ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 701ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ!!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 701ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ!!!!!!

 

Αυτά τα οποία θα διαβάσετε είναι πέρα για πέρα αληθινά και θα δοθούν και οι περαιτέρω αποδείξεις!!!! Αν δεν είναι όμως ποιος ο λόγος να γίνει κάτι τέτοιο!;! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν για μια από τις ποιο παράξενες στρατιωτικές μυστικές αποστολές στρατού που έγιναν ποτέ!!!!
Έξι μέλη της 701ης Ταξιαρχίας της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών αποφάσισαν ξαφνικά να εγκαταλείψουν από τη μονάδα τους στο Augsburg, ( Άουσμπουρκ ) στην Γερμανία κατά τις πρώτες ημέρες Ιουλίου του 1990!!!! Ποια όμως ήταν η πραγματική ιστορία πίσω από την αποκαλυπτική αποστολή τους!;! Ήταν για να σκοτώσουν τον Αντίχριστο όπως λέγεται!;! Πώς υπήρχε η δυνατότητα να αποφύγουν τον εντοπισμό από την λιποταξία τους και να ταξιδεύουν από τη Γερμανία στο Gulf Breeze ( Γκάλφ Μπριζ της Φλώριδα ), στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής!;! Ενώ τους έψαχναν όλοι!!;;!! Μήπως πραγματικά ήθελαν να αποκαλύψουν εντός την κυβέρνηση των ΗΠΑ / εξωγήινους και συγκάλυψη των ερπετοειδών!;!  Πώς θα κάνανε την αποστολή τους για την εξάλειψη του << Αντίχριστος > και να σώσουν τον κόσμο!;!  Ποιος και τι ήταν πίσω από το παράξενο μήνυμα … ” Ελευθερώνουμε το Γκολφ Μπριζ οι 6!!!!!  Έχουμε τα αρχεία που λείπουν, το πλαίσιο των 500 και  φωτογραφιών και έγγραφα που θέλετε πίσω “…..τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ και του στρατού των ΗΠΑ κατά τις ημέρες μετά τις συλλήψεις τους οργίαζαν!!!! Και γιατί ενώ ήταν μια κρίση, μετά από συλλήψεις τους, ότι οι << 6 >> δεν υποβλήθηκαν σε στρατοδικείο!;! Αλλά αποστρατεύτηκαν με όλες τις στρατιωτικές τιμές!!!!;;;;!!!!! Τα ερωτήματα αυτά δεν είναι νέα!!!! Αυτό το θέμα έχει εμφανιστεί επίσης στο ATS πριν από 3 χρόνια:  Gulf Breeze Saga (part ΙΙ): UFO,  Gulf Breeze 6, και το Τέλος του Κόσμου !!!!!

Υπήρξε, ωστόσο, κάποιο πρόσφατο ενδιαφέρον για την υπόθεση και πάλι!!!!  Πολλές σκόρπιες πληροφορίες έχουν πρόσφατα συλλεχτεί μαζί σε ένα αρχείο pdf και διατίθενται ελεύθερα από το Jack Brewer και το μπλοκ του !!!! Ο Τζακ εμφανίστηκε επίσης στο Cuckooold ( Κάκοουλντ ) να συζητήσει την  παράξενη αυτή ιστορία!!!! Παρακαλούμε επισκεφθείτε το blog του Jack για το σύνδεσμο για να κατεβάσετε το πλήρες pdf!!!!! 
Θα μπορούσα να έχω απλά προσθέσει ένα σύντομο σχολιασμό στο υπάρχον νήμα και μερικές συνδέσεις, στη συνέχεια!!!! Αλλά δεν το κάνω γιατί πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα….

Αξίζει μια διευκρίνηση και αναφορά, διότι είναι πραγματικά μία από αυτές τις παράξενες ιστορίες εγκλεισμού ΑΤΙΑ, παραφυσικού και με θρησκευτικές πεποιθήσεις, τις ( πιθανές ) παρεμβάσεις από την κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών και κάποιες εντελώς περίεργες δηλώσεις και αποφάσεις από το στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών!!!!! Πρόκειται για πραγματικά μια σπαζοκεφαλιά του παράξενου!!!! 

Ποιοι ήταν οι << 6 >>!!!!;;;!!!!

Οι 6 αποτελείτο από μια ομάδα πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών της  Εθνικής Υπηρεσία Ασφαλείας ( NSA – https://el.wikipedia.org/wiki/NSA  ) υποκλοπών στο https://el.wikipedia.org/wiki/NSA, στο Άουσμπουρκ στην Γερμανία!!!! Ήταν μέλη αυτής της ομάδας που κατέχει όλα τα κορυφαία μυστικά ασφαλείας!!!! 

Αυτοί λένε ότι ήταν!;! Kenneth G. Beason ( Κένεθ Γ. Μπίσον ), Vance Davis ( Βανς Ντέιβις ), Annette Eccleston ( Άννετ Έκλεστον ), Michael Hueckstaedt ( Μάηκλ Χιούεκστεντ ), Kris Perlock ( Κρις Πέρλοκ ) και William Setterberg ( Γουίλλιαμ Σέτεμπεργκ )!!!! Όλοι ήταν τότε μεταξύ 19 και 26 χρόνων σε ηλικία!!!!! Σημαντικό, ίσως, στην τόσο περίεργη αυτή ιστορία είναι ότι πραγματοποιήθηκαν ισχυρά συμφέροντα των ΑΤΙΑ και του παραφυσικού και λένε κάποιοι ότι ξεκίνησαν να έχουν συνεδρίες με επαφικούς όπου τους   

έφεραν σε επαφή με κάλους ( !!!!;;;;!!!! ) εξωγήινους!!!! 

Οι έξι πίστευαν ότι ήταν σε επικοινωνία με μη-ανθρώπινες οντότητες και θρησκευτικές εικόνες!!!!! Η ομάδα ερμηνεύεσαι επίσης κάποιες από αυτές τις επικοινωνίες ως προφητείες!!!!! Όταν ορισμένα παγκόσμια γεγονότα διαδραματίστηκαν αυτό ενίσχυσε περαιτέρω την πίστη και την εμπιστοσύνη τους σε αυτές τις ανακοινώσεις!!!!! Με βάση την παραλαβή της << προφητείες >>, οι 6 ευαισθητοποιήθηκαν εξαιρετικά στα ευαίσθητα καθήκοντά τους στη γερμανική βάση στις αρχές Ιουλίου 1990 και ξεκίνησαν την παράξενη αποστολή πίσω στις ΗΠΑ!!!!! Τα κίνητρα δεν ήταν ποτέ απολύτως σαφές λόγω από τις αντικρουόμενες εκθέσεις του Πενταγώνου, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα έξι μέλη της ομάδας που μιλούσαν για τους εαυτούς τους!!!!    

Επιστροφή στις ΗΠΑ 

Οι στρατιώτες, μάλλον παραδόξως, κατάφερα να ταξιδεύσουν ελεύθερα και ανεξέλεγκτα σε όλη την Ευρώπη και πέρα από τον Ατλαντικό φτάνοντας στο Σατανούγκα στο Τενεσί!!!! Αγόρασαν ένα παλιό βαν VW και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τον κόλπο Μπριζ της Φλόριντα!!!!! 

Ο Κόλπος Μπριζ είναι λίγα μίλια από το σταθμό Πενσακόλα της πολεμικής Ναυτικής Αεροπορίας – https://en.wikipedia.org/wiki/Naval_Air_Station_Pensacola !!!! Είχε μετατραπεί επίσης ως φημισμένο κέντρο για τα ΑΤΙΑ στα τέλη της δεκαετίας του 1980, χάρη στην μεγάλη δημοσιότητα φωτογραφιών του  Ed Walters ( Εντ Βάλτερς –  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1027093/pg1    και τις πολλαπλές θεάσεις ΑΤΙΑ στην περιοχή!!!!  Συμπωματικά η MUFON ( ΜΟΥΦΟΝ –  http://www.mufon.com/  ) πραγματοποιούσε ερευνητικές συνεδρίες στη Φλόριντα μεταξύ του 6 και 8 Ιουλίου του 1990!!!! 

Στις 16 Ιουλίου 1990 στο Κόλπο του Μπριζ ένα περιπολικό της αστυνομίας σταμάτησε τον έναν από τους 6 τον Michael J. Hueckstaedt γιατί το βαν είχε ένα σπασμένο πίσω φως!!!! Ο Μάηκλ δεν είχε άδεια οδήγησης ή κάποιο άλλο έγγραφο που να έδειχνε ποιος είναι και προφανώς παρακάλεσε τον αξιωματικό να μην κάνει έλεγχο ταυτότητας μέσω της αστυνομίας μέσο υπολογιστή υποστηρίζοντας ότι θα “…. υπογράψει το ένταλμα θανάτου μου”. 


Ο αξιωματικός, φυσικά, αγνόησε τις διαμαρτυρίες του και οι έλεγχοι στον υπολογιστή επιβεβαίωσαν ότι ήταν ένας από τους έξι στρατιώτες που αναζητούσαν για λιποταξία από την βάση στην Γερμάνια του Άουγκσμπουργκ!!!!! 
Ο Μπίσον, Ο Ντέιβις, ο Πέρλοκ και ο Σέτεμπεργκ βρέθηκαν αργότερα στο σπίτι της Άννας Φόρεστ στην ίδια περιοχή!!!!! (Σημείωση: Ο Φόστερ ήταν ένας ντόπιος ψυχωτικός ιδιοκτήτης ενός βιβλιοπωλείου της Νέας Εποχής, που σε ορισμένους κύκλους θεωρείται ως πηγή για το ενδιαφέρον των 6 σε συνωμοσία και θέματα ΑΤΙΑ!!!! Η Έκλεστον συνελήφθη σε μια κατασκήνωση στο Φόρτ Πίκενς!!!! 

Τα υπάρχοντά των 6 περιλαμβάνονται αρκετές μαλακές τσάντες, βαλίτσες και βαλιτσάκια, και περίπου 4.000 δολάρια σε μετρητά!!!!! Οι τοπικές αρχές στην επιβολή του νόμου δεν έκαναν καμία ερώτηση ή ανάκριση πριν οι στρατιώτες μεταφέρθηκαν  στο Fort Benning – https://en.wikipedia.org/wiki/Fort_Benning  , όπου κρατήθηκαν σε πλήρη απομόνωση!!!! 

Ο τοπικός Τύπος ανέφερε το περιστατικό λίγες ημέρες αργότερα!!!!. Αυτό έγινε όταν οι παράξενες ιστορίες γύρω από τις δραστηριότητές τους άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια από το Πεντάγωνο και τα μέσα ενημέρωσης!!!!! Ξεκινώντας με την επισήμανση τους ως χριστιανοί φονταμενταλιστές θέλησαν να παρακολουθήσουν ένα συνέδριο για τα ΑΤΙΑ!!!! Επίσης, κατηγορούνται ότι ανήκουν σε μια ομάδα γνωστή ως “The End of the World – Το τέλος του Κόσμου με τότε αρχηγό τον Λ. Φλέτσερ Πράουτι – https://en.wikipedia.org/wiki/L._Fletcher_Prouty  ” σε μια αναζήτηση για την εξάλειψη του αντί-Χρίστου!!!! Αυτή η ομάδα δεν έχει αποδειχθεί ποτέ και θεωρείτε ομάδα φάντασμα!!!! 

Οι στρατιώτες επίσης αναφέρθηκε στο τι είχε πει ένας άνθρωπος από το Τενεσί που ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσο ψυχικής έκστασης!!!!! Άλλες εκθέσεις τους είχαν την αναζήτηση για τα ΑΤΙΑ, επειδή πιστεύαν να είναι δαιμονικές υπάρξεις και μέρος της αποκάλυψης από ερπετοειδείς δαίμονες!!!!! 

Από την εφημερίδα – Βορειοδυτική Φλόριντα Daily News – 20 Ιούλη 1990 

Κόλπος Μπριζ – 6 στρατιώτες, που αναφέρθηκαν από μια ανεπίσημη στρατιωτική εφημερίδα να είναι σε μια αποστολή να σκοτώσουν τον Αντίχριστο, χρεώθηκαν με λιποταξία από τη μονάδα τους στην Δυτική 
Γερμανία, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου!!!! 

Ένας φίλος είπε, επίσης, μια άλλη εφημερίδα ότι ένας από τους στρατιώτες που συνελήφθησαν σε αυτή την πόλη Florida Panhandle ( Φλόριντα Πανχέντλ ), ότι επρόκειτο για θεάσεις ΑΤΙΑ, ενδιαφέρονται για την αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα και ήθελαν να παρακολουθήσουν μια 
ειδική αποστολή ΑΤΙΑ ερπετοειδών στην κοντινή βάση της Πενσακόλα!!!! 

Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των στρατιωτών, που περιγράφεται ως χριστιανική φονταμενταλιστική δεν αποτελούν μέρος της έρευνας του στρατού, δήλωσε ο 
Major Joe Padilla ( Μέητζορ Τζόε Παντίλλα – https://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Padilla  , ένας εκπρόσωπος του στρατού στο Πεντάγωνο!!!! 

“Είναι αρκετά θρησκευόμενοι, είπε ο Παντίλλα..!!!! << Δεν επιτρέπεται να εξετάσουμε θρησκευτικές ομάδες από το νόμο , έτσι δεν το κάνουμε.” 

Οι πέντε άνδρες και μια γυναίκα, όλα τα μέλη της 701ης Στρατιωτικής Ταξιαρχίας στο Άουγκσμπουργκ στην Δυτική Γερμανία συνελήφθησαν Παρασκευή και το Σάββατο μετά από την αστυνομία όπου σταμάτησε ένα από αυτούς για μια τροχαία παράβαση!!!! 

Είχαν χρεωθεί με λιποταξία και όχι στο ελαφρύτερο αδίκημα της 
απουσίας χωρίς άδεια, επειδή έκριναν άκρως απόρρητο ασφαλείας και εκκαθαρίσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Pete Williams ( Πήτ Γουίλλιαμς – https://en.wikipedia.org/wiki/Pete_Williams_(journalist) )!!!!

Ο Παντίλλα είπε ότι και οι 6 θα συνεχίσουν την θητεία τους κανονικά μέχρι να αποφασιστεί αν θα περάσουν στρατοδικείο ή να λάβουν μικρότερη διοικητική δράση….!!!! 

Μια έρευνα αντικατασκοπείας διεξάγεται ως θέμα 
ρουτίνας, διότι οι 6, όλοι οι αναλυτές αποδίδαν σε ειδική παρακολουθήση!!!! Ο εντοπισμός και η εκμετάλλευση των ξένων επικοινωνιών, χρίστηκε διαβαθμισμένου υλικού, στρατιωτικών εκπρόσωπων λένε!!!!

<< Δεν υπάρχει ανεξάρτητη απόδειξη οποιασδήποτε κατασκοπείας ή της ασφάλειας που σχετίζονται με το πρόβλημα εδώ >>, δήλωσε ο Ουίλιαμς!!!! 

Ένα μέλος της μονάδας τους, δήλωσε στην εφημερίδα << Stars and Stripes – (Σταρς εντ Στράηπς)  https://en.wikipedia.org/wiki/Stars_and_Stripes_(newspaper) >> οι 6 ήταν εκεί για να βρουν και να καταστρέψουν τον Αντίχριστο!!!! Μίλησε για αυτό και ποιος ήταν;;αλλά το όνομα του δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ από τις στρατιωτικές υπηρεσίες των ΗΠΑ!!!!

O Παντίλλα, ως εκπρόσωπος του στρατού στο Πεντάγωνο, την Τετάρτη ανακάλεσε την προηγούμενη δήλωση του ότι οι 6 ήταν μέλη μιας ομάδας γνωστής ως “The 
End of the World”!!!!! 

Αλλά η << Stars and Stripes >> ανέφερε ο στρατιώτης που συνελήφθη ως λιποτάκτης από τη βάση της Γερμανίας όπως λέγοντας ότι η λατρεία αυτή έχει ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!! 

“Υπάρχουν και  άλλοι που είναι αναστατωμένοι επειδή δεν κλήθηκαν , να πάνε μαζί στην αναζήτηση για τον Αντίχριστο >>, η εφημερίδα ανέφερε πηγές από τον στρατιώτη, όπως τους τα είπε!!!! 

Ο Μπίσον ( ένας από την ομάδα ) μιλούσε για Δρακόντειους και Δρακονιανούς όπου έλεγε ότι εκτός ότι ζούνε στην Μέση Γη θα έφερναν και τον αντίχριστο όπου δεν ήταν τίποτα άλλο από τον αρχηγό όλων των Δρακόντιων του Α΄ Δράκοντα από τον Σείριο είπε ο Stan Johnson ( Σταν Τζόνσον )  στην  Πενσακόλα Νέα Εφημερίδα – http://www.pnj.com/  ιστορία που δημοσιεύθηκε εκείνη την Πέμπτη!!!! O Johnson, Morristown ( Tζόνσον Μόρρισταουν ) φωτογράφος της εφημερίδας έφερε το όλο άρθρο και είπε:

” Ήταν ένας από εκείνους τους ανθρώπους που πίστευαν κάτι κάποιος θα πει για αυτόν », είπε ο Τζόνσον για τον Μπίσον….. << Η ιδέα ότι συνελήφθη, ή 
ότι ήταν κρέμονται γύρω από μια παράξενη και άγνωστη  λατρεία όπως ομαδοποιούνται δεν εκπλήσσει 
εμένα!!!! Είναι από το είδος ανθρώπων που ζει σε έναν φανταστικό κόσμο επιστημονικής φαντασίας >>!!!! 

Ο Μπίσον είπε ότι στην Πενσακόλα υπήρξε σύμβαση με την κυβέρνηση για τα ΑΤΙΑ!!!! 


 
Ο Μπίσον είπε τα εξής ως γενικό σύνολο τα οποία μεταφέρθηκαν περιληπτικά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης:

<< Κανείς δεν έχει ιδέα από τους ανθρώπους περί τίνος πρόκειται!!!! Υπάρχουν πράγματα εκεί έξω που αν τα μάθαινε θα υπήρχε τεράστια κοινωνική αναρχία και πολλοί θα αυτοκτονούσαν αλλά και ο άνθρωπος το κατά πόσο μετά θα μπορούσε να επιβιώσει, θα ήταν πραγματικά ένα τεράστιο αίνιγμα!!!! Ναι υπάρχουν γίγαντες όπου μένουν σε μεγάλες κοιλότητες της γης όπου μέσο τεραστίων γαλαριών περιμένουν να βγούνε στην επιφάνεια μαζί με τους Δρακονιανούς για να φέρουν την αποκάλυψη της χριστιανικής ιδεολογίας!!!! Στην Μέση γη υπάρχουν ολόκληροι πολιτισμοί από πολλά και περίεργα όντα όπου τα μισά από αυτά βρίσκονται σε πόλεμο με τους δρακόντειους αυτούς που αποκαλούμε ως ερπετοειδείς!!!! Μην ξεχνάτε στην Γέννηση την Εύα την πλησίασε ο καταραμένος όφις ως διάβολος και ο Χριστός πιο μετά μίλησε για τα καταραμένα έθνη και γεννήματα έχιδνας!!!! Ο Αντίχριστος δεν έχει την μορφή του θεού Πάνα των αρχαίων Ελλήνων όπου οι χριστιανοί επέβαλαν με τσεκούρι και φωτιά και θεσπίστηκε μέχρι και σήμερα αλλά με την μορφή του Δρακόντειου με μεταμορφικές ιδιότητες!!!! Είναι ένας εξωγήινος όπου θέλει να μετατρέψει την γη σε μια τεράστια αποκάλυψη και να διοικούν οι ερπετοειδείς για πάντα!!!! Εμείς αποτρέψαμε να κυβερνήσει προς το παρόν αλλά δεν καταφέραμε να τον εξοντώσουμε!!!! >>

 

Οι 6 παρέμειναν στην στρατιωτική επιτήρηση και κινήθηκαν προς Φόρτ Νοξ με την πιθανότητα μιας σοβαρής τιμωρίας να κρέμεται από πάνω τους!!!! Ωστόσο, οι οικογένειές τους έφεραν την ιστορία με τις προσοχές των μέσων ενημέρωσης και στους γερουσιαστές Casman ( Κάσμαν ) και Dole ( Ντολ ) όπου ενεπλάκησαν στην περίπτωσή τους!!!!! 

Στη συνέχεια, μια άλλη περίεργη τροπή στην υπόθεση ήρθε …… !!!!!

Ελευθερώστε τους 6 … Έχουμε τα ελλείποντα σχέδια!!!! 

Περίπου στις 22, Ιουλίου 1990, κάποιος έστειλε τηλέτυπο απευθείας στον στρατό!!!! Επίσης ίδια παρόμοια μηνύματα τα κανάλια AP, UPI, ABC, NBC και CBS!!!! Τα διεθνής / εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν αποκαλύπτουν αυτό για τρεις ακόμη εβδομάδες!!!! Ωστόσο, ορισμένες τοπικές εφημερίδες όπως οι εφημερίδες τις Φλόριντα έπραξαν εντός 24 ωρών. Το μήνυμα έχει ως εξής:
ABC, NBC, CBS, AP, UPI και αμερικανικό στρατό: 

<< Απελευθερώστε τους << 6 >>!!!!  Έχουμε τα ελλείποντα σχέδια, το πλαίσιο των 500+ φωτογραφιών και τα σχέδια που θέλετε πίσω.  Εδώ είναι η απόδειξη με κοντινά πλάνα που έχουν κοπεί. 

Στη συνέχεια θα στείλουμε τα πάντα παντού αν δεν απελευθερωθούν.  Κωδικός απάντηση AUGSBB3CM >>
Εντός τριών εβδομάδων οι 6 στρατιώτες αποστρατεύτηκαν με όλες τις στρατιωτικές  τιμές από το Φόρτ Νοξ!!!! Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς η απόφαση λήφθηκε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο σύσκεψης!!!! Ίσως η μεγαλύτερη στη γη που είχε γίνει ποτέ!!!!! Γενικά ο Κόλιν Πάουελ – https://en.wikipedia.org/wiki/Colin_Powell  προφανώς διαμαρτυρήθηκε και στη συνέχεια παρενέβη, επιμένοντας ότι ήταν λιποτάκτες, και τελικά δέχθηκαν ένα πρόστιμο μείωση σε μισό μισθό ενός μήνα και υποβιβάστηκαν σε βαθμό!!!! 

Από τα μέσα Αυγούστου του 1990 ο στρατός είχε σταματήσει να μιλάει και ο τύπος είχε σταματήσει την υποβολή εκθέσεων σχετικά με την υπόθεση!!!! Όταν η υπόθεση είχε πλέον << αποχαρακτηριστεί >>, 1400 από 1600 σελίδες της σύσκεψης είχαν παρακρατηθεί!!!!

Όπως περιγράφεται από την σύσκεψη οι 6 πίστευαν ότι ήταν σε επικοινωνία με μη-ανθρώπινες οντότητες αλλά και θρησκευτικές οντότητες!!!! 

 

Ο Vance Davis ( Βανς Ντέιβις – φωτογραφία ) έγραψε ένα βιβλίο το 1995 που ονομάζεται “Unbroken Promises – (Ανμπρόκεν Πρόμισις) https://www.amazon.com/Unbroken-Promises-Story-Courage-Belief/dp/1887266003   “!!!! Ο Βανς  περιγράφει πώς είχε εγγραφεί στα μαθήματα Silva Mind Control ( Σίλβα Μάηντ Κοντρόλ – http://www.silva.gr/ )  ως έφηβος αν και πολλοί λένε ότι αυτό είναι μια απάτη – http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?p=37123 είναι όμως!!;;!!!  Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο Alex Merklinger ( Άλεξ Μέρκλινγκερ στη Νέα Υόρκη – http://www.alexandercsd.org/pages/Alexander_Central_School_Distr )!!!!  Εδώ Ντέιβις”.. Αρχέγονες τεχνικές της αυτό-ύπνωσης μέσα από την ενεργή φαντασία >>!!!! 
Ενώ σε ένα μια από την έκσταση του, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συνάντησε έναν εξωγήινο θηλυκό με πράσινο φλοιό που ονομάζεται ΚΙΑ!!!! Ο Κία διόρθωσε ως εκ θαύματος την πλατυποδία του σε διάστημα μιας μόνο νύχτας!!!!  ” Ο Κια… μου είπε ότι ήρθε από έναν πλανήτη σαράντα πέντε χρόνια φωτός μακριά από τη Γη, που είχε καταστραφεί από μια άλλη φυλή από τους ερπετοειδείς και ήταν τηλεπαθητικοί που ήταν κάθ ‘οδόν προς τη Γη για να βοηθήσουν τη Συμμαχία για την προστασία της ανθρώπινης φυλής ενάντια των ερπετοειδών”!!! 

Ο Ντέιβις ισχυρίστηκε επίσης ότι όταν εντάχθηκε στην NSA, ήταν “ επανεκπαίδευση στην ιστορία “:

«… Αυτό που έμαθα ήταν ο λόγος που  η ιστορία που συνέβη, ποια η ιστορία ήταν, γιατί ή όταν η ιστορία ήταν έτσι. Οι ημερομηνίες στο βιβλίο δεν είναι όλες ακριβές. Γίνονται αποδεκτά από αυτούς οι πραγματικές ημερομηνίες. Για να δώσω ένα παράδειγμα. Η ίδρυση αυτής της χώρας δεν είχε συμβεί ( των ΗΠΑ ). 

Οι ιδρυτές πολλά χρόνια πριν από την εμφάνιση, ο πόλεμος εναντίον της Αγγλίας, συνέβη. Υπήρχε ήδη ένα σχέδιο σε ισχύ για την ίδρυση της νέας χώρας. Δεν ήταν απλά ένα κίνητρο. Ήταν η σειρά των γεγονότων που συνέβησαν κατά την περίοδο από 60 έως 70 ετών. Και είχαν κάνει τον σχεδιασμό αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα >>!!! 

Πηγή: www.philipcoppens.com … 
Τι!!!;;!!! 

Τέτοιες διδασκαλίες ακούγονται πολύ ακανόνιστες για μια θέση εργασίας με την κυβέρνηση!!! Ακούγεται σαν Ντέιβις είχε προετοιμαστεί πολύ καιρό πριν ενταχθεί στην ομάδα των 6 αν υπάρχει κάποια αλήθεια στα λόγια του, όπου δυστυχώς όπως λένε πολλοί υπάρχουν με τα σημερινά γεγονότα του πλανήτη μας από τα χτυπήματα των διδύμων πύργων μέχρι και σήμερα παγκοσμίως!!!!

 

Περιγράφει επίσης αρχαία “κτίρια” στην περιοχη White Sands ( Γουάιτ Σαντς – https://en.wikipedia.org/wiki/White_Sands_National_Monument ) , που << δεν είναι δικά μας >> και δεν είναι η μόνη περιοχη!!!! 

 

Ενώ στο στην αμερικανική βάση στην Γερμανία ο Ντέιβις  ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος και οι άλλοι πέντε στρατιώτες βρίσκονταν σε επαφή με μια οντότητα που ονομαζότανε << Safire >>  ( Σαφάϊαρ – μεταξύ άλλων )!!!! Είχαν δοθεί μια σειρά από προφητείες για τα επερχόμενα παγκόσμια γεγονότα!!!! Όταν κάποιες από τις προφητείες του Σαφάϊαρ έμοιαζε να γίνει πραγματικότητα, συμπεριλαμβανομένου ενός δηλώνοντας θα υπάρξει ένας μεγάλος σεισμός στο Ιράν, είναι πεπεισμένοι οι έξι ότι αυτά τα μηνύματα ήταν ακριβή και από μια << πραγματική >> πηγή!!!! Παρά το γεγονός ότι με το πλεονέκτημα της ύστερης γνώσης μπορούμε να δούμε το μεγαλύτερο μέρος των προφητειών ήταν εντελώς ανακριβή λες και ήθελε να τους μπερδέψει ή ( όπως λέω εγώ να γίνουν άλλες χρονικές στιγμές μόνο και μόνο να μπερδέψουν την όλη κατάσταση, είναι ένα κόλπο των Δρακονιανών αυτό. )!!!! 

Για μια πλήρη λίστα αυτών των προφητειών αυτών, όπως θα δείτε κάποιες από αυτές δεν βγήκανε αλλά και κάποιες έχουν βγει αλλά και κάποιες είναι καθοδόν!!!! Αν βγουν αληθινές ή όχι δεν γνωρίζω, δείτε: 

 

<< 1. Σεισμός στην Ρωσία θα σκοτώσει πάνω από 1000!!!!

 1. θα συμβεί σεισμός στο Ιράν!!! Πάνω από 300.000 θα τραυματιστούν και θα σκοτωθούν!!!!!
 2. Συνέδριο κρίσιμο για τα ΑΤΙΑ ακυρώνεται στη Γερμανία!!!!
 3. Ένας πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα πρέπει να είναι μια προειδοποίηση του Αρμαγεδδών!!!! Θα περιλαμβάνει τις ΗΠΑ, το Ιράκ και το Ισραήλ!!!! Αν το Ισραήλ μένει έξω, τότε ο πόλεμος θα είναι σύντομος με 45 ημέρες μαχών!!!! Αν όχι, τότε η πυρηνική ανταλλαγή θα μπορούσε να συμβεί!!!!
 4. Μεταφορά δεν θα ξεκινήσει αν υπάρχει διαρροή καυσίμου που αλιεύονται σε χρόνο ( !!!;;;!!!!) Αν όχι, τότε η καταστροφή του διαστημικού λεωφορείου τύπου Τσάλεντσερ θα επαναληφθεί!!!!
 5. Η κυβέρνηση επίσημα θα χάσει AWOL στρατιώτες στην Ατλάντα!!!!!
 6. Ενοποίηση της Γερμανίας!!!!
 7. Οι ταραχές στο Λος Άντζελες θα είναι μια προειδοποίηση για το μέλλον ως ταραχές σε εθνικό επίπεδο!!!!
 8. Ευρωπαϊκή οικονομική κοινότητα θα είναι σε ισχύ μέχρι το 1992!!!!
 9. Όλα τα σύνορα έπεσαν στην Ευρώπη!!!!!
 10. Σημαντικές καιρικές συνθήκες στη Γη, αλλαγές θα προκαλέσουν την καταστροφή!!!! Βροχή σε περιοχές για ημέρες, σούπερ ανεμοστρόβιλοι, σούπερ τυφώνες, σοβαρή ξηρασία σε παραδοσιακά υγρές περιοχές, ο καιρός θα φέρει ανατροπές, σκληροί χειμώνες, καυτά καλοκαίρια με ρεκόρ αλλά και τα χαμηλότατα σημεία αυτών!!!! Αυτό θα διαρκέσει για 30 χρόνια!!!!
 11. Οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες θα αρχίσουν την κατάρρευσή τους στα επόμενα 3 χρόνια!!!! 
 12. Νεότερος Πρόεδρος από τον Κένεντι θα εκλεγεί το 1992!!!!
 13. Μια έκρηξη στην πόλη της Νέας Υόρκης θα είναι μια προειδοποίηση για περαιτέρω δραστηριότητα εντός των Ηνωμένων Πολιτειών!!!! Η έκρηξη θα αναφέρεται ως διαρροή αερίου ή τρομοκρατικής βομβιστικής επίθεσης!!!! Ο “Το κεφάλι ενός λύκου” θα είναι το σύμβολο τους!!!!
 14. Έκρηξη στο χώρο φύλαξης πετρελαίων στην Ελλάδα θα γίνει από αλλοδαπούς μετανάστες που θα έχουν εισέλθει ως πρόσφυγες στην χώρα!!!!
 15. Οι ηφαιστειακές εκρήξεις θα αυξηθούν!!!!
 16. Ένας σεισμός στο Λος Άντζελες θα γίνει περίπου 8.3 και θα προκαλέσει μεγάλες υλικές ζημιές, αλλά πολύ λίγους θανάτους!!!!
 17. Ένας σεισμός θα ακολουθήσει στο Σιάτλ των 5.4!!!!
 18. Mt. Rainier θα εκραγεί και να καταστρέψει μεγάλα τμήματα της περιοχής του Σιάτλ μεταξύ 1993-1995!!!!!
 19. Νόμους όπλων πέρασε!!!!
 20. Σήμανση θα ξεκινήσει στην κυβέρνηση και το στρατό!!!!
 21. Άστεγοι, όπως και άλλοι κοινωνικοί ανεπιθύμητοι, θα πρέπει να συλλαμβάνονται και φυλακίζονται!!!!
 22. Ψυχικό φαινόμενο θα γνωρίσει πτήση στην Ατλάντα!!!!!
 23. Οι άνθρωποι θα βρίσκονται υπό το ρολόι με τους αριθμούς Κοινωνικής Ασφάλισης!!!!
 24. “Τέρας” είναι ένα έτος από την πλήρη λειτουργία όπου παρουσίασε ως το μεγαλύτερο σύστημα δικτύου υπολογιστών!!!!
 25. Οι στρατιώτες θα πρέπει να πάνε “υπόγεια” από τις 5 Αυγούστου, 1990!!!
 26. Οι έξι θα πάνε στο μετρό από τον στρατό!!!!
 27. ΗΠΑ χρηματιστηριακή αγορά θα συντριβή!!!! Θα αυξηθεί σε πάνω από 4000 μονάδες πριν από την εκδήλωση!!!!
 28. Οι ταραχές στις μεγάλες πόλεις θα προκληθούν από τη νομισματική ένωση αλλά και τροφίμων και φυλετικές εντάσεις!!!!
 29. Ο στρατιωτικός νόμος θα κηρυχθεί σε όλες τις μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Σικάγο, το Πίτσμπουργκ, κλπ …!!!!
 30. Κυβέρνηση κλείνει τα σύνορα με τον Καναδά και το Μεξικό!!!! ΗΠΑ ο εναέριος χώρος θα είναι περιορισμένος !!!! Ενα αεροσκάφος καταρρίφθηκε, 302 άνθρωποι πέθαναν!!!!
 31. Το σύνταγμα ανέστειλε την λειτουργία του για 90 ημέρες!!!!
 32. Στρατεύματα ελέγχουν το Σικάγο!!!!!
 33. Τεχνητές και φυσικές καταστροφές θα καταστρέψουν τη Νέα Υόρκη!!!!
 34. Τρομοκρατική δραστηριότητα στο Ισραήλ!!!! 150 σκοτώθηκαν, 250 τραυματίστηκαν και 20 στρατιώτες σκοτώθηκαν!!!! Το Ισραήλ κηρύσσει τον πόλεμο στην PLO!!!!
 35. Την επόμενη μέρα περισσότερος θάνατος!!!! Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε από αγόρι με σφεντονά!!!!! Στρατιώτης χτύπησε ανάμεσα στα μάτια…… Αγόρι σκοτώθηκε!!!! 
 36. Ο βασιλιάς Χουσεΐν κηρύσσει τον πόλεμο κατά του Ισραήλ!!!
 37. Η κοινωνική αναταραχή στους Αμερικανούς ….. στρατιώτες στέλνονται πίσω στο σπίτι!!!!
 38. Δύο μέλη του Κογκρέσου εξαφανίζονται μαζί με άλλες εξέχουσες προσωπικότητες!!!!
 39. Τελευταίος Πάπας εκλέγεται από το 1996 και θα κυβερνήσει το 2015!!!!
 40. Μια ψεύτικη αρπαγή θα λάβει χώρα!!!!
 41. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται γνώση άλλων μορφών ζωής!!!!
 42. Βιβλική θησαυροί θα βρεθούν αρχίζοντας από το 1994!!!!
 43. Οι μαγνητικοί πόλοι της γης υπολειτουργούν!!!!
 44. Ένα σπίτι θα καταστραφεί από τις κυβερνητικές δυνάμεις στη Μασαχουσέτη σκοτώνοντας 140 ανθρώπους!!!!
 45. ​​20 μεγάλα πανεπιστήμια κλείνουν!!!!
 46. 50 σημαντικοί επιστήμονες του κόσμου θα εξαφανιστούν!!!! Θα είναι σε οπλικά συστήματα και την άμυνα, τη λογοτεχνία, τη γενετική, την αστρονομία και την αρχαιολογία!!!!
 47. Μια έκρηξη από μια τρομοκρατική βόμβα θα καταστρέψει ένα σούπερ μάρκετ τραυματίζοντας 50 άτομα!!!! 
 48. Ο << ειρηνοποιός >> το όνομά του, στο νέο κόσμο της Επιτροπής και αργότερα ψηφίστηκε πρόεδρος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης!!!!
 49. Ένας σεισμός στη δυτική ακτή των ΗΠΑ θα είναι ισχυρότερος από ό, τι το βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ μπορεί να μετρήσει. Θα ήταν 14.6 ρίχτερ αν θα μπορούσε να μετρηθεί!!!! Εκατομμύρια νεκροί από αυτό!!!
 50. Δυτική ακτή, σεισμός θα προκαλέσει άλλα σεισμικά γεγονότα στη Νέα Υόρκη και την Ιαπωνία!!!!
 51. Η κυβέρνηση θα εισαγάγει τον πρώτο εξωγήινο στο κοινό κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου και μια ώρα ανάγκης!!! Να είστε προσεκτικοί όταν σας σφίξει το χέρι!!!!!
 52. Μια μεγάλη αναστάτωση στη Φλόριντα θα αυξήσει την αναζήτηση για υπόγειες αρχαίες πόλεις!!!!
 53. Ο άνθρωπος βρίσκει γενέτειρά του στο ηλιακό σύστημα!!!!
 54. Ένας άντρας θα δηλώσει ότι είναι ο Μεσσίας το 1998!!!!!
 55. Ο άνθρωπος που είναι γνωστός ως << ειρηνοποιός >> θα έρθει από την Ευρώπη!!!!
 56. Άλματα στην πνευματική κίνηση θα φανεί από το 2032!!!!
 57. Νέα πνευματικοί ηγέτες θα εμφανιστούν : μερικοί θα βρεθούν να παραπλανήσουν την αλήθειας!!!!
 58. Οι επτά βροντές της Αγίας Γραφής θα αποκαλυφθεί.
 59. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι η νέα θρησκεία από το 2050!!!!
 60. Το 1000 χρόνια βασιλείας της ειρήνης θα ξεκινήσει στα μέσα του 21ου αιώνα!!!! 
 61. Οι ΗΠΑ καταστράφηκαν από φυσικά γεγονότα αλλά θα υποστούν λιγότερες ζημιές από τους άλλους και τουλάχιστον θα επιζήσουν από το τι θα συμβεί!!!!
 62. Το Βατικανό θα κυκλοφορήσει ιστορικά αρχεία που δεν έχετε ξαναδεί αλλά και ούτε θα πιστέψει ποτέ ο άνθρωπος θα είναι για τους Λυκάνθρωπους και ξωτικά και νάνους και άλλα πλάσματα όπου ζούνε στην Μέση Γη και θα τους εμφανίσουν ως εχθρούς των ανθρώπων!!!!!
 63. Ειδικά οι άνθρωποι θα βγουν σε όλο τον κόσμο για να διδάξουν την αλήθεια από το 2000 όχι από μόνοι τους!!!
 64. Εξέταση σε ένα ΑΤΙΑ θα έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή ενός διαστημικού λεωφορείου!!!!
 65. Προειδοποίηση σεισμός στην Ιαπωνία και σε όλη του την δύναμη 9 ρίχτερ ή μεγαλύτερο θα συμβεί πριν από το 2015!!!!
 66. Τεράστιος σεισμός κοντά στο Τόκιο 10,0 ρίχτερ ή υψηλότερο μετά το μεγάλο σεισμό στην Καλιφόρνια!!!!
 67. Αύξηση των βίαιων εγκλημάτων θα αρχίσει το 1994 στην Ιαπωνία!!!!
 68. Ο” ειρηνοποιός” σημάδια …….σύμφωνο……. με την αγορά της Ασίας, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας!!!!
 69. Η νέος Ιάπωνας αυτοκράτορας και η σύζυγός του θα έχει δύο γιους και μία κόρη!!!!
 70. Ιαπωνία και η Κίνα θα υπογράψουν μια κοινή συμφωνία για τη διοίκηση του Χονγκ Κονγκ!!!!!
 71. Ιαπωνική χρηματιστηριακή αγορά θα συντριβή από το 1996 λόγω της παγκόσμιας οικονομικής αποτυχίας!!!!!
 72. Ιαπωνία θα παρουσιάσουν μια αναβίωση του σεβασμού για τους παλαιούς τρόπους για να ξυπνήσουν και να ενισχύσουν την σύγχρονη ιαπωνική κουλτούρα και το πνεύμα!!!! 
 73. Η ΕΚ και η Ιαπωνία θα υπογράψουν από κοινού συμφώνου προστασίας για τα νησιά Kουρίλ!!!!
 74. Ιαπωνία θα είναι στην πρώτη γραμμή της πνευματικής ανάπτυξης στην Ασία και θα γίνει μια όαση πνευματικής δραστηριότητας αλλά θα την φάει η Κίνα σύντομα!!!!
 75. Το γερμανικό μάρκο θα γίνει ο στυλοβάτης του νομίσματος ΕΚ στην ταραγμένη….. περίοδο…. Μπροστά αφού θα έχει διαλύσει την Ελλάδα οικονομικά και συνοριακά!!!!
 76. Αυστραλία θα υποστούν σοβαρές αλλαγές του καιρού και παλίρροιες των ωκεανών θα καταστρέψει τις ακτές!!!!
 77. Οι Αβοριγίνες θα σώσει την Αυστραλία πριν από την αναχώρηση αυτό το επίπεδο της ύπαρξης!!!!! Αυστραλία τότε θα γίνει η Μέκκα του είδους για την ψυχή!!!!
 78. Νότια Αμερική θα γίνει μια διχασμένη ήπειρος για 8 χρόνια, με πολέμους και στρατιωτικό έλεγχο!!!!! Θα κλειστεί εντελώς μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου!!!!
 79. Ο Νότιος Πόλος θα γίνει ζεστός όπως ήταν ένα εκατομμύριο χρόνια πριν θα προκαλέσει άνοδο στους ωκεανούς του κόσμου!!!!
 80. Ένας μετεωρίτης θα χτυπήσει τον Ειρηνικό Ωκεανό από το 2005 ως το 2017, προκαλώντας σημαντικές ζημιές και πλημμύρες!!!!
 81. Ένας κομήτης θα διαλυθεί στην ατμόσφαιρα της Γης και να κάνει μικρές υλικές ζημιές, αν και επιπτώσεις θα γίνουν αισθητές με άλλους τρόπους, όπως οι ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες!!!!
 82. Ελλάδα και η Ιταλία θα μεταβληθούν σημαντικά από τις αλλαγές στο βάθος του ωκεανού. Παλιές, βυθισμένες πόλεις θα ανατραφούν από το ίδιο γεγονός!!!!
 83. Η πολιτεία του Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών θα αποτελέσει μέρος των Μεγάλων Λιμνών σε 120 χρόνια!!!!
 84. Σαν Φρανσίσκο θα επιβιώσουν σχετικά ανέγγιχτη μέσα από σχεδόν όλα τα γεγονότα που είναι να συμβούν!!!! >> 

Ο Μπίσον ήταν πεπεισμένος ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε κάνει μια συμφωνία με μια εξωγήινη φυλή και ότι τα αποδεικτικά στοιχεία για αυτό είχε κατασταλεί!!!!
Έτσι, κάποια στιγμή πριν από τις 6 Ιουλίου 1990 ο Σαφάϊαρ  ζήτησε  και ενημέρωσε την ομάδα για να εγκαταλείψουν τη στρατιωτική βάση, καθώς χρειάστηκαν για να σώσουν τον κόσμο από την ερχόμενη αποκάλυψη!!!!

Επίσης έδωσαν μια λίστα με ονόματα που θα έφερναν εις πέρας κάποιοι ερευνητές θέματα με ΑΤΙΑ ανά τον κόσμο με εκδόσεις που ήταν άγνωστες αλλά και με ονόματα δείτε:

* Acimovic , Natasha M.A., PGCE, : Transcending the Hall of Mirrors: The Simultaneity of Discourse, the Third Space and Adopting Multiple Ways of Viewing the Construction of Human-Alien Identities

 * Adamski, George FLYING SAUCERS HAVE LANDED (w/Leslie Demond),Hackensack, Wheman

   BEHIND THE FLYING SAUCER MYSTERY, New York, Warner Paperback Library, 1974

   COSMIC PHILOSOPHY INSIDE THE SPACESHIPS, Vista, George Adamski Foundation, 1955 

   FLYING SAUCERS FAREWELL, Vista, Adamski Foundation , 1981 

   (Contact: George Adamski Foundation

   International / Adamski Foundation, P.O. Box 1722, Valley Center, CA92085)

 * Adler, Bill, FLYING SAUCERS HAVE ARRIVED!, New York,World Pub. Co., 1970

 * Adler, Bill, LETTERS TO THE AIR FORCE ON UFOs, New York, Dell, 1967

 * Aldrich , Jan : Project 1947 Report on ‘Crashed Discs’

 * Andrews, George C., EXTRATERRESTRIALS AMONG US,

   Llewellyn Publications,St. Paul, MN, 1992 EXTRATERRESTRIALS AND THEIR RELATIONSHIP …

 * Anfalov , Anton A. M.S. & Mantle , Philip : Chronology of UFO Crashes in the Former Soviet Union

 * Armstrong, Virgil, ARMSTRONG REPORT: ETS AND UFOS, Entheos

 * Arvey, Michael, UFOS: OPPOSING VIEWPOINTS, San Diego, Greenhaven, 1989

 * Ashtar, SPACE GODS SPEAK, Innerlight

 * Asimov, Isaac, UNIDENTIFIED FLYING OBJECTS, Milwaukee, Gareth Stevens, 1988

 * Adkins, Diana, INTRODUCTION:CONFRONTATION, Netherlands,

   Servire/Wassenaar, 1970 (Contact: c/o Orb Institute, 3209-11 M Street

   N.W., Washington, D.C. 20007)

 * Allen, W. Gordon ENIGMA FASTASTIQUE; OVERLORDS,OLYMPIANS, THE UFO

   SPACE-CRAFT FROM BEYOND THREE DIMENSIONS, New York, Exposition Press,

   1959 (Contact: Cadake Industries, P.O. Box 9478, Winter Haven, FL33880)

 * Allingham, Cedric, FLYING SAUCERS FROM MARS, New York, British Book Ctr.,1955

 * Anderson, Carl, TWO NIGHTS TO REMEMBER, Los Angeles, New Age, 1956

 * Angelucci, Orfeo THE SECRET OF THE SAUCERS, Amherst, Amherst Press,1955

   SON OF THE SUN, Los Angeles, De Vorss, 1959

   (Contact: Amherst Press, P.O. Box 296, Amherst, WI 54406)

 * Anonymous, BOOK OF SPACESHIPS (Contact: Universariun Foundation, POB685, Florence, AZ 85232)

 * Arnold, Kenneth & Palmer, Ray, THE COMING OF THE SAUCERS, Amherst,

   Amherst Press (Contact: Amherst Press, P.O. Box 296, Amherst, WI54406)

 * Associated Press, FOOTPRINTS ON THE MOON, American Book – Stratford Press

 * Barclay, David and Barclay, Therese Marie, UFOS THE FINAL ANSWER, London, Blandford Books, 1993

 * Barry, James Dale, BALL LIGHTNING AND BEAD LIGHTNING,Plenum Press, 1980

 * Bartholomew, A., CROP CIRCLES HARBINGERS OF WORLD, Gateway

 * Baxter, John & Atkins, Thomas, THE FIRE CAME BY–THE RIDDLE OF THE GREAT SIBERIAN EXPLOSION, 1976

 * Bearden, Tom, EXCALIBUR BRIEFING, San Francisco, Strawberry Hill, 1980

 * Beckley, Timothy Green., MJ-12 AND THE RIDDLE OF HANGAR 18, New Brunswick, Inner Light Publications, 1989.

 

 * Beckley, Timothy Green., RIDDLE OF HANGAR 18, Innerlight

 * Beckley, Timothy Green., MIB ALIENS AMONG US, Global Communication

 

 * Beckley, Timothy Green., UFO SILENCERS, Innerlight

 * Beckley, Timothy Green., UFOs AMONG THE STARS, Innerlight

 * Beckley, Tim and Steiger, Brad, AMERICAN INDIAN UFO STARSEED, Innerlight

 * Bell, Fred, THE PROMISE, Innerlight

 * Berger, Melvin, UFOs, ETS & VISITORS FROM SPACE, New York,Putnam, 1988

 * Berlitz, Charles & Moore, William, THE PHILADELPHIA EXPERIMENT, New York, Fawcett Crest, 1979

 * Bernards, Neal, UFO ABDUCTIONS, San Diego, Lucent Books, 1995

 * Bevereau, Paul, EARTHLIGHTS, Turnstone Press, 1982

 * Bibliotecapleyades.net : The Covert World of UFO Crash Retrievals : An Overview of Personnel Management in Majestic -12 Group Projects

 * Billig, O., FLYING SAUCERS MAGIC IN THE SKY, Schenkm.

 * Blevins, D., ALMANAC OF UFO ORGANIZATIONS AND …., Blevins

 * Blum, Howard, OUT THERE: THE GOVERNMENT’S SECRET QUEST FOR EXTRATERRESTRIALS, New York, Simon and Schuster, 1990

 * Blundell, Nigel, and Boar, Roger, THE WORLD’S GREATEST UFO MYSTERIES, 1990

 * Borderland Research, FLYING SAUCERS AT EDWARDS AIRFORCE BASE,

 * Borderland Research M. K. JESSUP AND THE ALLENDE LETTER,

 * Bova, Ben, and Preiss, Byron, FIRST CONTACT: THE SEARCH FOR EXTRATERRESTRIAL INTELLIGENCE, NAL Books – Penguin Group, New York, 1990

 * Bowen, Sandra, Nocerino, F.R. ‘Nick’, Shapiro, Joshua, MYSTERIES OF THE CRYSTAL SKULLS REVEALED, Pacifica, J & S Aquarian Networking, 1989

 * Boylan, Richard J. Ph.D. :Leaked Information From  : National Security Council’s “MJ12” Special Studies Group

 * Boylan, Richard, P.h.D., CLOSE EXTERRESTRIAL ENCOUNTERS

 * Bramley, William, THE GODS OF EDEN, Avon Books, NYC, 1990

 * Brown, Courtney, COSMIC VOYAGE: A Scientific Discovery of Extraterrestrials Visiting Earth, New York, Dutton, 1996

 * Brunstein, Karl A., BEYOND THE FOUR DIMENSIONS: RECONCILING PHYSICS, PARAPSYCHOLOGY, AND UFOS, New York, Walker, 1979

 * Bryant, Alice, Seebach, Linda, HEALING SHELTERED REALITY: UNDERSTANDING CONTACTEE TRAUMA, Wildflower

 * Bullard, Thomas Edward, UFO ABDUCTIONS: THE MEASURE OF A MYSTERY -VOL. 1: COMPARATIVE STUDY OF ABDUCTION REPORTS, (Bloomington, IND),

   Fund for UFO Research, 1987

 * Burlingtonnews International UFO Crash List as per http://www.burlingtonnews.net/ufocrashes.html

 * Burrows, William E., DEEP BLACK, New York, Berkeley Books, 1986

 * Burt, Eugene H., UFO’S AND DIAMAGNETISM; CORRELATIONS OF UFO AND SCIENTIFIC OBSERVATIONS, New York, Exposition Press, 1970

 * Butler, Brenda, Dot Street, and Jenny Randles, SKY CRASH: A COSMIC CONSPIRACY, Sudbury, U.K.,Neville Spearman, 1984

 * Babcok, Edward & Timothy Beckley, UFOs AROUND THE WORLD,New

   York,Global Comm., 1978 (Contact: Inner Light, Box 753, New Brunswick,

   NJ 08903)

 * Baker, Robert, INVESTIGATIONS OF ANOMALISTIC OBSERVATIONAL PHENOMENA

 * Ballester-Olomos, Vicente-Juan, A CATALOGUE OF 200 TYPE-I UFO EVENTS

   IN SPAIN AND PORTUGAL, Evanston,Ctr. for UFO Studies, 1976

 * Bardens, Dennis, MYSTERIOUS WORLDS, New York, Cowles Book, 1970

 * Barker, Gray THEY KNEW TOO MUCH ABOUT FLYING SAUCERS, NewYork,University, 1956

   THE STRANGE CASE OF MORRIS K. JESSUP, Clarksburg,Saucerian Press, 1960

   GRAY BARKER’S BOOK OF SAUCERS, Clarkburg,Saucerian Press, 1963

   GRAY BARKER’S BOOK OF ADAMSKI, Clarkburg,Saucerian Press, 1967

   THE BOOK OF SPACESHIPS IN THEIR RELATIONSHIP WITH EARTH, Los Angeles, De Vorss, 1967

   THE SILVER BRIDGE, Clarkburg,Saucerian Press, 1970

   GRAY BARKER AT GIANT ROCK, Clarkburg,Saucerian Press, 1974

   M.I.B., SECRET TERROR AMONG US (Contact: Saucerian Press,P.O. Box D, Jane Lew, WV 26378)

 * Barry, Bill,ULTIMATE ENCOUNTER, New York, Pocket Books, 1978

 * Baxter, John & Thomas, Atkins, THE FIRE CAME BY, Garden City,Doubleday, 1976

 * Beckley, Timothy Green PSYCHIC AND UFO REVELATIONS IN THE LAST DAYS

   STRANGE ENCOUNTERS INSIDE THE SAUCERS ,News Brunswick, Interpl. NewsServ., 1962

   THE SHAVER MYSTERY AND THE INNER EARTH MYSTERY, Clarkburg,Saucerian Press, 1967

   UFOS AROUND THE WORLD, New York, Global Comm.,1968

   THE BOOK OF SPACE BROTHERS, Clarkburg, Saucerian Press, 1969

   PEOPLE OF THE PLANET CLARION, Clarkburg, Saucerian Press, 1970

   (Contact: Inner Light, Box 753, New Brunswick, NJ 08903)

 * Bergier, Jacques EXTRATERRESTRIAL INTERVENTION, Bergenfield New American Library, 1974

   EXTRATERRESTRIAL VISITATIONS, Chicago, Regnery,1973

   EXTRATERRESTRIAL VISITATIONS FROM PREHISTORIC TO PRESENT

 * Berlitz, Charles & Moore, William, THE ROSEWELL INCIDENT, New York,

   Grosset & Dunlap, 1980

 * Bernard, Raymond FLYING SAUCERS FROM THE EARTH’S INTERIOR THE HOLLOW

   EARTH, New York, Bell, 1979 (Contact: Health Research, Box 70,

   Mokelumne Hill, CA 95245)

 * Bethurum, Truman ABOARD A FLYING SAUCER, Los Angeles, De Vorss, 1954

   THE PEOPLE OF THE PLANET CLARION

 * Bigelow, John, FROGSTEIN’S SAUCER TECHNOLOGY (Contact: Health

   Research, Box 70, Mokelumne Hill, CA 95245)

 * Blum, Ralph and Judy, BEYOND EARTH: MAN’s CONTACT WITH UFO’s, New

   York, Bantam, 1974

 * Blumrich, Joseph, THE SPACESHIPS OF EZEKIEL, New York, Bantam, 1974

 * Bourret, Jean-Claude, THE CRACK IN THE UNIVERSE, Sudbury, Sufolk,

   Neville Spearman, 1977

 * Bowen, Charles, THE HUMANOIDS, Chicago, Contemporary Books, 1960

 * Brian, William L. II, MOONGATE: SUPPRESSED FINDINGS OF THE U.S. SPACE

   PROGRAM, Portland, Future Science Research, 1982

 * Brom, Edgar, SAGASHA — MYSTERIOUS DUST FROM SPACE (Contact: Inner

   Light, Box 753, New Brunswick, NJ 08903)

 * Brown, Adelaide, SPACE GODS SPEAK (Contact: Inner Light, Box 753, New

   Brunswick, NJ 08903)

 * Brownell, Winfield, UFOs: KEY TO EARTH’S DESTINY, self-published, 1981

   (Contact: Legion of Light Publications, P.O. Box 107, Lytle Creek, CA92358

 * Buckle, Eileen, THE SCORITON MYSTERY, Sudbury, Sufolk, Neville Spearman, 1967

 * Cater, Joseph, THE AWESOME LIFE FORCE (Contact: Cadake Industries,

   P.O. Box 9478, Winter Haven, FL 33880)

 * Cathie, Bruce UFO’s AND ANTIGRAVITY: HARMONICS 695 (w/Timm) HARMONICS

   33 THE PULSE OF THE UNIVERSE: HARMONICS 288 BRIDGE TO INFINITY:

   HARMONICS 371244, 1983 (Contact: Quark Enterprieses, 158 Shaw Rd.,

   Oratia, New Zealand or: Brookfield Press, POB 1201, Auckland, N.Z.)

 * Chandler, David, LIFE ON MARS, New York, E. P. Dutton

 * Chaney, Earlyne, REVELATIONS OF THINGS TO COME, Upland, Astara,1984

   (Contact: Astara, P.O. Box 5003, Upland, CA 91786)

 * Chapman, Robert, UFO:FLYING SAUCERS OVER BRITAIN?, London, Mayflower Books, 1969

 * Charroux, Robert MASTERS OF THE WORLD, New York, Berkeley, 1974 THE

   GODS UNKNOWN, New York, Berkeley LEGACY OF THE GODS, New York,

   Berkeley

 * Chatelain, Maurice, OUR ANCESTORS CAME FROM OUTER SPACE, New York, Dell

 * Christian, James, EXTRA TERRESTRIAL INTELLIGENCE: THE FIRST ENCOUNTER,

   Middlesex, Perennial Books, 1976

 * Clark, Jerome and Loren Coleman, THE UNIDENTIFIED, New York, Warner

   Paperback, 1975

 * Cohane, John, PARADOX: THE CASE FOR THE EXTRATERRESTRIAL ORIGINS OF

   MAN, New York, Crown Publishers, 1977

 * Collyns, Robin, DID SPACEMEN COLONISE THE EARTH?, Herts, Mayflower, 1975

 * Constable, J.J. COSMIC PULSE OF LIFE — THE REVOLUTIONARY POWER BEHIND THE UFO’s

 * Constable, Trevor, SKY CREATURES: LIVING UFOS, New York,Simon & Schuster, 1978

 * Cramp, Leonard A PIECE FOR A JIGSAW PUZZLE, New York, British Book

   Center SPACE GRAVITY AND THE FLYING SAUCERS, New York, British Book

 * Cameron , Grant : Presidential UFO – 1st UFO Crash Retrieval Conference, Las Vegas, Nov. 2003 : The White House Role in Crashed UFO Retrievals

 * Canadeo, Anne, UFOS, New York, Walker, 1990

 * Cannon, Diane, KEEPERS OF THE GARDEN, Ozark

 * Cathie, Bruce L. (Bruce Leonard), THE ENERGY GRID, HARMONIC 695, THE PULSE OF THE UNIVERSE: THE INVESTIGATION INTO THE WORLD ENERGY GRID,

   Tehachapi, American West Publishers, 1990.

 * Catoe, Lynn E, UFOS AND RELATED SUBJECTS: AN ANNOTATED BIBLIOGRAPHY, Detroit, Gale Research Co., 1978 ( prepared by the Library of Congress)

 * Cazeau, Charles J. and Stuart D. Scott, Jr., EXPLORING THE UNKNOWN: GREAT MYSTERIES REEXAMINED, New York, Plenum Press, 1979

 * Chalker , Bill : Australian Ufologist, 1997 : UFO Crash/Retrieval Stories: The Australian Experience

 * Chatelain, M., OUR COSMIC ANCESTORS, Tempgol.

 * Cheney, Margaret, TESLA: MAN OUT OF TIME, Englewood Cliffs, Prentice-Hall, 1981

 * Childress, David Hatcher, THE ANTI-GRAVITY HANDBOOK, Stelle, Adventures Unlimited Press, 1985

 * Childress, David Hatcher, ANTI-GRAVITY AND THE WORLD GRID, Stelle, Adventures Unlimited Press,1987

 * Christian, Mary, THE UFO MYSTERY, St.Louis, Milliken, 1989

 * Christian, Mary, BIGFOOT, Mankato, Crestwood House, 1987

 * Christian, Mary & Jonathan Rutland, UFOS, Mankato, Crestwood House,1987

 * Clarke D., PHANTOMS OF THE SKY, Hale

 * Clark, Jerome, THE UFO ENCYCLOPEDIA, VOLUME 1: UFOS IN THE 1980S, Detroit, MI,

 * Apogee Books, 1990

   THE UFO ENCYCLOPEDIA, VOLUME 2: THE EMERGENCE OF A PHENOMENON: UFOS

   FROM THE BEGINNING THROUGH 1959. Detroit, MI, Omnigraphics, 1992

 * Cohen, Daniel, THE ANCIENT VISITORS, Garden City, Doubleday, 1976 UFOS

   — THE THIRD WAVE, New York, M. Evans, 1988 THE GREAT AIRSHIP MYSTERY:

   A UFO OF THE 1890’S, New York,

 * Come Carpentier de Gourdon, : Indian Cosmology Revisited in the Light of Current Facts

 * Corrales , Scott : UFO Crashes in Latin America

 * Cosmic Conspiracies : UFO Crashes

 * Crane , Ian R : Exopolitics and the New World Order Agenda : 3rd Annual Leeds Exopolitics Conference

 * Dood Mead, 1981

   A CLOSE LOOK AT CLOSE ENCOUNTERS, New York, Dood Mead, 1981

   CREATURES FROM UFOS, New York, Dood Mead, 1978

   THE WORLD OF UFOS, Philadelphia, Lippincott, 1978

 * Colombo, John Robert, UFOS OVER CANADA: PERSONAL ACCOUNTS OF SIGHTINGS

   AND CLOSE ENCOUNTERS, Willowdale, Ontario, Canada, Hounslow Press,1991

 * Condon, Edward U, and Daniel S, Gillmor (ed), FINAL REPORT OF THE

   SCIENTIFIC STUDY OF UNIDENTIFIED FLYING OBJECTS (CONDUCTED BY THE

   UNIVERSITY OF COLORADO UNDER CONTRACT TO THE UNITED STATES AIR FORCE),

   New York: Bantam Books, 1968

 * Conroy, Ed, REPORT ON COMMUNION: AN INDEPENDENT INVESTIGATION OF AND

   COMMENTARY ON WHITLEY STRIEBER’S COMMUNION, New York, Wiliam

   Morrow,1989

 * Cooper, William, BEHOLD A PALE HORSE, Sedona, Light Techology, 1991

 * Corliss, William, SOURCEBOOK PROJECT, (PO Box 107, Glen Arm, Maryland,

   21057, USA) [Date unknown, but probably 1980’s]

 * Crain, T. Scott, Jr., and Grant Cameron, UFOS, MJ-12, AND THE

   GOVERNMENT; A REPORT ON AN INVESTIGATION OF UFO CRASH

   RETRIEVALS,MUFON,1990

 * Craddock , Tony : List of Possible UFO/ET Craft Crashes and Retrievals

 * Crystall, Ellen, Silent Invasion: THE SHOCKING DISCOVERIES OF A UFO

   RESEARCHER, New York, Paragon House, 1991

 * Curran, Douglas, IN ADVANCE OF THE LANDING: FOLK CONCEPTS OF OUTER

   SPACE, New York, Abbeville Press, 1985

 * Cyr, Donald, AMERICAS FIRST CROP CIRCLE, Stonehedge CROP CIRCLE

   SECRETS, Stonehedge

 * Davenport, Marc, VISITORS FROM TIME: THE SECRETS OF THE UFOS,

   Wildflower, 1992 DEAR MR. PRESIDENT: 100 EARTH SAVING LETTERS, Citadel

   Press, 1992

 * David, Jay, THE FLYING SAUCER READER, 1967

 * Davidson, Leon, FLYING SAUCERS: AN ANALYSIS OF THE AIR FORCE PROJECT

   BLUE BOOK, White Plains, Blue-Book Publishers, 1976

 * Davis, B., CIPHERS IN THE CROPS, Gateway

 * Deardorff, James W., CELESTIAL TEACHINGS: THE EMERGENCE OF THE TRUE

   TESTAMENT OF JMMANUEL (JESUS), Tigard, OR, Wild Flower Press, 1990

 * Decard, B., CALIFORNIA CONNECTION, Constellation

 * Deem, James, HOW TO CATCH A FLYING SAUCER, Boston, Houghton Mifflin, 1991

 * Delgado, Pat and Colin Andrews, CIRCULAR EVIDENCE: A DETAILED

   INVESTIGATION OF THE FLATTENED SWIRLED CROPS PHENOMENON, London,

   Bloomsbury, 1989

 * Denaerde, S., UFO CONTACT FROM PLANET IARGA, UFO Books

 * Devereux, Paul, EARTH LIGHTS REVELATION: UFOS & MYSTERY LIGHTFORM

   PHENOMENA, New York, Blandford, 1990

 * Deyo, Stan, VINDICATOR SCROLLS, Wa. Tex.

 * Dibitonto, UFO CONTACT FROM ANGELS IN STA……….., UFO Books

 * Dolan , Richard : UFO’S and the National Security State , UFO National Press Conference dated 04/20/2009, Paradigm Research Group

 * Dong, P., UFOS OVER MODERN CHINA, UFO Books

 * Dongo, Tom, ALIEN TIDE: A SEDONA ARIZONA REPORT…, Dongo

 * Donovan, Roberta and Keith Wolverton, MYSTERY STALKS THE PRAIRIE,

   Raynesford, MT, T.H.A.R. Institute, 1976

 * Drake, Raymond, GODS & SPACEMENT THROUGHOUT HISTORY, Chicago, Regnery,1975

 * Druffel, Ann and D, Scott Rogo, THE TUJUNGA CANYON CONTACTS, Englewood

   Cliffs,NJ, Prentice-Hall, 1980

 * Downing, Barry H., THE BIBLE & FLYING SAUCERS, New York, Avon, 1968

 * Drake, W. Raymond GODS & SPACEMEN IN THE ANCIENT EAST, New York,Signet

   GODS & SPACEMEN IN THE ANCIENT WEST, New York, Signet

   GODS & SPACEMEN OF THE ANCIENT PAST, New York, Signet, 1974

 * Edward, Frank, FLYING SAUCERS — SERIOUS BUSINESS, New York, Bantam

 * Elkins, Don & Rueckert, Carla, SECRET OF THE UFOS, Louisville, L/L

   Research, 1977 (Contact: L/L Research, P.O. Box 5195, Louisville, KY40205)

 * Emenegger,Robert, UFO’s,PAST,PRESENT AND FUTURE, New York, Ballentine, 1974

 * Eberhart, George M., UFOS AND THE EXTRATERRESTRIAL CONTACT MOVEMENT: A

   BIBLIOGRAPHY,

 * Metuchen,NJ, Scarecrow Press, 1986,

   ROSWELL REPORT, THE: A HISTORICAL PERSPECTIVE 1991, CUFOS

 * Edwards, Frank, STRANGER THAN SCIENCE, New York, Carol Paperback

   Books, 1959, 1987 STRANGE WORLD, New York, Bantam Books, 1964 FLYING

   SAUCERS – HERE AND NOW! , New York, Bantam Books

 * Elkins, Don & Rueckert, Carla, LAW OF ONE BOOK 1, Louisville, L/L

   Research LAW OF ONE BOOK 2, Whitford LAW OF ONE BOOK 3, Whitford LAW

   OF ONE BOOK 4, Whitford

 * Elkins, Don, CRUCIFIXION OF ESMERELDA SWEET, Louisville, L/L Research

   RA MATERIAL: AN ANCIENT ASTRONAUT …, Donning

 * Essene, Virginia, Nidle, Sheldon, YOU ARE BECOMING A GALATIC HUMAN,

   Santa Clara, Spiritual Education Endeavors Publishing Co., 1994

 * Evans, Hilary, VISIONS, APPARITIONS, ALIEN VISITORS, Wellingborough,U.K.,

 * The Aquarian Press, 1984

   THE EVIDENCE FOR UFOS,Wellingborough, Northamptonshire,

   Aquarian Press, 1983.

