ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! Part 35 ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! Part 35

 ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ!!!

 Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρω κάποια πράγματα που για πολλούς είναι άγνωστα, ίσως κάποια να τα έχετε ακούσει σαν ιστορίες, μα από την στιγμή που υπάρχουν σε ιστορικές αποδείξεις είναι γνήσια και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο.

H ονομασία Agartha ( Αγκάρθα ) έχει δωθεί από τους Θιβετιανούς καλόγερους στο παρελθόν, αλλά και ότι οι υπόγειες πόλεις της Agartha κατασκευάστηκαν από τους Άτλαντες ως πρόσφυγες από το ραδιενεργό νέφος που δημιουργήθηκε από τον πυρηνικό πόλεμο που έγινε τότε….

Αναφέρεται επίσης στη θεωρία Huguenin ( Χαγκουενίν )ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι ήταν Ατλάντια αεροσκάφη που έφεραν στο υπόγειο κόσμο πριν από την καταστροφή που βύθισε την Ατλαντίδα. Η εγκατάλειψη της πρώην χώρας τους έγινε πάνω από το τετράπλευρο ιερό βουνό στο κέντρο της Ατλαντίδας (Ολύμπου ή Meru) και αργότερα από τις κόλουρες τετραγωνικές πυραμίδες της Αιγύπτου και του Μεξικού και το ταξίδι τους προς τον ουρανό πάνω από το Rainbow Bridge ( Γέφυρα του ουράνιου τόξου )που βρίσκεται στο Aurora Borealis, το οποία και τους οδήγησε μέσα από το πολικό άνοιγμα, για την νέα τους χώρα την Walhalla ( Γουαλχάλα ), αλλά και στα χρυσά παλάτια της πόλης της Σιαμπάλα, πρωτεύουσα της Agharta, στον υπόγειο κόσμο.

Αυτή η μετανάστευση των Ατλαντίων θεών-ηγετών στον υπόγειο κόσμο, πριν από την καταστροφή της Ατλαντίδας, αναφέρθηκε από την μυθολογία των Τευτόνων  ως « Gotterdamerung »  ( Γκοτερνταμερούνγκ ) ή Λυκόφως των Θεών. Έκαναν το ταξίδι τους με ιπτάμενους δίσκους, που ήταν Ατλάντια αεροσκάφη.

Στις μέρες της Ατλαντίδας, οι ιπτάμενοι δίσκοι πέταγαν στην εξώτερη ατμόσφαιρα της Γης, μετά την είσοδο τους στο υπόγειο κόσμο συνέχισαν να πετάνε στην εσωτερική ατμόσφαιρα στο κοίλο εσωτερικό του. Μετά την έκρηξη ατομικής Χιροσίμα το 1945, αυξήθηκαν και πάλι στην επιφάνεια σε αριθμούς, επιδιώκοντας να αποτρέψουν μια πυρηνική καταστροφή….

Η τραγωδία που έπληξε την Ατλαντίδα ήταν λόγω της επιστημονικής ανάπτυξης της, πράγμα που την έκανε να τρέχει πολύ πιο μπροστά από την ηθική ανάπτυξη της, με αποτέλεσμα με έναν πυρηνικό πόλεμο, ο οποίος ήταν υπαίτιος να θερμάνει το κλίμα, αλλά και να είναι υπεύθυνος για το λιώσιμο των πολικών πάγων και έφερε ένα καταπληκτικό κατακλυσμό που βύθισε την ήπειρο αυτή. Μια ομάδα επιζώντων, με επικεφαλής τον Νώε(!;!), βρήκαν καταφύγιο στις ορεινές περιοχές της Βραζιλίας (στη συνέχεια την Ατλάντια αποικία ), όπου και κατασκευαστήκαν υπόγειες πόλεις, που συνδέονται με σήραγγες με την επιφάνεια.

Σύμφωνα με τον απολογισμό του Πλάτωνα, η Ατλαντίδα βυθίστηκε από μια σειρά από κατακλυσμούς, που το αποκορύφωμα της έγινε περίπου 11.500 χρόνια πριν. Τέσσερα εκατομμύρια από τους κατοίκους έχασαν τη ζωή τους. Εκείνοι που ήταν περισσότερο τυχεροί και είχαν προειδοποιηθεί έγκαιρα διέφυγαν στη Βραζιλία, όπου όπως υποστηρίζεται, οι ίδιοι ή οι απόγονοί τους ζουν ακόμη σε υπόγειες πόλεις….

Στο πλαίσιο αυτό, είναι ενδιαφέρον να αναφερθώ στο βιβλίο του Ιουλίου Βερν, «ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ», που παρουσιάζει μια παρόμοια αντίληψη του σχηματισμού της γης, όπως έκανε το βιβλίο του Γκάρντνερ με παρόμοιο όνομα!!!!

Αυτή η γκραβούρα είναι από την πρώτη έκδοση του βιβλίου του Ιούλιου Βερν. Η από κάτω είναι από το « Σπήλαιο των Κρυστάλλων ». Είναι σύμπτωση ή ο Ιούλιος Βερν πράγματι είχε συναντήσει κάτι παρόμοιο ή του το είχαν εξιστορήσει…..

Ο Βερν περιγράφει μια ομάδα από εξερευνητές που εισήλθαν σε ένα ηφαιστειακό άξονα, όπου ταξιδεύουν για μήνες για να φτάσουν τελικά στο κοίλο κέντρο της γης, εκεί βρήκαν έναν νέο κόσμο με το δικό του ήλιο να φωτίζει, τους ωκεανούς, τη γη και ακόμα και τις πόλεις με καταγωγή της Ατλαντίδας!!! Ο Βερν πίστευε ότι πριν από την καταστροφή της Ατλαντίδας, μερικοί από τους Άτλαντες δραπέτευσαν και ιδρύσαν υπόγειες πόλεις στο κοίλο κέντρο της γης. Δεδομένου ότι οι περισσότερες από τις προβλέψεις του Βερν αργότερα επαληθεύτηκαν, είναι πιθανό ότι και αυτό το ζήτημα θα  επαληθευτεί επίσης,  αλλά όχι από την είσοδο ενός ηφαιστειακού άξονα, αλλά από μια εναέρια εκστρατεία μέσω των πολικών ανοιγμάτων στο κοίλο εσωτερικό της γης. Την τελευταία δεκαετία υπάρχει ένα πρόγραμμα μεταξύ Αμερικής – Ρωσίας για να βρουν τα ανοίγματα των Πόλων, μετά από πολλές έρευνες χωρίς να καταφέρουν κάτι, διαπίστωσαν ότι τα ανοίγματα κρύβονται εσκεμμένα από ολογραμματική πραγματικότητα δείχνοντας στο επίμαχο σημείο που ψάχνουν ότι υπάρχει πάγος!!!! Τέλος του 2013 θα ξεκινήσει μια τεράστια αποστολή και από τις δυο χώρες με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό η οποία θα είναι επίγεια ώστε να καταφέρουν να βρουν τις τρύπες των Πόλων για να εισέρθουν στο εσωτερικό της Γης ( Όχι ότι δεν έχουν βρει πύλες ή κάτι άλλο ή ακόμα και τα ανοίγματα άλλα προσπαθούν να μπερδέψουν την όλη κατάσταση όλο και πιο πολύ ).

Μια από τις πρώτες Γερμανικές αποικίες στη Σάντα Καταρίνα, στην Βραζιλία, έγραψαν και δημοσίευσαν ένα βιβλίο με τίτλο « Die Geheime Welt Des Basement »  ( Τα Μυστικά Του Υπόγειου Κόσμου ) το οποίο είναι γραμμένο στα παλαιά Γερμανικά και σήμερα είναι ένα από τα πιο σπάνια βιβλία του κόσμου με ένα ως δυο αντίτυπα παγκοσμίως. Το βιβλίο έχει πληροφορίες για τον υπόγειο κόσμο και απορρέουν πληροφορίες του από τους Ινδιάνους. Το βιβλίο περιγράφει τη Γη ως κούφια, με έναν ήλιο στο κέντρο της. Το εσωτερικό της γης έχει ένα απίστευτο φιλικό κλίμα για τους ανθρώπους και κατοικείται από μια ελεύθερη και μακρόβια φυλή των Fruitarians ( Φρουτάριανς ). Αυτόν το υπόγειο κόσμο, το βιβλίο υποστήριζει, ότι συνδέετε με σήραγγες ως την επιφάνεια, και οι σήραγγες αυτές, προβλήθηκε ο ισχυρισμός ότι βρίσκονται κυρίως στην Σάντα Καταρίνα και των περιχώρων της Νότιας Βραζιλίας.

Οι αρχαιολόγοι έχουν αφιερώσει σχεδόν έξι χρόνια ερευνών για να μελετήσουν τις μυστηριώδεις στοές στην Σάντα Καταρίνα, που είναι προφανώς ότι φτιάχτηκαν από μια αρχαία και άγνωστη φυλή… Η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη …

Ο Ρώσος εξερευνητής, ο Ferdinand Ossendowski ( Φέρντιναντ Οσεντόουσκι ), αναφέρει στο βιβλίο του « Άνθρωποι κτήνοι και οι Θεοί », ισχυρίζεται ότι οι σήραγγες που περιβάλλουν τη γη και που περνούν κάτω από τους ωκεανούς Ειρηνικού και του Ατλαντικού, χτίστηκαν από ανθρώπους του προ-κρυσταλλικού πολιτισμού. Υπερβόρειος πολιτισμός που άκμασε κατά την πολική περιοχή σε μια εποχή που το κλίμα ήταν ακόμα τροπικό, μια φυλή που διαθέτουν επιστημονικές εξουσίες της ανώτερης τάξης, καθώς και θαυμάσιες εφευρέσεις, συμπεριλαμβανομένων των σηράγγων που έγιναν από διατρητικά μηχανήματα. Εδώ θα παραθέσω ένα απόσπασμα από το αξιόλογο και σπάνιο βιβλίο του Ossendowski που αφορούν τις δικές του εμπειρίες στη Μογγολία!!  Όπου πιστεύει στην ύπαρξη ενός υπόγειου κόσμο της Agharta, όπου κυβερνάται από τον βασιλιά του κόσμου, ο οποίος κατοικεί στην ιερή πόλη του Σιαμπάλα. Ossendowski γράφει:

« Σταματήστε , δήλωσε ο Μογγόλος οδηγός μου, όταν περάσαμε το οροπέδιο της Tzagan Luk ( Τζάγκαν Λακ ), Σταματήστε ».

« Γονάτισε την καμήλα του, χωρίς να κατεβεί από αυτή. Ο Μογγόλος σήκωσε τα χέρια του σε μια χειρονομία λατρείας και επανέλαβε την ιερή φράση:

« ΟΜ ΜΑΝΗ Padmé HUM ( ΟΜ ΜΑΝΧ Παντμέ ΧΑΜ )»

« Οι άλλοι Μογγόλοι σταμάτησαν αμέσως τις καμήλες τους και άρχισαν να προσεύχονται. »

`« Τι συνέβη; ‘Αναρωτήθηκα, κάνοντας την καμήλα μου να σταματήσει. »

«Οι Μογγόλοι προσευχήθηκαν για μερικές στιγμές,  τοποθετημένοι συνέχεια τις καμήλες τους…

« Κοιτάξτε`!! » Είπε ο Μογγόλος : « Πως οι καμήλες κινούν τα αυτιά τους με τρόμο, πως οι χαίτες των αλόγων παραμένουν ακίνητες λόγο αυτού του συναγερμού και πως οι καμήλες και τα βοοειδή υποταχτήκαν στο έδαφος…. »

Σημείωση πώς τα πουλιά που πετούσαν σταμάτησαν απότομα και τα σκυλιά να γαβγίζουν. Ο αέρας άρχισε να δονείται γλυκά και μπορούσε κάποιος να ακούει ένα τραγούδι που εισχωρούσε στις καρδιές όλων των ανθρώπων, ζώων και πουλιών. Ο αέρας έρχεται από  τον Βασιλιά του Κόσμου, που ζει στο υπόγειο παλάτι του, όπου είναι προφήτης για το μέλλον των λαών όλης της γης ».

« Μογγολία, με φοβερά βουνά και απεριόριστα οροπέδια γεννήθηκε ένα μυστήριο που διασώθηκε από τους κόκκινους και κίτρινους Λάμα. Οι ηγεμόνες της Λάσα και Oύργκα φρουρούσαν την επιστήμη και την κατοχή αυτών των μυστηρίων. Ήταν τότε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου προς την Κεντρική Ασία που άκουσα για πρώτη φορά  πως αυτό το μυστήριο των μυστηρίων, στο οποίο θα δοθεί  προσοχή στο παρελθόν, αλλά μόνο αργότερα. Όταν ήμουν σε θέση να το αναλύσω και να συγκρίνω ορισμένες μαρτυρίες συχνά γινόμουν αντικείμενο διαμάχης. Οι γέροι στα σύνορα της Amyil ( Αμιήλ ) μου είπαν μια παλιά παράδοση , σύμφωνα με την οποία η φυλή της Μογγολίας, προσπαθούσανε να ξεφύγουν από τον Τζένγκις Χαν, κρύφτηκαν σε ένα υπόγειο μέρος της γης. Αργότερα, κοντά στη λίμνη Nogan ( Νόγκαν ), μου έδειξαν από μια πόρτα η οποία χρησίμευσε ως είσοδο στο βασίλειο της Agharta.»

« Ήταν από αυτή την πόρτα όταν ένας ντόπιος κυνηγός εξερεύνησε αυτή την υπόγεια περιοχή και, αφού επέστρεψε μίλησε για την Οδύσσεια του. Οι Λάμα του έκοψαν  τη γλώσσα του για να τον αποτρέψουν να μιλήσει  για το μυστήριο των μυστηρίων. Στα γηρατειά του, επέστρεψε στην είσοδο του σπηλαίου και εξαφανίστηκε στο υπόγειο κόσμο, η οποία μνήμη, φέρνει πάντα συγκίνηση στους νομάδες. »

« Έχω λάβει αρκετές πληροφορίες από τον Houtouktou Jelyl Djamsrap de Narabanch Kure ( Χοουτοούκτοου Ντζμσραπ ντε Ναραμπάντς Κούρ ). Μου μίλησε για την ιστορία της άφιξης του παντοδύναμου βασιλιά του κόσμου στην πόρτα της εξόδου του υπόγειου κόσμου, η εμφάνισή του, τα θαύματα και τις προφητείες του. Εγώ τότε άρχισα να καταλαβαίνω αυτό το μύθο, αυτή την υπόθεση, αυτό το συλλογικό όραμα, το οποίο, ανεξάρτητα από το πόσο μπορούμε να ερμηνεύσουμε, δεν κρύβεται μόνο ένα μυστήριο, αλλά μια πραγματική δύναμη που διέπει και επηρεάζει την πορεία της πολιτικής ζωής της Ασίας. Από εκείνη τη στιγμή, εγώ ξεκίνησα τις έρευνες μου. Ο Λάμα Gelong ( Γκέλονγκ ), αγαπημένος του πρίγκιπα Choultoun Beyli ( Κχοούλτοουν Μπέιλι ), μου έδωσε μια περιγραφή  για τον  υπόγειο κόσμο.

«« Περισσότερα από έξι χιλιάδες χρόνια πριν είπε, ένας άγιος άνθρωπος εξαφανίστηκε στη γη, συνοδεύτηκε από μια φυλή ανθρώπων και δεν επέστρεψε ποτέ στην επιφάνεια. Αυτό τον εσωτερικό κόσμο επισκέφθηκε επίσης από διάφορα άλλα άτομα, όπως ο Cakya-Μuni ( Σάκγα Μάνι ) ,  ο Undur-Ghengen Paspa ( Ουντούρ Γκχένγκεν Πάσπα ), Μπέιμπερ και άλλοι. Κανείς δεν ξέρει πού και πως βρήκαν την είσοδο. Μερικοί λένε ότι ήταν στο Αφγανιστάν, άλλοι λένε ότι ήταν στην Ινδία. »

« Όλοι οι κάτοικοι αυτής της περιοχής προστατεύονται από το κακό, και δεν υπάρχει έγκλημα εντός των συνόρων της.  Κατά συνέπεια, οι υπόγειοι άνθρωποι ήταν σε θέση να επιτύχουν ένα πολύ υψηλότερο βαθμό σοφίας. Μπορούν να συνθέτουν μια τεράστια αυτοκρατορία με τα εκατομμύρια των κατοίκων που διέπονται από τον Βασιλιά του Κόσμου. Ως πλοίαρχος όλων των δυνάμεων της φύσης, μπορεί να διαβάσει ό,τι είναι μέσα στις ψυχές όλων, και στο μεγάλο βιβλίο του πεπρωμένου. Αόρατα κυβερνά πάνω από οκτακόσια εκατομμύρια ανθρώπινα όντα, όλοι πρόθυμοι να εκτελέσουν τις εντολές του. »»

« Όλα τα υπόγεια περάσματα σε ολόκληρο τον κόσμο  οδηγούν στον κόσμο της Agharta. Οι Λάμα λένε ότι όλες οι υπόγειες κοιλότητες στην Αμερική κατοικούνται από αυτόν το λαό. Οι κάτοικοι των προϊστορικών βυθισμένων ηπείρων (Λεμουρίας και Ατλαντίδας) βρήκαν καταφύγιο και συνέχισαν να ζουν σε αυτό τον υπόγειο κόσμο. »

« Ο Λάμα Τουργκούτ, ο οποίος έκανε το ταξίδι από το Πεκίνο μαζί μου, μου έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες:

« Η πρωτεύουσα της Agharta (Σιαμπάλα) περιβάλλεται από βίλες, όπου ζουν οι Άγιοι σοφοί θυμίζει ένα της Λάσα, όπου είναι ο ναός του Δαλάι Λάμα.  Υψώνεται στην κορυφή ενός βουνού, περιτριγυρισμένο από ναούς και μοναστήρια. Το παλάτι του περιβάλλεται από τα παλάτια των Γκουρού, οι οποίοι ελέγχουν τις ορατές και αόρατες δυνάμεις της γης, από το εσωτερικό της προς τον ουρανό, και άρχοντες της ζωής και του θανάτου. Αν οι άνθρωποι συνεχίσουν τους πολέμους τους, μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια και να τη μετατρέψουν σε μια έρημο. Μπορούν να στεγνώσουν τους ωκεανούς, ηπείρους να τους μετατρέψουν σε θάλασσες και να προκαλέσουν την εξαφάνιση των βουνών. Στα  παράξενα οχημάτα, άγνωστο που ταξιδεύουν, σε απίστευτες ταχύτητες μέσω σηραγγών στο εσωτερικό της γης ,οι Λάμα άφησαν ίχνη από αυτούς σε όλα τα τμήματα και επιγραφές στα βράχια. »

« Όταν τον ρώτησα να μου πει πόσα άτομα επισκέφτηκαν την Agharta, ο Λάμα απάντησε:`

«« Ένας μεγάλος αριθμός, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είχαν διατηρήσει εκεί το μυστικό για όσο διάστημα ζούσαν, όταν οι Olets ( Όλετς ) καταστράφηκε, ένα από τα συντάγματα τους, έφτασε τα όρια της Agharta και στη συνέχεια έδωσε εντολή στην μυστηριώδη επιστήμη να αναλάβει δράση, λόγος για τον οποίο οι Olets και Talmuts ( Τάλματς ) γίνανε προφήτες. Ορισμένες μαύρες φυλές της ανατολικής γης τέθηκαν επίσης στην προστασία της  Agharta και συνέχισαν να ζουν εκεί για αιώνες. Αργότερα διώχνονται από το υπόγειο κόσμο και επέστρεψαν για να ζήσουν στην επιφάνεια της γης, φέρνοντας μαζί τους τη γνώση του μυστηρίου της προφητείας μέσω των καρτών και διαβάζοντας τις γραμμές του χεριού. (Αυτοί ήταν οι πρόγονοι των τσιγγάνων.) Σε μια ορισμένη περιοχή στο βόρειο τμήμα της Ασίας υπάρχει μια φυλή που είναι στα πρόθυρα της εξαφάνισης και που συχνάζει στα σπήλαια της Agharta. Τα μέλη της φυλής μπορούν να επικαλούνται τα πνεύματα των νεκρών, που ζουν στο χώρο. »

Ο Λάμα στη συνέχεια παρέμεινε σιωπηλός για κάποια στιγμή και μετά,  συνέχισε:..`

« Στην Agharta, οι σοφοί γράψανε σε πέτρινες πλάκες όλες τις επιστήμες του πλανήτη μας και των άλλων κόσμων. Οι Κινέζοι σοφοί βουδιστές γνωρίζουν καλά ότι η επιστήμη τους είναι η πιο προηγμένη και πιο αγνή. Σε κάθε αιώνα, οι σοφοί της Κίνας ενωμένοι σε μια μυστική τοποθεσία κοντά στη θάλασσα και στις πλάτες των εκατό μεγάλων χελωνών που βγαίνουν από τον ωκεανό, γράφουν τα συμπεράσματα της θεϊκής επιστήμης του αιώνα τους. »

« Αυτό φέρνει στο μυαλό μου μια ιστορία που αφορούσε  εμένα από ένα παλιό κινέζο συνοδό στο Ναό του Ουρανού στο Πεκίνο. Μου είπε ότι οι θαλάσσιες χελώνες ζουν εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια, χωρίς αέρα και  τρόφιμα και για το λόγο αυτό όλες οι στήλες του Ναού του Ουρανού είναι μπλε, το υπόλοιπο είναι στις πλάτες των χελωνών που ζουν, έτσι ώστε τα ξύλινα υποστηρίγματα που βαστούν τον ναό δεν θα σαπίσουν ».

« Πολλές φορές οι κυρίαρχοι της Λάσα και Ourga είχαν στείλει πρεσβευτές στον βασιλιά του κόσμου, δήλωσε ο βιβλιοθηκονόμος Λάμα, αλλά δεν μπορούσαν να τον φτάσουν. Ωστόσο, ο επικεφαλής του Θιβέτ, μετά από μάχη με τους Olets, ήρθε σε ένα σπήλαιο του οποίου το άνοιγμα έφερε την εξής επιγραφή: Αυτή η πόρτα οδηγεί στην Agharta ».

Από το σπήλαιο αυτό ο άνθρωπος έφτιαξε όμορφη εμφάνιση, που παρουσιάζοταν σε αυτόν με ένα χρυσό δισκίο που φέρει επιγραφές παράξενες, λέγοντας:

« Ο Βασιλιάς του Κόσμου θα εμφανιστεί σε όλους τους ανθρώπους, όταν έρθει η ώρα του πολέμου, του καλού εναντίον του κακού!! Αλλά αυτή τη φορά δεν έχει έρθει ακόμα η χειρότερη στιγμή. Τα μέλη της ανθρώπινης φυλής δεν έχουν ακόμη γεννηθεί »….

« Ο Chum Chang Ungern ( Τσούμ Τσανγκ Ανγκέρν ) έστειλε το νεαρό πρίγκιπα Pounzig ( Παουνζίνγκ ) ως πρεσβευτή του Βασιλιά του Κόσμου. Ο πρέσβης επέστρεψε με ένα γράμμα για τον Δαλάι Λάμα της Λάσα. Ήθελε να τον στείλει για δεύτερη φορά, αλλά ο νέος πρεσβευτής δεν επέστρεψε ποτέ ».

Από τα στοιχεία που περιέχονται σε αυτό το βιβλίο, επιβεβαιώθηκε από πολλούς εξερευνητές της Αρκτικής τους οποίους παραθέσαμε ότι ερχόμαστε στα ακόλουθα συμπεράσματα:

1. Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας Βόρειος ή Νότιος Πόλος. Στην περίπτωση που υποτίθεται ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνο μεγάλα ανοίγματα στο κοίλο εσωτερικό της Γης.

2. Οι ιπτάμενοι δίσκοι έρχονται από το κοίλο εσωτερικό της Γης μέσω αυτών των πολικών ανοιγμάτων.

3. Το κοίλο εσωτερικό της γης, θερμαίνεται από τον κεντρικό ήλιο  (η πηγή του είναι το Aurora Borealis) βρίσκεται σε ένα ιδανικό υποτροπικό κλίμα  περίπου 26 βαθμών στη θερμοκρασία, ούτε πολύ ζεστός ούτε πολύ κρύος.

4. Οι εξερευνητές της Αρκτικής βρήκαν τη θερμοκρασία να αυξάνεται καθώς ταξίδεψαν στο μακρινό βορά! Βρήκαν πιο ανοικτές θάλασσες αντί για παγωμένες! Βρήκαν τα ζώα όπου ταξίδευαν βόρεια το χειμώνα, να αναζητούν τροφή και ζεστασιά, όταν έπρεπε να έχουν πάει νότια! Βρήκαν τη βελόνα της πυξίδας σε  μια κάθετη θέση, αντί για οριζόντια, είδαν τροπικά πουλιά και περισσότερο τη ζωή των ζώων, περαιτέρω του βορά που πήγαν; Έβλεπαν πεταλούδες, τα κουνούπια και άλλα έντομα σε βορειότερα μέρη της, όταν βρέθηκαν μέχρι το ένα  να είναι τόσο μακρύα από τον νότο ως την Αλάσκα και τον Καναδά!  Βρήκαν χιόνι με αποχρωματισμένες και με έγχρωμες γύρη και μαύρη σκόνη ηφαιστείου, η οποία έγινε εντονότερη στα βορειότερα όταν πήγανε. Η μόνη εξήγηση είναι ότι αυτή η σκόνη προήλθε από ενεργά ηφαίστεια στο πολικό άνοιγμα.

5. Υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που κατοικούσε στην εσωτερική επιφάνεια του κοίλου του φλοιού της Γης, συνθέτοντας ένα πολιτισμό πολύ πριν από τον δικό μας σε επιστημονικά επιτεύγματα, τα οποία πιθανώς κατάγονται από τις βυθισμένες ηπείρους της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας. Οι ιπτάμενοι Δίσκοι είναι μόνο ένα από τα πολλά επιτεύγματά τους. Θα ήταν προς όφελός μας να επικοινωνήσουν με αυτά οι Πρεσβύτεροι Αδελφοί της ανθρώπινης φυλής, να μάθουν από αυτά ώστε να λάβουν συμβουλές αλλά και την βοήθεια τους.

6. Η ύπαρξη ενός πολικού ανοίγματος και γη πέρα από τους πόλους είναι πιθανώς γνωστό στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ στο έδαφος του οποίου απασχολήθηκε ο ναύαρχος Byrd όπου έκανε δύο ιστορικές πτήσεις, το οποίο είναι πιθανώς ένα κορυφαίο διεθνές μυστικό!!

Τα UFO ή ιπτάμενους δίσκους στην Αρχαιότητα …..

Κάθε εποχή ερμηνεύει ασυνήθιστα τα γεγονότα στην γλώσσα τη δική της εμπειρία, είτε πρόκειται για αντικείμενα που περιγράφει ο Ιεζεκιήλ στον ουρανό, στο συμβολισμό των αγγέλων, ή ο μοναχός Lawrence ( Λόρενς ) στο 776 μ.Χ. που θαυμάζει τις φλεγόμενες ασπίδες στον ουρανό που φτύνουν φωτιές στους Σάξονες στην πολιορκία του Sigiburg ( Σίτζμπουργκ ), ή του σημερινού σύγχρονου άνδρα να κάνει εικασίες των Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα ότι είναι εξωγήινης προέλευσης.

Τώρα που οι αστρονόμοι έχουν την πεποίθηση ότι η ζωή υπάρχει σε όλο το σύμπαν, φυσικά πιστεύουν ότι εξωγήινοι θα μπορούσαν να έχουν προσγειωθεί στη Γη στο παρελθόν και να έχουν εσωγήινες βάσεις ή να έχουν εγκατασταθεί μόνιμα.

Υπάρχει απόδειξη για αυτό;

Για περισσότερα από 2.000 χρόνια καταγράφηκαν από όλες σχεδόν τις μεγάλες διάνοιες της Ελλάδας και της Ρώμης αν και τα περισσότερα από τα αρχεία της αρχαιότητας έχουν καταστραφεί, στα σωζόμενα « Κλασσικών » υπάρχουν πολλές ενδείξεις για πιθανή εξωγήινης παρέμβαση.

Οι θεολόγοι απορρίπτουν τους αρχαίους θεούς ως ανθρωπομορφισμούς των φυσικών δυνάμεων, σαν σύνολο αγώνων για εκατοντάδες χρόνια που βασίζουν την καθημερινή τους ζωή με αστραπές και κεραυνούς. Ωστόσο, η λογική υποδεικνύει ότι οι παλαιοί θεοί της Αιγύπτου, Ελλάδας, Ρώμης, της Σκανδιναβίας και του Μεξικού δεν ήταν εξωπραγματικά πνεύματα ή ανθρωπόμορφοι συμβολισμοί, αλλά πραγματικοί εξωγήινοι από τους ουρανούς. Φαίνεται ότι μετά τις μεγάλες καταστροφές, υπενθυμίζονται ως θρύλοι. Οι « Θεοί » αποσύρθηκαν και πλέον έχουν ως περιεχόμενο απλώς για να επιθεωρούν τη Γη, με εξαίρεση την περιστασιακή παρέμβαση στις ανθρώπινες υποθέσεις…..

Ο Απολλόδωρος έγραψε:

« Ουρανός ήταν ο πρώτος που κυβέρνησε σε όλη την υφήλιο »

Σίγουρα σημαίνει κυριαρχία σε χώρο όπου ζουν κάθε είδους όντα.

Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιουλιανός είχε πει:

« Πρέπει να πιστέψουμε ότι σε αυτόν τον κόσμο … έχουν προσγειωθεί ορισμένες Θεότητες ».

Αισχύλος, ο Ευριπίδης, ο Αριστοφάνης, ο Μένανδρος Πλαύτος  μιλούσαν  συχνά για τον οι τους Deus ex mashina  ( Θεός του μηχανήματος ή οι θεοί των μηχανημάτων) για να ξεμπερδέψουν τα παιχνίδια των ιερέων….

Ο Αριστοτέλης, ο Πλάτωνας, ο Πλίνιος, Λουκρήτιος και οι περισσότεροι άλλοι φιλόσοφοι πίστευαν ότι οι θεοί ήταν υπεράνθρωποι που ζουν στην σφαίρα παραπάνω.

Έναν αιώνα πριν ένας Γερμανός ερασιτέχνης αρχαιολόγος κάπηλος ο Σλήμαν, χρησιμοποιώντας την Ιλιάδα ως οδηγό, αψήφησε την γελοιοποίηση από τους καθηγητές αρχαιολόγους και ξέθαψε την Τροία!! Μπορούμε να ξεθάψουμε τα αρχεία των διαστημοπλοίων από τους αρχαίους κλασσικούς;

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα από τα έργα των αρχαίων συγγραφέων, για τις ΑΤΙΑ αναφορές:

498 Π.Χ. Επισκέψεις … Κάστορα και του Πολυδεύκη, παρατηρήθηκαν να αγωνίζονται στο στρατό μας με άλογο … Δεν ξεχνούμε επίσης ότι οι Λοκροί νίκησαν τους ανθρώπους του Κρότωνα σε μάχη στις όχθες του ποταμού Σάγκρα, ήταν γνωστό το ίδιο πράγμα την ημέρα των Ολυμπιακών αγώνων. Οι φωνές των ανθρώπων είχαν ακουστεί και οι θεότητες εμφανίστηκαν σε μορφές τόσο ορατές που ανάγκασαν την ομολογία της παρουσία τους , στους άπιστους και σε αυτούς που έδειχναν ασέβεια». – Κικέρωνας: Η φύσης των Θεών, Ι, Χρ. 2

325 Π.Χ. Επισκέψεις… « Εκεί στη σιγαλιά της νύχτας και οι δύο πρόξενοι, δήλωσαν ότι τους έχουν επισκεφθεί με την ίδια εμφάνιση, ένας άνθρωπος μεγαλύτερος, από το ανθρώπινο ανάστημα, και πιο μαγευτικό, ο οποίος δήλωσε ότι είναι ο διοικητής της μια πλευράς και ο στρατός του θα πρέπει να προσφερθεί μέχρι τις Μανές και τη Μητέρα Γη …. ». – Λίβιος, Ιστορία, βιβλίο VIII, Χρ.11

223 Π.Χ.: « Αστραφτερά φώτα, σαν τρία Φεγγάρια “Στο Ariminium ένα φωτεινό φως της ημέρας,  έβγαινε όπως το βράδυ. Σε πολλά τμήματα της Ιταλίας τρία φεγγάρια έγιναν ορατά τη διάρκεια της νύχτας ».- Δίων Κάσιος, Ρωμαϊκή Ιστορία.

222 Π.Χ.: Τρία Φεγγάρια, και τα τρία φεγγάρια εμφανίστηκαν ταυτόχρονα, για παράδειγμα, στου  προξένου της Γναίου Δομέτιο και Γάιος Φάνιος.”- Πλίνιος, Φυσική Ιστορία, βιβλίο ΙΙ, Χρ.32

218 Π. Χ.: Ο ουρανός είναι γεμάτος… « Στην περιοχή Amiterno (Αμιτέρνο ) σε πολλά σημεία είχαν δει την εμφάνιση των ανδρών με λευκά ρούχα από μακριά, η σφαίρα του ήλιου αυξήθηκε προς το  μικρότερο…. » « Στο Praeneste ( Πραηνέστε ) λαμπτήρες πυράκτωσης εμφανίστηκαν στον ουρανό και μια φεγγοβολούσα ασπίδα στον ουρανό πιο ψηλά από τους λαμπτήρες…. Το φεγγάρι υποστήριξε τον ήλιο και κατά τη διάρκεια της νύχτας δύο φεγγάρια παρατηρήθηκαν. Φαντάσματα πλοίων εμφανίστηκαν στον ουρανό ». “- Λίβιος, Ιστορία, Βιβλία-XXI XXII

217 Π.Χ.:  Σχισμή στον ουρανό « Στο Faleri ( Φαλέρι )  ο ουρανός φαινόταν να είναι ψεύτικος, καθώς ήταν με μια μεγάλη σχισμή και μέσα από το άνοιγμα αυτό ένα λαμπρό φως έλαμψε ».- Λίβιος, Ιστορία, βιβλίο XXII, Χρ.1

214 Π.Χ.: Οι άνδρες και οι Βωμός « Στο Hadria ( Χάνδρια ) ένας βωμός πετούσε στον ουρανό και αυτό έφερε τις μορφές των ανδρών με τα λευκά ρούχα.”- Julius Obsequens, Prodigiorum Libellus, Χρ.66

163 Π.Χ.:. Μια επιπλέον ηλιοφάνεια « Στον προξένου του Τιβερίου Γράκχου και Μάνιους Γιουβέντους στο Capua ( Τσαπούα ) ο ήλιος φάνηκε από το βράδυ νωρίς ώσπου δύο ήλιοι παρατηρήθηκαν με την μέρα, ο ουρανός ήταν φλεγόμενος.  Στην Κεφαλονιά φάνηκε μια τρομπέτα να ακούγεται από τον ουρανό… Υπήρχε μια βροχή από τη γη. Μια ανεμοθύελλα που κατεδάφισε τα σπίτια και καλλιέργειες με χαλαρό επίπεδο στον τομέα αυτό. Το βράδυ ο φαινομενικός ήλιος έλαμπε στο Pisaurum (Πισάουρμ ). “- Obsequens, Prodigiorum, Χ. 114

122 Π.Χ.: Τρεις ήλιοι, τρία Φεγγάρια « Τρεις ήλιοι στην Γαλατία και τρία φεγγάρια είχαν εμφανιστεί σε μια νύχτα και μια μέρα.”- Obsequens, Prodigiorum, Χρ.114

81 Π.Χ. : Μια χρυσή ιπτάμενη φωτιά « Κοντά στο Spoletium ( Σπολέτιουμ ) μια χρυσαφή βολίδα κυλιέται κάτω στο έδαφος και  αυξάνεται σε μέγεθος! Έμοιαζε να κινείται πάνω από το έδαφος προς τα ανατολικά και ήταν αρκετά μεγάλο για να σκεπάσει τον ήλιο.”- Obsequens, Prodigiorum, Χρ.114

85 Π.Χ.: Καιγόμενη Ασπίδα, βγάζοντας σπινθήρες « Στο προξένου του Λούσιου Βαλέριο και Κάιους Μάριους μια ασπίδα διέσχισε τον ουρανό κάνοντας κυκλικές πτήσεις και βγάζοντας σπινθήρες από παντού, πετούσε κατά μήκος του ουρανού. » Πλίνιος, Φυσική Ιστορία, βιβλίο ΙΙ, Χρ.34

66 Π.Χ.:  « Στου προξένου του Γναίου Οκταβιανού και Γάιου Σουετώνιου, μια σπίθα φωτιάς φαινόταν να μειώνεται(;) από ένα αστέρι, και καθώς πλησίαζε την γη αυξανόταν το μέγεθος του. Μετά έγινε τόσο μεγάλο όσο το φεγγάρι με ένα διάχυτο θολό φως της ημέρας και στη συνέχεια επέστρεψε στον ουρανό αλλάζοντας φως »… Πλίνιος, Φυσική Ιστορία, βιβλίο ΙΙ, Χρ.35

48 Π.Χ. : Επισκέψεις, κεραυνών. « Κεραυνοί είχαν πέσει πάνω από το στρατόπεδο του Πομπήιου. Μια φωτιά που είχε εμφανιστεί στον αέρα πάνω από το στρατόπεδο του Καίσαρα είχε πέσει πάνω στο στρατόπεδο του Πομπήιου, χοροπηδώντας οι  κεραυνοί από μπάλες… Στη Συρία δύο νεαροί άνδρες ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα της μάχης (στη Θεσσαλία) και εξαφανίστηκαν μέσα σε μπάλες φωτός.. ” Ο Δίων Κάσσιος, Ρωμαϊκή Ιστορία, βιβλίο IV

42 π.χ.: Νυχτερινά φώτα, τρεις ήλιοι. « Στη Ρώμη ένα φως έλαμψε τόσο έντονα κατά το σούρουπο που οι άνθρωποι σηκώθηκαν να αρχίσουν τις εργασίες σαν να ήταν ημέρα. Στο Murtino ( Μουρτίνο ) τρεις ήλιοι παρατηρήθηκαν στην τρίτη ώρα της ημέρας, η οποία επέστησε σήμερα μαζί σε μια ενιαία σφαίρα » “- Obsequens, Prodigiorum, Χρ.130

60 Π.Χ.: Σφαιροειδής ήλιοι και φεγγάρια. « Πόσο συχνά η Γερουσία μας κάλεσε τις ώστε να συμβουλεύονται τα βιβλία της Σίβυλλα; Για παράδειγμα, όταν είχαν δει δύο ήλιους ή όταν τρία φεγγάρια είχαν εμφανιστεί και όταν φλόγες της φωτιάς είχαν παρατηρηθεί στον ουρανό, ή στην άλλη περίπτωση, όταν ο ήλιος βγήκε μέσα στη νύχτα, όταν ακούστηκαν θόρυβοι στον ουρανό, και όταν ο ουρανός  άνοιξε διάπλατα και παράξενες τεράστιες φωτεινές μπάλες βγήκαν σε αυτό ».Κικέρων, Περί Μαντείας, βιβλίο Ι, Χρ.43

70 Μ.Χ.: Οι Δρόμοι του Ουρανού.  « Την 2l  Μαΐου ένα δαιμονικό φάντασμα τεράστιου και απίστευτου μεγέθους … Πριν το ηλιοβασίλεμα εκεί, εμφανίστηκε στον αέρα πάνω από τα άρματα σε όλη τη χώρα με τις ένοπλες δυνάμεις όπου κυλούσε μέσα από τα σύννεφα και γύρω από τις πόλεις” Ιώσηπος, Ιουδαϊκού Πολέμου, Βιβλίο CXI

193 Μ.Χ.: Τρία νέα αστέρια.  « Τρία αστέρια … ξαφνικά πήραν θέση γύρω από τον ήλιο, όταν ο αυτοκράτορας Ιουλιανός στην παρουσία μας πρόσφερε την Θυσία μπροστά από τη Γερουσία. Αυτά τα αστέρια ήταν τόσο πολύ ξεκάθαρα που οι στρατιώτες άρχισαν φυλάσσονται συνεχώς. Κοιτάζοντας τα να πετάνε το ένα έξω από το άλλο … “- Ο Δίων Κάσσιος, Ρωμαϊκή Ιστορία, βιβλίο LXXIV

Οι παραπάνω αναφορές αποτελούν μόνο ένα δείγμα των διαθέσιμων στοιχείων. Σκεφτείτε μόνο τέσσερις συγγραφείς:  καταγράφουν ουράνια φαινόμενα! Λίβιος 30, Πλίνιος 26, Δίων Κάσσιος 14, Κικέρων 9.

Ένας σύγχρονος ιστορικός περιέγραψε δύο λαμπερές ασπίδες όπου έφτυναν φωτιές γύρω από το χείλος τους, κάνοντας βουτιές από μεγάλο ύψος επανειλημμένα στις στήλες του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ινδία, τρομοκρατώντας άλογα και ελέφαντες, και στη συνέχεια επέστρεψαν στον ουρανό.

Θα μου πείτε που συνδυάζονται τα ΑΤΙΑ με την Μέση Γη; Το σχολιάζω πιο πάνω και σε άλλα άρθρα μου περί Μέσης Γης. Πρέπει να σας δώσω όλα τα στοιχεία που έχω μαζέψει τα οποία είναι πάρα πολλά από την αρχαία ιστορία και την σύγχρονη. Γι’ αυτό το τεράστιο θέμα. Επίσης στην πορεία θα σας δώσω και άλλα στοιχεία από προσωπικές έρευνες όλων αυτών των χρόνων που έχω κάνει…. ελπίζω να προλάβω. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


4 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! Part 35 ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ!!!

 1. ΦΙΛΕ sbrnr!!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!! ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕΣΗ ΓΗ!!!

  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ OΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ « ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΥΚΝΗΣ » ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ Η ΜΕΤΑΠΟΙΉΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ!!!

  ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΛΕΠΟΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΚΟΜΑ!!!!

  ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ « ΟΝΟΜΑΤΑ « ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΥΤΩΝ…….ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ …..!!! ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΎΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΊΞΩ ΣΕ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΆ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

  Ο ΦΑΩΝ ΑΦΑΝΙΣΤΙΚΈ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΑΧΗ ……ΑΛΛΑ ΜΕΤΈΠΕΙΤΑ ΞΑΝΑ ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΔΡΥΜΙΤΕΡΟΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ…

  ΝΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ……..ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ……. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΎΣΚΟΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΜΑΤΙ ΚΟΜΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ….ΕΚΕΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ …… ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΚΏΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΑΡΘΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΊΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΞΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ…..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΓΥΡΊΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΣΚΟΠΟ ΓΥΡΊΣΤΗΚΑΝ!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

  Υ.Γ.

  WE STAY HEAVY………..

 2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ SAMAN.

  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΘΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ;ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ;
  ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟ ”ΘΕΩΝ” ΤΗΣ ΑΓΚΑΡΘΑ,ΘΟΥΛΗΣ,ΣΑΜΠΑΛΑ;ΞΕΡΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.
  ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ;
  ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!
  ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΑΝΤΙΣΤΙΧΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ;ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙ ΚΡΥΦΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΟΙ!!!

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΦΑ- -ΩΝ ‘Η ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΑΧΗ;

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΗΔΗ Σ’ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.

  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ STAY HEAVY

Αφήστε μια απάντηση