ΜΕΣΗ ΓΗ part 57 ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! << ΚΗΦΙΣΕΣ >> Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 57

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! << ΚΗΦΙΣΕΣ >> Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ!!!!

Είναι κάποιοι ερευνητές όπως ο συγχωρεμένος Θεόδωρος Αξιώτης αλλά και κάποιοι άλλοι όπου από πολύ παλιά τόνιζαν ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ταξιδέψει και δώσει τα φώτα τους σε όλο τον πλανήτη!!!! Το ίδιο πιστεύω και εγώ!!!! Ειδικά στην Νότιο Αμερική είναι πολλές οι αποδείξεις οι οποίες έδειχναν ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν φτάσει εκεί από πολύ παλιά…!!!! Αυτό φαίνεται ειδικά στην λατρεία των Μάγια, Ίνκα, Τολτέκων, Αζτέκων με μαιάνδρους αλλά και με διάφορα θρησκευτικά στοιχεία. Αποδείξεις όμως υπάρχουν και στην Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Σκανδιναβικές χώρες, Ασία, Αφρική, Ιαπωνία, και άλλες χώρες οι οποίες θα τις αναλύσω στο μέλλον….. Είναι όμως πολύ έντονη και αρνητική η στάση της συμβατής αρχαιολογίας με το να το αρνείται πεισματικά αυτό το γεγονός και να λένε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ακράδαντα ώστε να το πιστοποιήσουν αυτό, ότι οι αρχαίοι Έλληνες πριν χιλιάδες χρόνια είχαν επισκεφθεί την Νότιο Αμερική. Σε αυτό το άρθρο όχι μόνο θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν στοιχεία αλλά ότι υπάρχει ολόκληρη αρχαία Ελληνική πόλη στην Νότιο Αμερική στην ζούγκλα της Βραζιλίας!!!!

Είναι ένα άρθρο το οποίο από καιρό ήθελα να γράψω διότι το ερεύνησα και εγώ ο ίδιος εκτενέστερα και λεπτομερέστατα όταν βρέθηκα στην Βραζιλία το 1996 αν και ποιο παλιά είχα βρεθεί και άλλες φορές στην χώρα αυτή για κάποιες άλλες έρευνες. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

 Ο Βραζιλιάνος ερευνητής, συγγραφέας, δάσκαλος και ο δικηγόρος.

Francisco de Salles do Lago Francisco de Salles do Lago 

 Οι παρακάτω σελίδες είναι από το έγγραφο 512:  όπου ο Φρανσίσκο φέρνει ως αποδείξεις  στο βιβλίο του << Η κρυμμένη πόλη Kephises ( Κήφισες ) >> .

 1

2

3

4

5

6

7

 

8

9

10

11

Οι δέκα σελίδες του χειρόγραφου 512, συμπεριλαμβανομένων των 22 παραγράφων, όπως διαπιστώθηκε από το 

1743 από την Πορτογαλική αποστολή Bandeirantes ( Μπανδεϊρλαντες ) σε αναζήτηση των ορυχείων Muribeca ( Μαριμπέσα )!!!!

 Ο ίδιος ο συγγραφέας δήλωσε ότι του πήρε πάνω από 18 χρόνια ερευνών ώστε να κατανοήσει και να αλλάξει τη σειρά των παραγράφων στο βιβλίο του εγγράφου 512. Δήλωσε ότι άλλαξε τη σειρά των << location >>  ( Λοκάσιον ) αυτών των πέντε “ομάδων” των επιγραφών υπό ορισμένες παραγράφους, διότι πιστεύει ότι ο Escriba Luso ( Εσκρίμπα Λούσο ) που έγραψε το (έγγραφο 512) ενεργούσε να υπακούοντας τον κύριό του,  Marques de Pombal ( Μάρκους ντε Πομπάλ ). Έχει τονίσει την ονομασία “Escriba”, αναφερόμενος στο άγνωστο άνδρα που έγραψε αυτό, το έγγραφο 512 διότι η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο κύριος συγγραφέας.

 

Ο Marques de Pombal (ο κύριος ηγέτης της μετά από τα πολύ παλιά βασιλιάς  ) έδωσε την διαταγή, κατά τη γνώμη μου, αλλά φυσικά χωρίς να μπορεί αποδειχτεί, να καταστρέψουν το βιβλίο με όλα τα στοιχεία για την << κρυμμένη πόλη >> εκείνη την εποχή. Σίγουρα πρόκειτε για την περίφημη ίσως και άγνωστη πόλη για πολλούς << Kephises >> ή Κηφισού όπου πρόκειτε για μια ελληνική πόλη που ανακαλύφθηκε στη Βραζιλία το 1743!!!!

Η αρχική σειρά των πέντε επιγραφών στο έγγραφο είναι 512 1.2.3.4.5. Η σειρά στο βιβλίο μου είναι 4,3,2,1,5 . που σημαίνει άλλο πράγμα αναφέρει ο Βραζιλιάνος συγγραφέας: Advance Amphyktions! ( Αντβάνς Αμφικτίωνος ) όπου είναι ο αριθμός 4 με επιγραφή στο αντίγραφο. Ο Θουκυδίδης  είναι ο αριθμός 2!!!! Οι έχουν τους ίδιους αριθμούς όπως έχει ενημερώσει και στο βιβλίο του.

Ας δούμε τα χειρόγραφα…:

Το χειρόγραφο 512

Το “χειρόγραφο 512” με την ονομασία αυτή εμφανίστηκε στο 1881 στον κατάλογο της έκθεση για την Βραζιλιάνικη Ιστορία όπου και  προωθήθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Ρίο ντε Τζανέιρο και οργανώθηκε από τον διευθυντή του Δρ.  Ραμίζ Γκαλβάο υπό τον αυτοκράτορα D. Pedro II (Ντι Πέτρο 2 ) ως προστάτης παλαιών αναφορών με περισσότερα από 22 χιλιάδες αναφορές των χειρογράφων, και πολύ παλιούς χάρτες, όπως και το σπανιότατο το Mogϊncia ( Μοτζίνσια ) μια βίβλος του 1462, κ.λπ. Ο αριθμός αναφοράς 512 στο εν λόγω κατάλογο δόθηκε σε αυτό το χειρόγραφο για << Ιστορικού Λογαριασμό >> το 1753!!!! Φανταστείτε πόσα χρόνια γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της πόλης και ακόμη μέχρι και σήμερα την κρύβουν εσκεμμένα..!!!!

 

1 παράγραφο:

Μετά από ένα πολύ μακρύ και  ενοχλητικό οδοιπορικό, υποκινούμενοι από την ακόρεστη απληστία του χρυσού, και σχεδόν χαμένοι για πολλά χρόνια σε αυτή την αχανή έρημο, ανακαλύψαμε μια αλυσίδα βουνών τόσο ψηλά που φαινόταν να φθάνουν τις αιθέριες περιοχές, και δείχνει να υπηρετούν ένα θρόνο για τον άνεμο ή ακόμη για τα ίδια τα άστρα. Η λάμψη τους χτυπάει τον θεατή από μακριά, κυρίως όταν ο ήλιος λάμπει σαν κρύσταλλος των οποίων το κύριο συστατικό αποτελείται, σχηματίζοντας ένα θέαμα τόσο μεγάλο και τόσο ευχάριστο που κανένας μας δεν θα μπορούσε να πάρει τα μάτια του από αυτά τα λαμπερά φώτα που αντανακλούσαν από τα βουνά. Η βροχή που είχε πέσει πριν λίγο (στη διαδρομή), βοηθούσε σε αυτό το κρυσταλλικό θαύμα, και είδαμε το νερό να τρέχει πάνω από την γυμνή πέτρα με την ίδια ταχύτητα από τα ψηλά βράχια όταν εμφανίστηκε σε εμάς σαν το χιόνι που  αντικρίζει τις ηλιακές ακτίνες. Η ευχάριστη προοπτική αυτής ………………………………. (Uina) λάμψη με τα νερά και την ηρεμία ……………………………………… …………………………….. από τις καιρικές συνθήκες, αποφασίσαμε να διερευνήσουμε αυτό το αξιοθαύμαστο θαύμα της φύσης. Φτάνοντας στους πρόποδες της ανάβασης χωρίς κανένα εμπόδιο από τα δάση ή τα ποτάμια, ανεβήκαμε σε αυτές τις Άλπεις και τα Πυρηναία  της Βραζιλίας, και ζήσαμε μια ανεξήγητη θλίψη από αυτό το λάθος.

 

2η παράγραφο:

Εμείς διοργανώναμε τους εαυτούς μας με το σχεδιασμό των  βημάτων μας για την επόμενη μέρα. Ένας ντόπιος ινδιάνος, ωστόσο, φέρνοντας ξύλα για την φωτιά, έτυχε να συναντήσει ένα λευκό ελάφι, το οποίο είδε, η πείνα ήταν μεγάλη, και με αυτή την ευκαιρία ανακάλυψαν έναν δρόμο ανάμεσα σε δύο οροσειρές, που έδειχναν να έχει κοπεί σε κομμάτια από τεχνητή δραστηριότητα  και όχι από τη φύση. Με υπερβολική χαρά από αυτή την είδηση ​​αρχίσαμε να ανηφορίζουμε, η οποία αποτελούνταν από χαλαρές πέτρες που είχαν συσσωρευτεί από καιρό, σκεφτήκαμε ότι ήταν κάποτε ένας ασφαλτοστρωμένος δρόμος όπου είχε σκεβρώσει από τις κακουχίες του χρόνου. Η ανάβαση μας πήρε τρεις καλές ώρες, ευχάριστα, λόγω των κρυστάλλων, στην οποία είχα προαναφερθεί. Σταματήσαμε στην κορυφή του βουνού, μπροστά από αυτό ήταν κάτι το απίστευτο….είδαμε σε μια επίπεδη πεδιάδα ένα νέο κίνητρο για να μην πτοήσει τον θαυμασμό μας και το κουράγιο μας.

12

 Εκεί μπροστά μας, περίπου τέσσερα μίλια μακριά, ήταν μια τεράστια πόλη.

 

3η παράγραφο:

Εμείς διακρίναμε πρώτη την πόλη αυτή, ένα μεγάλο οικισμό, της οποίας η έκταση μας έπεισε ότι πρέπει να είναι κάποια πόλη. Κατεβήκαμε σύντομα στην κοιλάδα, με κάθε προφύλαξη ……………………. θα μπορούσε σε μια τέτοια περίπτωση, στέλνοντας εξερεύνηση…….. ( φράσεις χωρίς κάποιος να μπορεί να βγάλει νόημα ) πύλη της ποιότητας και της ότι θα πρέπει να πάρει την καλή σημείωση….. καμινάδες, αυτό είναι ένα από τα εμφανή σημάδια του οικισμούς.

 

4η παράγραφο:

Περιμέναμε τους ανιχνευτές δύο ημέρες, είμαστε σίγουροι ότι κατοικείται. Επιτέλους άντρες μας επέστρεψαν, μας μίλησαν όσον αφορά την ύπαρξη για τυχόν κατοίκους, που μας προβλημάτισε πολύ. Μια ινδιάνικη περίεργη φυλή, τότε επιληφθήκαμε όλους τους κινδύνους, με προσοχή, για να εισέλθουμε στην πόλη…. Μα προτού προλάβουμε να ξεκινήσουμε  μας είπαν οι ανιχνευτές πολύ φοβισμένοι, επιβεβαιώνοντας μας ότι δεν είχαν βρει ούτε μπορούσε να ανακαλύψουν τα ίχνη των ινδιάνων ούτε κανενός ανθρωπίνου ον. Αυτό δεν το πιστέψαμε, επειδή είχαμε δει τα σπίτια, και έτσι όλοι μας είπαμε να στείλουμε ανιχνευτές ινδιάνους διότι οι δικοί μας ίσως να μην ήξεραν τι έκαναν…..

13

 5η παράγραφο:

Οι ινδιάνοι ανιχνευτές επέστρεψαν, επιβεβαιώνοντας την προαναφερθείσα απόθεση, δηλαδή, ότι δεν υπήρχαν κάτοικοι, και έτσι αποφασίσαμε όλοι να προχωρήσουμε στον οικισμό καλά οπλισμένοι την αυγή. Η είσοδός της πόλης είναι μέσα από τρεις καμάρες με μεγάλο ύψος, και το μεσαίο είναι το μεγαλύτερο, ενώ τα δύο πλευρικά τόξα είναι λιγότερο μικρά. Κατά το μεγαλύτερο και κύριο διακρίνονταν τα γράμματα, τα οποία από το μεγάλο ύψος τους δεν θα μπορούσαμε να τα αντιγράψουμε.

14

 10η παράγραφο:

Οι νυχτερίδες ήταν τόσες πολλές που επιτέθηκαν στα πρόσωπα των ανθρώπων, και έκαναν τέτοιο θόρυβο που τους εξέπληξε. Μετά την κύρια στοά αυτού του δρόμου ήταν μια φιγούρα σε ήπια-ανακούφιση σκαλισμένη από την ίδια πέτρα, και απογυμνωμένη από τη μέση και πάνω, στεφανωμένος με δάφνες. Αντιπροσώπευε ένα λευκό νέο άνδρα με πλήρη γενειάδα . Κάτω από την ασπίδα του σχήματος υπήρχαν κάποιοι χαρακτήρες….., χάλασε ο καιρός. Ωστόσο, προχωρήσαμε παρακάτω.. .Από ό, τι μας είπε ο Silva Ramos ( Σίλβα Ράμος ) οι χαρακτήρες του αγάλματος έλεγαν …. Μπροστά σας ο Aμφίκτιον!

6η παράγραφο:

Υπήρχε ένα δρόμος το εύρος των τριών καμάρων, με ανώτερο τα διώροφα σπίτια και στις δύο πλευρές! Τα μέτωπα από λαξευτή πέτρα είχαν ήδη μαυρίσει! (  για λίγο πάλι γραμμένα χωρίς να βγαίνει νόημα ) Έτσι …………………. .. επιγραφές όλα τα ανοιχτά ……………………………………. (Π )ορτες είναι χαμηλές μα (κε) ………………………………….. …………….. ( νας ) να σημειωθεί ότι από την κανονικότητα και συμμετρία με την οποία είναι κατασκευασμένα φάνηκε να είναι ένα μεγάλο παλάτι, στην πραγματικότητα ήταν μεγάλο παλάτι με πολλά σπίτια. Κάποια είχαν ανοιχτές βεράντες, και όλα αυτά χωρίς κεραμίδια, οι στέγες, ( για λίγο πάλι γραμμένα χωρίς να βγαίνει νόημα ) μερικά από τα καμένα τούβλα και άλλες πλάκες …..

 

7η παράγραφο:

Πήγαμε σε μερικά από τα σπίτια με μεγάλο φόβο, και πουθενά δεν μπορούσαμε να βρούμε ένα απομεινάρι από τα προσωπικά αντικείμενα και έπιπλα, τα οποία θα μπορούσαν από τη χρήση τους να ρίξει κανένα φως στη φύση των κατοίκων το ποιοι ήταν. Τα σπίτια ήταν όλα σκοτεινά στο εσωτερικό! Δεν υπήρχε σχεδόν ούτε μια λάμψη φωτός! Και όπως είναι θολωτά, οι φωνές εκείνων που μίλησαν ξανά επανέλαβαν με την δικιά μας έμφαση τρομάζοντας τους η ηχώ….

 

9η παράγραφο:

Από την άλλη πλευρά αυτής της πλατείας ήταν ένα υπέροχο οικοδόμημα, φαινόταν πως ήταν φτιαγμένο για κάποιον κύριο…. Υπήρχε ένα τεράστιο σαλόνι στην είσοδο, και ακόμα από το φόβο δεν είχαμε διερευνήσει όλες τις  ( για λίγο πάλι γραμμένα χωρίς να βγαίνει νόημα ) ΕΑΠ (σες) ……………………… ……… είναι πολλές και η ρετρετ …………………………… ζεραο να σχηματίσει κάποια …….. …………………………………………. μαρα βρήκαμε o (νε) …………… ……….. μάζα των έκτακτων ………………….. ………………………………………….. ……………….

………………………………………. (Ανά) γιοι είχαν δυσκολία στην αύξηση αυτή.

15

Από ό, τι είπε ο Silva Ramos οι παραπάνω χαρακτήρες σημαίνουν Kephises ( Κηφίσος )

11η παράγραφο:

Στην αριστερή πλευρά της εν λόγω πλατείας είναι ένα άλλο οικοδόμημα, αρκετά ερειπωμένο! Αλλά από τα απομεινάρια που παραμένουν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν κάποτε ένας ναός, από την πλευρά του, την υπέροχη πρόσοψή του εξακολουθεί να εμφανίζεται, και μερικά κλίτη και οι διάδρομοι φτιαγμένοι με πέτρα. Καταλαμβάνει ένα μεγάλο χώρο του εδάφους, ….σε ερειπωμένους τοίχους του έχουν δει γλυπτά από την ανώτερη ποιότητα κατασκευής, με ορισμένα στοιχεία και εικόνες ένθετο στην πέτρα, με σταυρούς και διάφορα εμβλήματα, τα κοράκια και άλλα μικρολεπτομέρειες, που θα πάρει πολύ χρόνο για να περιγράψει κανείς.

 16η παράγραφο:

Μεταξύ αυτών είδαμε σπήλαια,  ένα είναι καλυμμένο με μια τεράστια πέτρινη πλάκα, και με τα ακόλουθα γράμματα λαξευμένα στην ίδια την πλάκα, η οποία προφανώς περιλαμβάνει κάποιο μεγάλο μυστήριο. Κατά τη στοά του ναού είδαμε και άλλες πέτρινες πλάκες….

( Η κάτω φωτογραφία δείχνει το τι ήταν λαξευμένα στις πλάκες αυτές όχι με τα λατινικά γράμματα ).

16

 

Από ό, τι είπε ο Silva Ramos οι παραπάνω χαρακτήρες σημαίνουν Ο υδράργυρος, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Άρης, η Αφροδίτη, Ήλιος, η Σελήνη, η Γη.

 

12η παράγραφο:

Ακολουθήσαμε αυτό το οικοδόμημα διαπιστώσαμε ότι μεγάλα τμήματα της πόλης είχαν καταστραφεί ολοσχερώς και θάβονταν σε μεγάλα και φοβερά ανοίγματα της γης, και όλο αυτό το έδαφος δεν υπήρχε ίχνος της χλόης, δέντρο ή φυτό που να παράγεται από τη φύση, αλλά μόνο σωρούς από πέτρες και κάποια χοντρό ακατέργαστα έργα, με τα οποία θα κριθεί ( για λίγο αρχίζει και πάλι να γράφει μη κατανοητά ) ……………………………….. βερκαο, γιατί ακόμα μεταξύ ………………………………………….. .. ντα πτώματα που ………………………………………. ……. είναι μέρος αυτής δυσαρεστημένοι ………….. ντα, και εγκατέλειψε ίσως λόγω κάποιου σεισμού.

 

20η παράγραφο:

Ένας από τους συντρόφους μας, που ονομάζεται Joao Antonio ( Ζοάο Αντόνιο ), βρήκε στα ερείπια ενός σπιτιού ένα χρυσό νόμισμα, στρόγγυλο, μικρότερο από τα δικά μας των 6 $. Η κύρια εικόνα ήταν η φιγούρα ενός νεαρού στα γόνατά του, η πίσω πλευρά του είχε ως εικόνα ένα τόξο, ένα στέμμα και ένα βέλος, εκ των οποίων το είδος (χρήματα) δεν είχαμε αμφιβολία υπήρχε άφθονο στην έρημη πόλη, γιατί αν είχε καταστραφεί από κάποιο σεισμό, οι άνθρωποι δεν θα είχαν το χρόνο ξαφνικά να πάρουν τον θησαυρό τους. Αλλά αυτό θα απαιτούσε τα κατάλληλα εργαλεία για να ανασκάψουμε αυτό το σωρό από ερείπια, θαμμένο για τόσα πολλά χρόνια, όπως είδαμε.

 

18η παράγραφο:

Μετά από αυτό το θαύμα κατεβήκαμε στις όχθες του ποταμού ελπίζοντας να ανακαλύψουμε χρυσό, και χωρίς κόπο βρήκαμε πλούσια δείγματα από την επιφάνεια, που υπόσχεται μεγάλο πλούτο της σε χρυσό, καθώς και του ασημιού. Τα ερείπια έδειξαν το μέγεθος και το μεγαλείο, το οποίο πρέπει να ήταν εκεί, και πόσο πυκνό κατοικημένη και πολυτελή ήταν στην εποχή που άνθισε αυτή η πόλη. Αλλά τώρα οι κάτοικοι ήταν τα χελιδόνια, νυχτερίδες, ποντίκια και αλεπούδες, και παχιά σε πολυάριθμες φυλές των κοτόπουλων και πάπιες. Οι αρουραίοι είχαν τέτοια πόδια του είδους που πηδούσαν όπως οι ψύλλοι! Ούτε και έτρεχαν σαν εκείνους τους αρουραίους ενός κατοίκιση μου μέρους.

 

14η παράγραφο:

Βαβίσαμε για τρεις ημέρες τον ποταμό, και βρήκαμε ένα καταρράκτη, ο οποίος  έκανε ένα φοβερό θόρυβο από τη δύναμη του νερού και τα εμπόδια. Κάτω από αυτό το φθινόπωρο το ποτάμι απλώνεται από ότι φαίνεται στο μεγάλο ωκεανό. Είναι γεμάτη από χερσονήσους που καλύπτεται με πράσινο χλοοτάπητα, με ένα ψέκασμα δέντρων, τα οποία καθιστούν ………………………….. …………… ( εδώ αρχίζει και πάλι να μην καταλαβαίνουμε τι λέει ) Εδώ βρήκαμε ……………………………………….. ………………………………………….. . ερήμην του, αν εμείς …………………….

…………. (Μχ) σχ ποικιλία του παιχνιδιού ………………………. Πολλά ζώα που εκτρέφονται (o) εκεί! Να υπάρχουν κυνηγοί για να κυνηγήσει και να τους καταδιώξει.

 

15η παράγραφο:

Στα ανατολικά του καταρράκτη βρήκαμε αρκετά βαθιά μοσχεύματα και φοβερές ανασκαφές, προσπάαθσαμε να βρούμε το βάθος της με πολλά σχοινιά, τα οποία, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα ήταν, δεν μπόρεσαν να αγγίξουν το κατώτατο σημείο του. Βρήκαμε επίσης μερικές χαλαρές πέτρες και στην επιφάνεια της γης μερικά ασημένια καρφιά, σαν να προέρχονται από τα ορυχεία αριστερά αυτή τη στιγμή.

 

19η παράγραφο:

Από αυτό το σημείο ένας σύντροφος μας άφησε, ο οποίος, με κάποιους άλλους, μετά από 9 ημέρες «καλή πορεία, που παρατηρήθηκαν στις εκβολές ενός μεγάλου κόλπου που σχηματίζεται από τον ποταμό, ένα κανό που φέρει δύο λευκά πρόσωπα, με χαλαρά μαύρα μαλλιά, και ντυμένοι όπως οι Ευρωπαίοι, ……………. ένας πυροβολισμός ως σήμα, προκειμένου να έχετε για να πετάξει ή να ξεφύγουν …… Για να έχετε ………………………………………… …………… τριχωτό και άγρια ​​…………… ζα, και όλοι διπλώστε το σώμα σας και να επενδύσουν ………………….. …………………………….

Δεν χρειάζεται να δούμε τα παρακάτω διότι κάνει αναφορά της Πορτογαλίας για την πόλη που βρήκανε με τις τεράστιες φλέβες χρυσού και όλα τα υπάρχοντα της.

Το θέμα είναι γνωστό, πάρα πολύ στους αρχαιολογικούς κύκλους παγκοσμίως μα κανένας δεν έκανε τον κόπο να δει αν υπάρχει αυτή η πόλη μόνο κάποιοι εκκεντρικοί και πλούσιοι ερευνητές οι οποίοι κατά έναν παράξενο τρόπο εξαφανίστηκαν αλλά ούτε και ξανά έδωσαν σημεία ζωής. Ακόμη και Έρικ φον Ντέηνηγκεν δίστασε από όσο έχω μάθει να πάει να εξερευνήσει αν υπάρχει η Ελληνική αυτή πόλη στα βάθη της Βραζιλίας!!!! Ποιος είναι ο λόγος!;!

Όταν βρέθηκα στην χώρα αυτήν το 1996 είχα ακούσει πολλά από το Θεόδωρο Αξιώτης για αυτήν την πόλη και θέλησα να κάνω μια αρχή με το να ξεκινήσω να την ψάχνω. Το να κάνει κανείς ιδιωτικές έρευνες σε χώρα όπως η Βραζιλία δεν είναι ακριβές διότι τα μεροκάματα είναι πολύ λίγα αλλά και τα εφόδια επίσης είναι φτηνά. Έτσι όποιος θελήσει με σημερινά λεφτά γύρω στα 3.000 ευρώ μπορεί να ξεκινήσει μια τέτοια αποστολή. Το ποιο περίεργο όμως από όλα ήταν η άρνηση των ντόπιων στο να πάμε για να ψάξουμε για την πόλη αυτή όπου ονομάζεται Κηφίσες!!!!

Θα σας πω την όλη ιστορία….:

Ξεκίνησα και πήγα στα σύνορα μεταξύ Βολιβίας και Βραζιλίας αεροπορικός διότι οι πληροφορίες του θεώδορου Αξιώτη έλεγαν ότι αυτή η πόλη βρίσκεται στα σύνορα αυτών των δυο χωρών με 60% να βρίσκετε σε έδαφος της Βολιβίας!!!!

Για να καταλάβετε το τι εννοώ έχω φτιάξει ένα χάρτη με τα σημεία που πίστευε ο Αξιώτης ότι υπάρχει αυτή η πόλη αλλά και σε ένα άλλο σημείο όπου πιστεύουν κάποιοι άλλοι ανεξάρτητοι ερευνητές ότι μπορεί να υπάρχει.

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

MAP

Εγώ ξεκίνησα να πάω στα δυο μέρη τα οποία μου είχε υποδείξει ο Αξιώτης. Όταν έφτασα στην περιοχή όπου θα οργάνωνα την αποστολή δυστυχώς δεν κατάφερα απολύτως τίποτα!!!! Όπου και να ανέφερα για ποιο λόγο ήθελα να κάνω την αποστολή όλοι αρνήθηκαν λέγοντας μου ότι θα έπρεπε να είχα άδεια από την κυβέρνηση και άλλοι ότι το μέρος δεν ήξεραν που ήταν αλλά είχαν ακούσει ότι ήταν στοιχειωμένο από ανθρώπους που ζουν κάτω από την γη!!!!

Αμέσως μου ήρθε στο μυαλό το βιβλίο που λέει για τεράστιες σπηλιές όπου έχουν ερείπιά της πόλης μέσα τους. Δυστυχώς όμως όσο και να έψαξα δεν κατάφερα να κάνω κάτι και δεν μπόρεσα ποτέ να κάνω αυτήν την αποστολή( η πλήρη απογοήτευση ) μα δεν το έβαλα κάτω ψάχνοντας με σύστησαν σε μια φυλή ονόματι οι << Γιανομάνο άνθρωποι >>. Αυτή η φυλή κυριαρχεί από την κεντρική Βραζιλία ( βλέπε στον χάρτη ο τρίτος κύκλος ο ποιο μεγάλος ) μέχρι και κάποιες απομονωμένες από αυτούς στα σύνορα Βολιβίας Βραζιλίας. Αν και δείχνουν ειρηνικοί μπορεί από μια παρεξήγηση να γίνουν πολύ δύστροποι και επιθετικοί. Είναι όμως γνώστες πολλών πραμάτων του Αμαζόνιου και ότι περιέχει μέσα του…..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0xE1Mzm_Zb4[/youtube]

Όταν ήρθα σε επαφή με τον αρχηγό της ομάδας όπου βρισκόμουν με παρέπεμψε στον σαμάνο της φυλής ονόματι Κντου – πα. Ήταν ανώφελο να του εξηγήσω από ποια χώρα είχα έρθει και ότι έψαχνα για μια Ελληνική πόλη στην Βραζιλία, έτσι κάθισα και του εξήγησα τις φήμες αλλά και όλες τις λεπτομέρειες του βιβλίου, επίσης του έδειξα και τις σκιτσογραφίες από τα ερείπιά της πόλης αυτής…. Εγώ έλεγα και έλεγα συνέχεια και ο διερμηνέας μου του έλεγε τα πάντα. Μέχρι που τελείωσα το τι είχα να του πω δεν είχε βγάλει έλξη, όταν τελείωσα με κοίταξε στα μάτια και άρχισε να μου λέει:

 

Κντου-πα

Εσείς οι λευκοί….. θα σου πω ότι μου είπε πρώην σαμάνος που του το είπε ο προηγούμενος όπου και σε αυτόν το είχε πει ο ποιο προηγούμενος και σε αυτόν ο ποιο προηγούμενος από όλους τους άλλους. Η πόλη που ψάχνεις ανήκει στους θεούς που είχαν έρθει στην γη αυτή προτού ο μέγας ποταμός κάνει πολλά παιδιά του να κυλάνε στην χώρα αυτή. Λέγεται ότι ήρθαν από μέρος θεϊκό και άπιαστο επάνω σε τεράστια κανό όπου χωρούσαν πολλοί θεοί! Τα κανό αυτά μπορούσαν να κολυμπάνε σαν το ανακόντα μα μπορούσαν και να πετάνε! Οι θεοί τα είχαν κάνει τέλεια! Μπήκαν βαθιά στην χώρα και έφτιαξαν μια πόλη που δεν υπήρχε πουθενά εμείς την ονομάζουμε << Ναστ – χαρλ, Κνα – Πε >> ( η πόλη των λευκών θεών ) έφτιαξαν ωραίες πέτρινες καλύβες… μεγάλες… την μια πάνω στην άλλη. Είχαν έρθει για να μείνουν…. Καμία φυλή από τότε δάσος δεν πείραξαν μα και από τις φυλές μόνο πέντε ή δέκα είχαν πρόσβαση στους θεούς…. ( σταμάτησε για λίγο και τον ρώτησα ).

SAMAN LYCAN

Oι θεοί αυτοί πως ήταν, πως έμοιαζαν!;!

Κντου – πα

Οι ποιο πολλοί άντρες είχαν μαλλί στο πρόσωπο και τα μαλλιά τους είχαν πολλά δαχτυλίδια όπως και το μαλλί στο πρόσωπο τους ( μπούκλες ). Οι γυναίκες θεοί ήταν πολύ όμορφες… ήξεραν όλοι τους να μιλάνε χαράζοντας τις πέτρες και να βάζουν χρώμα στα σκεύη που τρώγανε και που πίνανε….. πέρασαν πολλά χρόνια και η πόλη αυτή ήταν γνωστή σε πολλές φυλές, ώσπου μια μέρα ο << Λούπνα >> ο κακός θεός που ζει στο κέντρο της γης έκανε τα πάντα να κουνιούνται εδώ επάνω και η πόλη των θεών σχεδόν γκρεμίστηκε…. Κανένας από τους θεούς δεν έπαθε τίποτα και αυτό εκνεύρισε τον << Λούπνα >> και τότε έστειλε τα κακά πνεύματα που ζουν εκεί μέσα για να τους καταστρέψουν…. ( τον διέκοψα ).

SAMAN LYCAN

Κακά πνεύματα!;!

Κντου – πα

Ναι κακά πνεύματα τα οποία παίρνουν πολύ άσχημη μορφή όταν βαίνουν από εκεί. Μοιάζουν σαν άνθρωποι μόνο που δεν είναι. Περπατάνε στα τέσσερα μόνο που η μέση τους και τα κάτω πόδια είναι ανάποδα και το υπόλοιπο σώμα από την μέση και πάνω είναι και αυτό ανάποδα με πολύ άσχημο κεφάλι και μακριά δυνατά χέρια! Είναι γνωστά σε εμάς ως << Νιρ-Νιρ >> είναι πολύ επικίνδυνα και δύσκολα σκοτώνονται! Συνήθως μόνο την νύχτα περπατάνε στην ζούγκλα την ημέρα ή κρύβονται ή μένουν κάτω από το χώμα! Έτσι λοιπόν ένας ανελέητος πόλεμος άρχισε στην πόλη όπου τα κακά πνεύματα έβγαιναν κάτω από τα πόδια τους. Ο πόλεμος δεν κράτησε πολύ τρία φεγγάρια μόλις οι θεοί αποφάσισαν να φύγουν και έτσι εγκατέλειψαν την θεϊκή τους πόλη ένα πρωινό. Το που πήγανε κανείς δεν ξέρει αλλά εμείς οι Γιανομάνο έχουμε ακούσει από τους << Κογανόμα >> ανθρώπους από πολύ παλιά ότι πήγαν στην τεράστια λίμνη που δεν έχει άκρη ( Κογανόμα φυλή που δεν έχει βρεθεί μέχρι και σήμερα από όσο ξέρω, τεράστια λίμνη λένε την θάλασσα εννοούσε μάλλον τον ειρηνικό ωκεανό ). Ο δεύτερος προς το τέλος σαμάνος μας είχε πει ότι πλέον η πόλη αυτή δεν φαίνεται γιατί η ζούγκλα την έχει αγκαλιάσει και είναι πολύ δύσκολο κάποιος να την δει από όπου και να είναι. Μπορεί να είναι μπροστά της κάποιος ή πάνω στα βουνά, δεν θα την δει εκτός και πέσει πάνω της από λάθος. Έτσι πιστεύω ότι έγιναν λευκέ άνθρωπε, έτσι όπως τα είπανε οι πρόγονοι σαμάνοι μας. ( Μόλις τελείωσε την αφήγηση του είπα ).

SAMAN LYCAN

Για αυτήν την πόλη ήρθα από την χώρα μου που είναι τόσο μακριά από την δική σας διότι πιστεύω ότι οι θεοί αυτοί που λέτε εσείς ήταν από την δική μου χώρα. Θα ήθελα να την δω με τα μάτια μου και να την κάνω γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Κντου – πα

Πολλοί ήταν αυτοί από όσο ξέρω που έψαξαν να βρουν την πόλη αυτή των θεών μα χαθήκανε όλοι και κανείς δεν ξαναγύρισε πίσω. Για να αναζητάς αυτήν την πόλη δεν είναι για καλό εφόσον ξέρεις ότι αυτοί που την έφτιαξαν είναι από την δική σου χώρα. Είναι σαν να μην τους σέβεσαι και οι θεοί σου θα νευριάσουν και με σένα και δεν θα σε αφήσουν να γυρίσεις πίσω ποτέ αν ξεκινήσεις την αναζήτηση της. Ξέρω ότι όλοι αναζητάτε το μέταλλο που λάμπει σαν τον ήλιο όπως όλοι οι λευκοί όπου σε αυτήν την πόλη είναι πολύ. Μα δυστυχώς αυτή η πόλη έχει χαθεί πλέον και είναι στα χέρια των κακών πνευμάτων που οποίος πάει εκεί είναι χαμένος στα σίγουρα. Για αυτό λευκέ άνθρωπε θα σου πρότεινα να γυρίσεις στην χώρα σου χωρίς να αναζητήσεις την πόλη των θεών.

SAMAN LYCAN

Ήρθα ως εδώ με σκοπό να προσπαθήσω να την βρω την πόλη αυτή και αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα ήμουν υπόχρεος σε εσάς. Δεν αναζητώ το μέταλλο που λάμπει ( χρυσό ) αυτό που αναζητώ είναι να δω με τα μάτια μου ότι οι παλαιοί άνθρωποι της χώρας μου ήταν αυτοί που έχτισαν την πόλη αυτή τόσο μακριά από την δικιά μου, και να το μάθει όλος ο κόσμος όπως είπα και ποιο πριν. ( Με κοίταξε για λίγο με τα μάτια του καρφωμένα στα δικά μου…..σαν να διάβαζε το μυαλό μου και μου είπε ).

Kντου – πα

Από τότε που πάτησε ο λευκός το πόδι του στην γη αυτή αναζητά πόλης των θεών και το μέταλλο που λάμπει. Εσύ λευκέ άνθρωπε δεν διαφέρεις από όλους τους άλλους λευκούς, δεν αναζητάς το μέταλλο που λάμπει μα αναζητάς την πόλη των θεών για να την δείξεις σε όλο τον κόσμο για να πεις ότι οι θεοί ήταν από την χώρα σου. Δεν νομίζω ότι έχεις κάποια διαφορά από τους άλλους λευκούς που αναζήτησαν το μέταλλο που λάμπει, εσύ αναζητάς κάτι περισσότερο και σε κάνει ίδιο με όλους του λευκούς. Πάντα πιστεύαμε εμείς ότι οι θεοί ήταν λευκοί και είναι αλλά ποτέ δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε γιατί έφτιαξαν ανθρώπους σαν και αυτούς να τους μοιάζουν τόσο στην όψη. Μα μόνο στην όψη διότι σαν άνθρωποι είσαστε κακοί…. Τρώτε τα δάση….τρώτε τα βουνά….δεν σέβεστε την μεγάλη λίμνη που δεν έχει άκρη….δεν σέβεστε τα ποτάμια και τα ζώα….ζείτε στο σκοτάδι με την αντίληψη ότι ζείτε στο φως! Γελάτε με τον πόνο των άλλων….και είστε σκλαβωμένοι στον δικό σας κόσμο που σαν δηλητηριάζετε σαν τα βατράχια που φτιάχνουμε τα βέλη μας. Από εμάς εδώ λευκέ άνθρωπε δεν θα βρεις βοήθεια το που είναι η πόλη….διότι δεν ξέρουμε. Είναι απαγορευμένη για όλες τις φυλές να πάνε εκεί και όσοι έχουν πάει έχουν τιμωρηθεί από τα κακά πνεύματα που ζουν κάτω από τα πόδια μας. Ούτε στην τύχη θα σου πω εγώ το που είναι….το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γυρίσεις στην χώρα σου και αν θέλουν οι θεοί να φανεί η πόλη τους στον κόσμο όλο να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνουν αν όχι δεν θα γίνει ποτέ.

Έφυγα από την φυλή αυτή γεμάτος κακία και δυσανασχέτηση που δεν με βοήθησαν να φτιάξω μια αποστολή. Προσπάθησα για κάμποσο καιρό να διοργανώσω μια αποστολή όσο καιρό ήμουν εκεί. Στο τέλος δεν τα κατάφερα και γύρισα πίσω στην Ελλάδα. Μετά από πολύ καιρό ακούγοντας τον σαμάνο στο κασετοφωνάκι μου κατάλαβα το πόσο αλαζόνας ήμουν. Πραγματικά γιατί ήθελα να βρω την πόλη αυτή!;! Για δικιά μου επιβεβαίωση ότι υπήρχε!;! Ή για να δείξω στον κόσμο του που είχαμε φτάσει εμείς οι Έλληνες!;! Και τα δυο!!!! Είχε δίκιο ο γέρο σαμάνος της φυλής σε όλα αυτά τα οποία μου είχε πει….καλύτερα είναι να μείνει όπως έχει το όλο θέμα. Θα ήταν βέβαια μια τεράστια ανακάλυψη ιστορική για την χώρα μας αλλά και παγκοσμίως αλλά αν είναι να γίνει αυτή η ανακάλυψη θα γίνει!!!! Το αν έχει γίνει όπως λένε κάποιοι και το κρατάνε μυστικό δεν το νομίζω….

Από όλα αυτά όμως εμένα μου έκατσε τα κακά πνεύματα από μέσα από την γη!!!! Δεν πίστεψα βέβαια ότι είναι κάποια πνεύματα αλλά όλο αυτόν τον καιρό με έτρωγε η περιγραφή που μου είχε δώσει. Αν και έχω συναντήσει πολλές περιγραφές υπόγειων οντοτήτων αυτή παρά ήταν για να γινόταν πιστευτή. Αν και η ποιο απίστευτες περιγραφές καμία φορά βγαίνουν και οι ποιο αληθινές όπως αυτή που είχε κάνει ο γέρο σαμάνος!!!! Πράγματι πριν λίγο καιρό μου έστειλε ένας φίλος ένα βίντεο που κυκλοφοράει στο διαδίκτυο με ένα αλλόκοτο πλάσμα!!!! Όταν το είδα έμεινα άφωνος!!!! Είναι ολόιδιο με αυτό που μου είχε περιγράψει ο γέρο σαμάνος στην Βραζιλία….. δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε….

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G2GzTQ3puwQ#t=94[/youtube]

Αυτό λοιπόν είναι το πλάσμα το οποίο έχει τις ακριβείς περιγραφές που είχε δώσει ο Κντου – πα!!!! Με την μόνη διαφορά αυτό φωτογραφήθηκε στο Νέο Μεξικό και όχι στην Βραζιλία αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το αν υπάρχει ή όχι. Εφόσον υπάρχουν αυτά τα πλάσματα της Μέσης Γης μπορεί να βγουν σε όποιο σημείο της επιφανείας το θελήσουν και υπάρχει πρόσβαση….. αν και στο Νέο Μεξικό το ονομάσανε τον εσωγήινο αυτό << δέρμα που περπατάει >> δεν είναι τίποτα άλλο από ένα εσωγήινο ον!!!!

Προτού κλείσω το άρθρο αυτό θέλω να αναφέρω ότι λέγεται ότι συνταγματάρχης Percy Fawcett ( Πέσρι Φάουσεττ ) είχε κάνει μια αποστολή εντός της κοντινής περιοχής με τις συμβουλές του Kalapolos ( Καλάπολος ) ινδιάνων για την εύρεση της συγκεκριμένης αυτής πόλης υπάρχει μια αναφορά που λέει ότι στο δρόμο προς την πόλη αυτή από ένα παράξενο φάντασμα ήταν συνέχεια μαζί τους καλά κρυμμένο στο δάσος όπου όταν μια φορά το είδαν ήταν στα τέσσερα και πολύ αλλόκοτο….. μήπως και ο Πέρσι είδε τον ίδιο εσωγήινο που μου εξιστόρησε ο γέρο σαμάνος!;! Μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, ο Πέρσι πήρε την ευθύνη, μαζί με το γιο του ως σύντροφο, για να ξεκινήσουν τις εξερευνήσεις τους στις ζούγκλες του Αμαζονίου σε αναζήτηση της μυθικής χαμένης πόλης στην καρδιά της περιοχής Mato Grasso ( Μάτο Γκράσσο ), το 1925!!!!

17 Από τις σημειώσεις του Πέρσι που είχε αφήσει πίσω για την χαμένη πόλη!!!!!

Πριν χαθεί ο Πέρσι , τηλεγράφησε στη σύζυγό του από την περιοχή Τσουιάμπα, της έγραψε << όλα θα πάνε καλά μην φοβάσαι >> Με το γιο τον Τζακ, και το στενό του φίλο Ρίμελ Ρέηλιχ σκέφτηκε να ταξιδεύψουν  με ένα τρόπο που δεν είχε σκεφτεί κανείς μέχρι τότε. Ο τρόπος ήταν να αναζητούν τα παράξενα ανοίγματα της ζούγκλας ρωτώντας τους ινδιάνους της κάθε φυλής του που υπάρχουν. Ποιος ο λόγος αυτός της αναζήτησης διότι πιστεύεται από πολλούς ερευνητές ότι σε τέτοιες ζούγκλες αυτά τα ανοίγματα που δεν υπάρχει βλάστηση μόνο κάποιος πολιτισμός θα τα έκανε παίρνοντας τα ξύλα για πρώτη ύλη… έτσι θα ήξερε ότι ήταν κοντά σε κάποια πόλη.  Η τελευταία του φορά που ακούστηκε κάτι για αυτόν ήταν όταν διάσχισε το ποτάμι Xingu ( Ξίνγκου ) με δύο ινδιάνους τους συντρόφους του πολλά μουλάρια, άλογα, και ένα ζευγάρι σκυλιών. Ο Πέρσι όταν πέρασε το ποτάμι είπε στους ινδιάνους οδηγούς του ότι δεν τους χρειαζότανε άλλο και συνέχισε σε μια ανεξερεύνητη περιοχή ως τότε αλλά και σήμερα το ποιο μεγάλο μέρος της μόνο με τον γιο του Τζακ και τον φίλο του Ρέηλιχ, από τότε και εκείνη την στιγμή χάνονται τα ίχνη τους και κανένας δεν ξανά άκουσε τίποτα για αυτόν αλλά ούτε και για τον γιο και φίλο του!!!! Έχω γράψει για τον Πέρσι ένα άρθρο όπου θα το βρείτε εδώ.  <<ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ>>

Πολλά έχουν ακουστεί για τον Πέρσι μέχρι και ότι χάθηκε το 1998!!!! Αμαθείς ερευνητές όπου κάνουν copy paste για να γεμίζουν τις ιστοσελίδες τους …. Και ότι η οικογένεια του τον αναζητά…..!!!! πράγματα τα οποία δεν στέκουν. Το μόνο που στέκει είναι ότι η Βρετανική εταιρεία Νάσιοναλ Τζεογκράφικ θα αναζητήσει την πορεία του με τα λιγοστά στοιχεία που έχει από αυτόν ως ρεπορτάζ, τίποτα άλλο. Και κάτι άλλο ο Πέρσι ποτέ δεν μίλησε για Ελληνική πόλη αλλά για κάποια νέα πόλη της χαμένης Ατλαντίδας!!!!

Αυτά είχα να σας πω για την χαμένη Ελληνική πόλη Κήφισες στα βάθη της Βραζιλίας που λένε ότι υπάρχει….. μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


4 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ part 57 ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! << ΚΗΦΙΣΕΣ >> Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ!!!!

 1. submarine!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!

  ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ….ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!!
  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΑΣ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ….

  ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ,ΜΑΛΤΕΝΟΥΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!!!

 2. Αγαπητοί συναναγνωστες και σαμανε Καλημέρα. Το άρθρο είναι πολύ χρήσιμο για κάποιον που πιστεύει ή έχει ενδείξεις για την ύπαρξή αρχαίων ελληνικών πόλεων στην λατινική Αμερική. Επίσης είναι άλλη μια σημαντική αναφορά τα λόγια του ινδιανου σαμανου για τα πλάσματα της μέσης γης. Όπως και να έχει για άλλη μια φορά έβαλες ένα κομμάτι στο παζλ. Τις ευχαριστίες μου όπως και του φίλου μου στην λατινική Αμερική που χάρηκε πολύ με το άρθρο σου. Οταν θα μπορεσει να φύγει από εκεί που είναι σκέφτεται να ψάξει για την πολη. Αν και διάβασε τους κινδύνους το σκέφτεται να ψάξει. Μετά τιμής και σεβασμού. Submarine

Αφήστε μια απάντηση