PARANORMAL RESEARCH CREW- GREEK GHOSTHUNTERS!!!! ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

PARANORMAL RESEARCH CREW- GREEK GHOSTHUNTERS!!!!

ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ!!!!

Mια αξιόλογη ιστοσελίδα όπου προσπαθεί και έχει καταφέρει πολλά στο χώρο του μεταφυσικού είναι η PARANORMAL RESEARCH CREW –GHOSTHUNTERS ( ΠΑΡΑΝΟΡΜΑΛ ΡΕΣΕΡΤΣ ΚΡΟΥ – ΓΚΟΟΥΣΤ ΧΑΝΤΕΡΣ ) =  ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ –  ΚΥΝΗΓΟΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ!!!!

Οι ίδιοι δηλώνουν τα εξής:

<< Είμαστε μια ερευνητική ομάδα που ασχολείται με το μεταφυσικό , ερευνούμε μέρη που παρατηρούνται περίεργα φαινόμενα ή ακούγονται ιστορίες για μεταφυσικές δραστηριότητες. Χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό για την καταγραφή περίεργων φαινομένων. Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για όλους εσάς που ασχολείστε με τον τομέα του μεταφυσικού και γενικά για όσους σας αρέσει η περιπέτεια και θέλετε να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα >>.

Για εμάς εδώ στην ΙNVISIBLE LYCANS TEAM  όλη αυτή η ομάδα είναι αξιέπαινη για τις προσπάθειες τις οποίες και καταβάλει στην έρευνα του μεταφυσικού!!!!

Επίσης αναφέρουν τα εξής:

<< Περίεργες δυνάμεις, φωνές καταγεγραμμένες σε άλλες συχνότητες τρελά φαινόμενα και άυλες οντότητες , γνωστά ως μεταφυσικές δραστηριότητες.

Το Paranormal Research Crew καταγράφει και μελετά φαινόμενα πέρα από τα όρια της φυσικής της κοινής λογικής , φαινόμενα που αν δεν είσαι ανοιχτόμυαλος θα αρνηθείς που απλά με μια λέξη τρελά θα τα πεις. Αν δεν πιστεύεις δικαιολογίες χιλιάδες θα βρεις και η πρώτη σου κουβέντα ΄’στημένα΄΄θα πεις .

Αν είσαι ψαγμένος, ενημερωμένος και καλά διαβασμένος αν έχεις νιώσει ή έχεις βιώσει μεταφυσικές δραστηριότητες που κανείς απάντηση δεν σου έχει δώσει  εμείς είμαστε εδώ μοιράσου την ιστορία σου μαζί μας και αν θέλεις πολύ να ασχοληθείς γίνε ερευνητής μας >>.

Αυτοί οι ερευνητές έχουν κάνει κάποιες έρευνες σε ότι έχει να κάνει με φαντάσματα και έχουν καταφέρει αρκετά αξιέπαινα πράγματα. Υπάρχουν πολλά βίντεο τους στο διαδίκτυο όπου κάποιος μπορεί να δει!!!! Εμείς θα σας δείξουμε δυο τρία από αυτά με την άδεια τους πάντα!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3n4bR_KVkFw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jqAIt7VE_rg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vsIDJqGTPfs[/youtube]

 

Εμείς από πλευρά μας ευχόμαστε ότι καλύτερο για την Ελληνική αυτή ομάδα η οποία είναι αξιέπαινη!!! Να ευχηθώ προσωπικά στον Γιώργο Δημακόπουλο ( ιδρυτή της ομάδας αυτής ) ότι καλύτερο!!!!

SAMAN LYCAN

Ο δρόμος που ακλουθήσατε του μεταφυσικού Γιώργο είναι δύσκολος!!!! Όχι από πλευράς να βρεις κάτι το μεταφυσικό αυτό είναι εύκολο!!!! Αλλά το να αποδείξεις την ύπαρξη του!!!! Και αν το κάνεις ( όπως το έχετε κάνει εσείς εκεί ) θα υπάρξουν σίγουρα οι << Κόρακες >> που θα αρχίσουν τον χλευασμό και την ειρωνεία!!!! Κάντε αυτό που κάνετε….. με σεβασμό και προσοχή, μην ακούτε τα κραξίματα των γύρω!!!! Συνεχίστε!!!! Χαιρετώ την ομάδα σου όλη από την μακρινή Ουκρανία που βρίσκομαι για κάποιες έρευνες!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 


4 σκέψεις στο “PARANORMAL RESEARCH CREW- GREEK GHOSTHUNTERS!!!! ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ!!!!

 1. Μπράβο στην ομάδα που κάνει τις έρευνες του μεταφυσικού αλλά μπράβο και σε σένα Saman για το υπέροχο άρθρο σου. Σχετικά με αυτό το μεγάλο θέμα του μεταφυσικού θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν ένα στα τόσα πολλά σχετικά (με το άρθρο) βίντεο που υπάρχουν στο youtube (που τα περισσότερα μοιάζουν με αληθινά αλλά είναι ψεύτικα) το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=nYeSDqXkaGg αν είναι αληθινό ή είναι απλά μια απάτη. Να είστε όλοι καλά και καλή συνέχεια.

  1. Researcher!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΕΙ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ!!!!

   ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ!!!!

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ << ΡΗΓΜΑΤΟΣ >> ΣΤΟ ΠΛΕΩΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΕGAPOLISOMANCY!!!! ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ MEGAPOLISOMANCY ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ << ΠΛΗΡΟΜΑΤΑ >> ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΗΓΜΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ……ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ MEGAPOLISOMANCY EIΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ!!!! ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝ ΑΡΧΑΙΟ MEGAPOLISOMANCY ΟΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΣΤΥΚΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΦΕΡΕΣ ΠΑΙΧΝΗΔΙ CULT!!!!

   Η ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!! ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!

   ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!!!! ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΑ ΣΤΕΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΓΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ……

   ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ MEGAPOLISOMANCY…..

   NA ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Saman Lycan
    Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Εγώ δεν πιστεύω να είναι ψεύτικο αυτό το βίντεο. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο βίντεο στο youtube οπότε είναι μοναδικό αλλά και σπάνιο. Το να είναι ένα < > και όχι κάποιο φάντασμα ή ακόμα και δαίμονας είναι το πιο πιθανό διότι αυτά δεν αντιδρούν έτσι. Άμα κάνω λάθος διόρθωσε με αλλά και άμα έχεις να προσθέσεις κάποιο άλλο στοιχείο που να σε οδηγεί στο συμπέρασμα στο ότι έχει να κάνει με Megapolisomancy ενημέρωσε με. Τα άρθρα σου τα έχω διαβάσει και θα τα ξαναδιαβάσω για να καταλάβω κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνονται με το πρώτο διάβασμα. Θέλω επιπλέον να σε ρωτήσω εάν τελικά θα φτιάξεις άρθρο με περισσότερες πληροφορίες για τους Κάρνακες ή Σεντίμ που είχες αναφέρει πιο παλιά. Είναι πραγματικά άλλο ένα ενδιαφέρον θέμα.
    Να είσαι επίσης πάντα καλά.

Αφήστε μια απάντηση