικές εταιρείες( Που κάποιες από αυτές ανήκουν στα ανάλογα Ιεράτεια ) και συνωμοσίες. Ο Fritz Lieber στο μυθιστόρημα;  της πόλης-μαγείας που έγραψε, Η Παναγία του Σκότους, όπου είναι κλασικό στο θέμα αυτό… Χρησιμοποίει  τον όρο ΜEGAPOLISOMNCY – Η Μαγεία των Μεγάλων Πόλεων ( Σας θυμίζει κάτι ο τίτλος;)– για

να περιγράψει ένα περίεργο εξάγωνο που έχει θέσει για το σύνολο της πόλης του Σαν Φρανσίσκο. Ένα μυστηριώδης τρίγωνο προκύπτει όταν η Πυραμίδα Transamerica έχει ανεγερθεί, που αποτελεί το σκοτεινό σύμβολο με το toothy στην κορυφή στο Corona Heights και το διαμέρισμα του μάγου…… Πόλεις που μετατρέπονται σε σύμβολα μυστικιστικά συμβαίνουν στην γραφική νουβέλα του Alan Moore από την κόλαση, όπου το Λονδίνο έχει καθοριστεί σε έναν εφτασφράγιστο μυστικό του πενταγράμμου. Και στις δύο ιστορίες, μυστικές κοινωνίες είναι υπεύθυνες τόσο για τη δημιουργία και την ανάγνωση αυτών των συμβόλων, προκειμένου να κερδίσει την εξουσία ή να καταστρέψει άλλους ανθρώπους….

Στο βιβλίο: Η φρίκη στο Red Hook, ο Χ.Φ. Λάβκραφτ φαντάζεται ότι η πόλη της Νέας Υόρκης βρίσκεται στην κορυφή ενός τεράστιου υπόγειου με βάση των ποταμών και των σπηλαίων, όπου εξωγήινοι συναναστρέφονται με διαβόλους και απειλεί όλη την διάρθρωσης των ανθρώπινων πολιτισμών….

Οι συνωμοσίες κατέχουν ένα φανταστικό καθρέφτη μέχρι τον πραγματικό χαρακτηριστικό της αστικής ζωής.

 

Αναδυόμενους σχηματισμούς. Από πολλά μέρη χαοτική, γειτονιές και υποκουλτούρες με μορφή στις πόλεις – φαινομενικά χωρίς κανένα σχέδιο ή πρόγραμμα. Περισσότερο από μια τρομακτική συνωμοσία είναι η συνοχή που έρχεται από το τίποτα, εκτός από τα μέρη που συνδέει τυχαία… Γειτονιές των μεταναστών έχουν τεθεί σε λειτουργία χωρίς σχεδιασμό; Επιτυχημένες εταιρείες σε άλλες εταιρείες; Ταραχές που ξεσπούν; Υποκουλτούρες του  καλλιτέχνη που έχει αναλάβει τα κτίρια που προορίζονται για γενική χρήση. Πράγματι, στην Παναγία του Σκότους, η Πυραμίδα Transamerica έχει αντικαταστήσει ένα τέτοιο υποκουλτούρα κτίριο – ένα πραγματικό ιστορικό γεγονός αστικό που αιμορραγεί εύκολα σε μαγική πόλη…..

Όπως εμφανίζεται στην νουβέλα του Leiber, το ΜΕGAPOLΙSOMANCY H URBANOMANCY είναι η τέχνη της πρόβλεψης και χειραγωγήσεις του μέλλον μέσα από την ύπαρξη των μεγάλων πόλεων. Ο κύριος σύμβουλος της ψευδοεπιστήμης του ΜΕGAPOLΙSOMANCY είναι το φανταστικό, ο αποκρυφιστήςThibaut de Castries, του  οποίου η δημιουργική εργασία, Megapolisomancy:

 Μια Νέα Επιστήμη των πόλεων, αφορά τις φυσικές, ψυχολογικές και paramental (πνευματικών) επιπτώσεων ορισμένων ουσιών, συμπεριλαμβανομένου του χάλυβα, και της ηλεκτρικής ενέργειας, του χαρτιού και ούτω καθεξής, καθώς συσσωρεύονται στις πόλεις. Το βιβλίο αυτό ήταν κυρίως ένα βιβλίο της θεωρίας αποκρυφισμού, ο De Castries διατηρεί το σύνολο των πραγματικών μεθόδων για την άσκηση του MEGAPOLISOMANCY σε ένα δεύτερο σπανιότατο βιβλίο, το οποίο αναφέρεται ως η Great Encryption ( Η Μεγάλη Κρυπτογράφηση ). Το τελευταίο βιβλίο περιέχει μια σειρά από 50 αστρολογικές και αστρονομικές ενδείξεις με πολλές απόκρυφες σφραγίδες.

Σύμφωνα με τον De Castries, υπερβολικά μεγάλες πόλεις αποτελούν σαφή κίνδυνο για τους ανθρώπους που ζουν μέσα και γύρω από αυτές, επιτρέποντας μαζικές ποσότητες ορισμένων ουσιών (πράγματα των πόλεων) να συσσωρεύεται, η οποία με τη σειρά τους να επιστήσει την προσοχή των paramental  ( Πνευματικών δυνάμεων). Μέσα από τη χειραγώγηση των paramental δυνάμεων, MEGAPOLISOMANCER-URBANOMANCER μπορούσε να προβλέψει και να αλλάξει το μέλλον.

“Η ήλεκτρο-αποπνικτική πόλη πράγματα ανωτέρα έχει δυναμοποιήσεις για την επίτευξη αποτελεσμάτων σε μεγάλους μακρινούς χρόνους και τόπους, ακόμη και στο μακρινό μέλλον και σε άλλες σφαίρες, αλλά από τους χειρισμούς που απαιτούνται για την παραγωγή και τον έλεγχο αυτών δεν προτίθεμαι να δώσω λόγο σε αυτές τις σελίδες “. – De CastriesΕνώ οι μεγάλες πόλεις είναι πάντα παρούσες, υποστήριξε ότι το μέλλον θα γίνει πολύ πιο επικίνδυνο καθώς ο αριθμός των περιοχών MEGAPOLITAN θα εκτιναχθεί στα ύψη….

“Σε κάθε στιγμή της ιστορίας έχουν υπάρξει πάντα μία ή δύο πόλεις τερατώδους είδος – δηλαδή, η Βαβέλ ή τη Βαβυλώνα, η Ουρ-Λάσα, η Nineve, η Συρακούσες, η Ρώμη, η Σαμαρκάνδη, η Τενοτστιτλάν, το Πεκίνο – αλλά ζούμε στην MEGAPOLITAN (ή NECROPOLITAN) Ηλικία; Όταν οι καταστροφικές επιλογές είναι πολλαπλές και απειλούν να συνενώνονται και να καλύπτουν τον κόσμο με πνευματώδης  ακόμη πιο πανίσχυρες πόλης-πράγματα. Χρειαζόμαστε ένα μαύρο Πυθαγόρα για να κατασκοπεύσει το κακό λαϊκό του τερατώδους των πόλεων μας και τα φάλτσα τραγούδια τους, ακόμη και ο Λευκός Πυθαγόρας κατασκόπευε το λαϊκό των ουράνιων σφαιρών και κρυσταλλικών συμφωνιών τους, δυόμισι χιλιάδες χρόνια πριν “. – De Castries

Ο De Castries πάει το θέμα τόσο μακριά ώστε να υπαινιχθούν ότι οι επαγγελματίες θα μπορούσαν να επεκτείνουν τη ζωή τους από την πρόβλεψη και το χειρισμό των paramental δυνάμεων που είναι παρούσες στις πόλεις, αλλά μόνο με σημαντικό κόστος:

«Από τη στιγμή που σύγχρονη πόλη-ανθρώπων που ήδη κατοικούν σε τάφους, μετά από μια εξοικειωμένη μορφή μόδας με τη θνησιμότητα, θα υπάρχει η δυνατότητα της επ ‘αόριστον παράταση της ζωής σε θάνατο. Ωστόσο, αν και είναι αρκετά εφικτό, θα ήταν πιο νοσηρή και αποθαρρυμένη ύπαρξη, χωρίς ζωντάνια ή ακόμα και σκέψη, αλλά μόνο PARAMENTATETION, O επικεφαλής τους συντρόφους μας paramental οντότητες του azoic προέλευσης πιο φαύλο από τις αράχνες ή τις νυφίτσες. “

 ΜΙΑ ΝΕΑ-Πυθαγόρεια Metageometry

Το κλειδί για το MEGAPOLISOMANCY βρίσκεται προφανώς στην κατασκευή της ίδιας της πόλης, εξαρτάται από πράγματα όπως διαγώνιες οδοί, μοχλούς με βάση την τοποθέτηση των εξαιρετικά ψηλών κτιρίων, και άλλους γεωγραφικούς υπολογισμούς, που αναφέρεται από τον De Castries ως νέο-Πυθαγόρεια METAGEOMETRY, οι περισσότεροι από την οποία και ο De Castries δεν περιλαμβάνουν στο βιβλίο Megapolisomancy, αλλά στο μυστηριώδες και σπανιότατο πλέον βιβλίο του Great Encryption ( Η Μεγάλη Κρυπτογράφηση ).

Λίγα είναι γνωστά για τα πραγματικά μαθηματικά που εμπλέκονται στο MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY. Είναι γνωστό ότι ένα μέρος της επιστήμης που αφορά τον υπολογισμό της τοποθέτησης των μεγάλων κτιρίων, όπως τα βάρη που θα μπορούσαν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση ορισμένων σφραγίδων σε άλλες τοποθεσίες, όπως μοχλούς για να μετακινήσετε ένα υπομόχλιο με το οποίο θα εστιάσει την προσοχή paramental……

Μπορεί να είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο αριθμός των σιγίλια στο Μεγάλο Cipher ισούται με τον αριθμό των προσώπων όλων των Πυθαγορείων ή πέντε Πλατωνικών στερεών, αλλά όχι με άμεση σύνδεση, δεν εξηγείται. Λαμβάνοντας υπόψη την έκκλησή του για ένα Μαύρο Πυθαγόρα, η σύνδεση ωστόσο φαίνεται πιθανή…

Paramentals

Τα Paramentals είναι τα στοιχειώδεις πνεύματα άψυχων δυνάμεων. Δεν είναι σαφές κατά πόσο έχουν καθοριστεί στις πόλεις, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων των «Πραγμάτων-Πόλεων» ή τι δημιουργείται από αυτά. Όταν εκδηλώνενται, αντλούν την φυσική ουσία τους από τα υλικά γύρω από ένα ξενοδοχείο. Το παράδειγμα εμφανίζεται στο μυθιστόρημα, ήταν ένα καφέ ανθρωποειδές, με τυφλό τριγωνικό πρόσωπο και μακρύ κωνικό πηγούνι με ρύγχος….

Οι Paramental οντότητες είναι αρκετά εχθρικές προς αυτούς που την ατυχία να επιστήσουν την προσοχή τους, «περίπου στο μέσον, στη φύση μεταξύ της ατομικής βόμβας και τα αρχέτυπα του συλλογικού ασυνειδήτου…”

προστασίας έναντι Paramentals

Σύμφωνα με τον Leiber, μόνο τρία πράγματα υπάρχουν ως άμυνες έναντι των paramentals:

 • ασήμι
  • αφηρημένα σχέδια, ( GRAFFITI)
  • αστέρια, ( ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΓΡΑΜΑ ΕΝΙΑΓΡΑΜΑ).

Ωστόσο, οι άμυνες φαίνεται να είναι αποτελεσματικές μόνο οριακά….

Δεν θα παραθέσω κάτι άλλο σε αυτό το άρθρο έπεται συνέχεια του θέματος σε επόμενο άρθρο. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

Υ.Γ.

Εδώ είμαι αναγκασμένος να δώσω μια απάντηση σε μια ιστοσελίδα γενικά για το πρώτο άρθρο που έγραψα. Δεν θα απαντήσω στον αναγνώστη μέσο της ιστοσελίδας που χρησιμοποίησε αλλά μέσο του δικού μου άρθρου….

http://www.thelab.gr/1062800288-post6.html

Στην ιστοσελίδα αυτή υπάρχει η εξής αναφορά:    δεν κακό από μια πρόχειρη ματιά που έριξα… κάτι σε megapolisomancy/urbanomancy δεν έχετε όμως…

Απάντηση:

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν έχουμε ή έχουμε…… αλλά μιας και είσαι γνώστης του θέματος και ίσως είσαι URBANOMANCER από ότι βλέπω, θα ήθελα να μου απαντήσεις σε αυτό το τόσο απλό μήνυμα που θα σου υποβάλω από εδώ…. Το μήνυμα αυτό είναι ένας κώδικας που χρησιμοποιήθηκε στο Άμστερνταμ το 1972 από έναν << ΖΩΓΡΑΦΟΠΟΛΙΤΙΟΠΟΙΟ >>, το οποίο έχει σχέση με την Πυθαγόρεια METAGEOMETRY για να σε βοηθήσω λίγο. Αν μου απαντήσεις θα σε λάβω σοβαρά στα υπόψη μου αν όχι συνέχισε σχετικά με το ότι ψεύτικο κάνεις!!

Μήνυμα:

 233:23:23- Α.R.O.O.S. -233:32:32 = 23- Α.S.S.G?

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2 σκέψεις στο “MEGAPOLΙSOMANCY-URBANOMANCY!!! ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!! part 2

 1. Καλημέρα αγαπητοί αόρατοι λύκοι!
  Θα έλεγα ότι και μόνο στο άκουσμα του ονόματος αυτού
  κάτι ξυπνάει μέσα μου…
  Κάτι αρχέγονο…με αχαλίνωτη ζωώδες δύναμη.
  Λύκος!Τοτεμική δύναμη που όποιος καταφέρει να την
  ελέγξει τότε έχει το μεγαλύτερο όπλο στην φαρέτρα του!!
  Κύριοι ευχαριστώ για την φιλοξενία σας,και εύχομαι κάποια
  στιγμή να σας γνωρίσω και από κοντά,θα είναι τιμή μου να
  γνωρίσω ανθρώπους και συν-ερευνητές με πάθος για ζωή
  το άγνωστο και την έρευνα.
  Σας στέλνω μυρωδιές άνοιξης από την ηλιόλουστη Λέσβο!

Αφήστε μια απάντηση