ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΣΕ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΣΕ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!!!!

Mε αυτό που θα δείτε στα παρακάτω βίντεο θα σας είναι παρά πολύ δύσκολο να το πιστέψετε και με το δίκιο σας!!! Αυτό γιατί είναι κάτι που μόνο στην αρχαία Ελληνική ιστορία ή σε μυθιστορήματα μόνο κάποιος μπορούσε να το συναντήσει μέχρι σήμερα!!! Το εν λόγω ζήτημα πρόκειται για ένα επίμαχο βίντεο από τον πόλεμο του Ιράκ!!

Το βίντεο δείχνει μια παγίδα θανάτου που έχουν στήσει οι αντάρτες σε ένα άρμα, καθώς περνά από το σημείο γίνεται η έκρηξη χωρίς να πάθει το άρμα τέτοια ζημιά ώστε να σκοτωθούν οι στρατιώτες που είναι μέσα. Ύστερα από λίγα μέτρα το άρμα σταματά και πανικόβλητοι οι στρατιώτες τρέχουν να σωθούν από αυτό φοβούμενοι τυχόν έκρηξη ή χτύπημα με αντιαρματικό όπλο!!!

Αμέσως στην περιοχή καταφθάνει ένα άλλο άρμα και σταματά εκεί που δέχτηκε το πρώτο την επίθεση παίρνοντας θέση μάχης και υποστήριξης, από πίσω ακριβώς έρχονται δυο οχήματα υποστήριξης τύπου Hummer και παίρνουν και αυτά επίσης θέσεις υποστήριξης. Ύστερα από λίγο υπάρχει ένας Αμερικανός στρατιώτης που ελέγχει την περίμετρο πίσω από το άρμα. Εκείνη την ώρα στο βίντεο δείχνει μια σκιά σαν να έχει δημιουργηθεί από νερά που τρέχει προς το Αμερικάνικο άρμα, λίγα μέτρα προτού φτάσει υλοποιείτε παίρνοντας μορφή ανθρώπου και σκαρφαλώνει το τεράστιο άρμα εύκολα και ξαπλώνει πάνω στο πυργίσκο του φαίνοντας να ζητάει βοήθεια!!!!

Πολλοί είναι αυτοί που έκαναν λόγο για υπέρτατη τεχνολογία των Αμερικανών λέγοντας ότι έχουν καταφέρει να φτιάξουν κάποια αορατότητα ή ρούχα αορατότητας!!!! Όπως ακριβώς δείχνει η ταινία στον Άρχοντα των δαχτυλιδιών όταν τα δυο Χόμπιτ καλύφθηκαν για να μην τους δουν οι Όρκς αλλά το ξαναείδαμε και στην ταινία του Χάρι Πότερ….. έτσι λοιπόν πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο έχει φτιαχτεί και χρησιμοποιείτε από τον Αμερικανικό στρατό!!!

Εγώ αλλά και άλλοι πολλοί ερευνητές θα διαφωνήσουμε μαζί τους για κάποιους λόγους που θα σας αναπτύξω εδώ και τώρα:

1)      Γιατί οι άλλοι στρατιώτες δεν είχαν αυτήν την τεχνολογία;

2)      Γιατί όλο του το σώμα ήταν καλυμμένο όπως κεφάλι, και καρποί από τα χέρια του πτωχαίνοντας την υπέρτατη αορατότητα;

3)      Αν φορούσε κάποιο ανάλογο ρούχο ή υλικό το πρόσωπο και τους καρπούς πως α τους κάλυπτε ειδικότερα το κεφάλι;

4)      Γιατί δεν χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή σε καράβια αεροπλάνα αλλά και κάθε τύπου πολεμικού οχήματος;

 

Αν υπήρχε αυτή η τεχνολογία θα είχαν κερδίσει τον πόλεμο αναίμακτα και θα είχαν σώσει τις ζωές πολλών φουκαράδων Αμερικανών στρατιωτών από τα πυρά των ελευθέρων σκοπευτών που είναι κατά χιλιάδες στην Ιρακινή χώρα!!!

 

Ότι υπάρχει στα σκαριά μια τέτοια τεχνολογία υπάρχει αλλά ακόμη δεν είναι εφικτή για πολλούς και διαφόρους λόγους τεχνικούς, οι επιστήμονες κάνουν λόγο για μετά από κάμποσες δεκαετίες ότι θα είναι έτοιμη αλλά όχι την πλήρης αορατότητα όπως βλέπουμε στο επίμαχο βίντεο!!!

 

Τέτοια τεχνολογία έχουν οι Δρακονιανοί Σαυρήτες!!! Δηλαδή μιλάμε για εξωγήινη τεχνολογία την οποία κατέχουν οι γεννητικά μεταλλαγμένοι Δρακονιανοί ονόματι ΑΛΟΗΓΚΟΡ!!!!! Οι οποίοι μπορούν εκτός από το να πετύχουν την πλήρη αορατότητα να αλλάξουν και να πάρουν όποια μορφή θελήσουν σε κλάσματα δευτερολέπτου!!!

 

Έτσι στο βίντεο δείχνει τον πανικόβλητο Αλοηγκόρ που χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνική ώστε να σωθεί χωρίς να ξέρει ότι υπάρχει βίντεο από τους αντάρτες που μαγνητοσκοπούσαν την όλη κατάσταση!!! Δεν περιμένω να πιστέψετε τίποτα από αυτά που σας λέω αλλά αυτοί που ξέρουν είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσουν μαζί μου ότι ξεσκεπάστηκε ένα μεγάλο μυστικό ότι στο στρατό των Αμερικάνων υπάρχουν όντα όπως οι Αλοηγκόρ, πράγμα που κάνει να γίνει πιστευτώ τα όσα λέγονται μέχρι σήμερα για την περιοχή 51 στην Αμερική!!!

 

Ο Αμερικανικός στρατός υποστηρίζει ότι το επίμαχο βίντεο υπέστη διαστρέβλωση από χάκερς για να δείξουν στον κόσμο τι έγινε εκεί και να τους κατηγορήσουν για ανεπίτρεπτα οπλικά συστήματα.. να γελάσω τώρα ή μετά!!;!! Το βίντεο υπέστει τόσα τεστ από πολλούς ειδικούς και όλοι έχουν αποφανθεί ότι το βίντεο δεν έχει πειραχτεί καθόλου και είναι όπως ακριβώς το τράβηξαν οι αντάρτες!!!

 

Λέτε οι αντάρτες να ήθελαν να δείξουν ότι οι Αμερικανοί είναι δαίμονες; Δεν χρειάζονται κάτι τέτοιο γιατί το πιστεύουν ότι είναι. Από την άλλη αν οι Αμερικάνοι είχαν τέτοια τεχνολογία δεν θα την είχαν χρησιμοποιήσει για να σώζουν τις ζωές των στρατιωτών τους αλλά και να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις χωρείς καμία απώλεια; Απλώς δεν την έχουν και αυτό που θα δείτε είναι ένας πανικόβλητος Αλοηγκόρ που τρέχει να σωθεί…. γιατί οι άλλοι στρατιώτες που ήταν μαζί του δεν έκαναν το ίδιο;

 

Όπως και να έχει στο μέλλον θα μιλήσουμε για τους Αλοηγκόρ αναλυτικά και θα εκπλαγείτε από τα στοιχεία που θα σας δώσουμε……… αν είμαστε καλά!!! Εσείς δεν έχετε παρά να το δείτε και να αποφασίσετε μόνοι σας περί τίνος πρόκειται….. μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 

http://www.youtube.com/watch?v=ydLc01BkFxI

https://www.youtube.com/watch?v=8TqvIFHvDJk

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση