ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

 

Σε αυτό εδώ το άρθρο θα δείτε πως το παζλ των παράξενων πραγμάτων αλλά και γεγονότων σιγά σιγά μπορεί κάποιος να τα ενώσει και να ανακαλύψει ακόμα ποιο πολλά!!!! Επίσης πρόκειται για κάτι το οποίο πολλοί λύγοι είναι σε θέση να γνωρίζουν!!!!

Ας ξεκινήσουμε όμως να δουμε τι έγραψαν για την << κιβωτό του Γαβριήλ >> από ένα φιλικό ιστολόγιο:

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_6327.html

Περίεργα πράγματα τα οποία ξεκινάνε από πολύ παλιά…τόσο που έχει ξεχαστεί στον χρόνο πλέον και κανείς δεν μπορεί να θυμηθεί εκτός από κάποια αποσπάσματα από κάποια αντίτυπα παλιά στο Κοράνι από ένα αρχαίο ισλαμικό χειρόγραφο:

<< Ως προς το περιεχόμενο αυτού του αρχαίου Ισλαμικού χειρόγραφου, ‘’Οδηγίες του Γαβριήλ προς τον Μωάμεθ’’, η έκθεση σημειώνει εν συντομία και επικεντρώνεται γύρω από μια ομάδα οδηγιών που δόθηκαν στον τον Μωάμεθ από τον άγγελο Γαβριήλ σε μια σπηλιά που ονομάζεται Hira, που βρίσκεται στο βουνό που ονομάζεται Jabal ένα- Nour, κοντά στη Μέκκα, όπου αυτό το ουράνιο ον ανέθεσε στην φροντίδα του Μωάμεθ ένα ‘’κουτί / κιβωτό” με “τεράστια δύναμη” και του απαγορεύτηκε να το χρησιμοποιήσει καθώς αυτό ανήκε στο Θεό και μόνο σε αυτόν και έπρεπε να ταφεί στον ιερό τόπο ‘’όπου οι άγγελοι χρησιμοποιούσαν πριν από την δημιουργία του ανθρώπου’’ μέχρι την μελλοντική του αποκάλυψη κατά την ημέρα της Yawm al-Qīyāmah, ή Qiyâmah, που κυριολεκτικά σημαίνει« Ημέρα της Αναστάσεως ».

Στην αρχή των έρευνών μου και όταν ήμουν νέος είχα ακούσει για την << κιβωτό του Γαβριήλ >> στην Νέα Λάμψακο Χαλκίδος – http://www.evia-guide.gr/town/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CF%88%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82.html  όπου διαμένουν πολλοί Τούρκοι εκεί πέρα εδώ και πάρα πολλά χρόνια!!!! Μου έκανε μεγάλη εντύπωση και το μυαλό μου πήγε στην γνωστή κιβωτό, όμως από τα λεγόμενα τους κατάλαβα ότι επρόκειτο για κάτι πολύ διαφορετικό από την γνωστή κιβωτό του Νώε ( έχω γράψει σχετικό άρθρο για την κιβωτό του Νώε όπου μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ!!!! ), ήταν κάτι που το έψαξα πολύ μα δεν κατάφερα να βρω άμεσα αποδείξεις, ο λόγος ήταν ότι δεν υπήρχαν άμεσες….!!!! Τις βρήκα όμως με τα χρόνια αλλά και πάλι όχι χειροπιαστές ώστε να μπορώ να αποδείξω ότι υπάρχει!!!! Το έκαναν όμως οι Ρώσοι για μένα με το άρθρο ποιο πάνω από το φιλικό ιστολόγιο….

Τι όμως μπορεί να είναι η << κιβωτός του Γαβριήλ >>!;! Ας τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν!!!! Έχετε ακουστά για τις σταυροφορίες των Ναϊτών – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B1%CE%90%CF%84%CE%B5%CF%82_%CE%99%CF%80%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82   όπου έκαναν για την εύρεση του Άγιου δισκοπότηρου ή αλλιώς όπως είναι γνωστό το ιερό Γκραάλ!;! Πολλοί είναι οι άνθρωποι ότι όλα αυτά τότε έγιναν για το δισκοπότηρο όπου το παρουσιάζουν  από χρυσό με πετράδια πολύτιμα κτλ. κτλ.!!! Είναι γνωστό όμως ότι ο Χριστός δεν είχε παπούτσια να φορέσει που μάλιστα να είχε τέτοιο δισκοπότηρο τον καιρό που τον κυνηγούσαν για να τον θανατώσουν!!!!

Λοιπόν οι Ναϊτες δεν έψαχνα το δισκοπότηρο αλλά την << κιβωτό του Γαβριήλ >> όπου δεν κατάφεραν να βρουν και για αυτό υπάρχουν αποδείξεις:

Οι αποδείξεις των ερευνών μου προέρχονται λίγα μέτρα κάτω από ένα δρόμο, κατά μήκος σε ένα σοκάκι σε μια ήσυχη αγγλική αγορά της πόλης, όπου προέρχεται από την εξαιρετική επιβίωση από την εποχή των Σταυροφοριών όπου τους κυνηγούσαν μέχρι θανάτου στο τέλος της εποχής τους – πρόκειται για μια μικρή σπηλιά πλούσια σκαλισμένη από αγίους, ιππότες, και μοναχούς πολεμιστές, σκηνές της σταύρωσης  και λαογραφικά στοιχεία αλλά και παράξενα σύμβολα….!!!! Κρυμμένο κάτω από την Melbourn Street ( Μέλμπουρν Στρήτ – http://brighton.streetmapof.co.uk/melbourne-street/ ) υπάρχει το Σπήλαιο Ρόιστον ένα παράδειγμα του παρελθόντος ….όπου υπάρχουν ενδείξεις πολλές ότι οι Ναϊτες είχαν βρει και οδούς για την Μέση Γη!!!!!Το σπήλαιο ανακαλύφθηκε καθαρά τυχαία το 1742, όταν μια μυλόπετρα βούλιαξε ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του εδάφους!!!! Η απομάκρυνση της μυλόπετρας αποκάλυψε ένα κάθετο άξονα στα πετρώματα, η οποία οδήγησε σε έρευνα σε μια σπηλιά λαξευμένη του στερεού πετρώματος!!!!

MILOPETRA 1

MILOPETRA 2

Η μυλόπετρα που έπεσε μέσα στο σπήλαιο από το βάρος της….!!!!

CAVE 1

CAVE 2

CAVE 3

Φωτογραφίες από τις έρευνες μου…

Είναι ένα από τα πιο πολύτιμα, αλλά λιγότερη γνωστή μεσαιωνική τοποθεσία της Βρετανίας το λεγόμενο  Royston Cave ( Ρόιστον Κέηβ-  https://en.wikipedia.org/wiki/Royston_Cave ), επεκτείνετε γύρω στα 17 μέτρα κάτω από το κέντρο της πόλης Hertfordshire ( Χέρφορντσαηρ  – κρυμμένο κάτω από ένα κατάστημα στοιχημάτων!!!! Αυτό λοιπόν το τόσο παράξενο αινιγματικό σπήλαιο κρύβει πάρα πολλά… έχουν πει λοιπόν ότι έχει θρησκευτικές απεικονίσεις από την σταύρωση, τον Άγιο Χριστόφορο και την Αγία Αικατερίνη της Αιγύπτου επι εποχής Σαλαντίν…. Αυτά είναι που λένε ότι έχουν ανακαλύψει…!!!! Παραμύθια!!!!! Ναι μεν υπάρχουν αυτά αλλά το σπήλαιο αυτό η κοιλότητα να την πω καλύτερα όταν φτιάχτηκε δεν υπήρχε τίποτα εκεί ούτε καν ένα σπίτι!!!! Εδώ λοιπόν κρύβει το μυστικό των Ναϊτών το οποίο έψαχναν να βρουν σαν τρελοί!!!!  Για να δουμε λοιπόν τα στοιχεία…:

NAITES 1

NAITES 2

Αυτές οι δυο φωτογραφίες δείχνουν κάτι πολύ περίεργο ως αναπαράσταση….δείχνουν έναν πολύ παράξενο άνδρα με μια ιδιότροπη Κορώνα όπου δεν υπάρχει πουθενά…χμμμμ μάλλον δεν υπήρχε μέχρι τώρα!!!!! Διαβάστε το άρθρο μου για τα γιγάντια πτώματα που βρέθηκαν πριν λίγα χρόνια στο Ιράν… http://www.invisiblelycans.gr/vrethikan-gigantii-sarkofagi-to-ligotero-12-000-chronon-sto-iran-me-athikta-ta-ptomata-pou-ichan-mesa/  δείτε λίγο τα τιμαλφή και την κορώνα που φοράει ο ένας και δείτε τις ομοιότητες με τις πάνω φωτογραφίες!!!! Καλό ε!!!! εκτός αυτό υπάρχουν χαραγμένα σύμβολα των Σουμέριων όπως αυτά επάνω στο πρόσωπο στην δεύτερη μαυρόασπρη φωτογραφία!!!! Δεν είναι μόνο αυτό το στοιχείο ότι γνώριζαν για τους Ανουνάκι αλλά και για τους Σουμέριους αλλά γνώριζαν και για την τεχνολογία τους!!!! Πάμε παρακάτω….

RISTON CAVE 1

Το Ρόιστον Σπήλαιο διαθέτει το μοναδικό σκάλισμα αλλά και απόδειξη στον κόσμο που απεικονίζουν την εξ αίματος σύνδεση του Ιησού με τους ανθρώπους!!!!! Δείτε όμως την φωτογραφία αυτή καλά δίπλα στον Άγιο Χριστόφορο υπάρχει ένας Γκρίζος!!!!  Και δεν είναι ο μοναδικός σε όλο το σπήλαιο…..!!!!

RISTON CAVE 2

Και σε αυτήν την φωτό επίσης εμφανίζεται ένα Υπό Γκρίζος ( Αλοηγκόρ που δεν έχει πάρει ακόμα την ανθρώπινη υπόσταση ) δίπλα από τους Ναϊτες…οι Γκρίζοι και Υπό Γκρίζοι είναι ποιο κοντοί από τις ανθρώπινες φιγούρες!!!!

RISTON CAVE 3

Εδώ λοιπόν σε αυτήν την περιβόητη και τόσο παράξενη και αινιγματική τοποθεσία είναι τα σμιλευμένα σχέδια….απόκρυψης τις κιβωτού του Αρχάγγελου Γαβριήλ!!!!

GABRIEL 1

Αυτή είναι μια πιθανή σύνδεση της κιβωτού του αρχαγγέλου και των Ναϊτών Ιπποτών!!!! Και η κιβωτός είναι αυτό που μοιάζει σαν καρδιά με ακτίνες!!!!Υπάρχει επίσης το σύμβολο Ναϊτών με τους  δύο ιππότες σε ένα άλογο που απεικονίζεται στο Σπήλαιο, αλλά αν αυτό ήταν σκαλισμένα από ένα Ναϊτη ή δεν θα ήταν πιθανώς ποτέ γνωστό!!!! Αλλά αυτό που είναι ευρέως γνωστό είναι ότι οι Ναΐτες κατασκεύασαν υπόγεια περάσματα και τα χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους!!!!

Οι παλαιότερες εικόνες από το σπήλαιο μπορεί να παρέχει τις καλύτερες ενδείξεις του συμβολισμού, καθώς υπήρξε σημαντική επιδείνωση και επίτηδες καταστροφική ενέργεια στη συνέχεια!!!!

CAVE 4

CAVE 5

CAVE 6

CAVE 8
Το σύμβολο της καρδιάς στο χέρι θεωρείται μέχρι σήμερα από την προτεσταντική εποχή ως καθάριο και το έχουν υιοθετηθεί από την εποχή των πρώτων Τεκτόνων αλλά αυτό σαφώς προηγείται χρονικώς σε ένα καθολικό πλαίσιο. Η σύγκριση που μπορώ να κάνω είναι με το μάτι και το συμβολισμό στο χέρι, εννιά ότι το χέρι σχετίζεται με την αστερισμό του Ωρίωνα, και το μάτι το νεφέλωμα αυτού, αυτό ήταν διαδεδομένο στην Εγγύς Ανατολή και αλλού…!!!

CAVE 9
Ο τροχός ως σύμβολο είναι από τα πιο απόκρυφα σε όλο το υπόγειο σπήλαιο, ο λόγος είναι ότι συνδέεται με τον τροχό του Ιεζεκιήλ, τη στροφή των τεσσάρων που αντιμετωπίζουν με το << θηρίο >>, το λιοντάρι, το βόδι, ο αετός και ο άνθρωπος, που με τη χριστιανοσύνη εκπροσωπούνται οι τέσσερις Ευαγγελιστές των Ευαγγελίων, του Μάρκου, του Ματθαίου, του Λουκά και του Ιωάννη, αντίστοιχα!!!! Τα τέσσερα θηρία του τροχού ήταν ότι αφορά στο θρόνο των Ουρανών, του Θεού, και περιείχε τη Θεία Παρουσία μέσα με τον τρόπο του την Κιβωτό της Διαθήκης και όχι της Κιβωτού του Αρχάγγελου!!!! Αυτό όμως αν ξέρει κάποιος να το δει αλλιώς θα δει ότι σχετίζονται με τις τροχιακές περιοδείες των πλανητών του ηλιακού εσωτερικού συστήματος, αυτές οι τροχιές στρογγυλοποιούνται σε στοιχεία ανταπόκρισης σε μοίρες, ενδεικτικά από τις τέσσερις / οκτώ κατευθύνσεις, να επιτυγχάνονται!!!!

1

Τέτοιο είναι το μυστήριο αυτών των τεσσάρων << θηρίων >>, αλλά και το και πώς αυτό σχετίζεται με την Κιβωτό του Αρχαγγέλου!!!! 

2

Το κλειδί κριτής είναι η μια γωνία 225 μοιρών, με βάση την τροχιακή περιοδικότητα της Αφροδίτης του τροχού!!!! Υπάρχει επίσης αν γνωρίζει κάποιος η γεωμετρία που σχετίζονται με τα δώδεκα χερουβίμ ( !!!;;;!!! ) ως την περιφραγμένη πόλη της Ιερουσαλήμ, και το παράγωγο έξι ως το υπέρτατο δειγμένο αστέρι που το έχουν και στην σημαία τους!!!! Μια άλλη σμίλευση στον τοίχο του σπηλαίου είναι ο Άγιος Λόρενς – https://en.wikipedia.org/wiki/Lawrence_of_Rome  , ο οποίος ήταν ο φύλακας του Αγίου Δισκοπότηρου!!!!!

Σύμφωνα με τις λαϊκές παραδόσεις, ο Άγιος Λαυρέντιος – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%9B%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%82  ήταν σε θέση σε εφαρμογή αυτό το μακρινό και άγνωστο σπήλαιο μακριά στο σημερινό Aragon ( Άραγκον = θυμηθείτε τον ηρώα στην τριλογία στα βιβλία ο άρχοντας των δαχτυλιών, θα μου πείτε τι συσχέτιση είναι αυτή…χμμμμ αν ψάξετε θα πάθετε πλάκα – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1 ) , με ένα γράμμα και μια υποτιθέμενη απογραφή, όπου βρισκόταν κρυμμένο για αιώνες!!!! Όταν Αυγουστίνος συνδέεται με τον Άγιο Λαυρέντιο και το δισκοπότηρο, λένε λοιπόν ότι πρόκειται για << το δισκοπότηρο της μάζας >> =κιβωτός του Αρχαγγέλου !!!!
3

4

Το 21 που βλέπουμε ως νούμερο στο σπήλαιο είναι απλά μια συνέχεια της αριθμητικής σειρά, η ακολουθία Fibonacci, 3,5,8,13,21 – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B8%CE%AF%CE%B1_%CE%A6%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9 για ψάχτε το λίγο και συνδέστε όχι μόνο αυτό το άρθρο αλλά και όλα όσα έχω γράψει για την Μέση Γη….!!!! Η ανησυχία είναι και πάλι εκεί με μια σχέση αναλογίας μεταξύ των τροχιακών περιοδικών της Αφροδίτης και της Γης, ​​κατά τη διάρκεια μιας περιόδου κάθε 8 χρόνια , ήταν η Αφροδίτη που θα περάσει από 13 τροχιές, και με τον τρόπο αυτό αυξήθηκε σε 5 σημεία γύρω από τον ορίζοντα, δίνοντας τα σύμβολα του πενταγράμμου. πενταγωνικό ιδεόγραμμα όπου βασίζεται στις κινήσεις του πλανήτη Αφροδίτη, όπως φαίνεται από τη Γη, αυτό που συμβαίνει είναι βασικά ότι ο πλανήτης αυτός  θα εμφανιστεί σε πέντε ξεχωριστά σημεία στον ουρανό πάνω από μια περίοδο οκτώ ετών, όπως κάθε μία από τις εμφανίσεις σε τέτοιο σημείο που λαμβάνει χώρα πάνω από 584 ημέρες, αυτό πολλαπλασιάζεται με τα πέντε σημεία για να δώσει 5 x 584 = 2.920, το οποίο χωρίζει 2.920 / 8 = 365!!!!  Έτσι, ο κύκλος είναι μια από τις οκτώ της Γης τροχιές / χρόνια, αλλά με την πάροδο των 2.920 ημερών ο πλανήτης Αφροδίτη θα έχει αναλάβει δεκατρείς τροχιές, όπως η τροχιακή περίοδο της που είναι περίπου 224.6 (Γη) ημέρες σε διάρκεια, οπότε 2.920 / 13 = 224,6 ..!!!! Οποία δίνει ως βάση για τη σχέση της Γης-Αφροδίτης το γεγονός ότι ένας κύκλος = 8 τροχιές της Γης και της Αφροδίτης 13 τροχιές…..εξού και το σύμβολο της πεντάλφας ως σύμβολο δύναμης και όχι του σατανά!!!! ),  Κύκλοι = Γη – χρόνια σε τροχιά γύρω από την Αφροδίτη = = (Γη + Αφροδίτη) Επίσης, ένα σκοπός των εσωτερικών αριθμών είναι ως παράγωγο από αυτό, η οποία ήταν συνδεδεμένη με κλιμακωτή εξέλιξη πυραμιδοειδής έλξης, όπου περιλαμβάνει άθροισμα των ακεραίων σκευάσματος, ήταν, αν θέλετε να ξέρετε το άθροισμα αξία οποιουδήποτε αριθμού αν προσθέτετε 1 και πολλαπλασιαστούν κατά το ήμισυ, για παράδειγμα, το άθροισμα των ακέραιοι των 20 ανέρχεται σε 210, ήταν 10 x 21 = 210 Αυτό μπορεί να ορίζεται έτσι!!!!

5

(AC = 80) & (BD = 130) 80 Γη γυρίζει = 130 τροχιές της Αφροδίτης!!!! Άθροισμα = 210(Α + Β + Γ + Δ = 210) Διαφορικές = 50 (CA = 50) & (ΣΠ = 50)!!!!

Tι μπορεί επομένως να θεωρήσουμε πως το άθροισμα των ακέραιων των 20 που αφορά έτσι και τα βασικά μεγέθη του κύκλου Γη / Αφροδίτη, και, επίσης, ως εκ τούτου, με το σχεδιασμό της Μεγάλης Πυραμίδας, καθώς αυτή είναι 210 μαθήματα ψαμμίτη τοιχοποίησης σε ύψος (ABCD), όπου έχει άξονες που οδηγούν προς το 90ο επίπεδο (D) από το << Επιμελητήριο  της Βασίλισσας >> και άξονες που οδηγούν προς το 105ο επίπεδο (Β + Γ) & (Α + D) από του << το Επιμελητήριο του Βασιλιά >> τα αντίστοιχα τμήματα που την 25η πορεία (DC ) και (BA) και από την 50η μαθήματος (CA) & (DB)!!!! Τα ίδια ακριβώς στοιχεία μπορεί επίσης να διαβαστεί από μια αριθμητικό διάταξη των πέντε ένθετων πλατειών, με το άθροισμα των ακέραιων των 4,12,20,28,36 που γύρω τους, όπου με μια έννοια ότι σε περίπτωση που παρουσιαστεί σε τρισδιάστατη μορφή θα μπορούσε φυσικά να παρουσιάσει τον εαυτό της ως ένα απλό μνημείο, όπως η πυραμίδα ως ιδεολογία που βασίστηκε από μεγάλους μαθηματικούς!!!!

6
Είναι μια ανησυχία βασικά με το μοτίβο και τις αρμονίες μέσο αριθμών που αντικατοπτρίζονται στους Ουρανούς όπως η άποψη της Γης-Αφροδίτης με τροχιακές σχέσεις, και πώς αυτά μπορούν να τεθούν ως τέσσερις τετραγώνιους και με αυτόν τον τρόπο να εκπροσωπείται μια ουράνια αόρατη πυραμίδα!!!! 

7

Έτσι, αυτό είναι 21 …. ο μαθητευόμενος από τον τρόπο, στη λατρεία του Απόλλωνα, της Αρτέμιδος ήταν ο Ερμής / Ερμής, έκλεψε μερικά από τα βοοειδή…., όπως ήταν, με έδρα την Ερμητική Παράδοση!!!!

Τώρα για αυτό επέλεξα να κοιτάξουμε, την καρδιά και το χέρι. η οποία ήταν η Εραλδική φορτιστήκη ερμηνεία των Davidsons ( Ντάβιντσονς – https://en.wikipedia.org/wiki/Clan_Davidson ) της Σκωτίας … Ναΐτες….χμμμμ για ψάχτε το λίγο και εσείς….!!!! Ο Σταυρός των Patee ή Formy ( Πάτε η Φόρμι – https://en.wikipedia.org/wiki/Cross_patt%C3%A9e  χρησιμοποιήθηκε επίσης από άλλες οικογένειες με μυστικά συμφέροντα!!!! Μερικές φορές αυτό το μοτίβο σχετίζονται με τους Ναΐτες Ιππότες!!!!

Έτσι λοιπόν η κιβωτός του Αρχαγγέλου είναι δυο πράγματα ή κάποιο είδος αστρόπλοιου ή κάποιο είδος όπως ο Μαύρος Ιππότης ( οποίος θέλει να διαβάσει για αυτό ας πατήσει ΕΔΩ!!!! ) όπου είναι ο τρίτος κατά σειρά των δυο που βρίσκονται σε τροχιά στους πόλους της Γης!!!!

Κάποιοι συνδέουν αυτό το περίεργο και αινιγματικό σπήλαιο με το τόσο παράξενο και μη αποδικοποιημένο χειρόγραφο Βόνιτς – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF_%CE%92%CF%8C%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%84%CF%82 !!!!

 

Από την σελίδα 67 του χειρόγραφου έως και την 68 πιστεύουν κάποιοι ερευνητές ότι μιλάει για την κιβωτό του αρχάγγελου Γαβριήλ:

8 9 10 11

Λένε λοιπόν κάποιοι ερευνητές ότι το συγκεκριμένο βιβλίο λέει για τον πλανήτη όπου υπήρξε η κιβωτός του αρχαγγέλου και δείχνει την χλωρίδα και την πανίδα αλλά και άλλα πολλά….!!!! Αλλά στην σελίδα 67 έως 68 λένε ότι δείχνει την πορεία από τον άγνωστο αυτό πλανήτη έως τον δικό μας αλλά και που ακριβώς τοποθετήθηκε στην γη!!!! Κατα πόσο αυτό αληθεύει μόνο όταν το βιβλίο αποκωδικοποιηθεί  θα μάθουμε την αλήθεια!!!!

Ο Χριστιανισμός του Βατικανού, Fleur De Lis, ( Φλερ Ντε Λις – https://en.wikipedia.org/wiki/Fleur-de-lis  ερπετοειδείς ), Ισλάμ, Ιουδαϊσμός, είναι οι Επικυρίαρχοι και κάνουν την δουλειά τους με εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς μέχρι σήμερα και με έξι μισή δισεκατομμύρια σύντομα με την εξαπόλυση του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου που σχεδιάζουν, σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και βρίσκονται καταγεγραμμένες στις “Ταφόπλακες της Ανθρωπότητας”!!!!

Ας δούμε τι λέει ο Alberto Magno Romero Rivera ( Αλμπέρτο Μάνγκο Ρομέρο Ριβέρα  – https://en.wikipedia.org/wiki/Alberto_Rivera , 1935 – June 20, 1997) ένας πρώην Ιησουίτης και κατόπιν φανατικός Προτεστάντης!!!! Προσέξτε τι λέει χωρίς τους φανατισμούς, τις εμφυτεύσεις, τις προκαταλήψεις και τους δογματισμούς σας που μπλοκάρουν την Διάνοια, αν διαθέτετε φυσικά από αυτήν την Ουσία που διαφοροποιεί τον Άνθρωπο από το ανθρώπινο ζώο!!!! Αλλα αυτά δυστυχώς υπάρχουν μόνο στην κιβωτό του αρχαγγέλου!!!!

Μια ίσως αναφορά που για μένα έτσι είναι για αρχήν η κιβωτός του Αρχαγγέλου :

Ο χορός των Ωκεανίδων στον Προμηθέα Δεσμώτης https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CF%8D%CF%82_%CE%94%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82  στίχοι 128-139), όταν λέει στον Προμηθέα ότι έφτασε σε αυτόν με φτερωτό όχημα!!!! Μην ξεχνάμε ότι ο Προμηθέας οδηγήθηκε, άγνωστο πώς, στην κορυφή του Καυκάσου από τον Ήφαιστο, το Κράτος και την Βία, για να σταυρωθεί στον βράχο….!!!! Οι Ωκεανίδες – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A9%CE%BA%CE%B5%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82 , σύμφωνα με τα λεγόμενά τους (στίχοι 291-293), αφήνουν τον γοργό όχημα και τον αγνό αιθέρα και πατούν το πόδι τους επάνω στην γη. Βέβαια, αφού όπως λέει και ο πατέρας τους Ωκεανός (στίχοι 296-300) διένυσαν μεγάλες αποστάσεις κυβερνώντας το γοργόφτερο άρμα τους, όχι με χαλινάρια, αλλά μόνο με την σκέψη, σαν να είχαν βάλει τον αυτόματο πιλότο!!!! Το εν λόγω άρμα να είναι πιο προηγμένης τεχνολογίας από τα σημερινά αεροπλάνα, μιας και θέλει να διανύσει τον απέραντο αιθέρα (διαστρικό κενό) με τα τέσσερα ποδάρια του να πατήσουν και πάλι την φωλιά του (βάση) για να ξεκουραστεί (στίχοι 407-409) οπότε δεν είναι τίποτα άλλο από την κιβωτό του αρχαγγέλου!!!!

Ας δούμε όμως και την δημοφιλή ιπτάμενη αιγίδα (ασπίδα) της Αθηνάς στις Ευμενίδες (στίχος 404), αιγίδα γνωστή για τις << πτήσεις >> της – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82_(%CE%91%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85) αν ξέρει κάποιος να αποκωδικοποιήσει αυτά τα δυο έργα θα ανακαλύψει πολλά…όπως έκαναν οι Ρώσσοι!!!!
Ιησουίτης ορκισμένος παπάς ονόματι Λουφερίνο αποκάλυψε μυστικά του Βατικανού!!!!

<< Ότι θα σας πω το έμαθα στις μυστικές ενημερώσεις του Βατικανού όταν ήμουν Ιησουίτης ορκισμένος παπάς. Ένας Ιησουίτης καρδινάλιος ο Augustine Bea ( Αυγουστίνο Μπέα – https://it.wikipedia.org/wiki/Augustin_Bea ) μας έδειξε πόσο απελπιστικά οι Ρωμαιοκαθολικοί θέλανε την Ιερουσαλήμ στο τέλος του τρίτου αιώνα. Λόγω της θρησκευτικής της ιστορίας και της στρατηγικής θέσεως της, η Ιερή Πόλη θεωρούταν ένας ανεκτίμητος θησαυρός. Ενα σχέδιο αναπτύχθηκε τότε για να κάνει την Ιερουσαλήμ μια Ρωμαιοκαθολική πόλη. Ο λόγος ήταν η εύρεση του Αγιου Δισκοπότηρου όχι όμως αυτό που ήπιε ο Χριστός αλλά για την άγνωστη στους ανθρώπους κιβωτός του αρχαγγέλου Γαβριήλ >>.

Το όλο ζήτημα ξεκίνησε με την κιβωτό του αρχαγγέλου να γίνεται γνωστό θυμάμαι από αυτό που διάβασα για την Αιθιοπία και την κιβωτό της διαθήκης ότι κρυβόταν εκεί:

Η αναφορά της Daily Mail!!!! H ταλαιπωρημένη οροφή σε ένα μικρό, ορθόδοξο εκκλησάκι στην Αιθιοπία είναι η αφορμή να αποκαλυφθεί στο ευρύτερο κοινό η Κιβωτός της Διαθήκης που, σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, έχει μέσα της τις δύο πέτρινες επιγραφές με τις 10 εντολές που έδωσε ο Θεός στον Μωυσή!!!!

12

Ο μικρός ναός που φέρεται να φιλοξενεί την Κιβωτό της Διαθήκης!!!!

Ο πρώτος ναός που φιλοξένησε την Κιβωτό της Διαθήκης ήταν ο Ναός του Σολομώντα και η ύπαρξή της για τους ιστορικούς, φέρει τον ίδιο μύθο όπως το Άγιο Δισκοπότηρο ή ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!!! Μύθος που αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην πρώτη ταινία με ήρωα τον αρχαιολόγο Ιντιάνα Τζόουνς, το 1981, στους κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού, που σκηνοθέτησε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ!!!! Καθόλου τυχαίο παρακαλώ!!!!

13

Ο Ναός της Παναγίας της Σιών, στην πόλη Ακσούμ, στην Αιθιοπία!!!!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εφημερίδας που στηρίζεται στη μαρτυρία του Βρετανού φωτογράφου Tim Makins, το μικρό εκκλησάκι που φιλοξενεί την Κιβωτό από την δεκαετία του 60 βρίσκεται στην πόλη Ακσούμ και είναι απροσπέλαστο από οποιονδήποτε!!!! Βρίσκεται δίπλα από τον ορθόδοξο ναό της Παναγίας της Σιών ( της Σιών….)!!!! Γύρω του υπάρχει μία ψηλή κατασκευή με μυτερά κάγκελα και ο μόνος που έχει το δικαίωμα να μπει μέσα είναι ο πρωθιερέας του ναού της Παναγίας της Σιών που έχει επιφορτιστεί με την φύλαξη της Κιβωτού μέχρι το τέλος της ζωής του!!!!

Στο τελευταίο του ταξίδι στην περιοχή, ο φωτογράφος ανακάλυψε πως είχαν γίνει κάποιες αλλαγές γύρω από το εκκλησάκι, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε επί της βασιλείας του Αιθίοπα βασιλιά Χάιλε Σελασιέ – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82 !!!! Η ρωγμή στη στέγη του, επιτρέπει στο νερό να μπει και η ανακαίνισή του είναι αναγκαία, καθώς η Κιβωτός κινδυνεύει!!!! Για να γίνει αυτό, το φερόμενο ως πολύτιμο κειμήλιο πρέπει να μεταφερθεί μέχρι το πέρας των εργασιών!!!! Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για την κατασκευή ενός πρόχειρου καταλύματος, δίπλα στον μικρό ναό, εργασίες που θα διαρκέσουν περίπου 3 μήνες, όπως λένε οι εργάτες!!!! Εν τω μεταξύ, στη στέγη του πρώτου ναού έχει τοποθετηθεί μία πρόχειρη αδιάβροχη τέντα!!!!

Ο ηλικιωμένος πρωθιερέας αποκλείεται να κατορθώσει να μεταφέρει το κειμήλιο από τον ένα ναό, στον άλλο, μόνος του, λένε οι συντάκτες της Daily Mail!!!! Η κιβωτός υπολογίζεται πως έχει διαστάσεις  1,31 χ 0,79 χ 0,79 μέτρα!!!! Είναι φτιαγμένη από ξύλο, ντυμένο με φύλλα χρυσού και στο πάνω μέρος της φέρεται να έχει δύο φτερωτούς αγγέλους, όπως την είδαμε και στην ταινία με τον Ιντιάνα Τζόουνς, αλλά έχει αποτυπωθεί και σε αρκετές αγιογραφίες και πίνακες!!!!

14

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η χαμένη Κιβωτός της Διαθήκης (1981)

Καθώς λοιπόν κρίνεται αναγκαία η μεταφορά της, ο Βρετανός φωτογράφος αλλά και πολλοί άλλοι υπολογίζουν ότι θα κατορθώσουν για πρώτη φορά να πάρουν φωτογραφικά στιγμιότυπα από το κειμήλιο που η ορθόδοξη εκκλησία υποστηρίζει πως είναι το αυθεντικό!!!!

Ο ίδιος όμως ο φωτογράφος αναφέρει ότι οι Ρώσοι είχαν δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την ανακαίνιση του ναού και πίστευαν ότι δεν πρόκειται για την κιβωτό της διαθήκης αλλά για την κιβωτό του αρχάγγελου Μιχαήλ…!!!! Μάλιστα ο φιλόσοφος Konstantin Leontiev ( Κωνσταντίν Λεοντίεφ – https://en.wikipedia.org/wiki/Konstantin_Leontiev είχε κάνει λόγο για την κιβωτό του αρχάγγελου στον πόλεμο της Κριμαίας όπου υπηρετούσε ως γιατρός!!!! Τότε οι Ρώσοι τον είχαν περάσει για τρελό αλλά πολλά από αυτά που είχε πει βγήκαν αληθινά!!!! Ο Πούτιν όμως δεν άφησε τον λόγο του Λεοντίεφ να πάει χαμένος και ξεκίνησε όλες τις ανάλογες προετοιμασίες για να τον κατακτήσει… αυτό που λένε κάποιες πληροφορίες από την Ρωσία είναι ότι οι Ρώσοι κατάφεραν και πήραν το μυστικό της κιβωτού όπου δείχνει που ήταν η κανονική κιβωτός του αρχάγγελου Γαβριήλ!!!!

Έτσι λοιπόν όταν ο Πούτιν ενημερώθηκε  πως μεγάλωσαν οι ανησυχίες των απεσταλμένων του Μεγάλου Τζαμιού στην Μέκκα όταν αυτή η μυστηριώδης ‘’συσκευή / όπλο η κιβωτός του Γαβριήλ’’ ανακαλύφθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου (2015), σε σήραγγα που άνοιγε συνεργείο 15 ατόμων και στην προσπάθειά τους να το μετακινήσουν σκοτώθηκαν επί τόπου από μια μαζική “εκπομπή πλάσματος” τόσο ισχυρή που εκτοξεύτηκε από το έδαφος ανατρέποντας έναν κατασκευαστικό γερανό, και σκοτώνοντας τουλάχιστον άλλα 107 άτομα!!!

Ήταν μόλις ένα δεκαπενθήμερο μετά την πρώτη προσπάθεια να μετακινηθεί αυτή η μυστηριώδης ” συσκευή / όπλο” που έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου, μια άλλη προσπάθεια στις 24 Σεπτεμβρίου με την οποία σκοτώθηκαν πάνω από 4.000 λόγω του ότι μια άλλη μαζική “εκπομπή πλάσματος” σκόρπισε τον πανικό σε χιλιάδες που τράπηκαν σε άτακτη φυγή, και για την οποία κατηγορήθηκαν οι Σαουδάραβες Αξιωματούχοι!!!!

15

Ενέργεια πλάσματος πάνω από το μεγάλο Τζαμί στην Μέκκα!!!!

Μετά τον καταστροφικό αριθμό νεκρών που σκοτώθηκαν κατά τη δεύτερη απόπειρα της Σαουδικής Αραβίας να μετακινήσει αυτή την μυστηριώδη “συσκευή / όπλο’’, αναφέρει η έκθεση, οι απεσταλμένοι του Μεγάλου Τζαμιού ήρθαν σε επαφή με τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο!!!! Η επαφή είχε σχέση με ένα από τα παλαιότερα χειρόγραφα του Ισλάμ, που βρίσκεται στην κατοχή της Ορθόδοξης Εκκλησίας και το οποίο είχε σωθεί από την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη όταν οι Ρωμαιοκαθολικοί Σταυροφόροι την λεηλάτησαν το 1204, και έχει τον τίτλο << Οδηγίες του Γαβριήλ προς τον Μωάμεθ >>!!!!

 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, πως η έκθεση αυτή εξηγεί κάτι που είναι σχεδόν άγνωστο στη Δύση, ότι δηλαδή οι Ρωμαιοκαθολικοί Σταυροφόροι, όπως είδαμε ποιο πάνω ( αλλά και οι σημερινοί διάδοχοι τους ) δεν ήταν μόνο εναντίον των λαών της ισλαμικής πίστης, αλλά και κατά των λαών που είχαν Ρωσική Ορθόδοξη πίστη, και γιατί , κατά τη διάρκεια αυτών των σταυροφοριών, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προστάτευε από την καταστροφή όχι μόνο τις δικές της θρησκευτικές βιβλιοθήκες, αλλά και εκείνες που ανήκαν σε μουσουλμάνους!!!!

 Ως προς το περιεχόμενο αυτού του αρχαίου Ισλαμικού χειρόγραφου, ‘’Οδηγίες του Γαβριήλ προς τον Μωάμεθ’’, η έκθεση σημειώνει εν συντομία και επικεντρώνεται γύρω από μια ομάδα οδηγιών που δόθηκαν στον τον Μωάμεθ από τον άγγελο Γαβριήλ σε μια σπηλιά που ονομάζεται Hira ( Χίρα – https://en.wikipedia.org/wiki/Hira ) , που βρίσκεται, κοντά στη Μέκκα, όπου αυτό το ουράνιο ον ανέθεσε στην φροντίδα του Μωάμεθ ένα ‘’κουτί / κιβωτό” με “τεράστια δύναμη” και του απαγορεύτηκε να το χρησιμοποιήσει καθώς αυτό ανήκε στο Θεό και μόνο σε αυτόν και έπρεπε να ταφεί στον ιερό τόπο ‘’όπου οι άγγελοι χρησιμοποιούσαν πριν από την δημιουργία του ανθρώπου’’ μέχρι την μελλοντική του αποκάλυψη κατά την ημέρα της Yawm al-Qīyāma ( Γιαβέμ Αλ Κιγιάμα – https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_eschatology ), που κυριολεκτικά σημαίνει << Ημέρα της Αναστάσεως  >>!!!!

Τελικά τι είναι η κιβωτός του αρχάγγελου Γαβριήλ!;! Ίσως και να μην μάθουμε ποτέ που αυτό είναι και το ποιο σίγουρο!!!! Από ότι όμως φαίνεται είναι κάποιου είδους διαπλανητικού όπλου!!!! Όπου τώρα κατέχουν οι Ρώσσοι στα χέρια τους!!!!

Σε αυτό όμως που πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή είναι  ο Γαβριήλ ή Γαιβριήλ:

Στην ιουδαϊκή θρησκεία, ο Γαβριήλ σημαίνει («Δάσκαλε, του Θεού»( !!;;!! δηλαδή, ένας Δάσκαλος, ο οποίος είναι «του Θεού» ( !!!!;;;;!!!!! ) είναι ένας αρχάγγελος ο οποίος φέρεται να χρησιμεύσει ως αγγελιοφόρος του Θεού!!!! “Άγγελος” μεταφράζεται κυριολεκτικά σε “αγγελιοφόρος” από την Κοινή Ελληνική γραμματική ένας αρχάγγελος είναι ένα “πρωτεύον” ή “αρχηγός” αγγελιοφόρος όλων των άλλων!!!! Εμφανίζεται για πρώτη φορά στο βιβλίο του Δανιήλ στην εβραϊκή Βίβλο!!!! Διετέλεσε, επίσης, όπως αναφέρεται ως το “αριστερό χέρι του Θεού”!!!!

Στο Ισλάμ, πιστεύεται ότι ήταν το μέσο με το οποίο ο Θεός αποκάλυψε το Κοράνι στον Μωάμεθ!!!!

Στη βιβλική παράδοση, μερικές φορές θεωρείται ως ο άγγελος του θανάτου, ο πρίγκιπας της φωτιάς και της βροντής ( !!!;;;;!!! ), αλλά πιο συχνά ως ένας από τους επικεφαλής αγγελιοφόρους του Θεού, και παραδοσιακά λέγεται ότι είναι ο μόνος άγγελος που μπορεί να μιλήσει συριακά και Κάλντε διάλεκτο!!!! Στο Ισλάμ, ο Γαβριήλ είναι ένας από τους επικεφαλής αγγελιοφόρους του Θεού, αλλά και άλλοι που αναφέρονται παραπάνω τίτλοι έχουν δοθεί σ ‘αυτόν!!!!

Στην καθολική παράδοση, είναι γνωστός ως ένας από τους αρχαγγέλους!!!! Στο Ισλάμ, καλείται ως ο επικεφαλής των τεσσάρων ευνοημένων αγγέλων και το πνεύμα της αλήθειας, και σε ορισμένες απόψεις ο Γαβριήλ είναι το ίδιο πρόσωπο με το Άγιο Πνεύμα!!!!!!!!!!

 1. Στων Αγίων, των Τελευταίων Ημερών στην θεολογία, ο Γαβριήλ έζησε μια θνητή ζωή, όπως ο πατριάρχης Νώε!!!! Γαβριήλ και ο Νώε θεωρούνται ως το ίδιο πρόσωπο, αλλά ο !!!! Γαβριήλ μεμονωμένα θεωρείτε ως ο αθάνατος που αναστήθηκε διότι είναι (άγγελος). Ως εκ τούτου, όλα τα παιδιά του Νώε θεωρούνται γήινα παιδιά Γαβριήλ…..( !!!!;;;;!!!! )

 

 1. Ο Γαβριήλ θεωρείται και ως η αψίδα-άγγελος του θανάτου με την ονομασια Αζραηιλ!!!!

Πηγές για τον Γαβριήλ:

 1.  Άλλος άγγελος είναι ο Μιχαήλ, που σημαίνει «τις ως ο Θεός ημών», και ο Ραφαήλ το όνομα τού οποίου σημαίνει «ο Κύριος θεραπεύει». Τέλος γνωστός από την εβραϊκή παράδοση είναι και ο Ουριήλ.
 2. Άλμα πάνω↑ Το Θαύμα του «Άξιον Εστίν», ανακτήθηκε στις 08/01/2015
 3. Άλμα πάνω↑ Archangel Gabriel: Representation of a female or androgynous Gabriel
 4. Άλμα πάνω↑ Otherkin.net : Wiki : Mythology
 5. Άλμα πάνω↑ Gabriel and The Year 2000: Tarot’s Winter Angel
 6. Άλμα πάνω↑ Archangel Gabriel
 7. Άλμα πάνω↑ http://bellaonline.com/articles/art26033.asp
 8. Άλμα πάνω↑ Archangel Gabriel (Saint Gabriel Archangel, Angel Gabriel), Messenger of God
 9. Άλμα πάνω↑ Is the Angel Gabriel male or female? – Yahoo! UK & Ireland Answers
 10. Άλμα πάνω↑ Angel expert William Webber answers questions on the angel Gabriel- Beliefnet.com

Είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο κάποιος να κάνει μια καλή ερευνά για τον Αρχάγγελο Γαβριήλ διότι εμπλέκεται στην χριστιανική την μουσουλμανική αλλά και κάποιοι λένε και στην Ινδουική θρησκεία!!!! Η κάθε χριστιανική οργάνωση αλλά και μουσουλμανική λέει τα δικά της αν όμως κάποιος το ψάξει καλά!!!! Θα βρει κάποια πράγματα που δεν στέκουν!!!! Ειδικά οι μουσουλμάνοι έχουν ολόκληρα εδάφια για τον Γαβριήλ… όπως και να έχει όμως δεν είναι ένας απλός άγγελος μα ούτε και αγγελιοφόρος ποιο πολύ θυμίζει εκδικητή άγγελο για αυτό και είναι πάντα αποτυπωμένος ως πολέμαρχος σε εικόνες και αγάλματα!!!!

gabriel stamp 1

Η σφραγίδα του Γαβριήλ στην σολομωνική!!!!

gabriel stamp 7

Οι εφτά σφραγίδες των αρχαγγέλων στην σολομωνική!!!!

gabriel stamp 2

Αυτή η τόσο αινιγματική σφραγίδα της σολομωνικής είναι επίσης του Γαβριήλ με την ονομασια Αζραέλ!!!!Δείτε εκεί που είναι η ονομασια από κάτω έχει τρεις σταυρούς κάτω από τους σταυρούς έχει ένα περίεργο τεχνούργημα!!!! Αυτό λένε ότι είναι η Κιβωτός του αρχαγγέλου!!!! Ποιο κάτω έχει το σύμβολο του άπειρου όπου μοιάζει με ξαπλωμένο 8!!! Και από κάτω στα Αραμαϊκά είναι τρεις λέξεις!!!! << ΑΖΡΑΕΛ ΟΧΗΜΑ >>( !!!!;;;;!!!! )

Όλα αυτά είναι πολύ περίεργα για έναν τόσο ισχυρό αρχάγγελο και οι Ναϊτες τα γνώριζαν πολύ καλά από τα χειρόγραφα της αρχαίας Ουρ, πρωτεύουσα της Βαβυλώνας!!!! Αυτό που κάνει εντύπωση όμως είναι ότι βρίσκεται στις δυο πρωταρχικές θρησκείες σαν καλός αλλά και σαν κακός!!!! Η γνώση αυτών πέρασε μετά σε όλες τις μυστικές εταιρίες μέχρι και σήμερα και οι Δρακόντειοι μπορώ να πω ότι παίξανε πολύ καλά το παιχνίδι τους!!!! Οι ναζί εδώ θέλω να πω ότι ψάχνοντας για τους Βρίηλ ή τους Βρίηλ-Για έφτασαν μέχρι την Ανταρκτική όπου και παρέμειναν όπως εξηγώ στα άρθρα μου << όλη η αλήθεια για τους Βρίηλ >> οποίος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!! Λέγεται λοιπόν ότι οι ναζί βρήκαν κάποιες πυραμίδες εκεί όπου είχαν πληροφορίες από την μυστική οργάνωση << Μαύροι Ιππότες  >> όπου είχαν και σαν σύμβολο τον μαύρο ήλιο – https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Sun_(occult_symbol) αυτοί ήξεραν για την κιβωτό του αρχαγγέλου όπου έλεγαν ότι ανήκει στην φυλή των Βρίηλ και ήταν ο μέγιστος από όλους και ότι θα βοηθούσε την Γερμανία!!!! Βέβαια η όλη κατάσταση θυμίζει πολύ το βιβλίο του Λάβκραφτ << ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ >> ένα βιβλίο με πάρα πολλές αλήθειες και καταπληκτική προφητολογία…. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=227541 !!!!

mad maountain 1

the maountains of madness

Σύντομα αναμένεται και σε ταινία!!!!

 

Ένα καρτούν που λέει κάτι λίγα ψάχτε το!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xvpBDopIMxw[/youtube]

Όπως είδαμε εμπλέκονται πολλά με το θέμα της κιβωτού του αρχάγγελου Γαβριήλ, το θέμα είναι από πού να το πιάσει κάποιος και που να το τελειώσει!!!! Για αυτό και δεν έχουν γραφτεί σχεδόν τίποτα διότι πρόκειται για μια περίπτωση πολύ δύσκολη με πολλές επικίνδυνες πτυχές!!!! Εγώ τα πρώτα βήματα τα έριξα!!! Ας ελπίζω ότι κάποιοι άλλοι ερευνητές να το συνεχίσουν!!!! Θα τους συνιστούσα απεριόριστη προσοχή μέχρι εκεί που δεν παίρνει!!!! Φτιάξτε το παζλ με αυτά τα λίγα που σας έδωσα και συνεχίστε….!!!!

Και ένα στοιχείο για να συνεχίσετε με προσοχή….!!! ……εκεί σε αυτήν την χώρα όπου έντυσαν με χρυσό και μολύβι τα εξώτερα των τρούλων είναι το κλειδί για την κιβωτό αυτή….κοιτάξτε στα εσώτερα του ποιο μεγάλου από όλους και θα δείτε το χέρι του Γαβριήλ να κρατά κάτι σαν μπάλα που την δίνει στο θεό….ψάξτε εκεί με προσοχή και θα βρείτε πολλά!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση