Σχετικά με την μέση γη part 24

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 24

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πως θα είναι στην μέση γη η ζωή, θα είναι εύκολη προς εμάς τους ανθρώπους ή θα είναι δύσκολη. Αυτό θα φανεί αν ποτέ καταφέρουμε και πάμε να ζήσουμε εκεί. Από την δεκαετία του 1930 η Αμερική ειδικά είχε αρχίσει να ονειρεύεται υπόγειες βαθιές πολιτείες που θα στέγαζαν εκατομμύρια κόσμο, μάλιστα από εκείνη την εποχή γινόταν λόγος ότι θα ήταν πολύ καλύτερα για τους ανθρώπους να μένουν υπόγειος!!  Ήταν ένα σχέδιο που τότε ο κόσμος αγκάλιασε και φάνηκε να του αρέσει η ιδέα ειδικά όταν οι ειδικοί μιλάγανε για επιθέσεις από εξωγήινους πολιτισμούς και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βρουν τον κόσμο αν αυτός έμενε υπόγειος!! Υπήρχαν και γνώμες άλλων ειδικών που έλεγαν ότι υπάρχει μακροζωία υπόγειος και μια ζωή χωρίς ασθένιες και ότι οι ασθένιες λόγου του κλίματος των υπογείων πολιτείων δεν θα επέτρεπε την έξαρση επιδημιών!!! Η φωτογραφία που παραθέτω είναι από ένα περιοδικό της Αμερικής  (Αμερικάνικες Επιστήμες , με τίτλο Υπόγειες πόλεις. Το 1929!!!

Βεβαία όχι ότι ήθελαν να φτιάξουν υπόγειες πολιτείες με συμφέρον το καλό της ανθρωπότητας αλλά ήταν κάτι το παραπλανητικό για τις υπόγειες μυστικές βάσεις που είχαν σκοπό να φτιάξουν στο μέλλον!! Θα μου πείτε μα δεν υπήρχαν τότε πυρηνικοί πύραυλοι ώστε να δικαιολογεί τις υπόγειες αυτές βάσεις αλλά ούτε υπήρχαν τόσο έντονες ανησυχίες οι αναφορές από εξωγήινους  ή από κάποια πυρηνική απειλή!! Εδώ θα διαφωνήσω ως προς τα εξής:

Α) Τα σχέδια κάποιων βάσεων όπως της περιοχής 51 αλλά και της βάσης Dulce, είχαν ήδη σχεδιαστεί από το 1925!!! Όχι ακριβώς όπως είναι σήμερα αλλά είχαν φτιαχτεί, τα οποία ήταν τα πρωτοπόρα σχέδια για όχι μόνο αυτές τις βάσεις αλλά και για άλλες που δεν είναι τόσο γνωστές σε κανέναν!! Αν σας έλεγα ότι υπάρχουν υποθαλάσσιες βάσεις θα με πιστεύατε; Αμφιβάλω γιατί λογικά θα μου παρουσιάζατε θεωρίες με πολλά προβλήματα που θα υπάρξουν αν κάποιος προσπαθούσε να φτιάξει κάτι τέτοιο που θα ήταν αδύνατο να γίνει μια υποθαλάσσια βάση!!! Δείτε αυτά τα σκευάσματα στην Αμερική που τα πήρε κάποιος από το πολεμικό ναυτικό και τα έκανε διαμερίσματα!! Τα συγκεκριμένα άντεχαν σε βάθος 250 μέτρων βάθος και είχαν φτιαχτεί την δεκαετία του 1950!!! Φανταστείτε τι έχουν φτιάξει σήμερα!!

Βεβαία τώρα στα σχέδια τα οποία ήταν από παλιά να γίνουν είναι οι πόλεις, με πιο σκοπό όμως;  Από την δεκαετία του 80 έχουν φτιαχτεί τουλάχιστον 12 υπόγειες πολιτείες από την πιο μικρή να χωρά 120.000 άτομα και την πιο μεγάλη να χωράει γύρω στα 1.200.000 άτομα!! Όταν λέω πόλεις εννοώ κανονικές πόλεις όπως είναι εδώ σε εμάς έξω στην επιφάνεια. Η πιο βαθειά φτάνει τα 400 μέτρα βάθος!! Κάποιες σχεδιάστηκαν από την αρχή και φτιάχτηκαν και κάποιες άλλες τελειοποιήθηκαν σε ήδη στρατιωτικές βάσεις ειδικά στην Ρωσία. Οι χώρες που έχουν τις υπόγειες αυτές πολιτείες οι οποίες προσέξτε είναι άδειες ακόμα, είναι στην Αμερική, Αυστρία στην οποία από την εταιρία που φτιάχτηκε πωλείτε σε όποιον ενδιαφέρετε, στην Ρωσία που έχει τις πιο πολλές στο Ισραήλ και στην Ιαπωνία!!

Θα μου πείτε ποιος εγγυάται ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι σε αυτές τις υπόγειες πολιτείες και που θα είναι οι έξοδοι κινδύνου αν γίνει κάτι; Χμμμμ, εγώ σε τέτοιο τεχνητό σύστημα θα μου επιτρέψετε να αρνηθώ να πάω να μείνω αν ήταν φυσικό ευχαρίστως θα καθόμουνα όσο καιρό μου έπαιρνε…..  Στο προηγούμενο άρθρο μου για την μέση γη μίλησα για τους Dropa ή Dzopa, ένας αναγνώστης και καλά έκανε μου επισήμανε ότι δεν πρέπει να μπερδεύω το είδος αυτό με τους εσωγήινους γιατί έχει ειπωθεί από πολλούς ερευνητές ότι έχουν έλθει από το διάστημα και είναι καθαροί εξωγήινοι!!!  Στον αγαπητό αναγνώστη απάντησα στα σχόλια του άρθρου Ν23. Εδώ όμως θα ήθελα να πω δύο λογία. Οι έρευνες πρέπει να γίνονται προς όλους τους τομείς, αν είναι αλήθεια, αν πρόκειται για μύθο, αν υπάρχουν αποδείξεις αλλά και πιες, ποιοι ήταν αυτοί που βρήκαν το τάδε εύρημα, είναι αξιόπιστοι; Τι έγιναν τα ευρήματα; Υπάρχουνε; Γιατί δεν τα δείχνουν στον κόσμο; Η υπόθεση των Dropas είναι μια υπόθεση πολύ δύσκολη να ασχοληθεί κανείς γιατί θα πρέπει να μεταβεί στην Κίνα και να μαζέψει πληροφορίες και όχι από βιβλία,ίντερνετ, και ρεπορτάζ της τηλεόρασης. Όταν βρέθηκα για πρώτη φορά στην Κίνα για το συγκεκριμένο θέμα βρήκα μια τεράστια πόρτα κλειστεί για το θέμα αυτό!! Ήταν σαν να μην ήξερε κανένας για αυτό το θέμα από αξιωματούχους του στρατού, αρχαιολόγους, και κάποιους ερευνητές!! Όλοι τους με αντιμετώπιζαν σαν άτομο με φαντασία και ευκολόπιστο στις ιστορίες που φτιάχνει η δύση και τα μετατρέπει όλα σε  U.F.O. όπως χαρακτηριστικά μου λέγαν και γέλαγαν συνάμα!! Απαντήσεις όχι πολλές πήρα κοντά στην περιοχή που βρέθηκαν για μένα οι Dropas  από ένα Βουδιστικό μοναστήρι! Το μοναστήρι αυτό ονομάζετε Jian – lei – Tien, Ο ηγούμενος των μοναχών Li – Han μου είπε κάποια πράγματα όπως τα ξέρουν εδώ και αιώνες. Θα μου επιτρέψετε να μην αποκαλύψω τι γιατί ετοιμάζω ένα βιβλίο για την υπόθεση αυτή και θα τα γράφω εκεί μέσα. Όταν εκδοθεί θα γράψω κάποια αποσπάσματα για εκείνους που δεν θα μπορούν να το αγοράσουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Ότι υπήρξαν τα ευρήματα αυτά υπήρξαν αυτό είναι σίγουρο, αλλά πλανιέται στην περιοχή μια ατμοσφαίρα ώστε να κρατάνε το στόμα τους κλειστό σχεδόν όλοι εκτός από την σπανιότατη ανθρώπινη φυλή των αποκαλούμενων Dzopa!! Σας πληροφορώ ότι για να φτάσει κάνεις αυτήν την τόσο παράξενη φυλή ανθρώπων είναι μια σκέτη Οδύσσεια!! Από ότι φαίνεται υπάρχει διαταγή από τον στρατό ούτε οι ντόπιοι από τα γύρω χωριά να μην έρχονται σε επαφή μαζί τους εκτός και γίνει κατά λάθος!!  Για αυτό το λόγο είναι σπανιότατες οι φωτογραφίες της φυλής αυτής που εξηγώ στην προηγούμενη αναφορά μου πως είναι, γιατί υπάρχει μια απαγόρευση αόρατη που δεν σου δίνει κανείς πληροφορίες το πώς να πάει κάποιος εκεί όσα λεφτά και να τους προσφέρετε!! Υπάρχει κάποια φωτογραφία μιανής κοπέλας που υποτίθεται ότι ανήκει στην φυλή αυτή και την παραθέτω παρακάτω για να δείτε και μόνοι σας ότι δεν έχει να κάνει με την φυλή αυτή στα χαρακτηριστικά τους.

Την αναφέρουν ως Nina – Dropa δεν ξέρω ποιανού φαεινή ιδέα ήταν να την αναφέρει έτσι αλλά δεν μοιάζει ούτε στο απειροελάχιστου με την κανονική φυλή!! Αν και την έχω βάλει στην αναφορά Ν23 την πραγματική φωτογραφία θα την ξανά βάλω εδώ ώστε να μπορέσετε να δείτε τις διάφορες και πως είναι κανονικά η γνήσια φυλή των Dzopa!!

Βλέπετε η φυλή αυτή είναι μέχρι και σήμερα για πολλούς ανύπαρκτη και πρώην φαντασίας ή συνωμοσίας της κυβέρνησης της Κίνας!! Εγώ μπορώ να πω μέχρι εδώ ότι η φυλή αυτή υπάρχει και σε λίγο καιρό θα υπάρχουν και φωτογραφικές αποδείξεις στο βιβλίο μου, και πάλι λέω για όσους δεν θα μπορέσουν να αγοράσουν το βιβλίο αυτό που ετοιμάζω μόλις εκδοθεί θα βάλω και κάποιες φωτογραφίες εδώ ώστε να μπορέσετε να τις δείτε. Το βιβλίο αυτό δεν θα είναι αποκλειστικά για τους Dropa θα είναι ένα βιβλίο το οποίο θα ασχοληθεί με πέντε μυστήρια ένα από αυτό θα είναι και για το θέμα των Dropa το οποίο θα είναι τα ¾ του βιβλίου. Μπορείτε και μόνοι σας να προσπαθήσετε να βρείτε φωτογραφίες των Dropa θα δείτε ότι δεν υπάρχουν πουθενά, παρά ότι έχουν περάσει χρόνια πολλά και είμαστε στις 27/7/ 2011 δεν έχουν τραβηχτεί φωτογραφίες τους κάνοντας τα πράγματα πιο περίπλοκα!!! Πολλές απαντήσεις πήρα από την Ρωσία όταν και βρέθηκα για το συγκεκριμένο θέμα, οι Ρώσσοι γνωρίζουν πιο πολλά από τους Κινέζους!;! Δεν νομίζω απλώς στην Κίνα κρατάνε το στόμα τους κλειστό. Ακόμα και κανάλια όταν βρέθηκα στην Κίνα για να κάνουν ρεπορτάζ για το θέμα αυτό η Κινεζική κυβέρνηση τους έδωσε τους αρχαιολόγους και τους ερευνητές που ήθελε αυτή και όχι τα κανάλια!! Προσπαθήστε να δείτε κάποια από αυτά τα ρεπορτάζ και θα δείτε ποσό δίκιο έχω, πιο πολύ ασχολούνται αν υπήρξαν και αν και αν παρά που είναι τα ευρήματα έστω και μαϊμούδων που είναι οι πέτρινοι οι δίσκοι!! Σήμερα πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι έχουν δει τους δίσκους ή τους έχουν ακούσει ή και κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι έχουν κάποιους από αυτούς την συλογη τους!! Αν είναι αλήθεια σίγουρα έχουν πέσει θύματα απάτης και το λέω με τεράστια σιγουριά γιατί οι πραγματικοί δίσκοι βρίσκονται όλοι μαζί αλλού…… και μπορεί κάποιος να τους ξεχωρίσει από ένα μικρό σύμβολο που έχουν επάνω τους ……….και εκεί είναι κάποιοι ερευνητές μαζί με εμένα που λέμε ότι μπορεί να είναι και εσωγήινοι!! Βεβαία αν δεν υπάρξουν αποδείξεις για αυτό που λέμε θα σπάσουμε τα μούτρα μας στον τοίχο, οι αποδείξεις υπάρχουν μέχρι να τις δείξουμε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το μικροσκοπικό αυτό σύμβολο φαίνεται μόνο με μικροσκόπιο και μοιάζει όπως το σύμβολο του μαύρου ήλιου της μέσης γης!!! Δεν είναι όμως το ίδιο!!!

Αν και είναι το σύμβολο του εσωτερικού μαύρου ήλιου κάποιοι ανίδεοι το συνδυάζουν με τους ναζί!! Αυτό που έχω να πω σε αυτούς είναι να μην βιάζονται και να μην προτρέχουν για να χειροκροτηθούν γιατί το σύμβολο αυτό είναι αιώνων!!! Όποιος και όποτε θέλει μπορώ να του το αποδείξω αν είναι έτσι η όχι, όπως ακριβώς και με την σβάστικα!! Δυστυχώς οι ναζί λόγο της μυστικής εταιρίας  Θούλης οπού και άνηκε ο Αδόλφος Χίτλερ τα διαβρώσανε ώστε να γίνουν μισητά προς τον κόσμο όχι μόνο αυτά αλλά και αλλά πολλά σύμβολα  της μέσης γης. Εγώ προσωπικά δεν θέλω ούτε να αλλάξω την ιστορία και τα οποία στοιχεία υπάρχουν για τους Dropa ότι είναι εξωγήινοι, αλλά τα στοιχεία που έχω μαζέψει δείχνουν ότι ίσως να ήρθαν από την μέση γη, αυτό είναι η προσωπική μου γνώμη. Μην ξεχνάτε ότι πολλοί σοβαροί μελετητές των Α.Τ.Ι.Α. τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει γνώμη και με αποδείξεις μιλάνε για ότι το 95% πλέον των Α.Τ.Ι.Α. προέρχεται από την μέση γη!! Το πώς άλλαξαν έτσι δραματικά γνώμη αυτό θα το μάθετε σε κάποια άλλη μου αναφορά……

Ας συνεχίσουμε λοιπόν με το θέμα μας την μέση γη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει έναν Γκρίζο οπού έχει υποστεί την μέθοδο της μουμιοποίησης. Αν και η ιστορία του και αυτουνού είναι λίγο μπερδεμένη γιατί πλέον η μούμια αυτή κανένας δεν ξέρει που βρίσκετε η ποιος την έχει γιατί εκλάπη!!

Η μούμια αυτή βρέθηκε το 1975 από έναν Αμερικανό καθηγητή αρχαιολογίας  Tom Anderson στο Περού σε έναν τάφο των Μάγια. Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι έτσι είναι κάποιοι άλλοι λένε ο καθηγητής ήταν ο Yohan Ellben  που τον είχε στείλει το Γερμανικό πανεπιστήμιο Του Diseldof  να παραστεί στο άνοιγμα του τάφου στο Περού. Υπάρχουν πολλές εκδοχές το ποιος καθηγητής την ανακάλυψε μα όποιο όνομα και να συνάντησα ή δεν υπάρχει ή όταν ήρθα σε επαφή μαζί τους όλοι τους αρνήθηκαν ότι την είχαν βρει αυτοί. Ότι την είχαν ακούσει την ιστορία και είχαν επισκεφθεί το μουσείο στο Περού κάποιοι από αυτούς για να την δουν και να την εξετάσουν μου είπανε ναι. Το να την κλέψει κάποιος καταλαβαίνω τον λόγο, για να μην μάθουν την αλήθεια κάποιοι ή για να πουληθεί για αρκετά εκατομμύρια δολάρια σε συλλέκτες, αλλά να μην ξέρει κάνεις το αληθινό όνομα του αρχαιολόγου αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση, και πιο μεγάλη εντύπωση μου κάνει ότι το εθνικό μουσείο στο Περού λέει ότι την είχαν κάνει δώρο!!!

Θα μου πείτε γιατί στην Ελλάδα δεν έχουν χαθεί αντικείμενα από τα μουσεία ή κλαπεί, ναι!! Αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που πήγαν τα εκθέματα στα μουσεία!! Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις σαν και αυτήν εδώ με διαφορετική ιστορία καταλήξεις. Δηλαδή όταν κάτι ανακαλύπτετε και είναι μεγίστης σημασίας ανακάλυψης οπουδήποτε στον κόσμο και σε οποιοδήποτε κράτος είναι αυτό τα ευρήματα ή χάνονται ή εξαφανίζονται μυστηριωδώς ή εξαφανίζονται ύστερα από μια πυρκαγιά η μπαίνουν και καλά σε κάποιο αρχείο που περιμένει να εξεταστεί…. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μα παρά πολλές σε σημείο που αν κάποιος τις παρακολουθήσει πόσες φορές έχει γίνει όσο και ηλίθιος να είναι θα καταλάβει ότι κάτι γίνετε. Κάποιος οι κάποιοι δεν θέλουν με τίποτα να βγει η αλήθεια  παρά έξω. Θα μου πείτε σιγά το πράγμα έχουν την δύναμη και κάνουν ότι θέλουν ή ποιος μπορεί να τους εμποδίσει!! Σε αυτό έχετε δίκιο, κανένας δεν μπορεί να τους εμποδίσει, ή να τους σταματήσει, έτσι μένει πίσω η ιστορία η φωτογραφίες ή κάποια μικρά στοιχεία. Έτσι αρχίζουν και μπερδεύουν τα πράγματα για το << Χ >> εύρημα και επίτηδες κάποιες φορές ή ρίχνουν λάδι στην φωτιά ή μπορεί να κάνουν την ιστορία του ευρήματος να μην έχει την ισχύ που είχε μέχρι να υποβαθμιστεί τελείως. Τι εννοώ με όλα αυτά; Θα σας απαντήσω αμέσως.

Ας πάρουμε την ιστορία με τα κρυστάλλινα κρανία, πως βρέθηκαν, ποιος τα είχε, ότι ήταν δώδεκα, μετά έγιναν δεκατρία!! Ότι έχουν αυτές τις ιδιότητες, ότι μπορούν να κάνουν αυτό αν βρεθούν έξι μαζί, μπορεί να κάνουν το άλλο όταν βρεθούν όλα μαζί, όποιος τα έχει θα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου, δεν ξέρανε ποιοι είναι αυτοί που τα φτιάξανε, με τι εργαλεία, ήρθανε από την Ατλαντίδα; Μήπως τα φτιάξανε εξωγήινοι; Μήπως είναι κλειδιά για την μέση γη από κάποια φυλή ξωτικών; Μήπως είναι τεχνάσματα των Βρίλ για κάποιο ανώτερο σκοπό; Υπάρχουν άλλες τόσες θεωρίες με το τι θα μπορούσε να ήταν, ώσπου ξαφνικά μια ομάδα ερευνητών εξέτασε ένα από τα κρανιά που είχε ένα μουσείο και βρήκαν στα δόντια αλλά και στα μάτια γραμμές από τροχό!!! Όσα μουσεία είχαν κρυστάλλινα κρανία άρχισαν σιγά σιγά να τα τραβάνε από τα μάτια του κόσμου…….

Μα η ζημιά είχε γίνει λίγοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι τα κρυστάλλινα κρανία είναι αυθεντικά!! Πράγματι έτσι από όσο ξέρω τα πραγματικά κρανία είναι ελάχιστα από πέντε έως εφτά. Όλα τα αλλά είναι αντίγραφα φτηνά από διαφόρους κρυστάλλους οπού φτιαχνόταν από Ολλανδούς χαράκτες και πουλιόντουσαν αδρά …….. ξεχνάνε όμως παρά πολλοί πριν βιαστούν να ζυγίσουν όλα τα πράγματα στο ίδιο καλάθι ότι δεν είναι έτσι!! Τα πραγματικά κρυστάλλινα κρανία όταν εξετάστηκαν που κάποια ένα ή δυο μαζί με τους ιδιοκτήτες τους έφτασαν μέχρι την N.A.S.A.  και εξετάστηκαν από ειδικούς επιστήμονες αλλά όχι μόνο και από καθηγητές του Χάρβαρντ αλλά και από αλλά πανεπιστήμια λέγοντας και δείχνοντας να συμφωνούν όλες οι γνώμες των ειδικών. Ότι ήταν φτιαγμένα από Χαλαζία και ότι δεν έχουν γίνει   << ΜΕ ΓΝΩΣΤΆ ΕΡΓΑΛΕΊΑ ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ!!! >> τι ήθελαν και το έλεγαν από τότε βάλθηκαν κάποιοι  << ερευνητές >> να αποδείξουν το αντίθετο. Πως; Βρίσκοντας τα ψεύτικα πήρε μπάλα και τα αληθινά!! Ένα γκάλοπ που έγινε πέρυσι στην Αγγλία από μια ερευνητική ομάδα στα 100 άτομα που πίστευαν στο μυστήριο των κρανίων μετά την ανακοίνωση ότι βρήκανε χαράγματα και δεν είναι έτσι ούτε αλλιώς και πολλά είναι πλαστά μόνο οι πέντε παραμένουν πιστοί στα κρυστάλλινα κρανία ότι υπάρχουν και είναι κάτι το ανεξήγητο.

Ετσι κάνουν και με τα πιο πολλά ευρήματα, θα μου πείτε δεν πρέπει να ξεχωρίζουν τα πράγματα και να γίνονται καινούργιες έρευνες; Συμφωνώ απολύτως, όχι όμως έρευνες για να μειώσεις κάτι!! Διότι αν υπάρχει κάτι θα πρέπει ο ερευνητής να τονίσει ότι δεν είναι όλα το ίδιο πράγμα μόνο που αυτοί οι << ερευνητές >>  το κάνουν εσκεμένα!!! Είναι μία από τις λεγόμενες μεθόδους παραπληροφορήσεις και πιστέψτε με είναι πολύ καλοί σε αυτόν το τομέα!!

Ειδικά στο θέμα της μέσης γης έχει πέσει όλη η μαεστρία της παραπληροφόρησης, δεν συμφέρει τους Δρακονιανούς να μάθουμε εμείς οι άνθρωποι την ύπαρξη τους, γιατί αν το κάνουμε αυτό θα έχουν χάσει το παιχνίδι όπως και το είχαν χάσει ένα μεγάλο διάστημα για 750 χρόνια στον καιρό της αρχαίας Ελλάδος!! Ήταν το καιρό που ο Θησέας είχε γίνει βασιλιάς σηκώνοντας τον τεράστιο βράχο για να βρει το σπαθί και τα σανδάλια…….

Ήταν ο πρώτος που ίδρυσε τα << Λευκά Ιερατεία >> τα οποία μια από τις χρήσεις ήταν να φυλάνε τις << Πύλες ή Εισόδους >>  της μέσης γης μην αφήνοντας οτιδήποτε να βγει στην επιφάνεια αν πρώτα δεν έπαιρνε άδεια από αυτά τα Ιεράτεια!! Στην Τροιζηνία οπού και ήταν το βασίλειο του βρίσκετε το Όρος

Αδέρες  όπως έχει τονίσει ο Παντελής Γιαννουλάκης πολλές φορές – Αδέρες – Α- Δερες = Δέρος!!! Και δεν είναι ψέματα το έχει βιώσει και ο ίδιος καλά στο πετσί του μιλώντας πρώτος για την περιοχή αλλά και για το λεγόμενο διαβολογέφυρο που υπάρχει μέχρι και σήμερα εκεί!!  Η Αδέρα όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι αν ποτέ βρεθείτε στον Πόρο, στην Ύδρα, στο Πόρτο χέλι, στις Σπέτσες ή στα Μέθανα ειδικά όταν έχει καλό καιρό μετά τις δέκα το βραδύ έως  και τις τέσσερις το πρωί ανάλογα την ώρα, θα δείτε πολλά φώτα που μοιάζουν με Α.Τ.Ι.Α. είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να είναι και Α.Τ.Ι.Α. η περιοχή θρύβει από τέτοια φαινόμενα αλλά και τους Δέρος οι κάτοικοι του βουνού….. Πολλοί Έλληνες ερευνητές λένε ότι κάποια από τα << Λευκά Ιεράτεια >> είναι ακόμα ενεργά!!! Ένα από αυτά βρίσκετε στην Τροιζηνία!!!

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει τον σκελετό μιας τερατογέννησης σε μουσείο με τετοια εκθέματα στην Ιταλία στο Μιλάνο η ετικέτα ήταν αυτή που με παραξένεψε πολύ. Ενώ όλες οι άλλες έλεγαν τι ακριβώς τερατογέννηση ήταν και από τι προήλθε, στην συγκεκριμένη έγραφε στα Ιταλικά  << DEROS >> καταλαβαίνετε την έκπληξη μου!!! Έτρεξα αμέσως στον υπεύθυνο ρωτώντας τον για το συγκεκριμένο έκθεμα!! Η απάντηση του ήταν ότι αυτό το έκθεμα είναι πολύ παλιό γύρω στα 250 χρόνια και ότι έτσι είναι εδώ και 200 χρόνια που βρίσκετε στο μουσείο!! Δεν ξέρει ποιος το έφερε μα και οι ιατροί δεν μπορούν να καταλάβουν τη τερατογένηση είναι!!

Έχει σχεδόν τα χαρακτηριστικά των Δέρος με την μόνη διαφορά είναι πολύ κοντό, αν και έφυγα με πολλά ερωτηματικά αλλά τόσα έγιναν όταν επικοινώνησα με κάποιους φίλους ερευνητές που το είχαν δει και αυτοί. Μου είπαν ότι οι ιατροί που το εξέτασαν το 1994 είπανε ότι σχεδόν δεν πρόκειται για άνθρωπο, ότι πρόκειται για κάτι άλλο. Το 2011 τον Αύγουστο θα περάσει από τα τεστ D.N.A. οπού και θα δούμε αν πρόκειται για άνθρωπο ή για κάτι άλλο…… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


4 σκέψεις στο “Σχετικά με την μέση γη part 24

 1. Spirit!!!!

  ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ…ΧΜΜΜ!!!! ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ!;!

  ΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΑΡΘΡΟ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ……

  ΛΑΒΚΡΑΦΤ!!!!

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ!!!!

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΤΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΦΥΤΗΚΑ…….ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ…… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΣΕΙΣ………………!!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ !!!!!

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΆΤΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ!! ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΧΑΛΑΛΊΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ!! ΝΑΙ!! ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΨΗΛΆ ΤΟΝ ΠΉΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ….. ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΏ!!

Αφήστε μια απάντηση