Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

Τουλάχιστον ένας αλιγάτορας πραγματικά ζούσε σε υπονόμους της Νέας Υόρκης παρ’ όλο τους αστικούς μύθους γύρω από αυτό το θέμα ( URBAN LEGENDS ).

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έπιασε ένα 18 ιντσών κροκόδειλο που σύρθηκε έξω από έναν υπόνομο υπερχείλισης αποστράγγισης ομβρίων στην Αστόρια και στο Χάνκερετ κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο πριν από δυο χρόνια  βίωσαν οι  θεατές αλλά και δίνοντας τους  τροφή για τον αστικό μύθο ( Urban Legends ) ότι  σαρκοβόρα πλάσματα ζουν κάτω από την πόλη της Νέας Υόρκης.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς των θεατών, ότι το ζώο σύρθηκε μέσα στους  υπονόμους. Γιατί θύμισε την ταινία που ενέπνευσε το 1980 Β-ταινία « Alligator »,  αλλά και αμηχανία ως προς το από πού προήλθε το ζώο.

 Τι θα συμβεί τώρα που ένας από τους πιο διάσημους και τρομακτικούς αστικούς μύθους δεν είναι πλέων ένας μύθος, αλλά ένα τρομακτικό γεγονός; Η ιστορία μας λέει ότι Αλιγάτορες καραδοκούν γύρω από τους υπονόμους της Νέας Υόρκης όπου βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1930 τρεις έφηβοι βρήκαν έναν αλιγάτορα οκτώ πόδια από διαρροή υπονόμων που είχε δημιουργήσει μια καταιγίδα. Οι έρευνες συνεχίστηκαν από τον επιστάτη των υπονόμων, Teddy Μai, ήταν ο μόνος που πίστεψε τα παιδιά και άρχισε να γυρνά στους υπονόμους. Αυτό που ανακάλυψε τον  σόκαρε  σμήνη από  αλιγάτορες ζωντανούς κάτω από το πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο της πόλης, το μεγαλύτερο της Αμερικής. Ειδικά « πληρώματα » είχαν σταλεί για να σκοτώσουν τα θανατηφόρα ερπετά, αλλά οι ιστορίες των κροκοδείλων στους υπονόμους συνέχισαν να ζουν μέχρι και σήμερα.

 Οι ειδικοί, ωστόσο, είναι διχασμένοι ως προς το κατά πόσο είναι επιστημονικά δυνατό για τους αλιγάτορες να συνεχίσουν να υπάρχουν στο αποχετευτικό δίκτυο, έτσι μια ομάδα ερπετολόγων καθορίζει την αναζήτηση για τις σύγχρονες αποδείξεις για αυτά τα τέρατα και να αποδείξουν ότι δεν μπορούσαν να επιβιώσουν, αλλά και να ευδοκιμήσουν. Οι ερπετολόγοι και οι υπόγειοι εξερευνητές ενώνουν τις δυνάμεις τους και  χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της απομακρυσμένης τεχνολογίας που λειτουργούν με κάμερα ώστε να διεισδύσουν στις απίστευτες σήραγγες χιλιάδων χιλιομέτρων στα βάθη των υπονόμων της Νέας Υόρκης. Η αφορμή ήρθε από έναν τεράστιο κροκόδειλο που έπιασαν (;)στις 22/2/2012 μέσα σε έναν  υπό-υπόνομο, το οποίο και παραθέτω το παρακάτω βίντεο!!

 Το βίντεο αυτό του συνεργάτη μας δείχνει ( το μοναδικό στον κόσμο ) ένα τεράστιο κροκόδειλο που εντόπισε η ομάδα που εξήγησα πιο πάνω. Μετά από κυνήγι ημερών κατάφεραν και τον στρίμωξαν σε ένα υπό-υπόνομο όπου και έσπασαν από την επιφάνεια ένα σημείο  για να τον πιάσουν όπου τελικά και έκαναν.

Όταν εξετάστηκε από τους ερπετολόγους δήλωσαν ότι ήταν υγιέστατος και ότι σίγουρα είχε μεγαλώσει μέσα στους υπονόμους τρώγοντας κυρίως μεγάλους αρουραίους. Το μήκος του είναι 2.50 μέτρα μα αν ζούσε έξω από τους υπονόμους θα ήταν ο διπλάσιος!!

Δήλωσαν επίσης ότι για να ψάξουν όλο το σύστημα υπονόμων της πόλης μαζί με το παλαιό σύστημα είναι ένα τιτάνιο κατόρθωμα που θα χρειαστεί αρκετά χρόνια!!! Επίσης πρόσθεσαν ότι υπάρχουν τεράστιες σάλες υπονόμων όπου χρειάζονται βάρκες για πάνε εκεί και ότι είναι μεγάλες με την πιο μικρή όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σε μέγεθος……!!! Ακόμη δήλωσαν ότι οι θερμοκρασίες των υπονόμων είναι σαν εκκολαπτήριο για τα ερπετά και οι συνθήκες διαβίωσης τους είναι καλύτερες από το φυσικό τους περιβάλλον!!!!

 Κοιτάξτε καλά αυτόν τον κροκόδειλο που πιάστηκε στο Μανχάταν το 2009 ότι το χρώμα των κερατοειδών πλακών είναι πολύ άτονο από την συνεχή συσκότιση που ζούσε και που δεν τον έβλεπε το φως του ήλιου!! Πολλές τέτοιες περιπτώσεις έχουν συμβεί και τα ΜΜΕ δεν τα έχουν αναφέρει για ευνόητους λόγους όπως μετάδοση φόβου και πανικού προς τους τουρίστες….!!!

Έτσι κάποιοι που έγραψα ότι όλα αυτά είναι ένας τεράστιος Αστικός Μύθος ( Urban Legend ) δυστυχώς ή ευτυχώς διαψεύδεται!!! Το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον; θα δείξει η ιστορία!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε, μην πετάτε τα ερπετά σας στην τουαλέτα!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση