ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!ΛΟΝΓΚ ΓΙΟΥ!!!! ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!ΛΟΝΓΚ ΓΙΟΥ!!!! ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τον Ιούνιο του 1992, ένας χωρικός που ονομάζεται Wu Anai ( Γου Ανάι ), αποφάσισε να αντλήσει το νερό σε μία από τις τρύπες των σπηλαίων για να επιβεβαιώσει το τεκμήριο του φυσικού νερού-από την διαβρωμένη σπηλιά.

Ο Γου με άλλους τρεις χωρικούς  με λίγα χρήματα  αγόρασαν μια αντλία νερού. Στις 9 του Ιούνη 1992, άρχισαν το έργο τους. Μετά από τέσσερεις μέρες η στάθμη του νερού είχε πέσει κατά πολύ όπου εμφανίστηκαν κάποιες στήλες. Ωστόσο, αυτές οι στήλες από την επιφάνεια του νερού τους έδωσε κάποια ελπίδα για κάτι το καλό….. Επειδή υπήρχαν κάποια διακριτικά σκαλίσματα σε αυτά τα ίχνη-στήλες, τα οποία έδειχνε ότι ο άνθρωπος πριν χιλιάδες χρόνια είχε αφήσει τα ίχνη του εκεί μέσα. Πολλά ενθαρρυμένοι από αυτά τα γλυπτά, ο Γου και οι σύντροφοί του, αποφάσισαν να συνεχίσουν να αντλούν με τρεις αντλίες νερού ασταμάτητα για 24 ώρες.

Μετά από 17 ημέρες, μια μεγάλη μαύρη σπηλιά εμφανίστηκε μπροστά τους.

Λίγο φοβισμένος και έκπληκτος, εισχώρησε στο κάτω μέρος του σπηλαίου. Μόλις συνήθισαν το σκοτάδι με το λιγοστό φως του ήλιου που τους επέτρεπε να δουν ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μεγάλο και απαλά σχεδιασμένο από ανθρώπους σπήλαιο….

 Αργότερα με μια πρόχειρη εκτίμηση βρέθηκαν άλλα πέντε σπήλαια. Με τον φόρτου εργασίας που έχει γίνει στην κατασκευή αυτών των πέντε σπηλαίων προκαλεί δέος. Οι τέσσερις σπηλιές καλύπτουν κατά μέσο όρο επιφάνεια του δαπέδου των 1.200 τετραγωνικών μέτρων, έτσι ώστε κάθε μια από τις σπηλιές θα έπρεπε να βγάλουν από την ανασκαφή  36.000 κυβικά μέτρα πέτρας. Από συνολικά τις 24 σπηλιές αυτές που έχουν ήδη βρεθεί μέχρι σήμερα στο Village Shiyanbei ( Χωριό Σιγιανμπέι ), η συνολική ανασκαφή θα πρέπει να είναι 900.000 κυβικά μέτρα. Εάν ένας άνθρωπος μπορεί να σκάψει και να σπάσει 0,5 κυβικό μέτρο πέτρα καθημερινά, στη συνέχεια, να οικοδόμηση αυτά τα 24 σπήλαια, θα απαιτήσει 1.000 άνδρες ( ειδικούς εργάτες και μάστορες ) να εργάζονται 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα για περίπου 5 χρόνια. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο μια συντηρητική εκτίμηση, επειδή όσο  βαθύτερα το σπήλαιο πηγαίνει, τόσο πιο πολλές δυσκολίες στην εξόρυξη και μεταφορά θα υπάρχει. Επιπλέον, πιστεύεται ότι κάποιες σπηλιές πρόκειται ακόμα να βρεθούν κοντά στο χωριό Shiyanbei. Ως εκ τούτου, ο πραγματικός φόρτος εργασίας μπορεί πιθανώς να διπλασιαστεί ή ακόμα και τριπλασιαστεί.Προφανώς, αυτό το έργο δεν τελείωσε με κάποιο μεμονωμένο πρόσωπο σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά μάλλον ένα ιστορικό και εθνικό πρόγραμμα με ισχυρή οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση, όπως και άλλα έργα με αυτόν τον ίδιο χαρακτήρα στην Κίνα, όπως η Terra-cotta πολεμιστές και το Μεγάλο Σινικό Τοίχος.

Το Σινικό Τείχος είναι μια υπέργεια κατασκευή, η οποία είχε κατασκευαστεί συνεχώς πάνω από ένα χρονικό διάστημα από 2.000 χρόνια. Στην δυναστεία Qin (221-207BC) μόνο, η κυβέρνηση κινητοποίησε 300.000 στρατιώτες και 500.000 εργάτες. Οι Terra-cotta Πολεμιστές είναι μια μεγάλης κλίμακας υπόγεια καλλιτεχνία, μόνο ο ένας υπόγειος θάλαμος καταλαμβάνει 14.260 τετραγωνικά μέτρα. Ο χρόνος και το εργατικό δυναμικό που συμμετέχει στο σχέδιο μπορεί ακόμη να επιβεβαιωθεί.

Το πρόβλημα είναι ότι τα άλλα δύο έργα ήταν γνωστά με τεράστια φήμη, ενώ το Longyou Grottoes ήταν απολύτως ένα μυστικό χωρίς ιστορικά αρχεία. Γιατί; Τελικά χτίστηκε από τους αρχαίους Κινέζους όπως περιμέναμε; Ποια είναι τα τεχνικά προβλήματα για την κατασκευή τέτοιων σπηλαίων; Είναι ένα έργο ή ένα ανθρωπογενείς  θαύμα στη γη;

Τα Σπήλαια Longyou ανακαλύφθηκαν στα τέλη του 20ου αιώνα.

Τουλάχιστον 24 σπήλαια έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα. Όλα αυτά ήταν σκαλισμένα με το χέρι.

Παρά το γεγονός ότι στη συνολική ανασκαφή συμμετείχαν σχεδόν ένα εκατομμύριο κυβικά μέτρα πέτρας, δεν υπάρχει καμία ιστορική καταγραφή τους ή τα αποδεικτικά στοιχεία του έργου. Η προέλευσή τους είναι ένα πλήρες μυστήριο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία εξήγηση για την ύπαρξή τους. Αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες υπόγειες εκσκαφές των αρχαίων χρόνων.

Θεωρούνται από τους Κινέζους αρχαιολόγους ως το «Ένατο Θαύμα του Αρχαίου Κόσμου»

  Τα Σπήλαια Longyou: (του Grotto)

 «Μυστήριο χιλίων χρόνων».

 

Το καλέμισμα στους τοίχους της σπηλιάς και στις οροφές εκτελέστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να αφήνει να τους καλύπτει σε ένα ενιαίο σχέδιο που μερικοί αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι είναι συμβολικό. Είναι παρόμοιο με κεραμικό έργο που βρέθηκε στο κοντινό μουσείο το οποίο χρονολογείται μεταξύ του 500 και 800 π.Χ..

Λέγεται ότι ανάμεσά τους υπάρχουν επτά σπήλαια των οποίων τη διανομή μοτίβο μοιάζει με τα επτά αστέρια της Μεγάλης Άρκτου.

Στο Σπήλαιο 1, που έχει ανοίξει για τον τουρισμό, πέτρινα γλυπτά εκτελούνται σε μια δεξιοτεχνία της αρχαίας απλότητας, του αλόγου, των ψαριών και πουλιών, μπορεί κάποιος να δει (γη, νερό και αέρα). Η κεφαλή ενός πουλιού έχει μια εμφάνιση παρόμοια με ένα φως στο χώρο Hemudu.

Στα περισσότερα χωριά στη νότια Κίνα, υπάρχουν πολλές λίμνες όπως και στο Shiyanbei, αλλά αυτά είναι κυρίως ορθογώνια, και πολύ βαθιά, αφού είναι γνωστό ως «απύθμενες λίμνες” από τις γενεές των κατοίκων. Αυτές οι λίμνες είναι γεμάτα με ψάρια, τα οποία μπορούν εύκολα να αλιευτούν. Ένα περίεργο γεγονός έτυχε να γίνει, μετά το πρώτο σπήλαιο που αντλήθηκε χάθηκαν όλα τα ψάρια από τις λίμνες!!!!

Αυτή η ανακάλυψη έχει τραβήξει την προσοχή πολλών ειδικών από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Πολωνία, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και προκλητικά ερωτήματα είναι πώς τα σπήλαια ήταν σε θέση να κρατήσουν την ακεραιότητά τους για περισσότερο από 2000 χρόνια!!( ; )!!

Είναι ένα έργο που δεν υπάρχει παρόμοιο, κάποιοι λένε ότι τα σπήλαια συνεχίζουν για πολλά χιλιόμετρα βάθος υπόγεια όπου και καταλήγουν σε μια υπόγεια εγκαταλειμμένη πολιτεία, ( αναφορές από τους χωρικούς που δούλεψαν για κάποιους αρχαιολόγους ) ορισμένοι λένε μάλιστα από τους χωρικούς ότι έφτασαν σε αυτήν την υπόγεια πόλη η οποία θυμίζει ένα σύγχρονο καταφύγιο!!!!

Το πρώτο ερώτημα είναι ότι υπολογίζετε ότι είναι από 2.000 χρόνια π.χ. έως 55.000 χρόνια π.χ. παλιό!!!! Σε αυτό βέβαια οι αρχαιολόγοι έχουν μεγάλη διατριβή και ένταση αναμεταξύ τους το ερώτημα είναι όπως και να έχει πως ανοίχτηκε ένα τέτοιο μεγάλο έργο και πόσα χρόνια πήρε για να φτιαχτεί!!!! Με τι εργαλεία πελεκούσαν τον σκληρό γρανίτη; Γιατί δεν αναφέρετε πουθενά στην αρχαία Κινεζική ιστορία ένα τέτοιο τεράστιο έργο!;! Για ποιο λόγο φτιάχτηκαν ώστε να χωράει περίπου όλο το σύμπλεγμα χωρίς την υπόγεια πόλη 700.000 ανθρώπους αν στεγαστούν εκεί;

Από τα ποιο περίεργα στα σπήλαια αυτά είναι ότι τα πελεκήματα από τα εργαλεία λένε κάποιοι αρχαιολόγοι έχουν την φορά χτυπήματος από μέσα προς τα έξω!!!!! Όλα!!! Δηλαδή σαν όλα να ξεκίνησαν από μέσα προς τα έξω…… καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό αν είναι έτσι….. που γιατί να μην είναι; Δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί θα μου πείτε το παράκανα με το θέμα της Μέσης Γης…… ίσως αλλά γιατί έχουν αφήσει ένα τμήμα στο πρώτο σπήλαιο ανοιχτό για το κοινό και για τα υπόλοιπα άλλα λένε ότι δεν θα ανοιχτούν ποτέ για το κοινό!;! Γιατί λένε ότι η υπόγεια πολιτεία δεν υπάρχει!;! Τι στοιβάζουν από τα σπήλαια στα δυο επτασφράγιστα μουσεία που έχουν ανεγερθεί στην περιοχή τα οποία φυλάσσατε όχι από απλή μονάδα της αστυνομίας αλλά από ειδικές δυνάμεις του Κινεζικού στρατού!;!

Όλα αυτά το κάνουν από μόνο του να είναι ένα μυστηριώδεις πανάρχαιο έργο, μα και τα τελευταία που σας είπα να μην είναι αλήθεια τα οποία είναι τα σπήλαια από μόνα τους είναι ένα τεράστιο μυστήριο γιατί είναι τεχνητά!!!! Θα κλείσω με ένα αρχαίο Κινεζικό απόσπασμα το οποίο έχει να κάνει με την Μέση Γη και μου το μετάφρασαν στην Κινεζική Πόλη του Σικάγου. Ο ιστοριογράφος που το έγραψε ονομάζετε ΞΙΑΝ ΤΣΙΕΝ ΠΙΝ και το γραπτό είναι 1500 ετών παλιό. Ο τίτλος της ιστορίας :  Δαίμονες από τα Βάθη Της Γης!!!!

<< ……. Ο Γουάν Χι όταν κατάφερε και βρήκε την έξοδο από τα βαθειά τούνελ της γης άρχισε να τα ανεβαίνει ολοένα και ποιο γρήγορα!!!! Πίσω του ορδές από λυσσαλέους δαίμονες να τον κυνηγάνε!!!! Φτάνοντας σε μια αδιέξοδο δεν ήξερε πλέον τι να κάνει…. αφουγκράστηκε για λίγο κάνοντας ησυχία, άκουσε πίσω από το αδιέξοδο τον θόρυβο μιας πόλης!!!! Χρησιμοποίησε το ΤΣΙ και με μια δρακόντεια γροθιά έσπασε το γρανιτένιο τοίχος και μπήκε σε μια πόλη που δεν είχε ξαναδεί!!! Αμέσως μπροστά του εμφανίστηκαν άνθρωποι όχι όμως με Κινεζικά χαρακτηριστικά!!! Ήταν ψηλοί και ολόλευκοι στο δέρμα!!! Όταν κατάλαβαν το τι έχει γίνει πήραν μαζί τους τον Ξιαν Τσιεν Πιν και εκκένωσαν γρήγορα την πόλη βγαίνοντας από δαιδαλώδεις σπήλαια στην επιφάνεια της γης!!!! Τότε ένας από τους ιερείς ολόλευκους ψηλούς ανθρώπους όπου κρατούσε ένα ραβδί από διαμάντι στα χέρια του σηκώνοντας το ψηλά είπε τα εξής λόγια!!!! ΙΝΙΡ!!! ΙΝΙΡ!!!! ΖΩΡΓΑΝΤΑ ΑΝΧΘΕΛ ΕΝ ΛΙΛ!!!! Ύστερα κοπάνησε το διαμαντένιο του ραβδί με δύναμη στην γη!!!! Ένας τρομερός σεισμός έγινε την ώρα που οι δαίμονες είχαν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια και όλα τα υπόγεια σπήλαια γέμισαν με μιας απότομα νερό πνίγοντας τους δαίμονες για πάντα!!!! Οι ολόλευκοι ψηλοί άνθρωποι έφυγαν με ιπτάμενα πλοία που ήρθαν να τους πάρουν από τον ουρανό…… προτού φύγουν ο ολόλευκος ψηλός άνθρωπος είπε στον Ξιαν Τσιεν Πιν ότι να μην αναφερθεί πουθενά το μέρος αυτό τι ήταν, του είπε ότι μετά από λίγο καιρό τα νερά από τις λίμνες θα είχαν ψάρια για να τρέφονται οι άνθρωποι. Του είπε όμως ποτέ να μην τραβηχτούν τα νερά και φανούν τα σπήλαια και οι πόλεις διότι αυτό θα ήταν άσχημο συμβάν για την ανθρωπότητα……>>

Είναι μια ιστορία η οποία μετά το εύρημα αυτό μοιάζει να είναι πολύ αληθοφανές δεν συμφωνείτε; Τέλος πάντων αυτό είναι στην κρίση του καθενός το τι θα πιστέψει. Και όπως ξέρετε εγώ έχω πολύ πιστή στο θέμα της Μέσης Γης, αλλά τα ευρήματα που κάθε τόσο έρχονται στην επιφάνεια κατά ένα περίεργο τρόπο σχεδόν όλα δένονται με ιστορίες του παρελθόντος, άλλες αληθινές και άλλες φανταστικές!!!! Συμπτώσεις!;! Ποιος ξέρει….. για μένα πάντως όχι!!!!  Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

” width=”20″ height=”20″>

 
 

Αφήστε μια απάντηση