ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΟΡΑΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ ΒΟΥΝΟΥ!!!! ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΟΡΑΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ ΒΟΥΝΟΥ!!!! ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

θα ήθελα πραγματικά να δω τα μούτρα αυτών των αλαζονικών ανθρώπων που λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα από τα παραφυσικά τα οποία λέτε και για να πειστούμε θέλουμε αποδείξεις. Λέω θέλω να δω τα μούτρα τους γιατί το παρακάτω βίντεο όχι μόνο πιστοποιεί την ύπαρξη του πάρα φυσικού αλλά την πιστοποιεί κιόλας!!!! Η όλη υπόθεση αύτη έχει ταρακουνήσει πολλούς ερευνητές αλλά και επιστήμονες που έχουν να κάνουν με το παραφυσικό μην ξέροντας να πουν το τι είναι αλλά και για το τι πρόκειται.

Μια ομάδα αλεξιπτωτιστών ελευθέρας πτώσης από βουνό έκαναν το αγαπημένο τους χόμπι ώσπου παραλίγο ενας από αυτούς να χαθεί στο κενό και να χάσει την ζωή του. Αν και στο βίντεο αν κάποιος το δει γρήγορα νομίζει ότι πρόκειται για ατύχημα. Δεν είναι όμως ατύχημα!!!! Το βίντεο δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει έχει υποστεί ανάλυση καρέ καρέ για να πειστεί και ο ποιο άπιστος το τι συνέβει, τα παιδιά το ανέλυσαν και με ειδικά φίλτρα ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα αόρατο σχεδόν ον η οντότητα προσπάθησε να δολοφονήσει τον φίλο τους!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kt-5v7cJrTM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-x5HyMykZt8[/youtube]

Τα παιδιά αυτά μας έστειλαν όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε άλλες ερευνητικές ομάδες για να το δούμε και να τους πούμε με το τι είχαν να κάνουν αν γνωρίζουμε. Ήδη το έχουν αναρτήσει στο YouTube, στο δεύτερο βίντεο είναι η όλη σκηνή όπως τραβήχτηκε.

Τι θα μπορούσε να είναι αυτή η οντότητα η οποία να πάρει την ζωή του αλεξιπτωτιστή!;! Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει και να πει με σιγουριά, αλλά όπως είπαμε και στα παιδιά αυτά στην Ελλάδα σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε ότι ήταν το << αερικό >> ή << τριβόλι >> ή κάποιο είδος << σμερδάκι >> του βουνού!!!! Όπως και να έχει είναι κάτι το οποιο είναι πολύ κακό και δεν του αρέσουν οι άνθρωποι και πάντα θέλουν να τους κάνουν κακό!!!! Από πολύ παλιά οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν ότι υπάρχει κάτι το οποιο δεν είναι ορατό με τα μάτια αλλά υπάρχει και θέλει το κακό των ανθρώπων παίρνοντας τους την ζωή με τρόπο που να μοιάζει με ατύχημα…… λόγο έρευνας του περιεχομένου δεν θα πω άλλα αυτήν την στιγμή. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση