ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!! PART3

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!! PART3

 

Όπως διαβάσατε και στα προηγούμενα  δυο άρθρα η έρευνα που έχω κάνει για αυτά τα θέματα είναι σοβαρά και με αποδείξεις όσο γίνεται!!!! Κάποια πράγματα όσο απίστευτα και να ακούγονται συνοδεύονται από αποδείξεις που παραθέτω!!!! Έτσι λοιπόν και τώρα συνεχίζω να σας δείχνω πράγματα τα οποία είναι απίστευτα και όμως αληθινά!!!!

Ας ξεκινήσω:

Τι γνωρίζουμε ως άνθρωποι για την << ενδόθερμη λειτουργία – http://lpre.cperi.certh.gr/auth/files/SXA_Tomos_I.pdf  >> ως προς την ατμόσφαιρα του πλανήτη μας!;! Τίποτα εμείς οι απλοί άνθρωποι οι επιστήμονες όμως που ασχολούνται με την τεχνολογία Τέσλα γνωρίζουν πάρα πολλά!!!! Ένα από αυτά είναι η χειραγώγηση του καιρού ή ακόμα καλύτερα να πω η κατάκτηση του καιρού σε όλα της τα σκέλη!!!!

Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές αδαής και βλακόστρωτους τάχα μου ερευνητές και επιστήμονες κάποιες φορές να λένε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και ότι όλα αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς!!!! Είναι!;! Για να δούμε λοιπόν το ποιος έχει δίκιο εμείς οι ερευνητές που τα λεμέ και τα φωνάζουμε η όλοι αυτοί εκεί έξω!!!!

Με τους τεράστιους πυκνωτές ή αλλιώς βαθμωτούς μπουμπούς ( ΕΜ ) και με το σύστημα HAARP μπορούν να δημιουργήσουν βίαιες καταιγίδες αλλα μπορούν και να τις μετατρέψουν μέχρι και σε χιονοθύελλες ή ακόμα και σε ανεμοστρόβιλους!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=y4nSvOtqOZI[/youtube]

Επίσης μπορούν να δημιουργήσουν ξηρασία, υπερβολικές βροχοπτώσεις και πλημμύρες μπορεί να προκληθεί σε ιδιοτροπία!!!! Οι καλλιέργειες μπορούν να καταστραφούν από μια σοβαρή και εκτός εποχής καιρικές συνθήκες ( τα έχουμε δει και δω στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια, χαλάζι, ανεμοστρόβιλοι, υπερβολικές βροχές κτλ. κτλ. )!!!! Σημαντικές επιπτώσεις από τον ωκεανό μπορεί να διαταράξουν τον καιρό του κόσμου χρησιμοποιώντας τους βαθμωτούς πομπούς ( ΕΜ )!!!!

Οι  δορυφόροι του καιρού έχουν εντοπίσει αυτό το συνδυασμό σε όλη την Αμερική και νότιο Αμερική αλλα και Ευρώπη, Αφρική, Ασία αν και μπορεί επίσης να συμβεί φυσικά!!!! Ο Μπίρντεν υποστηρίζει όλα αυτό το είδος του καιρού έχει δημιουργηθεί σκόπιμα πάνω από τις ΗΠΑ από τη Ρωσία από το 1960!!!! Επίσης επισημαίνει ότι συνεχίζει να  συμβαίνει μέχρι και σήμερα με τις δυο χώρες να χτυπιούνται βίαια με το θέμα του καιρού!!!! Δηλαδή μιλάει για έναν κλιματολογικό πόλεμο μεταξύ το δυο χωρών οπού είναι αλύπητος τα τελευταία χρόνια όπου επιφέρουν στην κάθε χώρα εκατομμύρια ευρώ καταστροφές!!!!

Οι κλιμακωτές δέσμες από τους Βαθμωτούς Πομπούς μπορούν να μεταδοθούν μέσω της γης και των ωκεανών και να τέμνονται σε μια μακρινή περιοχή, επίσης κατά αυτό τον τρόπο τα ηφαίστεια μπορεί να ενεργοποιηθούν….!!!! Οι βραχώδεις περιοχές  μιας ολόκληρης πλάκας μπορεί να γίνει με την εναπόθεση και τις αναθέτουσες ενέργειας από εναλλακτικές περιοχές για την πρόκληση λογισμού σε ένα βουνό ή περιοχή!!!! Ο Μπίρντεν γράφει για το πώς μπορούν να προκαλέσουν ένα σεισμό:

<< Πως μπορεί να δημιουργηθεί ένας πολύ μεγάλος σεισμός με τέτοια όπλα; Πάρτε μια βολική ζώνη του ρήγματος ή το σύνολο τους. Εστιάστε τη συμβολομετρία στην ζώνη του ρήγματος, στην” αποκλίνουσα κατάσταση “, εναποθέτουν ενέργεια ( ΕΜ ) εκεί στα βράχια και στις δύο πλευρές, ως αύξηση της ενέργειας (αργά), η πίεση στα βράχια θα δημιουργήσει αντίστροφο πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο. Σε κάποιο σημείο, το φαινόμενο αυτό θα δημιουργήσει << ολίσθηση >> και στις δύο πλευρές όπου θα μετακινηθούν μάλλον απότομα, δίνοντας ένα πολύ μεγάλο σεισμό στην εν λόγω ζώνη. Φτιάχνοντας ένα πομπό ηλεκτρομαγνητικού παλμού και με την τεχνολογία HAARP στέλνοντας βαθμωτά κύματα διαπερνώντας εύκολα μέσα από τη γη και τον ωκεανό κατά βούληση στις συντεταγμένες που έχουν βάλει, έτσι η εστίαση << ζώνη παρεμβολής >> μπορεί να είναι μέσα στη γη ή κάτω από τον ωκεανό, κατά βούληση όπου θα γίνει η τεχνητή επερχόμενη κατασκευή >>.

Με τον ίδιο τρόπο αν επικεντρωθούν σε αυτό το πράγμα κάτω στο σημείο όπου το ενεργό τμήμα του ηφαιστείου εξακολουθεί να κοιμάται, εκεί όπου η οπή στην πλάκα έχει γίνει μπορεί να το ενεργοποιήσουν ότι ώρα θελήσουν!!!! Κρατώντας την αύξηση της εναπόθεσης της ενέργειας στο ίδιο το μάγμα, και τελικά η αυξανόμενη πίεση από βαθιά μέσα από αυτό το ηφαίστειο, υπόγεια, θα προκαλέσει μια έκρηξη!!!!

Απίστευτα πράγματα ε!;! Πάμε παρακάτω:

Ο Δρ Peter Beter ( Πήτερ Μπίτερ – http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Beter ) , δήλωσε ότι από το 1977 οι Ρώσοι είχαν τοποθετηθεί << βόμβες- σχάσης-σύντηξης >> σε ορισμένα ρήγματα βαθιά στην υποθαλάσσια περιοχή στις Φιλιππίνες!!!!

Πιστεύεται ότι η περιοχη γύρω από τις Φιλιππίνες είναι ένα <, κλειδί >> σημείο στο εσωτερικό της τεράστιας τεκτονικής πλάκας του Ειρηνικού!!!! Η Ρωσία είχε ήδη συμψηφισμό χαμηλότερης απόδοσης σε όπλα υποθαλάσσια σε άλλες περιοχές γύρω από τον Ειρηνικό Ωκεανό όπου μπορούν προκαλούν ισχυρούς σεισμούς!!!! Οι Ρώσοι  το έκαναν με την λογική ότι αν ποτέ γίνει πόλεμος ενεργοποιώντας τις βόμβες αυτές θα προκαλέσουν απίστευτους σεισμούς και παλιρροϊκά κύματα με σκοπό τελικά να καταστρέψουν την αμερικανική δυτική ακτή!!!!

Τα ηφαίστεια που εκρήγνυνται συχνά στις Φιλιππίνες είναι μια ένδειξη από τις πιέσεις που οικοδομούνε στην περιοχή!!!! Σεισμοί και ηφαίστεια μπορεί μερικές φορές να ενεργοποιήσουν το ένα το άλλο!!!! Ένας σεισμός μπορεί να ανοίξει τους αεραγωγούς βαθιά στη γη που επιτρέπουν την λάβα να ρέει προς τα επάνω!!!! Σε άλλες περιπτώσεις, οι τάσεις οδήγησης της ηφαιστειακής δραστηριότητας μπορεί επίσης να προκαλέσει σεισμούς!!!!!

Σε μια συνέντευξη Φεβρουάριο του 1912 ο Nikola Tesla – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1_%CE%A4%CE%AD%CF%83%CE%BB%CE%B1   είπε ότι θα ήταν δυνατό να δημιουργήσει κάποιος τεχνητούς σεισμούς σε οπουδήποτε μέρος του πλανήτη μέσω του συνδυασμού δονήσεων με το σωστό συντονισμό της ίδιας της γης!!!!

antena

Ο Τέσλα είχε δηλώσει τα εξής:

<< Μέσα σε λίγες εβδομάδες, θα μπορούσα να θέσω το φλοιό της γης σε μια τέτοια κατάσταση δονήσεων όπου θα δημιουργούσα έναν σούπερ σεισμό καταστρέφοντας από ποτάμια, βουνά, πεδιάδες, πόλεις ακόμα και την ύπαρξη του πολιτισμού.”

Είμαι σίγουρος ότι ακόμα δεν τα πιστεύετε όλα αυτά!!!! Για να δουμε όμως τις αποδείξεις:

Σε ενα άρθρο του 1935 (Controlled earthquake – Κοντρόλ Έρθκουεηκ  του Τέσλα – 1935 – http://www.tesla-coil-builder.com/Articles/jul_11_1935a.htm στο τεύχος του New York American – Νιου Υορκ Αμέρικαν – https://books.google.gr/books?id=JOgCAAAAMBAJ&pg=PA10&lpg=PA10&dq=New+York++magazine+of+1935&source=bl&ots=fsI-AFq1KO&sig=b5YYKT32i5OImT8UMLR_wGyV7aU&hl=el&sa=X&ei=2s-4VNDvCc3raLqngrAH&ved=0CEoQ6AEwBw#v=onepage&q=New%20York%20%20magazine%20of%201935&f=false    δήλωσε:

<< Πειράματα του Τέσλα στη μετάδοση μηχανικών δονήσεων μέσα στη γη – που ονομάζεται από τον ίδιο << η τέχνη του telegeodynamics – τηλετζεονταηνάμικς – http://www.amazon.com/Nikola-Teleforce-Telegeodynamics-Proposals-Presents/dp/0963601288 δείτε και αυτό – http://en.wikipedia.org/wiki/Telegeodynamics     >> που περιγράφεται από τον επιστήμονα ως ένα είδος << ελεγχόμενου σεισμού >>.Οι ρυθμικές δονήσεις περνούν μέσω της γης με σχεδόν καμία απώλεια ενέργειας. Επίσης καθίσταται δυνατός ο σεισμός μέσο μηχανικών αποτελεσμάτων για μεγαλύτερες χερσαίες αποστάσεις ώστε παράγει όλα τα είδη των μοναδικών καταστροφικών αποτελεσμάτων. Η εφεύρεση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με καταστροφική επίδραση σε οποιοδήποτε πόλεμο … ”

Συμπτωματικά με την αύξηση των Σοβιετικών και των ΗΠΑ ( ELF ) μεταδόσεων κατά τη διάρκεια του 1980, υπήρξε μια απότομη αύξηση σε σεισμούς σε όλο τον κόσμο!!!! Στις  01/30/81 η εφημερίδα Washington Post ( Ουάσιγκτον Ποστ – http://en.wikipedia.org/wiki/The_Washington_Post ) ανέφερε:

“Ο κόσμος υπέστη 71 σημαντικούς σεισμούς κατά τη διάρκεια του 1980, πάνω από 56 το προηγούμενο έτος, καθώς και ο φόρος θανάτου σε κόσμο έφτασε στους 7140, 5 φορές το ποσοστό του 1979.”

Την 12η Σεπτεμβρίου του 1989, αισθητήρες κοντά Μοντερέι Μπέι – http://en.wikipedia.org/wiki/Monterey_Bay στην Καλιφόρνια, ανιχνεύθηκε ασυνήθιστη ενεργεία ( ULF – http://en.wikipedia.org/wiki/Ultra_low_frequency μεταξύ 0,01 Hz και 10 Hz – οι χαμηλότερες συχνότητες ELF – http://en.wikipedia.org/wiki/Extremely_low_frequency  ) ραδιοσήματα, το οποίο αυξήθηκε κατά 30 φορές ισχυρότερα στις 5 Οκτωβρίου, και στη συνέχεια εξασθένησε κάπως!!!! Στις 2:00 μ.μ. 17 Οκτωβρίου τα σήματα έγιναν τόσο ισχυρά που πέρασαν τις κλίμακες των αισθητήρων!!!! Τρεις ώρες αργότερα, η περιοχή του San Francisco Bay – http://en.wikipedia.org/wiki/San_Francisco_Bay_Area  έγινε σεισμός 7.1 Ρίχτερ, όπου σκοτώθηκαν περισσότεροι από 60 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 3800 – http://www.britannica.com/EBchecked/topic/1505843/San-Francisco-Oakland-earthquake-of-1989 !!!!

Ο καταστροφικός σεισμός στις  17 του Ιανουαρίου του 1994 στο Λος Άντζελες – http://en.wikipedia.org/wiki/1994_Northridge_earthquake  προηγήθηκε επίσης από μυστηριώδεις ραδιοσήματα, που προηγήθηκαν από δύο δυνατές << βόμβες κρότου >>, τα οποία είναι τυπικά συμπτώματα της Σοβιετικής Τέσλα χρήση όπλων, αμέσως πριν από τον σεισμό!!!! Κανονικά οι σεισμοί όταν συμβαίνουν δεν είναι βαθύτερα από 20 έως 25 χιλιομέτρων, ωστόσο, ένας σεισμός 8,2 Ρίχτερ έλαβε χώρα το 1994, όπου προήλθε από 600 χιλιόμετρα κάτω από τα εδάφη της Βολιβίας, όπου έγινε διάτρηση του πλανήτη αρκετά σκληρά για να στείλουν ήχους με δονήσεις ως μια καμπάνα!!!! Ο σεισμός έγινε αισθητός σε μεγάλο μέρος της Βόρειας Αμερικής, ακόμη και μέχρι το Σιάτλ!!!!

Το 1987 Ίστλουντ HAARP – http://el.wikipedia.org/wiki/Haarp  ευρεσιτεχνίας δήλωσε ότι:

“Το μαγνητικό πεδίο της γης θα μπορούσε να μειωθεί ή να διακοπεί σε κατάλληλα ύψη ώστε να τροποποιηθεί ή να εξαλειφθεί το μαγνητικό πεδίο της”.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμες βλάβες, για να μην αναφέρουμε τις καθέτους και τρύπες HAARP που κάνει στην ιονόσφαιρα – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B1  με υψηλής συχνότητας ραδιοκύματα!!!!

 

Ο Lloyd Zirbes – http://www.fdp.nu/zirbes/zirbes.asp  έγραψε:

“Η διακοπή του μαγνητικού πεδίου της γης θα ολοκληρώσει ζημιές στο υπόλοιπο του πλανήτη, όπου γίνεται από την κυβέρνηση με τις πειραματικές εκρήξεις πυρηνικής βόμβας στις φυσικές ζώνες ακτινοβολίας πάνω από την ιονόσφαιρα. Το γήινο μαγνητικό πεδίο κρατά τον πλανήτη σε ισορροπία με το φεγγάρι και τον ήλιο. Η διακοπή του πεδίου θα είναι η τελευταία σταγόνα στην αποστολή της Γης στον ήλιο ή στο διάστημα. ”

Τα συνδυασμένα αποτελέσματα όλων των ρωσικών, αμερικανικών και άλλων πομπών σε όλο τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των πύργων GWEN – http://educate-yourself.org/dc/gwentowersbybyronweeks.shtml δείτε και αυτό –

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JS_rR39k95Q[/youtube]

και ELF και VLF – http://en.wikipedia.org/wiki/Very_low_frequency  συστήματα και όλα λειτουργούν ταυτόχρονα ειδικά κατά τη διάρκεια γεωμαγνητικών καταιγίδων όπου διαταράσσει την εσωτερική δύναμη της γης και διαταράσσει και την τροποποίηση την ανώτερη ατμόσφαιρα από μαγνητικές ταινίες, οι οποίες είναι το εξωτερικό μέρος του φυσικού συστήματος του δυναμό της γης και θα μπορούσε να δημιουργήσει μια πρόωρη αντιστροφή των μαγνητικών πόλων, κάνοντας τη γη να ταλαντεύεται περισσότερο στο να οδηγεί σε μια μετατόπιση του πόλου ή ολική ανατροπή των πόλων!!!!

2

 

Όταν ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα μεταδίδεται μέσα από τη γη σε ορισμένα πολλαπλάσια των 30 μοιρών, στάσιμα κύματα σχηματίζονται δεξιά μέσα στη γη!!!! Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτή η γωνία πρόσπτωσης στάσιμου κύματος προκαλεί επίσης μια συνοχή που σχηματίζεται στο λειωμένο πυρήνα της ίδιας της γης, και ένα μικρό κλάσμα των τεράστιων ως συρροή ηλεκτρομαγνητικών ρευμάτων του υγρού πυρήνα αρχίζουν να τροφοδοτούν και να αυξάνουν την επαγόμενη του στάσιμου κύματος!!!! Κατά τη διάρκεια αυτής της ενέργειας της επαγωγής σήματος ενώ μπαίνει στη γη είναι το σήμα του δικτύου και η μεγάλη ενέργεια στο τηγμένο πυρήνα της γης είναι η κάθοδος και η ισχύς τροφοδοσίας!!!!! Η καθιερωμένη συνοχή χρησιμεύει ως παράγοντας ενίσχυσης για το σήμα του δικτύου και πολύ περισσότερη ενέργεια είναι πλέον παρούσα στο στάσιμο κύμα από το μικρό ποσό που τροφοδοτούνται από το εξωτερικό!!!!

Κάποιοι το αποκαλούν << το φαινόμενο Τέσλα >> με τις ΗΠΑ και τη Ρωσία ως <<ρήξη >> μέχρι το μαγνητικό πεδίο με το HAARP!!!! Σύμφωνα με ένα άρθρο του περιοδικού Nexus ( Νέξους – http://en.wikipedia.org/wiki/Nexus_%28magazine%29 )  πριν από μερικά χρόνια οι ΗΠΑ είχαν κάνει δύο πυρηνικές δοκιμές  στην ιονόσφαιρα πάνω από την Ανταρκτική το 1975, και στη συνέχεια, έκαναν και οι Ρώσοι το ίδιο!!!!

Υπάρχουν τρύπες στο μαγνητικό πεδίο πάνω από τη Γη, όπου λένε τώρα ότι και καλά οφείλεται στην ατμοσφαιρική ρύπανση!!!! Όμως τώρα τελευταία υπάρχει μια μεγάλη τρύπα πάνω από την Αλάσκα, η οποία δεν έγινε όπως φαίνεται από το HAARP (σύμφωνα με το άρθρο http://www.viewzone.com/   από τον Ήντεν Εδέμ), αλλά έχουμε ένα ακόμη πιο ισχυρό πομπό νέας γενιάς που ποιος από τους δυο Ρώσους ή Αμερικανούς τον έχει αυτό δεν το ξέρουμε!!!!

 

Ο Ήντεν  αναφέρει ότι υπάρχει μια μεγάλη τρύπα στην ατμόσφαιρα πάνω από τη Γιουγκοσλαβία επίσης!!!!

Όλο και περισσότερες τεχνητές ELF και VLF δονήσεις διαταράσσουν τα φυσικά εσωτερικά και εξωτερικά ηλεκτρομαγνητικά συστήματα της γης που συμβάλλουν στη διατήρηση της πλανητικής περιστροφής, την ισορροπία και τη σταθερότητα!!!! Θέλετε να μάθετε τώρα και κάτι το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο μετά από όλα αυτά!;! Σε κάποια περίπτωση που ένας αστεροειδής έρθει πολύ κοντά στην γη, όπου δεν χρειάζεται να είναι πολύ μεγάλος, μπορεί να πυροδοτήσει μια τέτοια καταστροφική απήχησης που ο πλανήτης θα μπορούσε να γυρίσει τούμπα όπως τα ο Τέσλα προέβλεψε ή να υποστεί μια συνολική πολική μετατόπιση!!!!

Σημειώστε την ανώμαλη επιρροή της Σελήνης για τις παλίρροιες -. Παλίρροιες των δύο τεκτονικών πλακών και των ωκεανών της Γης!!!! Αν το ηχηρό σύστημα Γης-Σελήνης ήταν πάνω θα περίμενε κανείς ισχυρούς σεισμούς των έκτακτων μεγεθών, και τεράστια παλιρροϊκά κύματα εκατοντάδες μέτρα στο ύψος!!!! Η χρήση των τεράστιων βαθμωτών ηλεκτρομαγνητικών όπλων (συμπεριλαμβανομένων των συσκευών των ΗΠΑ που παρεμβαίνουν με τον Θεό-δεδομένη προστατευτική ζώνη Van Allen ( Βαν Άλεν – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82_%CE%92%CE%B1%CE%BD_%CE%86%CE%BB%CE%B5%CE%BD  και άλλες εξωτερικές μαγνητικές ζώνες) είναι ένα δίκοπο μαχαίρι…!!!!!

Η χρήση αυτών των όπλων θα μπορούσε να προκαλέσει μια φοβερή αντίδραση στο χρήστη (όπως οι Σοβιετικοί έντρομοι ανακάλυψαν όταν η κύρια πηγή ενέργειας για τον πομπό ονόματι Γκόμελ << δρυοκολάπτης >> στο Τσέρνομπιλ εξερράγη το 1986 – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%B1%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A4%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BB δείτε και αυτό – http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?63498-The-Russian-Woodpecker-HAARP-ABMs-Chernobyl-Challenger-Disaster-Gamma-Detectors-and-the-Comic-American-Flagg   )!!!! Όπου και το ίδιο έγινε και στην Ιαπωνία στην Φουκουσίμα –

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G-DytapvvlY[/youtube]

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τους τεράστιους πομπούς ( ΕΜ ) αλλά και το σύστημα δοκών τύπου << δρυοκολάπτη >>

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5Td–HItuoI[/youtube]

Επίσης συστοιχία από κλιμακωτούς πομπούς στην Σιβηρία φτιαγμένοι από το 1950

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vPPMaDH7L7I[/youtube]

Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε από κάποιον ονόματι Γιούρι όπου με ένα τηλεκατευθυνόμενο Ντρον με κάμερα – http://www.giatrakos.com.gr/ τράβηξε αυτά τα καταπληκτικά πλάνα από ένα πλήρη σταθμό ηλεκτρομαγνητικού πομπού όπου περιέχει τα πάντα…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vJoTw8YdHAs[/youtube]

Ακόμη δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν!;! Για δείτε και αυτό το βίντεο

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Yw-B8_UfNGM[/youtube]

Αλλά για δείτε και αυτό έτσι για να μαθαίνουμε

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vuINhmT3V8Y[/youtube]

 

θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι βαθμωτά ηλεκτρομαγνητικά όπλα, η συνέπεια μιας σχετικά απλής ηλεκτρονικής αποτυχίας μπορεί να είναι καταστροφικές!!!! Όχι μόνο στην χώρα που θα γίνει αλλά και σε όλη την γη!!!!

Τι είναι όμως το HAARP πραγματικά!;!

Επισήμως το ΗΑΑRP είναι ένα πρόγραμμα με σκοπό την διέγερση της ιονόσφαιρας και την χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων για την βελτίωση των επικοινωνιών!!!! Επισήμως αυτό είναι το HAARP!!!! Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη πολεμική αεροπορία και το Ναυτικό το ίδιο έκανε πρώτη και η Ρωσία και μετά ακολούθησαν οι Αμερικανοί, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Ιάπωνες και τώρα τελευταία και οι Κινέζοι!!!!

Μπορεί όμως το σύστημα HAARP να αποτελεί ένα υπερόπλο μαζικής καταστροφής στα χέρια των Νεοταξιτών!;! Το ρωσικό ναυτικό στην μαύρη θάλασσα ανέφερε ότι παρατηρήθηκε έντονη διέγερση της ιονόσφαιρας η οποία κορυφώθηκε τριανταέξι ώρες πριν τον πρόσφατο σεισμό στην Τουρκία….. δικιά τους δουλειά!!!!

Η έντονη αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας αποτελεί σημάδι ότι το σύστημα HAARP είχε ενεργοποιηθεί από οποιαδήποτε εγκατάσταση!!!! Ανάλογη δραστηριότητα στην ιονόσφαιρα παρατηρήθηκε και πριν από τον σεισμό στην Ιαπωνία που προκάλεσε το τεράστιο τσουνάμι και καταρράκωσε την οικονομία της….!!!! Πρόσφατα το κακό παιδί της ρωσικής πολιτικής σκηνής, ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκυ – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BC%CE%B9%CF%81_%CE%96%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%86%CF%83%CE%BA%CE%B9  ,  άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του ότι η Ρωσία διαθέτει την τεχνολογία να ισοπεδώσει οποιαδήποτε χώρα προκαλώντας τεράστιο σεισμό…!!!!

Τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα κάποιοι πιστεύουν ότι << γεννήθηκαν >> ως ιδέα κατά τα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου ( αλλα αυτό είναι ψέμα διότι οι Ρώσοι τα είχαν φτιάξει από το 1948 ), όταν διαπιστώθηκε η καταστρεπτική ισχύς του Ηλεκτρομαγνητικού Παλμού (ΗΜΠ- EMP, Electromagnetic Pulse – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CF%8C%CF%82  ), παραγώγου της πυροδότησης ενός πυρηνικού όπλου, εναντίον του ηλεκτρονικού εξοπλισμού: μία πυρηνική έκρηξη ψηλά στην ατμόσφαιρα μπορεί να προκαλέσει την κατάρρευση των δικτύων ηλεκτροδότησης και τηλεπικοινωνιών μίας αντίπαλης χώρας- ακόμα και οι κινητήρες των οχημάτων θα επηρεάζονταν!!!!

Πριν λίγο καιρό η ευρωβουλευτής της Σουηδίας κυρία Μπριτ ζήτησε με ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο να ενημερωθεί για το πρόγραμμα H.A.A.R.P. και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στο κλίμα!!!! Η απάντηση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου ήταν ότι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αφού οι Η.Π.Α. αρνήθηκαν συστηματικά να δώσουν απαντήσεις για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις από τα πειράματα αυτά!!!!

Οι Αμερικάνοι από την πλευρά τους ισχυρίζονται ότι το πρόγραμμα H.A.A.R.P. αποβλέπει στην συστηματική μελέτη της ιονόσφαιρας, στην δημιουργία σύγχρονης επικοινωνίας με τα υποβρύχια και μεταξύ των υποβρυχίων, σύγχρονη επικοινωνία με υπόγειες σήραγγες, ακόμη και περιορισμό της τρύπας του όζοντος!!!!

Αν όλα αυτά είναι σωστά τότε πως εξηγείται το αποκλειστικό ενδιαφέρον του Ναυτικού και της Αεροπορίας των Η.Π.Α. στο πρόγραμμα H.A.A.R.P.!!;!! Η εταιρία E-Systems  – http://www.esystemstechnology.com/   έχει συμβόλαια ύψους 1.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τη CIA, το υπουργείο Άμυνας και άλλους παρόμοιους οργανισμούς. Η εταιρία E-Systems κατείχε μια σειρά πατέντων για το πρόγραμμα H.A.A.R.P όταν αγοράστηκε το 1994 από την εταιρία Raytheon ( Ρέηθεον – http://en.wikipedia.org/wiki/Raytheon ) μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο παραγωγής οπλικών συστημάτων με δεκάδες πατέντων, χρήσιμα στο πρόγραμμα H.A.A.R.P.!!!!

Πιο συγκεκριμένα, δώδεκα πατέντες της εταιρία Raytheon αποτελούν την σπονδυλική στήλη του προγράμματος H.A.A.R.P. Η πατέντα ( ευρεσιτεχνία ), του Bernard J. Eastlund, US Patent 4,686,605  ( Μπέρναρντ Τ. Ίστλαντ ΗΠΑ Πάτεντ 4, 686, 605 – http://www.google.com/patents/US4686605 ) με τίτλο << Μέθοδος και Συσκευή για Μεταβολή Περιοχής της Ατμόσφαιρας, Ιονόσφαιρας ή /και της μαγνητόσφαιρας >> χαρακτηρίστηκε απόρρητη και σφραγίστηκε με μυστική εντολή της κυβέρνησης!!!! Η εταιρία Raytheon είναι αυτή που εκτελεί πειράματα H.A.A.R.P. στο Γιούκον της Αλάσκας για λογαριασμό της αεροπορίας και του ναυτικού των Η.Π.Α!!!!

Κατά τα λεγόμενά του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέθεσε μυστικά στις κυβερνήσεις των πιο προηγμένων τεχνολογικά χωρών τα πορίσματα μελετών του, σύμφωνα με τα οποία η εξέλιξη του κλίματος σε συνδυασμό με τη μείωση του όζοντος στην ατμόσφαιρα θα απαλείψει τη ζωή από τη Γη στα επόμενα 75 χρόνια!!!!

Οι κυβερνήσεις συναίνεσαν σε ένα μυστικό σχέδιο παρέμβασης στο κλίμα, ονόματι << Ασπίδα >> ( The Shield Project – http://www.holmestead.ca/chemtrails/stewart.html δείτε και αυτό – http://www.cheniere.org/correspondence/050803.htm  ), ώστε τουλάχιστον να μπολιάζεται με τεχνητά δημιουργούμενο όζον η κατά περίπτωση πιο ευαίσθητη περιοχή!!!! Στόχος είναι σταδιακά, ως το 2050, να αντιστραφεί η φθίνουσα πορεία!!!! Για να επιτευχθεί αυτό – λέει – ψεκάζεται η ατμόσφαιρα ( Μα οι ξερόλες λένε ότι δεν υφίσταται κανένα είδος ραντισμού ) από αεροσκάφη των συνεργαζόμενων χωρών ( και σε αυτές περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ρωσία ) με σωματίδια βαρίου, αλουμινίου και τιτανίου, τα οποία είναι μάκρος καρκινογόνα προς τον άνθρωπο!!!!

Αυτά δημιουργούν τον αναγκαίο δεύτερο πόλο, με πρώτο εκείνον της ιονόσφαιρας!!!! Το HAARP εκπέμπει στην ιονόσφαιρα την αναγκαία ενέργεια, η οποία ανακλώμενη επιστρέφει στην ατμόσφαιρα, προς τον << πόλο >> των ψεκασμένων σωματιδίων!!! Από την παραγόμενη ηλεκτροδιέγερση έχουμε τεχνητή παραγωγή όζοντος, που εμποδίζει την καρκινογόνο δράση του Ηλίου στη φύσει απροστάτευτη περιοχή…!!!!

To δάσος των κεραιών του HAARP << φυτρώνει >> στην επαρχία Gakona ( Γκακόνα – https://roadtrippers.com/places/haarp-project-gakona/52aa2aa185c07a4505000006 ) της Αλάσκας αν αυτό επιτελείται, γιατί η όλη μυστικότητα!!;!! Αφενός, διότι ο πανικός από τη γνώση του επερχομένου θα προκαλέσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις, αφετέρου διότι τα ψεκαζόμενα σωματίδια δημιουργούν και θα δημιουργήσουν τις επόμενες δεκαετίες εκατομμύρια έως και δισεκατομμύρια θύματα, κυρίως από παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος, και επερχόμενους μορφής καρκίνο!!!!

Όσο κι αν ένα τέτοιο σενάριο κόβει την ανάσα, ελλείψει επώνυμης καταγγελίας και διασταύρωσης στοιχείων είμαστε υποχρεωμένοι να το θωρούμε ως αποκύημα φαντασίας!!;;!! Αλλά δεν μπορούμε να μη σημειώσουμε κάτι εξαιρετικά επώνυμο και επίσημο που καταγγέλθηκε τον Αύγουστο του 2002:

H ρωσική Βουλή, η Δούμα – http://en.wikipedia.org/wiki/Duma  , παρουσίασε στον πρόεδρο Πούτιν – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AF%CF%81_%CE%A0%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BD   το πόρισμα έρευνας των επιτροπών διεθνών σχέσεων και άμυνας, υπογεγραμμένο από 90 βουλευτές, όπου καταγράφεται:

<< Οι ΗΠΑ δημιουργούν νέα ολοκληρωμένα γεωφυσικά όπλα που μπορούν να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα της Γης… H σημασία του ποιοτικού αυτού άλματος μπορεί να παραβληθεί μόνο με τη μετάβαση από την εποχή του σιδήρου στην εποχή της πυρίτιδας, ή από τα συμβατικά όπλα στα πυρηνικά όπλα!!!

Αυτός ο νέος τύπος όπλων διαφέρει από όλους τους προηγούμενους τύπους όπλων στο ότι η ατμόσφαιρα μεταβάλλεται μονομιάς σε αντικείμενο άμεσης επίδρασης και συστατικό στοιχείο του όπλου >>.

Το τι επακολούθησε αυτής της καταγγελίας και γιατί η τωρινή σιγή της Μόσχας, μας είναι άγνωστα!!!!

Να πείστηκε για τον υπέρτερο σκοπό και όντως να συμμετέχει στον μυστικό ψεκασμό μιας Γης που αργοπεθαίνει!!;!! Ίσως η σιγή να είχε σχέση με την πρόσφατη είδηση της 29ης Μαρτίου 2004 ότι η Ρωσία ανέπτυξε ένα << επαναστατικό όπλο >. που μπορεί να εκμηδενίσει την αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ όπου τους το έδωσαν οι νέοι εξωγήινοι σύμμαχοι τους όπως πολλοί ερευνητές λένε!!;!!

Επίσης άγνωστος είναι ο ρόλος της Κίνας σε αυτή την ιστορία ( από εκεί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία )!!!! Να είχαν δίκιο οι συνωμοσιολόγοι ότι η πρεσβεία της στο Βελιγράδι βομβαρδίστηκε γιατί εκεί βρισκόταν μια κεραία αντίστοιχη των κεραιών του HAARP, η οποία και συνέβαλε στην κατάρριψη του βομβαρδιστικού τύπου Στέλθ – http://en.wikipedia.org/wiki/1999_F-117A_shootdown  των ΗΠΑ!!;!! Ή το, ακόμη πιο τραβηγμένο, σενάριο που λέει ότι η απόφαση για την επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία ελήφθη τη δεκαετία του ’80, όταν ανιχνεύθηκαν τέτοιες εκπομπές προερχόμενες από εκεί!!;!!

Κατά τους συνωμοσιολόγους, οι απόκρυφες σημειώσεις του Τέσλα είχαν βρει τον δρόμο για την πατρίδα τους και… κάποιοι τις διάβασαν με ζήλο!!!! Εκατοντάδες ερωτήματα, για τα οποία θα έχουμε ίσως απαντήσεις στα αμέσως επόμενα χρόνια!!!! Ίσως!!!! Ως τότε θα κοιτούμε πλέον με καχυποψία τις κάποτε αθώες ουρές των αεροπλάνων στον ουρανό…όπου με τόσο κόπο προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν μας ραντίζουν!!!!

Μα για να δούμε κάποια ποιο λεπτομερή γεγονότα.

Υπάρχει επίσης ένα βαθμωτό πλέγμα παρεμβολών οι οποίες μπορεί να γίνουν υποβρύχια, ώστε να μπορούν να ανιχνευθούν όλα τα υποβρύχια όπου παρακολουθούνται και μπορούν να καταστραφούν ανά πάσα στιγμή!!!! Μια “κρύα έκρηξη” θα μπορούσε επίσης να δημιουργηθεί από γαίο παλμική ενδόθερμη κατάσταση, κάνοντας έντονη, σοβαρή δέσμευση στη ζώνη στόχου!!!

Ο  ( ΕΜ ) ως << δυναμική >> ενέργεια θα ταξιδέψει μέσα από τον ωκεανό, αλλά ένα πεδίο δυνάμεων δεν θα το κάνει!!!! Επίσης στην επιφάνεια πολεμικά πλοία μπορούν να δεχθούν επίθεση!!!! Όμως σήμερα δεν ρίχνουν βόμβες βυθού όπως κάνανε κάποτε αυτές οι χώρες που έχουν αυτήν την τεχνολογία!!!! Οι κλιμακωτές ακτίνες μπορούν να ανιχνεύσουν και να καταστρέψουν τις τορπίλες και πυραύλους ανθυποβρυχιακού συμπεριλαμβανομένων των πυρομαχικών τους!!!! Ένα βαθμωτό σύστημα πλέγματος μπορεί επίσης να τοποθετηθεί πάνω από τον ωκεανό έναντι όλων των πυραύλων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που προέρχονται από τα υποβρύχια, καθώς και την καταστροφή των αεροσκαφών σε μια ειδική ομάδα φορέα μόλις ξεκινήσει!!!!

Χρησιμοποιώντας ένα εξελιγμένο βαθμωτό ραντάρ, μια μεγάλη περιοχή μπορεί να σαρωθεί γρήγορα!!!! Μπορεί να λειτουργήσει ως << υποβρύχια μάτι >>, ο διαχειριστής του δικτύου μπορεί στη συνέχεια να χτυπήσει οποιαδήποτε υποβρύχιο στον κόσμο και όχι μόνο, με ένα παλμό-βαθμωτή-συμβολομετρίμετρο, χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα ανίχνευσης!!!!

Η ( ΕΜ ) ενέργεια μπορεί να σταλεί στους ελέγχους του υποβρυχίου καθιστώντας δυσλειτουργία, με αποτέλεσμα να βυθιστεί και να συντριφτεί μέσο του μεγάλου βάθους!!!! Ένας αριθμός από αυτές τις κρύες εκρήξεις έχουν ειδικά από επαγγελματίες χειριστές!!!! Δημιουργούν ένα γιγαντιαίο σύννεφο σαν μανιτάρι ως επί το πλείστον από υδρατμούς που όλο ένα αυξάνεται μίλια στον ουρανό!!!! Όπως έγινε και είχε όλα τα συμπτώματα στην τότε Γιουγκοσλαβία  το 1979 ο σεισμός όπου ονομάστηκε Κρύα Έκρηξη – http://en.wikipedia.org/wiki/Rapid_phase_transition δείτε και αυτό – http://en.wikipedia.org/wiki/Rapid_phase_transition

3

Στις 15 Απρ, 1979 υπήρξε ένας σεισμός μεγέθους 7,2 Ρίχτερ στη Γιουγκοσλαβία – http://en.wikipedia.org/wiki/1979_Montenegro_earthquake  που ακολουθείται από μια κρύο έκρηξη – http://www.daveboore.com_www.daveboore.com/pubs_online/montenegro_pepi_1981.pdf  στην Αδριατική Θάλασσα, στο Kamenari ( Καμενάρι – http://pl.wikipedia.org/wiki/Kamenari ) !!!!!

Η θάλασσα φούσκωνε σαν ένα ραδιενεργό νέφος!!!! Το 1984 οι Σοβιετικοί δημιούργησαν ένα είδος ( ΕΜ ) όπου δημιουργούσε την << κρύο έκρηξη >> στα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας κοντά στα νησιά Κουρίλες – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%82 δείτε και αυτό – http://beforeitsnews.com/alternative/2011/09/russian-leader-implies-japan-earthquake-was-triggered-by-secret-weapon-1135276.html αλλά και αυτό – http://alteredge.myfreeforum.org/archive/-strategic-earthquakes-h.a.a.r.p.-__o_t__t_1241.html !!!!  Μια κρύα ζώνη χαμηλής πίεσης που προκαλείται ξαφνικά πάνω από τον ωκεανό και το νερό απότομα αναρροφάται σχηματίζοντας ένα πυκνό σύννεφο όπου μοιάζει με μανιτάρι, ( λαμπερό σαν φωτοστέφανο ) σαν μια ατομική έκρηξη, αλλά χωρίς την πυρηνική λάμψη!!!! Το διαστελλόμενο νέφος ανήλθε σε 60.000 πόδια περίπου σε δύο λεπτά, εξαπλώνεται μέχρι να φτάσει σε διάμετρο περίπου 200 μίλια!!!!

Αυτό το σφαιρικό τμήμα της εξώθερμης δοκιμής ήταν πολύ παρόμοια με τη Σοβιετική δοκιμή που παρατηρήθηκε στην Τεχεράνη, το Ιράν – http://en.wikipedia.org/wiki/Tashkent  το 1966!!!! Το λαμπερό ημισφαιρικό κέλυφος ήταν παρόμοια σε αρκετές προηγούμενες σοβιετικές δοκιμές όπου παρατηρήθηκαν πάνω από τον ωκεανό!!!!

Το 1977, το πλοίο HMV Kinpurnie Κastel ( ΗΜΒ Κινπούρνι Κάστελ – https://books.google.gr/books?id=HKIS-wQ0tXoC&pg=PA384&lpg=PA384&dq=HMV+Kinpurnie+castle&source=bl&ots=hASn4wKxB1&sig=H8xXL1JVPZ_el2-cvZHYa21ppQk&hl=el&sa=X&ei=YEG5VL3gNYGxUeD0gLgN&ved=0CCoQ6AEwAQ#v=onepage&q=HMV%20Kinpurnie%20castle&f=false δείτε και αυτό – http://www.pwsts.org.uk/ships/kinpurniecastle.htm , παρατήρησε ενα μεγάλο σχηματισμό δύο φωτεινών κηλίδων ή σφαιρών, όπου έβγαιναν και έμπαιναν στην θάλασσα, οι οποίες εξαφανίστηκαν μετά από 10 λεπτά!!!! Οι αναφορές τους είπαν οι ειδικοί ότι τις παρομοίασαν αυτές τις φωτεινές μπάλες σαν τις φωτεινές μπάλες του Τέσλα – http://skeptics.stackexchange.com/questions/10970/is-nikola-tesla-the-only-scientist-to-successfully-create-ball-lightning !!!! Κάποιοι όμως είπαν ότι δεν ήταν από τα όπλα αυτά αλλά από φυσικά φαινόμενα – http://en.wikipedia.org/wiki/Ball_lightning …!!!!

Αυτό όμως ήταν μια άλλη δοκιμή του ( EM ) οβιδοβόλου / παράγει ένα συμβολόμετρο <<  γιγαντιαίο σφαιρικό κέλυφος  >> της ενέργειας σε μεγάλη απόσταση ( αυτό ονομάζεται επίσης μια σφαίρα Τέσλα , επειδή όπως είπαμε ο Τέσλα  τους δημιούργησε αρχικά )!!!!

Όταν το << έντονο αυτό κέλυφος >> παράγει ένα πολύ υψηλό EGP – http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_6_series   ( ηλεκτροβαρυτικός παλμός ) και επίσης ένα πολύ υψηλό ηλεκτρομαγνητικό παλμό μέσα στην ύλη του κάθε αντικειμένου διαπερνώντας το κέλυφος!!!! Η υψηλή έκθεση EGP θα πυροδοτηθεί ως μια πυρηνική κεφαλή δημιουργώντας μια πυρηνική έκρηξη!!!! Επίσης, θα σκοτώσει αμέσως κάθε ζωντανό πλάσμα, συμπεριλαμβανομένων των κάθε κυττάρων, βακτήρια, ιούς, καθώς και τον οργανισμό!!!! Θα πυροδοτήσει όλα τα συνήθη, μη-ραδιενεργά υλικά, με μιας χαμηλής τάξης πυρηνική έκρηξη, από όλων των πυρήνων του!!!! Καθώς το σφαιρικό κέλυφος γίνεται πολύ μεγάλο, η “ενεργειακή πυκνότητα” στο κέλυφος του μειώνεται!!!! Ωστόσο, οποιοδήποτε πυρηνικό υλικό ή συσκευή ακόμα θα υποστούν μια χαμηλής τάξης πυρηνική έκρηξη από το EGP, έτσι οποιοδήποτε βιολογικό σύστημα θα σκοτωθεί ακαριαία!!!!

Αυτό όμως το κέλυφος μπορεί να αντιστραφεί και να γίνει μια ενεργειακή ασπίδα όπου δεν θα το διαπερνάει κανένα είδος βλήματος ή πύραυλος ή ακόμα και οποιαδήποτε ακτίνα καταστροφής, αυτό ονομάζεται << κέλυφος Τέσλα >> όπου ο ίδιος ο Τέσλα είχε πει ότι όλα αυτά τα είχε ανακαλύψει διότι δεν ήταν γήινος!!!! Είναι όμως αλήθεια αυτό!;! Για να δούμε:

Σε ένα άρθρο του με τίτλο << Μιλώντας με τους πλανήτες >>, τον Μάρτιο του 1901, αναφέρει:

<< Καθώς βελτίωνα τα μηχανήματα για την παραγωγή έντονων ηλεκτρικών φαινομένων, παράλληλα τελειοποιούσα τα μέσα για την παρατήρηση ασθενών δυνάμεων. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αποτελέσματα, όπως επίσης και από τα πιο σημαντικά, ήταν η ανάπτυξη συγκεκριμένων συσκευών για την καταγραφή, σε απόσταση πολλών εκατοντάδων μιλίων, μιας επερχόμενης καταιγίδας, της κατεύθυνσης, της ταχύτητας και της απόστασης που είχε διανύσει αυτή. Ήταν πάνω στην πραγματοποίηση αυτών των εργασιών που για πρώτη φορά ανακάλυψα αυτές τις μυστηριώδεις ενέργειες που έχουν προκαλέσει τόσο ασυνήθιστο ενδιαφέρον. Είχα τελειοποιήσει τη συσκευή που προανέφερα, ώστε από το εργαστήριό μου στα βουνά του Κολοράντο μπορούσα να αισθανθώ τον παλμό της υδρογείου όπως ήταν, καταγράφοντας και την παραμικρή ηλεκτρική αλλαγή που σημειωνόταν σε ακτίνα έντεκα εκατοντάδων μιλίων. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα αισθήματα που ένιωσα όταν συνειδητοποίησα ότι είχα ανακαλύψει κάτι ανυπολόγιστης σημασίας για την ανθρωπότητα. Αισθάνθηκα  σαν να παραβρισκόμουν στη γένεση μια νέας γνώσης ή στην αποκάλυψη μιας μεγάλης αλήθειας. Οι πρώτες παρατηρήσεις μου με συγκλόνισαν, σαν να ήταν παρών σε αυτές κάτι το μυστηριώδες, για να μην πω υπερφυσικό. Ήμουν μόνος στο εργαστήριό μου μέσα στη νύχτα και είχα πολύ έντονα αυτή την αίσθηση. Αλλά εκείνη τη στιγμή, η ιδέα ότι αυτές οι διαταραχές θα μπορούσαν να ήταν ελεγχόμενα σήματα από ευφυή όντα, δεν μου είχε περάσει ακόμη από το μυαλό. Οι αλλαγές που παρατηρούσα ήταν περιοδικές και με μια ξεκάθαρη διάταξη, αλλά δεν μπορούσα να εντοπίσω την προέλευσή τους. Γνώριζα βεβαίως ότι μπορούσαν να δημιουργηθούν τέτοιες ηλεκτρικές διακυμάνσεις, από τον ήλιο, όπως είναι το Βόρειο Σέλας, και από γήινα ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα, αλλά ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι οι συγκεκριμένες δεν προέρχονταν από αυτά τα αίτια. Η φύση των πειραμάτων μου απέκλειε την πιθανότητα να προέρχονται από ατμοσφαιρικές διαταραχές, όπως ειπώθηκε βιαστικά από μερικούς. Ήταν λίγο καιρό μετά που έκανα τη σκέψη ότι οι διακυμάνσεις που είχα παρατηρήσει μπορεί να οφείλονταν σε ευφυή όντα. Παρ’ όλο που δεν μπορούσα να τις αποκρυπτογραφήσω, μου ήταν αδύνατο να πιστέψω ότι ήταν εντελώς τυχαίες. Η αίσθηση ότι ήμουν ο πρώτος που άκουσε τον “χαιρετισμό” από έναν πλανήτη σε έναν άλλο, μεγάλωνε όλο και περισσότερο μέσα μου. Κάποιος σκοπός υπήρχε πίσω από αυτά τα ηλεκτρικά μηνύματα  >>.

Κατόπιν δήλωσε ότι είχε καταγωγή από εξωγήινους πολιτισμούς, πράγμα που συνάδει με τη σημερινή θεωρία της πανσπερμίας του σύμπαντος!!!! Το 1898 ισχυρίστηκε, δημιουργώντας και χρησιμοποιώντας μια συσκευή τηλεγεωδυναμικής, ότι ήταν υπεύθυνος για μικρό σεισμό που συνέβη στη Νέα Υόρκη!!!!

Δεκαετίες αργότερα, την ημέρα των γενεθλίων του το 1937, ο Τέσλα ανακοίνωσε:

<< Έχω αφιερώσει τον περισσότερο χρόνο της ζωής  μου στην τελειοποίηση μιας νέας, μικρής συσκευής, μέσω της οποίας μπορεί να εκτοξευτεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας στο διάστημα, σε οποιαδήποτε απόσταση, χωρίς την παραμικρή διαρροή >>. (Νιου Γιορκ Τάιμς, Κυριακή, 11 Ιουλίου 1937).

Ο Τέσλα δεν δημοσιοποίησε ποτέ τις τεχνικές λεπτομέρειες του βελτιωμένου μεταδότη του, αλλά στην ανακοίνωση που έκανε το 1937, αποκάλυψε ένα νέο τύπο φυσικής:

<< Η κινητική και δυναμική ενέργεια ενός σώματος είναι το αποτέλεσμα της κίνησής του και καθορίζεται από τη σχέση της μάζας με το τετράγωνο της ταχύτητάς του. Αν η μάζα μειωθεί, η ενέργεια μειώνεται κατά το ίδιο ποσοστό. Αν μηδενιστεί, η ενέργεια θα μηδενιστεί επίσης σε οποιαδήποτε πεπερασμένη ταχύτητα >>. (Νιου Γιορκ Σαν, 12 Ιουλίου 1937).

Ο Μπίρντεν έγραψε το 1984

Ενα πλήρωμα αμερικανικού Boeing ( Μπόινγκ – http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing ) όπου έκανε πτήσεις από Τόκιο στα νησιά Κουρίλες, παρατήρησαν αργά σε επέκταση στο ημισφαίριο ένα είδος λευκού φωτός πάνω από τον ορίζοντα!!!! Το κέλυφος του φωτός συνέχισε να επεκτείνεται επί διάστημα 10 λεπτών μέχρις ότου μπροστά τους!!!! Δεν υπήρχε όμως κύμα κάποιας έκρηξης!!!! Στο κέλυφος του φωτός είχε αιχμηρές άκρες και ήταν ημιδιαφανές, έτσι ώστε τα άστρα ήταν ορατά μέσα από αυτό!!!!

Αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από μια άλλη Σοβιετική δοκιμή της ασπίδας Τέσλα!!!! Πολυάριθμες θεάσεις του φαινομένου αυτού έχουν γίνει από πιλότους που πετούν προς την ίδια περιοχή και έχουν δηλώσει το φαινόμενο αυτό!!!!

Μήπως οι Δρακονιανοί έχουν δώσει αυτές τις τεχνολογίες τηλεπαθητικά σε κάποιους ανθρώπους όπως τον Τέσλα!;!

Οι φήμες για τις υπόγειες πόλεις εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1946 , δεν είναι τυχαίο μετά από τρία χρόνια από το θάνατο του Τέσλα!!!! Το πρόσωπο που έδωσε ώθηση σε αυτή τη θεωρία ήταν ο Richard Shaver Richard ( Ρίτσαρντ Σέηβερ Ρίτσαρντ – http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Sharpe_Shaver ) – συγγραφέας, δημοσιογράφος και επιστήμονας!!!!
Η απίστευτη ιστορία του για τις επαφές με όντα που ζουν κάτω από το έδαφος δημοσιεύθηκε στο Amazing Stories Magazine ( Αμέηζινγκ Στόρις Μάγκαζιν – http://en.wikipedia.org/wiki/Amazing_Stories ) !!!! Ο Ρίτσαρντ Σέηβερ είπε ότι είχε περάσει αρκετές εβδομάδες κάτω από το έδαφος με όντα που έμοιαζαν στη μορφή με δαίμονες, οι περιγραφές των οποίων μπορούν να βρεθούν σε αρχαίους μύθους και σε παραμύθια!!!!

Αν και έχω αναφέρει πολλά στα άρθρα μου για την Μέση Γη θα αναφερθώ και δω για λίγο:

Σχεδόν κάθε έθνος έχει μια ιστορία μιας αρχαίας φυλής, η οποία εγκαταστάθηκε στη Γη πολύ πριν να την εμφάνιση του ανθρώπου!!!! Αυτά τα υπόγεια πλάσματα περιγράφονται ως απίστευτα ταλαντούχα, πανέξυπνα και τα οποία δεν επιθυμούν καμία επαφή με τους ανθρώπους, κατέχουν απίστευτη και φαντασιώδη τεχνολογία, και τα ποιο πολλά από αυτά έχουν ερπετοειδής μορφή όπου καταδυναστεύουν τους ανθρώπους εδώ και χιλιετηρίδες!!!!
Κάποιος θα μπορούσε να αναφερθεί στην ιστορία του αμερικανικού συγγραφέα ως δημιούργημα της ζωηρής του φαντασίας!!!! Όμως δεν είναι ο πρώτος που έχει αναφερθεί σε τέτοια οντά για την Μέση Γη!!!! Εντούτοις όμως, οι εκατοντάδες των αναγνωστών αποκρίθηκαν στη δημοσίευση άμεσα!!!! Έγραψαν ότι είχαν επισκεφτεί κάποιοι από αυτούς υπόγειες πόλεις, μίλησαν στους κατοίκους τους και είδαν εκπληκτικές εφευρέσεις και τεχνολογίες που εξασφάλιζαν μια άνετη διαβίωση στο βάθος του πλανήτη!!!! Επιπλέον, οι τεχνολογίες των υπόγειων όντων τους δίνουν μια ευκαιρία να ελέγξουν το μυαλό των ανθρώπων!!!!
Η απίστευτη αυτή ιστορία άσκησε απέραντη επιρροή σε αρκετούς επιστήμονες και έδωσε ένα κίνητρο στη μελέτη των παραφυσικών δραστηριοτήτων!!!!
Ο Άγγλος αστρονόμος του 17ου αιώνα, Edmund Halley ( Έντμουντ Χάλεϊ – http://en.wikipedia.org/wiki/Edmond_Halley ) , συγγραφείς όπως ο Jules Verne ( Τζουλς Βερν – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%92%CE%B5%CF%81%CE%BD ) , ο Edgar Allan Poe ( Έντγκαρ Άλλαν Πόε – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%88%CE%BD%CF%84%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%81_%CE%86%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BD_%CE%A0%CF%8C%CE%B5 ) και μερικοί άλλοι ανέφεραν στις εργασίες τους ότι ο πλανήτης Γη είναι μια κοίλη σφαίρα!!!! Οι αμερικανικές αρχές προετοίμαζαν μια ειδική επιστημονική αποστολή κατά τον 19ο αιώνα για να ερευνήσουν την κοίλη Γη η οποία και έγινε μα τα αποτελέσματα της παραμένουν άγνωστα!!!!
Οι επιστήμονες του τρίτου Ράιχ ενδιαφέρθηκαν επίσης για τον μυστήριο υπόγειο κόσμο.
Μια ειδική κορυφαία μυστική αποστολή οργανώθηκε το 1942, από Γερμανούς επιστήμονες οι οποίοι ήλπιζαν στο να εγκαταστήσουν νέα συστήματα ραντάρ κάτω από το Γη!!!!
Δυστυχώς, η πορεία της συγκεκριμένης αποστολής δεν είναι γνωστή, αλλά η υπόθεση του υπόγειου πολιτισμού αναπτύχθηκε περαιτέρω κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού του 20ού αιώνα!!!!
Οι γεωλόγοι δεν μοιράζονται τη θεωρία της τεράστιας κοιλότητας στη Γη, αν και δεν αποκλείουν την ύπαρξη πολυάριθμων μεγάλων κοίλων χώρων σε βάθη του πλανήτη μας!!!! Η ανθρώπινη ζωή είναι μετά βίας δυνατή σε εκείνες τις κοιλότητα διότι η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ υψηλή και υπάρχει πολύ λίγο οξυγόνο, αλλά τώρα τελευταία έχουν κάνει ανακαλύψεις όπου κάποιες τέτοιες κοιλότητες μπορούν και παρέχουν ζωή!!!! Μερικοί ερευνητές όπως και εγώ, θεωρούμε ότι ο όποιος υπόγειος πολιτισμός υπάρχει εκεί μέσα  είναι εξωγήινης προέλευσης!!!!
Μια ομάδα αμερικανικών επιστημόνων θεωρεί ότι οι υπόγειες πόλεις υπάρχουν στη γη σε τέταρτη διάσταση!!!! Όταν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης αλλάζει κατά διαστήματα, οι είσοδοι στις σήραγγες ανοίγουν, και τυχαίοι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν τις υπόγειες πόλεις και τους κατοίκους τους!!!! Μια από τις πολλές θεωρίες λέει ότι πολλές μυστήριες κατασκευές, όπως το αγγλικό Stonehendge ( Στόουνχεντζ – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%84%CF%8C%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%87%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B6 ) παραδείγματος χάριν, χτίστηκαν για να υποδείξουν τις εισόδους στις υπόγειες πόλεις!!!!

Μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες στα 62 άρθρα ως τώρα για την Μέση Γη ΕΔΩ!!!!

Ο διεθνούς φήμης εφευρέτης των ΗΠΑ Boyd Bushman ( Μπόιντ Μπούσμαν – http://rationalwiki.org/wiki/Boyd_Bushma δείτε και αυτό – http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2700143/pg1 ) Λίγο πριν πεθάνει, ο εφευρέτης του διάσημου πυραυλικού συστήματος Stinger ( Στίνγκερ –  http://en.wikipedia.org/wiki/FIM-92_Stinger ) θέλησε να αποκαλύψει στην κάμερα όσα είδε και βίωσε μέσα σε αυτήν την απαγορευμένη περιοχή!!!! Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, είχε συνεργάτες επιστήμονες οι οποίοι δούλευαν σε προγράμματα της Αrea 51 – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%AE_51  και του έδιναν στοιχεία και φωτογραφίες!!!! Ο ίδιος πίστευε ότι κάποια πράγματα για την απαγορευμένη ζώνη πρέπει να έρθουν στο φως της δημοσιότητας!!!! Πέθανε στις 7 Αυγούστου του 2014 πριν λίγους μήνες δηλαδή!!!! Πρόκειται για έναν επιστήμονα που επί 40 χρόνια εργαζόταν για λογαριασμό της εταιρείας Lockheed Martin ( Λοκχεντ Μάρτιν – http://www.lockheedmartin.com/ ) , ενώ ο ίδιος παραδέχεται πως συνεργάστηκε με συναδέλφους του στην Area 51 των ΗΠΑ!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=93e5S8o79uE[/youtube]

Μέχρι εδώ και για αυτήν την φορά, θα επανέλθω όμως με το Part 4 όπου θα συνεχίσω…

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


1 σκέψη στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!! PART3

  1. SAMAN ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2013; ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΡΙΓΜΑΤΟΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΩΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΠΟΙΕΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΠΛΗΞΕ. ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ. ΔΕΝ ΕΠΛΗΤΕ ΤΗΝ ΤΙΘΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΤΙΘΟΡΕΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΕΤΣΙ ΤΥΧΑΙΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση