ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΣΛΑΪΝΤΕΡΣ- ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΥ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!;!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΣΛΑΪΝΤΕΡΣ- ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΥ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!;!

 

Πρόκειτε για κάτι σχεδόν νέο στους κύκλους του παραφυσικού όπου έχει κάνει πολλούς επιστήμονες να έχουν απίστευτες παραθέσεις για το τι συμβαίνει στους αυτό αποκαλούμενους SLIDERS – ΣΛΑΪΝΤΕΡΣ!!!! Πρόκειτε για ανθρώπους όπου έχουν απίστευτές ποσότητες ηλεκτρισμού στο σώμα τους και καθώς διέρχονται σε δρόμους με κολώνες φωτισμού όποτε βρεθούν από κάτω σβήνουν και όταν τις περάσουν ξανά ανάβουν!!!! Επίσης μερικοί από τους Σλάϊντερς μπορούν να καταστρέψουν διάφορα ηλεκτρικά αντικείμενα με το να τα ακουμπήσουν μόνο, όπως μίξερ, υπολογιστές, σεσουάρ ακόμη και ηλεκτρικά εργαλεία και άλλα πολλά!!!! Μα για να δούμε όμως πρόκειτε για αληθινά γεγονότα ή είναι φαντασία όπως κάποιοι επιστήμονες πιστεύουν και ότι τους συμβαίνει λένε ότι ήταν απλώς συμπτώσεις!!!!

SLI (  Street Light Interference  – παρεμβολές φωτών από κολώνες στους δρόμους ) είναι ένας όρος που επινοήθηκε από την παραφυσικό συγγραφέα Hilary Evans ( Χίλαρι Έβανς ) για να υποδηλώσει την ικανότητα των κάποιων ατόμων να μπορούν να επέμβουν άθελα τους μεσώ ηλεκτρισμού του σώματος τους  στο να κλείνουν και να ανοίγουν  τα φώτα του δρόμου ή και φώτα ασφαλείας  κτηρίων κατά τη διέλευση τους!!!! Οι πιστοί στο SLI ισχυρίζονται ότι το βιώνουν σε τακτική βάση με ειδικές λάμπες και πιο συχνά από ό, τι τύχη θα μπορούσε να εξηγήσει, ωστόσο το SLI δεν έχει ποτέ αποδειχθεί  σε κάποιο επιστημονικό πείραμα εκτός από το κορίτσι που ονομάζετε Ντέμπι όπου έγινε ένα μικρό πείραμα μη έγκυρο όπου έδειξε τεράστιες ποσότητες ηλεκτρισμού στο σώμα της να την διατρέχει!!!! Η Ντέμπι ανάλογα τα συναισθήματα της είχε λιγότερο ή περισσότερο ηλεκτρισμό όπου μετρήθηκε με ειδικά βολτόμετρα και στο πείραμα αυτό ήταν μπροστά και το Νάσιοναλ Τζεογκράφικ όπου και το κατέγραψε !!!!

Σύμφωνα με την συγγραφέα Hilary Evans , SLI είναι ένα φαινόμενο όπου  “βασίζεται  από πολλούς ανθρώπους ότι χωρίς τη θέλησή τους, και συνήθως αυθόρμητα, αναίτια οι λάμπες του δρόμου σβήνουν.”!!!! Η Evans στο βιβλίο της Το SLI Effect ( Του Σ.Λ.Α.Η. Εφέκτ ) προτείνει ότι το φαινόμενο “δεν είναι συνεπής με την τρέχουσα γνώση μας για το πώς οι άνθρωποι αλληλοεπιδρούν με τον φυσικό κόσμο.” Η Evans επινόησε τον όρο “ρυθμιστικό” για να αναφερθεί σε κάποιον που υποτίθεται ότι προκαλεί αυτό το αποτέλεσμα, και αναφέρει ρυθμιστικά ως απαιτήσεις του να είναι σε θέση να μπορούν να << σβήσουν μια σειρά από λαμπτήρες ατμών νατρίου στη σειρά!!!! >>.

Μερικοί υποστηρικτές πιστεύουν ότι φταίει ο στατικός ηλεκτρισμός ή << κάποιου είδους ενέργεια >> που εκπέμπεται από το ανθρώπινο σώμα και που είναι υπεύθυνο για το SLI. Άλλοι ισχυρίζονται ότι το υποτιθέμενο φαινόμενο προκαλείται από άτομα που έχουν ψυχικές ή ψυχοκινητική ικανότητες!!!!

Ο Συγγραφέας Mάσιμμος Πολύδωρος έγραψε το  sceptical Inquirer εξετάζοντας τους  ισχυρισμούς του SLI είπε πως είναι παραδείγματα όπως συσχετισμός που δεν υπονοεί την αιτιώδη συνάφεια , ή πόλωση επιβεβαίωσης, ο Πολύδωρος σημειώνει ότι ως παραφυσικό φαινόμενο είναι το λιγότερο πιθανό να είναι ενδεχόμενο…..!!!!

Το θέμα όμως είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν όπως και να έχει, και όπως λένε οι ίδιοι νιώθουν πολύ καλά όταν συμβαίνει αυτό το φαινόμενο!!!! Το ζήτημα είναι όμως πως γίνεται!;! Τώρα τελευταία οι επιστήμονες φαίνεται να πήραν στα σοβαρά αυτό το ζήτημα και θα διοργανώσουν τα κατάλληλα πειράματα για να δουν από τι προέρχεται τόσος ηλεκτρισμός στο σώμα ενός ανθρώπου!!!! Βέβαια ας είναι καλά το << sc discovery channel >>  όπου κατέγραψε το πείραμα που σας είπα ποιο πάνω…..

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6GP737DiY7U[/youtube]

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rf0PwpSvK_o[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kDT_5i88yMo[/youtube]

 

Μήπως είναι κάποιο είδος μετάλλαξης!;! Αναρωτιούνται πολλοί ερευνητές από τότε που πρώτο ξεκίνησε να ακούγεται αυτό το φαινόμενο!!!! Μην ξεχνάμε τους φανταστικούς σούπερ ήρωες των κόμικς όπου είναι αρκετοί…. Αλλά και τις αρχαίες θεότητες με πρώτο και καλύτερο τον Ήφαιστο στο να δαμάζει τους κεραυνούς, το Δια, και άλλους πολλούς ανά τον κόσμο!!!! Αλλά!!!! Και πόσες φορές δεν έχουν καταγραφεί τέτοια φαινόμενα από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο όπου είχαν τέτοιες ικανότητες….. τι μπορεί όμως να είναι!;! Κάποιοι λένε ότι είναι εξωγήινοι κάποιοι άλλοι ότι είναι μεταλλαγμένοι άνθρωποι από κυβερνητικά πειράματα και κάποιοι άλλοι ότι χωρίς να το θέλουν κάποιο μέρος του εγκεφάλου τους δουλεύει παραπάνω από ότι ένας μέσος άνθρωπος!!!!

Είναι γνωστό ότι ένας μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί το 6% του εγκεφάλου του φανταστείτε κάποιον να χρησιμοποιήσει το 100% της δύναμης του εγκεφάλου του, θα είναι θεός στα μάτια μας!!!! Αυτό πιστεύουν οι ειδικοί!!!! Έτσι λοιπόν γιατί να μην είναι μια μικρή δύναμη από τον νου τους που ενεργοποιήθηκε άθελα τους!;! Αυτό βέβαια είναι δικιά μου ερώτηση αλλά πιστεύω ότι έτσι πρέπει να είναι παρότι ότι θα ήθελα να ήταν εξωγήινοι, ή μεταλλαγμένοι ή σούπερ ήρωες  κτλ. κτλ.!!!!

Στην αρχή οι ερευνητές πίστευαν ότι μόνο με ένα είδος τύπου λάμπας μπορούσαν να το κάνουν και το αποδίδαν στις συμπτώσεις!!!! Μα μετέπειτα και καθώς αυξανόταν ο αριθμός των Σλάϊντερς δεν έσβηναν μόνο αυτού του είδους οι λάμπες μα και άλλες διαφορετικού τύπου. Μα μην ξεχνάμε τις ηλεκτρικές συσκευές όπου και καταστρέφουν κάθε φορά που τις ακουμπάνε!!!!

Οι εξετάσεις και τα πειράματα τα επιστημονικά θα δείξουν με το τι έχουν να κάνουν, με το αν είναι αληθινοί οι Σλάϊντερς που όλα δείχνουν να είναι!!!! Αν και μικρό το άρθρο δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε σε αυτό ότι εξέλιξη υπάρχει θα την ανακοινώσουμε!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση