ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ( ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ )!!!!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ( ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ )!!!!

 

Κάτι το οποίο είναι άγνωστο για πάρα πολύ κόσμο αλλά γνωστό σε πολλούς αρχαιολόγους που έχουν ασχοληθεί με τα μυστήρια του οροπεδίου της Γκίζας είναι οι άγνωστες και παράξενες παρενέργειες, αλλά και οι άγνωστες συνωμοσίες όπου κρατούν κρυφή την αλήθεια για την Γκίζα, με σκοπιμότητα βυθισμένη στα κρυφά αποτελέσματα των ανασκαφών του ( Δρ Χασάν Σελίμ – http://en.wikipedia.org/wiki/Selim_Hassan ) και όχι μόνο, ειδικά για τις σύγχρονες τεχνικές επιτήρησης του διαστήματος, από τα αρχεία και τις παραδόσεις των αρχαίων αιγυπτιακών σχολών μυστηρίου που ισχυρίζονται ότι διατηρούσαν την μυστική γνώση του οροπεδίου της Γκίζας!!!!

Πρώτη φορά σχεδόν παγκοσμίως και για πρώτη φορά θα ανοίξουμε τα χαρτιά μας για ένα τόσο σημαντικό θέμα στον κόσμο του μυστηρίου!!!! Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μια από τις πιο αινιγματικές πτυχές της ανακάλυψης στην περιοχη αυτή είναι των υπόγειων εγκαταστάσεων στη Γκίζα, η επανειλημμένη άρνηση της ύπαρξής τους, από τις αιγυπτιακές αρχές και τα επίσημα ακαδημαϊκά ιδρύματα κάνουν πολλούς να αμφισβητούν ότι υπάρχουν!!!! Έτσι είναι επίμονες οι διαψεύσεις τους ότι οι δηλώσεις των σχολών μυστηρίου είχαν αμφισβητηθεί από το κοινό κάτι που φέρουν την επισήμανση αυτή ως ύποπτη, αφού κατασκευάζονται ιστορίες, ώστε να τις συγχέουμε με τους επισκέπτες της Αιγύπτου!!!!

Προσέξτε τώρα, η σχολαστική αυτή στάση χαρακτηρίζεται από μια δημόσια δήλωση που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (http://en.wikipedia.org/wiki/Selim_Hassan ) το 1972:

<< Κανείς δεν πρέπει να δώσει προσοχή στις παράλογες καταστάσεις σε σχέση με το εσωτερικό της Μεγάλης Πυραμίδας (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B4%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A7%CE%AD%CE%BF%CF%80%CE%B1 ) ή τα Πρόσωπα στις αίθουσες, τους ναούς αλλά και αίθουσες, ούτε κάποιος να σκάβει στην άμμο, στην περιοχή της μεγάλης πυραμίδας, που πραγματοποιήθηκαν μια από τις σχετικές μεγαλύτερες προσκλήσεις, μυστικές λατρείες ή κοινωνίες μυστήριου( !;! ) στην Αίγυπτο και τη Μέση Ανατολή. Αυτά τα πράγματα υπάρχουν μόνο σε τα μυαλά εκείνων που προσπαθούν να δελεάσουν τους ερευνητές με μυστήρια, και τόσο περισσότερο θα αρνηθούν την ύπαρξη αυτών των πραγμάτων, τόσο περισσότερο το κοινό θα τείνει να υποψιάζονται ότι εμείς σκόπιμα προσπαθούμε να τα κρύψουμε, αυτό το οποίο είναι ένα από τα μεγάλα μυστικά της Αιγύπτου!!!! Είναι καλύτερα για μας να τους αγνοήσουμε όλους αυτούς αλλα και αυτές τις δηλώσεις ως σκόπιμη άρνηση!!!! Θα τονίζουμε ότι όλες οι ανασκαφές μας στο έδαφος της πυραμίδας, δεν έχουν αποκαλύψει υπόγεια περάσματα ή υπόγειους ναούς ή αίθουσες, σπηλιές, γαλαρίες ή και υπόγειες πόλεις ή κάτι τέτοιο, εκτός του ναού δίπλα στην Σφίγγα. >> ( !!!!!;;;;;;!!!!!)

Δεν θα σας πω ποιος το είπε ώστε να ψάξετε με τα στοιχεία που σας έδωσα να τον βρείτε για να μην λένε κάποιοι ότι τα βγάζουμε από το στομάχι μας!!!!

Αυτό ήταν αρκετό ως δημόσια δήλωση να γίνει ένας σχετικός χαμός ειδικά στους ερευνητές της Μέσης Γης αλλα και αρχαιολόγων έτσι στα προηγούμενα χρόνια που πέρασαν, οι επίσημες δηλώσεις που έγιναν, ισχυριζόντουσαν οι υπεύθυνοι ότι δεν υπήρχε κανένας υπόγειος ναός κάτω από την Σφίγγα!!!! Ο ισχυρισμός έγινε όταν κάθε σπιθαμή του εδάφους γύρω από τη Σφίγγα είχε ανασκαφεί και οι πυραμίδες είχαν διερευνηθεί σε βάθος όταν ανασκευάστηκε ο ναός που υπάρχει δίπλα στην Σφίγγα ανακαλύφθηκε στην άμμο και τελικά άνοιξε για το κοινό!!!! Ήταν ξεκάθαρο και φαίνεται να υπάρχει ένα τεράστιο κρυφό επίπεδο της λογοκρισίας εν λειτουργία, όπου αποσκοπούσαν στην προστασία τόσο της Ανατολικής αλλα και της Δυτικής θρησκείας!!!! ( !!!;;;;!!! ). Να ξέρετε το εξής, ότι παρά τις ανακαλύψεις, η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι η αρχαία ιστορία της Αιγύπτου παραμένει σε μεγάλο βαθμό άγνωστη και ως εκ τούτου είναι ένα αχαρτογράφητο τοπίο!!!! Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, να πούμε το πόσες εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες μίλια από υπόγεια περάσματα και θαλάμους υπάρχουν κάτω από το Οροπέδιο της Γκίζας!!!!

Οι απόψεις για αυτό συγκρούονται βάναυσα και με μεγάλες αψιμαχίες από σοβαρούς αρχαιολόγους και όχι μόνο:

Στο αν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι μπορούσαν να δουν στο σκοτάδι, η οι μεγάλες υπόγειες περιοχές να φωτίζονταν με κάποιο τρόπο!!!! Η ίδια ερώτηση από εμένα και πολλούς αρχαιολόγους απευθύνεται προς το εσωτερικό της Μεγάλης Πυραμίδας!!!! Γιατί!!;!! Διότι όσον αφορά αυτό το ζήτημα οι αρχαιολόγοι έχουν συμφωνήσει ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν δάδες, επειδή τα ανώτατα όρια δεν είναι μαυρισμένα με εναπομένουσα καπνό!!!!

Στις 20/2/2015 βρέθηκα στην Αίγυπτο για το θέμα ερευνών της Μέσης Γης ο Τζων Τέημπλερ ( πολύ καλός μου φίλος ) Άγγλος ερευνητής της Μέση Γης που μένει τώρα στην Αυστραλία με είχε συστήσει σε ένα αρχαιολόγο για να μου δώσει κάποια στοιχεία για αυτό το θέμα το όνομα του το κανονικό δεν θα το αναφέρω διότι ακόμα εργάζεται για την αρχαιολογική σκαπάνη της Γκίζας και αν το αναφέρω και μαθευτεί είναι σίγουρο ότι θα χάσει την δουλειά του με τις απόψεις του οι οποίες είναι πέρα για πέρα αληθινές με φωτογραφικές αποδείξεις!!!! Ας τον ονομάσουμε Φαρούκ ( ψευδώνυμο )!!!! Θα σας πω περιληπτικά το τι μου είπε και θα σας δείξω και φωτογραφίες που μου έδωσε!!!!

SAMAN LYCAN

Τι είναι σήμερα γνωστά για τις υπόγειες στοές κάτω από το οροπέδιο της πυραμίδας!;! Υπάρχει κάποια συσχέτιση με το γνωστό σύστημα υπόγειων γαλαριών που συνδέονται αναμεταξύ τους σε όλο τον κόσμο!;!

ΦΑΡΟΥΚ

Υπάρχουν τουλάχιστον τρία μίλια από υπόγεια περάσματα σε βάθος 10 -12 ορόφων μιας πολυκατοικίας κάτω από το επίπεδο του εδάφους!  Μην με κοιτάς έτσι έκπληκτος, μου έχει πει ο Τζων τις έρευνες που κάνατε μαζί στην Βόριο Σκωτία που πέσατε κατά λάθος στην υπόγεια πόλη του Γκτάρενκ όπως αποφασίσατε να την ονομάσετε. Οπότε γιατί σου φαίνεται περίεργο αυτό εδώ να έχει γίνει στο οροπέδιο της Γκίζας;

SAMAN LYCAN

Mου φαίνεται κάπως απίστευτο λόγο της άμμου…!!!! Η υπόγεια πόλη του Γκτάρενκ είναι φτιαγμένη σε σκληρό βράχο!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Δες στο Βιβλίο των Νεκρών για τις Πυραμίδες, ανάτρεξε στο σημείο που λέει: Στην απεργία για τους Κατασκευαστές που έφτιαχναν το << Φως >> η εξαιρετική αυτή περιγραφή μπορεί να αναφέρεται σε μια ομάδα ατόμων που είναι υπεύθυνα για το φωτισμό των υπόγειων χώρων, και των συμπλεγμάτων τους! Ο Σαλίμ κατέγραψε κάτι το συναρπαστικό όπου βρέθηκε σε ένα αρχαίο αιγυπτιακό πάπυρο, κατά τη διάρκεια μιας γιορτής μέσα σε ένα τζαμί στο Κάιρο το οποίο είναι γνωστό σε πολλούς αρχαιολόγους μεγάλου κύρους! Ήταν το μέρος μιας ιστορίας που συναίνει κατά τη διάρκεια του 100 π.Χ. , που γράφτηκε από έναν άγνωστο συγγραφέα για μια ομάδα ανθρώπων που κατάφεραν να εισέλθουν στους υπόγειους θαλάμους που βρίσκονται γύρω από την Γκίζα με διερευνητικούς σκοπούς…

Εκτός από αυτό η εκπομπή Planeta Azul ( Πλανέτα Αζούλ ) περιέγραφε σε ένα ρεπορτάζ του:

<< Είχα μια φωτογραφική μηχανή…. Όταν μπήκαμε, όλα φωτίστηκαν αυτόματα από το φως ενός λεπτού σωλήνα [ περ. 6 ίντσες = 15,24 εκατοστά ], ήταν στο ύψος του χεριού ενός άνδρα, σε όρθια στη γωνία. Καθώς πλησιάζαμε το σωλήνα, έλαμπε … Οι σκλάβοι ήταν φοβισμένοι και έτρεξαν μακριά από την κατεύθυνση που είχα έρθει! Όταν το άγγιξα, έσβησε. Κάναμε το καλύτερό μας για να πάρει ξανά τη λάμψη ο σωλήνας, αλλά δεν παρέχεται πλέον φως! Σε ορισμένους θαλάμους οι σωλήνες ελαφρά εργάστηκαν δίνοντας λίγο φως άλλες σωλήνες δεν το έκαναν. Σπάσαμε έναν από τους σωλήνες από περιέργεια και ως ανοιχτή αιμορραγία από αργυροειδής σταγόνες υγρού έτρεξαν γρήγορα πέρα στο πάτωμα για να γλιστρήσει μέσα από τις ρωγμές (υδράργυρος;). >>

Πιστεύεται ότι με το πέρασμα του χρόνου, οι φωτεινές λυχνίες σταδιακά άρχισαν να χαλάνε και οι ιερείς, απομακρύνθηκαν και αποθηκεύτηκαν σε ένα υπόγειο θησαυροφυλάκιο, ειδικά κατασκευασμένο νοτιοανατολικά του οροπεδίου όπου μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί πουθενά. Οι ιερείς με την πεποίθηση ότι οι λυχνίες φωτός δημιουργήθηκαν από τον ( Ιμχοτέπ –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%BC%CF%87%CE%BF%CF%84%CE%AD%CF%80 ) τους τοποθέτησαν εκεί ώστε μια ημέρα να τους κάνει να λειτουργήσουν και πάλι. Ήταν μια κοινή πρακτική μεταξύ τους αρχαίων Αιγυπτίων να σφραγίζουν τους τάφους των νεκρών τους, με αναμμένα λυχνάρια, προσφέροντας στο θεό τους, ότι ο νεκρός να βρει το δρόμο του προς την << άλλη πλευρά >>. Να και οι φωτογραφίες από αυτές που έχουμε βρει κατά χιλιάδες στις υπόγειες αυτές γαλαρίες, ναούς, αποθήκες αλλα και παράξενους διαδρόμους.

 

LIGHT EGYPT1

 

Αν και πολλοί είναι αυτοί που θα πουν ότι δεν είναι τίποτα άλλο από λάμπες νέον, δεν είναι όμως. Αυτές οι φωτογραφίες είναι από το 1987 και αν κάποιος παρατηρήσει καλά θα δει ότι δεν υπάρχει καλώδιο στην μια από αυτές. Όσο για το πράσινο χρώμα είναι το υγρό που σου είπα ποιο πάνω.

SAMAN LYCAN

Πράγματι μένω έκπληκτος  μου θύμησες κάτι που είχε γίνει το 1982 στην Ινδία ανάμεσα στους τάφους κοντά στην περιοχή όπου οι Βρετανοί ονόμαζαν Μέμφις, και στους ναούς των Βραχμάνων της Ινδίας (https://www.icctmemphis.org/icct/home/ ) , τα αεροσκάφη που δραστηριοποιούνται στον εναέριο χώρο τους έχαναν τα φώτα τους ξαφνικά αλλά υπήρξαν και αναφορές ότι μέχρι και εξατμίσεις καυσίμων έγιναν….!!!! Λένε οι ερευνητές εκεί ότι υπήρξε ένα άγαλμα στο εσωτερικό του συμπλέγματος των τάφων με πανοπλία ( ένα ρομπότ ), το οποίο κατέστρεφε την πηγή του φωτός, όταν άνοιγε η καταπακτή….!!!!  Βέβαια κανείς δεν έχει βρει το λεγόμενο αυτό άγαλμα αλλα οι εμπορικές πτήσεις, στρατιωτικές και πολιτικές σταμάτησαν  πάνω από αυτό με την αιτιολογία ότι να μην χαλάσει το μνημείο ….!!!! Δεν δικαιολόγησαν όμως τα φαινόμενα τα οποία πολλοί ερευνητές ειδικά της Ινδίας έχουν τονίσει και ότι υπάρχει μια τεράστια υπόγεια πόλη κάτω από εκεί όπου συνδέεται με πολλές υπόγειες πόλης στην γη, όχι Της Μέσης Γης αλλά κάτι άλλο…!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Αυτό που μόλις μου είπες είναι παράξενο παρόμοιο με τις ιστορίες των αραβικών ιστορικών οι οποίοι ισχυρίστηκαν σε γραπτά τους όπου από αυτά βρήκαν τις ποιο πολλές υπόγειες πόλεις μέχρι σήμερα ότι ήταν αυτόματες φυλασσόμενες στοές κάτω από την Μεγάλη Πυραμίδα όπου με γαλαρίες χιλιάδων μιλίων κάπου αλλού συνδέεται. Εδώ και χρόνια, υπόγειες σήραγγες έχουν ανακαλυφθεί, όπως και τα πλοία κάτω από τη ( Σφίγγα – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7_%CE%A3%CF%86%CE%AF%CE%B3%CE%B3%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%93%CE%BA%CE%AF%CE%B6%CE%B1%CF%82 ) , συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών μεταλλικών ρομπότ, όπως αυτά που βρέθηκαν στο σπήλαιο του ( Ηρακλή – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AD%CE%B1%CF%82_%28%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%29 )  εδώ στην Γκίζα, όπως και σούπερ σύγχρονων ηλεκτρονικών συσκευών οι οποίες δούλευαν ακόμα όσο απίστευτο και να ακούγεται σε κάποιον! Αλλα και σε άλλες περιπτώσεις, που ανακαλύψαμε παλιά ηλεκτρονικά όργανα τα οποία δεν δούλευαν, σε διαφορετικούς τάφους και τοποθεσίες! Κάποια από αυτά ανακαλύφθηκαν από το 1946 και δω και έχουν οδηγηθεί σε μυστικές αμερικανικές βάσεις όπου κάποιες φαίνονται εδώ στην χώρα μας σαν εργοστάσια ηλεκτροδότησης ή εργοστάσια που φτιάχνουν…., εκεί μετέφεραν  σώματα και σκελετούς γιγαντιαίων ανδρών με κωνικά κεφάλια για να μελετήσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα και το DNA! Αυτό όταν έγινε γνωστό ότι οι Ρώσοι είχαν βρει πρώτοι το σώμα ενός Αιγύπτιου θεού σε ένα τάφο και είχαν ξεκλειδώσει μια αχαλίνωτη τεχνολογία….

SAMAN LYCAN

Αυτά τα οποία μου λέτε δεν είναι μόνο απίστευτα αλλα και συνάμα πολύ επικίνδυνα!!!! Όσο για τους Ρώσους το γνωρίζω, μάλιστα πριν λίγο καιρό το αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα της ομάδας μας, ένα απόσπασμα από βίντεο το τι είχαν βρει εκεί ( Οποίος θέλει να δει το βίντεο αυτό ας πατήσει ΕΔΩ!!!! )!!!! Δεν υπάρχει περίπτωση ο απλός κόσμος να πιστέψει κάτι τέτοιο!!!! Για μένα όμως έχει πολύ ενδιαφέρον για αυτό παρακαλώ συνεχίστε!!!!

 

ΦΑΡΟΥΚ

Ο κόσμος να πιστέψει; Ο κόσμος πιστεύει ότι λέει το σύστημα αγαπητέ μου και τίποτα άλλο, ούτε και γω πίστευα αλλα όταν τα είδα πίστεψα. Μόνο όταν κάποιος τα δει με τα μάτια του θα πιστέψει ειδάλλως θα πιστεύει ότι λέει το κάθε σύστημα. Τώρα όσον αφορά τη Σφίγγα της Αιγύπτου, η πιο πρόσφατη έρευνα με τις γνωστές επιστημονικές μελέτες ξεκίνησαν το 1987, έγιναν από πολλές ομάδες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι είχαν επανειλημμένα διαπιστώσει ότι υπάρχουν δίοδοι και κοιλότητες κάτω από τη Σφίγγα και τη Μεγάλη Πυραμίδα, και τον υπόγειο διάδρομο μεταξύ των δύο μνημείων! Υπήρξαν μια σειρά από έρευνες και αρχαιολογικές έρευνες που είχαν ως στόχο την υπόγεια Σφίγγα!

SAMAN LYCAN

Υπόγεια Σφίγγα!!;;!! Δηλαδή ότι υπάρχει επάνω υπάρχει και κάτω!!;!!

ΦΑΡΟΥΚ

Κάτι μου θυμίζει η τελευταία φράση…( χαμογέλασε δείχνοντας μου να καταλάβω ότι ήξερε << Ερμητική Φιλοσοφία ….. – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%81%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82  >> ).. δεν μπορώ αυτό να το γνωρίζω με ακρίβεια δεν το έχω δει ή μπει μέσα εκεί αλλά πιστεύω ότι έτσι είναι διότι έχω μπει αλλού στο οροπέδιο της Γκίζας. Λοιπόν άκου πως έχει το ζήτημα, το 1987 μια ιαπωνική ομάδα  αρχαιολογίας χρησιμοποίησε μια μέθοδο για να βρουν κοιλότητες στην περιοχή των Μεγάλων Πυραμίδων! Τρεις τεράστιες υπόγειες κοιλότητες ανακαλύφθηκαν στην περιοχή της Σφίγγας! Το 1988 μια ιαπωνική ομάδα με επικεφαλή τον Καθηγητής Yoshimura ( Υιοσιμούρα – http://en.wikipedia.org/wiki/Sakuji_Yoshimura ) / παρακαλώ αυτοί που δεν πιστεύουν ας τον ψάξουν λίγο ), εντόπισε μια κοιλότητα έξω από το πέρασμα του Επιμελητηρίου της Βασίλισσας. Έχει εντοπίσει επίσης μια μεγάλη κοιλότητα πίσω από το δυτικό τοίχο του Επιμελητηρίου της Βασίλισσας και μιας σήραγγας εκτός πυραμίδας, η οποία φαίνεται να τρέχει κάτω από την δομή. Τον Οκτώβριο του 1992, ο καθηγητής Jean Kerisal ( Τζειν Κίρισαλ – http://www.hunkler.com/pyramids/pyramid_symbolism.html   ) ανίχνευσε επίσης υπόγειες κοιλότητες και σήραγγες κάτω από το σύνολο της Γκίζας (     http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/secret_rooms.htm )! Εδώ βγαίνουν αληθινές οι καταπληκτικές αναφορές από το 1924 του Δρ John Kinnaman ( Τζων Κίνναμαν – http://ascendingpassage.com/giza.htm  ) και τον αιγυπτιολόγο Flinders Petrie ( Φλίντερς Πέτρι – http://en.wikipedia.org/wiki/Flinders_Petrie  ). Σύμφωνα με τις αναφορές τους, βρήκαν και μπήκαν μέσα από μια σήραγγα που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Μεγάλης Πυραμίδας, κάτω από αυτήν σε μεγάλο βάθος, βρήκαν ένα δωμάτιο που περιείχε μηχανήματα άγνωστης προέλευσης και κρυστάλλινα πρίσματα, αλλά έκαναν και λόγο για τις παράξενες λάμπες. Όταν αποφάσισαν να τα βγάλουν από εκεί η γνωστή στον κύκλο μας Μιθσόνιανς με το που το έμαθαν άδειασαν τα πάντα από εκεί αλλα μέχρι και σήμερα με κυβερνητική απόφαση είναι κλειστή αυτή η σήραγγα. Το 1945, ο πρίγκιπας Φαρούκ της Αιγύπτου (http://en.wikipedia.org/wiki/Farouk_of_Egypt ) , ανακάλυψε ένα βράχο δίπλα στη Σφίγγα, και βρήκε ένα δωμάτιο, το οποίο, όπως είπε, ένα ρομπότ δεν τον άφησε να προχωρήσει ποιο μέσα.

 

 

SAMAN LYCAN

Αυτά τα οποία μου αναφέρεται είναι τελείως απίστευτα ειδικά για τον πρίγκιπα Φαρούκ. Υπάρχουν κάποια αποδεικτικά στοιχεία για αυτό!;! Διότι αν υπάρχουν τότε πραγματικά κοιμόμαστε το ύπνο του δικαίου όλοι μας με το να διαπιστώνουμε ότι οι << ΑΡΧΟΝΤΕΣ >> έχουν τον πλήρη έλεγχο με προφανή λόγο να μην θέλουμε να μάθουμε ποτέ για τις άγνωστες τεχνολογίες της αρχαιότητας ιδιαίτερα όταν φαίνεται ότι δεν είναι γήινες!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Βεβαίως και υπάρχουν αποδείξεις! Αν ανατρέξει κάποιος στην εφημερίδα London  ( Λόντον ) στις 20/11/1045 αλλα και σε εφημερίδες της εποχής εκείνης από την Αίγυπτο θα βρουν τις αναφορές αυτές. Μάλιστα ένας ειδικός λόχος από Εγγλέζους και Αιγύπτιους προσπάθησαν να μπούνε μέσα μα δεν κατάφεραν τίποτα. Το ρομπότ αυτό εκτός ότι ήταν άτρωτο από τα όπλα ήταν και πολύ γρήγορο. Την επόμενη μέρα και πάλι οι Μιθσόνιανς ανέλαβαν την περιοχη και το θέμα ξεχάστηκε. Βέβαια οι εφημερίδες μετά από κάποιους μήνες ειδικά στην Αγγλία ξευτίλισαν τον Φαρούκ ως μυθομανή. Είναι γνωστό όμως στον κύκλο των αιγυπτιολόγων της Αγγλίας μαζί με κάποιον υπεύθυνο τον Μιθσόνιανς ονόματι Κερκ Άντερσον ( αν και έψαξα για αυτό το όνομα δεν κατάφερα να βρω τίποτα που να έχει να κάνει με αιγυπτιακή αρχαιολογία ) ότι μετά το συμβάν αυτό είχαν επικεντρωθεί στο σημείο αυτό για ένα χρόνο χωρίς καμία αναφορά το τι έκαναν εκεί. Στη δεκαετία του 1990, ο προϊστάμενος του Quake ( Κουέηκ – https://www.facebook.com/pages/The-Quake-magazine/198988060130038 ) του Χιούστον, ( Τόμας Ντομπέκι – http://www.davidpbillington.net/sphinx3.html ) , και γεωλόγος στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, ο Robert Shoch ( Ρόμπερτ Σοκχ – http://www.robertschoch.com/  ) ανακάλυψε και αυτός τις υπόγειες κοιλότητες στις πλευρές της Σφίγγας. Έχει επίσης αποδειχθεί  από τη δεκαετία του ’80 ότι κάτω από τη Σφίγγα έχει περάσματα και μυστικούς θαλάμους από εμπιστευτικές πληροφορίες αιγυπτιολόγων αρχαιολόγων.

SAMAN LYCAN

Υπάρχουν κάποιες λιγοστές πληροφορίες από κάποιους ερευνητές που λένε ότι κάτω από την Σφίγγα υπάρχει μια μυστική βιβλιοθήκη αρχαίων γνώσεων οπού έχουν να κάνουν με εξωγήινη τεχνολογία!!!! Επίσης κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι μια από τις εισόδους της Μέσης Γης προς την << ( Νήσο Ις ή Σις – http://www.newzealand.com/int/home-of-middle-earth/  ) >> οπού είναι το κέντρο πολιτισμού της, και για να πάει κάποιος εκεί πρέπει να βρει την είσοδο στην Νέα Ζηλανδία όπου οι Μαορί λένε ότι από κει βγήκαν οι Λυκάωνες!!!! Βέβαια όμως όλα αυτά δεν είναι παρά μόνο θεωρίες, θεωρίες όπου έχουν βγει από το στόμα σοβαρών αρχαιολόγων που πριν από αυτά δεν πίστευαν καν στην ύπαρξη της Μέσης    Γης!!!! Όπως έχω πληροφορίες για περίεργα και δυσκολονόητα αντικείμενα που βρέθηκαν σε κάποιες από αυτές τις υπόγειες γαλαρίες ή ναούς κάτω από το οροπέδιο της Γκίζας τα οποία παραμένουν ακόμα εκεί διότι φοβούνται να τα μετακινήσουν…. Ο Τζων μου είπε ότι έχετε στην κατοχή σας κάποιες φωτογραφίες που έχετε τραβήξει ο ίδιος από το 1989 έως το 1995 με περίεργα και δυσκολονόητα τεχνολογικά ευρήματα!!!! Αληθεύει αυτό!!;!!

ΦΑΡΟΥΚ

Ήδη σας έδειξα δυο από αυτές. Ίσως να μην θέλετε να πιστέψετε ότι είναι λάμπες όπου είχαν εφεύρει οι αρχαίοι Αιγύπτιοι…

 

SAMAN LYCAN

Όχι…όχι!!!! Σας είπα και ποιο πάνω ότι σας πιστεύω!!!! Αλώστε ποιος ο λόγος να θέλετε να συναντηθείτε μαζί μου και να μου δώσετε αυτά τα στοιχεία!;! Το ποιος θα πιστέψει αυτά που θα μου πείτε αυτό είναι στην κρίση του καθενός όταν τα πω!!!! Το θέμα είναι να βρεθεί ένας άμεμπτος αρχαιολόγος της χώρας σας και όταν θα έχει την κατάλληλη θέση να

δώσει τα στοιχεία στον κόσμο ώστε να δει κάποιες αλήθειες….!!!! Σας βλέπω που χαμογελάτε δύσπιστα σε αυτά που σας λέω….!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Εσύ και γω καλά τα λέμε αλλα πιστεύεις ότι θα υπάρξει ποτέ κάποιος; Και αν υπάρξει πιστεύεις ότι θα τον αφήσουν οι Μιθσόνιανς να το κάνουν; Αφού γνωρίζεις πολύ καλά ότι αυτοί οι αχρείοι από τον μεσαίωνα μαζεύουν κάθε είδος πληροφορίας για αρχαία τεχνολογία. Ειδικά η χώρα σου και η χώρα μου το γνωρίζει πολύ καλά αυτό από τον κάθε προδοτικό ιστορικό και χρονικογράφο που πέρασαν από τα μέρη μας καταγράφοντας και ερευνώντας το κάθε τι από την μυθολογία σας και αρχαία ιστορία σας αλλά και ιστορία μας με το να στιγματίσουν την κάθε περιοχή ώστε να ερευνήσουν και να αρπάξουν όπως και έκαναν άνετα χωρίς κανένα εμπόδιο από κανέναν αλλά και να παίρνουν εύσημα από τις υπηρεσίες και να αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως εξερευνητές αρχαιολόγοι και να παίρνουν τίτλους όπως Σερ και Δούκες κτλ. κτλ.! Πράγμα το οποίο και γίνεται μέχρι και σήμερα, γιατί λες σε όλες τις χώρες του κόσμου να υπάρχουν οι αμερικάνικες σχολές αρχαιολογίας ή γαλλικές σχολές αρχαιολογίας ή οι γερμανικές και αγγλικές σχολές αρχαιολογίας; Πως και αυτοί όλοι είναι ειδικοί στα δικά σας και στα δικά μας αρχαία ευρήματα αλλά και ιστορία; Δεν είναι! Ποτέ δεν είχαν αρχαία ιστορία σαν τις δικές μας, αλλά με την ανέχεια των κυβερνήσεων κάνουν έρευνες και παίρνουν ότι θέλουν χωρίς να τα ξανά δει κανένας! Νομίζεις ότι σου λέω πράγματα τα οποία είναι φανταστικά; Για ψάξε και δες πόσες αρχαιολογικές σχολές υπάρχουν στην χώρα σου όπως και ινστιτούτα; Για ψάξε να δεις την αρχαιολογική γαλλική σχολή αρχαιολογίας και ινστιτούτου στην Κρήτη όπου φυλάσσεται σαν αστακός ( δείτε ποια αρχαιολογικά ινστιτούτα βρίσκονται στην Ελλάδα – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%BE%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%B9%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%89%CE%BD_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1 ) . Για ποιο λόγο να φυλάσσεται; Αν και λένε οι υπεύθυνοι για τα αρχαία ευρήματα που έχουν βρει. Άντε και γίνονται πιστευτοί γιατί το ελληνικό κράτος τους έχει παραχωρήσει αυτήν την έκταση όπου έχει τις ίδιες ιδιότητες όπως η γαλλική πρεσβεία; Για ψάξε δες πόσα χρόνια είναι αυτό το ινστιτούτο εκεί. Αλλά και τελείως πληροφοριακά ψάξε να δεις ότι όλες οι έρευνες τους από το 1993 και δω επεκτείνονται μόνο σε δυο πράγματα. Το ένα είναι ο λαβύρινθος του Μινωα(http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%B1%CE%B2%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%82 έχω γράψει και σχετικό άρθρο όποιος θέλει μπορεί να το διαβάσει ΕΔΩ!!!!) και το άλλο είναι το βουνό Τσούτσουρας(http://tsoutsoyros.blogspot.gr/ ) ! Υπάρχουν και άλλες τέτοιου είδους σχολών στην χώρα σου αλλά και στην δικιά μου από χώρες που προ ανέφερα ψάξε και θα δεις ότι έχω δίκιο. Τώρα όσο για αυτό που είπες να βρεθεί ένας άμεμπτος αρχαιολόγος πραγματικά πίστεψα ότι το είχα δει στον αρχαιολόγο και ειδικό αιγυπτιολόγο ( Ζάχι Χαουάς – http://www.kathimerini.gr/791761/article/epikairothta/kosmos/o-zaxi-xaoyas-kathgoreitai-gia-kloph ) ! Δυστυχώς όμως δεν ήταν αυτός όπου έδειχνε, δεν είναι παρά ένα ακόμα τσιράκι της αιγυπτιακή κυβέρνησης στην αρχαιολογική υπηρεσία! Για κάνε μια έρευνα για τον εν λόγο κύριο να δεις το τι τίτλους έχει ειδικά στην Αίγυπτο και με ποιες κρυφές εταιρίες έχει εμπλακεί. Είναι ο μόνος ο οποίος συνεχίζει τις έρευνες στα υπόγεια συστήματα του οροπεδίου της Γκίζας και δεν δίνεται άδεια σε κανέναν άλλον. Μην βλέπετε την πλευρά του που είναι χαμογελαστή και καλή αλλά μπορεί να καταλάβει κάποιος το τι είναι μόνο αν καθίσει και μιλήσει μαζί του για χρονικό διάστημα. Έχουν βγάλει πολλά από κει μέσα αλλά…οι μέσοι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα το τι υπήρχε εκεί. Η Αίγυπτος δεν είναι η μόνη που γίνεται αυτό, το ίδιο έγινε και με τους ( Μάγιας – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%B1 ) αλλά και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

SAMAN LYCAN

Tι εννοείτε με τον ελληνικό πολιτισμό !!;!!

ΦΑΡΟΥΚ

Θα σου πω, μην με περάσεις όμως για τρελό από αυτά που θα σου πω, Ψάξτα πρώτα να δεις αν είναι έτσι, αλλά αν τα πεις και συ ή τα γράψεις να πεις να ψάξουν να δουν ότι είναι έτσι διότι δεν πρόκειται να σε πιστέψουν. Το λοιπόν:

Α) Υπάρχει κοντά στην Μεγαλούπολη της Πελοποννήσου ο ναός του ( Επικούρειου Απόλλωνα – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B1%CF%8C%CF%82_%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85_%CE%91%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B1 ) αν δεν κάνω λάθος. Αυτό το μνημείο είναι μοναδικό στον κόσμο και δεν υπάρχει άλλο σαν και αυτό. Όταν χτίστηκε κοίταζε τον αστερισμό των Πλειάδων μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια ακόμα τις κοιτάει όπου αυτό σημαίνει ότι ο ναός περιστρέφεται με έναν ιδιαίτερο μηχανισμό. Όταν όμως το κατάλαβαν σταμάτησαν κάθε εργασία και έρευνα στο μνημείο αυτό με εντολή του υπουργείου πολιτισμού σας όπου είμαι 100% σίγουρος ότι οι Μιθσόνιανς έβαλαν το χέρι τους.

Β) Για τις πυραμίδες του (  Ελληνικού στην Αργολίδα – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B4%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D ) στις Μυκήνες αλλά και στο Λυγουριό όπου απαγόρευσαν την χρονολόγηση τους όπου πράγματι είναι ποιο παλαιές από τις Αιγύπτου και σταμάτησαν κάθε ενέργεια διατήρησης αλλά και έρευνας πάλι με διαταγές των Μιθσόνιανς.

Γ) Οι περίφημες τούμπες ( – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B1 ) της Ελλάδος όπου ποτέ δεν έχει γίνει μια αξιόλογη έρευνα. Οι αρχαιολόγοι σας παρόλο ότι λένε ότι κάτι σημαντικό υπάρχει μέσα σε αυτές ποτέ δεν έγιναν επίσημες έρευνες και αυτό με διαταγές των Μιθσόνιανς.

Δ) Ψάξε να δεις τι έγινε με το περίφημο παλάτι Του Μενέλαου (http://dexiextrem.blogspot.gr/2010/06/blog-post_7153.html ) στην Σπάρτη που ανακάλυψε ένας αξιότιμος Έλληνας αρχαιολόγος και κάλυψαν τα πάντα με πάρα πληροφορήσεις και αλλά σχετικά.

Ε) Ψάξε να δεις γιατί οι μπουλντόζες μπήκαν στους τάφους των σαλαμινομαχων(http://www.rizopoulospost.com/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%80%CE%B5%CE%B4-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC-%CF%83%CE%B5-%CE%BE%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF/ ) και τους ξήλωσαν όλους και τους στίβιασαν σε μια μεριά αλλά και δες τι έχει γίνει εκεί όπου είναι μια τεράστια βιτρίνα….

Ζ) Δες τι γίνεται στο Τσούτσουρο ή Τσούτσουρα στην Κρήτη και τι είδους παραπληροφόρηση υπάρχει αλλά και ποιοι ασχολούνται εκτεταμένα . Αλλά ψάξε να βρεις τον δήθεν αρχαιολόγο με το όνομα << Ζαν >> όπου δεν είναι το πραγματικό του όπου είναι υπεύθυνος του Γαλλικού ινστιτούτου αρχαιολογίας της Κρήτης και ασχολείται αποκλειστικά με τον λαβύρινθο του Μίνωα εδώ και δέκα πέντε χρόνια.

Η) Γιατί δεν λένε στους Έλληνες για την υπόγεια Αθήνα (http://idiotikasympanta.blogspot.gr/2009/01/blog-post_3982.html ) , για την υπόγεια Θεσσαλονίκη ή την Μυστική υπόγεια Ακρόπολη κάτω από την κανονική;

Θ) Αλλα για δες το τι έχει γίνει με τον έναν από τους Τάφους της Αμφίπολης. Λέω έναν διότι είναι γνωστό ότι υπάρχουν άλλοι τρεις εκεί γύρω. Ψάξτω και θα δεις ότι έχω δίκιο. Οι τάφοι είναι λεηλατημένοι από τους Άγγλους εσκεμμένα από τα αντίγραφα των και καλά χρονικογράφων και ιστορικών τους, μάλιστα είχε γίνει γνωστό μετά το πόλεμο στην υπηρεσία μας ότι είχαν βρει πολλά πάρα πολλά ευρήματα. Πράγματι μου κάνει εντύπωση από μιας πλευράς γιατί άργησε η ελληνική αρχαιολογική υπηρεσία να ανοίξει τον τάφο τώρα. Αλλά από την άλλη πολλά παιχνίδια παίζονται ειδικά τώρα και είμαι σίγουρος ότι οι Μιθσόνιανς έχουν βάλει το χεράκι τους…. γιατί; Θα το δούμε στο μέλλον εκεί.

Και δεν είναι τα μόνα αυτά, αν ψάξεις θα βρεις πάρα πολλά στην χώρα σου σαν και αυτά που σου ανάφερα, μα μην νομίζεις ότι εδώ πάμε πίσω. Εδώ δεν τα αναφέρουν καν… και αν κάτι διαρρεύσει τρέχουν να το καλύψουν με αλλά ευρήματα. Βλέπεις όταν κάποιος έχει σοβαρό παγκόσμιο κύρος δεν θα πιστέψουν εσένα και εμένα αλλά αυτόν με το σοβαρό κύρος. Αυτά δεν τα έχω πει μόνο σε εσένα τα έχω πει και σε άλλους δυο ερευνητές, ο ένας ήταν από το Καράκας (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B1%CF%82 ) και ο άλλος από την Αργεντινή (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE ) . Έγιναν ο περίγελος της επιστημονικής κοινότητας τους δυστυχώς, οπότε μην περιμένεις και εσένα να μην σε χλευάσουν.

Πρόσεξε τώρα οι  διεθνείς επιστημονικές ομάδες ανυπόμονα θέλουν να συνεχίσουν το έργο τους στις υπόγειες κοιλότητες του οροπεδίου μα όπως λένε δεν έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν και πάλι να ολοκληρώσουν τις έρευνές τους, προς έκπληξη και απογοήτευση όλων των αιγυπτιολόγων στον κόσμο. Αυτό είναι αλήθεια μα αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι ότι ήδη στην ομάδα του Ζάχι Χαουάς υπάρχουν μη Αιγύπτιοι και ας λένε ότι δεν είναι έτσι.  Αυτό είναι ένα πραγματικό σκάνδαλο στην παγκόσμια πολιτιστική και επιστημονική κοινότητα. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχει αποκαλυφθεί στο φως από όλα αυτά τα οποία λεμέ είναι μια μικρή κοιλότητα ή τρύπα στο πίσω αριστερό μέρος του μνημείου, κατά μήκος της ουράς της Σφίγγας, το οποίο είναι προφανώς δεν οδηγεί σε μεγάλη υπόγεια κοιλότητα. Οι πρώτοι που μπήκαν εκεί είναι ο γνωστός Claro ( Κλάρο ) σε εμάς που είναι μέλος της ARCE (  http://www.egyptologyforum.org/EEFinst.html ), αμερικανικό Κέντρο Έρευνας στην Αίγυπτο, με επικεφαλή τον Ζάχι Χαουάς, φυσικά, να προετοιμάζει καταλλήλως τον τόπο για αξιοθέατα….. Οι ερευνητές εικάζουν και λένε ότι η κύρια είσοδος προς το υπόγειο θα είναι κάτω από το κεφάλι και ανάμεσα στα δύο μπροστινά πόδια, σε μια περιοχή που καλυπτόταν μέχρι  σήμερα από μια λίθινη στήλη του Τούθμωση του IV(http://www.academia.edu/1843019/%CE%9F%CE%B9_%CE%A3%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85_%CE%BC%CE%B5_%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%91%CE%AF%CE%B3%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF_%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC_%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%95%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%AE_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%BF%CF%8D_Interconnections_between_Cyprus_and_Egypt_during_the_Bronze_Age_ ) . Δεν θέλουν να πουν οι ειδικοί ότι πριν την αρχαία Αίγυπτο υπήρχε ένας πολιτισμός εξωγήινων όπου είχαν εγκατασταθεί εδώ, μα και πως να το πουν όταν θέλουν όλα αυτά τα τεχνολογικά μυστικά. Ούτε έχουν πει ποτέ ότι οι πυραμίδες φτιάχτηκαν με εξωγήινες οδηγίες αν και πολλά ιερογλυφικά το δείχνουν ξεκάθαρα, ιερογλυφικά τα οποία ποτέ δεν εξηγήθηκαν για την κανονική τους ερμηνεία.

SAMAN LYCAN

Θέλετε να πείτε ότι υπάρχουν ιερογλυφικά τα οποία δεν έχουν μεταφραστεί!;! Αλλά και από πού συμπεραίνετε εσείς ως αρχαιολόγος ότι ένας εξωγήινος πολιτισμός υπήρξε πριν τους Αιγύπτιους αλλά και ότι οι Αιγύπτιοι έχτισαν ότι έχτισαν με εξωγήινες οδηγίες!;! Όχι ότι δεν το πιστεύω, το πιστεύω αλλά πραγματικά θα ήθελα να μάθω από πού αντλείται αυτές τις πληροφορίες!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Υπάρχουν κάποια ιερογλυφικά τα οποία είναι πολύ παράξενα, π.χ. κάποια δείχνουν προϊστορικά ζώα, κάποια αλλα δείχνουν σύγχρονα ελικόπτερα  υποβρύχια ή αεροπλάνα, κάποια αλλα δείχνουν πολύ περίεργα φίδια ή και ακόμα κάποια άτομα με περίεργα κωνοειδή κεφάλια τα οποία παραπέμπουν σε εξωγήινους…. Τώρα όσο για το πώς χτίστηκαν οι Πυραμίδες έχουν δοθεί στον κόσμο πολλές θεωρίες οι οποίες έχουν καταρριφθεί, μια από αυτές όπου έχουν γραφτεί και πολλά βιβλία είναι ότι οι Αιγύπτιοι χρησιμοποίησαν προχωματώσεις ως ράμπες και εκεί χιλιάδες σκλάβοι τραβούσαν τους τεράστιους ογκόλιθους  και τοποθετούσαν τους ογκόλιθους αυτούς. Πράγματι ακούγεται πολύ ρεαλιστικό πράγμα όμως που δεν έχει γίνει. Γιατί; Διότι με τους σκλάβους που διέθεταν τότε ως αριθμό αλλα και με την ταχύτητα την οποία προχωρούσαν σε αργούς ρυθμούς θα έκαναν να τελειώσουν την μεγάλη πυραμίδα πάνω από 110 χρόνια. Δεν υπάρχουν όμως ιερογλυφικά που να λένε πότε τελείωσε η μεγάλη πυραμίδα μιλάνε όμως για τις άλλες οι οποίες τελείωσαν από 5 έως 8 χρόνια! Είναι πιστευτός ο χρόνος τον οποίο τις τελείωσαν! Σκεφτείτε σήμερα με τα εργαλεία που διαθέτουμε για να φτιάξουμε μια πολυκατοικία ώστε να είναι λειτουργική θέλει από 2 έως 3 χρόνια. Φανταστείτε λοιπόν λένε οι επιστήμονες ότι για να φτιαχτεί σήμερα μια πυραμίδα απλή όπως αυτές της Αιγύπτου με σύγχρονα μηχανήματα θα περάσουν τουλάχιστον 20 χρόνια! Είναι γνωστό σε πολλούς αρχαιολόγους αιγυπτιολόγους ότι φτιάχτηκαν οι πυραμίδες με την μέθοδο της συχνότητας του ήχου όσο απίστευτο και να φαίνεται, κάτι που πολλές χώρες προσπαθούν να πετύχουν εδώ και χρόνια… μια τεχνολογία η οποία οι εξωγήινοι έδωσαν στους Αιγύπτιους. Εγώ πιστεύω ότι είναι οι εξωγήινοι που προ υπήρχαν των Αιγυπτίων ως πολιτισμό τα οποία και γνωρίζουμε πολύ ελάχιστα ως και μηδαμινά πράγματα για αυτούς.

 

SAMAN LYCAN

Δηλαδή!;!

ΦΑΡΟΥΚ

Κανείς δεν γνωρίζει ποιος έφτιαξε την Σφίγγα το σίγουρο είναι ότι δεν ήταν οι Αιγύπτιοι. Αυτό όμως το οποίο κανείς από εμάς τους αρχαιολόγους να υποψιάζονται αυτό που σου λέω είναι ότι η Σφίγγα δεν έχει διαβρωθεί από τον αέρα και την τριβή της άμμου πάνω της όπως πίστευαν αλλά έχει διαβρωθεί από χρόνια βροχόπτωσης. Αν κάποιος ψάξει κάποτε θα δει ότι στην περίοδο των Αιγύπτιων βροχών δεν υπήρχαν που θα έκαναν τέτοια ζημιά στο μνημείο αλλά και ούτε μετά τους Αιγύπτιους μέχρι και σήμερα. Άλλοι μιλάνε για 15.000 χρόνια πριν τους Αιγύπτιους και άλλοι για 50.000 χρόνια ότι φτιάχτηκε αυτό το αινιγματικό μνημείο μα αν κάποιος το ψάξει γεωλογικά την περίοδο των βροχοπτώσεων της εποχής εκείνης πάει πίσω τουλάχιστον 150.000 χρόνια!!!!! Λέω αινιγματικό διότι κανείς δεν ξέρει για ποιο λόγο φτιάχτηκε από θεωρίες όμως όπως και για πολλά αλλά ζητήματα δόξα να έχει ο Αλλάχ!

SAMAN LYCAN

Θα μου επιτρέψεις να κάνω μια ερώτηση όπου και για αυτόν τον σκοπό ήρθα από την Ελλάδα. Πιστεύεις ότι είναι δυνατόν αντί για εξωγήινους να είναι εσωγήινος ο πολιτισμός πριν τους Αιγύπτιους!!;!! Το λέω αυτό διότι υπάρχουν τεράστιες υπόγειες κοιλότητες όπου το υποστηρίζουν αυτό αλλα και χιλιάδες μίλια όπως λες από τεχνητές γαλαρίες κάτω από το οροπέδιο της Γκίζας που κανείς δεν ξέρει που βγάζουν εντός των ναών κτλ. κτλ. Πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη σας…!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι ίσως να ήταν εσωγήινος πολιτισμός αλλά δεν μπορώ και να το απορρίψω. Υπάρχουν ιστορικοί Άραβες χρονικογράφοι που έχουν γράψει ότι κάποτε η έρημος ήταν θάλασσα και μέχρι οι επιστήμονες να το διαπιστώσουν ότι έτσι είναι στην εποχή τους του περνάγανε για  παραμυθάδες και τρελούς. Έχουν γράψει επίσης ότι όταν στέγνωσε η έρημος υπήρξαν σημεία που υπήρχαν ακόμα νερά τα οποία είχαν νησιά με άγνωστους πολιτισμούς όπου δεν ήταν αραβικής καταγωγής μα θεϊκής! Έχουν γράψει επίσης ότι κάποιες πόλεις μια φορά στα 25 χρόνια αναδύονται από την έρημο για ένα μήνα και μετά ξανά καταδύονται μέσα στην άμμο ώσπου να ξανά φανούν! Οι κάτοικοι της είναι περίεργοι και επειδή δεν αντέχουν τον ήλιο φοράνε μάσκες στα πρόσωπα τους και περίεργα ρούχα για να προστατεύουν το δέρμα τους! Έχουν γράψει και αλλά πολλά όπως για τις τεράστιες φλεγόμενες μπάλες όπου έπεσαν από τον ουρανό και έφεραν την φυλή των Τουαρέγκ αν και οι Τουαρέγκ (http://en.wikipedia.org/wiki/Tuareg_people ) δεν το παραδέχονται αυτό ίσως γιατί έχουν εξισλαμιστεί και να έχασαν την επαφή τους με τις προγονικές τους παραδόσεις. Οι ίδιοι χρονικογράφοι λένε ότι μόλις φτιάχτηκε η φυλή των Τουαρέγκ οι φλεγόμενες μπάλες βγήκαν ξανά μέσα από την άμμο και χάθηκαν για πάντα στον ουρανό από εκεί που είχαν έρθει. Υπάρχουν αναφορές για τους λεγόμενους << Ανθρώπους της Άμμου >> όπου ζουν υπόγεια και όταν θέλουν βγαίνουν μέσα από την άμμο και απαγάγουν από ζώα μέχρι ανθρώπους. Υπάρχουν τόσες πολλές αναφορές για τις παραξενιές της ερήμου που έχουν καταγραφεί αλλά κανείς από τους λογικούς ανθρώπους δεν τους έπαιρνε στα σοβαρά. Στην αρχή τους πίστευαν οι τότε άνθρωποι με την πάροδο του χρόνου όμως άρχισαν να τα πιστεύουν ως θρύλους με το πέρασμα των αιώνων ως μύθους και με τις χιλιετηρίδες ως τελείως ψεύτικες και φαντασιώδεις ιστορίες. Πολλά από αυτά τα κείμενα ευτυχώς φυλάγονται από σουλτάνους και εμίρηδες ειδάλλως η θρησκευτική πλευρά των Αράβων θα τα είχαν χαλάσει ως αιρετικά και ειδωλολατρικά όπως έχουν κάνει στο παρελθόν πολλές φορές χάνοντας πολύτιμες γνώσεις, κι όπως πιστεύω θα κάνουν και στο μέλλον. Σε πληροφορώ όμως ότι ειδικά οι Αμερικανοί μετά το ατύχημα του Ρόσγουελ (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A1%CF%8C%CF%83%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B5%CE%BB ) με τον ιπτάμενο δίσκο δεν αφήνουν τίποτα να πάει χαμένο και ας είναι ψέμα. Τα ψάχνουν όλα! Αν και είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις ότι πριν τους Αμερικάνους τέτοια πράγματα τα είχε αναλάβει το Βατικανό και τα έψαχνε με πρωτοπόρους τους Ναϊτες (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B1%CE%90%CF%84%CE%B5%CF%82_%CE%99%CF%80%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82_%28%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%29 ) που είχαν λεηλατήσει και σφάξει χιλιάδες μουσουλμάνους και ο πραγματικός λόγος που ο τότε βασιλιάς διέταξε την διάλυση του τάγματος δεν ήταν ότι είχαν γίνει δυνατοί ως οργάνωση αλλά φοβόταν τα τεχνολογικά μυστικά τα οποία είχαν βρει οι Ναϊτες! Όπου μετά από αυτούς ιδρύθηκαν πολλές μυστικές οργανώσεις και στο τέλος κατά τον μεσαίωνα ιδρύθηκαν αυτοί οι καταραμένοι Μιθσόνιανς όπου και είναι υπεύθυνοι για κάθε τι μη πιστευτό προς τους ανθρώπους από απομεινάρια αρχαιότητας όπου τα εξαφανίζουν χωρίς καθυστέρηση και παραπληροφορούν το κάθε τι αμέσως και εσκεμμένα με λόγιόν λόγιόν ανοησίες. Τουλάχιστον αυτό πρέπει να το γνωρίζεις πολύ καλά έτσι δεν είναι!;!

SAMAN LYCAN

Ναι πράγματι το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Αλλά δεν μου απαντήσατε ευθέως για το ερώτημα που σας έκανα πριν για το αν πιστεύεται αν ήταν εσωγήινοι και όχι εξωγήινοι ο προ αιγυπτιακός πολιτισμός!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Να στο θέσω λοιπόν ποιο απλά για να μην νομίζεις ότι θέλω να αποφύγω την απάντηση αυτή. Οι Αιγύπτιοι όσο παράξενο και να ακούγεται παράξενο πίστευαν στην ύπαρξη των εσωγήινων όπως και για την ύπαρξη των εξωγήινων μόνο που τους ονόμαζαν θεούς και τους είχαν δώσει και σχετικά ονόματα. Οπότε ναι μπορεί να ήταν και εσωγήινος πολιτισμός. Όμως είναι ποιο πιστευτός ο εξωγήινος πολιτισμός λόγο των στοιχείων που άφησαν πίσω όπου είχαν να κάνουν με τους αστερισμούς αλλά και γιατί οι πυραμίδες και τα μνημεία τους φτιάχτηκαν έτσι ώστε να αντικρίζουν κάποιους πολύ γνωστούς αστερισμούς. Για αυτό τον λόγο πιστεύω ότι ήταν εξωγήινοι και για κανέναν άλλον λόγο ο προ Αιγύπτιος πολιτισμός. Όμως το ξανά λέω για τυχόν αποφυγήν παρεξηγήσεως μπορεί να ήταν και εσωγήινος πολιτισμός αλλά αν πιστέψουμε σε αυτό και πάλι ερχόμαστε στους εξωγήινους διότι είναι γνωστό ότι τα ευφυείς όντα της Μέσης Γης ήταν εξωγήινοι που είχαν εισχωρήσει εκεί πριν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια!

SAMAN LYCAN

Καταλαβαίνω τι εννοείτε!!!! Όμως ο κόσμος δεν πιστεύει καλά καλά στους εξωγήινους όπου και υπάρχουν χιλιάδες αναφορές και αποδεικτικά στοιχεία από όλες τις πλευρές πως είναι δυνατόν να πιστέψει σε εσωγήινο πολιτισμό όπου δεν είναι τίποτα άλλο από μια άλλη διάσταση αν κανείς το καλό σκεφτεί!!!! Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι Αιγύπτιοι όταν αναφέρονταν για την Μέση Γη την έβλεπαν ως άλλη διάσταση όπου προετοιμαζόταν ψυχικά και σωματικά να διαβούν εκεί. Υπάρχουν μάλιστα και αναφορές από όντα τα οποία ζούνε εκεί τα οποία τα αναφέρουν σε ιερογλυφικά τα οποία είναι σχεδόν δυσνόητα από πολλούς και τα απορρίπτουν ως μη νοητά και ίσως παρεξηγημένα εσκεμμένα!!!! Το ποιο αξιοπερίεργο το οποίο σχεδόν κανείς δεν αναφέρει με τους αρχαίους πολιτισμούς όπως ο δικός σας αλλά και ο δικός μας αλλά και όλοι οι άλλοι όσοι άκμασαν είναι ότι δεν αναφέρουν ότι όλοι είχαν τις ίδιες ιδέες για το θέμα των αστερισμών!!!! Αλλά και αναφέρουν τους εξωγήινους ως θεότητες και πιστεύω ότι η τιτανομαχία αλλά και όλα της τα εξελίξιμα μυθολογικά – ιστορικά για μένα στοιχεία όπως ημίθεοι και τέρατα κτλ. κτλ. δεν είναι τίποτα άλλο από τους πολέμους που έγιναν στο μακρινό διάστημα αλλά και μετέπειτα εδώ στην γη όπου και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα μέσο των Μαύρων και Λευκών Ιερατείων ( όποιος θέλει να διαβάσει για αυτό ας πατήσεις ΕΔΩ!!!!)

ΦΑΡΟΥΚ

Μαύρα και Λευκά Ιεράτεια χμμμμ, μιλάς για τους << Άρχοντες >> και τους << Νόμιους ή Νόμιοι >> ξέρεις πολλά βλέπω. Ένα από τα μεγαλύτερα Λευκά Ιεράτεια της εποχής εκείνης ήταν ο ναός της πέτρας στην όαση Σίουα όπου είχε έρθει τότε στα μέρη μας ο Μέγας Αλέξανδρος και του αποκαλύφθηκε ότι ήταν γιος του Διός, όπου η αρχαιολόγος κυρία Σουβαλτζή έχει απόλυτο δίκιο ότι εκεί είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου (http://indobserver.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7118.html ) . Και έτσι ξεκίνησε την εκστρατεία του…. Όμως αυτά τα οποία συζητάμε δεν είναι τίποτα άλλο από απαγορευμένη και παράδοξη ιστορία. Που να τα πεις και ποιος να μας πιστέψει.

SAMAN LYCAN

Πράγματι….!!!! Αλλά έχω ένα ερώτημα προς τι η ονομασία << Νόμιοι >> για τα Λευκά Ιεράτεια!;! Είχα την εντύπωση ότι είχαν άλλη ονομασία!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

<< Άρχοντες >> είναι οι ερπετοειδείς και το σινάφι τους όπου και ξέμειναν στην γη. << Νόμιοι >> είναι το είδος της εξωγήινης φυλής από τον Σείριο όπου δεν είναι ερπετοειδείς φυλής και ονομάζονται έτσι διότι δεν έχουν αναμιχθεί με την ανθρώπινη φυλή αλλά ούτε και βίο- γεννητικά έχουν εξελίξει το είδος τους σε καμία περίοδο της γης αλλά το κυριότερο ονομάζονται έτσι διότι τηρούν τον νόμο του ηλικιακού συστήματος. Ο οποίος λέει ότι όταν εμφανιστεί ένα καινούριο είδος νοήμον όντων όπως είναι οι άνθρωποι πρέπει να προστατευτεί. Με λίγα λόγια αυτό κάνουν, για να μην παρεξηγηθώ, αυτό που εννοώ είναι να μην αφανιστούμε εμείς οι άνθρωποι ως είδος. Στους πολέμους που πέρασαν ανά τις χιλιετηρίδες μόνο μια δύο φορές έχουν επέμβει. Λέγεται από κάποιους αρχαιολόγους όπου φυλακίστηκαν και πέθαναν τελικά στις φυλακές της Αλεξάνδρειας πριν πολλά χρόνια ότι ο προ αιγυπτιακός πολιτισμός δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια εξωγήινης φυλή η οποία ήρθε από τον γνωστό πλανήτη Άρη. Είχαν βρει σε ανασκαφές τις αποδείξεις σε πέτρες όπως την γνωστή ( Ροζέτα – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A1%CE%BF%CE%B6%CE%AD%CF%84%CF%84%CE%B1%CF%82 ) αλλά δυστηχώς βλέπεις η κυβέρνηση τότε τα έθαψε και τα πήραν όλα οι Μιθσόνιανς με εντολή οι τρεις αρχαιολόγοι που είχαν βρει τις πέτρες και τις είχαν αποκωδικοποιήσει να πάνε φυλακή ισόβια με την κατηγορία της αρχαιοκαπηλίας αλλά και της εσχάτης προδοσίας. Μετά από δυο χρόνια που ήταν στην φυλακή όλο παραδόξως μεταφράστηκε και η πέτρα της Ροζέτας. Βλέπεις όλα αυτά τα οποία συζητάμε δεν είναι τίποτα άλλο όπως σου είπα και ποιο πριν από απαγορευμένη ιστορία και θα κάνουν τα πάντα να μην βγει στην επιφάνεια. Επειδή μου είπε ο Τζων τι διαβόλου κέρατο είσαι ξέρω ότι αυτά τα οποία λεμέ και θα σου δείξω θα τα πεις η θα τα  γράψεις κάποια στιγμή. Πιστεύεις πράγματι ότι θα σε πιστέψει ο κόσμος; Αλλα και να σε πιστέψει θα τα φτιάξουν έτσι ώστε να σε ξεφτιλίσουν και να σε μειώσουν τόσο που δεν θα μπορείς να σταθείς πουθενά ως άνθρωπος και όλοι θα σε αναγνωρίζουν ως ένα μυθομανή και φαντασιόπληκτο άνθρωπο, μη καλά στα μυαλά του και ούτω κάθε εξής! Πραγματικά τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις αν τα δημοσιεύσεις όλα αυτά; Καλό θα ήταν να μην το κάνεις και να μείνουν αναμεταξύ μας όλα αυτά τα οποία λεμέ, σε εμάς που μας αρέσει να ψάχνουμε για τα μυστήρια της γης μας.

SAMAN LYCAN

Πραγματικά Φαρούκ μου προκαλείς την έκπληξη με το να μου λες όλα αυτά!!!! Το τι θα μου σούρνουν αν γράψω το τι είπαμε δεν λέγεται και το τι μου έδειξες αλλά γιατί το έκανες για να μείνουν αναμεταξύ μας!!;!! Πριν λίγο αναφέραμε ότι ίσως στο μέλλον βρεθεί κάποιος αρχαιολόγος που θα έχει το θάρρος να κάνει αυτό που δεν έκαναν κάποιοι άλλοι μέχρι τώρα!!!! Να δείξει κάποια αν όχι όλα από τα κρυφά και πραγματικά στοιχεία!!!! Πως όμως θα το κάνει αν άνθρωποι σαν και εμάς δρούμε κρυφά και μένουν όλα αναμεταξύ μας σαν να είμαστε κάποιες κρυφές εταιρίες!;! Τα ίδια μου έλεγε και ο Τζων για κάποια πράγματα στο παρελθόν!!!! Εγώ όμως θα τα λέω, θα τα λέω για να δουν οι άνθρωποι το τι υπήρχε αλλά και το τι υπάρχει!!!! Πράγματι από τους 100% των ανθρώπων το 80% θα τους αρέσει αυτά τα οποία θα γράψω αλλά δεν θα τα πιστέψει. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς θα με γιουχάρουν άσχημα και θα με χλευάσουν όπως λες!!!! Ένα 19% θα με πιστέψει γιατί ίσως τους φανεί αληθινό το όλο θέμα και θα πιστέψουν!!!! Θα υπάρχει και 1% που όχι μόνο θα πιστέψει αλλά θα αρχίζει να ψάχνει και ίσως στην πορεία γίνουν κάποιοι αρχαιολόγοι ή να είναι ήδη!!!! Σε αυτό 1% βασίζομαι!!!! Όποτε γίνει!!!! Ας γίνει και όταν εγώ θα έχω κλείσει τα ματιά μου, αυτό που θέλω είναι να γίνει, να ξυπνήσουν οι άνθρωποι και να καταλάβουν ποιοι ήντουσαν και τι έχει πραγματικά γίνει όλα αυτά τα χρόνια στην γη και όχι να τους σερβίρουν οι << Άρχοντες >> ότι θέλουν αυτοί!!!! Ας πάρει χρόνια δεν με ενοχλεί αυτό, ξέρω ότι οι Μιθσόνιανς θα κάνουν τα πάντα ώστε να τα παραπληροφορήσουν και να κάνουν τον κόσμο να μην τους πιστέψουν όπως κάνουν και τώρα όπου υπερ. παραπληροφορούν τα πάντα ότι έχει να κάνει με τέτοια κρυφά και απαγορευμένα ζητήματα. Ξέρω ότι θα υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν ότι πουλάω τρελά, και << ξεριλίκι >>, φαντασιόπληκτη γνώση, με σκοπό και καλά να τους κάνω να πιστέψουν σε ανύπαρκτα πράγματα!!!! Θα λένε τα δικά τους ως συνήθως και καλά με το να μου φέρνουν αποδείξεις ότι τελικά δεν ήταν έτσι και είναι έτσι και ότι κοροϊδεύω το κόσμο με ψευδή στοιχεία κτλ. κτλ. ενώ οι ίδιοι θα έχουν πέσει μέσα στην λούμπα της τεχνητής παραπληροφόρησης ή εκτός και είναι δάχτυλοι << αυτών >>!!!! Δεν με νοιάζει το έχουν κάνει πολλές φορές συνηθισμένο το βουνό από τα χιόνια που λένε και την χώρα μου.

Αυτό με τους αρχαιολόγους και τις πέτρες τύπου Ροζέτα δεν το ήξερα πρώτη φορά το ακούω από εσάς!!!! Έχετε κάποια γνώση το τι μπορεί να έγραφαν αυτές οι πέτρες!!;!!

ΦΑΡΟΥΚ

Οι τρεις πέτρες αυτές έγραφαν μια ιστορία αλλά επειδή ίσως δεν έφτανε να γραφτούν στην μια τα έγραψαν και στις άλλες δυο. Να ξέρεις ότι αν θέλεις κάτι να μείνει στην πάροδο του χρόνου για χιλιετηρίδες σκάλισε το σε πέτρες και σε βράχους όλα τα αλλά θα χαθούν αυτά όμως θα μείνουν. Είναι μια έξυπνη κίνηση από τους αρχαίους για να μην χάνετε η γνώση. Σήμερα με τα χαρτιά και τα κομπιούτερ ( δισκέτες  αν γίνει μια καταστροφή χάθηκαν όλα. Τέλος πάντων κατά πόσο είναι αλήθεια αυτά τα οποία έγραφαν οι πέτρες δεν μπορώ να το γνωρίζω θα στα πω περιληπτικά όπως μου τα είπαν και μένα.

<< Κάτι το πολύ κακό είχε συμβεί στον Νιθτέπ ( Άρη ). Το κακό αυτό εξόντωνε τον πληθυσμό μας γρήγορα. Του αφαιρούσε την ζωή όχι μόνο στον πληθυσμό μας αλλά και στα ζώα και στα φυτά ήταν σαν κάτι να έπαιρνε την ζωή του πλανήτη μας. Οι πρεσβύτεροι αποφάσιζαν προτού όλα τελειώσουν να εγκαταλείψουμε τον Νιθτέπ και να έρθουμε στον Ακνούν ( Γη ). Το πλοίο των άστρων που ήρθαμε δεν χωρούσε πολλούς από εμάς αλλα και δεν μπορούσε να πάει ποιο μακριά από τον Ακνούν. Βάλαμε μέσα πληθυσμό που ήξερε ιατρική, επιστήμη, τεχνίτες. Για να μπορέσουν να ξανά φτιάξουν σχεδόν ότι είχαμε στον Νιθτέπ. Δεν ήταν όμως όπως ο πλανήτης μας ήταν διαφορετικά, στην αρχή δυσκολευτήκαμε μα σε λίγα χρόνια μπορούσαμε να φτιάξουμε πολλά είχαμε κάνει μια αρχή. Για 150.000 χρόνια όλα πήγαιναν καλά υπήρχαν ποτέ δεν συναντήσαμε ανθρώπους ανά τον Ακνούν, είχε άφθονα μεγάλα και ογκώδη ζώα αλλά ήταν επικίνδυνα και αλλά όχι. Ένα πρωινό φάνηκε από το βαθύ διάστημα ένα πλοίο άστρου τεραστίων διαστάσεων όπου και ήρθε στον Ακνούκ. Είμασταν μακριά από εκεί που αυτό το τεράστιο πλοίο του άστρου ήρθε στον Ακνούκ. Καταλάβαμε ότι όλα θα άλλαζαν με την πάροδο των χρονών όπως και έγινε, έτσι αποφασίσαμε να κατοικήσουμε υπόγεια. Οι Νακουπενκί ( μάλλον οι Ανουνάκι ) ήρθαν στον Ακνούκ για να λεηλατήσουν τα μεταλλεύματα του. Οι Νακουπενκί ήταν ανάμεικτοι ως φυλές, είχαν Ζιράντς ( ερπετοειδείς ) που δεν γνωρίζαμε μέχρι τότε αλλά και ειρηνικά όντα που έμοιαζαν πολύ με εμάς. Έμειναν περίπου 150 χρόνια όταν έφυγαν άφησαν πίσω τους Ναρίμ ( ανθρώπους ) όπου ούτε και αυτούς είχαμε ξανά δει αλλα και τους Ζιράντς που για κάποιο λόγο επαναστάτησαν προς τους εταίρους τους και τους άφησαν στον Ακνούκ. Οι Ναρίμ στην αρχή ήταν σαν χαμένοι και πίστευαν τους Ζιράντς ως θεούς. Αναγκαστήκαμε να μένουμε αθέατοι από όλους ακόμα και από τους Ναρίμ ως ώσπου κάποιοι από αυτούς ως νομάδες μας ανακάλυψαν κατά λάθος. Πόλεμοι μεταξύ των Ναρίμ είχαν σαρώσει τα τελευταία 500 χρόνια την γη και αυτοί που ήρθαν στα μέρη τα δικά μας ήταν μισοπεθαμένοι. Κάποιοι πέθαναν κάποιοι όχι, σιγά σιγά τους μάθαμε ότι ξέραμε όχι σε όλους μα σε διάφορους από αυτούς. Όλοι οι Ναρίμ πίστεψαν ότι είμαστε και εμείς θεοί όπως οι Ζιράντς λόγο της τεχνολογίας μας και της διαφοράς του κρανίου μας, μα απόρησαν το πόσο ειρηνικοί και φιλήσυχοι είμασταν. Σιγά σιγά έγιναν κοινωνία μέσα στα επόμενα 150 χρόνια και αριθμούσαν 2000 Ναρίμ. Εμείς από την άλλη είχαμε αρχίσει να γερνάμε και να χάνουμε την ζωή ως είδος και πολιτισμός. Λίγοι μείναμε από εμάς, οι Ναρίμ μας είχαν ακόμα για θεούς και κάποιους από εμάς για απεσταλμένους των θεών του σύμπαντος. Του δείξαμε πώς να φτιάξουν στο μέλλον πυραμίδες με βάση των αστερισμών σαν και αυτές που είχαμε στον πλανήτη μας Νιθτέπ αλλα και ότι άλλο είχε να κάνει με την δική μας τεχνική δομή θρησκεία αλλα και κουλτούρα. Τους δείξαμε τα πάντα μα οι Ναρίμ που δεν ζούσαν μαζί μας και συνέχιζαν τον πόλεμο κατάφεραν να αλληλοεξοντωθούν φτιάχνοντας το αυγό του ηλίου που όταν έσκασε κατάστρεψε τα πάντα και σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες Ναρίμ. Οι Ναρίμ που ζούσαν μαζί μας ευτυχώς ήταν στις υπόγειες πόλεις μας και δεν εξοντώθηκαν. Έμειναν μέσα σε αυτές τουλάχιστον για 500 χρόνια. Το αυγό του ήλιου σίγουρα το είχαν φτιάξει οι Ζιράντς διότι οι Ναρίμ δεν γνώριζαν τον τρόπο να το φτιάξουν. Με τρόμο ανακαλύψαμε ότι οι Ζιράντς έτρωγαν τους Ναρίμ και για αυτό έγινε ο πόλεμος. Ο γηραιότερος του είδους μας έμεινε με τους τελευταίους ανθρώπους οπού με τις οδηγίες του έφτιαχναν τα ταφικά δωμάτια όπου θα αναπαυόμασταν για πάντα μακριά από τον πλανήτη μας Νιθτέπ. Όταν οι Ναρίμ βγήκαν έξω από τις υπόγειες πόλεις μας αριθμούσαν πάνω από 800.000. Εγώ ο Λαθμρής ο τελευταίος του είδους μου γράφω αυτά που έγιναν για να τα βρουν κάποτε οι Ναρίμ και να θυμούνται τι είχε γίνει. >>

Όλα αυτά βέβαια είναι τελείως περιληπτικά που σου είπα, δυστυχώς όμως οι Μιθσόνιανς φρόντισαν να τα εξαφανίσουν για να μην μπορέσουν εμείς οι άνθρωποι να μάθουμε την αλήθεια ποτέ.

SAMAN LYCAN

Πραγματικά πρόκειται για κάτι το οποίο αν είναι αληθινό είναι πολύ συναρπαστικό, απίστευτο και μεγαλειώδες!!!! Είναι κρίμα που τέτοιες πληροφορίες χάνονται έτσι άδοξα!!!! Περιπλέκει πολλά πράγματα μέσα έστω και περιληπτικά αυτά τα οποία μου είπατε. Από τους Ανουνάκι, τους Δρακονιανούς, το πώς να χτίζουν πυραμίδες οι άνθρωποι όπου μετά εξελίχτηκαν κατώτερες πυραμίδες όπως της Κίνας ( οποίος θέλει να διαβάσει για τις πυραμίδες αυτές ας πατήσει ΕΔΩ!!!!), των Μάγιας κτλ. κτλ.!!!! Βάση λοιπόν αυτών των οποίων μου έχετε πει μέχρι τώρα οι υπόγειες κοιλότητες αλλά και γαλαρίες στο οροπέδιο της Γκίζας δείχνουν να ήταν οι υπόγειες πόλεις των Αρειανών όπου και έμαθαν τα πάντα στους ανθρώπους!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Οι πέτρες τύπου Ροζέτα αυτό λένε. Όμως από την στιγμή που δεν υπάρχουν δεν μπορούμε να γνωστοποιήσουμε τίποτα από όλα αυτά. Οπότε όλα αυτά που σου είπα πριν λίγο για κάποιους θεωρητικούς, σκεπτικιστές, αλλά και ιδεολόγους δεν θα είναι τίποτα άλλο από μια φανταστική ιστορία και τίποτα παραπάνω.

