ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! PART 66 ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ!!!! ΜΕΡΟΣ 2

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! PART 66

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ!!!! ΜΕΡΟΣ 2

 

Πραγματικά καμιά φορά σκέφτομαι το πώς ξεκίνησα τις έρευνες μου για το θέμα της Μέσης Γης αλλά και τις πόσες φορές είχα μιλήσει σε ανθρώπους για αυτό!!!! Κάποιοι από αυτούς με κοίταζαν με το στόμα ανοιχτό και κάποιοι άλλοι ( οι ποιο πολλοί ) με χλεύαζαν και μου έλεγαν να βρω μια αξιοπρεπή δουλειά!!!! Όπως και να έχει τα χρόνια πέρασαν και πράγματι έχω ανακαλύψει τόσα που χαίρομαι που τα μοιράζομαι μαζί σας!!!! Έχω πολλά να σας δείξω ακόμα από τις έρευνες μου!!!! Όπως έχω πει δεν το κάνω για την δόξα ή για να κερδίσω χρήματα ή να γράψω βιβλία για αυτό και ο λόγος που είμαι σε εσάς γνωστός με το ψευδώνυμο ( Saman Lycan ) όπου δεν σημαίνει σαμάνος!!!! Ο σαμάνος στα αγγλικά είναι Shaman!!!! Ας ξεκινήσω ομάς με αυτό το δεύτερο ειδικό άρθρο όπου δίνω χειροπιαστές αποδείξεις για αυτά τα οποία λέω αλλά και για τους ερευνητές όπου είναι αρνητικοί με το θέμα της Μέσης Γης και ότι αρνούνται ότι υπάρχουν διάφορα πλάσματα!!!! Πλάσματα τα οποία είναι ευφυή ή αλλόκοτα!!!! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!!!

Αν κάποιος θα ήθελε να ξεκινήσει τις έρευνες του για το θέμα της Μέσης Γης πιστεύω ότι θα έπρεπε να το κάνει από το Τασίλι της Αλγερίας στην Σαχάρα!!!! Είναι κάτι το οποίο και εγώ το έμαθα πολύ αργότερα!!!! Πρόκειται για ένα σημείο όπου υπάρχουν σπηλαιογραφίες ή βραχογραφίες όπου απεικονίζουν πολύ παράξενα θέματα με απίστευτη αποτύπωση καλλιτεχνίας για την τότε εποχή!!!! Τι εννοώ με αυτό!;! Ότι ο καλλιτέχνης ή οι καλλιτέχνες που τα έφτιαξαν έδωσαν πολύ ρεαλιστική ( αληθινή ) αποτύπωση στο ότι ζωγράφισαν!!!!

Πολλά έργα σπήλαιο-ζωγραφικής  βρέθηκαν στο Τασίλι ν’Αγέρ βουνά στη νοτιοανατολική Αλγερία !!!! Όπου και είναι υπό την προστασία της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, η τέχνο – βράχο – γραφίες ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά το 1933 και υπάρχουν 15.000 χαρακτικά σχέδια που τηρούν αρχείο των διαφόρων ζωικών μετεγκαταστάσεων, οι κλιματικές αλλαγές ή και αλλαγή στα ανθρώπινα πρότυπα κατοίκησης σε αυτό το τμήμα της Σαχάρας από το 6000 π.Χ. στο τέλος της Κλασικής περιόδου όπως λένε οι ειδικοί!!!! Άλλα έργα ζωγραφικής σπηλαίων έχουν βρεθεί επίσης στο Akakus , Mesak Settafet και Tadrart στη Λιβύη και σε άλλες περιοχές της Σαχάρας, συμπεριλαμβανομένων: βουνά, τον Νίγηρα και Τιμπέστι, Τσαντ!!!!

Το Σπήλαιο των κολυμβητών και το Σπήλαιο των κτηνών στη νοτιοδυτική Αίγυπτο , κοντά στα σύνορα με τη Λιβύη, στο ορεινό Γκιλφ Κεμπίρ περιοχή της ερήμου Σαχάρα !!!! Το Σπήλαιο των Κολυμβητών ανακαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 1933 από την ουγγρική εξερευνήτρια László Almásy !!!!  Η απεικόνιση περιέχει βράχο ζωγραφική με εικόνες των ανθρώπων όπου κολυμπούν όπως λένε, οι οποίες εκτιμάται ότι έχουν δημιουργηθεί πριν από 10.000 χρόνια κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης εποχής των παγετώνων!!!!

Μόνο όμως που αυτήν την πραγματική ιστορία δεν μας την λένε καλά μας την κρύβουν εσκεμμένα τα τσιράκια των Δρακόντιων για να μην μάθουμε ποτέ ότι είμαστε υπό την κατοχή τους!!!! Δεν θέλουν να μάθουμε ότι υπάρχουν….!!!!

Στο Τασίλι λοιπόν της Αλγερίας όπως είπα και ποιο πάνω υπάρχουν εκεί καλλιτεχνικές απεικονίσεις όπου μαρτυρούν την ύπαρξη εσωγήινων όπου κάποια στιγμή στο παρελθόν εξήλθαν από την Μέση Γη και σκλάβωναν ανθρώπους προς βρώσην ( φάγωμα )!!!! Αυτά δεν τα λέω εγώ, μα οι διάφορες φυλές των Τουαρέγκ – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%B3%CE%BA  που ζουν στην γύρω περιοχη!!!! Ας δουμε κάποιες ιδιαίτερες σπηλαιογραφίες ή βραχογραφίες και ύστερα θα σας πω το τι λένε οι Τουαρέγκ για αυτές!!!!

ALOKOTO ON 1

 Περίεργο και αλλόκοτο ον από την Μέση Γη

 ESOGHINO ON 1

 Απεικόνιση ανθρώπων από εσωγήινο ον!!!!

 ESOGHINO ON 2

 Άνθρωποι σκλαβωμένοι όπου ακολουθούν εσωγήινα όντα!!!! 

 ESOGHINO ON 3

 Ιπτάμενοι εσωγήινοι οπλισμένοι!!!! Ένας τεράστιος εσωγήινος γίγαντας ( γιγάντιο Τρόλ ) και διπλά του άνθρωποι!!!

 ESOGHINO ON 4

 Εσωγήινη γιγάντια οντότητα ανάμεσα σε κοπάδια ζώων αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι από δεξιά του άνθρωποι ή τον προσκυνούν ή τον παρακαλούν για την ζωή τους!!!!

 ESOGHINO ON 5

 Ποιο καθαρή απεικόνιση για να καταλάβετε τι εννοώ!!!! Αυτό το πλάσμα οι ειδικοί τον ονόμασαν Ψαροθεό!!!! Μόνο που δεν βλέπω ψάρια πουθενά!!!!

 ESOGHINO ON 6

 Εσωγήινο ον από την περιοχή!!!!

 ESOGHINO ON 7

Εσωγήινο ον όπου κάνει μάζωξη βρεφών θα μπορούσε να είναι και άνθρωπος μα οι άνθρωποι έχουν αποτυπωθεί ως χρώμα μαύρο εδώ!!!!

 ESOGHINO ON 8

 

Απεικόνισαν και δεινοσαύρους στην καλλιτεχνία!!!! Εδώ ειδικά στις σπηλαιογραφίες στο Τασίλι οι ειδικοί έχουν σηκώσει τα χεριά ψηλά!!!! http://en.wikipedia.org/wiki/Tassili_n%27Ajjer !!!! Οι φυλές των Τουαρέγκ λένε ότι ήταν μια φυλή θεών όπου βγήκαν από την γη μέσα όπου και έπαιρναν ανθρώπους για να τους φάνε!!!!! Πραγματικά αν κάποιος μελετήσει αυτές τις βραχογραφίες όπου δεν είναι μόνο αυτές υπάρχουν και άλλες πολλές θα εκπλαγεί!!!! Όπως θα είδατε και ποιο πάνω όπου λέω ποιος και πότε ανακαλύφθηκαν στα λίνκ που έχει δεν δείχνουν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και σε ορισμένα σημεία από τις 15.000 απεικονίσεις τα ποιο πολλά πλέον αν και από ανέκαθεν δεν ήταν προσβάσιμα στον άνθρωπο με νόμο της Αλγερίας από το 1988!!!!

tasili mmountain 1

tasili mmountain 2

Από τα βουνά στο Τασίλι!!!!!

Λοιπόν οι ειδικοί παλαιοντολόγοι λένε ότι πρόκειται για έναν ανθρώπινο πολιτισμό όπου ζούσε πριν 8.000 π.Χ. και άλλοι λένε ότι ίσως είναι και 800.000 χρόνια π.Χ.!!!! Για μένα αλλά και άλλους ερευνητές όπως και για τους γεωλόγους είναι ακόμα ποιο πίσω!!!! Και αυτό διότι κάποτε εκεί καλυπτόταν από νερό μην ξεχνάτε ότι στις απεικονίσεις είναι και οι δεινόσαυροι όπου υπήρξαν εκατομμύρια χρόνια πριν!!!! Ψάξτε τώρα την εποχή εκείνη όπου η Σαχάρα είχε νερό να δείτε πόσα χρονιά πίσω είναι ( αυτό για τους ερευνητές )!!!! Λένε λοιπόν ότι πρόκειται για έναν άγνωστο πολιτισμό όπου ήταν ψαράδες και κυνηγοί!!!! Απορώ, πως έχουν δώσει ονομασίες όπως οι κολυμβητές ή ο ψαροθεός κτλ. κτλ. χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς απεικονίζει και τι λαός ή πολιτισμός ήταν αυτός!!!! Η αλήθεια είναι ότι το λέω και πάλι οι φιγούρες είναι πολύ παράξενες και πολύ εύκολα μπορεί κανείς να μπερδευτεί!!!! Οι σπηλαιογραφίες ή οι  βραχογραφίες δείχνουν τον πολιτισμό αυτόν να ευημερεί και να κάνει σχεδόν τα πάντα!!!! Ώσπου φτάνει στο σημείο όπου να πω ότι οι Δρακονιανοί βγαίνουν για να τους αρπάξουν!!!! Από εκεί και πέρα σταματάει η απεικόνιση του πολιτισμού αυτού λες και άνοιξε η γη και τους κατάπιε!!!!

Εγώ θα λαβώ υπόψη μου όχι τους παλαιοντολόγους του συστήματος όπου τους λένε το τι θα πούνε μα τους γνώστες της Σαχάρας τους Τουαρέγκ!!!! Οι Τουαρέγκ ποτέ δεν είχαν ιστορία που να την έγραφαν κάπου ήταν όπως οι Ινδιάνοι της Αμερικής είχαν προφορική ιστορία όπου και ήταν αλλά και από τους ιστορικούς είναι η ποιο έγκυρη μετάδοση από στόμα σε στόμα χωρίς να αλλαχτεί τίποτα!!!!

Ας πούμε λοιπόν ότι οι Τουαρέγκ φτιάξανε αυτό το μύθο από την φαντασία τους!!!! Ποιος όμως ο λόγος να αναφέρουν οι θεοί ότι βγήκαν από μέσα από την γη και όχι πνεύματα όπως τα Τζιν ( http://en.wikipedia.org/wiki/Jinn –  που πολλοί πιστεύουν ότι τα τζιν είναι καλά πνεύματα κλεισμένα κάπου, δεν είναι, είναι δαίμονες των ερήμων και αναφέρεται από το κοράνι όπου είναι πολύ κακοί και αχρείοι προς τους ανθρώπους ) ή πνεύματα των οάσεων κτλ. κτλ.!!!! Έδωσαν συγκεκριμένη οδό της ιστορίας και όταν μιλάνε για αυτούς που ήρθαν από μέσα από την γη λένε και το εξής καταπληκτικό!!!! Όταν μάζεψαν όλους σχεδόν τους ανθρώπους όπου έκαναν την συγκομιδή τους σχεδόν σε τρεις μήνες και έφυγαν πολλοί λίγοι άνθρωποι έμειναν πίσω!!!! Όταν οι  ανθρωποφάγοι θεοί ξανά μπήκαν στην γη με την συγκομιδή τους από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους άφησαν πίσω τους τους λεγόμενους << Ας-γκίρ >>!!!! Οι λεγόμενοι Ας-γκίρ στην γλώσσα των Τουαρέγκ είναι οι λεγόμενοι << άνθρωποι της άμμου >> όπου σε ανυποψίαστες στιγμές μπορεί να βρίσκονται παντού στην Σαχάρα υπογείως κάτω από την άμμο και όταν κάποιο καραβάνι περάσει ή άνθρωπος πετάγονται τελείως ξαφνικά τους αρπάζουν και ξανά μπαίνουν μαζί τους στην άμμο και χάνονται για πάντα!!!! Οι Τουαρέγκ λένε ότι άφησαν πίσω τους Ας-γκίρ για να μαζέψουν τους ανθρώπους που ξέφυγαν από τους θεούς τους!!!! Τους περιγράφουν ως ψηλούς με κιτρινωπό χρώμα σε όλο τους το σώμα όπου είναι καλυμμένο με φολίδες όπως οι σαύρες!!!! Τα πρόσωπα τους δεν φαίνονται λένε ότι δεν έχουν πρόσωπο!!!! Για τους Ας-γκίρ υπάρχουν αναφορές από Άραβες χρονικογράφους σε ιδιωτικές συλλογές όπου τις πληροφορίες τις είχαν ακούσει από τους Τουαρέγκ από το 1200 μ.Χ.!!!! Δυστυχώς δεν έχω αξιωθεί ακόμα να πάω σε αυτό το μέρος να το ερευνήσω!!!! Επίσης σε κάποια από τα σπήλαια τα οποία πλέον είναι απαγορευμένα στο κοινό όπου και έχει τις ποιο << πικάντικες >> σπηλαιογραφίες υπάρχουν είσοδοι για τούνελ όπου κανείς δεν ξέρει που βγάζει!!!! Ειδικά σε αυτά τα σπηλαιώδη βράχια οι Τουαρέγκ δεν περνάνε ούτε από έξω!!!! Βέβαια οι ποιο πολλοί ερευνητές υποστηρίζουν πως είναι εξωγήινα όντα, κατά κάποιο τρόπο δεν έχουν άδικο σε αυτό!!!!! Οι Δρακονιανοί Ερπετόμορφοι Σαυρήτες είναι μια φυλή εξωγήινων όπου όπως λένε και τα περίφημα πινάκια των Σουμέριων ήταν οι αποστάτες θεοί των Ανουνάκι όπου έμειναν πίσω στην γη!!!! Θα ευχαριστήσω θερμά για αυτές τις φωτογραφίες όπου μου τις έστειλε ο φίλος μου και γνωστός Νιχάρ Ασουάντι – Αρχιτέκτονας από την Αλγερία!!!!

Ας συνεχίσουμε τώρα με άλλη απόδειξη:

Ένα μουμιοποιημένο σώμα και το κρανίο σε σχεδόν άθικτη κατάσταση, βρέθηκε στο Κούσκο του  Περού!!!! Θα μπορούσε αυτό να είναι η απόδειξη ότι οι σύγχρονοι άνθρωποι περιμένουν κάποια απάντηση  για επισκέπτες από έναν άλλο κόσμο!;!

Τα λείψανα αυτής της μούμιας περιλαμβάνει ένα παράξενα διαμορφωμένο κεφάλι, σχεδόν τόσο μεγάλο όσο είναι το σώμα του και αρχικά οι επιστήμονες πίστευαν ότι είχαν να κάνουν με την μούμια ενός παιδιού!!!! Ωστόσο, Ισπανοί αλλά και Ρώσοι γιατροί διαφωνούν, λέγοντας, <<  η μούμια έχει μια μη-ανθρώπινη εμφάνιση, καθώς το κεφάλι είναι τριγωνικό και μεγάλο, με ακριβές το ίδιο μέγεθος με το σώμα του. Στην αρχή πιστεύαμε ότι είναι ένα παιδικό σώμα μέχρι που ήρθε η επιβεβαίωση των γενετιστών από τέσσερα διαφορετικά εργαστήρια. Από την μητέρα έχει ανθρώπινο DNA ενώ από την πλευρά του πατέρα το DNA είναι άγνωστο προς τους επιστήμονες.>>

grey 1

grey 2

grey 3

grey 4

Αναπαράσταση το πώς θα έμοιαζε…..Τροποποιημένος Γκρίζος!!!!

Αυτό που δεν είναι γνωστό στον πολύ κόσμο είναι ότι ακόμα δύο μούμιες με παρόμοια υπολείμματα λειψάνων βρέθηκαν στην πόλη της Andahuaylillas ( Ανταχουγλίλλας http://www.cusco-peru.org/cusco-surroundings-cusco-andahuaylillas.shtml )  στη νότια επαρχία του Quispicanchi ( Κουισπικάντσι – http://en.wikipedia.org/wiki/Quispicanchi_Province ) του Περού από τον Renato Davila Riquelme ( Ρενάτο Νταβίλα Ρικέλμε – https://esencia21.wordpress.com/2011/11/24/el-antropologo-renato-davila-cree-haber-encontrado-ana-momia-alienigena/  ανθρωπολόγος που εργάζεται στο Privado Ritos Andinos ( Πριβάντο Ρίτος Αντίνος http://www.deperu.com/cultural/museos/museo-ritos-andinos-3919 ) Μουσείο στην πόλη του Κούσκο, η Daily Mail ( Ντέηλη Μέηλ – http://www.dailymail.co.uk/home/index.html ) της Βρετανίας  αναφέρει:

Ο Ρικέλμε είπε, “Αν και η αξιολόγηση ήταν επιφανειακή, είναι προφανές ότι τα χαρακτηριστικά του δεν αντιστοιχεί σε καμιά εθνική ομάδα στον κόσμο.” Τα ερείπια ενός βολβού του ματιού στη σωστή υποδοχή θα σας βοηθήσει να προσδιορίσουμε το γενετικό DNA του – και να ξεκαθαρίσει τη διαμάχη εάν αυτό είναι ανθρώπινο ή όχι.

Η δεύτερη μούμια είναι ατελής και είναι μόνο 12 εκατοστά σε μήκος συνολικά!!!! Στερείται ένα πρόσωπο και φαίνεται να είναι τυλιγμένο σε ένα πλακούντα που μοιάζει με στρώμα, σε ύπτια θέση!!!!

Θα μπορούσαν, ωστόσο, να υπάρχει μια εναλλακτική εξήγηση!!!!! Το κρανίο θα μπορούσε να έχει τεχνητά παραμορφωθεί ως μέρος ενός τελετουργικού κάποιας φυλής!!!! Η Κρανίο-επιμήκυνση χρονολογείται 9.000 χρόνων και συμβολίζει το συνεταιρισμό με μια συγκεκριμένη τάξη της φυλής!!!!

Η εν λόγω τροποποίηση του οργανισμού δεν είναι ασυνήθιστη σε διάφορους φυλετικούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο ( όπως οι Μάγια, της Κεντρικής Αμερικής και οι ιθαγενείς Αβοριγίνες στην Αυστραλία )!!!!

Αν και η ανακοίνωση για το DNA έχει γίνει γνωστό με ιδιαίτερο στοχασμό ότι ίσως ήταν εσωγήινος και όχι εξωγήινος, έγινε μόνο από τα κανάλια τύπου Νάσιοναλ Τζεογκράφικ, Χίστορι Τσάνελ κτλ. κτλ.!!!! Σε αναγνωρίσιμες εφημερίδες διεθνούς κύρους ούτε κουβέντα!!!! Ακόμα και στην χώρα μας τίποτα ούτε στα κανάλια ούτε στις εφημερίδες!!!! Του τύπου ανακοίνωση από τους γενετιστές ότι ίσως δεν είναι εξωγήινος είναι διότι από την πλευρά του άγνωστου πατέρα ( DNA ) δεν έχει κανένα ίχνος από αστρικά τύπου πρωτόνια, τύπου αστρόσκονη, τύπου πολλά αλλά που περιέχουν αποδείξεις και στο δικό μας DNA όπου για αυτό οι επιστήμονες μιλάνε για την << πανσπερμία >> (http://en.wikipedia.org/wiki/Panspermia ) !!!! Εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο!!!! Είμαι σίγουρος ότι οι ερευνητές οι οποίοι αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν τέτοια πλάσματα θα ψάχνονται αυτή τη στιγμή και καλά θα κάνουν!!!! Πάρτε όλα τα στοιχεία τα οποία σας έδωσα!!!! Δεν θα σας πω όμως το τρόπο έρευνας σας τουλάχιστον αυτό είναι κάπως εύκολο….. Θα συνεχίσω και στο μέλλον με αποδείξεις για την Μέση Γη που σε κάποιους δεν αρέσει ο τίτλος αν και είναι ορολογία των αρχαίων Ελλήνων!!!! Οπότε όσοι ερευνητές έγραψαν μετά για αυτό ήθελαν να χρησιμοποιήσουν ποιο πιασάρικους τίτλους όπως Κούφια Γη, Κοίλη Γη. Υπόγεια γη κτλ. κτλ.!!!!! Αυτά για σήμερα για να σας δώσω τον χρόνο σε εσάς τους ερευνητές να ψαχτείτε λίγο….!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 


6 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! PART 66 ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ!!!! ΜΕΡΟΣ 2

 1. Σαμαν τις προαλλες επεσα σε μια κουβεντουλα φιλων οπου ηταν και ενας καθηγητης πανεπιστημιου. Ειπωθηκαν διαφορα εκεινο το βραδυ.Τα πιο πολλα σχετιζονταν με τη σημερινη κατασταση που αντιμετωπιζουμε σα πολιτες ετουτης της χωρας.
  Ενα ηταν που με τραβηξε να παρακολουθησω. Εν ολιγοις να μην μακρυγορω. Ειπε για τις μπαταριες,τα μικροτσιπ,για πυρηνικους πολεμους του παρελθοντος και φυσικα οτι δεν ειμαστε οι πρωτοι επι της γης. Επισης κρυβονται αρκετα απο τον κοσμο κτλ κτλ. Το καλυτερο που ειπε ηταν απο στοιχεια που υπαρχουν και εχουν βρεθει οτι οι προηγουμενοι καταφεραν και εφτασαν τον εγκεφαλο τους σε πληρη 100% λειτουργια και εφυγαν για αλλου. Χωρις να πει φυσικα αν προς τα εξω ή προς τα μεσα. Τελειωνοντας τη κουβεντα αναφερθηκε στο γεγονος οτι θα ξαναεπιστρεψουν εαν και εφοσον καταφερουμε και εμεις το ιδιο !!!!

  Αυτο μου θυμησε πολυ μια κουβεντα που ειχαμε σε ενα αρθρο σου παλιοτερα.

  1. kitsoklis!!!!

   ΝΑΙ!!!! ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΩ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣ!!!! ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΡΙΕΣ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΘΕΟΡΙΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΓΛΑΦΥΡΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΠΑΡΑΣΑΝΤΑΛΟΥΣ!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ….. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ….!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση