ΜΕΣΗ ΓΗ part 38

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 38

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποιοι έκαναν αναφορές πιστεύοντας ότι η μέση γη είναι υπαρκτή. Μέχρι στιγμής έχω αποδείξει ότι η θεωρεία της Μέσης Γης μέσω των άρθρων μου είναι υπαρκτή. Το τι δεν έχει γίνει γνωστό στον κόσμο είναι γιατί υπάρχουν συμφέροντα, τεράστια συμφέροντα από πολλές πλευρές αλλά και από τα κράτη τα οποία έχουν τα ηνία του πλανήτη μας!!!

 Η Ινδουιστική παράδοση έχει αναφορές στον ΤΣΑΚΡΑ-ΒΑΡΤΗ (εκείνος που θέτει σε περιστροφή τον τροχό) ή παγκόσμιο μονάρχη (βλ. Α-πόλλων ή Α-πολλών ή Α-Πόλον του Πλάτωνα). Η σπηλιά της Πεντέλης θεωρείται “Αιπόλειο του Πανός”, δηλαδή ο πόλος του Πάνα ή του παντός. Το σύμβολο του πόλου είναι η σβάστικα. Για τους Ναζί η σβάστικα συμβόλιζε την αιώνια κίνηση του κόσμου και τον άξονα αυτής της κίνησης, τον πόλο, από όπου εξήλθαν οι Άρειοι. Είναι ένα σύμβολο περιστροφικής κίνησης. Θυμηθείτε ότι στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι σύμμαχοι αποκαλούσαν τον εχθρό “οι δυνάμεις του άξονα”.

Η Βουδιστική παράδοση ονομάζει ΜΑΝΟΥ τον άρχοντα – επόπτη του πλανήτη. Το όνομα Μανού συναντάται με διάφορες παραλλαγές σε πολλούς αρχαίους λαούς. Είναι ο ΜΕΝ ή ΜΗΝ των Αιγυπτίων, αλλά και ο ’Mων-Ρα (κρυμμένος ήλιος), ο Μίνωας των Ελλήνων κ.ά.

Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ, που ήταν μέλος της εταιρείας της Θούλης και της αδελφότητος των Βρίηλ, ξεκίνησε την επιχείρηση Υπερβόρεια που είχε ως σκοπό τις ανασκαφές σε διάφορα σημεία της Ευρώπης για την ανακάλυψη ιχνών μιας Άρειας υπόγειας ανώτερης φυλής. Στην Ελλάδα έγιναν έρευνες στο φαράγγι του Βίκου, στη Γαύδο, στο Δίστομο και αλλού. Ο Χίτλερ πίστευε πως η γη είναι κούφια και πως η καμπυλότητά της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εκπομπή υπέρυθρων ακτινών, που θα μπορούσαν να καταγράψουν κινήσεις σε τεράστιες αποστάσεις και για την διενέργεια πολεμικών επιχειρήσεων πίσω από τις γραμμές του εχθρού μέσω υπόγειων διαδρομών.

“Κάτω από το φλοιό της γης που έχει πάχος 800 χιλιόμετρα, υπάρχει ένα κενό. Ένα τεράστιο κούφωμα. Μέσα σε αυτό το κενό, υπάρχουν τρεις ομόκεντροι πλανήτες, με τον ίδιο άξονα. Έχουν περίπου το μέγεθος του Άρη της Αφροδίτης και του Ερμή…”

ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΫ αστρονόμος 1692

“Δηλώνω ότι η γη είναι κούφια. Το εσωτερικό της κατοικείται και αποτελείται από ένα αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών, η μία μέσα στην άλλη, και είναι ανοιχτή στις περιοχές των πόλων στη 12η ή 16η μοίρα. Αναζητώ εκατό γενναίους συντρόφους, εφοδιασμένους και εξοπλισμένους πολύ καλά, για να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο από τη Σιβηρία με τάρανδους και έλκηθρα, με κατεύθυνση τους πάγους της βόρειας παγωμένης θάλασσας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα βρούμε μία θερμή και πλούσια χώρα γεμάτη από ωφέλιμα φυτά και ζώα. Αν δεν συναντήσουμε ανθρώπους όταν φθάσουμε σε 82 μοίρες βόρειο πλάτος, θα επιστρέψουμε την επόμενη άνοιξη.”

ΤΖΩΝ ΚΛΗΒΣ ΣΙΜΣ πρώην λοχαγός πεζικού Μάιος 1818 – Οχάιο, ΗΠΑ

“Ο κόσμος μας δημιουργήθηκε αρχικά μόνο για το εσωτερικό του. Η απόσταση μεταξύ των 2 εσωτερικών επιφανειών είναι 1000 χιλιόμετρα λιγότερη από τη διάμετρο της Γης. Στο κέντρο βρίσκεται μία τεράστια μπάλα θαμπής κόκκινης φωτιάς, περικυκλωμένη από ένα λευκό απαλό φωτεινό σύννεφο. Εκεί βρίσκεται ο θρόνος του βασιλιά του κόσμου.”

ΓΟΥΗΛΣ ΤΖΩΡΤΖ ΕΜΕΡΣΟΝ 1908

“Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους, σε μία χώρα αιώνιας ζωής. Η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό, πολύ πιο πέρα από το βόρειο άνεμο. O θεός που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας.”

Ο Ελβετός μαθηματικός ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΟΗΛΕΡ (1707-1783), πίστευε ότι στο κέντρο της γης, υπήρχε ένας μικρός ήλιος, που έριχνε το ήπιο φως του σε ένα πολύ ανεπτυγμένο υπόγειο πολιτισμό.

Ο ΛΟΡΔΟΣ ΛΥΤΟΝ (1803-1873), στο βιβλίο του “Η Επερχόμενη φυλή” λέει πως ακολουθώντας τις στοές ενός μεταλλείου, βρέθηκε σε ένα υπόγειο κόσμο όπου συνάντησε φτερωτά όντα, καθώς και μία φυλή που αποκαλεί τον εαυτό της Βρίλ-για. Οι Βρίλ-για, διατηρούν ένα σοφό και ανώτερο πολιτισμό, και είναι κάτοχοι της “δύναμης Βρίλ”, που την χειρίζονται μέσω ενός θαυματουργού ραβδιού. Η δύναμη Βρίλ, είναι η υπέρτατη γήινη δύναμη και δημιουργείται από τη συλλογή της αιθερικής ενέργειας της γης, σε σύνδεση με την προσωπική ενέργεια του ανθρώπου. (Βλέπε υπερόπλα Τέσλα, οργογεννήτρια Ράϊχ, εναέριο εύπλαστο ρευστό του Σίμς, Μέσμερ κλπ)

Οι ΑΝΑΣΑΖΙ, οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά στην Δυτική Αμερική το 100 πχ και εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς 15 αιώνες αργότερα, πίστευαν πως οι πρόγονοί τους βγήκαν από τον κάτω κόσμο μέσα από μία τρύπα που ενώνει την επιφάνεια με το κέντρο της γης, μέσα από την ίδια τρύπα οι ψυχές των νεκρών γυρνάνε στην αρχέγονη πατρίδα τους. Έχτιζαν υπόγειες κατοικίες ή σε κοιλώματα του εδάφους και ναούς κοντά σε τρύπες. Έχτιζαν πενταόροφα κτήρια 2000 δωματίων!!! Οι Ινδιάνοι Ναβάχο τους έδωσαν το όνομα Ανασάζι που σημαίνει “<ι> ξένοι αρχαίοι…

Ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε μέχρι τα Ιμαλάια και αφάνισε οριστικά όλες τις υπόγειες και σκοτεινές φυλές… να τι λέει η ιστορία:

« Ο Αλέξανδρος μπήκε σε μια πετρώδη χώρα ( Άορνος Λας = βράχος που δεν πετούν από πάνω της ούτε τα όρνεα λόγο του ηλεκτρομαγνητισμού – στροφοδίνης της υπάρχουσας πύλης ) στην οποία κατοικούσαν δεκαεπτά μιαρές φυλές οι οποίες μιλούσαν δεκαεπτά διαφορετικές γλώσσες!!!! Ήταν ανθρωποφάγοι, Κυνοκέφαλοι ( άνθρωποι με κεφάλι σκύλου ), Γότθοι, Μαγγόθοι, Δραραίοι, Μαρμύθες, Δράκιοι, Ντεριανοί, Ιπτάμενοι, Ερπόμενοι, Γίγαντες, Νάνοι, Αβυσσαλέοι, Άγριοι, Σκοτεινοί, Πύρινοι, και οι Άνθρωποι με τα Μακριά Μαλλιά και με τα Αέναα πρόσωπα!!!

Υπήρχαν και άλλοι πολλοί που δεν ήταν σε φυλές όπως:

Τερατώδεις και έτρωγαν σκύλους, μύγες, σκουλήκια και βρωμερά πράγματα. Υπήρχαν ομιλούντα πουλιά τεραστίων διαστάσεων, Κένταυροι που πέθαιναν στο φως της μέρας(;) μονοπόδαροι με ούρα, άνθρωποι με έξη χέρια, όντα αόρατα και άλλα με σκληρό κέλυφος σαν τα καβούρια……

Ο Αλέξανδρος βλέποντας αυτά φοβήθηκε ότι θα μολύνουν τον κόσμο και τους φυλάκισε στα Τάρταρα!!!! Τους έκλεισε στα Τάρταρα κυρίως με το άναμμα πολλών φωτιών και επειδή δεν άντεχαν το φως, έφευγαν για να σωθούν στα βουνά που υπήρχαν πολλά σπήλαια θεοσκότεινα και ομιχλώδη όπου αποτελούσαν τα σύνορα του φωτεινού κόσμου και της χώρας του αιώνιου σκοταδιού!!!! Για όλα αυτά υπήρχε μια και μόνο κοινοί είσοδος όπου οδηγούσε στα τάρταρα!!! Ο Αλέξανδρος τους καταδίωξε σκοτώνοντας χιλιάδες ενώ τους υπολοίπους τους έκλεισε εντός της εισόδου…. Κατόπιν έδωσε διαταγή να κατασκευαστεί μια χάλκινη πόρτα με την οποία σφράγισε τελείως την είσοδο και την άλειψε με σιακύνθη ή ασίκητο που είναι ένα υλικό τόσο ανθεκτικό που ούτε ο σίδηρος το διαπερνά άλλα ούτε και η φωτιά το λιώνει!! Έτσι έκλεισε για πάντα στα σκοτεινά βάθη ( Μέση Γη ) τους μιαρούς όλων των φυλών….. ». ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ « ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ».

 Το παραπάνω κείμενο είναι ένα απόσπασμα από το έργο « Βιος Αλεξάνδρου » και μαρτυρά επακριβώς τι είναι η Μέση Γη ( τα τάρταρα ) και ποιοι είναι κλεισμένοι εκεί μέσα. Για κυνοκέφαλους και άλλες φυλές κάνουν λόγο ο Ησίοδος ο Ηρόδοτος καθώς και σωρεία Ινδικών, Κινεζικών, Νεπαλικών και Αιγυπτιακών κειμένων. Είναι τόσο ξεκάθαρο που δεν μπορεί να παρερμηνευτεί από κανέναν.

Παρ’ όλο ότι δεν μπορούν να παρερμηνευτούν από κανέναν και τόσοι Ιστοριογράφοι άλλα και λόγιοι από την Ελλάδα και όλες τις άλλες χώρες που προανέφερα δίνουν τόσα στοιχεία που δεν χωράει αμφιβολία ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, σήμερα έχει δημιουργηθεί μια εστία φαντασίας γύρω από το όλο ζήτημα κάνοντας τους ανθρώπους να το θεωρούν θέμα ανύπαρκτο και φαντασιώδες…..

Αυτό το μικρό άρθρο για την Μέση γη ήταν μια ενημέρωση προς εσάς δίνοντας σας στοιχεία ποιοι ήξεραν για το τεράστιο αυτό θέμα με αποδείξεις!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


16 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ part 38

 1. Kαλησπέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους.

  Ακόμα ένα όμορφο και αδιαμφησβήτητο άρθρο,
  και το λέω αυτό διότι όλα αυτά τα χρόνια στην
  αναζήτηση μου,και με ανθρώπους που συνεργάστηκα,
  δεν μπόρεσα να βρω τόσο μεγάλο όγκο
  πληροφοριών για την Μέση-Γη όσο έχω βρει εδώ.
  Η ομάδα έχει κάνει τεράστιο έργο,μπράβο σε
  όλους σας!!

 2. Καλησπέρα. Είμαι νέος στην παρέα και ο λόγος που έγινα μέλος στη σελίδα , είναι επειδή ανέκαθεν με γοήτευαν τέτοιου είδους θέματα. Είμαι ανοιχτόμυαλος και γενικά είμαι της άποψης ότι όλα είναι πιθανά.
  Θα αποτελέσω όμως σε αυτό το φόρουμ τον αντίλογο, για να μπορέσω να βγάλω από τις απαντήσεις που θα πάρω τα προσωπικά μου συμπεράσματα.
  Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα ” ΜΕΣΗ ΓΗ” , ομολογώ πως δεν έχω διαβάσει τα αλλα 37 μέρη , αλλά μου είναι δύσκολο να μην διατυπώσω τις απορίες μου μιας και είμαι εξαιρετικά ανυπόμονος και περίεργος.
  Από επιστημονικής λοιπόν άποψης , με αυτά που μας έχει παρουσιάσει ως τώρα η επιστήμη και με αυτά που είναι ως τώρα γνωστά:
  1) Αν όντως η Γη είναι κούφια και κατοικείται, οι κάτοικοι της, σε ποιά επιφάνεια περπατούν. Στην ίδια με εμάς , μόνο που αυτοί περπατούν ακριβώς αντίθετα από ο,τι εμέίς ; Σε μια άλλη επιφάνεια έχοντας την ίδια φορά με εμάς ; ( πράγμα το οποίο δε στέκει καθώς ο πυρήνας της Γης , ο οποίος υποτίθεται πως είναι ο δικός τους Ήλιος δε θα μπορούσε να τους φωτίζει, καθώς οι ακτίνες του θα έπεφταν πάνω στην επιφάνεια στην οποία περπατούν )
  2) Στα βάθη της Γης, η θερμότητα αυξάνεται λόγω του θερμού πυρήνα της Γης. Αυτοί πως επιβιώνουν σε υψηλές θερμοκρασίες ;
  3) Η βαρύτητα τραβάει τα σώματα πάνω της. Και για αυτό άλλωστε αν πηδήξουμε από ένας ύψος πέφτουμε πάλι πάνω στη Γη. Αν κάποιος σκάψει μια τεράστια τρύπα στη Γη, και κάποιος πηδήξει μέσα, η βαρύτητα θα τον τραβήξει μέσα , μέχρι τον υποτιθέμενο “πάτο”. Συνεπώς, η βαρύτητα δεν περιορίζεται στην επιφάνεια της Γης , αλλά συνεχίσει και πιο βαθυά πιθανώς προς τον πυρήνα. Άρα η ερώτηση είναι , αν υποθέσουμε πως η Γη έιναι κούφια και στη μέση υπάρχει αυτός ο φωτεινός ήλιος ( πυρήνας ), γιατί η βαρύτητα δεν τους τραβάει πάνω του , με αποτέλεσμα να τους κάψει.
  4) Πέρα από τα ανοίγματα στους πόλους , που αναφέρθηκαν πιο πάνω, από ό,τι διάβασα υπάρχουν και άλλες “τρύπες” διέξοδοι προς την επιφάνεια, από σπήλαια, κτλ. Το ερώτημα είναι , αυτές οι έξοδοι “κινδύνου” , τρυπάνε τις λεγόμενες λιθοσφαρικές πλάκες της Γης και συνδέουν το κούφιο εσωτερικό της με την επιφάνεια ;
  5) Εφόσον η Γη είναι κούφια, γιατί υπάρχουν ηφαίστεια ; Το ηφαίστειο είναι ένα φυσικό φαινόμενο , από όπου λιωμένα πετρώματα ( μάγμα ) βρίσκουν διέξοδο ( λόγω αυξημένης πίεσης ) προς τα έξω ( επιφάνεια ). Έτσι δημιουργούνται οι εκρήξεις ηφαιστείων και το αποτέλεσμα αυτών είναι η λάβα. Γιατί λοιπόν η λάβα να βρίσκει διέξοδο προς τα έξω και όχι προς το κούφιο εσωτερικό της.
  6) Αν η Γη είναι κούφια, προφανώς λοιπόν δεν υπάρχει ο μανδύας ( στρώμα του εσωτερικού της Γης ). Το ερώτημα είναι , πάνω σε τι ισσοροπεί ο φλοιός και οι λιθοσφαρικές πλάκες και τί είναι αυτό που μας χωρίζει από το να πέσουμε πάνω στον πυρήνα;
  7) Η κατάσταση του πυρήνα είναι κατά το ένα μέρος υγρή και βαθύτερα στερεή. Τι έιναι αυτό που κρατάει την υγρή μορφή από το να χυθεί άτακτα στα εξωτερικά τοιχώματα της Γης.

  Αυτές είναι μόνο μερικές μπακαλίστικες ερωτήσεις με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα.

  1. ΦΙΛΕ xfren!!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!! ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ!!!!

   ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΕΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ « ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ » ΘΕΩΡΙΕΣ!!!!

   ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΗΣ ( ΓΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ) ΣΥΝΑΜΑ!!!! ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΣ;

   Α) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΙΟΛΟΓΩΝ 1999. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ NASA ΑΡΘΟΥΡ ΜΑΡΚ ΤΕΗΛΟΡ, ΔΗΛΩΣΕ; « ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΣΗ ΓΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΓΗ!! ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΙΣ. Η ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΕΣΗ ΓΗ Η ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ…. »

   Β) ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΝΕΛ ΕΝΩ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!! YALE ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΗΠΑ, ΤΜΗΜΑ ΓΑΙΟΛΟΓΙΑΣ 1989.

   Γ) ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ( ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ) Η ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΟΥΦΙΑ ΜΠΑΛΑ!!! ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ; ΑΠΟ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ, ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ…. « ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ » ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΛΞΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ…… ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΤΡΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ « ΠΟΛΕΙΣ » ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΕ ΜΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ , ΠΑΡΚΑ, ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ!!!

   Δ) ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ Η ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ!!!! ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ « ΠΥΛΗ » ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ….

   Ε) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΛΟΓΟΙ ΔΗΛΑ ΔΗΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!!!! ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΠΑ ΤΟ ( ΜΑΓΜΑ ) ΛΑΒΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΑΕΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΥΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΤΑΒΙΑ…… ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ……

   Ζ) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΠΟ ΩΚΕΑΝΟΥΣ!! ΜΑΝΔΥΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΛΞΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!!! Η ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ!!!!

   Η) Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΛΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΥΘΕΙ ΕΞΩ……

   ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΣ.

   1) ΠΙΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

   2) ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΑΙΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ;

   3) ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΝΟΕ;

   4) ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗ ΓΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΙΟΛΟΓΟΥΣ; Ε ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ, ΤΑ ΜΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ, ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ;

   5) ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ « ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ » ΚΟΙΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΖΩΗ!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΣΠΗΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ….. ΑΠΛΗ ΦΥΣΙΚΗ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ!!!!

   ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ!!! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ!!! ΧΑΡΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!

   1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ( ΓΡΑΦΩ ΜΕ CAPS ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ ).
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ. ΟΥΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ , ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ , ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΙΣΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ , ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΘΑΝΑ , ΚΑΘΩΣ Η ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΗΡΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ;
    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠ ΟΣΑ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ , ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΥΤΑ ΟΛΑ.
    ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝ.
    (Συνεχιζω με χωρις CAPS αλλα και χωρις τονους για να μη χρονοτριβω ).
    1) στη πρωτη σου ερωτηση δε ξερω να απαντησω , αλλα πιθανολογω οτι καμια, καθως αν θυμαμαι καλα ενα αρθρο που ειχα διαβασει πριν χρονια , οι γεωτρησεις εχουν περιοριστει σε μερικα χιλιομετρα που δε ξερω αν ξεπερνουν τα 5 χιλιομετρα που με ρωτησες. Επισης, δε ξερω γιατι μου το ρωτησες αυτο ( δεν ειμαι γεωλογος – απλα διαθετω γνωσεις για διαφορα θεματα αλλα οχι εξειδικευμενες ).
    2) Οι γεωλογοι προφανως δεν ειναι σιγουροι για το τι υπαρχει στον πυρηνα της Γης , καθως δεν εφτασε κανεις ποτε μεχρι εκει. Δε μπορεις να εισαι σιγουρος για κατι που δεν εχεις δει. Το μυστηριο για μενα ειναι με τι μεσα ανακαλυψαν τη συνθεση του εσωτερικου της Γης εφοσον δεν εφτασαν ποτε. Ισως απο τη μελετη εκρηξης αστεριων ( αλλα η Γη δεν ειναι αστρο αλλα πλανητης ). Ισως με καποιο αλλο μεσο, αλλα μου φαινεται δυσκολο.
    3) Αυτο που λες ομολογω πρωτη φορα το ακουω. Δεν το εχω μελετησει.
    4) Δεν ειμαι ανθρωπος της επιστημης , αν και σεβομαι το εργο της και τα θετικα που εχει προσφερει στην κοινωνια και την ανθρωποτητα ( τα θετικα επαναλαμβανω ).
    Δε μου φαινεται τιποτα απιστευτο. Οσο για τις ερωτησεις σου δεν εχω απαντηση.
    5) Επισης , δε γνωριζω για το πειραμα και το ελβετικο τυρι καθως και για τη Γη που αν δεν ειχε τρυπες θα γινοταν σκονη.

    Να ξεκαθαρισω καποια πραματα τωρα που σου απαντησα, καθως δε με γνωριζεις και ειμαι νεος εδω.
    1) Ειμαι περιεργος και αυτα τα θεματα μου προκαλουν τεραστιο ενδιαφερον.
    2) Δεν εχω καποιο κακο σκοπο , αλλα καλα κανεις και εισαι προκατειλλημενος και να συνεχισεις να εισαι μαζι μου , καθως δε με ξερεις και δε μπορεις να αρκεστεις στο οτι δηλωνω ” οτι δεν εχω κακο σκοπο “.
    3) Σε σεβομαι γιατι προσφερεις πληροφοριες δωρεαν στο κοινωνικο συνολο ( ασχετως αν καποια ενδεχομενως να ειναι και λαθος – ειναι ενα ρισκο που θα πρεπει να παρεις )
    4) Θα συνεχισω τις “σπαστικες” , επιστημονικες , λογικες ( με βαση την κοινη – αντικειμενικη λογικη ), κουραστικες, ισως για σενα ” ειρωνικες ” ερωτησεις , και σε αλλα αρθρα σου που κατα καιρους θα διαβαζω οποτε εχω τον αναλογο χρονο και αν ποτε βρω και εγω με τη σειρα μου κατι αξιο μελετης , θα στο στειλω με mail να το ψαξεις εφοσον εχεις τα μεσα , τα προσωπα και το μερακι να το κανεις.

    Αυτα και φιλικα.

    1. ΦΙΛΕ xfren!!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!

     ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΩΡΑΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!! ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ….

     Ο ΤΡΟΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΜΑΘΗΣΗ….. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ!!!!

     ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ « ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ »!!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠOΙΟΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!

     ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΡΩΝΑΣ!!!!

     ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ( ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ… ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!!

     ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ « ΣΠΑΣΤΙΚΗ » ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΟΥ -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ !!!!

     ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!!! ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ!!! ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!!!!

     ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ( ΕΜΕΝΑ ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ!!!

     ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

     ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 3. Γεια σου saman lycan.
  Είναι η πρώτη φορά που σου γράφω.Έχω διαβάσει όλα τα άρθρα σου για τη Μέση Γη και το ελάχιστο που θα μπορούσα να πω είναι ότι εντυπωσιάστηκα.
  Συνέχισε να μας κρατάς “ζεστούς” και σ’ευχαριστούμε.

 4. Αγαπητε Saman Lycan Θα ηθελα να ρωτησω κατι ασχετο με το παρων αρθρο.Το part 3 για τα λευκα Ιεράτεια θα αργησει και αλλο;Ομολογω πως ΟΛΑ τα αρθρα σε αυτο το site με εχουν συναρπασει,αλλα τα συγκεκριμενα με ενδιαφερουν παρα πολυ.
  Ευχαριστω.

 5. ΦΙΛΕ ΜΑΣ TheStudent!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ!!! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΟΧΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΛΥΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΥ!!!

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΕ ΕΝΑΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΑΝΡΘΩΠΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΧΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ!!!!

  ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΧΕΙ!!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΥΚΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΙΕΡΟ ΖΩΟ ( ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ) ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΟΚΑΝ……

  ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ….ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…..ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 6. Ζοι!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!! Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ EΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ!!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ!!!!

  ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΑΛΑ….. ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΗ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΣΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΚ….. ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!!

  ΣΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΑΚΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΣΕΤΑ, ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΜIA ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ!!!!

  ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ!!!! ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΜΟΝΑ ΟΣΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ!!!

  ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ!!!

  ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ; ΟΧΙ!!!

  ΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΠΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑΙ!!!

  ΕΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!!! ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΟΥΜΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ 100% ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ!!!

  ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ Η ΓΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ!!!! ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ; ΟΧΙ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΡΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ Η ΟΧΙ!!! ΠΙΑΝΟΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ!!! ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;

  ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΠΙΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΟΥ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!!! ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΑ!!!

  ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ!!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!

  ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕΣΩ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ « ΟΝΟΜΑ » ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΒΕΒΑΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ…… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΙ!!!

  ΤΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΣ ΑΠΟΡΕΙΣ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ,, ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ….. ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ….. ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!

  Zoi!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!!

  ΤΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ( ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΜΥΝΑ ), ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ!!! ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ…. ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ!!! ΩΣΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ!!! ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!

  ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΕΣΥ!!!

  ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ Zoi!!!!

  ΦΙΛΙΚΑ SAMAN LYCAN!!!!

 7. Έχω και εγώ μια απορία! Σε πολλά άρθρα σου που ανεβάζεις, παραθέτεις ολόκληρους διαλόγους με άτομα που τυχαία συναντάς! Μπορείς να μου πεις πως γίνεται και καταγράφεις όλους τους διαλόγους με απίστευτες λεπτομέρειες? Εχεις μαγνητοφωνάκι πάντα? Εχεις μνήμη που τσακίζει κόκαλα ή απλα μεγάλη φαντασία? Δεν σε αμφισβητώ απλά απορώ! Και ναι, ξέρω, αν δεν πιστεύω σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι οτι δεν υπάρχει!

  Φιλικά zoi

 8. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ!!! ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ….. ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!!! ΑΡΑΓΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!

  ΤΟ ΑΝ ΠΑΡΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΕΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ; Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ; ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ!!!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ!!!!

  Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΕΔΩ!!!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!! ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΞΑΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ; ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ; ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝ ΕΨΑΞΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!!!!

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ!!!! ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ…. ΑΛΛΑ!!!! ΠΡΟΤΟΥ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΕΛΟΗΔΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ( ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ) ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΑΞΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ….. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ!!!

  ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ!!!!!

  ΟΤΙ ΦΑΣΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ……..!!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ!!! ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ….. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ….

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

  Υ.Γ.

  ΜΑΛΛΟΝ ΛΥΚΟΑΝΙΖΟΥΜΕ……..!!!!

 9. Καλησπέρα Σαμανικέ Λύκε,
  Φάσκεις και αντιφάσκεις σε αρκετά κείμενα. Την μία λες πως οι άνθρωποι εκείνοι είναι στα λευκά και τώρα στα μαύρα. Πάρε μια σοβαρή απόφαση και δημοσίευσέ την.
  Το κείμενο με τους “παρατηρητές” 2 όπως τους αναφέρεις, είναι κατά την γνώμη μου χαμηλότερου επιπέδου από το μέτριο. Σε αρκετά κείμενά σου είστε πρώτοι σε άλλα προς μεγάλη απογοήτευση Λιακοπουλίζετε. Δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο.

Αφήστε μια απάντηση