SAMAN LYCAN

Nαι αλλά υπάρχουν οι αποδείξεις του οροπεδίου όπου είναι υπόγειες στην Γκίζα έτσι δεν είναι!!;!!

ΦΑΡΟΥΚ

Αν ποτέ τα δείξουν στον κόσμο… Αλλά και να τα δείξουν εφόσον έχουν μαζέψει τα πάντα από κει κάτω θα πούνε στον κόσμο ότι δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από φαντασιώδεις ψέματα κάποιων ένθερμων μυθομανών ανθρώπων. Θα πούνε ότι ήταν αποθήκες ή κάτι άλλο χωρίς να δώσουν περαιτέρω στοιχεία. Θα αφήσουν ένα μικρό κομμάτι να το βλέπει ο κόσμος και για τα αλλα θα πούνε ότι είναι επικίνδυνα να καταρρεύσουν ή ότι θα γίνονται εργασίες στήριξης κτλ. κτλ. και δεν πρόκειται να τα δει ποτέ ο κόσμος, ο λόγος; Για να μην τους κάνουν να αναρωτιούνται το τι άλλο μπορεί να υπάρχει. Το ίδιο κάνανε και με την υπόγεια πολιτεία της Καππαδοκίας όπου μόνο το πρώτο και δεύτερο επίπεδο μπορεί κάποιος να δει όλα τα υπόλοιπα απαγορεύονται αυστηρώς να περάσει κάποιος εδώ και 20 χρόνια. Το ίδιο έχει γίνει και με την υπόγεια παλαιά πόλη της Σκωτίας αλλά και στην Γαλλία με τις κατακόμβες, στην Ρωσία το ίδιο με τις υπόγειες πανάρχαιες γαλαρίες του Μετρό αλλά και στην Νέα Υόρκη το ίδιο με το μετρό όπου μόνο τα 3 επίπεδα υπογείως δουλεύουνε τα αλλά δυο όχι ενώ τα υπόλοιπα δέκα επίπεδα υπογείως προ υπήρχαν από την αρχαιότητα…. Αλλά και στην Μάλτα όπου χάθηκαν πριν αρκετά χρόνια τελείως ανεξήγητα κάποιοι φοιτητές μαζί με τους καθηγητές τους και αν δεν το είχε αναφέρει τότε ένα έγκυρο περιοδικό όπως η Τάημς δεν θα ήξερε κανείς τίποτα. Παρόλα αυτά απλός έβαλαν κάγκελα στις γαλαρίες τις υπόγειες για να μην περάσει κανείς ξανά προς τα μέσα. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι το Νησί της Μάλτας ήταν επίσημα το νησί των Ναϊτών όπου και λέγεται ότι έχουν τον πλήρη χάρτη του υπόγειου συστήματος του νησιού όπου συνδέεται με το παγκόσμιο σύστημα γαλαριών όπου είναι τεχνητές και όχι φυσικές.

SAMAN LYCAN

Έχετε κάποια πληροφορία του πλήρεις υπόγειο συστήματα του οροπεδίου της Γκίζας!;!

ΦΑΡΟΥΚ

Μόνο τα υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα της κυβέρνησης γνωρίζουν το πόσο πλήρεις είναι το υπόγειο αυτό σύστημα. Αυτό όμως που μπορώ να επισημάνω στην όλη αυτή κατάσταση είναι ότι το ARCE, Αμερικανικό Κέντρο Έρευνας εδώ στην Αίγυπτο από το 1995 ασχολείται μόνο με αυτήν την πτυχή της αρχαιολογικής σκαπάνης. Για ένα χρόνο δούλευα μαζί τους όπου και κατάφερα και έβγαλα αυτές τις φωτογραφίες:

GIZA 1A

 

 

Αυτό το σχέδιο όπου κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο δείχνει προτού ανασκαφεί η Σφίγγα πως ήταν.

 GIZA 2A

 

GIZA A3

Δηλαδή κάπως έτσι….

GIZA 4A

 Με τις πράσινες γραμμές τονίζουμε το μέγεθος του υπόγειου συστήματος σε μέγεθος από την Σφίγγα.

 GIZA 5A

Εδώ είναι η είσοδος για τον υπόγειο ναό αλλά και για την μεγάλη πυραμίδα αλλά, και για άλλες πολλές υπόγειες κοιλότητες στο οροπέδιο της Γκίζας.

 GIZA 6A

Αυτό το σχέδιο το << έκλεψε >> ένας καλός συνάδελφος από το ARCE, αμερικανικό Κέντρο Έρευνας στην Αίγυπτο, το έδειξε σε μένα και σε δυο ακόμα αρχαιολόγους. Και το διέρρευσε στο διαδίκτυο. Δείχνει τι έχουν ανακαλύψει οι Αμερικανοί καθαρά κάτω από την Σφίγγα και έχουν φτιάξει πολλούς χάρτες. Δες το έχει πολύ ενδιαφέρον, βέβαια όπως καταλαβαίνεις η αιγυπτιακή αρχαιολογική υπηρεσία και ο υπουργός πολιτισμού έσπευσαν και το διέψευσαν.

 GIZA 7A

Αυτή εδώ η φωτογραφία δείχνει μια από τις εισόδους για τους υπόγειους ναούς αποθήκες << πολιτείες >>, από εδώ 12 έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα. Την είσοδο την έχω κυκλώσει με ενα κόκκινο τετράγωνο, το πάνω μέρος της κόκκινης γραμμής δείχνει τότε που ήταν η επιφάνεια του από εκεί και πέρα έχει  γίνει φυσική προχωμάτωση. Δηλαδή γύρω στα οχτώ με ένα μέτρο χώμα. Ψάξε να δεις πόσες χιλιάδες χρόνια θέλει να γίνει φυσικά κάτι τέτοιο.

 GIZA 8A

Εδώ είναι μετά την είσοδο της πιο πάνω φωτογραφίας μόλις δέκα μέτρα μετά.

 GIZA 9A

Μετά από 400 μέτρα πορείας προς τα μέσα συναντάς αυτό εδώ το σημείο το οποίο είναι σαν κόμβος με << οδούς, γαλαρίες >> από δεξιά, αριστερά, και μπροστά.

 GIZA 10A

Όπως είδες στις φωτογραφίες με τις << οδούς >> εγώ με την αμερικανική ομάδα από το ARCE συνεχίσαμε ευθεία μπροστά για τουλάχιστον διακόσια μέτρα και συναντήσαμε αυτήν εδώ την είσοδο.

 GIZA 11A

Εδώ είναι μετά την προηγούμενη φωτογραφία όπου και το είχαν αναφέρει το 1924 ο Δρ John Kinnaman ( Τζων Κίνναμαν ) και ο αιγυπτιολόγος Flinders Petrie ( Φλίντερς Πέτρι ). Αυτή εδώ η γαλάρια κρατά γύρω στα 400 μέτρα όπου εκεί που έχω μουτζουρώσει στο τέλος υπάρχει κάτι σαν βράχος, από πίσω ακριβώς κατεβαίνει κάτω. Πάρα πολύ κάτω και είναι πολύ στενά αν και περιθώριο ύψους έχει αρκετό. Βγάζει σε γαλαρίες οι οποίες αν και είναι φυσικές έχουν επεξεργαστεί από ανθρώπους ή νοήμον όντα.

 GIZA 12A

Αν και έχουν γίνει κάποιες κατολισθήσεις το πέρασμα είναι καθαρό και περνάει κανείς άνετα. Μπορεί να δει κανείς την δραστηριότητα της τεχνολογίας εδώ για την διάνοιξη του όπου είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί εκρηκτική ύλη. Μετά το τέλος αυτής εδώ γαλαρίας βρεθήκαμε στην  αίθουσα που θα δεις.

 GIZA 13A

Η αίθουσα αυτή είναι περίπου 1200 τ.μ. όταν πήγα εγώ δεν υπήρχε τίποτα μέσα τα είχαν μαζέψει ποιο μπροστά όλα οι άνθρωποι του ARCE. Για εμένα ήταν η δεύτερη φορά που έμπαινα εκεί αλλά για αυτούς είχε γίνει ρουτίνα.

 GIZA 14A

Αυτή εδώ η φωτογραφία είναι μετά την αίθουσα όπου δείχνει το υπόγειο τοπίο να αγριεύει ξαφνικά, αν και για μένα φαίνεται στα μάτια μου φυσικό πέρασμα οι Αμερικανοί λένε ότι δεν είναι. Σαν φυσικό πέρασμα ήταν ποιο μικρό αλλα οι κάτοικοι του το διάνοιξαν ποιο πολύ. Το νερό που βλέπεις βγαίνει από το πάτωμα και η ποσότητα του είναι αυτή. Από έρευνες που κάνανε στο νερό είπαν ότι δεν προέρχεται από τον Νείλο ποταμό.

SAMAN LYCAN

Πραγματικά έχω μείνει άναυδος και γεμάτος περιέργεια αλλά και έκπληξη με αυτά που μου δείξατε στις  φωτογραφίες!!!! Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι η φωτογραφία από την  αίθουσα των 1200 τ.μ. χωρίς να παρεξηγηθώ και χωρίς να σας αμφισβητήσω θα πω ότι μοιάζει καταπληκτικά με την υπόγεια πόλη εδώ Καππαδοκίας (http://en.wikipedia.org/wiki/Derinkuyu_underground_city ) !!!! Αν και έχω πάει σε αυτήν την υπόγεια πολιτεία δυο φορές μπορώ να πω ότι παρόλο ότι μοιάζουν δεν είναι!!!! Η υπόγεια πόλη τις  Καππαδοκίας το πάτωμα εδώ παντού έχει σκουπιστεί και είναι πεντακάθαρο χωρίς ίχνος άμμου!!!! Ενώ σε αυτήν η αμμώδης σκόνη είναι επιδεικτικά προφανής!!!! Αλλά πρέπει να μοιάζει επίσης και καταπληκτικά με την ( υπόγεια πολιτεία του Γκραντ Κάνυον – http://www.messagetoeagle.com/lostcitygrandcanyon.php#.VPlrlPmsWSo ) στις ΗΠΑ όπου έχω γράψει λεπτομερέστατο άρθρο για αυτό ( όποιος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!! ), η οποία έχει καταπληκτικά ευρήματα τύπου αιγυπτιακού ρυθμού!!!! Το οποίο ίσως και να έχει κάποια σχέση με τις σχετικές πέτρες που λένε όλη αυτήν την αξιοθαύμαστη ιστορία!!!! Βέβαια ούτε ανοιχτό στο κοινό είναι αλλά ούτε τίποτα καινούριες φωτογραφίες έχουν δοθεί στην δημοσιότητα από τότες, όλα αυτά τα εξηγώ το γιατί στο άρθρο μου…!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έμεινα έκπληκτος με την ομοιότητα εδώ. Υπάρχουν όμως αναφορές από κάποιους αρχαιολόγους ανά τον κόσμο που δυστυχώς δεν γνωρίζω  αν είναι αλήθεια ή όχι ότι έχουν βρει υπόγειες πολιτείες τέτοιου αρχιτεκτονικού τύπου όπως της Καππαδοκίας και όπως αυτήν εδώ στο οροπέδιο της Γκίζας. Η γνώμη των ποιο πολλών ειδικών ανορθόδοξων αρχαιολόγων αλλά και των αποδεικτικών στοιχείων που έχουν βρεθεί κατά καιρούς όπως εκατομμυρίων χρόνων μπουζί, σφυριά σχεδόν άθικτα, βίδες, κρανία βοοειδών όπου είχαν δεχθεί σφαίρες κτλ. κτλ. αλλά και περιοχές όπου είναι φανερό πριν από χιλιάδες χρόνια ίσως και εκατομμύρια έχουν δεχθεί πυρηνικές καταστροφές και κανείς δεν μιλάει  για ανθρώπινη δραστηριότητα όπου για να γλυτώσουν τις καταστροφές στράφηκαν στις υπόγειες κοιλότητες της γης. Υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι οι οποίοι λένε ότι ήταν εξωγήινοι αλλά και κάποιοι λίγοι που λένε ότι είναι εσωγήινοι. Σαν και εσένα χωρίς παρεξήγηση.

SAMAN LYCAN

Από ανθρώπους που έχουν τέτοιο κύρος γνώσεων δεν παρεξηγούμε, ίσα, ίσα που τρώγομαι να μου επιτραπεί η φράση να ψαξτώ περισσότερο!!!! Όμως εμείς που λέμε ότι η Μέση Γη είναι υπαρκτή δεν στεκόμαστε μόνο σε λόγια και μυθολογικές αποδείξεις ή ιστορικές αναφορές ή από αγάλματα ή βραχογραφίες κτλ. κτλ.!!!! Όπως όμως γνωρίζεται και εσείς όταν ανακαλύφθηκε η υπόγεια πόλη εδώ Καππαδοκία το 1969 αν δεν κάνω λάθος μετά από δέκα χρόνια ερευνών οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν κάτι το απίστευτο και συναρπαστικό!!!! Ότι όλη η υπόγεια αυτή πόλη είχε σκαφτεί από μέσα προς τα έξω και όχι από έξω προς τα μέσα!!!! Αυτό επικρατούσε μέχρι και το 1995 ώσπου ξαφνικά σταμάτησαν να το παραδέχονται διότι λένε ότι οι έρευνες είναι ακόμα υπό μεγάλης διαδικασίας!!!! Όποιος όμως πάει εκεί ή δει διάφορες φωτογραφίες θα δει σε κάποιες εισόδους της υπόγειας αυτής πόλης κυκλικές πέτρες πάχους μισού μέτρου περίπου και ύψους δυο μέτρων όπου σφράγιζαν με αυτές τα περάσματα!!!! Σε αυτό είναι το πρώτο που βασίστηκαν σαστισμένοι οι Τούρκοι αρχαιολόγοι διότι δεν υπάρχει περίπτωση να έβαλαν αυτές εδώ κυκλικές πέτρες με τίποτα από έξω προς τα μέσα!!!! Εκτός αυτού φαίνεται από το τελευταίο επίπεδο ότι από εκεί έχει ξεκινήσει η όλη εκσκαφή του τόσο αινιγματικού μνημείου!!!! Εκεί λοιπόν ανακάλυψαν σωληνοειδείς γαλάριές όπου κανείς δεν ξέρει που βγάζουν….. το 1996 εισχώρησαν για τρεις βδομάδες αρχαίο σπηλαιολόγοι και όταν γύρισαν πίσω είπαν ότι πρέπει να υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα από αυτές…!!!! Όσο για το θέμα της Μέσης Γης υπάρχει και ένα ακόμα αλλά!!!! Αν λοιπόν κάποιος εξωγήινος πολιτισμός ή γήινος για τον οποιαδήποτε λόγο περνούσε στο εσωτερικό της γης και για κάποιες εκατοντάδες ή ίσως και χιλιάδες χρόνια έμενε εκεί θα προσαρμοζόταν σε αυτό το σκληρό τοπίο όπως λένε κάποιοι!!!! Είναι γνωστό όμως ότι αν έμεναν εκεί τι θα έτρωγαν θα πέθαιναν από την πείνα έτσι δεν είναι!;! Άραγε για να υπάρχουν όλες αυτές οι υπόγειες πόλεις αλλά και τα υπόγεια τεχνητά συστήματα γαλάριων στον πλανήτη που συνδέονται κάπου πρέπει να υπάρχει η δομή για να επιζήσουν!!!! Δηλαδή ζωική τροφή ή και λαχανικών κτλ. κτλ.…!!!! Αν και τα παραδείγματα που εδώ λέω δεν είναι ούτε το 0.5% ….!!!!

 

ΦΑΡΟΥΚ

Έχω διαβάσει πολλά για το ζήτημα της Μέσης Γης όχι μόνο από πολλούς και αξιόλογους επιστήμονες αλλά και από πάπυρους της  αρχαίας Αιγύπτου αλλά και από την ελληνική αρχαία ιστορία και κάποια αποσπάσματα από τους Μάγιας. Δεν μπορώ να πω ότι είναι όπως τα λέει ο Ιούλιος Βερν (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%92%CE%B5%CF%81%CE%BD ), ο όποιος αντέγραψε αρχαίους Έλληνες για να γράψει ότι έγραψε. Σίγουρα κάτι άλλο υπάρχει το οποίο δεν μπορούμε να κατανοήσουμε. Σίγουρα κάτι υπάρχει εκεί κάτω αυτό είναι δεδομένο ο << Ερμής ο Τρισμέγιστος – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%81%CE%BC%CE%AE%CF%82_%CE%BF_%CE%A4%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82  >> τα έχει πει και τα είχε αναφέρει πρώτους από όλους μα από αυτά τα οποία είπε είναι ότι δεν υπάρχει μόνο το καλό εκεί. Υπάρχει και το κακό όπου και υπερτερούσε του καλού. Αλλα αυτό που εννοούσε πραγματικά είναι ότι ήταν καθαρά μια άλλη διάσταση η Μέση Γη όπως το είπες και εσύ ποιο πάνω. Ακόμα και οι υπόγειες αυτές κοιλότητες με τα τόσα ευρήματα εδώ στο οροπέδιο της Γκίζας είναι μια άλλη διάσταση. Το να περάσουμε σε μια άλλη διάσταση από αυτή που ζούμε δεν χρειάζεται να περάσουμε από << πύλες >> διότι πρόκειται για μια άλλη διάσταση μορφής ζωής από αυτήν που ζούμε. Εγώ είμαι ανοιχτός σε όλα αυτά τα οποία λεμέ αυτήν την στιγμή το θέμα όμως είναι ότι ο κόσμος ο πολύς δεν πρόκειται να πιστέψει τίποτα από όλα αυτά διότι αυτά που του λένε και του δείχνουν είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους. Θα μου πεις αναφέρεις τα ιδιά πράγματα και πάλι, κάτσε να δεις που θέλω να καταλήξω. Αν και η χώρα σου θρυβεί από αγάλματα και αναφορές όπως ο μινώταυρος η μέδουσα, έρπυες, και λογιών λογιών αναφορές για διάφορα υβριδικά τέρατα όλοι λένε ότι είναι αχαλίνωτη φαντασία των αρχαίων Ελλήνων. Αν όμως ψάξει καλά την ιστορία των Κενταύρων θα διαπιστώσει ότι οι αρχαίοι Έλληνες μιλάγανε για μια υπαρκτή φυλή, με δομές, με πολέμους κτλ. κτλ. Και όμως σήμερα λένε ότι είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Ένα λεπτό να βρω κάποιες φωτογραφίες από την χώρα μου για να σου δείξω κάποια πράγματα που δεν είναι και τόσο της φαντασίας και όμως όταν τα βλέπουν κάποιοι άνθρωποι παρόλο που αναρωτιούνται ύστερα ξεχνάνε.

SAMAN LYCAN

Nαι βεβαίως, τι λέτε τώρα, μπορώ να περιμένω όσο χρειαστεί!!!!

 ΦΑΡΟΥΚ

FARAO 1A

 

Κοίτα αυτή την φωτογραφία αν την δει κάποιος θα πει σιγά τι έχει; Αυτό που έχει είναι κάτω από το έδαφος όπου δείχνει δυο φιγούρες γονατιστές. Αν και δυσκολεύτηκαν να πουν τι είναι οι αρχαιολόγοι κατέληξαν στο τέλος ότι ήταν υποτακτικοί του Φαραώ που κάθετε στον θρόνο. Ότι αυτά είναι ένα είδος καπέλου που φοράνε. Δεν έχει όμως ξανά βρεθεί κάτι τέτοιο αν και σε παραστάσεις φοράνε ποιο μικρά εδώ τα καπέλα δεν είναι ενωμένα με τα πρόσωπα και  έχουν την εγκοπή που ξεχωρίζει. Σε αυτά οι Αιγύπτιοι ήταν λεπτομερείς. Μα εδώ δείχνει να μην έχει εγκοπή να είναι πρόσωπο και κρανίο ένα. Οπότε με πάει κατευθείαν στις  πέτρες τύπου Ροζέτα που σου είπα ποιο πριν από τους  κάτοικους από τον Άρη. Η απεικόνιση δείχνει τον θεό Τσακάλι να παρουσιάζει κάποιον με αλλόκοτο και μεγάλο για την εποχή κεφάλι. Η ερμηνεία του γλυπτού δεν έχει κατανοηθεί μέχρι και σήμερα εκτός από πολλές θεωρίες.

GIZA 15A

 

Τι ζώα είναι αυτά; Με κεφάλια λιονταριού όπου δείχνει οι Αιγύπτιοι να τα επιτάσσουν; Κανείς δεν ξέρει.

 GIZA 16A

Εδώ δείχνει ένα ζώο που μοιάζει σαν Λάμα αλλά και δικέφαλη σφίγγα!

 GIZA 17A

Τι να πει κανείς για αυτό;

 GIZA 18A

Η για αυτό;

GIZA 19A

Αυτό πράγματι θα σου αρέσει, μου έχει πει ο Τζων ότι κάνεις κάποιες έρευνες για  Λυκανθρώπους. Αν και κάποιοι αρχαιολόγοι είπαν ότι πρόκειται για άνθρωπο γαϊδούρι αλλα δεν είναι. Ο λόγος είναι ότι το μάτι και οι μπροστινοί κυνόδοντες ανήκουν σε κυνοειδή ακόμα και ο σβέρκος του. Είναι πολλοί εδώ οι Αιγυπτιολόγοι όπου κάνουν λόγο για έναν άγνωστο θεό όπου άνηκε στην φυλή των λυκανθρώπων, αυτό πιστεύω και γω.

SAMAN LYCAN

Πραγματικά μένω άναυδος!!!! Αν και πραγματικά μπορεί κάποιος να πει ότι είναι γαϊδούρι με την πρώτη ματιά αλλά αμέσως μπορεί να δει τις διάφορες όπου τόνισαν οι συνάδελφοι και θα τονίσω και εγώ ότι ο σβέρκος δεν έχει να κάνει με γαϊδουριού!!!! Υπάρχουν λεπτομέρειες για το τι είναι ή από πού ήρθε, και γιατί!;!

ΦΑΡΟΥΚ

Όχι δυστυχώς. Αυτή η φωτογραφία είναι κομμάτι από τις δυο φωτογραφίες που σου έδειξα ποιο πριν. Όμως για να υπάρχει εκεί κάτι πάει να πει… αν και κάποια στιγμή όταν έρθω στην χώρα σου θα σου πω πολλά για το θέμα των λυκάνθρωπων και δεν ομιλώ για τους τσακαλοθεούς και τους υποδεέστερους τους.

SAMAN LYCAN

Ναι βέβαια για μένα έχει πολύ μεγάλη σημασία και θα το ψάξω όσο μπορώ έστω και με κάποιες θεωρίες!!!! Που μπορώ να βρω το προτότυπο!;!

ΦΑΡΟΥΚ

Μα στους αγαπητούς μας Μιθσόνιανς! Αν στο δείξουν πάρε με και εμένα μαζί σε παρακαλώ….καταραμένοι. Λοιπόν, να συνεχίσω.

GIZA 20A

 

Αυτήν εδώ δεν ξέρω γιατί δεν την εξαφάνισαν βρίσκεται σε μουσείο αλλά μπορείς να δεις ότι εκτός των συνηθισμένων ζωών υπάρχουν και ζώα όπου θεωρούνται προϊστορικά. Που τα είχαν δει;

 GIZA 21A

Σε αυτήν εδώ μπορεί άνετα να δει κάποιος τα κεφάλια αυτών που σήμερα αποκαλούν Γκρίζους. Κανείς δεν ξέρει τίποτα για αυτό, μόνο θεωρίες και πάλι. Αν νομίζεις ότι είναι της φαντασίας των Αιγυπτίων για δες αυτήν την φωτογραφία.

 GIZA 22A

Το τι είπαν οι ειδικοί; Προ Αιγύπτιος πολιτισμός όπως ο δικός σας ο προ Κυκλαδίτικος, όμως εγώ βλέπω άλλα, διότι όπως τόνισαν κάποιοι οι λεπτομέρειες είναι τονισμένες σωστά. Οπότε θα πρέπει να πιστέψω τις τύπου πέτρες της Ροζέτας ή όχι για αυτά που έλεγαν;

Εδώ λοιπόν ερχόμαστε στις θεωρητικές συζητήσεις που κάνουν πολλοί αρχαιολόγοι της χώρας μου οπού τα έχουν ακούσει ειδικά από τους Αμερικανούς που βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια επίσημα ως αρχαιολογική σκαπάνη. Δεν είναι όμως και τόσο αρχαιολογική με την έννοια της σκαπάνης αλλά κάνουν άλλου είδους έρευνες μέσο των ευρημάτων. Πρόκειται για ειδικά Θέματα και ταξινόμηση Μυστικών Κυβερνητικών σχεδίων που αφορούν που φορούν την αποκλειστικότητα στο θέμα των κρυφών γνώσεων των εξωγήινων στην γη. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν βρει χιλιάδες αντικρουόμενα αντικείμενα σε όλο τον κόσμο άγνωστης και αρχαίας τεχνολογίας οπού οι ποιο πολλοί στο θέμα αυτό λένε ότι είναι καθαρά εξωγήινη επέμβαση, και γρήγορα οι κυβερνήσεις οπού έχουν βρει τέτοια ευρήματα έχουν τρέξει να ρίξουν μια παχιά κουρτίνα, κλέβοντας τα ευρήματα και τα κρύβουν σε μυστικές αποθήκες όπου εκεί είναι που αναλαμβάνουν κατά 95% οι Μιθσόνιανς, και αμέσως με τρόπο πειστικό θα παραπλανήσουν και θα δυσφημήσουν όσους είχαν συμπωματικά βρεθεί σε κάποιο από αυτό το εύρημα, με το να τον απαξιώνουν ως άνθρωπο και ως επιστήμονα.

GIZA 23

Από τότε που εντοπίστηκε η πυραμίδα στον Άρη άρχισε μια τεράστια έρευνα αυτών, ακόμα και η ύπαρξη των αρχαίων και τεχνητών δομών στον ίδιο πλανήτη αλλά και μνημεία που χτίστηκαν στο φεγγάρι, ακόμα στη Θάλασσα της Ηρεμίας ή στον Άρη, οι πυραμίδες στην Κυδωνία έχουν εξεταστεί και ακόμα εξετάζονται οι γνώσεις που από τις αρχαίες πόλεις στον κάμπο του Ελισσαιέ του Άρη, αλλά βάση των πυραμίδων της Γκίζας κάνουν ακόμη έρευνες και στον πλανήτη Αφροδίτη, που ήδη έχει επίγνωση της η Αμερικανική κυβέρνηση και όχι μόνο, μέσο της CIA (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%81%CE%BC%CE%AE%CF%82_%CE%BF_%CE%A4%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82 ) και της NASA (https://www.nsa.gov/ ) από πρώην δορυφόρους, με αποστολές του Απόλλων αλλα και διαστημικούς ανιχνευτές όπως Surveiyor ( Σαρβέηγιορ – http://en.wikipedia.org/wiki/Surveyor_program  ) ο Pathfinder ( Πάθφνιντερ http://en.wikipedia.org/wiki/NASA_Pathfinder  ), και ο Mars Globalν ( Μαρς Γκλόμπαλ – http://en.wikipedia.org/wiki/Mars_Global_Surveyor  ), αποστολές όπως το Σαρβέηγιορ, έγινε απόλυτα από ρομποτικά διαστημικά σκάφη, τα οποία εστάλησαν στην Κυδωνία σε περιοχή του Άρη, και  μπόρεσαν να φωτογραφήσουν καλά και πολύ στενά την Σφίγγα όπου είναι ίδια με αυτήν της Γκίζας.

GIZA 24

Πολλοί είναι αυτοί που λένε για ποιο λόγο τα κρύβουν όλα αυτά, και όχι μόνο τα ευρήματα του διαστήματος αλλά και τα ευρήματα εδώ στην γη όπου δεν είναι συμβατικά με τον άνθρωπο αλλα και απίστευτα. Τα προβλήματα για να τα δείξουν στον κόσμο λένε ότι είναι πολλά και  εμπλέκονται, καθιστώντας τις δημόσιες αυτές ανακαλύψεις της εξωγήινης ζωής σε όλο το ηλιακό μας σύστημα και πέρα, ως απείρως πιο τεχνικά προηγμένη ζωή από τη Γη, θα είναι κάτι που θα τινάξει αμέτρητες οργανώσεις στον αέρα, κυρίως τις θρησκευτικά δυνάμεις να τον κόσμο, ειδικά το Βατικανό (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%8C )  , που βλέπει με τρόμο και έκπληξη ότι η ανακάλυψη και αποκάλυψη της υπερ.-ευφυής εξωγήινης ζωής, που μας επισκέπτονταν αλλά και μας επισκέπτονται ακόμα εξωγήινοι! Λένε ότι αν τα δείξουν στον κόσμο θα τιναχτούν στον αέρα φιλοσοφίες, μυστικιστές και ειδωλολατρικά τελετουργικά, της απάτης που αυτό σημαίνει τη θρησκεία ως ένα μέσο κυριαρχίας, μέσω της λατρείας….

SAMAN LYCAN

Εγώ θα το θέσω αλλιώς το θέμα, πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει τόσο με το θέμα της θρησκείας αλλά με τους εξωγήινους. Τους Δρακόντειους που είναι πίσω από όλα αυτά και δεν θέλουν η ανθρωπότητα ότι είναι προς βρώσην από αυτούς!!!! Είναι σαν κάποια στιγμή αν είχαν νοημοσύνη τα πρόβατα να ξύπναγαν σιγά σιγά σε ένα μαντρί και να ανακάλυπταν ότι ήταν προς βρώσην από τους ανθρώπους!!!! Με την μόνη διαφορά ότι ο άνθρωπος δεν είναι πρόβατο, έχει νοημοσύνη η οποία δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χεριά και θα αντισταθεί, και οι Δρακόντειοι δεν θέλουν να γίνει κατή τέτοιο διότι είναι λίγοι!!!! Οπότε ποντάρουν να μου επιτραπεί η έκφραση σε ένα ελάττωμα του ανθρώπου!!!! Στο ότι τα τελευταία χρόνια ειδικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας και επιστήμης έχουν χάσει την πίστη τους σε οτιδήποτε παράξενο και μη κατανοητό!!!! Πραγματικά θα ήθελα να μάθω τι γνώμη έχετε για αυτό το οποίο λέω!!;!!

ΦΑΡΟΥΚ

Ίσως η απάντηση μου να μην σου αρέσει και τόσο. Εγώ δεν πίστευα σε κάτι τέτοιο να όμως που το οροπέδιο της Γκίζας έχει υπόγειες κοιλότητες που φτιάχτηκαν από εξωγήινους. Αυτό το λέω σε σένα και σε ορισμένους που ψάχνονται διότι αν το πω δημόσια θα χάσω το κύρος μου και την δουλειά μου. Στο θέμα όμως των Δρακόντιων ή Δρακονιανών όπου τους ονομάζουν άτομα σαν και σένα δεν μπορώ να το πιστέψω διότι νομίζω ότι είναι υπερβολή στο να μας θέλουν προς βρώσην. Ίσως να μην πιστεύω διότι δεν τους έχω δει ακόμα.

SAMAN LYCAN

Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα είχατε τέτοια αντίληψη στο θέμα αυτό και μπορώ να πω ότι κάπως στεναχωρήθηκα!!!! Ο λόγος είναι ενώ πιστεύετε σε εξωγήινους πλέον και πιστεύετε ότι το υπόγειο σύστημα του οροπεδίου της Γκίζας φτιάχτηκε από εξωγήινους και ειδικά από τον Άρη βάση των λεγόμενων από τις πέτρες τύπου Ροζέτας αναρωτιέμαι πως και δεν πιστεύετε στους Ερπετόμορφους εξωγήινους. Δεν συμβαδίζουν αυτά τα οποία μου λέτε…

ΦΑΡΟΥΚ

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι δεν υπάρχουν οι Ερπετόμορφοι, οι Δρακόντειοι όπως τους ονομάζεται, απλός δεν πιστεύω ότι είναι πίσω από μια σκευωρία συνομωσίας μόνο και μόνο για να αυγατίσουν τους ανθρώπους και να μας φάνε κάποια στιγμή.

SAMAN LYCAN

Μία λοιπόν και πιστεύετε μόνο αυτό για ποιο λόγο δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα στον σύγχρονο άνθρωπο, τι φοβούνται !;! Νομίζω ότι κάπου έχετε μπερδευτεί…

ΦΑΡΟΥΚ

Να έχω μπερδευτεί επειδή δεν συμφωνώ στην δικιά σας θεωρία; Δεν το νομίζω, απλός δεν θεωρώ τους Ερπετόμορφους κανίβαλους, αυτό είναι όλο. Και δεν θα συμφωνήσω με τις φανταστικές θεωρίες του Ντέιβιντ Άικ (http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke ) που επειδή μισεί την βασιλική οικογένεια και που έχει κατασκευάσει ένα σορό μπούρδες για τους Ερπετόμορφους. Πιστεύω ότι και εσείς να έχετε επηρεαστεί από αυτόν τον ανάξιο κύριο.

SAMAN LYCAN

Για μένα ο Άικ δεν είναι τίποτα άλλο από ένας άνθρωπος << δάχτυλος >> διότι μια τα λέει έτσι και μια αλλιώς και ποτέ δεν στάθηκα στα λεγόμενα του!!!! Ομάς οι ενδείξεις και οι αποδείξεις ότι η βασιλική οικογένεια αλλά και η βασιλική γραμμή αίματος ανά τον κόσμο ανήκουν στους Δρακόντειους. Αν δούμε αναφορές που έχουν κάνει για την μείωση του πληθυσμού αλλά και για άλλα θέματα θα τραβάμε τα μαλλιά μας, τα οποία είναι αποφάσεις για την ανθρωπότητα!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Σε αυτό έχετε κάποιο δίκιο…

SAMAN LYCAN

Μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε που πάνε κάθε χρόνο 5.000.000 παιδιά και 3.000.000 ενήλικοι σε όλο τον κόσμο !!;!! Τα νούμερα αυτά είναι από την UNISEF (http://el.wikipedia.org/wiki/UNICEF ) από το 20% των μην εξιχνιασμένων εξαφανίσεων βγάζοντας έξω τις οικειοθελείς εξαφανίσεις αλλά και εξαφανίσεις δολοφονίας κάθε είδους!!!! Τις θεωρούν πολύ αινιγματικές εξαφανίσεις η οποίες δεν αφήνουν ποτέ ίχνη διάβασης προς έρευνα!!!! Τις θεωρούν αινιγματικές και τις τοποθετούν ως παράξενες εξαφανίσεις με την έννοια του παραφυσικού!!!! Εκτός αυτού σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς ακόμα και στον δικό σας υπήρξαν Δρακόντειοι οπού δεν ήταν και τόσο φιλικοί με τους ανθρώπους!!!! Οι φιλικές διαθέσεις τους ήταν μετρημένες στα δάχτυλα όπου εμφανιζόταν ως θεοί ή βασιλιάδες σε πολύ λίγες περιπτώσεις!!!! Τι έχετε να πείτε για αυτά!!;!! Και δεν είναι μόνο αυτά έχω πολλά παραδείγματα να σας δώσω από το παρελθόν μέχρι και σήμερα!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Θα συμφωνήσω σε πολλά από αυτά τα οποία λέτε αλλά δεν θεωρώ υπεύθυνους τους Ερπετόμορφους. Αλλά να μην κολλήσουμε σε αυτό το θέμα τώρα. Πιστεύω ότι είναι άλλο το θέμα της συνάντησης μας.

SAMAN LYCAN

Νιώθω ότι θέλετε να με αποφύγετε και να αποφύγετε το θεσμό αποδείξεων και στοιχείων ως ύπαρξη κακίας προς τον άνθρωπο όπου το μέλλον διακυβεύετε αβέβαιο και καταστρεπτικό από αυτούς τους βρομερούς Δρακονιανούς Σαυρήτες Ερπετόμορφους Χολιδοκέφαλους Λεπιδόμορφους Οφίτες!!!! Έχετε όμως δίκιο δεν ήρθα να σας συναντήσω για αυτό…

ΦΑΡΟΥΚ

Λοιπόν. Σου δίνω τον λόγο μου την επόμενη φορά η συζήτηση μας θα έχει ποιο πολύ ενδιαφέρον για τους Ερπετόμορφους.

SAMAN LYCAN

Θα περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία για αυτό!!!! Τώρα, έχετε κάποιες άλλες φωτογραφίες να μου δείξετε από τις υπόγειες κοιλότητες του οροπεδίου της Γκίζας!;!

ΦΑΡΟΥΚ

Ναι έχω, πάρα πολλές, μπορώ να σας τις δείξω όχι όμως να σας τις δώσω όπως αυτές που σας έδειξα. Ο λόγος είναι ότι οι φωτογραφίες που σας έδειξα έχουν κυκλοφορήσει όχι, ευρέως αλλα σε κάποιες ιστοσελίδες για λίγο χρονικό διάστημα. Τις υπόλοιπες που έχω θα τις δημοσιεύσω μετά από κάποια χρόνια, ο λόγος είναι ότι επειδή βρίσκομαι στην υπηρεσία ακόμα ως ενεργό μέλος φοβάμαι ότι θα έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο στην δουλειά μου αλλά και στην οικογένεια μου.

SAMAN LYCAN

Καταλαβαίνω τι εννοείτε, πράγματι είναι πολύ λεπτή η θέση σας….

ΦΑΡΟΥΚ

Έχω στην διάθεση μου 125 φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να δείτε… να εδώ τις έχω. Η αλήθεια είναι ότι τράβηξα πάνω από 700 φωτογραφίες αλλά οι υπόλοιπες για κάποιον άγνωστο λόγο δεν βγήκαν. Τις τράβηξα με αναλογική αλλά και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή αλλά και στις δυο ελάχιστες βγήκαν. Ψάχνοντας το γιατί να συμβαίνει αυτό, άκουσα από την αμερικάνικη ομάδα ότι και αυτοί είχαν ανάλογο πρόβλημα και οφείλεται σε σημεία όπου έχει πολύ ηλεκτρομαγνητισμό και οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές ή πολύ σκοτεινές.

SAMAN LYCAN

Tο αναγνωρίζω από πρώτο χέρι αυτό το οποίο μου λέτε, σε πολλές έρευνες μου ειδικά σε σημεία οπού ήταν κάποιοι ιδιαίτεροι ναοί αλλά ακόμα και ιδιαίτεροι υπόγειοι χώροι οι φωτογραφίες βγαίνανε πολύ θολές!!! Στο Μάτσου Πίτσου (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85_%CE%A0%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85 )  στην Νότια Αμερική σε ένα υπόγειο όρο τύπου λαβύρινθου το οποίο ανακαλύφθηκε το 1996 δεν κατάφερα να βγάλω ούτε μια, όχι μόνο εγώ αλλά και η αρχαιολογική σκαπάνη που το ανακάλυψε ούτε αυτοί κατάφεραν να βγάλουν μια φωτογραφία ή να κάνουν κάποια βιντεοσκόπηση…!!!! Είναι τόσο έντονη η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια εκεί όπου αν κάποιος καθίσει σε αυτόν τον υπόγειο λαβύρινθο πάνω από μισή ώρα θα αποκτήσει απίστευτους πονοκεφάλους!!!! Οι έρευνες εκεί ακόμα γίνονται και το 2016 υπολογίζουν ότι θα έχουν τελειώσει και θα δώσουν κάποια πράγματα στην δημοσιότητα!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Αν μου επιτρέπεις θα μπορούσα να σου κάνω και εγώ μια ερώτηση. Ο Τζων μου είχε μιλήσει μέσο του Σκάηπ για την υπόγεια πόλη που είχατε ανακαλύψει στην Βόρειο Σκωτία την οποία και ονομάσατε << Γκτάρενκ >> δεν είπαμε και πάρα πολλά πράγματα. Αλλά μου είπε ότι τώρα που θα συναντιόμαστε θα μου λέγατε κάτι παραπάνω εσείς. Οπότε ήδη έχετε καταλάβει την ερώτηση μου, γιατί δεν έχει μαθευτεί ποτέ κάτι για αυτό το τόσο απίστευτο εύρημα;

SAMAN LYCAN

Αυτό το θέμα έχει πράγματι πολύ χαρά αλλά και πικρά!!!! Εδώ που έχετε φωτογραφικές αποδείξεις για τις υπόγειες κοιλότητες του οροπεδίου της Γκίζας και δεν γίνεστε πιστευτοί για τα ευρήματα αυτά και περιμένετε να γίνουμε εγώ και ο Τζων πιστευτοί για ένα θέμα που έχει ήδη << κουκουλωθεί >> τέλεια!!;!! Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε ιδέα για αυτήν την υπόγεια πόλη, είχαμε βρεθεί εκεί το 1990 ψάχνοντας για το γνωστό λιμναίο τέρας ονόματι << Νέση – http://www.nessy.com/  >> ή όπως το γνωρίζουμε στην χώρα μας << Το Τέρας του Λόκχ Νες >>!!!! Οι έρευνες μας είχαν επεκταθεί εκτός λίμνης προς τα Βόρεια Νησιά της Σκωτίας που βρίσκονται στην θάλασσα!!!! Αυτό το κάναμε ύστερα από αποκρυπτογραφήσεις που είχε κάνει ο Τζων σε γραφές των Ρούνων (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CE%B9 ) αλλά και Κέλτικες (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82 ) γραφές σε βράχους αλλά και περγαμηνές…!!!! Πραγματικά πρόκειτε για έναν πολύ χαρισματικό άνθρωπο όπου όπως πίστευε ότι οι γραφές είχαν έναν Κώδικα, πράγματι και είχαν!!!! Τον έσπασε!!!! Και διασταύρωσε τις δυο αυτές γραφές και έβγαλε τα συμπεράσματα του!!!! Αυτό που ανακαλύψαμε είναι ότι το τέρας του Λόκχ Νες δεν ήταν μόνο ένα και δεν υπήρχε μόνο εδώ στην Σκωτία αλλά ήταν πολλά και τα γνώριζαν οι Ρούνοι με την ονομασία << Γκτάρενκ >> όπου κατά 99% είναι η ονομασία των πλασμάτων αυτών όπου και οι Κέλτες (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82 ) χρησιμοποίησαν την ίδια ονομασία!!!! Δεν θα σας πω αλλα τώρα αν θα έρθετε το καλοκαίρι στην Ελλάδα θα σας φιλοξενήσω και θα σας τα πω όλα με λεπτομέρειες!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Ναι θα έρθω όπως σου είχα πει και τηλεφωνικός, αλλά πες μου θα γράψεις ποτέ για αυτό; Και από ότι μου είπε ο Τζων έχετε και φωτογραφίες αλλά και βίντεο από αυτήν την υπόγεια πόλη όπου δεν γνωρίζει κανείς.

SAMAN LYCAN

Έτσι πιστεύαμε και εμείς ότι δεν την γνώριζε κανείς όπου όμως και κάναμε ένα μοιραίο λάθος και μπλέξαμε με τον νόμο εκεί…. Τις λεπτομέρειες θα τις πούμε από κοντά όπως σας είπα.

ΦΑΡΟΥΚ

Ξέρουν οι αρχές της Βρετανίας για αυτήν την πόλη δηλαδή και δεν το έχουν αναφέρει;

SAMAN LYCAN

Επιμένετε… θα τα πούμε από κοντά όλα. Όχι η κυβέρνηση δεν το γνωρίζει μπλέξαμε από τους << φύλακες >>!!!! Μα δεν θα πω άλλα!!!! Εγώ ήρθα εδώ για να μάθω για τις υπόγειες κοιλότητες νομίζω ότι ήδη είπαμε πολλά για το θέμα της υπόγειας πόλης της Σκωτίας….!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Να με συν χωρείτε, έχετε δίκιο θα κάνω υπομονή μέχρι τον Αύγουστο και θα ακούσω με προσοχή ότι μου πεις….! Πραγματικά θα ήθελα να σε πήγαινα σε μια από τις υπόγειες κοιλότητες για να ερευνήσεις και να φωτογραφήσεις αλλα με τις αναταραχές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια έχουν σφίξει πολύ τα πράγματα και αν μπούμε κάπου παράνομα υπάρχει η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Προσπάθησα να βγάλω μια άδεια έρευνας αλλά η Αιγυπτιακή κυβέρνηση τις δίνει μόνο στα γνωστά αρχαιολογικά ινστιτούτα. Να με συνχωρείς λοιπόν για αυτό το θέμα, μπορώ όμως να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις σου.

SAMAN LYCAN

Πραγματικά πίστευα ότι θα έμπαινα σε μια από αυτές τις υπόγειες κοιλότητες, απογοητεύτηκα αλλά καταλαβαίνω!!!! Να μπορώ να ελπίζω στο μέλλον!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Με την βοήθεια του Αλάχ, και αν φτιάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα ναι σου δίνω τον λόγο μου. Αν βιάζεσαι όμως μπορείς να απευθυνθείς στους Αμερικανούς ο Τζων μου είπε ότι έχεις κάποιους γνωστούς εκεί.

SAMAN LYCAN

Θα προτιμούσα με εσάς να πάω όσο και να αργήσει, τους Αμερικανούς δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου….!!!! Θα ήθελα αν θέλετε να μου δείξετε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που δεν ξέρουν οι << άλλοι >> ότι τις έχετε τραβήξει!!!! Έχετε κάτι τέτοιο!;!

ΦΑΡΟΥΚ

Ναι. Αλλά και σε αυτές έχει πέσει πολύ παραπληροφόρηση δυστυχώς!!!! Ένα λεπτό…… για δείτε αυτές εδώ.

GIZA 25A

 

Αυτός εδώ ο δράκος( ;) λένε ότι βρέθηκε στην Κίνα ενώ βρέθηκε εδώ στο οροπέδιο της Γκίζας κάτω από την Σφίγγα. Στην αρχή ήμουν όλο νευρά με την παραπληροφόρηση που παίζεται σχεδόν με όλα τα ευρήματα όχι από την χώρα μας αλλά από παντού, δεν θέλουν με τίποτα να αφήσουν την αλήθεια φίλε μου Saman να λάμψει..

 GIZA 26A

Αυτή εδώ είναι από το κεφάλι ενός εξωγήινου που έχει σκαλιστεί σε πετρά με την μέθοδο αιγυπτιακής τέχνης, βρέθηκαν σε ένα κρυφό δωμάτιο στο υπόγειο σύστημα της Σφίγγας Από τον αιγυπτιολόγο Πετριέ όπου είχε φαινομενικά βρει αποδείξεις για ύπαρξη εξωγήινης  ζωής στη Γη πριν από το θάνατό του το 1942, αλλά αποφάσισε να το κρύψει στο σπίτι του στην Ιερουσαλήμ….. ένα τεράστιο θέμα όπου θα τα πούμε από κοντά όταν έρθω στην Ελλάδα και ανταλλάξουμε πληροφορίες, δυστυχώς όμως οι αποδείξεις δεν μπορούν ποτέ να είναι διαθέσιμες στο κοινό σήμερα διότι ανήκουν στο Μουσείο Ροκφέλερ όπου και κατέχει τα αντικείμενα.

Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές ότι μερικά από τα λείψανα μπορεί να βρεθεί στο Malet Place ( Μάλετ Πλέης – http://london.streetmapof.co.uk/malet-place/ ) στο τμήμα του Μουσείου της αιγυπτιακής αρχαιολογίας.

Το τμήμα του Μουσείου αφιερωμένο του Πετριέ της αιγυπτιακής αρχαιολογίας εμφανίζει πρόσφατα ένα ευρύ φάσμα της αρχαίας Αιγύπτου και του Σουδάν από διάφορα αντικείμενα, όπως αρχαία φορέματα αλλα και το παλαιότερο λινό της Αιγύπτου 5.000 ετων π.Χ. Δείχνει επίσης αρχαία γλυπτά από το ναό του Μιν στο Κοπτός και το εύρος των προϊόντων που προέρχονται από τον αρχαίο αυτό πολιτισμό. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ορατά ευρήματα εξωγήινων αιγυπτιακής τέχνης που να εκτίθενται στο μουσείο.

Εγώ και κάποιοι άλλοι συνάδελφοι μου πιστεύουμε ότι στο Μουσείο αυτό κρύβουν πολύ ευαίσθητα λείψανα εξωγήινων της εποχής εκείνης…. Ας είναι καλά οι Μιθσόνιανς!

Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη των Intellihub News ( Ιντέλλιχαμπ Νιους – https://www.intellihub.com/ ) , Shepard Ambellas ( Σέπαρντ Αμπέλας https://www.intellihub.com/bio-shepard-ambellas/ ) όπου ξέρω ότι πολύ καλά γνωρίζεις, λέει ότι οι δήθεν εξωγήινη αιγυπτιακή τέχνη σε πέτρες και σε ιερογλυφικά συνδέουν τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό με έναν προηγμένο εξωγήινο πολιτισμό, προ Αιγυπτίων! Ο  Aμπέλας ισχυρίζεται ότι τα εκθέματα αυτά περιλαμβάνουν δύο μουμιοποιημένους εξωγήινους που είναι λιγότερο από 4 μέτρα σε ύψος. Όταν το ψάξαμε ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης μας έδωσε τα εξής που σε λέω αυτήν την στιγμή αλλα μας έστειλε και το βίντεο όπου το δώσαμε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο….μέσο άλλων για να μην εντοπιστούμε. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.

GIZA 27A

 

Μην νομίζεις όμως ότι μόνο εκεί γίνεται η παραπληροφόρηση, δεχθήκαμε μια φωτογραφία από έναν φίλο αιγυπτιολόγο στην Ινδία πολύ γνωστό όπου δείχνει τον  κρατήρα Γκέηλ στον Άρη  όπου και πάρθηκε το 1999, από το Mars Global Surveyor ( δίνω στοιχεία ποιο πάνω για αυτό ) σε μια βραχώδη προεξοχή στον λεγόμενο και τόσο αινιγματικό  κρατήρα Βικτώρια στην φωτογραφία φαίνεται να υπάρχει ένα γλυπτό του Άρη όπου δείχνει ένα είδος εξωγήινου Φαραώ (έκθεμα Α) και ένα συστατικό από διαστημόπλοιο μισό θαμμένο στην άμμο (έκθεμα Β).

SAMAN LYCAN

Το γνωρίζω αυτό το θέμα πολύ καλά έχουμε κάνει και σχετικό άρθρο όχι μεμονωμένο με αλλα βιντεάκια από τον Άρη!!!! Θυμάμαι τότε που πέσανε να μας φάνε και δεχθήκαμε βροχή από χλευασμό ότι πρόκειται για φώτοσοπ και είχαμε δείξει πρώτοι και το επίμαχο βίντεο… ( για να μην το ψάχνετε στα άρθρα μου – https://www.youtube.com/watch?v=MvOWnkJHHBI )!!!! Ακούστε με προσοχή τι λέει ο ίδιος που το βρήκε μέσο του δορυφόρου….. !!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Και τι δεν κάνανε… μιλήσανε για φώτοσοπ όπως είπες, είπαν ότι κάποιοι το έφτιαξαν επίτηδες, κτλ. κτλ. και όμως υπάρχει και είναι εκεί! Είπαμε ας είναι καλά οι Μιθσόνιανς… το θέμα όμως είναι ότι αυτό έρχεται να σφραγίσει την ιστορία από τις πέτρες τύπου Ροζέτα όπου σου εξιστόρησα ποιο πάνω…. Ας συνεχίσουμε όμως…

GIZA 28A

 

Αυτή η τόσο παράξενη και αινιγματική πέτρα βρέθηκε στο τρίτο υπόγειο σύστημα του οροπεδίου της Γκίζας  και απεικονίζει έναν θεό των Ανουνάκι! Φρόντισαν να το εξαφανίσουν και αυτό και σήμερα κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται αν και οι πληροφορίες λένε ότι είναι στην κατοχή του Ροκφέλερ. Δείχνει έναν βασικό θεό των Ανουνάκι όπου βγαίνει ή να μπαίνει  τηλεμεταφερώμενος από κάποιο ΑΤΙΑ. Το ποιο πιθανόν είναι να βγαίνει διότι αχνά δείχνει έναν άγνωστο λεοντόμορφο -άνθρωπο να έχει σηκωμένα τα χέρια του προς αυτόν και να είναι σαν να τον προσμένει. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν δουλέψει στα υπόγεια συστήματα του οροπεδίου της Γκίζας ότι έχουν βρει πολλά τέτοια αντικείμενα! Τα οποία βέβαια είναι πλέον καλά κρυμμένα από τα μάτια του απλού κόσμου. Αν λάβουμε και πάλι τα στοιχεία από τις πέτρες τύπου Ροζέτα, εκεί που λένε ότι οι άνθρωποι ήρθαν σε επαφή με τους εξωγήινους – εσωγήινους από τον Άρη ίσως να είχαν μαζί τους τέτοια τεχνουργήματα ως φυλαχτά διότι τους Ανουνάκι τους είχαν ως θεότητες….

SAMAN LYCAN

Πραγματικά δεν ήξερα για αυτό το εύρημα….. πράγματι συνδέει πάρα πολλά…!!!!

GIZA 29A

 

Αυτή εδώ την φωτογραφία την τράβηξα πριν 6 χρόνια σε ένα σύστημα γαλάριων όπου τελικά ήταν και το μοναδικό σύστημα από τα εκατοντάδες που έφτανε σε ένα δωμάτιο -σάλα όπου είχε αδιέξοδο. Οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι έχουν βρεθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους τάφους εξωγήινων στον κόσμο…. Όταν τις αναρτήσαμε ανώνυμα στο διαδίκτυο όπως όλες αυτές για μια δυο βδομάδες δεν είχε ειπωθεί τίποτα και ο κόσμος απορούσε… μετά άρχισαν την γνωστή παραπληροφόρηση. Έμεινα έκπληκτος όταν είδα έναν εβραίο πιτσιρίκο όπου έλεγε ότι αυτός το είχε φτιάξει μέσο φώτοσοπ για να κάνει πλάκα. Δεν πίστευα τι άκουγα, αν δεν την είχα τραβήξει εγώ με κίνδυνο της ζωής μου και της δουλειάς μου θα έλεγα ναι έχει απόλυτο δίκιο!

GIZA 30A

GIZA 31A

 

 

Στην ίδια αίθουσα υπάρχει και αυτή η ιερογλυφική σκηνή όπου και τράβηξα μια απλή και μια με φίλτρο ειδικό για να φαίνονται οι σκιαγραφήσεις ώστε να μην πιστέψει ο κόσμος ότι είναι ψεύτικο. Το ίδιο έγινε και με αυτήν άρχισαν τα ίδια, αυτήν την φορά όταν κάποιος από την Ιρλανδία όπου και καλά το είχε φτιάξει μέσο του φώτοσοπ! Όταν όμως ανάρτησα την δεύτερη κάτω εκεί τα πράγματα αλλάξαν και πολλοί ήταν αυτοί που τον προπηλάκισαν με πολλά διακοσμητικά επίθετα μέχρι που χαθηκε και δεν ξανά είπε τίποτα αλλα κατέβασε και το βίντεο όπου και καλά έδειχνε πως το είχε φτιάξει. Όμως οι Μιθσόνιανς είχαν κάνει καλά την δουλειά τους διότι πολλοί είναι αυτοί που είχαν δει και καλά πως το είχε φτιάξει και επιμένουν μέχρι και σήμερα ότι είναι προϊόν φώτοσοπ….όπως και με πολλά πάρα πολλά άλλα ευρήματα ακόμα και με εξωγήινους που έχουν βρεθεί κατά καιρούς.

GIZA 32A

 

Εδώ είναι πάλι από το ίδιο δωμάτιο- σάλα…. Για αυτό δεν βρήκαν κάτι να πούνε εκτός ότι δεν έχει να κάνει με εξωγήινους. Πράγματι πρέπει να είναι κάποιος πολύ χαζός για να δει ότι δεν είναι εξωγήινοι, έτσι; Για μένα είναι πολύ ξεκάθαρο…

SAMAN LYCAN

Πράγματι, συγκλονιστικές αποδείξεις!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Για εμάς που γνωρίζουμε και ξέρουμε πλέον μα ο κόσμος ο πολύς δεν θα πιστέψει και αυτό είναι το πρόβλημα, διότι όσο ποιο πολλές φωνές ενωμένες τόσο ποιο καλά αποτελέσματα υπάρχουν για το οτιδήποτε.

SAMAN LYCAN

Εμείς οι ελιές λεμέ << οργή λαού, φωνή θεού >>….!!!!

ΦΑΡΟΥΚ

Πράγματι πολύ καλό παράδειγμα, αυτά τα οποία θα σου πω από δω και πέρα αλλα και θα σου δείξω τουλάχιστον όσο θα είσαι δω δεν θα ήθελα να τα δημοσιεύσεις, αν δεν μπορείς να το κανείς θα πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Ο Τζων μου είπε ότι άμα δεινής τον λόγο σου τον κρατάς…

SAMAN LYCAN

Ότι μου πείτε και μου δείξετε από δω και πέρα σας δίνω τον λόγο μου ότι δεν πρόκειται να πω και να γράψω τίποτα!!!!

Τα υπόλοιπα τα οποία είπαμε δεν μπορώ να τα αναφέρω λόγο ότι είναι ακόμα κρυφά από τον υπόλοιπο κόσμο και αν τα αναφέρω θα καταλάβουν αμέσως ποιος είναι ο Φαρούκ ( ψευδώνυμο ) και για κανέναν λόγο δεν θα ήθελα να του δημιουργήσω κανένα άλλο πρόβλημα!!!! Μετά από 3 μέρες αναχώρησα από την Αίγυπτο κα πήγα στην Φιλανδία για μια έρευνα η οποία πραγματικά πιστεύω ότι άμα την δημοσιοποιήσω θα φέρει τα πάνω κάτω στο θέμα του παρανόρμαλ…..ίσως να το κάνω κάποια στιγμή!!!!

Τον Φαρούκ ( ψευδώνυμο ) θα τον περιμένω να έρθει στην Ελλάδα μας το καλοκαίρι αυτό, σας υπόσχομαι ότι θα έχουμε να πούμε πολλά μα πάρα πολλά και θα μάθετε και εσείς πάρα πολλά αλλα και θα δείτε!!!! Για όσους δεν πιστεύουν ότι συμβαίνουν όλα αυτά και ότι δεν είναι αληθινά και ότι εμείς είμαστε μυθομανείς δεν χρειάζεστε να εξάπτεστε διαβάστε καλύτερα κανά άρλεκιν διότι εδώ λεμέ πράγματα και δείχνουμε όπου είναι μόνο για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν κάποιες αλήθειες!!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FbvYCd6kSp8[/youtube]

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 


30 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ( ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ )!!!!

 1. Καλημερα φιλε μου Σαμαν!καλημερα σε ολα τα αδελφια μας Λυκαωνες!
  Φιλε μου πολυ αποκαλυπτικο αρθρο!εδω κρυβονται πολλα μυστικα,καθε
  αρθρο σου φιλε μου ειναι και ενα αφυπνιστικο σοκ!
  Προσφατα σου εστειλα δυο μυνηματα οποτε βρεις χρονο δες τα.
  Τα συννεφα του πολεμου ολο και πυκνωνουν,ειθε ολοι μας να βρουμε την
  δυναμη της πραγματικης αντιστασης,και να ξαναπαρουμε πισω την ελευθερια μας!

 2. Saman! Θυμηθηκα. Απο lacerta files. Πιθανολογω οτι ισως ειχαν μολυνει το περιβαλλον τους στον Αρη. Κατι αντιστοιχο που γινεται εσκεμμενα και στη γη απο τη βιομηχανικη επανασταση και υστερα. Γιατι καιη δικη μας χλωριδα και πανιδα βρισκετι σε υφεση πλεον. Οχι δε επικινδυνο σταδιο αλλα εχει μολυνθει αρκετα.
  Πολυ πιθανον τα δρακοφιδα να ευθυνονται σε μεγαλο βαθμο, το λεω αυτο γιατι σαν ειδος εχουμε τασεις αυτοκαταστροφης και χωρις να σκεφτομαστε το μελλον αλλα και τις επομενες γενιες.

 3. Απο οταν διαβασα εκεινο το αρθρο με τη μαρτυρια του καλογερου για τους 3 λοφους και το τι εκρυβε ο ενας εξ’αυτων, μου εχει καρφωθει στο μυαλο μου εκτοτε… Το τι θα μπορουσαμε να κανουμε ειναι το θεμα.

  Πολυ απλα σαμαν σε ευχαριστω…

  Υ.Γ. φευγατε <——– εχει διπλη σημασια !!!

 4. saman διαβασα ολο το αρθρο. Εχω μια παρατηρηση οσον αφορα τα γραφομενα και τη μεταφραση της πετρας. Κατι μου θυμιζει που ειχα διαβαζει παλιοτερα αλλα μου ξεφευγει αυτη τη στιγμη. Εκεινο το κομματι που ελεγε οτι ηρθαν πρωτοι στη Γη και μετα αναγκαστηκαν να πανε κατω απο τη γη και στη συνεχεια προσπαθησαν να βοηθησουν τους ανθρωπους να ορθοποδησουν και ηταν οι πρωτοι κατοικοι της Γης κτλ κτλ…. Οπως και καποια ονοματα που ειπε, μου ερχονται ασσυροβαβυλωνιακα σαν προελευση..

  Σαμαν μια συναντηση περιμενω !!!! πριν μα της κανει η κουφαλα ο Ενκι…

  1. kitsoklis!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ!!!! ΟΜΟΣ!!!! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ!!!! ΔΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΗΘΕΤΟ!!!! ΑΠΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΩΣ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!! ΩΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ!!!!

   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!;;!!!!!

   ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ….

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Οποτε βρεις χρονο και το θυμηθεις. Εχεις εσυ το τροπο σου να ερθεις σε επικοινωνια μαζι μου. Ειναι προτιμοτερο να κανεις τις ερευνες σου απο το να “χανεις” το χρονο σου.

      Αλλωστε οπως εχεις πει δε ξερουμε το “ποτε” (οπου και αυτο εχει διπλη σημασια) και αν θα κατηφορισεις !!!

 5. Φιλε Saman ενα ακομα φοβερο αρθρο!!

  Περιμενω εναγωνιως να μας πεις καποια πραγματα για την υπογεια πολη της Σκωτιας κ’ για το τερας η’ τερατα του Λοκχ Νες,
  της Σκωτιας η’ οπου αλλου υπαρχουν γιατι το θεμα της κρυπτοζωολογιας ειναι πολυ ενδιαφερον για εμενα!!

  Να εισαι καλα κ’ να αργησεις να “εξαφανιστεις” οπως “εμφανιστηκες”..!!

  1. huancarlos!!!!!

   ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ Ε!;! ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ….ΙΣΟΣ!!!! ΛΕΩ ΙΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ….!!!! ΙΣΟΣ ΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ Η-ΜΕΗΛ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!! ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΟΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΛΥΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΩ….!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΚΧ ΝΕΣ!!!! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ!!!! ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΑΝ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ!!!!

   ΤΩΡΑ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΟΠΟΣ ΕΜΦΑΝΗΣΤΙΚΑ ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΓΥΗΘΟ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Με τιμας φιλε μου Saman επιλεγοντας με εστω κ’ υποθετικα να μοιραστεις καποια περαιτερω στοιχεια κ’ υλικο μαζι μου,
    απο μια ακομα περιπετεια σου κ’ ερευνα που ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ιδαιτερα ανατρεπτικη κ’ αποκαλυπτικη!!!

    Σε αυτο ευελπιστω κ’ εγω ωστε να μην χασω ποτε επαφη μαζι σου γιατι πιστευω οτι απο ανθρωπους σαν κ’ εσενα,
    παιρνουμε κ’ μαθαινουμε πολλα κ’ δυστυχως ειναι πολυ λιγοι!!!

    Να εισαι καλα φιλε μου!!!

 6. jan mole!!!!

  Ο ΣΑΛΙΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΗΨΕ ΕΝΑΝ ΠΑΠΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΙΣΟΣ ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ!!!!!

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ:

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ( ΔΗΛΑΔΗ ) ΤΟΝ ΠΑΠΥΡΟ ΤΟΥ ΣΑΛΙΜ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΛΑΝΕΤΑ ΑΖΟΥΛ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΠΟΣΤΑΖ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ…… ΚΑΙ ΞΕΚΕΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ!!!!! ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ!!!!

  ΔΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. Ευχαριστω πολυ. Θα ψάξω την εκπομπή. Πολύ ενδιαφέρουσα η συνεντευξη. Οι άρχοντες είναι πίσω από αυτά που συμβαίνουν στο παρόν στην γη, και τα έχουν ξανακάνει στο παρελθον πολλές φορές οπως φαινεται από τα ελάχιστα στοιχεία που έχουν σωθεί.

 7. Δεν κατάλαβα στην αρχη ποιός ειναι ο Σαλήμ. Ο πάπυρος γράφει για μια ιστορια που εγινε το 100 πχ για καποιους που μπήκαν στους υπογειους θαλάμους. Τι δουλεια εχει η φωτογραφικη μηχανη που λεει παρακάτω;

 8. Φίλε Σάμαν, πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Είχα την ευκαιρία να δω από κοντά τις Πυραμίδες, την Σφίγγα και το Μουσείο του ΚαΪρου. Ομολογώ όταν αντίκρισα εκείνο το τεράστιο βουνό από πέτρες απλά για 10 λεπτά κοιτούσα άναυδος. Είπα είναι αδύνατο να φτιάχτηκαν από ανθρώπους σε τόσο λίγο διάστημα. Το τεράστιο βάρος της κάθε πέτρας, η οποία την κόψανε με απόλυτη ακρίβεια και την μετάφεραν για 550 μίλια στην κοιλάδα της Γκίζας για να κτιστούν οι πυραμίδες ήταν αδύνατο να γίνει με τα μέσα που είχαν (όπως μας λένε εκείνη την εποχή) Γιατί αν συμφωνα με τους ιστορικούς η Μεγάλη Πυραμίδα κτίστηκε, περίπου πριν 4700 χρόνια, πως είναι εφικτό οι τότε Αιγύπτιοι που ήταν ένας λαός που ασχολούνταν με την γη και την κτηνοτροφία, ξαφνικά αποφάσισαν ότι θα έχτιζαν τεράστια μνημεία; Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι το ανθρώπινο δυναμικό για να κτιστούν αυτά τα μνημεία, που θα πρέπει να υπερβαίνει λογικά κατα πολύ τον πληθυσμό τις τότε εποχής. Επίσης είναι το κόστος. Αν με τα σημερινά δεδομένα και τεχνολογία, χρειαζόμαστε 20 χρόνια και τεράστια χρηματοδότηση, συντήρηση του εργατικού προσωπικού, που περιλαμβάνει, τροφή, στέγαση, ρούχα, εργαλεία, τότε μιλάμε για τεράστια ποσά χρηματοδότησης, αλλά για πιό σκοπό; Για να είναι ο τάφος κάποιου Φαραώ, που τελικά δεν τάφηκε στην Πυραμίδα; Μπορεί οι Σμιθσόνιας να προσπαθούν να κρύψουν την ιστορία, αλλά υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορούν. Αφήνετε στην λογική του καθένα να ξυπνήσει το υποσεινήδητο του για να δεί την πραγματικότητα. Η πραγματική ιστορία βρίσκετε στην Ελληνική (μυθο)λογία, αγάλματα, γραπτά, όπως την βρίσκουμε στα Αιγυπτιακά, Βαβυλονιακά, Σουμεριακά, γλυπτά,ιερογλυφικά, όπου είναι φανερή μια παρέμβαση κάποιου ανεπτυγμένου πολιτισμού. Είναι στα Ινδικά έπη, του Μαχατ Μπαράτρα, όπου περιγράφετε υπερ τεχνολογία, και την καταστροφή της γης με πυρηνικού πολέμου. Αυτά τα γεγονότα δεν μπορεσαν να τα σβήσουν, για αυτό τα ονόμασαν “μυθοι”. Αλλά δεν γίνετε όλοι οι λαοί να έχουν τους ίδιους μύθους!!!!

  1. Morfeas!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΟΣ ΤΑ ΛΕΣ!!!!

   ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΜΟΣ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!!!! ΠΟΣΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ!!!!

   ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 9. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΟΥΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.!!!!!

  1. teacher!!!!

   ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ TEACHER!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!! ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΥΠΟΨΙΑ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!! ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΝΕ ΑΛΙΟΣ Η ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. ΞΕΡΕΙΣ ΣΑΜΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΠΡΑΓΜΑ. Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΖΙ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΘΗΣ ΠΑΡΑ ΗΜΙΜΑΘΗΣ.

 10. Saman ή εχεις “ξεφυγει’ ή εισαι ‘φευγατος’ (πλακα κανω και σε παω με χιλια να ξερεις) σε δικους μου και σε διαφορους ασχετους πεταω καποια κουφα για εκεινους φυσικα αλλα καταλαβαινω οτι το περνανε στο ντουκου οσα τους λεω.

  Ας προχωρησω στην απορια που μου βγηκε απο τις πρωτες αραδες που διαβασα. Αυτοι οι μισθονιανς ειναι “αλοηγκορ” απο οτι καταλαβαινω ή πουλημενα ανθρωπακια ;;;
  Παντους πανω στη γη υπαρχουν τεχνολογικα εργα ειτε μεγαλα κτιρια-εργαστηρια ειτε εξοπλισμος καποιων παλαιοτερων εποχων. Σε ολες τις περιπτωσεις ομως ειναι κρυφος απο τα ματια ας πουμε των θνητων. Εδω ερχεται η απορια μου τωρα, αυτοι οι μισθονιανς δεν ειναι κατι νεο και ο μεσαιωνας μου φαινεται κατι πολυ προσφατο για αυτους ως οργανωση, αφου σιγουρα απο πισω ειναι οι δρακονιανοι.
  Πως γινεται οι δρακονιανοι να εχουν αφησει ολες αυτες τις τεχνολογιες να υπαρχουν ακομα διασπαρτες ανα την υφηλιο χωρις να τις εχουν καταστρεψει ??? αφου μετα τις καταστροφες ειναι ενα απο τα ειδη οπου εχουν την τεχνολογια και παραμενουν ζωντανοι και ο πολιτισμος τους συνεχιζει να υφισταται χωρις καταστροφες υποδομων κτλ κτλ.

  Ειναι μεγαλη πλεον απορια γιατι δε το κανουν. Αν και πιστευω οτι καποιες τεχνολογικες υποδομες παλαιοτερων ανθρωπινων πολιτισμων δε μπορουσαν να τους καταστρεψουν και απλα τους επιχωματωσαν ή εβαλα καποιους και τα καλυψαν με κτιρια καθε ειδους….

  και επειδη ειχα καιρο να γραψω…μη ξεχνας ” κουφαλα ενκι θα τη βρουμε την ακρη”

  1. kitsoklis!!!!

   ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΙΤΣΟΚΛΙ!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ!!!!

   ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝ ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!!!! ΠΟΛΛΑ!!!! ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ( !!;!! ) ΣΚΕΨΕΙΣ!!!! ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΩΣ!;! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!;! ΟΜΟΣ ΕΧΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΟΠΟΣ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΕΚΕΙ ΑΡΧΗΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΣ Ο ΞΕΡΟΠΟΤΑΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!!!!

   ΟΙ ΜΙΘΣΟΝΙΑΝΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1798 Η ΟΠΟΙΑ ΥΔΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΡΟΤΙΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΖΩΗ!!!! Π.Χ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΕΝΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ….ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΥΠΕΡ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΜΦΑΝΗΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!! ΦΡΟΝΤΗΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ!!!! Ο ΛΟΓΟΣ!!;!!

   Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ( Π.Χ. ) ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! ΤΟΥ ΑΡΣΕΣΕΙ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ!!!! ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΦΗΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΨΑΧΝΑΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣΚΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ Η ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ!!!! ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΥΝΔΗΝΕΥΟΥΝ!!!!

   Π.Χ.

   ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΜΕ ΚΡΟΡΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ!!!! ΑΓΡΙΟΙ!!!! ΦΩΝΙΑΔΕΣ!!!! ΜΕ ΜΙΑΛΟ!!!! ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΙ!!!! ΘΑ ΕΜΠΕΝΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!;!! ΠΟΤΕ!!! ΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ!!!! ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΕΝΑΝ ΚΡΟΡΚΟΔΕΙΛΟ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΕΤΡΩΓΕ!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΝΟΗΜΟΣΙΝΗ ΟΠΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΚΡΟΡΚΟΔΕΙΛΟΙ ΤΙ Θ ΓΕΙΝΟΤΑΝΕ….!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΗΚΟΤΕΡΟ ΟΙ ΚΡΟΡΚΟΔΗΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΥΜΝΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ…..!!!! ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!!

   ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΞΕΧΟΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!! ΟΜΟΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΕΙ!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΩΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ!!!! ΟΠΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΚΡΟΡΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΕΞΩ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΩΩ!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ…ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!!!

   ΚΑΙ ΟΠΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ( ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΠΕΙΘΕΤΟ ) ΕΝΚΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ!!!!! ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΚΑΩ ΣΕ ΓΕΛΙΑ!!!!

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ << Ο ΥΔΡΟΦΟΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ >> ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΣ ΗΡΘΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ……!!!!

   ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΘΣΟΝΙΑΝΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση