ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΥΡΚΑΓΕΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΥΡΚΑΓΕΣ!!!!

 
Ο μύθος γύρω από << το κλάμα του μικρού αγοριού >> που είναι ζωγραφισμένο, είναι τόσο φοβερό όσο παίρνει. Οι ιστορίες άρχισαν περίπου το Νοέμβριο του 1985, όταν αρκετές  μυστηριώδεις πυρκαγιές άρχισαν να συμβαίνουν σε όλη την Αγγλία!! Όταν η πυροσβεστική έψαχνε τα συντρίμμια το μόνο στοιχείο που παρέμεινε μη απανθρακωμένο ήταν μια ζωγραφική με ένα μικρό αγόρι που ένα δάκρυ κυλούσε στο μάγουλό του, αυτός ο πίνακας υπήρχε σε κάθε πυρκαγιά!!!! Θα μπορούσε αυτό να είναι μια απλή σύμπτωση!!;!!

Το 1988, μια μυστηριώδης έκρηξη κατέστρεψε το σπίτι της οικογένειας Amos στο Heswall ( Χέσγουολ ), στην Αγγλία. Όταν οι πυροσβέστες άρχισαν να ερευνούν το ολοσχερώς καμένο κέλυφος του σπιτιού, έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν ένα κάδρο, με τίτλο << Το Κλάμα του μικρού αγοριού >>, το οποίο ήταν ένα πορτρέτο με μια αγγελική εμφάνιση ενός αγοριού με μια θλιβερή έκφραση και ένα δάκρυ να κυλάει στο μάγουλό του!!! Αλλά το απίστευτο στην εικόνα του πορτρέτου, ήταν ότι η φωτιά παρ’ όλο ότι η θερμοκρασία ήταν τεράστια σε σημείο να λιώσει μέχρι και τα σίδερα που ήταν μέσα στους τοίχους το πορτρέτο ήταν άθικτο!!!

Λίγο αργότερα στο Μπράντφορντ, υπήρξε μια άλλη πυρκαγιά, και πάλι βρέθηκε ένας πίνακας ζωγραφισμένος με ένα αγόρι να κλαίει, βρέθηκε και αυτός ο πίνακας άθικτος ανάμεσα στα ερείπια οπού ακόμα δεν είχε σβήσει τελείως η φωτιά !!!!!

Ο επικεφαλής της Πυροσβεστική υπηρεσίας στο Yorkshire ( Γιόρκσαϊρ ) δήλωσε σε εφημερίδες και κανάλια ότι σε όλες τις πυρκαγιές που είχαν εκδηλωθεί από το 1985 μέχρι και την ώρα που έκανε τις δηλώσεις, ότι έβρισκαν στα ερείπια πάντα ένα πορτρέτο που έδειχνε ένα μικρό αγόρι που έκλαιγε το οποίο κατά πολύ περίεργο τρόπο ήταν ανέπαφο από τις πυρκαγιές!!! . Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν πίστευε ότι η εικόνα ήταν του σατανά ή κουβαλούσε το κακό και αν θα μπορούσε να αρχίσει με κάποιο τρόπο τις πυρκαγιές. Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό…

Οι εκθέσεις των πυρκαγιών με τους πίνακες ζωγραφικής σταμάτησαν μα υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά. Στο Δουβλίνο το 1998, ύστερα δηλαδή από δέκα χρόνια από την τελευταία πυρκαγιά οπού είχε βρεθεί ο τελευταίος πίνακας, μια πυρκαγιά κατάστρεψε τα πάντα σε σημείο το σπίτι να διαλυθεί ολοσχερώς μετά την έρευνα της πυροσβεστικής στον κατεστραμμένο χώρο βρέθηκε και πάλι ένας πίνακας όπου άχνιζε από την θερμοκρασία. Ήταν ζωγραφισμένο ένα αγόρι οπού έκλαιγε χωρίς να έχει πάθει τίποτα από την τεράστια θερμοκρασία!!!!

Ένας καλά-σεβαστός ερευνητής σε θέματα αποκρυφισμού, οπού ήταν συνταξιούχος δάσκαλος από το Devon ( Ντέβον ) ονόματι George Mallory, ισχυρίστηκε ότι είχε αποκαλύψει την αλήθεια το 1995. Ο κ. Mallory ισχυρίστηκε ότι εντόπισε το καλλιτέχνη πίσω από το αμφιλεγόμενο πορτρέτο:

<< Αναγνώρισε την αλήθεια σε μια παλιά καρτ-ποστάλ ενός Ισπανού καλλιτέχνη που ονομάζεται Φράντσοτ Σεβίλλη, ο οποίος ζει στη Μαδρίτη. Ο Σεβίλλη είπε ότι ζωγράφισε το αγόρι όταν το βρήκε να περιφέρεται στα στενά της Μαδρίτης το 1969. Ποτέ δεν μίλησε, είχε πολύ θλιβερό βλέμμα στα μάτια του, έτσι ο Σεβίλλη ζωγράφισε το αγόρι. Ένας καθολικός ιερέας είπε ότι το αγόρι ήταν ο Don Bonillo, ένα παιδί που είχε τρέξει μακριά από το φλεγόμενο σπίτι του βλέποντας τους γονείς του πεθαίνουν στις φλόγες. Ο ιερέας είπε στον Σεβίλλη να μην ζωγραφίσει το μικρό αγόρι, γιατί όπου και να πήγε σε ανάδοχες οικογένειες ή ορφανοτροφεία ξεσπούσαν περίεργες πυρκαγιές άγνωστης προέλευσης!!! Οι χωρικοί τον αποκάλεσαν << Diablo >> ( Διάβολο ) εξαιτίας αυτού. Ο Σεβίλλη αγνόησε τον προληπτικό ιερέα και μετά κοίταξε και ζωγράφισε το αγόρι. >>

Τα έργα ζωγραφικής των μικρών ορφανών του Σεβίλλη τον έκαναν αρκετά πλούσιο, αλλά μια μέρα, το στούντιο του  μυστηριωδώς κάηκε ολοσχερώς!!! Ο Σεβίλλη καταστράφηκε, και κατηγόρησε το μικρό Don Bonillo για τον παράξενο και μυστηριώδη  εμπρησμό.

Στη συνέχεια, σε όλη την Ευρώπη έγιναν οι εκθέσεις των έργων ζωγραφικής, μαζί  και ο πίνακας του αγοριού που κλαίει όπου προκλήθηκαν καταστροφικές πυρκαγιές. Έτσι ο Σεβίλλης θεωρήθηκε ως γρουσούζης, και κανείς δεν τον κάλεσε να ζωγραφίζει, ή ακόμα και να δούνε έργα του.

Το 1976, ένα αυτοκίνητο εξερράγη σε μια μπάλα φωτιάς στα προάστια της Βαρκελώνης μετά από συντριβή σε έναν τοίχο. Το θύμα ήταν τελείως απανθρακωμένο πέρα από την αναγνώριση που έγινε, αλλά ένα μέρος της άδειας οδήγησης του θύματος στο ντουλαπάκι του συνοδηγού μόνο εν μέρει κάηκε. Το όνομα στην άδεια ήταν  Don Bonillo ένα δεκαεννιάχρονο αγόρι!!!! Θα μπορούσε να είναι ο Don Bonillo που ήταν το αντικείμενο ζωγραφικής οκτώ χρόνια νωρίτερα!!;!!

Εγώ ο SAMAN LYCAN  μετά από μικρή έρευνα που έκανα έμαθα πως το πτώμα του άτυχου νεαρού δεν το ζήτησε κανένας, ούτε φίλοι ούτε συγγενείς. Στο νεκροταφείο οπού θάφτηκε με έξοδα του δήμου γύρω από τον συγκεκριμένο τάφο έχουν ξεσπάσει πολλές φορές πυρκαγιές μικρής έκτασης……..

Ωστόσο, η ιστορία συνεχίζεται. Έχουν υπάρξει αναφορές του πίνακα με το αγόρι που κλαίει όπου βρίσκεται σε απανθρακωμένα σπίτια ανέγγιχτος από τις φλόγες από το 1985 και όπως πρόσφατα το 1988.

Έχει διατυπωθεί η άποψη ότι Giovanni Bragolin, γνωστός και ως Franchot Σεβίλλη, γνωστός και ως J. Bragolin, γνωστός και ως Μπρούνο Amadio, άλλαξε τόσα ονόματα γιατί τον θεωρούσαν γρουσούζη και για να μπορεί να πουλά τους πίνακες που έφτιαχνε ώστε να μπορεί να επιβιώσει, ζωγράφισε 28 πίνακες διαφόρων παιδιών που κλαίνε, οι οποίες αντιπροσωπεύουν νεκρά παιδιά.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε κάποια σημάδια καψίματος στα πρόσωπά τους, επίσης, οι κόρες των ματιών είναι σαφώς διεσταλμένες, παρά το γεγονός ότι το φως λάμπει προς το παιδί. Έχει αναφερθεί ότι Giovanni Bragolin εξέφρασε τη λύπη του για τις ζωγραφικές ενέργειές του που προκάλεσαν ή ακόμα και που θα προκαλέσουν πυρκαγιές, στα τέλη της δεκαετίας του ’80 εμφανίστηκε στο μεγαλύτερο

 

τηλεοπτικό κανάλι της Βραζιλίας, Rede Globo, όπου είπε ο καθένας που έχει αντίγραφα ή πρωτότυπα να τους καταστρέψουν, επειδή είχε κάνει κακό ζωγραφίζοντας τα ορφανά ώστε να πουλήσει τους πίνακές του.

Λέγεται ότι τα έργα ζωγραφικής φέρνουν ακραία δυστυχία και ντροπή για τους ιδιοκτήτες, ωστόσο, πιστεύεται ότι η πληγή μπορεί να εξισορροπηθεί με………. .

Ένα πράγμα που με ενοχλεί ακόμη αυτή τη στιγμή. Αν αυτοί οι πινάκες με τα ορφανά που κλαίνε είναι πράγματι καταραμένοι στο να προκαλούν πυρκαγιές, τότε γιατί σε κάποια σπίτια ή και μουσεία δεν έχουν προκληθεί ακόμα πυρκαγιές; Αυτό θα το δείξει το μέλλον ………..

Πράγματι είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο με πολλές συμπτώσεις …..εδώ θα πω τι είχε πει ο Τσόρτσιλ:

<< Όταν τύχει μια φορά το ίδιο πράγμα είναι τυχαίο, την δεύτερη φορά είναι σύμπτωση, και την τρίτη φορά είναι αιτία πολέμου >>.

Εγώ το πιστεύω σαν αληθινό γεγονός γιατί το ερεύνησα προσωπικά και είδα πολλά περίεργα πράγματα σε αυτήν την περίπτωση. Για εσάς τα συμπεράσματα δικά σας…. Δείτε και τα τρία αυτά βίντεο αν και υπάρχουν πολλά γύρω από το θέμα αυτό εγώ διάλεξα τα πιο συναρπαστικά. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση