ΜΕΣΗ ΓΗ-ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ-ΚΟΙΛΗ ΓΗ!!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ !!! ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ !!! ΚΟΙΛΗ ΓΗ !!!

Όπως και να την αναφέρετε έχει την ίδια ερμηνεία, πολλά έχουν γραφτεί για τις θεωρίες της αλλά και γράφονται. Εδώ και παρά πολλά χρόνια πιστεύω σε αυτές τις θεωρίες και ψάχνω σε όλο τον κόσμο να βρω και εγώ αποδείξεις για τις θεωρίες αυτές!! Θα με ρωτήσετε εύλογα βρήκες κάτι!! Ναι παρά πολλές αποδείξεις τις οποίες και καταθέτω στις αναφορές μου Μέση γη. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει σε άλλους όχι, σε κάποιους άλλους μπορεί να φαίνονται τρελά και ανισσόροπα αυτά τα οποία λέω!!

Γυρίζοντας πολλά μέρη στον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα γοητευμένος από κάποιους ερευνητές Έλληνες αλλά και ξένους έμαθα πολλά είδα πολλά έμπλεξα σε καταστάσεις που δεν ήταν ευχάριστες, τραυματίστηκα μέσα σε σπήλαια ψάχνοντας για εισόδους για την μέση γη. Χάθηκα σε τούνελ και πίστευα ότι δεν θα ξαναδώ το φως της μέρας, έχω μπει σε απίστευτα μέρη που τώρα που τα αναλογίζουμε στάθηκα πολύ τυχερός που δεν έπαθα κάτι, δηλαδή να αφήσω τα κόκαλα μου και εγώ όπως σε κάποια μέρη που πήγα και τα είχαν αφήσει άλλοι πιο μπροστά από εμένα!! Δεν παρακινώ κανέναν να μπαίνει σε σπήλαια, τούνελ, η αρχαία λατομία γιατί είναι πολύ επικίνδυνα να χάσει κάποιος την ζωή του!! Αν είναι να το κάνετε να  ενημερώσετε κάποιον δικό σας που θα είστε σε πιο σημείο, να είστε τουλάχιστον πενταμελείς ομάδα, και να μην λυπηθείτε τα έξοδα για τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα διαθέτετε γιατί αυτός θα είναι η εγγύηση σας σε αυτά τα μέρη, και τέλος είναι καλύτερα να πάρετε άδεια από την αρχή της  κάθε  περιοχής για να μπείτε σε σπήλαια τούνελ ή λατομία κ.τ.λ.

Σας παραθέτω από τις περιοδείες που έχω κάνει για τις προσωπικές έρευνες κάποιες από τις χιλιάδες φωτογραφίες που διαθέτω ανά τον κόσμο για το θέμα της μέσης γης! Είναι από σπήλαια, τούνελ, πηγάδια , αλλά και τούνελ!! Αργότερα εκτός από αυτό το βίντεο θα αναρτήσω με όλα τα Ελληνικά μέρη που έχω πάει, με αποτέλεσμα γνωστών σπηλαίων, λατομείων, και τούνελ, αλλά και άγνωστα σχεδόν σε όλους …… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

 

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ-ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ-ΚΟΙΛΗ ΓΗ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση