ΜΕΣΗ ΓΗ part 55 ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΖΩΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 55

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΖΩΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!!

 

Αν και στο εξωτερικό και λίγο άρρωστος αποφάσισα να γράψω για αυτό το άρθρο όταν το πρώτο διάβασα δημιουργώντας μέσα μου απίστευτη χαρά αλλά και ικανοποίηση!!!! Αυτό γιατί όπως θα διαβάσετε παρακάτω επιστήμονες σε μεγάλο βάθος της γης ανακάλυψαν ζωή!!!! Χα χα χα χα …… είμαι τόσο χαρούμενος!!!! Πρώτον γιατί εγώ μα και άλλοι υποστηρικτές της θεωρίας της Μέσης Γης βγάνουμε σιγά σιγά σωστοί αλλά και επειδή φαντάζομε τα μούτρα όλων αυτών των << ΕΙΔΙΚΩΝ, ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΩΝ, ΓΕΟΛΟΓΩΝ, ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΘΕ ΕΞΗΣ ΦΑΝΦΑΡΟΛΟΦΩΝ ) που θα έχουν ξυπνήσει αλλά και απορήσει από αυτήν την ανακάλυψη όπου ΠΡΟΣΕΞΤΕ θεωρείτε άκρος σημαντική!!!! Για να δούμε λοιπόν:

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Γης, επιστήμονες ανακάλυψαν μορφές ζωής στην τροπόσφαιρα, το κατώτερο στρώμα της ατμόσφαιρας που εκτείνεται… σε ύψος 8-15 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης όπου και έμειναν έκπληκτοι και με το στόμα ανοικτό από αυτά τα ευρήματα!!!! Μάλιστα, οι ζωντανοί μικροοργανισμοί βρέθηκαν να υπάρχουν σε αφθονία και συγκεκριμένα και να αποτελούν το…. 20% των συνολικών σωματιδίων της τροπόσφαιρας!!!! ( ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΥΝΧΩΡΕΣΤΕΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ έλα τώρα ρε παιδιά αφού εκεί κάτω δεν μπορεί να ζήσει τίποτα ).

Οι επιστήμονες δηλώνουν έκπληκτοι αλλά και άφωνοι με την ανακάλυψή τους καθώς τα μέχρι τώρα ευρήματα περιλάμβαναν μόνο σκόνη και κόκκους αλατιού. Όπως αναφέρουν, το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι μπορεί να υπάρχουν μορφές ζωής ακόμα και εκεί που δεν το περιμένει κανείς ( τι είπανε!;! Χα χα χα πράγματι θέλω να δω τα μούτρα τους ), μέχρι και στις πιο δύσκολες συνθήκες επιβίωσης!!!!

Οι μικροοργανισμοί που εντοπίστηκαν ήταν κυρίως βακτήρια και μύκητες, με τα κύτταρα των ζωντανών βακτηρίων να έχουν διάμετρο μεταξύ 0.25-1 εκατομμυριοστού. Ανάλογα με την τοποθεσία των δειγμάτων που συλλέχθηκαν, τα βακτήρια ήταν άλλοτε χερσαίας και άλλοτε θαλάσσιας προέλευσης!!!! Η γενετική μελέτη των μικροοργανισμών έδειξε ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόκληση βροχοπτώσεων/χιονοπτώσεων και γενικότερα επηρεάζουν τον καιρό και το κλίμα. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πόσοι από αυτούς ήταν παθογόνοι και σε ποιο βαθμό μπορεί να ευθύνονται για την εξάπλωση ασθενειών. Βέβαια η έρευνα συνεχίζεται…. Αν τρυπήσουν ακόμα 20 χιλιόμετρα ποιο κάτω εκεί είναι που θα πάθουν την πλάκα τους!!!! Το λέω από τώρα γιατί σε λίγα χρόνια θα γίνει και ας με πουν τρελό….. θα βρουν είδη όπου ζουν μέσα στο νερό και σας αναφέρω από τώρα ότι δεν θα είναι βακτήρια αλλά πραγματικά ζώα!!!! Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε….. και αν πάνε παρακάτω….!;! Πραγματικά δεν ξέρω αν θα το ανακοινώσουν ποτές!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

 INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


6 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ part 55 ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΖΩΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!!

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΑΡΞΗ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.

Αφήστε μια απάντηση