ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΑΙΜΑΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΕΚΠΕΤΩΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΥ DNA!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΑΙΜΑΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΕΚΠΕΤΩΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΥ DNA!!!!

 

Η Κρυφή Ιστορία μας αποκαλύπτεται!!!! 

Τι σημαίνει “η κατάρα του Κάιν” τι πραγματικά σημαίνει; Είμαστε αναμιγμένοι με το DNA των εκπτώτων Αγγέλων; Είναι μια ξεχωριστή φυλή που ζουν ανάμεσά μας, που μοιάζουν με εμάς, αλλά είναι “κάτι άλλο” εξ ολοκλήρου εκεί και καραδοκεί; Ποια είναι μερικά από πραγματικά σημάδια του << δαιμονικού DNA >>; 

Ένας έκπτωτος άγγελος είναι ένας κακός ή επαναστάτης άγγελος που έχει πεταχτεί έξω από τον Ουρανό. Ο όρος αυτός δεν βρίσκεται ούτε στην εβραϊκή Βίβλο, ούτε στα Δευτεροκανονικά βιβλία ούτε στην Καινή Διαθήκη. Παρ ‘όλα αυτά, Βιβλικοί σχολιαστές χρησιμοποιούν συχνά τον έκπτωτο άγγελο για να περιγράψει τους αγγέλους που αμάρτησαν ή άγγελοι που ρίχνονται στην γη από τον Πόλεμο στον Ουρανό!!!! Σατανάς, δαίμονες, ή ορισμένες ορδές παρακολουθήσεων. Ο όρος έχει γίνει επίσης δημοφιλής στη μυθοπλασία και βιβλιογραφία σχετικά με τους αγγέλους.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vi13HIbVCs0[/youtube]

Μνεία των αγγέλων που κατέβηκε στην Mount Hermon ( Μάουντ Χέρμον – δεν “έπεσε”) στη Γη, αυτό που λέω βρίσκεται στο Βιβλίο του Ενώχ, τα οποία δέχονται η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αιθιοπίας και της Ερυθραίας Ορθόδοξης  Εκκλησίας ως κανονικά….!!!! Γιατί όμως να τα δέχονται αυτές οι δυο χριστιανικές εκκλησίες και οι υπόλοιπες όχι!;! Μήπως υπάρχει κάτι στις άλλες χριστιανικές εκκλησίες που τις βολεύει η ήδη υπάρχουσα κατάσταση!;! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πολλά!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 


4 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΑΙΜΑΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΕΚΠΕΤΩΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΥ DNA!!!!

Αφήστε μια απάντηση