ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΚΡΟΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ANIMAL PLANET << ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ >> ( ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ )!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΚΡΟΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ANIMAL PLANET << ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ >> ( ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ )!!!!

 

Θυμάστε την ανακάλυψη που είχε γίνει με τους μικροσκοπικούς σκελετούς ανθρωπίδων στο Φλόρες της Ινδονησίας όπου οι παλαιοντολόγοι τα ονόμασαν Χόμπιτ!!;!!! Είχα γράψει και σχετικό άρθρο για αυτό όπου μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ!!!!

Λοιπόν σήμερα θα σας μιλήσω για αυτά αλλά όχι τα απολιθωμένα αλλά τα ζωντανά!!!! Ναι όπως διαβάσατε τα ζωντανά Χόμπιτ!!!! Θα δουμε το όλο θέμα το πώς έχει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο προς αποφυγήν παρεξηγήσεως σε πολλούς τομείς…

Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το δίωρο σενάριο το οποίο χαρακτήρισαν φανταστικό ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ) για το ρεπορτάζ  << Κανίβαλος στη Ζούγκλα >> όπου το γύρισε και αυτό το Animal Planet ( Άνιμαλ Πλάνετ ) της περασμένης Κυριακής!!!! Ένα ρεπορτάζ πραγματικά δυναμίτης για πολλούς τομείς και ειδικά σε αυτούς που λένε συνέχεια ότι τίποτα δεν υπάρχει εκεί έξω!!!! Το ρεπορτάζ γυρίστηκε με τρόπο ώστε να αφήνει αμφιβολίες για την αλήθεια διότι δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς διότι υπήρχαν πολλά εμπόδια τα οποία θα έπρεπε να καλυφθούν μέσο δικαστικών αγώνων και αποζημιώσεων σε τρίτο πρόσωπο!!!! Για να τα δούμε όμως όλα από την αρχή προτού φτάσουμε στο επίμαχο βίντεο!!!!
Το ρεπορτάζ είναι για την ιστορία ενός επιστήμονα Αμερικανού που καταδικάστηκε για τη δολοφονία και κανιβαλισμό δύο συναδέλφων του στις ζούγκλες της Φλόρες στην Ινδονησία το 1977 για εκείνο τον καιρό αλλά με ανεξέλεγκτες αλήθειες που δεν τις περίμενε κανείς σήμερα!!!! Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Δρ Τίμοθι Ντάροου υπερασπίστηκε τον εαυτό του υποστηρίζοντας ότι ένα είδος μυθικού ανθρώπινο-πίθηκου που ήταν υπεύθυνο για τις δολοφονίες αυτές που έγιναν τότε!!!! Εδώ όμως περιπλέκονται τα πράγματα διότι ο Δρ. Ντάροου δεν υπάρχει πουθενά σαν ειδικός επιστήμονας και θα πιστέψει αμέσως κάποιος ότι το ρεπορτάζ πραγματικά είναι φανταστικό!!!! Κάνοντας μια ερευνά για τον Δρ. Ντάροου βρήκαμε τα εξής εντυπωσιακά αποτελέσματα ειδικά για αυτόν που δείχνει που είναι στην φυλακή και όχι για αυτόν που είναι στο πραγματικό βίντεο όπου παραθέτει τα αδιάσειστα στοιχεία – http://www.bustle.com/articles/91281-is-timothy-darrow-a-real-person-the-cannibal-in-the-jungle-gave-this-character-a-compelling !!!!

parea epistimonon

Η παρέα των επιστημόνων!!!!

Τώρα το θέμα στην όλη ιστορία είναι αν πράγματι υπήρξε αυτή η ομάδα επιστημόνων!!;!! Όλα δείχνουν ότι ναι υπήρχαν!!!! Τα γεγονότα έγιναν όμως έτσι!!!! Από την κάμερα του Ντάροου όπου βρέθηκε πολύ αργότερα πιστοποιεί ότι πράγματι δέχθηκαν επίθεση από αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα και σκοτώθηκαν οι δυο συνάδελφοι του όπου και φαγώθηκαν από αυτά!!!! Παρόλα όμως αυτά κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά ποιοι είναι αυτοί οι τρεις επιστήμονες ( οι πραγματικοί ) και γιατί τόσο καιρό είχε μείνει στο περιθώριο η όλη αυτή υπόθεση!!!!
Πρόκειται για τους τοπικούς μύθους το Ebu Gogo( Έμπου Γκόγκο – https://en.wikipedia.org/wiki/Ebu_gogo ) … όπου μόνο στην περιοχή της Φλόρες πιστεύουν ότι είναι πραγματικοί.

Η Τέλεγκραφ γράφει – http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/indonesia/1475280/Villagers-speak-of-the-small-hairy-Ebu-Gogo.html  !!!!  Έτσι πρόκειται για την ιστορία των όντων αυτών που είναι γνωστή ως Έμπου Γκόγκο!;! Στην διάλεκτο Nage ( Nάγκε ) του κεντρικού Φλόρες, Έμπου σημαίνει << γιαγιά >> και Γκόγκο σημαίνει << αυτός που τρώει τα πάντα >>!!! Τα Έμπου Γκόγκο περιγράφονται ως μικρά, δυσάρεστα άτομα με ακόρεστη όρεξη που περιλαμβάνουν πολλές φορές στην αδηφάγο όρεξη τους ανθρώπινα μωρά!!!! Τα πλάσματα αυτά περπατάνε αδέξια και μπορούν μουρμουρίζοντας στη δική διάλεκτο να είναι σε θέση να μιμούνται την ανθρώπινη ομιλία!!!!! Παρόλα αυτά και τους μύθους οι Ινδονήσιοι άνθρωποι των χωριών κάνουν συχνά πυκνά μαρτυρίες για πίθηκους που περπατάνε σαν τον άνθρωπο!!!! Ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι η λαογραφική δεισιδαιμονία για τα Έμπου Γκόγκο ίσως είναι μια κοινή πολιτιστική μνήμη του Homo floresiensis ( Χόμο Φλορεσιένσις – https://el.wikipedia.org/wiki/Homo_floresiensis ) , αλλά μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν σταθερά στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτή τη θεωρία!!!! Ωστόσο, οι μύθοι για τα Έμπου Γκόγκο εξαφανίζονται περίπου 400 χρόνια πριν, κατά τη στιγμή της άφιξης των Ολλανδών και Πορτογάλων εξερευνητών από τις μεγάλες πόλεις βέβαια…!!!!

empoy gogo 1
Τα Έμπου Γκόγκο!!!!

empoy gogo 2

empoy gogo 3

Από τον Δεκέμβριο του 2004 – SMH–  Epiradus Dhoi Lewa ( Επιράντους Ντχόη Λέβα ) έχει μια περίεργη ιστορία να πει!!!! θυμάται πώς οι άνθρωποι από το χωριό του είχαν συλλάβει μια μικροσκοπική γυναίκα με μακριά, κρεμαστά στήθη πριν από τρεις εβδομάδες…. << Είπαν ότι ήταν πολύ μικρή και πολύ όμορφη  >>, το έλεγε, κρατώντας το χέρι του στο ύψος της μέσης του!!!! << Μερικοί χωριανοί την είδαν από πολύ κοντά >>!!!!

Οι κάτοικοι της Boawae ( Μποαβάε – https://sg.news.yahoo.com/hidden-villages-tutubhada-boawae-nagekeo-flores-170000393.html ) πιστεύουν ότι η παράξενη γυναίκα κατέβηκε από μια σπηλιά από το βουνό που ατμίζει από μια σπηλιά του!!!! Πιστεύουν ότι είναι τα Έμπου       Γκόγκο και ότι προέρχονται από την Μέση Γη!!!!

“Ίσως κάποια Έμπου Γκόγκο  να είναι ακόμα εκεί,” είπε η 70 χρονη επικεφαλής ονόματι Herald ( Χέραλντ ) μέσω διερμηνέα στο Μποαβάε την περασμένη εβδομάδα!!!! Οι περιγραφές των κατοίκων για τα Έμπου Γκόγκο λένε ότι είναι ως ένα μέτρο ψηλά, με κοιλιές σαν κατσαρόλες και μακριά χέρια όπου ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του Χόμο Φλορεσιένσις τα οποία οστά ανακαλύφθηκαν πρόσφατα από Αυστραλούς και Ινδονησίους ερευνητές σε ένα διαφορετικό μέρος του Φλόρες σε μια σπηλιά γνωστή ως Liang Bua ( Λιανγκ Μπουά – https://en.wikipedia.org/wiki/Liang_Bua ) είναι για την  απρόσμενη ανακάλυψη αυτού του μικροσκοπικού Χόμο Φλορεσιένσις, που υπήρχε μέχρι τουλάχιστον πριν 12.000 χρόνια όπου οι επιστήμονες λένε ότι προφανώς αφανίστηκαν από μια ηφαιστειακή έκρηξη, αυτή η ανακάλυψη χαιρετίστηκε ως ένα από τα πιο σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα των τελευταίων δεκαετιών, όταν είχε ανακοινωθεί τον τότε Οκτώβριο και είναι το άρθρο που αναφέρω όπου είχα γράψει στην αρχή!!!! Ο αρχηγός του χωριού προσθέτει ότι η μυστηριώδες αυτή μικρή γυναίκα σε κατά κάποιο τρόπο << δραπέτευσε >> από τους απαγωγείς της!!!! Αν σαν προοπτική εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια τέτοια πλάσματα στην ζούγκλα του Φλόρες είναι εξαιρετικά απίθανο, λέει ο Ντάγκλας Χομπς – http://www.cbsnews.com/news/in-search-of-the-hobbit/  , όπου ήταν μέλος της ομάδας που ανακάλυψε τον Χόμο Φλορεσιένσις!!!! Αλλά είναι δυνατόν να έχουν επιζήσει κοντά στο χωριό Μποαβάε μέχρι 300 περίπου χρόνια πριν, όταν οι πρόγονοί τους μετακόμισαν στην περιοχή!!!!

Οι λεπτομερείς από ιστορίες που είπαν οι χωρικοί για τα θρυλικά Έμπου Γκόγκο σχετικά με το ηφαίστειο, έπεισαν την ομάδα της Αυστραλίας και της Ινδονησίας για την αναζήτηση των οστών σε αυτό το σπήλαιο όπου και έγινε η σπουδαία ανακάλυψη!!!

Ο Ολλανδός παλαιοντολόγος, Δρ Gert van den Bergh, ( Γκερτ Βαν Ντεν Μπεργκ – http://cas.uow.edu.au/members/UOW094227.html ) είπε ότι ένα μέλος της ομάδας, παρουσιάστηκε αρχικά στο σπήλαιο πριν από μια δεκαετία πριν, αφού άκουσε τους θρύλους για τα Έμπου Γκόγκο, που σημαίνει  όπως είπαμε και ποιο πάνω η << γιαγιά που τρώει τα πάντα >>!!!! Οι άνθρωποι που ζουν γύρω από το ηφαίστειο του είπαν μια συνεπή ιστορία των τριχωτών πλασμάτων που καταβρόχθισαν ό, τι θα μπορούσε να γίνει αντιληπτό και είχε πάνω του κρέας!!!!! Οι χωρικοί ανέχθηκε την κλοπή των τροφίμων μέχρι που τα Έμπου Γωγώ άρχισαν να αρπάζουν τα μωρά και να τα τρώνε κατά εξακολούθηση!!!!στην συνέχεια τους μάζεψαν στην σπήλιά όπου και τους έκαψαν ζωντανούς….!!!!

Από τότε όμως μέχρι και σήμερα πολλά είναι τα χωριά στην περιοχή γύρω από το ηφαίστειο όπου λένε ότι τα Έμπου Γκόγκο δεν έχουν εξαφανιστεί και ότι ξέρουν πολύ καλά να καμουφλάρονται και να μην μπορεί κανείς να τα βρει ζωντανά παρά μόνο όταν θέλουν αυτά!!!! Ήδη κάποιοι επιστήμονες αναζητούν αποδείξεις για αυτά τα πλάσματα σε όλη την Ινδονησία, το θέμα βέβαια είναι ότι άμα τα βρούνε θα το πούνε!;! Αυτό το λέω διότι πρόκειται για πλάσματα της Μέσης Γης και ότι προέρχεται από εκεί δεν πρέπει ο κόσμος να το μαθαίνει!!!! Αυτό δεν το λέω εγώ αλλά η Παλαιά Τάξη Πράγματων και εν συνέχεια η Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!!

Έτσι λοιπόν ερχόμαστε μετά από όλα αυτά στο επίμαχο βίντεο του Άνιμαλ Πλάνετ!!!! Τι ξέρει και δεν το λέει!;! Παρά δίνει ένα μίγμα αληθών πληροφοριών όπως το βίντεο το πραγματικό του 1977 και όλα τα άλλα τα καλύπτει στην σφαίρα της φαντασίας!;! Εδώ είναι και το μεγαλύτερο αίνιγμα!!!! Ίσως μετά τα βίντεο για τις Γοργόνες όπου έχουμε κάνει και άρθρα το << Μπόντι Φάουντ  >> αλλά και το τελευταίο του 2013 << Νιου Έβιντενς  >> λόγο τις πίεσης και των εξαντλητικών αναταραχών που είχαν από << αρμόδια >> γραφεία γιατί τα δημοσίευσαν  και ενημέρωσαν τον κόσμο!!!!

Οπότε κάτι συνταρακτικό σαν και αυτό εδώ δεν τους έμενε άλλη λύση από το να το παρουσιάσουν έτσι….!!!! Όταν ερωτήθηκαν αν πρόκειται για πραγματικό γεγονός οι ίδιοι λένε τα εξηγούμε όλα στο ρεπορτάζ αποφασίστε εσείς ποιο είναι το αληθινό και ποιο όχι!!!!

Τώρα όσο για το αν υπήρξε ποτέ κάποιος Αμερικανός πολίτης όπου καταδικάστηκε στην Ινδονησία για κανιβαλισμό….υπήρχε!!!! όμως κατά έναν περίεργο τρόπο από το 2009 όπου και πέθανε έχουν σβηστεί τα πάντα και δεν υπάρχει καμία αναφορά πουθενά στην χώρα!!!! Ρωτώντας τους ντόπιους των περιοχών του Φλόρες αμυδρά θυμούνται κάτι αλλά αυτό το οποίο λένε είναι τα εξής:

<< Ναι υπήρξε μια τέτοια περίπτωση όπου ένας Αμερικάνος είχε πάει μόνος του στην αστυνομία και είχε πει ότι τα Έμπου Γκόγκο είχαν σκοτώσει και φάει τους φίλους του βαθιά στην ζούγκλα . Μετά από κάποια χρόνια μάθαμε ότι τους είχε φάει αυτός …..δεν το πιστέψαμε διότι τα Έμπου Γκόγκο είναι δω τριγύρω και δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν φάει άνθρωπο… >>

Αυτά από τους απλούς ανθρώπους τριγύρω από την περιοχη του Φλόρες, όμως πειστήρια πλέον δεν υπάρχουν για αυτόν τον Αμερικανό  αν πρόκειται για τον λεγόμενο επιστήμονα του ρεπορτάζ ή για κάποιον άλλον!!!!

Υπάρχει το εξής παράδειγμα με τα παράξενα και άγνωστης πολιτιστικής προέλευσης αγάλματα όπου υπάρχουν στην κεντρική Ινδονησία που όταν ανακαλύφθηκαν στην αρχή κανείς δεν πίστευε ότι υπάρχουν και όλο προσπαθούσαν να καλύψουν το ζήτημα μέχρι που δημοσιεύτηκαν κάποιες φωτογραφίες της εποχής εκείνης ( έχουμε γράψει και σχετικό άρθρο για αυτό http://www.invisiblelycans.gr/proti-apoklistiki-anafora-gia-ta-mis/  ), αν και αργότερα έγιναν αρχαιολογικές αποστολές και τα ανακάλυψαν τελικά δεν δόθηκε ποτέ η αρμόζουσα σημασία…

megalithos empoy gogo

Μεγάλιθος από το Φλόρες στην Ινδονησία…… τα λόγια είναι περιττά αλλά έχει το πρόσωπο του Έμπου Γκόγκο!!!!

Βλέπετε στο σύστημα της παραπληροφόρησης πρέπει αυτός που το κάνει να είναι καλά σπουδαγμένος στον τομέα αυτό για να γίνει πιστευτός!!!! Το Άνιμαλ Πλάνετ αντεπιτίθεται με πολύ ωραίο τρόπο και άψογο για εμάς και το μόνο που μας μένει να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο!!!! Και καλή συνέχεια σε αυτό που ετοιμάζουν….!!!!

Τώρα όσο για αυτό αν υπάρχουν τα Έμπου Γκόγκο ή όχι:

Οι ποιο πολλοί επιστήμονες όπου τα ονομάζουν Χόμο Φλορεσιένσις λένε 60% αυτών ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν επιζήσει!!!! Το άλλο 40% διστακτικά λέει ότι μπορεί μια ομάδα από αυτά να είναι ζωντανά ακόμα κάπου στα παρθένα –πυκνά δάση της Ινδονησίας αλλά να κρύβονται τόσο καλά που να μην μπορεί ποτέ κάποιος να τα βρει!!!!

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω τους επιστήμονες αλλά τα λόγια του απλού κόσμου και των μαρτυριών τους!!!! για πλάσματα τα οποία έχουν καλύψει μαθαίνουμε από τους μάρτυρες ότι στην περιοχη τους όπου υπήρχε κάποιο παράξενο πλάσμα λένε ότι υπήρχε και είχαν ακούσει ιστορίες από τους παλαιότερους όπου τις είχαν ακούσει από ποιο παλαιότερους και πάει έτσι το λέγειν!!!! Όμως υπάρχουν και οι μαρτυρίες που λένε και ειδικά στο Φλόρες ότι πάρα πολλοί μα πάρα πολλοί τα έχουν δει και τα έχουν συναντήσει προσπαθώντας αυτά τα πλάσματα να τους πάρουν τα μωρά …..!!!! Οπότε όπου υπάρχει πολύς καπνός υπάρχει και φωτιά σίγουρα!!!!

Βέβαια στο όλο θέμα κάπου εμπλέκονται όπως πάντα οι Μιθσόνιανς ( Για να καταλάβετε καλύτερα τι εστί Μιθσόνιανς διαβάστε αυτό το άρθρο μου – http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-anafora-institouto-smithsonians-ti-ine-avto-oli-i-alithia-part-1/ ) και αυτό φαίνεται από το παρεμφερές άρθρο τους για τον Παύλο Ραφαέλ – http://www.smithsonianmag.com/travel/sleeping-with-cannibals-128958913/ !!!! βέβαια οι Μιθσόνιανς αρνούνται ότι έχουν κάποια ανάμιξη στο όλο ζήτημα αλλά αυτό βέβαια είναι μια πονεμένη ιστορία!!!! Διότι αρνιούνται συνεχώς για οτιδήποτε έχει να κάνει με παράξενο και ειδικά οτιδήποτε παράξενο έχει να κάνει με αρχαιά πλευρά…αν καταλαβαίνετε τι εννοώ!!!! Έχει γυριστεί και σχετικό βίντεο για τους κανίβαλους της Νέας Γουινέας: αν καταφέρετε να το δείτε μπράβο σας όχι από τις σκηνές συνήθως δεν παίζει….!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LTRvcROcWHg[/youtube]

δείτε όμως και αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση το τι λέει για τον Παύλο Ραφαέλ δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφει…. – http://www.smh.com.au/articles/2006/09/17/1158431585605.html !!!!

Έτσι λοιπόν το Άνιμαλ Πλάνετ γνωρίζοντας ότι θα συμβούν όλα αυτά τα οποία συνέβησαν και με τα ρεπορτάζ για τις γοργόνες οργανώθηκαν τελείως διαφορετικά και έξυπνα!!!! Σήμερα οι και καλά << ειδικοί  >> λένε ότι ακόμα και το αυθεντικό βίντεο όπου βρέθηκε στην Ζούγκλα είναι ένα πλαστό μοντάζ!!!! Έλα μου όμως που δεν είναι…. Και αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα αν το Άνιμαλ Πλάνετ δώσει το προτότυπο φιλμ για επεξεργασία!!!! Εδώ βέβαια δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το τι λέει το Άνιμαλ Πλάνετ όπου δηλώνει ότι η όλη ιστορία είναι πλαστή – https://press.discovery.com/us/apl/press-releases/2015/dont-watch-alone-youve-been-warned-monster-we-3529/ φανταστική δηλαδή!!!! Αλλά αν παρατηρήσετε καλά θα δείτε τα αληθινά σημεία και τα υπονοούμενα της όλης υπόθεσης!!!!

Βέβαια αυτό που έχουμε λεμέ κατά εξακολούθηση είναι ότι αυτή η ταινία είναι στην πραγματικότητα φανταστική, αν και βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία!!!! Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε!!!! Η ιστορία με έναν Αμερικανό επιστήμονα καταδικάστηκε για τη δολοφονία και ότι έφαγε τους δύο συναδέλφους στο δάσος της Ινδονησίας το 1977 όπως είπα και ποιο πάνω!!!!  Αυτό βέβαια που λένε όλοι οι επιστήμονες με σιγουριά είναι ότι οι Χόμο Φλορεσιένσις δεν ήταν κανίβαλοι και δεν είναι σωστό να κατηγορούνται με τέτοιες αποδείξεις όπου δεν στέκουν ( για το Άνιμαλ Πλάνετ )!!!!

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι όλο το ζήτημα εκτός του κανίβαλου επιστήμονα είναι ψεύτικο!!!! Το θέμα όμως είναι ότι το αρχείο του Αμερικανού επιστήμονα είναι πραγματικό και κάποιος ή κάποιοι ( ποιοι όμως άραγε!;! Το εκφράζω τελείως ειρωνικά ) έχει πλέον εξαφανιστεί και δεν υπάρχει πουθενά….λες και δεν υπήρξε ποτέ!!!! Οπότε το μόνο που μένει είναι να κατηγορούν το κανάλι αυτό ότι εξαπατά τους θεατές του με μυθοπλασίες παρακινώντας τους να πιστεύουν σε τέτοια ανύπαρκτα  ζητήματα!!!! Γιατί άραγε να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο το κανάλι αυτό!;! Πολλοί λένε για την ακροαματικότητα!!!! Άλλοι λένε ότι οι Δρακόντειοι τους έπεισαν να φτιάξουν αυτό το ρεπορτάζ ώστε να ξεφτιλιστούν και να μην πιστεύει ο κόσμος ότι τα ρεπορτάζ για τις γοργόνες είναι αληθινά ώστε να μειωθούν τελείως ως επιστήμονες όσοι εμπλακείσας σε αυτήν την υπόθεση…. Είναι όμως έτσι!;!

Αυτό που πρέπει ένας ερευνητής να κοιτάξει είναι αν υπάρχουν παρόμοιες ιστορίες για τέτοια πλάσματα από άλλες χώρες ώστε να γίνεται πειστικός!!!! Χμμμμ!!!! Υπάρχουν!!!! Ωωωω ναι!!!! Πρόκειται για τα λεγόμενα και τόσα λίγα γνωστό στο κόσμο Αγκόγβε:

Το agogwe ( Αγκόγβε ) είναι ένα μικρό ανθρωπάκι δίποδο που αναφέρεται  συχνά στα δάση της Ανατολικής Αφρικής!!!! Είναι 1 έως 1.7m ψηλά με μακριά χέρια, μακριά σκούρα βαμμένα μαλλιά μοιάζει με τα Έμπου Γκόγκο της Ινδονησίας, επίσης λέγεται ότι έχει κιτρινωπό-κόκκινο δέρμα κάτω από την γούνα του!!!! Έχει επίσης αναφερθεί ως έχοντα μαύρα ή γκρι μαλλιά!!!! Προσέξτε τώρα!!!! Οι διαφορές μεταξύ αυτού και γνωστών πιθήκων είναι  ότι έχει ανθρώπινο μέτωπο και περπατά στα δυο πόδια και όχι όπως οι πίθηκοι!!!!

Η πρώτη καταγεγραμμένη παρατήρηση του πλάσματος ήταν το 1900 από τον Λοχαγό William Hitchens  ( Γουίλιαμ Χίτσενς – https://www.historiclewes.org/graves/william-f-capt-hitchens  ) που ανέφερε την εμπειρία του τι Δεκέμβριο του 1937 του περιοδικού Discovery, έλεγε:

<< Πριν από μερικά χρόνια είχα σταλεί σε μια επίσημη αποστολή – κυνήγι για ένα συγκεκριμένο λιοντάρι, στην περιοχή αυτή στα δάση Ussure ( Γιουζούρε ) και Simibit ( Σήμημπιτ ) στην δυτική πλευρά του κάμπου Wembare ( Γουέμπερε ) , περιμένοντας σε ένα ξέφωτο του δάσους είδα δύο μικρά, καφέ, γούνινα πλάσματα να προέρχονται από το πυκνό δάσος από τη μία πλευρά του Gladε ( Γκλέηντ ) και να εξαφανίζονται μέσα στις συστάδες από την άλλη. Ήταν σαν μικρά ανθρωπάκια, περίπου 1 μ ύψος , περπατάγανε σε όρθια θέση, είχαν πολύ τρίχα πάνω τους. Ο συνάδελφος μαύρος κυνηγός μου με κοίταξε λέγοντας μου ότι του είχε προξενήσει φόβο και μαζί έκπληξη…..ήταν, είπε, τα agogwe ( Αγκόγβε ), οι μικροσκοπικοί μαλλιαροί άνδρες τους οποίους μπορεί κανείς και να μην δει και ας έχει ακόμα μια ζωή παραπάνω  να ζήσει. >>

Όταν Χίτσενς επικροτείται, ο Μπουργκόυν έγραψε μια επιστολή προς το περιοδικό το 1938 ως εξιστόρηση μιας παρατήρησης του για κάτι παρόμοιο το 1927, ενώ ταξίδευε στην Πορτογαλική Ανατολική Αφρική με ένα ιαπωνικό σκάφος!!!!  Ήταν αρκετά κοντά στην ακτή μπορούσε να δει την παραλία, χρησιμοποιώντας ένα ” μονόκιαλο δώδεκα μεγεθύνσεων” έβλεπα μια ομάδα μπαμπουίνων να τρώνε και … ” Είδαμε, δύο μικρούς μαλλιαρούς άνδρες περπατούσαν κοντά σε ενα θάμνο και προς τα κάτω, μεταξύ των μπαμπουίνων. Σίγουρα δεν ήταν οποιοσδήποτε γνωστός πίθηκος παρόλα αυτά πρέπει να ήταν συγγενής διότι θα είχαν διαταραχθεί οι μπαμπουίνοι….

Ήταν πολύ μακριά για να δει με μεγάλη λεπτομέρεια, αλλά αυτά οι μικροί άνθρωποι – όπως οι πίθηκοι ήταν πιθανώς να ήσαν 1 μέτρο ύψος και περπατούσαν όρθια. Εκείνη την εποχή ήμουν ενθουσιασμένος, καθώς ήταν πολύ προφανώς να επρόκειτο για θηρία τα οποία ποτέ δεν είχα ακούσει ή διαβάσει. Αργότερα ένας φίλος και μεγάλος κυνηγός μου είπε ότι ήταν στην Πορτογαλική Ανατολική Αφρική με τη σύζυγό του και τρεις κυνηγούς, και είδαν μια μητέρα, πατέρας και το παιδί τους, προφανώς του ίδιου είδους. Οι ντόπιοι του απαγόρευσαν να τα πυροβολήσει “.

Charles Cordier ( Τσαρλς Κορντιέρ ), επαγγελματίας συλλέκτης ζώων όπου εργάστηκε για ζωολογικούς κήπους και μουσεία, ακολούθησε τα ίχνη του kakundakari ( Κακουντακάρι μια άλλη ονομασια για τα Αγκόγβε  ) στο Ζαΐρ στα τέλη της δεκαετίας του 1950 και στις αρχές της δεκαετίας του 1960!!!! Μόλις, ο Κορντιέρ, είδε ότι ενα Κακουντακάρι είχε εμπλακεί σε μία από τις παγίδες ενός πουλιού. << Έπεσε στο πρόσωπό μου >>, δήλωσε ο Κορντιέρ, << αναποδογύρισε, ανασηκώθηκε, έβγαλε  τη θηλιά από τα πόδια του, και έφυγε μακριά τρέχοντας στα δυο πόδια προτού προλάβω να κάνω τίποτα. Αυτό το πλάσμα σίγουρα δεν ήταν πίθηκος ή κάτι παρεμφερές….>>

Τα Αγκόγβε είναι επίσης γνωστά ως  Kakundakari ( Κακουντακάρι ) ή Kilomba ( Κιλόμπα ) στη Ζιμπάμπουε και την περιοχή του Κονγκό!!!! Με 1.7μ ύψος και καλύπτονται με μακριές τρίχες σε όλο το σώμα τους και μακριά μαλλιά, περπατούν σε όρθια θέση όπως και οι άνθρωποι!!!!

Στην Ακτή του Ελεφαντοστού, είναι γνωστά ως τα Elite  ( Σεχίτε  ) και περιγράφονται ως καφέ νάνοι,  τριχωτά πολύ με μακριές τρίχες και μαλλιά με ανθρώπινο-πρόσωπο, το οποίο σύμφωνα με τις τοπικές δεισιδαιμονίες φέρνει κακή τύχη στο πρόσωπο που το βλέπει!!!!

Στην Τανζανία βόρεια της Μοζαμβίκης, τα ονομάζουν Agogure ( Αγκογκούρε )ή Agogue ( Αγκογκούε ), μοιάζει με άνθρωπο ενός 1μ ύψους με πολύ τρίχωμα και μακριά μαλλιά και περπατά στα δυο του πόδια όπως οι άνθρωποι!!!! Η εμφάνισή του λέγεται ότι είναι τραγελαφική, Τα Agogue ( Αγκογκούε ) λέγεται ότι είναι περισσότερα άτακτα και απειλητικά και ότι καμιά φορά προσπαθούν να κλέψουν μωρά ανθρώπων!!!!

Στην Σουμάτρα, έχουν υπάρξει αναφορές για ένα υποκοριστικό δίποδα πίθηκου πριν τουλάχιστον 150 χρόνια πριν!!!! Αυτό κρυπτίδιο ονομάζεται  pendek ( Πέντεκ )ι !!!!

Εάν τα Αγκόγβε όντως υπάρχει, θα μπορούσε λένε οι << ειδικοί – τρομάρα τους >> να είναι ένας επιζών είδος της gracile australopithecine ( Γκρασίλε αυστραλοπιθέσιν – https://en.wikipedia.org/wiki/Australopithecus  , ένα δίποδο πρωτεύον που είναι γνωστό στην επιστήμη και ζούσε 2,5 έως 4.500.000 χρόνια πριν!!!! Aυστραλοπίθηκα πατημασιές έχουν κάπως αποκλινόντων πατημασιά  αλλά το συνολικό ύψος και το υπόλοιπο του ταιριάζει στην περιγραφή!!!!

Μια άλλη, αν και απίθανη θεωρία είναι η πιθανή επιβίωση των Γιβόνων – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%AF%CE%B2%CE%B2%CF%89%CE%BD  στην Αφρική κουφή για μένα…!!!!

Μια άλλη πιθανότητα λένε μα είναι ότι ένας χιμπατζής έχει προσαρμοστεί σε προς ανοικτές χώρες και έχει πάρει την θέση του Αυστραλοπίθικα ποιο κουφό ακόμα….!!!

 

Πηγές:

  1.  Hichens, W (Dec 1937). “African Mystery Beasts.”. Discovery: 369–373. Archived from the original on 25 January 2010. Retrieved 2010-01-25.
  2. Jump up^ Bradley, M. (2003). Esau’s Empire.
  3. Jump up to:a b Cremo, M.; Thompson, R. (1996). Forbidden Archaeology: The Hidden History of the Human Race. Bhaktivedanta Book Publishing. Archived from the original on 5 February 2010. Retrieved 2010-01-25.
  4. Jump up^ “Hairy Hominids”. americanmonsters.com. Retrieved 2010-01-25.
  5. Jump up^ “Agogwe”Archived from the original on 15 January 2010. Retrieved 2010-01-25.
  6. Jump up^ Cameron McCormick. “African Ape Complex”. Archived from the original on 2009-10-24.

Όπως θα διαπιστώσατε και εσείς τα Αμπού Γκόγκο με τα Αγκόγβε  και την ονομασια Αγκογκούε έχουν πολλές ομοιότητες που δεν μπορούμε να τις αφήσουμε απαρατήρητες!!!! Επίσης οι αναφορές σε όλες αυτές τις χώρες που προ ανάφερα έχουν τις ίδιες ομοιότητες με τα Αμπού Γκόγκο της Φλόρες στην Ινδονησία…..χμμμμμ!!!! Βέβαια και τα ξέρουν όλα αυτά οι παλαιοντολόγοι αλλα και οι κρυπτοζωολόγοι και τους συσχετισμούς αλλά κουβέντα, μούγκα που λένε και στην αργκό (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%B3%CE%BA%CF%8C ), του μπεκί ψιλοκομμένο και το καρότο φλόκο!!!! Τσάμπα μάγκες που λέει και ο λαός μας είναι όλοι αυτοί που προσπαθούν να αποσιωπήσουν το ζήτημα διότι οι αποδείξεις είναι πολλές μα πάρα πολλές ότι αυτά τα πλάσματα υπάρχουν και άμα το ψάξετε σε όλες αυτές τις χώρες που προ ανέφερα οι λαϊκές τους παραδόσεις αλλά και η λαογραφία τους λένε ότι προέρχονται από την Μέση Γη!!!! Προσέξτε!!!! Κανείς από αυτούς του λαούς δεν μιλάει για πυγμαίους ή για νάνους αυτά δεν έχουν καμία μα καμία σχέση για τα πλάσματα που αναλύουμε!!!!

Δείτε το βίντεο και εσείς θα αποφασίσετε αν είναι πράγματι εν ζωή ή όχι αυτά τα πλάσματα ή είναι αληθινά και κρύβονται κάπου στις ζούγκλες ή σπήλαια!!!! Η το μπορεί να είναι κάτοικοι της Μέσης Γης που να έρχονται από τα βάθη της στην επιφάνεια …. Αυτά θα τα κρίνεται εσείς!!!! Εμείς παγκοσμίως δίνουμε για πρώτη φορά όλα αυτά τα στοιχεία μαζεμένα για να αποδείξουμε σε αυτούς που χάρηκαν ότι η ταινια ήταν φανταστική ότι κάνουν λάθος ….!!!! Από όλη την ταινια θα σας εκπλήξει το πραγματικό βίντεο με αυτά τα πλάσματα και το τι έχει γίνει…..!!!!

Για εμάς αυτά τα πλάσματα υπάρχουν είναι ζωντανά και όλες οι ενδείξεις και αποδείξεις δείχνουν να έρχονται από την Μέση Γη, προτού κάποιοι << έξυπνοι >> προλάβουν να πουν τις καθιερωμένες έξυπνο – κοπρολογίες τους ας περιμένουν και το δεύτερο άρθρο όπου κάνουμε για αυτό και θα προσγειωθούν απότομα!!!!

Εδώ είναι το όλο βίντεο ρεπορτάζ:

https://www.youtube.com/watch?v=7LfR-gUbOFE

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΚΡΟΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ANIMAL PLANET << ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ >> ( ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ )!!!!

Αφήστε μια απάντηση