SAMAN LYCAN ΠΑΡΑΞΕΝΟ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

SAMAN LYCAN

ΠΑΡΑΞΕΝΟ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ

 Παράξενα = παρά+ ξένα!!!! Δηλαδή; Παρά λίγο ξένο; Η παρά κάτι ξένο; Το άγνωστο; Άγνωστο = αυτό που δεν γνωρίζουμε. Μα…. Το παράξενο….. είναι μια λέξη που προκαλεί μυστικοπάθεια, ενδιαφέρον όπου παροτρύνει την περιέργεια για το παράξενο!!!! Ακόμα και αυτοί που δεν πιστεύουν στο παράξενο όταν έρθουν αντιμέτωποι με ένα παράξενο γεγονός, σκέπτονται για λίγο και λένε:

<< Πω πω!!!! Αυτό είναι πολύ παράξενο ή τι παράξενα πράγματα είναι αυτά!!!! >>

Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι έτσι δηλώνουν ότι ταυτοποιούν την ύπαρξη του παράξενου σαν να δέχονται όλα αυτά τα οποία δεν πιστεύουν. Πόσα παράξενα πράγματα υπάρχουν στον κόσμο μας; Ας κάνω μια προσπάθεια να αναφέρω μερικά:

ΑΤΙΑ, Φαντάσματα, Λυκάωνες, Βρικόλακες, Χρονίρ, Καλικάντζαροι, εξωγήινοι, εσωγήινοι, αλλόκοτα ζώα, ζώα τα οποία και έχουν εξαφανιστεί εκατομμύρια χρόνια και όμως ή βρίσκουμε κουφάρια τους ή τα έχουμε δει φευγαλέα σε κάποιο σημείο του πλανήτη μας ή σε κάποιο βίντεο όπου και καταγράφηκαν, συνομωσίες, παράξενα βιβλία τα οποία κανείς δεν ξέρει τι γράφουν διότι είναι γραμμένα σε άγνωστη γραφή σε εμάς, παράξενα αγάλματα, παράξενοι θόρυβοι από το πουθενά, παράξενα ψάρια ή θαλάσσιες όπως και λιμναίες μορφής ζωής, παράξενα αρχαία κτίσματα, παράξενα ποιήματα, παράξενες ιστορίες, παράξενοι άνθρωποι, παράξενα… ..παράξενα ….παράξενα.

Κάτι το οποίο το βλέπουμε για πρώτη φορά μας φαίνεται παράξενο, μετά όμως το συνηθίζουμε όταν βέβαια το καταλάβουμε. Δηλαδή; Όλοι ξέρουμε πως γεννιόμαστε εμείς οι άνθρωποι αλλά πολλοί λίγοι από εμάς έχουν δει πραγματικά το πώς έρχεται μια ζωή στον κόσμο. Έτσι όταν θα βρεθούμε μπροστά σε μια γέννα και δούμε το πόσο υποφέρει μια γυναίκα σωματικά αλλά και ψυχικά να φέρει στον κόσμο μια ζωή τότε θα μας φανεί πολύ παράξενο διότι δεν το έχουμε ξανά δει. Μπορεί κάποιοι από εμάς να λιγοψυχήσουν, άλλοι να λιποθυμήσουνε, άλλοι να αηδιάσουν, άλλοι να το θαυμάσουν κτλ, κτλ.

Όταν όμως βρεθούμε μόνοι και σκεφτούμε τότε θα το κατανοήσουμε και θα πάψει να είναι παράξενο αυτό που είδαμε….. Αυτό γιατί ο εγκέφαλος μας θα το έχει δεχτεί ότι έτσι είναι θα το έχει αναλύσει και καταλάβει, όποτε θα σταματήσει να είναι παράξενο και θα είναι φυσιολογικό…..

Αν όμως δει έναν άνθρωπο να μεταμορφώνεται μπροστά του σε έναν τεράστιο Λυκάωνα δεν θα μπορέσει ο εγκέφαλος μας να το κατανοήσει και τότε το παράξενο αυτό γεγονός θα γεμίσει το άτομο αυτό με τα εξής:

<< Παραξενιά, φόβο, τρόμο, αμφιβολία, δυσπιστία, ερωτηματικά,  θα ψάχνει να βρει λύσεις για το τι ήταν…. Και όταν δεν θα μπορεί να το κατανοήσει διότι δεν θα μπορεί, τότε θα παραμένει παράξενο!!!! >>

Τι και αν λένε χίλιοι ερευνητές ότι έτσι είναι ή αυτό είναι ή το άλλο είναι για αυτούς θα είναι πάντα παράξενο ώσπου να το κατανοήσει ο εγκέφαλος μας.

Αυτός, που είδε όμως τον Λυκάωνα να μεταμορφώνεται αν συνεχίσει να κάθεται μπροστά του και ο Λυκάωνας ξανά μεταμορφωθεί σε άνθρωπο και αρχίσουν μια συζήτηση για το όλο θέμα τότε σιγά σιγά ο άνθρωπος θα αρχίσει να δέχεται την παραξενιά αυτήν. Θα περάσει ο καιρός και θα βλέπει τον Λυκάωνα να μεταμορφώνεται συχνά μπροστά του μια σε άνθρωπο μια σε Λυκάωνα, τότε η παραξενιά του ζητήματος θα έχει σχεδόν κατανοηθεί ως προς την ύπαρξη αυτού του πλάσματος. Μα θα υπάρχει κάτι άλλο που θα είναι μετά παράξενο για τον άνθρωπο!!!! Το πώς μεταμορφώνεται από άνθρωπο σε Λυκάωνα ή από Λυκάωνα σε άνθρωπο. Αυτό επειδή δεν θα μπορεί να εξηγήσει ή ίσως ο Λυκάωνας να μην θέλει να το εξηγήσει τότε θα παραμείνει για πάντα παράξενο στον άνθρωπο κάθε φορά που θα το βλέπει να γίνεται ή κάθε φορά που θα το σκέπτεται.

Μην ξεγελιέστε το ίδιο θα αναρωτιέται και ένας νέος Λυκάωνας για τον άνθρωπο. Θα του φαίνεται πολύ παράξενο γιατί ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι μεταμορφωτικός και να μπορεί να θέλει να αλλάζει μορφή όποτε το θελήσει…..

Έτσι η λέξη παράξενο σημαίνει με λίγα λόγια ότι είναι κάτι πέρα από το γνωστό, κάτι από το είδη υπάρχον περιορισμένο πεδίο όπου υπάρχουμε στην καθημερινότητα τα μας, διαπιστώνουμε λοιπόν ότι υπάρχει και κάτι άλλο. Αυτό το άλλο είναι κάτι το ξένο!!!!

Όταν αυτό το ξένο λοιπόν προσπαθήσουμε να το ενσωματώσουμε στο δικό μας γνωστό πεδίο, σαν έννοια για να γίνει ύπαρξη ώστε να γίνει και να χρησιμεύσει ως σημείο αναφοράς αυτών των εξώτερων πεδίων, τότε ανακαλύπτουμε ότι πρόκειται για ένα ξένο σώμα!!!!

Έτσι η λέξη η όποια και ταιριάζει είναι η λέξη ΠΑΡΑΞΕΝΟ.

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν καθημερινά, αυτό γιατί το πεδίο μας δεν επεκτείνεται, όπως είναι η φύση του, προς τα εξωτέρα πεδία, έτσι αφού δεν επεκτείνεται για να αυξηθεί το επίπεδο παρατήρησης αλλά και το επίπεδο αντίληψης του, τα εξώτερα πεδία έρχονται για να το συναντήσουν….. έρχονται για να δημιουργήσουν έναν συνδετικό κρίκο για να συνεχιστεί η εξέλιξη, η προέκταση… ….άσχετα αν τα αποτελέσματα είναι θετικά ή αρνητικά στα ματιά μας!!!!

Γιατί η λέξη << παράξενο >> έχει τόση σημασία και όχι οι λέξεις:

<< Άγνωστο, Μεταφυσικό, Περίεργο, Εξωπραγματικό, Μυστήριο, Μυστικιστικό, Απόκρυφο κτλ κτλ >>

Όλες αυτές οι λέξεις έχουν την ερμηνεία τους με μια εξήγηση δίνοντας να καταλάβουμε τι εννοούμε. Μα!!!! Όταν θελήσουμε να δώσουμε κάτι το παραπάνω χρησιμοποιούμε την λέξη << παράξενο >> δηλαδή:

Μια παράξενη άγνωστη οντότητα….

Ένα παράξενο μεταφυσικό γεγονός….

Ήταν ένας παράξενος και περίεργος πύργος….

Ένα παράξενο και εξωπραγματικό φαινόμενο….

Ένα παράξενο μυστήριο φαίνεται να υπάρχει σε αυτήν την δολοφονία….

Μια παράξενη  και μυστικιστική επίκληση έκανε…….

Ένα παράξενο και απόκρυφο ιερογλυφικό…

Είναι απαραίτητο το << παράξενο >> ακόμη και στις προτάσεις όπως βλέπετε μα στην ζωή μας είναι συνέχεια. Πρόκειται για μια αδιανόητη αλυσιδωτή αντίδραση, η οποία ξεκινά με τον τρόπο που μεταφράζουμε τις έννοιες όπου βρίσκονται στο περιορισμένο πεδίο της λογικής μας, όπου έτσι αυτές διαμορφώνουν και πλάθουν τους συνειρμούς μέσα στις σκέψεις του μυαλού μας, στο να κατανοήσουμε την ύπαρξη της << εμβέλειας >> μας του κόσμου και του εαυτού μας, αλλά και όχι μόνο αυτό… Η κατανόηση αυτή με την σειρά της, κατασκευάζει, μεθόδους ανάλυσης, που με την σειρά την ανάλογη κατασκευάζει όλα τα << μη!! >> και τα << όχι!! >>……..

Έτσι όλα αυτά οδηγούν σε μια πολύ παράξενη ερμηνεία του όλου θέματος:

<< Οι ίδιες περίπλοκες έννοιες, που συνθέτουν τους συνειρμούς μας, εξουσιάζουν επιλεκτικά τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπινου νου, των δημιουργικών πράξεων αλλά( !!!! ) και την έκφραση των ανθρώπινων συναισθημάτων. Έτσι λοιπόν αυτή η ανθρώπινη εξέλιξη είναι αυστηρά απόλυτα εξαρτημένη στον τρόπο που αυτή αναλύει μεταφράζοντας τον εαυτό της.

Αν λοιπόν διαλογιστούμε για λίγο πάνω σε όλα αυτά, θα ανακαλύψουμε καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο τρόπος με τον οποίο κατανοούμε και αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά τα πράγματα όπως τα φαινόμενα και χρησιμοποιούμε τα νοήματα δείχνει ακράδαντα να είναι κατασκευασμένος από κάποιο άγνωστο παράξενο και μη κατανοητό παράγοντα όπου δείχνει να είναι κατευθυνόμενος και με αμελητέος!!!!

Έτσι όταν γεννιόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, ανακαλύπτουμε ότι τα πάντα λειτουργούν άπταιστα, και καλούμαστε να συμμετάσχουμε και εμείς σε αυτήν την λειτουργία. Μας οριστικοποιούν τον κόσμο σε μικρά κομμάτια, και μας εξηγούν το τι σημαίνει το κάθε κομμάτι αλλά και με ποιον τρόπο πρέπει να το αντιλαμβανόμαστε, αλλά (!!!!) και πώς να τον χρησιμοποιούμε….!!! Κατόπιν μέχρι να πεθάνουμε μας διορθώνουν τα λάθη(!!;!!) μας και μας καθοδηγούν πώς να δεχτούμε τυχόν και καλά νέα δεδομένα!!!! Π.χ. ένα πρόσφατο η << Νέα Τάξη Πραγμάτων >> αλλά και η παράξενη υποτιθέμενη κρίση της Ελλάδος. Γιατί παράξενη; Μα γιατί; Υπάρχει άλλη εξήγηση για εσάς; Αν ναι θα είμαι στην διάθεση σας να την ακούσω…..

Φτάνουμε λοιπόν να καταλήξουμε στο συμπέρασμα γεμάτοι με απορία και παραξενιά ότι ο κόσμος μας είναι κατασκευασμένος!!!!

Η δική μας πραγματική συμμετοχή σε αυτήν την κατασκευή, είναι ανύπαρκτη, σχεδόν… .πάντα στα όρια της ανυπαρξίας, και πολύ σπάνια χωρίς καθοδήγηση…..

Αν κάποιος θέλει να αντικρύσει τα << παράξενα >> μυστήρια της ύπαρξης, του εαυτού του αλλά και του κόσμου, ψάχνοντας την αλήθεια πίσω από όλα τα << παράξενα >> φαινόμενα, δηλαδή αν θέλει να κατανοήσει μα και να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του όπως να δημιουργήσει νέα πεδία γνώσης ή να δημιουργήσει αληθινά, θα πρέπει να τινάξει από πάνω του τα δεσμά αυτής της << παράξενης >> τυραννίας….!!!!

Μα όταν θα πετύχει όλα αυτά τότε θα είναι ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ για όλο το σύνολο των ανθρώπων…….

Θα τον βλέπουν ως, παράνομο, παράλογο, ψυχικά παραμορφωμένο, παραμυθά, παραμερισμένο, μη παραγωγικό, παρακινδυνευμένο, παράδοξο, παρακατιανό, παραβάτη, παραμορφωμένο, παρανοητικό, παρασάνταλο ( μισότρελος ), παραπεταμένο, παρασυρμένο, παραφιλόλογο, παραστρατημένο, παρά-υποκειμενικό, παράξενο… .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ: ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!!

Η μόνη δύναμη όπου συνεχίζει να υπάρχει μετά το παράξενο που αμετάβλητη, ισχυρή, είναι η φαντασία!!!! Η οποία μονάχα αυτή μπορεί, γνωρίζει, αλλά και ξέρει να ερμηνεύει και να εξερευνεί το κάθε τι ξένο!!!!

Η << Φαντασία >> είναι η μοναδική έννοια που κανένα λεξικό στον κόσμο αυτόν δεν μπορεί να περιγράψει….. παράξενο ε!!;!!

Μερικά παράξενα βιβλία που αν τα βρείτε αξίζουν τον κόπο να τα διαβάσετε, έτσι ίσως κατανοήσετε το << παράξενο >> καλύτερα…..:

ΤHE DREAMS IN THE WHITCH-HOUSE ( H.P. LOVECRAFT )

MIND OVER MATTER ( WILL JENKINS )

EUREKA ( EDGAR ALLAN POE )

THE OCCULT ( COLIN WILSON )

MESMERIZED ( ROBERT TURNER )

DIE ELIXIERE DES TEUFELS ( E.T.A. HOFFMAN )

Υπάρχουν και άλλα πάρα πολλά τα οποία είναι εξίσου αξιόλογα μα αν τα γράψω όλα θα χρειαστώ πάρα πολύ χρόνο και χώρο…. Έτσι ίσως τώρα καταλάβετε τι είναι περίπου το παράξενο, σαν λέξη, μα και σαν έννοια!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


14 σκέψεις στο “SAMAN LYCAN ΠΑΡΑΞΕΝΟ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ

 1. Ligator!!!!

  ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >>….ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

  ( ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΩ …….!!!!! ) ΑΨΟΓΟΣ!!!! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ!;! ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ….!!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΩΡΤΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!!

 2. Σίγουρα saman lycan αναφέρουμε πολλά πράγματα που σηκώνουν πολύ ανάλυση και ενδεχομένως χωρίς οριστικό συμπέρασμα..Η γενικευμένη έννοια του θέματος μας δίνει άπειρες εκφάνσεις αλλα και μια ρευστότητα..Αυτή η ρευστότητα πιστεύω πως τυγχάνει να προσκρούει στο αμετακίνητο κοσμοείδωλο όπως αναφέρεται στη φιλοκαλία,κρίνοντας την ουσία του παράξενου..Οπως και να έχει η αφιέρωση τοσου χρόνου και ενέργειας στην ιστοσελίδα είναι αξιέπαινη..Καλές γιορτές και μια ερώτηση για το τέλος..Χριστούγεννα στη μέση γή γιορτάζουνε?

 3. LIGATOR!!!!!!

  ΤΕΤΡΑ-ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ-ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΗΣ << ΠΑΡΑΞΕΝΗΣ >> ΣΚΟΤΑΔΙΚΗΣ ΥΠΕΚΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΑΝΟΜΙΩΝ ΣΥΝΕΙΡΜΩΝ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ!!!!

  << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!

  ΟΡΘΗ-ΔΟΞΑ!!!! ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >>!;! ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ!!!! Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΗΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ!!!

  ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΡΟΛΟ!!!! ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΑ << ΠΑΡΑΞΕΝΑ >> ( ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ ΩΣ ΥΠΑΚΟΥΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ) ΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

  ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΩΣ ΜΗ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >>!;! ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!;! Η ΟΡΘΗ ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΟ!;!

  ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕΣ << ΠΑΡΑΞΕΝΑ >>ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

  Α) ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥ << ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ >>!!!!

  Β) ΨΕΥΤΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΕΡΣΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ << ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ >>

  Γ) ΑΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΡΜΩΝ ΣΟΥ ΥΠΟ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΗ ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΨΕΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >>!!!! ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΩΣ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >>

  Δ) Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΩΣ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ!!!

  Ε) ΤΗΝ ΜΗ ΒΙΩΣΗ ΤΟΥ << ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ >> ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΟΧΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑ ΨΥΧΙΚΑ!!!! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΑΘΑΡΤΗ ΜΗ ΠΟΝΗΡΗ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΥΣΑ ΨΥΧΗ!!!! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ!!!!

  ΠΡΟΣΕΞΕ!!!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΩ!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ << ΠΑΡΑΞΕΝΑ >>!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ << ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙΣ >> ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ….. ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ – ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!

  ΕΦΤΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΩΣ ΘΕΙΚΑ ΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΩΔΕΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΤΑΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΕΨΗΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΟΠΟΥ ΣΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ Η ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΟΣ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΟΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΗ ΕΞΕΛΙΞΙΜΗΣ ΥΠΑΡΚΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ….. ΤΟ << ( ΠΑΡΑΞΕΝΟ ) >>!!!!

  ΟΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΩΔΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ!!!!

  ΜΑ ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ!!!! ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ << ΠΑΡΑΞΕΝΑ >> ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ << ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ >> ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ…. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!;!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΩΡΤΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!!

  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ!!!!

  ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΟΛΑ << ΠΑΡΑΞΕΝΑ >> ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ << ΠΑΡΑΞΕΝΑ >>…..!!!!

 4. saman lycan -κανονικά θα έπρεπε να γράψω πως το υστερόγραφο μου αναφερόταν στους διαχειριστές της ιστοσελίδας και όχι στους αναγνώστες..παράλειψη.Αυτή τη φορά όμως μετακινείται ο κέρσορας κανονικά οπότε ήταν προσωρινό κόλλημα του υπολογιστή.Θα έλεγα πως στο τελέυταιο σχολιό σου δεν αισθάνθηκα παράξενα ακόμη και όταν έδωσες στο παράξενο προσωπομορφίκα χαρακτηριστικά .Για την ακρίβεια, η απουσία της αίσθησης του παράξενου μου θύμισε την πατερική φιλοκαλία της ορθοδοξίας .Εκεί όλα τα παράξενα αντιμετωπίζονται σαν μη παράξενα .Βέβαια εκεί οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι-μήπως τελικά είναι θέμα ρόλων..

 5. Kastinel!!!

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

  ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΠΩΣ << ΠΑΡΑΞΕΝΑ >> ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ << ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ >> Η ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ << ΕΓΩ >> ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >>….,, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΡΡΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΕΛΙΚΑ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >>!!!!

  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ Η ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >>…..ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο << ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ >> ΟΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΩ ΜΙΑ << ΠΑΡΑΞΕΝΗ >> ΑΥΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ….. ΔΗΛΑΔΗ. ΤΙΣ << ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ >> ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ…. .ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ << ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ >>!!!!

  ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!! ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >>….ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΟΛΟ ΑΥΤΟ;

  ΜΕ << ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ >> Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΗ… ΧΜΜΜΜ ΠΟΛΥ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ….!!!! Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η << ΠΑΡΑΞΕΝΗ >> ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ << ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ >> ΣΟΥ;

  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ << ΠΑΡΑΞΕΝΑ >> Η ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> Η ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ << ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ >> ΜΗΝ ΣΑΣΤΙΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ << ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ >> ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….!!!!

  1. saman lycan επέτρεψε μου να πώ πως είναι λιγο παράξενο να γνωρίζεις τόσα παράξενα πράγματα,χώρια που μας τα αναφέρεις με κάπως παράξενο τρόπο.Το πιό παράξενο έιναι βέβαια οτι μπορεί να φτάσουμε να μή βρίσκουμε παράξενο το πραγματικά παράξενο αλλά το μή παράξενο.Θα μου πείς ποιό είναι το πραγμάτικά παράξενο..αυτό είναι πράγματι ενα παράξενο ερώτημα που ίσως να έχει μια εξίσου παράξενη απάντηση…που όμως φρόντιζαν ανέκαθεν οι εξουσιαστές μικροί και μεγάλοι να μας την δίνουν μέσα απο κατεστημένα σε κάθε έκφανση της ζωής μας.Το μόνο σίγουρο για μένα πάντως είναι πως ότι μή παράξενο μαθένει ένας άνθρωπος απο το εκάστοτε κατεστημένο ανα τους αιώνες-ή μήπως χιλιετηρίδες-έχει ως βάση πολύ παράξενα αξιώματα.Ακόμη και το οικοδόμημα της επιστήμης που δουλειά της έιναι να καταργεί τα παράξενα ,έιναι θεμελιωμένο σε πολύ παράξενα αξιωματικά θεμέλια μή συμβατά με τη φιλοσοφία της.Τέλος το πιό παράξενο είναι οτι το παράξενο μας ασκεί μια παράξενη γοητεία..

   ΥΓ είναι αδύνατον να διορθώσω τα ορθογραφικά εκ των υστέρων

   1. ligator!!!!!

    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!

    ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ << ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ >> ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!

    ΠΟΛΥ << ΠΑΡΑΞΕΝΑ >> ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!!!! Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ >> ΤΟΜΕΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ << ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ >> ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΦΟΝΟΥΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΤΛ ΚΤΛ…..

    ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!;! ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!;! ΤΙ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >>!;! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!;! ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!;! ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ;! ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!;! << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!

    << ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ >>!;!

    ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ Η ΑΦΘΑΡΤΟΣ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑ ΩΣ << ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ >> ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ Η ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ!!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ << ΜΗΠΩΣ >>!!!! ΓΙΑΤΙ << ΜΗΠΩΣ >> ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> Η ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ!;! ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΛΥ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ!;! ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ << ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΑ >> ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ << ΠΑΡΑΞΕΝΗ >> ΣΚΕΨΗ ΟΠΟΥ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΠΟΙΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!

    ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ………..

    ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΟΣ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΩΣ << ΠΑΡΑΞΕΝΟΤΑΤΟ >>!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.... ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟΤΑΤΟ >>!!!!

    << ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ >> ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙΣ >> ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ << ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ >> ΤΟΥ!!!!

    ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!;! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΙ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ......!!!! ..... ΜΑΣ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ << ΠΑΡΑΞΕΝΗ >> ΓΟΗΤΕΙΑ….

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΟΣΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΕΜΕΝΗ >> ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!

    ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ << ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ >> ΔΙΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΡΦΩΣΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ << ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ >> ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!!

    ΤΟ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ << ΠΑΡΑΞΕΝΟ >> Ε!;!

  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ!
   ΜΕ ΠΑΡΕΞΕΝΕΨΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΩ… ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ;;; ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΣΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.
   ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
   ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣΤΙΣΩ ΑΝ ΔΩ ‘Η ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ; ΑΦΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣΤΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΩ….
   ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.

   1. Kastinel!!!!

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ….ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΏΝΥΜΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,,,,, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ Η ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Ε;

    ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΑΣΤΊΣΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣΤΙΣΕΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΑΣΤΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ; ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ;

    ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ…..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ!!!!

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΤΣΑΚΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΓΟΥΝΑ….ΧΕ ΧΕ ΧΕ !!!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΚΡΥΨΩ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΛΥΚΑΩΝΑΣ….ΠΑΡΑΞΕΝΟ Ε; ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ……ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 6. Kastinel!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!

  ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!!;!!

  …..ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.

  ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ!;! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ… …ΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.

  ΑΛΛΑ….!!!! ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!;!

  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ << ΕΓΩ >> ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΤΟΥ…..

  Π.Χ. ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΒΙΑΙΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ…. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ….. ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ…. ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ….. ΜΑ….. ΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ << ΕΓΩ >> ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!!

  ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ… .ΕΝΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ Η ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…..

  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ << ΕΓΩ >> ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!! ΝΑΙ!!! ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!! ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ!!!!

  ΑΝ ΔΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙΣ;

  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟΥ << ΕΓΩ >> ΣΟΥ ΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!;! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΤΟΥ << ΕΓΩ >> ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΟΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ << ΕΓΩ >> ΣΟΥ!!!!

  ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ…. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ…..

  ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ….. ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ << ΕΓΩ >> ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ…..

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΠΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΛΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΒΓΑΖΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ….. ΤΟ << ΕΓΩ >> ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ!;! ΤΗΣ ΛΥΠΗΣ!;! Η ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ!;! ΑΝ ΕΔΙΝΕ ΤΗΣ ΛΥΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ!;! ΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΔΕΝΕ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ!;! ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΛΙΣΜΕΝΗ ΕΚΕΙ…… ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΜΑΣ!!!!!

 7. kastinel!!!

  ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!;!

  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΩΔΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

  ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ;

  ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟ Η ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!;!

  ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!!

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ!!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!!

  ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ….. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ…..

  ΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!;!

  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΟΣΚΕΛΕΤΟΣ….. ΟΙ ΦΛΕΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ…… ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ…. ΟΙ ΝΕΥΡΩΝΕΣ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ…… ΣΑΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ!!!! ΜΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ!!!!

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ… .ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ!!!!

  ΜΑ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ….ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ!;! ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!;!

  ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!;! ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΣΟΥ…..!!!!

  ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΥΚΑΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΜΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ Ο ΣΑΜΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΣ!;!

  ΕΔΩ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ…

  ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΧΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.. ..ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Η ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!!

  ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ!!!! ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ….. ..ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ!;! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!!

  ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝΕ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ Η ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΥΑΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ…… ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!!

  ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΧΙ!!!! ΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ Η ΟΧΙ!!!! ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!

  ΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ!!!!

  ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,

  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΩΝΕΤΕ Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ Η ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ…. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!!!

  ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!;! ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ!!!!

  ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…… ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.

  ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΤΡΩΝΕ ΕΝΤΟΜΑ, ΑΜΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ!!!! ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ!!!! ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΕΝΤΟΜΑ. ΑΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!! ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ Η ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!!

  ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑΣ!!!!

  ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!!

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΣΕ ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΧΙ……. ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ Η ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!;!

  Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ…. ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!! ΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ…. ..ΛΕΣ:

  ΠΩ ΠΩ!!! ΠΩΣ ΠΑΧΥΝΑ ΕΤΣΙ… ΠΩ ΠΩ !!! ΠΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗΣΑ ΕΤΣΙ ….ΠΩΣ ΑΣΠΡΙΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ!!!!! ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ……

  ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ.. ….ΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΟΣΜΟ……

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ…….!!!!!

  1. Ευχαριστω για την αναλυση σου! Ηταν αρμονικα βατη στο θεμα του παραξενου. Ομως θα σε ρωτησω και κατι αλλο χωρις να θελω να σε κουρασω. Τι μπορουμε να καταφερουμε και ποια θα ειναι η ικανοποιηση του εγω μας για το παραξενο. Ναι οντως εχω δει πραγματα που πιστευα οτι υπαρχουν. Αναθεωρησα πολλα πιστευω μου. Και να σου πω την αληθεια μου αρεσει αυτο.. Εδωσα στον εαυτο μου αλλο νοημα και Πραττω διαφορετικα. Δεν θελω να αποδειξω στους αλλους τιποτα. Ειμαι καλα με τον εαυτο μου. Αρα η συνειδητοποιηση του παραξενου με εκανε αλλο ανθρωπο. Με αλλο ειδος σκεψης. Ευχαρ

Αφήστε μια απάντηση