 * Evans, Hilary and John Spencer (eds.), UFOS: 1947-1987 — THE 40-YEAR

   SEARCH FOR AN EXPLANATION, London, Fortean Tomes, 1987

 * Fawcett, Lawrence and Barry J, Greenwood, CLEAR INTENT, THE GOVERNMENT

   COVERUP OF THE UFO EXPERIENCE,

 * Englewood Cliffs,N,J, Prentice-Hall, 1984

   THE UFO COVER-UP, Prentice-Hall

 * Fiore, Edith, ENCOUNTERS, Ballentine

 * Fitzgerald, Randall, THE COMPLETE BOOK OF EXTRATERRESTRIAL ENCOUNTERS,

   New York, Collier Books, 1979

 * Flindt, M., MANKIND: CHILD OF THE STARS, Fawcett

 * Flammonde, Paris, THE AGE OF FLYING SAUCERS: NOTES ON A PROJECTED

   HISTORY OF UNIDENTIFIED FLYING OBJECTS, New York, Hawthorn Books,1971

 * Foggarty, Quentin, LET’S HOPE THEY’RE FRIENDLY, Angus and Robertson,1983

 * Fort, Charles, 1874-1932, THE COMPLETE BOOKS OF CHARLES FORT, New

   York, Dover Publications, 1974. (with a new introduction by Damon

   Knight)

 * Fowler, Raymond, WATCHERS THE SECRET DESIGN BEHIND UFO ABDUCTION, New

   York, Bantam, 1990

   THE MELCHIZEDEK CONNECTION, New York, Bantam

   THE ALLAGASH ABDUCTIONS

 * Frazier, Kendrick, PARANORMAL BORDERLANDS OF SCIENCE, Buffalo, N.Y.,

   Prometheus Books, 1981.

 * Friedman, Stanton, Berliner, Don,CRASH AT CORONA: THE U.S. MILITARY

   RETRIEVAL AND COVER-UP OF A UFO, New York, Paragon House,1992

 * Flammonde, Paris, UFOS EXIST!, New York, Putnam, 1976

 * Fowler, Raymond THE MELCHIZEDEK CONNECTION,Wenham,Woodside

   UFOS,INTERPLANETARY VISITORS THE ANDREASSON AFFAIR, Englewood Cliffs,Prentice Hall, 1979

   THE ANDREASSON AFFAIR, PHASE TWO, Englewood Cliffs, Prentice Hall, 1982

   CASEBOOK OF A UFO INVESTIGATOR (Contact:Woodside Publications, Box 19, Wenham, MA 01984)

 * Fry, Daniel ATOMS,GALAXIES AND UNDERSTANDING CURVE OF DEVELOPMENT TO

   MEN OF EARTH THE WHITE SANDS INCIDENT, New York, Best Books, 1954

   (Contact: Daniel Fry, P.O. Box 614, Alamagordo, NM 88311)

 * Fuller, Curtis, PROCEEDINGS OF THE FIRST INTERNATIONAL UFO CONGRESS

 * Fuller, John ALIENS IN THE SKIES, New York, Putnam’s, 1969

   INTERRUPTED JOURNEY, New York, Dial, 1966 INCIDENT AT EXETER,Rutherford,Berkeley

   Publishing, 1960

 * Gelman, Rita & Marcia Seligson, UFO ENCOUNTERS, New York, Scholastic, 1978

 * Gevaerd, A., UFO ABDUCTION AT MARINGA, UFO Books

 * Good, Timothy, ABOVE TOP SECRET: THE WORLDWIDE UFO COVER-UP,

   New York, William Morrow, 1988

   ALIEN LIAISON: THE ULTIMATE SECRET, London, Century, 1991

   ALIEN CONTACT, Morrow

   UFO REPORT, Avon

 * Goran, Morris Herbert, THE MODERN MYTH, ANCIENT ASTRONAUTS AND UFOS,

   Cranbury, N.J., A. S. Barnes, 1978

 * Greenberg, M., EXTRATERRESTRIAL CONSPIRACY, Falcon

 * Greer , Stephen M. MD , Director , The Disclosure Project : Special Presidential Briefing for President Barack Obama and   G7 Heads of State

   on UFO/ET and Alien Recovery Vehicles Back engineered

 * Griffin , David M.Sc. & Natasha Acimovic, M.A., PGCE, : How Academia Processes the ET Contact Issue and Some Implications for the UFO Community

 * Grim, Patrick, PHILOSOPHY OF SCIENCE AND THE OCCULT, Albany, State

   University of New York Press, 1982

 * Haines, Richard F., OBSERVING UFOS: AN INVESTIGATIVE HANDBOOK,

   Chicago,Nelson-Hall, 1980

   UFO PHENOMENA AND THE BEHAVIORAL SCIENTIST, Metuchen,N.J.,

 * The Scarecrow Press, 1979

   ADVANCED AERIAL DEVICES REPORTED DURING THE KOREAN WAR,

   Los Altos, CA, LDA Press, 1990

   MELBOURNE EPISODE: CASE STUDY OF A MISSING PILOT,

   Los Altos, CA, LDA Press, 1987

 * Haley, Leah A., LOST WAS THE KEY, Murfreesboro, Greenleaf

   Publications, 1993 CETO’S NEW FRIENDS, Murfreesboro, Greenleaf

   Publications, 1994

 * Hall, Richard, UNINVITED GUESTS: A DOCUMENTED HISTORY OF UFO

   SIGHTINGS, ALIEN ENCOUNTERS & COVERUPS, Santa Fe, NM, Aurora

   Press,1988

 * Hamilton, William, COSMIC TOP SECRET, Innerlight

 * Harris , Paola Leopizzi : Exopolitics : All the Above

 * Hatonn, PHOENIX OPERATOR OWNER MANUAL, Graphnix Soc. SPACE GATE THE

   VEIL REMOVED, Graphnix Soc.

 * Heard, Gerald, THE RIDDLE OF THE FLYING SAUCERS: IS ANOTHER WORLD

   WATCHING? London, Carroll & Nicholson, 1950

 * Heinerman, J., PEOPLE IN SPACE, Cassandra

 * Hemingway, Hilary, DREAMLAND: A NOVEL OF THE UFO …, New York, Tom

   Doherty Assoc., 1995

 * Hendry, Allan, THE UFO HANDBOOK: A GUIDE TO INVESTIGATING, EVALUATING,

   AND REPORTING UFO SIGHTINGS, Garden City, NY: Double-Day

   (Dolphin),1979

 * Heseltine , Gary : The history of British Police UFO Sightings : 3rd Annual Leeds Exopolitics Conference

 * Hoagland, Richard C., THE MONUMENTS OF MARS: A CITY ON THE EDGE OF

   FOREVER, Berkley, CA, North Atlantic Books, 1987, 1992

 * Holiday, Frederick William, THE DRAGON AND THE DISC: AN INVESTIGATION

   INTO THE TOTALLY FANTASTIC, New York, Norton, 1973

 * Holroyd, Stuart, ALIEN INTELLIGENCE, New York, Everest House, 1979

 * Holzer, Hans, ESP, WITCHES & UFOS, St.Paul, Llewellyn, 1991

 * Hopkins, Budd, MISSING TIME: A DOCUMENTED STUDY OF UFO ABDUCTIONS,

   New York, Richard Marek, 1981

   INTRUDERS: THE INCREDIBLE VISITATIONS AT COPLEY WOODS, New York,

   Random House, 1987

 * Hough, P., LOOKING FOR THE ALIENS, Sterling

 * Howe, Linda Moulton, AN ALIEN HARVEST: FURTHER EVIDENCE LINKING ANIMAL

   MUTILATIONS AND HUMAN ABDUCTIONS TO ALIEN LIFE FORMS, Littleton, CO,

   Linda Moulton Howe Productions, 1989

   GLIMPSES OF OTHER REALITIES, VOLUME 1: FACTS AND EYEWITNESSES,

   LMH Productions, 1993

 * Hunt, Gerry, THE ZONE OF SILENCE, New York City, Avon Books, 1986

 * Hynek, J. Allen, Philip J. Imbrogno, and Bob Pratt, NIGHT SIEGE: THE

   HUDSON VALLEY UFO SIGHTINGS, New York, Ballantine Books, 1987

 * Hynek, J. Allen, WHAT YOU SHOULD KNOW ABOUT UFOS, Health Research

 * Hervey, Michael, UFO’S: THE AMERICAN SCENE, New York, Saint Martin’s Press, 1976

 * Hewes, Hayden and Brad Steiger, UFO MISSIONARIES EXTRAORDINARY, New

   York, Simon & Schuster, 1976

 * Hickson, Charles and William Mendez, CONTACT AT PASCAGOULA (Contact:

   Genesis III Publishing, P.O. Drawer JJ, Munds Park, AZ 86017)

 * Hobana, Ion and Julien Weverbergh, UFO’S FROM BEHIND THE IRON CURTAIN,

   New York, Bantam Books, 1974

 * Holroyd, Stuart, PRELUDE TO THE LANDING ON PLANET EARTH, London,

   W.H.Allen (Contact: W.H. Allen Co., 44 Hill St., London W1X 8LB,

   England)

 * Holzer, Hans, THE UFONAUTS: NEW FACTS ON EXTRATERESTRIAL LANDINGS,

   Greenwich, Fawcett Publications, 1976

 * Howard, Dana, DIANE, SHE CAME FROM VENUS, London, Regency Press

 * Howard, Frank A PLANETARY SAGA, RETURN OF ALIZANTIL JOURNEY IN SPACE

   WITH ALIZANTIL (Contact: A.S.S.K., Box 35, Mt. Shasta, CA 96067)

 * Huntley, Noel, THE SECRETS OF FLYING SAUCER PROPULSION, 1982 (Contact:

   Cadake Industries, P.O. Box 9478, Winter Haven, FL 33880)

 * Hurtak, J.J., THE BOOK OF KNOWLEDGE: THE KEYS OF ENOCH (YHVH), Los

   Gatos, Academy for Future Science, 1977 (Contact: The Academy for

   Future Science, P.O. Box FE, Los Gatos, CA 95030)

 * Hynek J. Allen THE HYNEK UFO REPORT, Pine Brook,Dell Publishing, 1977

   THE UFO EXPERIENCE — A SCIENTIFIC INQUIRY, Westminster, Random House,1972

 * Hynek, J. Allen and Jacques Vallee, THE EDGE OF REALITY: A PROGRESS

   REPORT ON UNIDENTIFIED FLYING OBJECTS, Chicago,Regnery, 1975

 * Jacobs, David Michael, SECRET LIFE: FIRSTHAND ACCOUNTS OF UFO

   ABDUCTIONS, New York, Simon & Schuster, 1992

 * Jackson, Robert, U.F.O.S, New York City, Smithmark, 1992

 * Jessup, Dr. Michael K., THE CASE FOR THE UFO, UNIDENTIFIED FLYING

   OBJECTS, Clarksburg, W. Va., Saucerian Press, 1973

 * Jordan, Debbie, Mitchell, Kathy, ABUDCUTED!

 * Jung, Carl G, FLYING SAUCERS: A MODERN MYTH OF THINGS SEEN IN THE SKIES,

   New York, New American Library (Signet), 1969

   EIN MODERNER MYTHUS, Zurich, Rascher-Verlag, 1958.

 * Jacobs, David Michael, THE UFO CONTROVERSEY IN AMERICA,Bloomington,

   Indiana Univ. Press, 1975

 * Jessup, Dr. M.K., THE VARGO EDITION OF THE CASE FOR THE UFO (Contact:

   Inner Light, Box 753, New Brunswick, NJ 08903)

 * Keel, John THE MOTHMAN PROPHECIES,New York,Saturday Review Press,1975

   UFOS: OPERATION TROJAN HORSE, New York, Putnam’s, 1970

   THE EIGHTH TOWER (The Cosmic Force Behind All Religions, Occult and UFO

   Phenoma),New York,Dutton,1975 OUR HAUNTED PLANET, Greenwich, Fawcett

   Publ., 1971

 * Keyhole, Donald FLYING SAUCERS FROM OUTER SPACE THE FLYING SAUCERS ARE

   REAL ALIEN FROM SPACE, Bergenfield,New American Library, 1974

 * Kolosimo, Peter, SPACESHIPS IN PRE-HISTORY, Seacucus, Citadel, 1975

 * Kraspedon, Dion, MY CONTACT WITH FLYING SAUCERS, Sudbury, Sufolk,

   Neville Spearman, 1959

 * Kagan, Daniel and Ian Summers, MUTE EVIDENCE, New York, Bantam Books,1983

 * Kannenberg, Ida, ALIEN BOOK OF TRUTH, Wildflower UFOS AND THE PSYCHIC

   FACTOR, Wildflower

 * Keel, John, THE MOTHMAN PROPHECIES, Avondale Estates, Illuminet

   Press,1991 (a new version from the 1975 edition)

 * Keen, T., UFO CONTACT/ABDUCTION, Atri

 * Keyhoe, Donald E, THE FLYING SAUCER CONSPIRACY, New York, Henry Holt,1955

 * Kinder, Gary, LIGHT YEARS: AN INVESTIGATION INTO THE EXTRATERRESTRIAL

   EXPERIENCES OF EDUARD MEIER, New York, Atlantic Monthly Press, 1987

 * Kitamura, Satoshi, UFO DIARY, New York, Farrar, Straus & Giroux, 1989

 * Knight, David C., UFOS: A PICTORIAL HISTORY FROM ANTIQUITY TO THE PRESENT,

   New York, McGraw-Hill, 1979

   THOSE MYSTERIOUS UFOS: THE STORY OF UNIDENTIFIED FLYING OBJECTS,

   New York, Parents’ Magazine Press, 1975

 * Kolosimo, Peter, SPACESHIPS IN PREHISTORY, Secaucus, University Books,1976

 * Koteen, J., UFOS AND THE NATURE OF REALITY, Indelib.

 * Langford, David, AN ACCOUNT OF A MEETING WITH DENIZENS OF ANOTHER

   WORLD, New York, St. Martin’s Press, 1979

 * Larsen, Sherman J., CLOSE ENCOUNTERS: A FACTUAL REPORT ON UFOS,

   Milwaukee, Raintree Publishers, 1978

 * Le Por Trench, Brinsley, THE SKY PEOPLE, New York City, Award Books,1970

 * Lee, Gladden, HEIRS OF THE GODS, New York, Wade Rawson, 1978

 * Leslie, Desmond and George Adamski, FLYING SAUCERS HAVE LANDED, New

   York, British Book Centre 1953

 * Little, G., PEOPLE OF THE WEB, White Buffalo

 * Lindemann, Michael, UFOS AND THE ALIEN PRESENCE: SIX VIEWPOINTS, Santa

   Barbara, CA, The 2020 Group, 1991

 * Liss, Howard, UFO S: UNIDENTIFIED FLYING OBJECTS, 1968

 * Loftin, Robert, IDENTIFIED FLYING SAUCERS, New York,D. McKay Co., 1968

 * Lore, Gordon I. R., MYSTERIES OF THE SKIES; UFOS IN PERSPECTIVE,

   Englewood Cliffs, N.J., Prentice-Hall, 1968

 * Lorenzen, Coral E, THE GREAT FLYING SAUCER HOAX: THE UFO FACTS AND

   THEIR INTERPRETATION, New York, William-Frederick Press, 1962

 * Lorenzen, Coral and Jim Lorenzen, FLYING SAUCER OCCUPANTS, New York,

   New American Library (Signet),1967 ABDUCTED!, New York, Berkley, 1977

 * LoBuono , George M.A. , : Determining Human Relations with Aliens

 * Layne, Meade FLYING DISCS, San Diego, Borderland Research, 1954 THE

   ETHER SHIP MYSTERY AND ITS SOLUTION,THE COMING OF THE GUARDIANS

   (Contact: Borderland Research, Box 548, Vista, CA 92083)

 * Lunan, Duncan, THE MYSTERIOUS SIGNALS FROM OUTER SPACE, New York, Bantam, 1974

 * McCampbell, James, UFOLOGY, Berkeley, Celestial Arts, 1973

 * McKay, David, SOMEONE ELSE IS ON THE MOON, New York, David McKay Co.

 * MacVey, John, WHISPERS FROM SPACE, New York, Granada Publishing, 1973

 * McWane, Glenn and David Graham, UFO SIGHTINGS, New York, Warner Paperback, 1974

 * Magor, John, OUR UFO VISITORS, Seattle, Hancock House, 1977

 * Matthews, Arthur, THE WALL OF LIGHT — TESLA & SPACE SHIPS

 * Menger, Connie & Selleck, Milton, THE CARPENTER RETURNS, Hudson,

   Bowers, 1973 (Contact: Bowers Publishing Co., Hudson, FL)

 * Menger, Howard, FROM OUTER SPACE TO YOU, New York, Pyramid, 1959

 * Michael X NIKOLA TESLA — MAN OR SPACEMAN?

  (Contact: Cadake Industries, P.O. Box 9478, Winter Haven, FL 33880)

 

 * Messages Inner Light , SECRETS OF HIGHER CONTACT, THE D-DAY SEERS SPEAK RAINBOW CITY AND THE

   INNER EARTH PEOPLE FLYING SAUCER REVELATIONS,VENUSIAN SECRET SCIENCE

   SEVEN THE SPACEMASTERS SPEAK — MESSAGES

   (Contact: Inner Light, Box 753, New Brunswick, NJ 08903)

   VENUSIAN HEALTH MAGIC, Los Angeles, Futura Press, 1959 WE WANT YOU,

   Los Angeles, Futura Press, 1960 YOUR PART IN THE GREAT PLAN, Los

   Angeles, Futura Press, 1960 RELEASE YOUR COSMIC POWER, Los Angeles,

   Futura Press, 1961

 * Michel, Aime FLYING SAUCERS AND THE STRAIGHT LINE MYSERY, New York,

   S.G. Philllips, 1958 THE TRUTH ABOUT FLYING SAUCERS, New York, Jove

   Publ., 1956

 * Miller, Richard,STAR WARDS (Contact: Solar Cross Foundation,POB

   1129,Middleton,CA 95461)

 * Montgomery, Ruth, ALIENS AMONG US, New York, Putnam’s, 1985

 * MUFON, MUFO 1975 UFO SYMPOSUIM PROCEEDINGS, July 5/6, 1975, Seguin,

   TX, MUFON, 1975

 * Musgrave, John, UFO OCCUPANTS & CRITTERS (Contact: Inner Light, Box

   753, New Brunswick, NJ 08903)

 * Mack, John E., ABDUCTION: HUMAN ENCOUNTERS WITH ALIENS, New York,Scribners, 1994

 * Mandelker, Scott, FROM ELSEWHERE: BEING ET IN AMERICA, New York, Birch

   Lane Press Book, 1995

 * Maney, Charles A, and Richard Hall, THE CHALLENGE OF UNIDENTIFIED

   FLYING OBJECTS, Washington, D.C., NICAP, 1961

 * Marcus, CELESTIAL RAISE, ASSK, Sedona

 * Mark Age, VISITORS FROM OTHER PLANETS, Mark Age

 * Mathes, J, H, and Lenora Huett, THE AMNESIA FACTOR, Millbrae, CA,

   Celestial Arts, 1975

 * McCampbell, James M., UFOLOGY: A MAJOR BREAKTHROUGH IN THE SCIENTIFIC

   UNDERSTANDING OF UNIDENTIFIED FLYING OBJECTS, Millbrae, CA, Celestial

   Arts, 1976

 * McMurtry, Ken, THE MYSTERY OF THE ROSWELL UFO, New York, Avon, 1992

 * Meier, Eduard, TALMUD OF JMMANUEL, Wildflower

 * Menzel, Donald H., and Boyd, Lyle G., THE WORLD OF FLYING SAUCERS: A

   SCIENTIFIC EXAMINATION OF A MAJOR MYTH OF THE SPACE AGE, New York,

   Doubleday, 1963

 * Menzel, Donald H. & Ernest H. Taves, THE UFO ENIGMA: THE DEFINITIVE

   EXPLANATION OF THE UFO PHENOMENON, Garden City, N.Y., Doubleday, 1977

 * Menzel, Donald H., FLYING SAUCERS, Cambridge, MA, Harvard University Press, 1953

 * Michel, Aime et. al, THE HUMANOIDS, Chicago, H. Regnery Co., 1969 ( by

   Aime Michel and others, Charles Bowen, editor)

 * Michel, John, THE HOUSE OF LORDS UFO DEBATE, Pentacle, 1979

 * Michell, Jon, DOWSING THE CROP CIRCLES, Gothima

 * Miller, Lana, CALL OF THE DOLPHINS, Portland, Rainbow Bridge Publishing, 1989

 * Moore, Clara Bloomfield, KEELY AND HIS DISCOVERIES, Secaucus,NJ,

   University Books, 1972

 * Moseley, James, UFO CRASH SECRETS, Abelard Productions, Wilmington,1991

 * Moyer, Ernest P., THE DAY OF CELESTIAL VISITATION, Hicksville, N.Y.,

   Exposition Press, 1975

 * Musgrave, J., UFO OCCUPANTS AND CRITTERS, Health Research

   MYSTERIES OF THE UNKNOWN:THE UFO PHENOMENON, Alexandra, Time-Life,1988

 * National Enquirer, UFO REPORT, New York, Pocket Books, 1985

 * National Investigations Committee on Aerial Phenomena. [NICAP], THE

   UFO EVIDENCE (UNIDENTIFIED FLYING OBJECTS), Washington, NICAP, 1964

   (Richard H. Hall, editor)

 * Noorbergen, Rene, SECRETS OF THE LOST RACES: NEW DISCOVERIES OF

   ADVANCED TECHNOLOGY IN ANCIENT CIVILIZATIONS, Indianapolis,

   Bobbs-Merrill,1977

 * North, C., CROP CIRCLES HOAX OR HAPPENING, Regent

 * Noyes, Ralph, (ed), THE CROP CIRCLE ENIGMA: GROUNDING THE PHENOMENON

   IN SCIENCE, CULTURE AND METAPHYSICS, Bath, UK, Gateway Books, 1990

 * Núñez , Raul , Año Cero No.06-119 (Reprinted on UFO Area) : UFO Crash/Retrievals in Chile

 * Nada-Yolanda, VISITORS FROM OTHER PLANETS, Miami, Mark-Age Meta

   Center, 1974 (Contact: Mark-Age, P.O. Box 290368, Ft.Lauderdale, FL33329)

 * National Enquirer, UFO REPORT, New York, Pocket Books, 1985

 * Naud, Yves, U.F.O.s AND EXTRA-TERRESTRIALS, Geneva, Ferni, 1978 –

  (several volumes)

 * New Dimensions Foundation, WORLDS BEYOND, Berkeley, And/Or Press, 1978

 * Norman, Ruth THE DECLINE AND DESTRUCTION OF THE ORION EMPIRE, 4 Vol

   HAVE YOU LIVE ON OTHER WORLDS BEFORE?, 2 Volumes

   THE HISTORY OF THE UNIVERSE, 2 Volumes

   A SPACE WOMAN SPEAKS TO PLANET EARTH 25 OTHER WORLD CONTACTS 32 EARTH WORLDS SPEAK TO PLANET EARTH (3 Parts)

   UNDERGROUND CITIES OF MARS DISCOVERED (Contact: Unarius Foundation,

   145 S. Magnolia, El Cajon, CA 92020)

 * Norman, Ernest THE VOICE OF VENUS THE VOICE OF EROS THE VOICE OF ORION

   (Contact: Unarius Foundation, 145 S. Magnolia, El Cajon, CA 92020)

 * Oberg, James E., UFOS & OUTER SPACE MYSTERIES: A SYMPATHETIC SKEPTIC’S

   REPORT, Norfolk, VA, Donning, 1982

 * Onec, O., UFO FROM VENUS I CAME, UFO Books

 * Pacheco, Nelson, Blann, Tommy Roy, UNMASKING THE ENEMY, Arlington,

   Brendan Press, 1993

 * Pawlicki, T.B., HOW TO BUILD A FLYING SAUCER, AND OTHER PROPOSALS IN

   SPECULATIVE ENGINEERING, 1981

 * Peebles, Curtis, WATCH THE SKIES! A CHRONICLE OF THE FLYING SAUCER

   MYTH, Washington, Smithsonian Institute Press, 1994

 * PHENOMENON: FORTY YEARS OF FLYING SAUCERS, New York, Avon, 1989

 * Pugh, Randall and Holliday, THE DYFED ENIGMA, Faber and Faber, 1979

 * Paulsen, Norman, CHRIST CONSCIOUSNESS (Contact: Genesis I, P. O. Box

   2278, Salt Lake City, UT 84110)

 * Pelley, William Duddley, STAR GUESTS, Noblesville, Soulcraft, 1950

   (Contact: Fellowship Press Inc., P.O. Box 192, Noblesville, IN 46060)

 * Pestalozzi, Rudolph, LETTERS TO YOU FROM BALORAN (Contact:Universal

   Mother Mary’s Garden, 10420 Mercury Drive, Grass Valley, CA 95945)

 * Puharich, Andrija, URI — A JOURNAL OF THE MYSTERY OF URI GELLER,

   Garden City, Doubleday, 1974

 * Randle, Kevin D. and Donald R. Schmitt, UFO CRASH AT ROSWELL, New

   York, Avon, 1991 THE TRUTH ABOUT THE UFO CRASH AT ROSWELL, 1994

 * Randle, Kevin D., THE UFO CASEBOOK, New York, Warner Books, 1989

   OCTOBER SCENARIO, Midcoast

 * Randle , Kevin D. : A history of UFO Crashes

 * Randles , Jenny : UFO Retrievals : The Recovery of Alien Spacecraft

 * Randles, Jenny, THE UFO CONSPIRACY: THE FIRST FORTY YEARS,

   New York, Blanford Press, 1987

   ABDUCTION: OVER 200 DOCUMENTED UFO KIDNAPPINGS INVESTIGATED,

   London, Robert Hale, 1988

   FROM OUT OF THE BLUE: THE INCREDIBLE UFO COVER-UP AT BENTWATERS

   NATO AIR BASE, New Brunswick, NJ, Global Communications, 1991

   UFO REALITY: A CRITICAL LOOK AT THE PHYSICAL EVIDENCE,

   London, Robert Hale, 1983

   UFO STUDY, Robert Hale, 1981

   THE PENNINE UFO MYSTERY, Granada, 1983

   UFOS & HOW TO SEE THEM, New York, Sterling Publishing, 1992

   CROP CIRCLES, A MYSTERY SOLVED, Hale

   COULD UFO’S BE REAL?, New York, Sterling Publishing, 1991

   WORLD’S BEST UFO STORIES, New York, Sterling Publishing, 1994

   STRANGE & UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE 20TH CENTURY,

   New York, Sterling Publishing, 1994

   SCIENCE AND THE UFOS, New York, B. Blackwell, 1985

 * Randles, Jenny and Hough, Peter, LOOKING FOR THE ALIENS AND A

   PSCHOLOGICAL IMAGINATE & SCIENTIFIC INVESTIGATION, New York,

   Blandford, 1991

 * Randles, Jenny and Peter Warrington, SCIENCE AND THE UFOS, Oxford,

   U.K., Basil Blackwell, 1985 UFOS: A BRITISH VIEWPOINT

 * Randles, Jenny and Whetnall, Paul, ALIEN CONTACT, Spearman, U.K., 1982

 * Rasmussen, Richard Michael, THE UFO LITERATURE: A COMPREHENSIVE

   ANNOTATED BIBLIOGRAPHY OF WORKS IN ENGLISH, Jefferson, NC, McFarland &

   Company, 1985

   THE UFO CHALLENGE, San Diego, Lucent Books, 1990

   EXTRATERRESTRIAL LIFE, San Diego, Lucent Books, 1991

 * Redfern , Nicholas  : Cosmic Crashes

 * Reece, Gregory L. (August 21, 2007). UFO Religion: Inside Flying Saucer Cults and Culture. I. B. Tauris. pp. 213. ISBN 1845114515.

 * Reed, Robert, BEYOND THE VEIL OF STARS, New York, Tor Books, 1994

 * Ribera Antonio, UFO CONTACT FROM PLANET UMMO 2, UFO Books

 * Rickard, Bob, UFOS, New York, Gloucester Press, 1979

 * Rimmer, John, THE EVIDENCE FOR ALIEN ABDUCTIONS, Wellingborough,U.K.,

   The Aquarian Press, 1984

 * Ring, Kenneth, THE OMEGA PROJECT, NDE, UFO ENCOUNTERS AND THE MIND AT

   LARGE, New York, William Morrow, 1992

 * Ritrovato , Joseph W. : A Cyclic Period that Correlates with Alleged UFO Crash Retrievals

 * Rodgers, Kay, UNIDENTIFIED FLYING OBJECTS: A SELECTED BIBLIOGRAPHY,

   Library of Congress, 1976 (Reference Section, Science and Washington)

 * Rogo,D. Scott, ed., “ALIEN ABDUCTIONS”, New York, New American Library,1980

 * Rosales , Albert (source: Local Press, V Suhoveeva’s testimony, Lenura Azizova) : Russian Crash Retrieval Report

 * Rothman, Milton A., A PHYSICIST’S GUIDE TO SKEPTICISM: APPLYING LAWS

   OF PHYSICS TO FASTER-THAN-LIGHT TRAVEL, PSYCHIC PHENOMENA, TELEPATHY,

   TIME TRAVEL, UFO’S, AND OTHER PSEUDOSCIENTIFIC CLAIMS, Buffalo, N.Y.,

   Prometheus Books, 1988

 * Royal, Lyssa, PRISM OF LYRA: AN EXPLORATION OF HUMAN GALACTIC HERITAGE,

   Scottsdale, Royal Priest Research, 1992

   VISITORS FROM WITHIN, Scottsdale, Royal Priest Research, 1992

   PREPARING FOR CONTACT: A METAMORPHOSIS OF CONSCIOUSNESS, Phoenix,

   Royal Priest Research, 1993

 * Ruppelt, Edward J., THE REPORT OF UNIDENTIFIED FLYING OBJECTS, Garden

   City, NY, Doubleday, 1956

 * Rutledge, Harley D., PROJECT IDENTIFICATION: THE FIRST SCIENTIFIC

   FIELD STUDY OF UFO PHENOMENA, Englewood Cliffs, N.J.,

   Prentice-Hall,1981

 * Reeve, Bryant and Helen, FLYING SAUCER PILGRIMAGE, Amherst, Amherst

   Press, 1957 (Contact: Amherst Press, P.O. Box 296, Amherst, WI 54406)

 * Rehm, K. Gosta, UFOS — HERE AND NOW!, New York,Albelard-Schuman,1974

 * Richardson, Cyril, VENUS SPEAKS

 * Rose, Mason, THE FLYING SAUCER (Contact: Cadake Industries, P.O. Box 9478, Winter Haven, FL 33880)

 * Sagan, Carl, COMMUNICATION WITH EXTRATERRESTRIAL INTELLIGENCE,

   Cambridge, MIT Press, 1973

 * Salisbury, Frank, THE UTAH UFO DISPLAY, Greenwich, Dervin-Adair Co., 1974

 * Sanderson, Ivan UNINVITED VISITORS, Chicago, Comtemporary Books, 1967

   INVESTIGATING THE UNEXPLAINED, Englewood Cliffs, Prentice Hall, 1972

 * Sari, STARTLING REVELATIONS (Contact: Lucille McNames, Rte. 2, Box 88,

   Cedaridge, CO 81413)

 * Saunders, David and Harkins, Roger, UFO? YES!, New American Library, New York

 * Schwarz, Berthold, UFO DYNAMICS (2 Volumes) (Contact: Cadake

   Industries, P.O. Box 9478, Winter Haven, FL 33880)

 * Sendy, Jean, THE COMING OF THE GODS, New York, Berkeley, 1973

 * Shapiro, Joshua, UFOS, SPACE BROTHERS & THE AQUARIAN AGE, Des Plaines,

   V J Enterprises, 1987

 * Shapiro, Robert & Mabe, Ed, ALLIES, Santa Fe, 1984 (Contact: Love

   Foundation, 535 Cordova Rd.,Suite 101,Santa Fe, NM 87501)

 * Sherman, Harold, THE GREEN MAN AND HIS RETURN (Contact: Harold

   Sherman, HWY. 5 South, Mt. View, AR 72560)

 * Shuttlewood, Arthur UFO PROPHECY, (Universariun Found., POB 685,

   Florence, AZ 85232)

   THE FLYING SAUCERS, London,Sphere Books, 1976 THE

   WARMINSTER MYSTERY, London,Tandem, 1967

 * Sitchin, Zecharia THE TWELFTH PLANET, Briarcliff Manor, Stein &Day,1976

   THE STAIRWAY TO HEAVEN, New York, Avon, 1980

 * Spencer, John, NO EARTHLY EXPLANTATION, New York,Bantam Books,1974

 * Stanford, Ray, SOCORRO SAUCER IN A PENTAGON PANTRY, Austin, Blueapple

   Books, 1976

 * Steckling, Fred, WE DISCOVERED ALIEN BASES ON THE MOON, Vista, Adamski

   Found., 1981 (Contact: George Adamski Foundation, P.O. Box 55, Valley

   Center, CA 92082)

 * Steiger, Brad & Francie THE STAR PEOPLE, New York, Berkley, 1981

   REVELATION: THE DIVINE FIRE, New York, Berkly,1981

   GODS OF AQUARIUS, New York, Berkley, 1981

   REFLECTIONS FROM AN ANGEL’S EYE, New York,Berkley

   THE SEED, New York, Berkley, 1983

 * Steiger, Brad PROJECT BLUE BOOK, New York, Random House, 1976

   STRANGERS FROM THE SKIES, London, Tandem, 1966

   THE NEW UFO BREAKTHROUGH (w/Joan Whritenhour), London, Tandem, 1968

   ALIEN MEETINGS, New York, Ace, 1978 (Contact: Timewalker Productions, 505

   West M St., Forest City, IO 50436)

 * Stevens, Wendell, Col. UFO CONTACT FROM PLEIADES (additional research)

   UFO CONTACT FROM UNDERSEA UFO CONTACT FROM RETICULUM UFO CONTACT FROM

   IARGA (Contact: C.C. Stevens, 9650 E. 31st St., Tucson, AZ 85748)

 * Stony & Greenwell, THE ENCYCLOPEDIA OF UFO’s, Dolphin Books

 * Stranges, Frank THE STRANGER AT THE PENTAGON FLYING SAUCERAMA DANGER,

   FROM THE STARS FLYING SAUCERS UNLIMITED (Contact: I.E.C. Christian

   Center, 14526 Haynes, Van Nuys, CA 91411)

 * Stringfield, Leonard, SITUATION RED: THE UFO SIEGE, New York, Doubleday, 1977

 * Story, Ronald, THE SPACE-GODS REVEALED, New York, Barnes & Noble, 1976

 * Stuart, John, UFO WARNING (Contact: Inner Light, Box 753, New

   Brunswick, NJ 08903)

 * Sable, Martin Howard, EXOBIOLOGY: A RESEARCH GUIDE, Brighton, MI,

   Green Oak Press, 1978 UFO GUIDE: 1947-1967, Beverly Hills, Calif.,

   Rainbow Press Co., 1967

 * Sachs, Margaret, THE UFO ENCYCLOPEDIA, New York, Putnam (A Perigee Book), 1980

 * Sagan, Carl and Thorton Page,(eds), UFOS — A SCIENTIFIC DEBATE, New

   York, Norton, 1972

 * Salla , Michael E. Ph.D., : Understanding the Implications of Human Extraterrestrial Contact

 * Salla , Michael E. Ph.D., : Exposing U.S. Government Policies on Extraterrestrial Life

 * Salla , Michael E. Ph.D., : Extraterrestrial Civilizations and World Peace Conference : Getting to Yes with ET : Citizen Diplomacy with        Extraterrestrial Civilizations

 * Salla , Michael E. Ph.D., : Exopolitics : Political Implications of the Extraterrestrial Presence

 * Sanderson, Ivan Terence, INVISIBLE RESIDENTS: A DISQUISITION UPON

   CERTAIN MATTERS MARITIME, New York, World Pub. Co., 1970

 * Saunders, David Robertson, UFOS? YES! WHERE THE CONDON COMMITTEE WENT

   WRONG, New York, World Pub. Co., 1969

 * Sawislak, Arnold, DWARF RAPES NUN, FLEES IN UFO, New York, St.

   Martin’s Press, 1985

 * Schellhorn, G. Cope, EXTRATERRESTRIALS IN BIBLICAL PROPHECY,

   Innerlight DISCOVERING THE LOST PYRAMID SURVIVING CATASTROPHIC EARTH

   CHANGES

 * Schlemmer, P., ONLY PLANET OF CHOICE, Gateway

 * Schmidt, R., EDGE OF TOMORROW, Innerlight

 * Scully, Frank, BEHIND THE FLYING SAUCERS, New York, Henry Holt, 1950

 * Seargent, David, UFOS: A SCIENTIFIC ENIGMA?, Sphere, 1978

 * Seifried, Richard, NATIVE ENCOUNTERS

 * Shapiro, Joshua, UFOS, SPACE BROTHERS & THE AQUARIAN AGE, Des Plaines,

   V J Enterprises, 1987

 * Sheaffer, Robert, THE UFO VERDICT: EXAMINING THE EVIDENCE, Buffalo,

   NY, Prometheus Books, 1981

 * Sheldon, Sidney, THE DOOMSDAY CONSPIRACY, (?)

 * Shuttlewood, Arthur, MORE UFOS OVER WARMINSTER, London: A. Barker Ltd.,1979

 * Sifakis, Carl, OFFICIAL GUIDE TO UFO SIGHTINGS,New York, Sterling Pub.,1979

 * Sitchin, Zecharia, GENESIS REVISITED, Avon LOST REALMS, Avon WARS OF

   GODS AND MEN, Avon WHEN TIME BEGAN, Avon

 * Sky , Robert Morning Terra I and Terra 2 Papers : Alternate Earth History

 * Skywatch International : UFO Crashes & Retrieva

 * Smith, Sussy, STRANGERS FROM SPACE, New York City, Manor Books, 1977

 * Snyder, Gerald S., ARE THERE ALIEN BEINGS?: THE STORY OF UFOS, New

   York, J. Messner, 1980

 

Αυτές  λεπτομέρειες από αυτήν την απίστευτη περίπτωση δεν έχουν βγει στην επιφάνεια κατά πόσο είναι αλήθεια όλα αυτά!;! Δεν έχετε παρά να ψάξετε και από μόνοι σας και θα εκπλαγείτε!!!! Θα σας βάλω κάποιες πηγές να ψαχτείτε και μόνοι σας όσοι θέλετε:

Πηγές:

http://www.unbelievablepodcast.com/tagged/florida

 https://en.wikipedia.org/wiki/Gulf_Breeze_UFO_incident

https://api.spreaker.com/download/episode/8965768/273279651_unbelievablepodcast_episode_170_the_gulf_breeze_ufos_part_iii.mp3

http://t.umblr.com/redirect?z=https%3A%2F%2Fexit.sc%3Furl%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.unbelievablepodcast.com%252Fpost%252F147279819541%252Fcomplete-list-of-predictions-from-the-gulf-breeze&t=YTFmNzU0YjNkMTlhNDJlNzg2YzFiZDk0OTM5YTQ2ZDZiZjkzNTA3ZixtVWpNdmZGRQ%3D%3D

 1. 2004 United States Census Estimates. Retrieved on 2007-03-26.
 2. Jump up↑Gulf Breeze Chamber of Commerce – History of Gulf Breeze. Retrieved on 2007-03-26.
 3. Jump up↑Gulf Breeze UFO Incident. Retrieved on 2007-03-26.
 4. Jump up↑AAA Auto Club South. Retrieved on 2007-03-26.
 5. Jump up↑Fake Cops Drive Real Cruisers. Retrieved on 2007-03-26. Gulf Breeze Parks and Recreation Locations — a comprehensive listing and map of all parks in Gulf Breeze Florida
 6. The Gulf Breeze Zoo — the regional zoo.
 7. Gulf Breeze News— Weekly community news for Gulf Breeze, Pensacola Beach, Tiger Point, Midway and Navarre Gulf Breeze High School (website)
 8. Gulf Breeze Middle School
 9. Gulf Breeze Elementary School
 10. Oriole Beach Elementary School

https://books.google.gr/books?id=eQj1AwAAQBAJ&pg=PA168&lpg=PA168&dq=what+happened+to+the+gulf+breeze+6+wikipedia&source=bl&ots=XWame-Dqv9&sig=yalpUb6FXmxxZhjpBIEqcrOHpqk&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwiwyOLMgsTSAhXCcRQKHfvVCQUQ6AEIXjAH#v=onepage&q=what%20happened%20to%20the%20gulf%20breeze%206%20wikipedia&f=false

 

https://books.google.gr/books?id=-aGHDQAAQBAJ&pg=PT291&lpg=PT291&dq=what+happened+to+the+gulf+breeze+6+wikipedia&source=bl&ots=4nqCP2MlAa&sig=5HuP6-pCr0QczVuqM8h82jKgG-I&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwiwyOLMgsTSAhXCcRQKHfvVCQUQ6AEIYzAI#v=onepage&q=what%20happened%20to%20the%20gulf%20breeze%206%20wikipedia&f=false

θα επανέλθουμε κάποια στιγμή με περισσότερα στοιχεία!!!! Αφήνουμε ένα περιθώριο και για κάποιους άλλους ερευνητές να το ψάξουν!!!! Αν δεν το κάνουν θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


3 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 701ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση