ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΧΕΛΙΟΥ Η ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΧΕΛΙΟΥ Η ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

Όταν κάποιοι τα πρώτο είδαν πίστεψαν ότι είναι εξωγήινης προέλευσης, μα οι βιολόγοι και ιχθυολόγοι λένε ότι είναι ένα παράξενο είδος χελιού όπου έχει την ονομασία << Λάμπρις >>!!!! Αυτά τα περίεργα όντα μοιάζουν πολύ με εξωγήινο οργανισμό από την μορφή του σώματος που έχουν αλλά και ότι τα μόνα κόκαλα που διαθέτουν είναι τα κοφτερά δόντια τους!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bl333aD3SEY[/youtube]

Κάποιοι λένε ότι οι βιολόγοι τα ήξεραν από τότε που πάτησαν τα πόδια τους οι Ευρωπαίοι στην Αμερική μα κάποιοι άλλοι λένε όχι και εδώ είναι που περιπλέκονται τα πράγματα!!!! Οι άλλοι βιολόγοι αφήνουν να διανοηθεί ότι ποτέ δεν υπήρξαν τέτοιου είδους χέλια ποτέ και ότι πρόκειται για ένα υβριδικό είδος βδέλλας με χέλι!!!! Άλλοι βέβαια κάνουν λόγο για εξωγήινης προέλευσης ζώο και άλλοι πιστεύουν ότι το έχουν φτιάξει γενετιστές ως πείραμα!!!!

Αυτά τα όντα από πέρυσι έχουν επιτεθεί σε πολλούς ανθρώπους όπου κάνουν μπάνιο σε ποτάμια στο Νιου Τζέρσεϊ όπου και μόνο εκεί υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες!!!! Κολάνε επάνω στο θύμα τους και τρυπώντας το θύμα τους με τα δόντια τους όπου προκαλεί οξύ πόνο ρουφάνε το αίμα χωρίς να χυθεί σταγόνα προς τα έξω!!!! Ήδη κάποιοι σύλλογοι οικολόγων κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου για την υδρόβια ζωή των ποταμών αυτών ότι θα εκλείψουν από αυτά τα παράξενα όντα!!!!

Το ποιο μεγάλο που έχει πιαστεί σε μέγεθος είναι αυτό το οποιο και είναι στην φωτογραφία του βίντεο όπου και φτάνει στο ένα μέτρο μήκος και έχει τεράστιο στόμα οπλισμένο με κοφτερά δόντια!!!! Όπως βλέπετε κάθε τόσο μαθαίνουμε και για κάτι που δεν ξέραμε αλλά και ούτε είχαμε φανταστεί ότι μπορεί να υπήρχε!!!!

Τα υδρόβια αυτά όντα είναι πολύ ανθεκτικά σε αρρώστιες αλλά και ανομβρίες!!!! Οι βιολόγοι λένε ότι θα εξεταστούν περεταίρω για να δώσουν περισσότερα στοιχεία για αυτά τα υδρόβια όντα. Το αν προ υπήρχαν υπάρχουν πολλές ενστάσεις για αυτό, το τι είναι ακριβώς κάνεις δεν ξέρει….. θα μάθουμε άραγε στο μέλλον ή θα το καλύψουν και αυτό;

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


5 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΧΕΛΙΟΥ Η ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

 1. Researcher!!!!

  EΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!!!

  ΕΣΠΑΓΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΣΕΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Πάντως θα ήθελα να προσθέσω ότι μοιάζει πολύ με την ταινία Η Ομίχλη (2007)
  The Mist (original title) με μερικά πλάσματα, συγκεκριμένα: http://stephenkingsthemist.wikia.com/wiki/Tentacles_from_Planet_X τα οποία, σύμφωνα με την ταινία, οι επιστήμονες και ο στρατός, το κράτος γενικά μετά από πειράματα, άνοιξε μια πύλη που φέρνει από άλλη διάσταση στην δικιά μας: http://stephenkingsthemist.wikia.com/wiki/The_Arrowhead_Project
  Ακόμα μοιάζει πάρα πολύ με ένα πλάσμα της ταινίας ονειροπαγίδα Dreamcatcher (2003) όπου δείχνει στην αρχή και έναν Γκρίζο που έχει την ικανότητα να μπαίνει στο μοιαλό του άλλου, ενώ αυτό είναι το “κατοικίδιό” του!!!: http://www.pooh.cz/upload/img/1000/dreamcatcher-2.jpg

 3. sbrnr!!!!

  ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΥΜΗΖΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΙΚΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΑΛΚΟΟΛ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙΑ!!!!

  ΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΧΡΩΝΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΟΠΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΠΙΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ…….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ!!!!

  ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ……..

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

 4. KAΛΗΜΕΡΑ SAMAN.

  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΟΝ.ΜΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ Η’ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.
  ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ.Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ 5 ΑΓΟΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ-ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΝ Mr. Grey.
  O Mr. Grey ΕΙΧΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΟΥ ΤΟ ΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ SAMAN STAY HEAVY.

Αφήστε μια απάντηση