ΜΕΣΗ ΓΗ part 70

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 70

Ας δούμε σήμερα κάποια πειστήρια για την Μέση Γη….

Το ρωσικό ναυτικό έχει αποχαρακτηρίσει τα πρακτικά των συναντήσεων με άγνωστα αντικείμενα τα οποία τεχνολογικά ξεπερνούν οτιδήποτε της ανθρωπότητας που κατασκευάστηκε ποτέ, αναφέρει η Svobodnaya Pressa ( Σβομπόντναγια Πρέσσα – http://in.rbth.com/author/Svobodnaya%20Pressa )   ειδησεογραφική ιστοσελίδα!!!!

Τα αρχεία που χρονολογούνται από τη σοβιετική εποχή όπου συντάχθηκαν από μία ειδική ομάδα του ναυτικού της συλλογής των αναφορών ανεξήγητων εξαφανίσεων που παραδίδονται από υποβρύχια και πολεμικά πλοία!!!! Η ομάδα με επικεφαλής τον αναπληρωτή διοικητή του Ναυτικού ναύαρχος Νικολάι Σμιρνόβ, καθώς και τα έγγραφα αποκαλύπτουν πολλές περιπτώσεις ενδεχόμενης συναντήσεις USO – UFO, λέει η ιστοσελίδα….!!!!

Βλαντιμίρ Aζχαχζα, πρώην αξιωματικός του ναυτικού και ένας διάσημος Ρώσος ερευνητής των UFO, λέει ότι τα υλικά έχουν μεγάλη αξία….!!!!

<< 50% των συναντήσεων UFO συνδέονται με τους ωκεανούς. 15% – με λίμνες. Έτσι, τα UFO έχουν την τάση να βουτάνε στο νερό…  >>είπε!!!!

Σε μια περίπτωση ένα πυρηνικό υποβρύχιο, το οποίο ήταν σε μια αποστολή μάχης στον Ειρηνικό Ωκεανό, ανίχνευσε έξι άγνωστα αντικείμενα!!!! Το πλήρωμα τελικά κατάφερε να αφήσει πίσω τους διώκτες τους με πολλούς ελιγμούς, ο καπετάνιος διέταξε να βγούνε στην επιφάνεια!!!! Τα αντικείμενα αυτά τους ακολούθησαν, βρέθηκαν από την θάλασσα  στον αέρα, και πέταξε μακριά!!!!

Πολλά μυστηριώδη γεγονότα συνέβησαν στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων, υπενθυμίζει συνταξιούχος διοικητής υποβρυχίου Υποναύαρχος Γιούρι Μπεκέτοβ!!!!  Ο πρώην αξιωματικός του ναυτικού λέει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι εσκεμμένη διατάραξη από τα UFO ή USO….!!!! Επίσης κάνει λόγο για τις πυραμίδες του Τριγώνου των Βερμούδων όπου πιστεύουν ότι είναι μια πύλη για την Μέση Γη και ότι από εκεί έρχονται τα ποιο πολλά UFO…( είχαμε γράψει σχετικό άρθρο όποιος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!!)!!!!!

 

Οι υπολογισμοί έδειξαν ταχύτητες περίπου 230 κόμβων, 400 χιλιόμετρα την ώρα για αυτά τα ΑΤΙΑ που βρισκόντουσαν μέσα στο νερό!!!!! Η επιτάχυνση είναι τόσο γρήγορη που  είναι μια πρόκληση, ακόμη και για την επιφάνεια!!!! Αλλά η αντίσταση στο νερό είναι πολύ υψηλότερη!!!! Ήταν σαν τα αντικείμενα να αψηφούν τους νόμους της φυσικής!!!! Υπάρχει μόνο μία εξήγηση: τα πλάσματα που τα κατασκεύασαν μας ξεπερνούν κατά πολύ στην τεχνολογία, δήλωσε ο Μπεκέτοβ!!!!!

Βετεράνος του Ρωσικού πολεμικού Ναυτικού Ναύαρχος Igor Barklay ( Ιγκόρ Μπαρκλέηγ ) σχολιάζει:

<< Τα ΑΤΙΑ του ωκεανού συχνά εμφανίζονται οπουδήποτε σε μας ή και σε σκάφη του ΝΑΤΟ! Κοντά στις Μπαχάμες, Βερμούδες, το Πουέρτο Ρίκο. Βρίσκονται πιο συχνά στο βαθύτερο σημείο του Ατλαντικού Ωκεανού, στο νότιο τμήμα του Τριγώνου των Βερμούδων, καθώς επίσης και στην Καραϊβική Θάλασσα >>.

Ένα άλλο μέρος όπου οι άνθρωποι συχνά αναφέρουν να βγαίνουν ΑΤΙΑ από το νερό είναι η λίμνη Βαϊκάλη – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B7 !!!!  Σε μία περίπτωση το 1982, μια ομάδα στρατιωτικών δυτών κατάρτισης στην λίμνη Βαϊκάλη εντόπισε μια ομάδα ανθρωποειδών πλασμάτων ντυμένοι με κοστούμια χρώματος ασημί!!!! Η συνάντηση έγινε σε βάθος 50 μέτρων, και οι δύτες προσπάθησαν να πιάσουν αυτούς τους ξένους!!!! Τρεις από τους επτά άνδρες έχασαν τη ζωή τους, ενώ τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά!!!!

Το βίντεο που ακολουθεί δίνει λεπτομερές αναφορά το τι είχε συμβεί στην λίμνη Βαϊκάλη με τους εσωγήινους όπου περιέχει η λίμνη αυτή:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DzHieKoWJWI[/youtube]

“Τι νομίζω ότι για τις υποβρύχιες βάσεις και τι έχω να πω: γιατί όχι; Τίποτα δεν πρέπει να απορρίπτεται, “λέει ο Βλαντιμίρ Αζχακχα.” Ο σκεπτικισμός είναι ο ευκολότερος τρόπος: Οι άνθρωποι επισκέπτονται σπάνια μεγάλα βάθη. Έτσι είναι πολύ σημαντικό να αναλύσουμε το τι θα συναντήσουμε εκεί. “

Εν τω μεταξύ, Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν αρνηθεί μέσο του Ναυτικού αν υπάρχει η συλλογή των UFO που σχετίζονται με συναντήσεις. Μια πηγή στο προσωπικό των υπηρεσιών του Πολεμικού Ναυτικού, δήλωσε ότι η ιστορία μπορεί να έχει τις ρίζες της στις εκθέσεις των διοικητών σκάφους, οι οποίες περιγράφουν τον εντοπισμό των αντικειμένων ασαφές, αλλά γήινης προέλευσης!!!!!

“Μια ψευδαίσθηση μιας συνάντησης ΑΤΙΑ μπορεί να προκύψει από μεγάλα κοπάδια ψαριών, επιπλεόντων απορριμμάτων ή φυσικών φαινόμενων,« ITAR-TASS – http://tass.ru/en  πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει την πηγή.

USO1

Επίσης οι παράξενοι κύκλοι που δημιουργούνται κάθε χρόνο όταν η λίμνη είναι παγωμένη λέει ο Βλαντιμίρ Αζχακχα ότι πρόκειται για εισόδους εξόδους όπου οι εσωγήινοι χρησιμοποιούν για να μπορούν να βγαίνουν με τα τύπου << Τρανσφόρμερς >> σκάφη τους!!!! Τα τύπου Τρανσφόρμερς σκάφη είναι σκάφη τα οποία και μπορούν να αλλάζουν όψη και σχήμα στον αέρα!!!! Είχα γράψει κάποια άρθρα για αυτά όπου και έχουν βιντεοσκοπηθεί τέτοια ΑΤΙΑ όποιος θέλει να διαβάσει για αυτά ας πατήσει ΕΔΩ!!!!

 

Οι Ρώσοι αναφέρουν ότι το 80% των εξωγήινων δεν είναι εξωγήινοι αλλά εσωγήινες φυλές όπου μόνο οι ερπετόμορφοι έχουν ΑΤΙΑ και το θέμα αυτό το έχουν πάρει πολύ σοβαρά στις μελέτες τους από το 1950!!!! Επίσης είχαν και συνεχίζουν να κάνουν διάφορες αποστολές στην Νότια Αμερική όπου πιστεύουν ότι η φυλή των Τολτέκων ήταν εσωγήινη φυλή. Έχουν μαζέψει πολλές πληροφορίες από φυλές του Αμαζονίου αλλά και από άλλες χώρες από την Κεντρική Αμερική ως και την Χιλή…. Θα αναφέρω μια από αυτές.

Οι Ρώσοι αναφέρουν ότι Ινδιάνοι Macuxi ( Μακούξι – https://en.wikipedia.org/wiki/Macushi_people ) γνώριζαν για την ύπαρξη της Μέσης Γη σχεδόν εκατό χρόνια πριν….


Τι θα συμβεί αν όσοι έχουν γράψει ή έχουν πει κάτι για την Μέσης Γη είναι πράγματι αλήθεια!;! Και κάπου εκεί κάτω, ένας ολόκληρος κόσμος περιμένει να εξερευνηθεί, ένα μέρος όπου κατά κάποιο τρόπο, τα έμβια όντα κατοικούν στα βάθη του πλανήτη μας και μια σειρά που αρχαίους πολιτισμούς και κουλτούρες ήξεραν ότι υπήρχε ή υπάρχει ακόμα και σήμερα!!!!! Τι θα συμβεί αν, στην πραγματικότητα είναι αλήθεια!!;!!

  MACOUXI 1

Oι Ινδιάνοι Μακούξι!!!!

Οι Ινδιάνοι Μακούξι είναι αυτόχθονες ιθαγενείς που ζουν στον Αμαζόνιο, σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Γουιάνα και η Βενεζουέλα!!!!! Σύμφωνα με τους μύθους τους, είναι οι απόγονοι των παιδιών του Ήλιου, που είναι ο δημιουργός της Φωτιάς και της νόσου αλλα και ο προστάτης του << εσωτερικού της Γης .. >>!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9w9YMP9YHJw[/youtube]

 

Από την αρχαιότητα υπάρχουν θρύλοι που μιλούν για εισόδους για την Μέση Γη!!!! Μέχρι το έτος 1907, οι Μακούξι είχαν μπει σε κάποιο μέρος του σπηλαίου, και ταξίδευσαν 13-15 ημέρες μέχρι να φτάσουν στο εσωτερικό…!!!!!  Είναι εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, που στο εσωτερικό της Γης είναι ζουν οι γίγαντες, πλάσματα που έχουν ύψος 3-4 μέτρα περίπου!!!!

Σύμφωνα με τους Μακούξι τους δόθηκε η αποστολή να φρουρούν και να κρατούν τους ξένους μακριά από την είσοδο της << Μέσης Γης >>!!!! Οι Θρύλοι από αυτούς τους ανθρώπους ισχυρίζονται ότι όσοι εισήλθαν στο μυστηριώδες σπήλαιο, σε περιήγηση που κράτησε τρεις ημέρες, συνάντησαν γιγαντιαίες σκάλες…!!!! Μετά την τρίτη ημέρα, που άφησαν πίσω τους, τους δαυλούς τους, συνέχισαν το ταξίδι τους, σε μέρη που φωτίζονταν από φώτα που υπήρχαν ήδη στις σπηλιές: τεράστια φανάρια, στο μέγεθος ενός καρπουζιού που έλαμπαν φωτεινά σαν τον ήλιο!!!!

Τελικά υπάρχει ένας εσωτερικός κόσμος στον << κόσμο >> μας η όχι!;!

Μετά από 4-5 ημέρες ταξιδιού, μέσα στη σπηλιά, είχαν απώλεια βάρους και η σωματική τους μάζα, τους επέτρεπε να κινούνται πολύ πιο γρήγορα!!!! Οι θρύλοι των ινδιάνων Μακούξι δηλώνουν ότι στις 5 ημέρες μέσα στα σπήλαια, πέρασαν από τεράστιες κοιλότητες των οποίων τα ανώτατα όρια δεν μπορούσαν να τα αντικρίσουν, και σε έναν από τους θαλάμους του σπηλαίου, υπήρχαν τέσσερα αντικείμενα << σαν τον ήλιο >> που ήταν αδύνατο να κοιτάζουν, κάτι που έμεινε ακατανόητο στους Ινδιάνους Μακούξι.

Μέσα στη Γη, υπάρχουν περιοχές όπου αναπτύσσονται καρποφόρα δέντρα!!!!! Λένε ότι τα φρούτα όπως βελανιδιές, μάνγκο, μπανάνες και μερικά μικρότερα φυτά, τα συνάντησαν μετά από 6-7 μέρες ταξίδι, αντικρίζοντας μεγαλύτερες περιοχές με βλάστηση!!!! Αλλά δεν είναι όλες οι περιοχές πράσινες και ανεπτυγμένες!!!! Κάποια μέρη είναι εξαιρετικά επικίνδυνα και θα πρέπει να αποφεύγονται…!!!!


Είναι δυνατόν να υπάρχει η είσοδος για το εσωτερικό της Γης, ακριβώς όπως το λένε οι θρύλοι των Μακούξι!;!

Οι προφορικές παραδόσεις των Μακούξι συνεχίζουν να διηγούνται ότι μετά το πέρασμα αυτών των γιγάντιων θαλάμων —έχοντας περάσει το μισό της διαδρομής— πρέπει κανείς να προχωρεί προσεκτικά, δεδομένου ότι υπάρχει ένας μυστηριώδης << αέρας >> που μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να << πετάξουν ή να επιπλέουν >>!!!!

Συνεχίζοντας το ταξίδι τους, έφτασαν σε ένα μέρος στο εσωτερικό της Γης όπου ζούσαν οι γίγαντες , οι Μακούξι εξερευνητές, έφαγαν το φαγητό των γιγάντων, όπως τα μήλα που έχουν το μέγεθος των ανθρώπινων κεφαλών, τα σταφύλια στο μέγεθος ανθρώπινης γροθιάς, αλλά και νόστιμα και γιγαντιαία ψάρια που αλιεύονται από τους γίγαντες και δόθηκαν στους Μακούξι ως δώρα!!!

Αφού πήραν έως και τα τρόφιμα που τους πρόσφεραν οι γίγαντες, οι Μακούξι εξερευνητές επέστρεψαν στον εξωτερικό κόσμο, έχοντας την βοήθεια από τους γίγαντες του εσωτερικού κόσμου!!!!

Οι Μακούξι λέγεται ότι είναι οι << θεματοφύλακες >> του εσωτερικού κόσμου και οι προστάτες της εισόδου για το εσωτερικό της Γης, και οι θρύλοι κάνουν λόγο για μια χώρα, στο εσωτερικό της γης, η οποία είναι γεμάτη με απίστευτες δυνάμεις και πλούτη!!!!

Αυτός ο μύθος, βέβαια, που θεωρείται από πολλούς ως μόνο μύθος, είναι μια ακόμη ιστορία των αρχαίων!!!! Αλλά για τους Μακούξι, ο << θρύλος >> τους, είναι τόσο πραγματικός όσο κι αυτός των Βρετανών εξερευνητών που πήγαν στον Αμαζόνιο, σε αναζήτηση χρυσού και διαμαντιών, ριψοκινδύνευσαν μέσα στις σπηλιές, και δεν επέστρεψαν ξανά!!!! Γι’ αυτό οι Μακούξι λένε ότι οι γίγαντες τους τιμώρησαν για τη μη εκπλήρωση των καθηκόντων τους και ο << μύθος >> των γιγάντων άρχισε να ξεθωριάζει με τα χρόνια.

 

Η Κοίλη Γη λέγεται ότι υπάρχει σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς και κουλτούρες σε όλο τον κόσμο!!!! Η ύπαρξη των γιγαντιαίων όντων που κατοικούν στον πλανήτη μας είναι ένα άλλο γεγονός παρόν σε δεκάδες αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, ακόμη και παρόν σε θρησκευτικά κείμενα όπως η Βίβλος!!!!

 

Την ιστορία αυτή με τους ινδιάνους Μακούξι την έφεραν στην επιφάνεια Ρώσοι ναύτες όταν βρέθηκαν στην Λατινική Αμερική!!!!

 

 

Πηγές:

http://www.lhup.edu/~dsimanek/hollow/morrow.htm

(0) http://www.britannica.com/EBchecked/topic/176273/Earths-core

(1)http://www.cspg.org/documents/Conventions/Archives/Annual/2010/0303_GC2010_Structure_of_Earths_Shallow_Outer_Core.pdf

(2) http://www.geol.umd.edu/~mcdonoug/Encyclopedia_Geomagnetism_Paleomagnetism.pdf

(3) http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-23180271

(4) http://www.columbia.edu/~vjd1/earth_int.htm

(6) http://archive.org/details/philtrans00697664

(7) http://www.pdmi.ras.ru/EIMI/EulerBio.html

(8) http://www.amazon.com/Hollow-Earth-ebook/dp/B007QEE59U

(9) http://www.uh.edu/engines/epi2180.htm

(10) http://www.branchcollective.org/?ps_articles=peter-w-sinnema-10-april-1818-john-cleves-symmess-no-1-circular

11http: //www.airspacemag.com/history-of-flight/highjump-QandA.html

(12)http://video.nationalgeographic.com/video/places/regions-places/polar-regions/antarctica_byrdexpedition/

(13) http://library.osu.edu/find/collections/byrd-polar-archives/byrd/

(14) http://www.nytimes.com/1988/10/09/us/body-of-adm-byrd-s-son-68-found-in-empty-warehouse.html

(15) http://www.indiana.edu/~geol105/images/gaia_chapter_3/seismic.htm

(16)http://www.upi.com/Science_News/2013/04/26/Earths-core-hotter-than-thought-hot-as-suns-surface/UPI-23241367007255/

(17) http://rt.com/news/russian-navy-ufo-records-say-aliens-love-oceans/

΅

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


25 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ part 70

 1. ΣΑΜΑΝ,ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ..;;!;;ΚΟΙΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΘ ΤΡΩΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ….!!!ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΝ ΗΡΟΔΟΤΟ,ΤΟΝ ΓΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ!!!ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΟΙ ΘΕΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ;;;ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ…!!;;!!

  1. peggy2015!!!!

   ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΛΟΓΟ ΕΓΕΙΝΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ!!!! http://www.protagon.gr/themata/flashback/i-alitheia-gia-ton-trwiko-polemo-35762000000

   Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΜΥΡΟΣ….ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ INVISIBLE LYCANS!!!!!

  ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ….!!!!!
  ΘΕΛΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΞΩ….!!!!!!!!!
  ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΞ’ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ….!!!!!!
  ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΛΥΚΑΩΝΑΣ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΜΕΣΗ ΓΗ,ΧΡΟΝΙΡ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ….!!!!
  ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ,ΠΑΣΧΑ,Κ.Λ.Π.!!!!
  ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΗΜΕΗΛ Η ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ….!!!!!!!ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!!!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΣΑΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΪΛΙ ΛΑΪΤ!!!!
  ΑΥΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

    1. peggy2015!!!!!

     ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΥΜΜΗΤΟ Η ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…..!!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Gkkal!!!!

    ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ!!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΗΣ!!!! ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΙΩΝ…..!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. ΣΑΜΑΝ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ….!!!!!!
  Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΣΗ ΓΗ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΥΚΑΩΝΕΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ……!!!!!!

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΛΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ:ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ;ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΝΑ ΣΩΘΩ ΕΓΩ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ;ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΩ,ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ,ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΗΣΥΧΗ…..!!!ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ:ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΓΗ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ;ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΩ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ,ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;;;Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΚ ΤΑΚ……!!!!!!!!!ΑΧ,ΡΕ ΣΑΜΑΝ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ ΤΩΡΑ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ;;;;;ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ;;;ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;;;; ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ,ΣΥΜΠΑΣΧΩ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΣΩΘΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΧΙ…..!!!!!!!
  ΜΟΥ ΠΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΩ,ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΡΑΨΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΩ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΠΟΛΥ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!!!
  Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ…..!!!ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΗ Η ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΡΙΑ…!!!!!

  ΤΩΡΑ,ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ!!!!!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ!!!ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΗ….ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ!!!!!

  1. peggy2015!!!!

   ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ …..

   ΣΑΜΑΝ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ….!!!!!!
   SAMAN LYCAN NAI ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙΣ!!!!
   Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΣΗ ΓΗ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΥΚΑΩΝΕΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ……!!!!!!
   SAMAN LYCAN Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!!

   ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΛΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ:ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ;ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΝΑ ΣΩΘΩ ΕΓΩ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ;
   SAMAN LYCAN ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ!;!

   ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΩ,ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ,ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΗΣΥΧΗ…..!!!
   SAMAN LYCAN ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΟΣΗ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!!

   ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ:ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΓΗ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;
   SAMAN LYCAN ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ…ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!!

   ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ;ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΩ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ;
   SAMAN LYCAN ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΔΩΝΤΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!

   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ,ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;;; SAMAN LYCAN ΨΑΞΕ!!!!!

   Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΚ ΤΑΚ……!!!!!!!!!ΑΧ,ΡΕ ΣΑΜΑΝ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ ΤΩΡΑ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ;;;;;ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ;;;ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;;;; ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ,ΣΥΜΠΑΣΧΩ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΣΩΘΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΧΙ…..!!!!!!!
   ΜΟΥ ΠΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΩ,ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΡΑΨΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΩ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΠΟΛΥ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!!!
   SAMAN LYCAN ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΣΧΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΟ!!!! ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΨΩΤΙΚΑ Η ΠΕΣΤΑ ΟΠΟΣ ΘΕΣ ΠΠΡΙΝ 17.000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΟΤΙΚΗ ΕΞΩΝΤΟΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!

   Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ…..!!!ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΗ Η ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΡΙΑ…!!!!! SAMAN LYCAN ΡΕΑΛΙΣΤΡΙΑ Ε!;! ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙ ΕΡΓΟΥ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ….ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!!

   ΤΩΡΑ,ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ!!!!!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ!!!ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΗ….ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ!!!!! SAMAN LYCAN ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. ΣΑΜΑΝ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ….!!!!
    ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΑΤΤΩ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ,ΟΠΟΤΕΘΑ ΨΑΞΩ,ΘΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΞΩ,ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ….!!!!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΛΟΓΙΚΑ….!!!!
    ΕΧΕΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…!?!?!?!……ΤΟ ΗΞΕΡΑ…..!!!!!…..ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ…..!!!””( ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ ΑΣΕΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ…!!!!”)

    ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΗΜΕΗΛ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟΝ ΝΤΕΪΛΙ ΛΑΪΤ,ΑΝΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

  2. Εγώ πιστεύω οτι θα ζησεις πραγματικα το σκέφτομαι και εγώ βασικά κάνω αυτές τις σκέψεις και καταστρονω πως θα φύγω:((( το χειροτερο είναι να πέσεις στο στρατόπεδο συγκεντρωσης με τα τσιπ και να ξέρεις τι πρόκειται να γίνει τουλαχιστον για αυτους π δν ξέρουν η συνηδειση τους είναι ήσυχη μέχρι να το βάλουν ενω εσύ θα είσαι μες το άγχος και μες τα κλάματα είχα δει τέτοιο όνειρο και χειροτερο απο την μόρα πολύ χειροτερο

 4. ΣΑΜΑΝ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ Η ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ…ΟΠΟΤΕ ΤΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΔΑΣΗ( ΧΑΧΑ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ!!) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ..ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΖΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ”ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ”?? ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΦΥΛΑΚΗ..ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ! ΝΑ ΠΑΩ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΟΝΙΜΑ ΔΕΝ…

Αφήστε μια απάντηση