ΜΕΛΧΙΡΕΣΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!! ALUCARD NOSFERATU ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΜΕΛΧΙΡΕΣΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!!

 ALUCARD NOSFERATU

 ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!

 

SAMAN LYCAN

 

Αυτό εδώ το άρθρο γράφτηκε από τον Alucard Nosferatu ο οποίος καταθέτει την προσωπική του άποψη σε ένα πολύ δύσκολο θέμα το οποίο αγγίζει πολλές άγνωστες πτυχές της θρησκευτικής ιστορίας αλλά και όχι μόνο αυτής!!!! Όχι μόνο της χριστιανικής αλλά και άλλων θρησκειών ακόμα και των αρχαίων Ελλήνων αλλά ίσως και της πρώτης η οποία πρώτο ιδρύθηκε στην γη ίσως και εκατομμύρια χρόνια …… για να μην πω σαν << υπερβολικός >> που είμαι πάντα δισεκατομμύρια χρόνια πίσω!!!!

Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα ιδιαίτερο άρθρο όπου οι συνεργάτες μου δεν ήθελαν να το αναρτήσουμε λόγο όχι ότι έχει κάτι το αισχρό ή το ανήθικο αλλά διότι θα επηρεάσουμε τα << κακά >> σχόλια των ιερέων και θα μας ονομάσουν από αιρετικούς ως σατανιστές!!!! Παρέμβηκα και αποφάσισα να το αναρτήσουμε διότι εγώ πιστεύω ότι πρόκειτε περί την μυστική ιστορία της Γης υπό την καθοδήγηση των θρησκευτικών ιστοριών του πλανήτη!!!! Σε καμία περίπτωση το άρθρο δεν καθοδηγεί ο συγγραφέας τον αναγνώστη να ασπαστεί τον σατανισμό ή κάποια άλλη αίρεση…..!!!! Πρόκειτε για προσωπική έρευνα του ιδίου και καταθέτει την έρευνα του δημόσια για πρώτη φορά!!!! Εγώ θα συμφωνήσω μαζί του με τον τρόπο γραφής του αλλά και σκέψης του στο θέμα αυτό…. Για να μην μακρηγορώ ( αν και θα ήθελα πολύ να το κάνω ) σας αφήνω να διαβάσετε το άρθρο…..:

 

Alucard Nosferatu

ΜΕΛΧΙΡΕΣΑ και η Αποκατάσταση μιας Αλήθειας

 

Σαν πρόλογος…

Αυτό το άρθρο είχα προαποφασίσει να το γράψω πριν το άρθρο του Saman Lycan που αναφέρονταν επάνω σε κάποια θέματα τα οποία προέκυπταν αναφορικά με τον κατά Ησαΐα εκπέσοντα Εωσφόρο Αρχηγό της Επανάστασης των Αγγέλων και πρωτεργάτη της πτώσης του Ανθρώπου μετέπειτα. Ποιός ήταν αυτός ο Αρχάγγελος Πρώτος από όλους τους Αρχαγγέλους; Τι ήταν αυτό που έκανε έναν Αρχάγγελο να αναπτύξει αρνητικά συναισθήματα και να έρθει σε σύγκρουση με τον Δημιουργό του κόσμου; Γιατί επικράτησε να τον ονοματίζουμε Εωσφόρο; Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο γεγονός πίσω από την επανάσταση του και αν ναι τότε ποιο είναι αυτό; Αυτά και σε άλλα πολλά ερωτήματα θα προσπαθήσω να απαντήσω με ότι έχω αποκομίσει γύρω από αυτήν μου την έρευνα με σκοπό να αποκαταστήσω κάποιες αλήθειες αναφορικά με τον εκπέσων Αρχάγγελο της Συμπαντικής Αρμονίας και Μέγα  βοηθό του Δημιουργού Θεού. Αλλά πρέπει πρώτα να δούμε ποιος είναι ο Θεός…

 

Εν Αρχή ήν Χάος…

Κάπως έτσι ξεκινάει το πρώτο Βιβλίο του Ενώχ στο πρώτο μέρος του. Εν αρχή ήν Χάος. Όταν την πρωτοδιάβασα έμεινα να την κοιτάζω χωρίς να πηγαίνω παρακάτω στο κείμενο. Ήδη από την πρώτη αυτή φράση ο κόσμος μου άρχιζε να αλλάζει. Ας σταθούμε σε αυτή. Αυτή η φράση από μόνη της σε προετοιμάζει για το τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια. Ακολουθήστε σας παρακαλώ τον συλλογισμό μου. Χάος μία λέξη πολλές ερμηνείες και ακόμα περισσότερες έννοιες πίσω από αυτή. Χάος ποιος δημιουργεί το Χάος; Είναι η πρώτη μου σημείωση και συνάμα ερώτηση. Για να δημιουργηθεί Χάος κάπως πρέπει να προκληθεί; Μία Μονάδα μόνη της δεν μπορεί να προκαλέσει το Χάος Μία Μονάδα σε Μία άλλη Μονάδα μπορεί όμως. Κάποιος λοιπόν πρέπει να προκαλέσει σε Κάποιον το Χάος!!! Χάος προκαλείται από τουλάχιστον Δύο Μονάδες λοιπόν. Άρα το συμπέρασμα από αυτή την σκέψη είναι αμέσως ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με την αντιπαλότητα τουλάχιστον Δύο αλλιώς δεν προκαλείται Χάος. Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με ένα Δίπολο. Το Πρώτο Δίπολο της Ιστορίας του Κόσμου και την Μάχη αυτού. Δύσκολο να το καταλάβεις ποιο δύσκολο ακόμα να το χωνέψεις. Όλες οι θρησκείες έχουν Δίπολα όμως και όλα υποδηλώνουν ένα πράγμα. Την Αέναη Μάχη του Καλού με το Κακό. Αυτό λοιπόν είναι το Δίπολο μας η ατέρμονη μάχη η Οποία προκαλεί Χάος. Εν Αρχή δηλαδή από την Αρχή του Κόσμου. Αυτό μας λέει η Φράση Εν Αρχή ήν Χάος = Από την Αρχή του Κόσμου Υπήρχε – Ήταν Χάος. Τι μας λέει η Θρησκεία μας; Ότι ο Θεός Υπήρχε Υπάρχει και Θα Υπάρχει. Ναι αλλά το Χάος δεν προκαλείται από έναν. Θέλει τουλάχιστον Δύο. Εάν λοιπόν Θεωρήσουμε ότι ο Ένας είναι ο Θεός τότε ο άλλος ποιος είναι;;; Ποιός ή Ποιά Συμπληρώνει το Δίπολο;;; Και πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι μόνο ένας ακόμα και τελικά δεν είναι και Άλλοι;;; Καλό – Κακό η αλλιώς Αλήθεια – Ψέμα. Αν ο Θεός είναι η Αλήθεια τότε ο Άλλος είναι το Ψέμα άρα δεν είναι Πολλοί είναι Ένας ποιος είναι αυτός λοιπόν που μάχεται τον Θεό από την Αρχή; Ποιο είναι το όνομά του; Αν θεωρήσουμε ότι ο Θεός έχει Όνομα μας το έχει Αποκαλύψει τότε το Όνομα του άλλου/ης ποιο είναι; ΟΩΝ αυτός που Υπήρχε , Υπάρχει και Θα Υπάρχει. Ο Δημιουργός του Κόσμου! Δημιουργός -Δημιουργία το αντίθετο της Δημιουργίας είναι η Καταστροφή!!! Δημιουργώ κάτι από το τίποτα το ΜΗΔΕΝ και Καταστρέφω κάτι κάνοντας το τίποτα κάνοντας το ΜΗΔΕΝ!!!ΜΗ -ΔΕΝ (0) …. ΟΩΝ ο Θεός Δημιουργός , ΜΗΟΩΝ ο Θεός Καταστροφέας!!! Ο Ένας είναι η Προσωποποίηση καθετί Καλού και ο Άλλος η Προσωποποίηση καθετί Κακού. Μόλις ανακάλυψα το όνομα του Δεύτερου Θεού ΜΗΟΩΝ και όλα αυτά εξαιτίας μίας Φράσης . Σύμπτωση ή όχι εκεί οδηγούμαι με βάση τα όσα έχω διαβάσει κατά καιρούς και όλα όσα μας έχουν διδάξει πλημμελώς μεν αλλά με κάποια βάση δε.

 

Σατανάς -Εωσφόρος τι ξέρουμε για αυτόν;

Στη χριστιανική παράδοση ο Εωσφόρος ταυτίζεται με τον Σατανά. Είναι ο αρχάγγελος για τον οποίο γράφει ο Ησαΐας: “Πως έπεσες από τον ουρανό, Εωσφόρε, τέκνο της αυγής!” Ο Εωσφόρος ακόμη και στην ιουδαϊκή παράδοση συνδέεται με την αυγή.

Στην ελληνική μυθολογία ο Εωσφόρος αποτελεί θεότητα του ουρανού. Ήταν αδερφός του Έσπερου και γεννήθηκαν από το ζευγάρωμα της Ηώς με τον Αστραίο. Αδέρφια τους θεωρούνται επίσης ο Βοράς, ο Νότος και ο Ζέφυρος. ‘Aλλοι θεωρούν ότι η Ηώς γέννησε τον Εωσφόρο από τον Κέφαλο. Ο Εωσφόρος ήταν ο πατέρας της Τηλαύγης και του Κήυκα.

Ο Εωσφόρος παρουσιάζεται σε κείμενα του αρχαίου κόσμου να αναγγέλλει στον πατέρα του τον ερχομό της Δήμητρας προσφέροντάς της στεφάνια. Ήταν ταγμένος στην υπηρεσία της Αφροδίτης και έψαλε πρώτος τα τραγούδια του γάμου όταν ζευγάρωσαν ο Ήλιος και η Κλυμένη.

Ο Εωσφόρος και ο Έσπερος είναι οι δικοί μας Αυγερινός και Αποσπερίτης, δηλαδή το ίδιο αστέρι, ο πλανήτης Αφροδίτη. Τους παρίσταναν στην τέχνη σαν δυο νεαρά παλικάρια με πυρσό στο χέρι, που έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό και μηνούσαν τον ερχομό της μέρας και της νύχτας αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τη χριστιανική θεολογία, ο Διάβολος ή Σατανάς είναι ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός του Θεού και του ανθρώπου. Πρωτογνωρίσαμε τον ρόλο του με τη μορφή του “όφι” στην ιστορία της “πτώσης”, ή “προπατορικού αμαρτήματος” του Αδάμ και της Εύας στη Γένεση. Ήταν όμως έτσι από την αρχή της Δημιουργίας; Τα ίδια εκκλησιαστικά βιβλία μας λένε ότι ο ρόλος του ήταν εντελώς αντίθετος! Αρχικά ήταν ένας από τους αρχαγγέλους και μάλιστα ο ανώτερος όλων με το όνομα Εωσφόρος. Οι άγγελοι πλάστηκαν την πρώτη ημέρα που ο Κύριος έφερε το φως. Πλάσματα ανώτερα από κάθε άνθρωπο, δημιουργήθηκαν για να υμνούν τον Πατέρα τους και να μεταφέρουν την βούληση Του. Πρώτος ανάμεσα σε όλες τις τάξεις ήταν ο Εωσφόρος – αυτός που φέρνει το φως – το ον που μπροστά στον θρόνο Του είχε την θέση και την δύναμη να κοιτάζει το Είναι του Δημιουργού. “Το σώμα του το πνευματικό ήταν διάφανο, κρυστάλλινο, λουσμένο στο ίδιο το φως που πήγαζε από τον θρόνο της Μεγαλοσύνης. Τα χέρια του τα είχε απλωμένα σαν να αγκάλιαζε κάτι, σαν να αγκάλιαζε τον χώρο της επικράτειας που του είχε παραχωρήσει ο Δημιουργός, την απεραντοσύνη του κόσμου. Σύμβολα εξουσίας και δύναμης κοσμούσαν τα δάχτυλα του και στα νώτα του απλώνονταν οι πιο υποβλητικές φτερούγες που γνώρισαν ποτέ τα τάγματα των αγγέλων. Ένας πύρινος λωτός τον έντυνε από τα πόδια μέχρι την μέση, και από εκεί έφευγαν προς τα πάνω δυο τεράστια φλογισμένα πέπλα. Στην κεφαλή, σαν άλλη κορόνα δόξας και τιμής, δυο πάλλευκα υπέροχα στην αίσθηση, φτερά σχημάτιζαν τη δόξα του Υιού της Αυγής. Την μορφή του στεφάνωναν χιλιάδες μικρά και μεγάλα άστρα, χιλιάδες μικροί και μεγάλοι συνοδοί άγγελοι. Με σάλπιγγες, τύμπανα και κρουστά είχαν ως έργο τους να αναγγείλουν την είσοδο και την έξοδο του μεγάλου αρχηγού. Κι αυτός φαινόταν να στέκει ασυναγώνιστος μέσα στην απόλυτη ηρεμία του”. Αυτά ξέρουμε για τον Εωσφόρο σήμερα…

Αυτά μας έμαθαν δηλαδή και επειδή η ιστορία συνήθως γράφεται από τους ΄΄Νικητές΄΄ αυτά και λέμε. Η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική όπως λοιπόν προκύπτει από τα κείμενα ο Εωσφόρος των Αρχαίων Ελλήνων με τον Βιβλικό Εωσφόρο είναι δύο διαφορετικές οντότητες. Ο μεν της Αρχαίας Ελλάδας είναι μία ήρεμη θεότητα χωρίς αντιδικίες χωρίς μένητες και προπάντων καθόλου επαναστάτης ο δε της Παλαιάς Διαθήκης και της Καινής μετέπειτα είναι το άκρως αντίθετο του!!!Μόνο που εδώ βρίσκουμε κάποια λάθη επιμελώς κεκαλυμμένα. Ο Ησαΐας μόνο μία φορά προσφωνεί τον Διάβολο ως Εωσφόρο τέκνο της Αυγής!!!Τέκνο της Αυγής; Πάντως ο Ενώχ έχει διαφορετική άποψη επί της ονοματολογίας του Πεπτωκότα Αρχαγγέλου. Για την ακρίβεια μας πληροφορεί ότι το Όνομα αυτού ήταν Ξεκάθαρα Γελόδ Σαβόθ Αρχάγγελος της Φωτιάς -Είναι η πηγή της Θείας έμπνευσης στην τέχνη και την μουσική καθώς και της Αρμονίας του Σύμπαντος Πρώτος από όλους τους Αρχαγγέλους.!!! Ναι και εγώ μπερδεύτηκα. Είναι ένα όνομα που δεν το έχουμε ακούσει ποτέ και δεν το έχουμε διαβάσει ποτέ! Τουλάχιστον όχι σε γνωστά κείμενα ή αναφορές. Όπως θα θυμάστε στο πρώτο Βιβλίο του Ενώχ του εξιστορείτε ακριβώς πως εξέπεσαν οι άγγελοι από τον ουρανό και ποιοί ήταν αυτοί. Δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη Εωσφόρος ή Σατανάς ή έστω κάποιο άλλο όνομα που να μας έστω μοιάζει με αυτά τα ονόματα. Μόνο αυτό Γελόδ Σαβόθ Πρώτος από όλους τους Αρχαγγέλους. Λοιπόν μιλώντας πάντα επί προσωπικών συμπερασμάτων δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Εξάλλου είναι αυτός που τον έχει επιλέξει ο Θεός οπότε έχουν ένα ειδικό βάρος τα λεγόμενα του. Τότε γιατί εμείς τον αποκαλούμε είτε Εωσφόρο; Λοιπόν την απάντηση μας την δίνουν οι γνώσεις που μας μαθαίνουν. Τα παλιά χρόνια δεν είχαν όλοι την πολυτέλεια να μαθαίνουν γραφή ανάγνωση και να έχουν πρόσβαση σε συγγράμματα ή βιβλία; Η προφορική παράδοση ήταν η κυρίαρχη μέθοδος μεταβίβασης γνώσεων .Ήταν εύκολο λοιπόν προκειμένου να συνδεθεί  η Αρχαία Ελληνική Θρησκεία με κάτι που είχαν κοινό !!!Το τέκνο της Αυγής όπως αναφέρεται στην Βίβλο έγινε Εωσφόρος μιας που ο Εωσφόρος της Αρχαίας Ελλάδας ήταν κατά την μυθολογία τέκνο της Ήως=Αυγή!!! Το μόνο που έμενε ήταν να γίνει και γραπτώς όπως και έγινε και πλέον η Αρχαία Ελληνική πολυθεϊστική θρησκεία απέκτησε ένα σημείο επαφής με το κακό και άρα βρέθηκε και η δικαιολογία για την διαπόμπευσή της και σε συνδυασμό με τους διωγμούς που είχαν προηγηθεί κατά των απανταχού Χριστιανών από τους ειδωλολάτρες είχε βρεθεί και ο λόγος για τον οποίο τους έκαναν. Μην ξεχνάμε ότι η εκδικητική φύση του ανθρώπου καθορίζει πολλές φορές της πράξεις που θα ακολουθήσει. Άρα το συμπέρασμα που έχω καταλήξει είναι ότι αφενός ο Εωσφόρος που ξέρουμε δεν είναι αυτό που είναι και αφετέρου έχει παραποιηθεί και η Βίβλος για αυτόν τον σκοπό. Κακούς θεούς στην Αρχαία Ελλάδα είχαμε ένας από αυτούς και ο Μεφιστοφελής ο οποίος μπορούμε να πούμε ότι είναι ίδιος με τις Μεσαιωνικές απεικονίσεις του Σατανά και όχι τόσο με τον Πάνα όπως είθισται να λέγεται. Ήταν ο Θεός που περίμενε τους νεκρούς στα τάρταρα για να τους βασανίσει ανάλογα με το τι είχαν κάνει στην ζωή τους. Τους Χώριζε σε εννέα επίπεδα και αναλόγως τα εγκλήματά τους και την καταδίκη που τους είχε επιβληθεί από τους 3 Δικαστές – Κριτές του Κάτω Κόσμου (Ραδάμανθυς ,Μίνωας και Αιακός) πήγαιναν στο κατάλληλο βασανιστήριο. Κάτι ανάλογο δηλαδή με την Κόλαση του Δάντη! Το θέμα μας όμως δεν είναι τόσο το όνομα με το οποίο μας έγινε γνωστός ο Πεπτωκότας Αρχάγγελος αλλά το γιατί επαναστάτησε εναντίον του Δημιουργού του! Δημιουργού του; Ναι και ο Διάβολος δημιουργήθηκε και η δημιουργία του είχε κάποιον σκοπό! Μπορεί να μην μας αναφέρεται στην Βίβλο η δημιουργία τους αλλά κάπως εμφανίστηκαν και αυτοί στον κόσμο!

 

Τα αίτια της Πτώσης και ο Μελχιρεσά

Οι άγγελοι κατά τον Μέγα Βασίλειο δημιουργήθηκαν πριν από τον υλικό κόσμο, ενώ ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος συμπληρώνει πως δημιουργήθηκαν με κίνητρο την «εκστατική» του αγάπη και αγαθότητα, με σκοπό να συμμεριστούν ως λογικά όντα τη μακαριότητά του. Οι άγγελοι σύμφωνα με το Χριστιανισμό είναι μέρος του σύμπαντος κόσμου και ο κάθε άγγελος έχει την δική του ατομικότητα, χαρακτήρα και θέληση. Επίσης ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός προσπαθώντας να δώσει έναν ορισμό περί των αγγέλων αναφέρει ότι είναι φύσεις νοερές, αεικίνητες, αυτεξούσιες, ασώματες. Υπηρετούν τον Θεό και είναι κατά χάριν αθάνατες, που δεν περιορίζονται από το χρόνο και το χώρο, ενώ δεν έχουν φύλο. Παρ΄ όλη τη καθαρότητα και απλότητα της αγγελικής φύσης, οι άγγελοι είναι δεκτικοί της κακίας. Και εδώ είναι που θέλω να σταθώ στο ότι είναι δεκτικοί της κακίας. Της κακίας ποιού; Τι μπορούσε να κάνει έναν άγγελο κακό από την στιγμή που δεν υπήρχε κάτι για του το προκαλέσει; Εφόσον οι άγγελοι δημιουργήθηκαν από την αγάπη του Θεού τότε γιατί είναι ικανοί να νιώσουν την κακία; Ποτέ δεν το είχα καταλάβει αυτό. Επίσης ποτέ δεν είχα καταλάβει γιατί να είναι χωρισμένοι σε τάγματα αγγέλων! Με Αρχάγγελους Στρατηγούς και με Ιεραρχία αυστηρή και επιφορτισμένοι με το να μάχονται όλοι τους ένα μόνο εκπέσων τάγμα!!! Αυτή μου την απορία την έλυσα ποιο πάνω στην Αρχή. Ο Θεός είχε έναν εχθρό και επειδή οι εχθροί συνήθως συγκρούονται είτε άμεσα είτε έμμεσα τότε γεννήθηκε και η ανάγκη της δημιουργίας ενός στρατού ικανού να κάνει ζημιά στον αντίπαλο. Το ίδιο έχει κάνει και η αντίπαλη πλευρά μόνο που δεν δημιουργεί εκ του μηδενός τον στρατό της. Προσεταιρίζει τον στρατό του Θεού και μέσω αυτού του προσεταιρισμού προσπαθεί να νικήσει τον Θεό. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι οι άγγελοι δεν είναι άβουλα όντα τα οποία τυγχάνει να είναι αθάνατα και εξαιρετικά δυνατά. Έχουν ελεύθερη βούληση όπως και ο άνθρωπος άρα έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν εάν θα είναι με τον Θεό η όχι έστω και εάν είναι αυτός ο οποίος τους δημιούργησε. Το μόνο που δεν έχουν οι άγγελοι και έχουν οι άνθρωποι είναι το δικαίωμα της εξέλιξης. Ο άνθρωπος έχει την δυνατότητα να γίνει Θεός να φτάσει δηλαδή στην Θέωση ενώ ένας Άγγελος όσο δυνατός και αν είναι δεν μπορεί να γίνει ποτέ Θεός. Και εδώ είναι που έρχεται στο προσκήνιο ο Γελόδ Σαβόθ. Όντας ο Πρώτος από όλους τους Αρχαγγέλους πήγε στον Θεό και ζήτησε από αυτόν αντί να δημιουργήσει ένα καινούργιο γένος κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του να δώσει στους Αγγέλους την δυνατότητα να γίνουν Θεοί. Ο Θεός αρνήθηκε. Όντας φύση αλαζόνας και υπερόπτης και μην έχοντας δεχθεί την άρνηση του Θεού πάει και παρουσιάζεται στον αντίπαλο Θεό , εκείνον της καταστροφής και του θανάτου και κάνει μία συμφωνία. Εκείνος θα άλλαζε στρατόπεδο και θα γινόταν Υπέρμαχος του και το σπαθί που θα έφερνε την συντριβή του εχθρού του και εκείνος θα του έδινε την δυνατότητα να εξελιχθεί και να φτάσει στο να γίνει Θεό ίσος με εκείνον. Σίγουρα όντας Θεός και θα μπορούσαμε να πούμε η Προσωποποίηση του Θανάτου θα μπορούσε να εξαλείψει τον Γελόδ Σαβόθ εκείνη την στιγμή. Αλλά το να καταστρέψεις κάτι είναι πολλοί οι τρόποι για να γίνει. Αν αλλάξεις κάτι είναι σαν να το καταστρέφεις πόσο μάλλον όταν αλλάζεις το πρώτο δημιούργημα του εχθρού σου. Τότε έχεις πετύχει μία νίκη στον Πόλεμο. Ο ΜΗΟΩΝ έκανε δεχτό το αίτημα του Γελόδ Σαβόθ και μάλιστα του έδωσε και μια πρώτη γεύση αυτής της δύναμης. Έδωσε στον Αρχάγγελο την δυνατότητα να μετάσχει στην ουσία του Θεού να γνωρίσει την Δύναμη της καταστροφής και το Δικαίωμα να πάρει ένα μικρό μέρος από αυτήν. Πράττοντας αυτό ο Αρχάγγελος έγινε πλέον ο Μελχιρεσά που σημαίνει ΄΄Ο Βασιλιάς μου είναι ο Θάνατος΄΄ κάποιοι άλλοι το μεταφράζουν το Σκότος μετεξελίχθηκε λοιπόν  στον Αρχάγγελο του Σκότους και πλέον το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να προσπαθήσει να καταστρέψει την Ουράνια Βασιλεία. Τα υπόλοιπα τα ξέρουμε. Ο Μελχιρεσά υποκίνησε την επανάσταση στους κόλπους των Αγγέλων και ξέσπασε ο Πόλεμος των Ουρανών με τελικό νικητή τον Μιχαήλ και κατ’ επέκτασιν τον Θεό. Όλα αυτά εξιστορούνται στο Πρώτο Βιβλίο του Ενώχ και μας δίνει μια πολύ σαφή εικόνα για το τί έγινε τότε και το πως γεννήθηκε ο μεγαλύτερος εχθρός της Ανθρωπότητας, ο Μελχιρεσά.

 

SAMAN LYCAN

Οι δικές μου απαντήσεις στα σχόλια του άρθρου, μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


26 σκέψεις στο “ΜΕΛΧΙΡΕΣΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!! ALUCARD NOSFERATU ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!

 1. Skiroforion!!!!

  ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟ!!!! ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ!!!! ΙΣΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!!!! Η!;! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!;! ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!;! ΓΙΑΤΙ!;!

  ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΕ ΑΜΥΔΡΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΕΓΚΥΡΟ ΥΠΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ!!!!

  ΚΟΙΤΑ!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ….ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟ ΑΝ ΤΟ ΛΕΙ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ!!!!

  ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Πάντως Lycaon μέσα στην θεογονία δεν λέει πουθενα αυτή την φράση ο Ησίοδος.Τουλάχιστον όχι στο αρχαίο κείμενο.Για την ακρίβεια ο Ησίοδος το αναφέρει πρώτη φορά στον 116 στίχο ως εξής : Ή τοι μέν πρώτιστα Χάος γένετ’, αυτάρ έπειτα… και συνεχίζει μετά την υπόλοιπη Θεογονία. Ενημερωτικά το αναφέρω για να μην λέμε άλλα ντάλων και μπερδευόμαστε μεταξύ μας και χάνουμε την αρχη και το τελος.Αμα θες κάνε έναν κόπο και διάβασε την Θεογονία στο αρχαίο κείμενο να δεις εάν αυτά που λέω είναι αληθή η όχι.

  1. Skiroforion είναι ασήμαντη η λεπτομέρεια ….βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος… περιττό να σου εξηγήσω ότι ήδη έχω διαβάσει την θεογονία και το μόνο που ενδιέφερε ήταν να κρατήσω το νόημα και όχι στερεότυπη την φράση …….διατυπώνοντας την και με λακωνικότητα επειδή έκτακτα είχα μία δουλειά…

   1. Θα διαφωνήσω στο ότι είναι ασήμαντη η λεπτομέρεια.Είναι κλειδί αυτή η φράση η οποία ανοίγει πόρτες.Συγνώμη που επιμένω αλλά εξαιτίας αυτής της φράσης δεν έχουμε χάσει το δάσος αδερφέ.Αφού την έχεις διαβάσει θα ξέρεις ότι ο Ησίοδος αναφέρεται στο Χάος ως θεό και όχι ως στοιχείο άρα έχει πρόσωπο μιλάει για τον Χάος (αρσ.) λοιπόν και όχι για την κατάσταση του Χάους (ουδ.) που αναφέρεται ο Ενώχ!!! Είναι τεράστια η διαφορά και γι’αυτό και καταπιάνομαι με αυτήν την λεπτομέρεια γιατί είναι η ειδοποιός διαφορά σε όλα όσα έχουμε διαβάσει.Για αυτό επιμένω ξαναδιάβασε το κείμενο στα αρχαία και θα καταλάβεις την διαφορά αμέσως και θα δεις και μόνος σου μετά πόσο σημαντική είναι αυτή η λεπτομέρεια. Αυτά από εμένα φίλε μου να’σαι καλά.

     1. Lycaon!!!!!

      ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΜΑΛΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟ SKIROFORION!!!!!

      ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΘΡΟ ΟΠΟΣ ΛΕΣ ΜΕ ΠΟΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΕΝΩΕΙΣ!;!

      §4.8. Το απαρέμφατο που δεν συνοδεύεται από άρθρο χρησιμοποιείται ως υποκείμενο ισοδύναμο με ονομαστική:

      ΗΡΟΔ 3.81 ὁ μὲν εἴ τι ποιέει, γινώσκων ποιέει, τῷ δὲ οὐδὲ γινώσκειν ἔνι || διότι αυτός [ο τύραννος] ό,τι πράττει το πράττει εν γνώσει του, ενώ σε εκείνον [στον όχλο] δεν υπάρχει ούτε γνώση.

      ΘΟΥΚ 1.5.2 οἷς κόσμος [ἐστὶ] καλῶς τοῦτο δρᾶν || για τους οποίους είναι τιμή να κάνουν τέτοιες πράξεις επιδέξια.

      ΠΛ Μενεξ 247b εἶναι τιμὰς γονέων ἐκγόνοις καλὸς θησαυρός || για τους απογόνους είναι καλός θησαυρός το να υπάρχουν τιμές των προγόνων.

      ΠΛ Πολ 555c πλοῦτον τιμᾶν καὶ σωφροσύνην ἅμα ἱκανῶς κτᾶσθαι ἐν τοῖς πολίταις ἀδύνατον || δεν μπορεί να εκτιμούν τον πλούτο και ταυτόχρονα να αποκτήσουν οι πολίτες σε επαρκή βαθμό την αρετή του επιθυμητικού.

      ΛΥΚΟΥΡ 60 πόλεώς ἐστι θάνατος ἀνάστατον γενέσθαι || είναι θάνατος για τη πόλη το να εγκαταλειφθεί από τους κατοίκους της.

      ΛΥΣ 1.8 κράτιστονοὖν μοι εἶναι δοκεῖ ἐξ ἀρχῆς ὑμᾶς διδάσκειν πάντα τὰ γενόμενα καὶ παραλείπειν μηδέν || πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να σας εξιστορήσω όλα όσα έγιναν από την αρχή και να μην παραλείψω τίποτα.

      §4.9. Με άναρθρο απαρέμφατο ως υποκείμενο συντάσσονται, όπως διαφαίνεται από τα προηγούμενα παραδείγματα, κυρίως απρόσωπα ρήματα και ισοδύναμες προς αυτά εκφράσεις. Ειδικότερα:

      • Με άναρθρο τελικό απαρέμφατο ως υποκείμενο συντάσσονται τα ἔστι, ἔξεστι, δυνατόν ἐστι, οἷόν τέ ἐστι (= επιτρέπεται, είναι δυνατόν, μπορεί) και τα αντίθετά τους, τα δεῖ, χρή, ἀναγκαῖόν ἐστι (= πρέπει, είναι αναγκαίο), πρέπει, προσήκει (= αρμόζει), δοκεῖ, καλόν [κακόν], χαλεπόν, δίκαιόν ἐστι (= φαίνεται σωστό, είναι καλό [κακό], νόμιμο) κτό., γίγνεται, συμβαίνει, συμφέρει κτό.:

      ΗΡΟΔ 1.183 ἐπὶ τοῦ χρυσέου βωμοῦ οὐκ ἔξεστι θύειν || πάνω στον χρυσό βωμό δεν επιτρέπεται να γίνεται θυσία.

      ΠΛ Μεν 73c-e ἄρχειν οἷόν τ’εἶναι τῶν ἀνθρώπων || να μπορεί κανείς να κυριαρχεί στους ανθρώπους.

      ΞΕΝ ΚΑναβ 3.2.11 ἀγαθοῖς ὑμῖν προσήκει εἶναι || σας ταιριάζει να είστε γενναίοι.

      ΠΛ Μεν 90b δίκαιον ζητεῖν ἀρετῆς πέρι διδασκάλους είναι νόμιμο να ερευνήσει κανείς το σχετικό με τους δασκάλους της αρετής ερώτημα.

      ΠΛ Πολ 375d καὶ οὕτω δὴ συμβαίνει ἀγαθὸν φύλακα ἀδύνατον γενέσθαι || και έτσι προκύπτει ότι είναι αδύνατο να υπάρξει καλός φύλακας.

      ΘΟΥΚ 1.23.1 παθήματαξυνηνέχθη γενέσθαι ἐν αυτῷ [τῷ πολέμῳ] τῇ Ἑλλάδι, οἷα οὐχ ἕτερα ἐν ἴσῳ χρόνῳ || και έτυχε να πάθει η Ελλάδα σε αυτόν τον πόλεμο τέτοιες συμφορές όσες δεν έπαθε σε ίσο χρονικό διάστημα.

      • Με άναρθρο ειδικό απαρέμφατο ως υποκείμενο συντάσσονται λεκτικά ρήματα όπως λέγεσθαι, ἀγγέλεσθαι, μνημονεύεσθαι, ὁμολογεῖσθαι, νομίζεσθαι κτό.

      ΗΡΟΔ 3.26 ἐς τοῦτον τὸν χῶρον λέγεται ἀπικέσθαι τὸν στρατόν || λέγεται ότι σε αυτόν τον τόπο έφτασε ο στρατός.

      ΗΡΟΔ 6.138 νενόμισται ἀνὰ τὴν Ἑλλάδα τὰ σχέτλια ἔργα πάντα Λήμνια καλέεσθαι επικράτησε σε όλη την Ελλάδα τα ειδεχθή εγκλήματα να τα αποκαλούν Λήμνια.

      ΠΛ Φαιδ 72a ὁμολογεῖται ἄρα ἡμῖν καὶ ταύτῃ τοὺς ζῶντας ἐκ τῶν τεθνεώτων γεγονέναι || υπάρχει λοιπόν και ως προς αυτό το σημείο μεταξύ μας συμφωνία, ότι οι ζωντανοί προέρχονται από τους πεθαμένους.

      ΙΣΟΚΡ 4.23 ὁμολογεῖται τὴν πόλιν ἡμῶν ἀρχαιοτάτην εἶναι || αναγνωρίζεται ότι η πόλη μας είναι η πιο αρχαία.

      Τα συγκεκριμένα ρήματα όμως μπορούν να έχουν και προσωπική σύνταξη.

      ΘΟΥΚ 2.47.3 οὐ μέντοι τοσοῦτός γε λοιμὸς οὐδὲ φθορὰ οὕτως ἀνθρώπων οὐδαμοῦ ἐμνημονεύετο γενέσθαι || πουθενά δεν θυμόταν κανείς να παρουσιάστηκε τόσο φοβερή αρρώστεια ούτε να αφάνισε τόσους ανθρώπους.

      ΞΕΝ ΚΠαιδ 5.3.30 ὁ Ἀσσύριος εἰς τὴν χώραν ἐμβαλεῖν ἀγγέλλεται || αναγγέλεται ότι ο βασιλιάς της Ασσυρίας θα εισβάλει στη χώρα.

      §4.10. Το απαρέμφατο χωρίς άρθρο χρησιμοποιείται και ως κατηγορούμενο σε συνάρτηση με το ἐστί στην περίπτωση ορισμών (προπαντός σε φιλοσόφους όπως ο Πλάτων):

      ΠΛ Γοργ 476d τὸ δίκην διδόναι πότερον πάσχειν τί ἐστιν ἢ ποιεῖν; || το να τιμωρείται κάποιος είναι κάτι παθητικό ή ενεργητικό;

      ΠΛ Κρατ 408a τὸ δὲ λέγειν δή ἐστιν εἴρειν || το να μιλάει κανείς είναι το ίδιο με το να βάζει τις λέξεις σε μια σειρά.

      ΠΛ Θεαιτ 163d ἆρα τὸ ὁρᾶν οὐκ αἰσθάνεσθαι λέγεις; (χωρίς το λέγεις η φράση θα είχε: τὸ ὁρᾶν ἐστιν αἰσθάνεσθαι) || άραγε δεν λες ότι το να βλέπει κανείς σημαίνει [= είναι το ίδιο με το να] το να αντιλαμβάνεσαι; (το να βλέπει κανείς σημαίνει [= είναι το ίδιο με το να] το να αντιλαμβάνεται).

      §4.11. Το άναρθρο απαρέμφατο χρησιμοποιείται ως επεξήγηση σε ένα προηγούμενο ουσιαστικό ή μιαν αντωνυμία:

      ΟΜΗΡ Ιλ 12 243 εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης || ένα είναι το καλύτερο προφητικό σημάδι, να υπερασπίζεται κανείς την πατρίδα του.

      ΙΣΟΚΡ 4.38 ἀρχὴν μὲν ταύτην ἐποιήσατο τῶν εὐεργεσιῶν, τροφὴν τοῖς δεομένοις εὑρεῖν || πρόσφερε αυτήν ως πρώτη ευεργεσία, βρήκε δηλαδή τροφή για όσους την είχαν ανάγκη.

      ΠΛ Συμπ 192d ἆρά γε τοῦδε ἐπιθυμεῖτε, ἐν τῷ αὐτῷ γενέσθαι ὅ,τι μάλιστα ἀλλήλοις; || θέλετε μήπως αυτό; να μείνετε δηλαδή ενωμένοι όσο πιο σφιχτά γίνεται ο ένας με τον άλλον;

      ΞΕΝ ΚΠαιδ 4.1.15 μὴ πάθωμεν ἅπερ πολλοὺς μὲν λέγουσιν ἐν θαλάττῃ πεπονθέναι, διὰ τὸ εὐτυχεῖν οὐκ ἐθέλοντας παύσασθαι πλέοντας ἀπολέσθαι μήπως πάθουμε όσα ακριβώς λέγεται πως έχουν πάθει εκείνοι που ταξιδεύουν στη θάλασσα, που καταστράφηκαν δηλαδή προσπαθώντας να πλουτίσουν γιατί δεν ήθελαν να πάψουν να ταξιδεύουν στη θάλασσα.

      §4.12. Το απαρέμφατο χωρίς άρθρο χρησιμοποιείται ως αντικείμενο σε συνάρτηση με πολλές κατηγορίες ρημάτων. Τα κυριότερα από αυτά είναι:

      (α) Τα ρήματα που σημαίνουν τη σκέψη και την εκφορά της, όπως τα λογίζεσθαι, διανοεῖσθαι, τα λεκτικά λέγειν, φάναι, μνημονεύειν, ὁμολογεῖν κ.ά., τα δοξαστικά όπως το δοκεῖν, ἡγεῖσθαι, οἴεσθαι, νομίζειν, φαίνεσθαι, ὑποπτεύειν, κ.ά. Επίσης τα πυνθάνεσθαι, ὀμνύναι, ὑπισχνεῖσθαι, ἐλπίζειν, ἀπειλεῖν, αἰτιᾶσθαι, κ.ά. Το απαρέμφατο εδώ είναι κατά κανόνα ειδικό:

      ΞΕΝ ΚΑναβ 2.2.13λογιζόμενοι ἥξειν ἅμα ἡλίῳ δύνοντι ἐς κώμας τῆς Βαβυλωνίας χώρας || λογάριαζαν ότι θα φτάσουν με τη δύση του ηλίου σε κάποια χωριά της Βαβυλωνίας.

      ΠΛ Πρωτ 324b τοιαύτην διάνοιαν ἔχων διανοεῖται παιδευτὴν εἶναι ἀρετήν || έχοντας αυτά κατά νου σκέφτεται ότι η αρετή μπορεί να διδαχτεί.

      ΠΛ Γοργ 470e τὸν μὲν καλὸν κἀγαθὸν ἄνδρα καὶ γυναῖκα εὐδαίμονα εἶναί φημι, τον δὲ ἄδικον καὶ πονηρὸν ἄθλιον || θα πω ότι ο ολοκληρωμένος άνδρας και η γυναίκα με αρχοντιά είναι ευτυχισμένος, ο άδικος και ο ανήθικος δυστυχισμένος.

      ΗΡΟΔ 1.34 Κροῖσος ἐνόμιζε ἑωυτὸν εἶναι ἀνθρώπων ἁπάντων ὀλβιώτατον || ο Κροίσος πίστευε πως είναι ο πιο ευτυχισμένος από όλους τους ανθρώπους.

      ΗΡΟΔ 1.8 οὔ σε δοκέω πείθεσθαι δεν νομίζω πως πείθεσαι.

      ΞΕΝ ΚΑναβ 1.3.1 ὑπώπτευον ἤδη ἐπὶ βασιλέα ἰέναι || υποπτεύονταν πλέον ότι πήγαιναν εναντίον του βασιλιά της Περσίας.

      ΗΡΟΔ 1.62 ἐπύθοντο αὐτὸν πορεύεσθαι ἐπὶ τὸ ἄστυ || έμαθαν ότι βαδίζει προς την πόλη.

      ΞΕΝ Ελλ 5.4.7 ἠπείλησαν ἀποκτεῖναι ἅπαντας || απείλησαν ότι θα τους σκότωναν όλους.

      ΠΛ Πρωτ 333d τὸν λόγον ᾐτιᾶτο δυσχερῆ εἶναι || διατεινόταν ότι η πρόταση ήταν δύσκολη.

      ΛΥΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΤΣΙ!;! ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Polyidos!!!!!

  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ:

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ Ο ΜΕΓΗΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΗΜΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝ-Η-ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΗΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΗΜΠΑΝ!!!! ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΑΝ-Η-ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!!!!! ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!!!!

  ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΙΜΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ Μανητοϋ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΡΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!!

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟ!!!! ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΜΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!!! ΕΧΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΓΟΛΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΣΚΕΠΗ!!!! ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΥΜΝΗ!!!! ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟ!!!! ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΑΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝ-Η-ΤΟΥ!!!! ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΘΟΝΗ!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΝΑ ΔΙΑΧΗΤΟ ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ ΒΓΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΗ ΛΙΜΝΗ ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΦΥΛΛΑ ΜΠΡΟΥΤΖΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑΛΙΣΜΕΝΑ!!!! ΚΑΘΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΤΖΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΣΑΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΥΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΑΥΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ Η ΝΑ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΜΑΝ-Τ-ΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΟ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΣΟ ΔΥΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΤΑΔΙΑ!!!! ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΜΑ ΠΟΛΥ ΛΥΤΟ!!!!

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΘΡΑ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. SAMAN ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΧΜΜ!!! ΝΑΙ ΟΚ. ΑΠΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΦΩΣ ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΔΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΣΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΓΩ. ΝΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ. ΟΚ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΤΑΝ ΑΝΤΥΛΗΦΘΗΚΑ ΟΤΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ, ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ; ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΑΝ ΕΝΑ ΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΝΟΗΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟ ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΑΝ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΤΙ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ;

  1. teacher!!!!

   ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!;!

   ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΥΣ!!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!!!! ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ:

   ΧΑΟΣ= ΤΙΠΟΤΑ=ΑΝΗΠΑΡΞΙΑ=ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΚΕΝΟ=ΤΟ ΣΚΩΤΟΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ=Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΡΗΜΙΑ=ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΕΝΟ=ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

   ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!! ΟΜΟΣ!!!!

   ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!! ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!;! ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΥΦΘΕΙ!!!!

   ΤΩΡΑ!!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ!!!! ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!! ΑΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!!! ΚΑΤΑ ΕΜΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ!!! ΤΩΡΑ ΟΠΟΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ( ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΟ )!!!! ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΝΔΡΟΕΙΔΗ ΟΠΟΥ ΝΑ ΜΙΑΖΟΥΝ Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ( ΝΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΙΟΣΗ ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!!! ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΕ ΕΦΟΣΟΣΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ!!!! ΕΚΕΙ ΞΕΚΕΙΝΑΝΕ ΟΛΑ!!!! ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ!!!! ΠΟΛΕΜΟΙ!!!! ΖΗΛΙΑ!!!! ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ!;! ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΝΔΡΟΕΙΔΗ ( ΙΕΡΑΤΕΙΑ!;! ) ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΟΤΙΟΥΝΤΑΙ!!!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ!!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΘΕΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΧΙ!!!! ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΜΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟ ΕΓΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΥΓΑ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΟΠΟΤΕ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΖΩΗ!!!! Ο ΖΩΩΔΟΤΗΣ!!!!

   ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ….ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΜΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!!! Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΟΙΣΤΗΧΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 5. teacher!!!!

  ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΝΕΙ!;!

  Α) Η Θεωρία του Χάους είναι ένας τομέας στα μαθηματικά, με διάφορες εφαρμογές σε κλάδους επιστημών όπως η φυσική, η μηχανολογία, τα οικονομικά και η βιολογία. Η θεωρία του Χάους μελετά τη συμπεριφορά ορισμένων μη γραμμικών δυναμικών συστημάτων, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στις αρχικές συνθήκες, ένα αποτέλεσμα το οποίο ευρέως αναφέρεται ως το φαινόμενο της πεταλούδας. Μικρές διαφορές στις αρχικές συνθήκες (όπως αυτές που οφείλονται σε σφάλματα στρογγυλοποίησης σε αριθμητικούς υπολογισμούς) αποδίδουν πολύ διαφορετικά αποτελέσματα για τα δυναμικά συστήματα, καθιστώντας τη μακροπρόθεσμη πρόβλεψη αδύνατη σε γενικές γραμμές. Αυτό συμβαίνει παρ’ όλο που αυτά τα συστήματα είναι αιτιοκρατικά (“ντετερμινιστικά”), πράγμα που σημαίνει ότι η μελλοντική συμπεριφορά τους καθορίζεται πλήρως από τις αρχικές συνθήκες τους, χωρίς να εμπλέκονται τυχαίες παράμετροι.Με άλλα λόγια, η ντετερμινιστική φύση αυτών των συστημάτων δεν τα κάνει προβλέψιμα. Αυτή η συμπεριφορά είναι γνωστή ως ντετερμινιστικό χάος, ή απλά χάος. Αυτό συνοψίζεται από τον Έντουαρντ Λόρεντζ ως εξής:
  Χάος: Όταν το παρόν καθορίζει το μέλλον, αλλά η προσέγγιση του παρόντος δεν προσδιορίζει κατά προσέγγιση το μέλλον.
  Χαοτική συμπεριφορά μπορεί να παρατηρηθεί σε πολλά φυσικά συστήματα, όπως ο καιρός,η ατμόσφαιρα, το ηλιακό σύστημα, οι τεκτονικές πλάκες, τα οικονομικά συστήματα και η εξέλιξη (μεταβολή) των πληθυσμών.
  Επεξήγηση μιας τέτοιας συμπεριφοράς μπορεί να επιδιωχθεί μέσω της ανάλυσης ενός χαοτικού μαθηματικού μοντέλου, ή μέσω αναλυτικών τεχνικών όπως recurrence plots (οικόπεδα υποτροπής) και χάρτες Πουανκαρέ.
  Τα συστήματα που παρουσιάζουν μαθηματικό χάος είναι ντετερμινιστικά και επομένως εύτακτα υπό μια έννοια. Αυτή η τεχνική χρήση του όρου “χάος” διαφωνεί με την καθομιλουμένη, στην οποία το χάος υποδηλώνει την παντελή έλλειψη τάξης. Όταν λέγεται ότι η θεωρία του χάους μελετά ντετερμινιστικά συστήματα, είναι απαραίτητο να αναφέρεται και το συγγενές πεδίο της φυσικής που λέγεται Κβαντική θεωρία του Χάους και μελετά μη αιτιοκρατικά συστήματα σύμφωνα με τους νόμους της Κβαντομηχανικής.

  Β) Χάος, η προσωποποίηση του πρώτου από τα αρχέγονα θεϊκά στοιχεία του Ησίοδου στην Θεογονία. Κατά τους Ορφικούς, το δεύτερο στοιχείο μετά τον Κρόνο

  Γ) Η κατάσταση πριν από την ύπαρξη του κόσμου, και στη συνέχεια το διάστημα, το κενό, ό αμέτρητος χώρος, το άπειρο, αυτό που δεν συλλαμβάνει το ανθρώπινο μυαλό, το χωρίς τέλος, η άβυσσος, το βάραθρο, το ζοφερό νέφος της ανυπαρξίας, η “Prima Materia” (πρώτη ύλη) των αλχημιστών!!!

  Ordo ab Chao -Tάξη από το Χάος

  ΑΝ ΟΜΟΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!

  ΧΑΟΣ = χάος < αβέβαιης ετυμ. πιθανόν χάϊος και χαός ( στην αρχαιότητα ο αγαθός, ο ανώτερος, ο από πάνω ) χαίνω!!!! ΟΜΟΣ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΗΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ!;! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΩΤΑΔΙ Η ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΛΥΓΑ ΛΟΓΙΑ!;! ΠΟΛΥ ΘΕΟΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΗΣΜΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΩΣ ΣΚΩΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!!!! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΣΚΩΤΑΔΙ ΚΑΙ ΕΓΕΝΝΕΤΟ ΦΩΣ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΩΤΑΔΙ ΠΡΟ ΗΛΘΕ ΤΟ ΦΩΣ!!!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΕΣ ΣΚΩΤΑΔΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΕ Η ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΗ: << ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΑΟΤΙΚΟ ΣΚΩΤΟΣ >> ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΚΩΤΑΔΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΚΩΤΕΙΝΟ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΧΑΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!!!! ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟ ΘΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΤΟ ΑΒΒΥΣΑΛΕΟ ΤΟ ΑΝΗΠΑΡΚΤΟ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

  Η ΛΕΞΗ ΧΑΣΜΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΕΝΑΝ ΚΑΡΚΑΡΟ Η ΕΝΑ ΦΑΡΑΓΓΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΩ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΟΛΟ!;! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ Η ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ!!!!

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΣ!!!!

  ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΗΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΧΙΡΕΣΑ!!!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ!!!! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΗΔΑΜΗΝΟ!!!!

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΙΟΣΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΩΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ!!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΦΥΛΗ ΖΩΗΣ!;! ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!;! ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΑΡΑ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΦΥΗ ΟΝΤΑ!!!! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΝΗΖΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ!!!! ΟΠΟΤΕ ΛΕΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ!!!! ΟΜΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!;! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ!;!

  ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΑΚΡΙΑ!!!! ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΒΑΜΠΙΡ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΓΩΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ!!!! ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!! ΣΚΩΤΟΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!! ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΨΥΧΑΓΟΓΙΑΣ ΟΠΟΣ Π.Χ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!! ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΥΗ ΠΟΛΥΤΙΣΜΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!! ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ …ΑΝ ΕΧΟΥΝ!!!!

  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ….!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

  1. Παίδες το χάος προέρχεται από το ρήμα χέω που είναι το αρχικό στοιχείο της κοσμογονίας «Εν αρχή ην το Χάος» κατά τον Ησίοδο. Τρία στοιχεία όμως συνυπάρχουν, το Χάος, η Γαία και ο Έρως. Παρεμπιπτόντως και από τον αρχαίο Έλληνα συγγραφέα Πλούταρχο είχα διαβάσει ότι συμβολίζει το υγρό στοιχείο στο βιβλίο του (στους πρώτους στοίχους) με τίτλο : πότερον ύδωρ η πυρ χρησημώτεον !

 6. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ. ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ Η ΛΕΞΗ ΧΑΟΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΧΑΣΜΑ, ΤΟ ΑΜΟΡΦΟ ΑΠΕΙΡΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΥΣ. Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ “ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ” ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΛΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΠΟΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ; ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ; ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Η ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙ. ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠ΄ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ; ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.
  ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ.

 7. ΑLUCARD NUSFERATU!!!!

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΙΣΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΚΩΤΑΔΙΣΤΗΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΤΑΝΗΣΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΑ ΟΛΥΓΑΡΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΧΝΟΤΑ ΕΙΔΕΟΔΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ!!!

  ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ!!!! ΤΟΣΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΝΕ!!!!

  ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΗΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕ AN ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 153.000 ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΟΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΜΠΕΛΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!!

  ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΧ!!!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΝΕ!!!!

  ΤΩΡΑ!!!! ΜΕΛΧΙΡΕΣΑ Η ΕΩΣΦΟΡΟΣ Η ΣΑΤΑΝΑΣ Η ΒΕΛΖΒΟΥΛ Η ΑΜΠΑΩΟΘ Η ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΩΤΟΥΣ Η Ο ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΜΥΓΩΝ Η ΤΡΑΓΟΠΟΔΑΡΟΣ Η ΛΟΥΣΙΦΕΡ Η ΓΙΑΝΑΑΘ Η ΛΕΓΕΟΝΑ Η ΝΑΧΤΡΑΘΟΥΜ Η ΚΟΛΧΕΡΑΜ Η ΛΥΧΝΗΣΤΗΣ Η ΟΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΛΕΧΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΩΤΑΔΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ ΣΤΑ ΠΑ….. ΜΟΥ!!!! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΛΑΛΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!! ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!!! ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΣΑΝ ΤΟΣΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΛΑΛΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!

  ΟΠΟΤΕ!!!!

  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΑΤΕΛΙΟΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΡΧΗΚΟ ΟΝΟΜΑ ΩΣ ΜΕΛΧΙΡΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΠΟΣ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!!

  << ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΝΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΕΧΡΙΤΗ!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΟΣΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ!!!! ΜΑΡΤΗΣ ΜΟΥ Ο ΜΑΝ Η ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΩ >>!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 8. ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ….ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ Κ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΠΟΡΤΑ Κ ΚΡΑΤΑΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΕΣ!!!
  ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ Κ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ..ΣΤΡΙΒΕΙΣ Κ ΛΕΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!!!!
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ…;;; ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
  Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ!!! ΟΠΩΣ Κ ΜΕ ΕΝΩΧ!!! ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ….Κ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΤΩ Κ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ (ΠΟΥ
  ΕΙΝΑΙ Κ ΣΩΣΤΟ) ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ Κ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΝΑ
  ΖΟΥΣΑ -ΜΕ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!!

  1. someone!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΛΗΖΟΥΜΕ!!!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ!!!! ΟΜΟΣ!!! ΘΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ…..;

   …..3….5….7…9….12…23…..ΤΑ ΜΥΛΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΥΔΩΝ….ΤΟ ΠΥΘΟΝΙΟ ΑΝΔΡΟ….ΔΗΛΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΡΑ….ΕΚ ΘΕΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΝ…. ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ Ε ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΜΑΣ Ε…. ΕΩΣΦΟΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΣΤΡΟΣΚΙΟΔΗΣ ΟΛΟΓΡΑΜΑ…. ΕΚ ΤΟΥ ΖΕΥΣ Η ΤΟΥ ΔΙΟΣ( !;! )…. ΚΑΙ ΟΜΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ….ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΟΝΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ ΕΡΧΟΜΟΣ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ…. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ 7656….9988..44… Ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΙ0ΟΝΕΙΡΟΚΤΗΤΗΣ ( ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΛΕΞΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗ !;! )….. ΕΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΛΑΝΟΜΑ….!!!!

   ΙΣΩΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΑ….

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση