ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

Ύστερα από πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα πολλών αναγνωστών της ιστοσελίδας μας αποφάσισα να γράψω για τον σατανισμό. Δεν είναι ένα εύκολο άρθρο γιατί τα πράγματα είναι μπερδεμένα τόσο ώσπου να φαίνεται να μην υπάρχει άκρη. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όπως όλοι λίγο πολύ ξέρουμε ο Σατανιήλ ( Σατανι-ήλ= Σατανά το όνομα του ηλ= θεός ή θεϊκό ) ξεσηκώθηκε κατά του θεού κάνοντας ανταρσία για να πάρει την θέση του θεού!! Οι λόγοι ήταν πολλοί μα στις γραφές αναφέρετε ότι επειδή ο θεός αγαπούσε πολύ τους ανθρώπους που έφτιαξε τους έδωσε το δικαίωμα όταν ζητάνε να συγχωρεθούν πραγματικά από τον θεό εκείνος το κάνει. Με τους αγγέλους οπού άνηκε ο Σατανιήλ και όλοι οι άλλοι άγγελοι δεν υπάρχει συγχώρεση από τον θεό γιατί είναι όντα του φωτός και δεν πρέπει να αμαρτάνουν!!!

Έτσι λοιπόν έγινε η πρώτη θεϊκή απόπειρα να ρίξουν τον θεό από την θέση του και να την πάρει ο Σατανιήλ. Η συνέχεια λίγο πολύ για όλους είναι γνωστή, έχασε ο Σατανιήλ και μαζί με 44 χιλιάδες αποστάτες αγγέλους εξορίστηκαν από τον παράδεισο και έπεσαν στην γη. Συγκεκριμένα στα έγκατα της γης!! Καθώς έπεφταν από τον ουρανό άρχισαν να ασχημαίνουν να χάνουν τα φτερά τους, μα δεν έχασαν τις δυνάμεις τους ούτε και την αθανασία τους!!

Από εκεί και πέρα δεν ξανά αναφέρετε τίποτα από τις γραφές για τους εκπέσοντες αγγέλους τίποτα!!! Ψάξτε οπού θέλετε και θα δείτε ποσό δίκιο έχω!! Εδώ μπαίνουν κάποια ερωτήματα που θα έκανε ο οποιοσδήποτε ασχοληθεί με το θέμα.

Α) Γιατί ο θεός δεν εξόντωσε τον Σατανιήλ; Μήπως δεν μπορούσε; Η γιατί τον ήθελε για κάποια μελλοντικά του σχέδια;

Β) Γιατί να τον εξορίσει στην γη; Γιατί να δημιουργήσει τόσα προβλήματα στους ανθρώπους όπως πιστεύετε από πολλούς από την στιγμή που ήρθε στην γη , μήπως είναι μια δοκιμασία από τον θεό να δει τι θα κάνουν οι άνθρωποι;

Γ) Γιατί να τον αφήσει να κυβερνήσει κάποια στιγμή την γη και μετά να γίνει η δευτέρα παρουσία όπως λένε οι γραφές;

Αν συνεχίσω τα γιατί θα πρέπει να γράψω 19 σελίδες γιατί, θα συνεχίσω με τι είναι ο σατανισμός αλλά και τι πιστεύουν ορισμένοι ανεγκέφαλοι που τα έχουν μπερδέψει τελείως!! Πρώτα από όλα θέλω να δηλώσω επίσημα ότι δεν πιστεύω στον Σατανά αλλά ούτε ποτέ έχω πάρει μέρος σε κάποιες ανεγκέφαλες σατανιστικές τελετές ή  μαγείες όπως την ονομάζουν κάποιοι τελείως τρελοί!!

Ο Σατανισμός είναι μια θρησκεία που βεβαία η Χριστιανική θρησκεία δεν την δέχεται με τίποτα ούτε καν σαν ύπαρξη. Υπάρχουν πολλοί που δηλώνουν Σατανιστές όχι όμως όπως τους ξέρει ο πολύς κόσμος. Οι ίδιοι λένε σοβαρά ότι είναι μια θρησκεία που είναι ακριβώς αντίθετη με την Χριστιανική θρησκεία. Δηλαδή δεν θέλουν να πιστεύουν στις 10 εντολές, γιατί λένε αν χρειαστεί να κλέψουμε θα το κάνουμε, αν μας αρέσει η γυναίκα του φίλου μας ή άνδρας θα το κάνουμε.

Δεν θέλουν να συμβαδίζουν καθόλου με την Χριστιανική θρησκεία που είναι μια θρησκεία αγάπης και καλοσύνης. Οι σατανιστές θεωρούν τους Χριστιανούς αδύνατους και καταπιεσμένους και δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με αυτούς. Υπάρχει η μαύρη βίβλος όπως υπάρχει και η βίβλος του θεού η οποία και λέει ακριβώς τα αντίθετα πράγματα από ότι είπε ο Χριστός με πολύ καλές δικαιολογίες……. Πιστεύουν με λίγα λογία στον ερχομό του Σατανιήλ και την ανατροπή του θεού από αυτόν. Οι Σατανιστές με την έννοια της θρησκείας του Σατανά λένε τα εξής:

 

Α) Δεν κάνουμε κανένα είδος μαγικής τελετής που να έχει σχέση με δαίμονες, οι εκπέσοντες δεν είναι δαίμονες αλλά άγγελοι!!

Β) Δεν θυσιάζουμε ανθρώπους όπως κάποιοι τελείως που έχουν χάσει τα λογικά τους έχουμε τα δικά μας σύμβολα και όχι κάποια τα οποία είναι αρχαιότατα και τα χρησιμοποιούν κάποιοι ανίδεοι για δικούς τους σκοπούς!!

Γ) Τον Σατανιήλ δεν δεχόμαστε να τον απεικονίζουμε τραγοπόδαρο όπως τον θεό Παν!! Είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα, αυτό το έκαναν οι Βυζαντινοί όταν σκότωναν χιλιάδες Έλληνες για να επιβάλουν την δικιά τους θρησκεία. Έτσι ο θεός Παν το έκανε σαν εικόνα για να φοβίζουν τους Χριστιανούς με την μορφή του. Ούτε δαίμονες υπάρχουν στην θρησκεία μας, τα ονόματα των εκπέσοντων αγγέλων δεν έχουν καμία σχέση με τα ονόματα των δαιμόνων που κάποιοι έχουν μπερδέψει εδώ και αιώνες!!

Δ) Οι θυσίες στον Σατανιήλ έχουν να κάνουν με διάφορα ζώα όπως κατσίκια, αρνιά, και μικρά μοσχάρια τα οποία και θυσιάζουμε και ύστερα τα τρώμε. Όλα αυτά που κατά καιρούς βλέπουμε σε κάποια έργα ή ακούμε από τις ειδήσεις ότι έπιασαν κάποιους που έκαναν σατανιστικές τελετές με το να σφάζουν και να κάνουν όργια δεν έχουν καμία σχέση με εμάς!! Αυτοί είναι ανισόρροποι που πιστεύουν κάτι σχεδόν το ίδιο με εμάς αλλά πρέπει να τα έχουν χαμένα!!!

Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ μαζί τους, αλλά μετά από μια μεγάλη έρευνα που είχα κάνει παλαιότερα έφτασα στα εξής σημεία:

Α) Υπάρχουν πολλών ειδών μαγείες που θα τις αναφέρω μια μια.

Β) Υπάρχει η μαύρη μαγεία. Δεν ονομάζετε μαύρη γιατί έχει να κάνει με τον Σατανά όπως πιστεύουν πολλοί αλλά επειδή έχει να κάνει με τις μαύρες τέχνες. Κάτι το οποίο δεν μπορεί να ύπαρξη στην πλευρά του φωτός!!

Γ) Σολομωνική. Είναι μια μαγεία που προέρχεται από την εποχή του Σολομώντα και έχει και αυτή να κάνει με μαύρες τέχνες.

Δ) Υπάρχει η αρχέγονη παλαιή μαγεία. Αυτή η μαγεία αμφισβητείτε από πολλούς  γιατί έχει να κάνει με τους αρχέγονους παλαιούς θεούς από τα μυθιστορήματα φαντασίας του Λάβκραφτ, και έχει να κάνει σχέση με το περιβόητο σχεδόν ανύπαρκτο και σπανιότατο των σπανιότερων βιβλίο μαγείας στο κόσμο με τίτλο Νεκρονόμικον.

Ε) Υπάρχει η Βασκανία. Είναι ένα είδος προφορικής μαγείας που χρησιμοποιούν οι Αθίγγανοι και έχει σχέση με τις μαύρες τέχνες. Στην ίδια κατηγορία είναι και η Βασκανία.

Ζ) Υπάρχει η Σανκρινιστική μαγεία. Είναι ένα είδος μαγείας που είναι πολύ παλαιά και εξασκείτε συχνά στην αρχαία Ινδία. Πιστεύετε ότι υπάρχουν άτομα σήμερα που μπορούν και την εξασκούν ακόμη.

Η) Υπάρχει το λεγόμενο και περιβόητο Χου- του. Το Χου-του είναι μια αρχαία Αφρικάνικη μαγεία που έγινε γνωστή στον κόσμο από την μεταφορά σκλάβων από την Αφρική στην Αμερική. Πολλοί είναι αυτοί που το μπερδεύουν με το Βου-ντου!! Το Βου-ντου δεν έχει να κάνει σχέση με μαγεία αλλά είναι μια θρησκεία που ίδρυσαν οι σκλάβοι στον νέο κόσμο που βρέθηκαν αναμιγνύοντας την χριστιανική θρησκεία περίπλοκα με αφρικάνικες θρησκείες αλλά και θρησκείες από κάποιες φυλές Ινδιάνων της Νοτίου Αμερικής!!

Θ) Υπάρχει η Σαμάνικη μαγεία. Είναι μια μαγεία που έχει να κάνει με τα στοιχεία της φύσης και την επίκληση καλών ή κακών πνευμάτων, φτάνει να έχει να κάνει με την γη, το νερό, τον αέρα, και την φωτιά.

Ας δούμε τώρα τον σατανισμό όπως τον γνωρίζουμε όλοι μας σήμερα. Κανείς δεν ξέρει σήμερα να απαντήσει με ακρίβεια ποτέ άρχισε να λατρεύετε ο σατανάς σαν θεότητα του κακού και ως βασιλιάς της κολάσεως. Οι σατανιστές αυτούς που ξέρουμε και γνωρίζουμε είναι γνωστοί από διάφορες τελετές οπού κυμαίνονται δολοφονίες, όργια και μετά δολοφονίες, ανθρωποθυσίες, βανδαλισμοί εκκλησιών, βανδαλισμοί και εκταφές νεκρών από νεκροταφεία, ερωτικές πράξεις με νεκρούς, κτηνοβασίες, κατήχηση νέων με μουσικές αλλά και με συστάσεις συμμοριών, και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς!!! Οι οπαδοί των σατανιστών φωνάζουν  <<  ο θεός πέθανε!! Ζήτω ο σατανάς  >>. Από αυτό και μόνο μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι δεν πρέπει να είναι στα καλά τους!! Ένας θεός ποτέ δεν πεθαίνει, αλλά οι σατανιστές το λένε χλευαστικά και κοροϊδευτικά για να νιώθουν αυτοί καλά αλλά και να ταράζουν όσοι είναι πιστοί προς τον θεό.

Αυτή η τόσο ανισόρροπη, να το πω θρησκεία; Έχει εξαπλωθεί στις Η.Π.Α. σε 50 πόλεις ανοίγοντας με την άδεια της Αμερικανικής κυβέρνησης 50 εκκλησίες του σατανά!!  Η δράση των μελών της είναι τεράστια ενώ τα συνθήματα τους τελείως αποκρουστικά. Αυτή η οργάνωση, γιατί περί οργανώσεως πρόκειται συντάραξε με απίστευτες δολοφονίες την Αμερική αλλά και όχι μόνο…..  τα μέλη τέτοιων οργανώσεων αλλά και ανίδεοι έχουν μπερδέψει τις μαγείες όλων των ειδών εμφανίζοντας πολλά βιβλία μαγείας αλλά γραμμένα από τους ίδιους με χιλιάδες ασυναρτησίες που κατέβαζε ο νους τους και αλλά αγορασμένα από τις οργανώσεις των σατανιστών. Χρειάζονται μάγοι και μάγιστροι και βγαίνουν ύστερα στους ανεγκέφαλους πιστούς τους και τους κάνουν ότι θέλουν με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάσουν μέχρι και την ζωή τους!!!

Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή όλοι αυτοί έχουν κάποια συμφέροντα να γίνονται έτσι ακριβώς όπως γίνονται σήμερα τα πράγματα; Έχω ξανά πει ότι όταν θες να μάθεις κάτι το πιο σωστό είναι να το ψάχνεις μόνο σου, η αλήθεια είναι ότι όταν πρόκειται για τα λεπτά ζητήματα όπως η θρησκείες μπορεί να ξεγελαστεί κάποιος από όλες τις πλευρές.

Ειδικά το θέμα του σατανισμού έχει πολλά και επικίνδυνα μονοπάτια έτσι η αναζήτηση και η έρευνα που έκανα ήταν παρά πολύ επικίνδυνη!!! Θα σας παραθέσω μια συζήτηση που έκανα με έναν αληθινό πιστό του σατανισμού όπως αυτός ισχυρίζεται ότι είναι. Η συζήτηση αυτή έγινε το 1993 στο Ντίσελντορφ  της Γερμανίας, δεν θα σας πω πως έφτασα εκεί αλλά το τι έμαθα.

ΣΑΜΑΝ

Τελικά τι είναι ο σατανισμός αυτά όλα τα αίσχοι που γίνονται μαζί με δολοφονικές θυσίες ανθρωποφαγία,κτηνολατρεία, κτηνοβασία, μαζικά όργια, νεκροσυλία, νεκρολαγνία; Όταν λέτε πιστεύω στο Σατανά τι εννοείτε;

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ ( ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ )

Μα βεβαία όχι αυτά τα κάνουν κάποιοι που έχουν μπερδέψει το όλο ζήτημα!!! Αν κοιτάξετε στην ιστορία του δήθεν σατανισμού όσοι ήταν ας το πούμε ιερείς ή αρχηγοί ήταν όλοι τους τρελοί και εγκληματίες!!!  Ο σατανισμός ο κανονικός είναι ένα είδος αναρχίας προς την Χριστιανική θρησκεία, δηλαδή, πηγαίνουμε κόντρα βάση του Σατανιήλ σε ότι είπε και έφτιαξε ο θεός.

ΣΑΜΑΝ

Συμφωνώ αλλά ο θεός δεν επιτρέπει τις δολοφονίες!!

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

Συμφωνώ και εγώ με αυτό που λες αλλά και η σατανιστική θρησκεία και θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ!! Το να παίρνεις άτομα και να τα εκτελείς στο όνομα του Σατανιήλ δεν βγαίνει τίποτα αλλά ούτε κερδίζεις τίποτα. Αλλά αν κάποιος επιτεθεί στην οικογένεια σου τότε θα αναγκαστείς να το εκδιώξεις ή να τον σκοτώσεις για να μην το κάνει αυτός, σε τέτοιες περιπτώσεις ο σατανισμός συμφωνεί να γίνει η υποχρεωτική θανάτωση του εισβολέα.

Ενώ ο Χριστιανισμός διαφωνεί, και αν γίνει θα είναι η μέγα αμαρτία!!  Ξεχνάς ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα του Χριστού; Από πού να πιάσω; Από τους σταυροφόρους που έκαναν τα μεγαλύτερα αίσχοι που έγιναν ποτέ στην γη!! Από μαρτύρια θανατικά έως ανθρωποφαγίες μουσουλμάνων έως και ομαδικούς βιασμούς!!! Από τους πολέμους που δεν έχουν σταματήσει ποτέ πάνω στην γη!!  Από την περιβόητη ιερά εξέταση που ξεκίνησε από το Βυζάντιο και για τέσσερεις αιώνες το Βατικανό είχε ξεκληρίσει χιλιάδες ανθρώπους με βασανιστήρια και στο τέλος τους έστελναν στην ιερή φλόγα του θεού για να τους κάψουν ζωντανούς ώστε η ψυχή τους να υποστεί την ιερή κάθαρση και να πάνε στον παράδεισο!! Τι να πω, πόσες χιλιάδες εγκλήματα παγκόσμιος έχουν γίνει με δικαιολογία το όνομα του Χριστού; Στους δυο παγκόσμιους πολέμους πόσοι Χριστιανοί σκοτώθηκαν αναμεταξύ τους;  Ας ανοίξουν λοιπόν κάποια βιβλία ιστορίας όλοι αυτοί που κατηγορούν εμάς να μάθουν με κάθε λεπτομέρεια τι εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα του κυρίου τους και να έρθουν μετά να τα μετρήσουμε μα τα δικά μας να δούμε ποιοι έχουν κάνει τα πιο πολλά και ακατανόμαστα εγκλήματα που έγιναν ποτέ στην ανθρωπότητα.

Τα βιβλία τα ιερά του χριστιανισμού λένε ότι ο θεός έκλεισε το Σατανιήλ μαζί με τους αποστάτες αγγέλους για χίλια χρόνια και ότι σε αυτά τα χίλια χρόνια δεν θα υπάρξουν πόλεμοι και ότι όλη η γη θα είναι σε ειρήνη παγκοσμίως, και ότι θα πέρναγαν μια απίστευτη ήσυχη ζωή. Πότε έγινε αυτό στην ανθρωπότητα ; από τότε που υπάρχει ο άνθρωπος στην γη δεν κάνει άλλη δουλειά από το να δημιουργεί πολέμους!! Πια χίλια χρόνια λοιπόν λένε τα ιερά βιβλία τους; Μήπως ο καλός θεός τους το έκανε επίτηδες για να τυραννιόμαστε; Από αρρώστιες, πολέμους, πεινά, και κακομοιριά; Που είναι όλη αυτή η θεσπέσια γη που είπε μιας και έχει κλεισμένο τον Σατανιήλ όχι χίλια αλλά χιλιάδες χρόνια κλεισμένο στα έγκατα της γης και δεν μπορεί να κάνει κάτι; Ποιος τα δημιουργεί όλα αυτά; Σατανιήλ δεν έχει την δύναμη εφόσον είναι κλεισμένος για να τα κάνει. Μήπως ο καλός θεός τα κάνει για να μπορεί να έχει την δικαιολογία για να δείξει ποσό κακός είναι ο Σατανηίλ αλλά και να μαζέψει όσο πιο πολλούς πιστούς μπορεί!!

ΣΑΜΑΝ

Επειδή εγώ δεν είμαι θεός  αλλά ούτε και συ ο Σατανιήλ για να απαντήσουμε σε όλα αυτά θα ήθελα να μου πεις τι γίνετε με όλα αυτά τα εγκλήματα που κατά καιρούς ακούμε ότι έγιναν από σατανιστές. Είστε εσείς; Η κάποιοι άλλοι, αν είναι κάποιοι άλλοι ποιοι είναι αυτοί και σαν θρησκεία που πιστεύετε γιατί τους αφήνετε και αμαυρώνουν την εικόνα σας;

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

Στο είπα και πιο πριν!! Όχι!! Δεν είμαστε εμείς!! Αυτοί όλοι οι δήθεν σατανιστές δεν έχουν καμία σχέση αλλά και θέση με την πραγματική  θρησκεία του σατανισμού!! Δεν τους δεχόμαστε αλλά ούτε και συμφωνούμε σε ότι κάνουν!! Από όσο όμως μπορώ να γνωρίζω είναι πάντα κάποιοι οι οποίοι διψάνε για δόξα, σεξ, και χρήμα!! Έτσι από αρχαιοτάτους χρόνους έχουν μπερδέψει ή από αμάθεια ή επειδή τους σύμφερε σε  πολλά πράγματα που δεν ανήκουν στον σατανισμό με τον σατανισμό!!

ΣΑΜΑΝ

Όπως;

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

Όπως με τα σύμβολα!! Σε όποιο μαγικό άσχετο βιβλίο και να ανοίξει κάποιος από αυτά που πουλάνε πολλοί εκδοτικοί οίκοι αλλά και πιο παλαιά θα δεις το σύμβολο της πεντάλφας!! Είναι τόσο άσχετοι και αδαής που δεν γνωρίζουν ότι αυτό το σύμβολο ήταν της θέας Αφροδίτης από τους αρχαίους Ολύμπιους θεούς!! είναι ένα σύμβολο δύναμης και επίκλησης προστασίας από την θεά Αφροδίτη και μόνο!! Έχουν μπερδέψει πολλά σύμβολα από το Νεκρονόμικον όπως αγγελικές γραφές αλλά και σφραγίδες των παλαιών και τις ταυτίζουν με τον Σατανιήλ!! Το κάνουν αυτό για να εντυπωσιάσουν τα υποψήφια θύματα τους με όλα τα υπόλοιπα ηλίθια και θεατρικά κόλπα που κάνουν. Μιας και είσαι ερευνητής του παράξενου θα σου κάνω την εξής ερώτηση. Πρέπει να έχεις ψάξει για σατανιστικές τελετές από αυτούς τους τρελούς που είναι διασκορπισμένοι παντού στη γη, έχεις ακούσει ή να δεις ποτέ να κάνει την εμφάνιση του ο Σατανιήλ;

ΣΑΜΑΝ

Όχι; Ποτέ!! Κανείς από όσους έχω γνωρίσει δεν μου έχει πει ότι έχει εμφανιστεί ο Σατανιήλ μπροστά τους.

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

Ούτε και εγώ τον έχω συναντήσει, ποτέ μου!!

ΣΑΜΑΝ

Τι γίνετε όμως με κάποιες τελετές μαγείας; Από όλα τα είδη μαγείας που υπάρχουν πάνω στην γη; Δεν κρύβετε ο Σατανιήλ πίσω από αυτά όπως επιμένει και λέει η εκκλησία σήμερα;

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

Τα πραγματικά βιβλία μαγείας είναι πολύ ελάχιστα έως δυσεύρετα σήμερα. Δεν μπορείς να τα βρεις πουθενά, μόνο κάποιοι μάγιστροι ή μάγοι τα έχουν και τα προσέχουν σαν τα μάτια τους!! Όλα τα αλλά είναι ηλιθιότητες, ανακρίβειες και ψεύτικα . Όλοι οι πιστοί την Χριστιανικής θρησκείας πιστεύουν ότι οι δαίμονες είναι οι εκπέσοντες άγγελοι με αρχηγό τον Σατανιήλ!! Δυστυχώς για αυτούς δεν είναι έτσι τα πράγματα!! Οι δαίμονες είναι κάποια όντα από άλλες διαστάσεις .

Α) Είναι οι Παρασιτικοί που είναι πολλοί κακοί και βάναυσοι!! Η μορφή τους συνήθως είναι ένας μαύρος λιγοστός καπνός!!

Β) Οι Άλλο-μορφιστές  και Ξένο-μορφιστές!! Που μπορούν και να πάρουν όποια μορφή θέλουν!! Αυτά είναι κάποια όντα που ζουν σε άλλες διαστάσεις.

Τι νομίζεις ότι είναι όλα τα μαγικά βιβλία; Είναι βιβλία τα οποία έχουν κάποιες επικλήσεις ώστε να ανοίγουν κάποιες πύλες τον κόσμο μας και να έρχονται αυτοί που σου ανέφερα αλλά και όχι μόνο!! Αυτοί λοιπόν είναι οι δαίμονες που πιστεύει ο πιο πολύς κόσμος ότι ανήκουν στους εκπέσοντες!!! Αυτοί όμως όπως σου είπα που έχουν στην κατοχή τους τέτοια βιβλία είναι παρά πολλοί λίγοι στον κόσμο. Όλοι οι άλλοι είναι τελείως ψεύτικοι, αδαής, και θεατρίνοι κάνοντας αυτά για να κερδίσουν ή την δόξα ή χρήμα αλλά και πράγματα υλικά που δεν θα μπορούσαν να τα κερδίσουν αλλιώς. Οπότε αυτοί δεν ανήκουν στον σατανισμό με την έννοια που πιστεύουμε εμείς!!!

ΣΑΜΑΝ

Δηλαδή με τον τρόπο σας θέλεις να μου πεις ότι είστε μια θρησκεία όπως αποκαλείστε η οποία το μόνο που κάνει είναι να πηγαίνει κόντρα στα πιστεύω του Χριστιανισμού; Δεν πιστεύετε ότι κάποια στιγμή ο Σατανιήλ θα βγει από τα έγκατα της γης ώστε να κυβερνήσει τούτο τον κόσμο και να πάρει την θέση του θεού;

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

Αμήν!! Ελπίζω να το δω αυτό που είπες!! Όχι όμως με πολέμους και θανάτους όπως πιστεύουν οι δήθεν σατανιστές, με δαίμονες να πετάνε παντού και να κατασπαράζουν κόσμο και να βιάζουν. Δηλαδή να κάνουν την γη όπως είναι η κόλαση που αναφέρουν οι Χριστιανοί!! Αυτά είναι μια άγρια φαντασία που δεν μπόρεσα ποτέ να την καταλάβω. Μπορώ όμως να συμπεράνω από τι έγινε αυτό, όταν κάποιοι έχουν δει με το πέρασμα του χρόνου μάγους να κάνουν επικλήσεις βλέποντας τους Παρασιτικούς ή τους Άλλο-μορφιστές ή τους Ξένο-μορφιστές , με μορφές δαιμόνων τα έριχναν στο Σατανιήλ ότι ήταν πίσω από όλα αυτά!! Αλλά τι να πω!! Οι Χριστιανοί είναι πολύ ευκολόπιστοι σε όλα, είπε η εκκλησία αυτό!! Αυτό είναι και τίποτα άλλο παρά πέρα. Είναι τόσο ανίδεοι που πιστεύουν ότι όλοι οι μαγικοί κύκλοι πρέπει να φτιάχνονται με το σύμβολο της θέας Αφροδίτης  αλλά και ότι όλοι οι κύκλοι είναι για να κάθετε μέσα ο μάγος και να προστατεύετε από ότι και επικαλεστεί!!

ΣΑΜΑΝ

Δηλαδή;

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα ξέρουν όλα λάθος!! Οι μαγικοί κύκλοι είναι η παγίδα ώστε να μην μπορεί να βγει αυτό που θα έρθει από εκεί και όχι για να κάθετε μέσα ο μάγος!! Μόνο σε δυο κύκλους είναι για να κάθετε μέσα ο μάγος!! Όσο για του κύκλους είναι μέγα λάθος που βάζουν το σύμβολο δύναμης της θέας Αφροδίτης δηλαδή την πεντάλφα. Μα πως το κάνουν αυτό!!;!! Είναι ξεκάθαρο ότι είναι μόνο σύμβολο δύναμης και επικλήσεως της θέας Αφροδίτης!!! Από εκεί κάποιοι που ξέρουν καταλαβαίνουν πόσο ηλίθιοι και αμαθείς είναι όλοι αυτοί και τίποτα άλλο!!

ΣΑΜΑΝ

Από ότι βλέπω ξέρετε πολύ καλά από μαγείες και τι εποικείτε από αυτές!!

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

…………

ΣΑΜΑΝ

Για τον Anton Szandor La Vey τι έχετε να πείτε; Ήταν δικό σας πιστός ή από αυτούς τους αδαής που λέτε ότι υπάρχουν;

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

Θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ για το συγκεκριμένο άτομο……

ΣΑΜΑΝ

Φοβάστε;

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

ΟΧΙ…..!!  Δεν θέλω να αναφερθώ για το συγκεκριμένο άτομο…..

ΣΑΜΑΝ

Μου δίνετε την εντύπωση ότι φοβάστε!!

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

Σας είπα όχι!! Απλώς δεν θέλω να αναφερθώ για το συγκεκριμένο άτομο!! Παρακαλώ αν θέλετε κάντε μου μια άλλη ερώτηση και μην ξανά προσπαθήσετε να με ρωτήσετε για το συγκεκριμένο άτομο.

ΣΑΜΑΝ

Καλός!! Συγγνώμη αν επέμενα. Δέχεστε τα ονόματα που δίνουν οι δήθεν σατανιστές στον Σατανιήλ;

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

Όπως;

ΣΑΜΑΝ

Εκπλήσσομαι που δεν ξέρετε!! Αλλά ίσως  και να ξέρετε. Θα σας τα πω ίσως να τα έχετε ξανακούσει και ίσως όχι!! Ο διάβολος, ο Άρχων του σκότους, ο βασιλιάς της μύγας, ο Μπαάθων, ο Εωσφόρος, ο ακατανόμαστος, κ.τ.λ.

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

ΧΑ ΧΑ ΧΑ !! Με κάνεις και γελώ!! Τα ονόματα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τον Σατανιήλ!! Όχι δεν τον αποκαλούμε με αυτά τα ονόματα ούτε για αστείο. Έχει όνομα και ονομάζετε Σατανιήλ!!

ΣΑΜΑΝ

Πόσοι είναι οι πιστοί σήμερα του Σατανισμού και τι σχέση έχετε με τις εκκλησίες του Σατανά στις Η.Π.Α.;

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

Σε όλο τον κόσμο αριθμούμε γύρω στα 7-8 εκατομμύρια!! Εκκλησίες επίσημες δεν έχουμε, έχουμε όμως αίθουσες που κάνουμε τις συγκεντρώσεις μας.

ΣΑΜΑΝ

Στην Ελλάδα υπάρχουν Σατανιστές όπως εσείς;

ΤΖΩΝ ΧΕΛΓΚΙΝΣ

Βεβαία έχουμε πολλούς Έλληνες πιστούς, και κάποιοι από αυτούς είναι πολύ καλοί φίλοι μου!! Θα με συγχωρέσετε τώρα αλλά πρέπει να φύγω, ίσως κάποια άλλη φορά να τα ξανά πούμε……

Ήταν φανερό ότι δεν θα ξανασυναντιόμαστε. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι τα εξής: ο Χριστιανισμός είναι μια θρησκεία αγάπης και καλοσύνης!! Ο Χριστός δεν είπε τίποτα το παράλογο!! Εγώ  προσωπικά πιστεύω τον Χριστό από την ημέρα που γεννήθηκε μέχρι και την ημέρα που αναλήφθηκε!! Όλα τα αλλά πριν αλλά και μετά δεν τα πιστεύω. Πιστεύω στον Χριστό για ένα και μοναδικό λόγο, γιατί κήρυξε την αγάπη σε όλο τον κόσμο!! Όσο για τον Σατανισμό πιστεύω ότι υπάρχει και είναι δω, άλλες φορές δείχνει το παρών του άσχημα και άλλες όχι. Η διαμάχη του καλού και του κακού υπάρχει εδώ και χιλιάδες αιώνες και συνεχίζετε. Όσο για τους ιερείς υπάρχουν και καλοί αλλά και κακοί αλλά στο σύνολο τους είναι για μένα πιο πολλοί οι κακοί!! Για αυτούς δεν φταίει ο Χριστός, αυτός είπε το τι είχε να πει, το πώς θα τα εφαρμόσει κάποιος πιστός η όχι είναι δικό του θέμα. Για μένα προσωπικά είναι να πιστεύει κάποιος μέσα του ότι πιστεύει και όχι να το λέει από εδώ και από εκεί ή να κάνει τους άλλους να πιστέψουν. Η πίστη είναι προσωπικό δεδομένο του καθενός!! Εγώ πιστεύω και το λέω ότι μόνο η αγάπη είναι το πιο δυνατό πράγμα επάνω σε αυτόν το πλανήτη, ο Χριστός αυτό κήρυξε, αν κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν τότε είναι δικό τους το πρόβλημα!! Μέχρι την άλλη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


10 σκέψεις στο “ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

 1. Η αλήθεια είναι οτι η αγάπη είναι το πιο αλιγιστο συναίσθημα ενος ανθρώπου καμια φορά τον κανει να χάνει τα λογικά του και τον ταξιδεύει σε ενα κοσμο ευτυχίας και επιτυχίας δυστυχώς τώρα οι άνθρωποι δν παντρεύονται για αγάπη αλλά για να γ…. Και για αυτό μετα απο κανένα 15 χρονο χωρίζουν και αφήνουν παιδιά χωρίς φροντιδα

 2. ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ….ΧΜΜΜ!!!
  ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΚΑΚΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ…..ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΞΩ!!!
  ΣΑΜΑΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ…ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ…….ΧΜΜΜΜ….ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!ΤΩΡΑ,ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ?!?ΜΗΠΩΣ Ο ΣΑΤΑΝΙΗΛ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ?!?ΜΗΠΩΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ?!?ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ?!?ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!!ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ..ΚΑΙ…ΚΑΙ…ΚΑΙ!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!!

  ΜΠΡΑΒΟ!!!

  1. Σατανισμός…….εγώ λέω οτι καλυτερα να μην πιστεύεις σε ανώτερες δυνάμεις γτ σε οτι και να πιστεψεις αμα είναι θεός ο άλλος είναι ανθρωποφαγος και εσύ το πρόβατο τρ για τους λυκαωνες νομιζω τους αγαπάει ο θεός τους και είναι τυχεροί γιατί πες μ ενα πλάσμα (ακόμα και θεο) εκτός απο λυκαωνες π δν θέλει τους ανθρώπους για δούλους και για φαι αμα μ πεις ενα θα σε παραδεχτω

 3. Spirit!!!!

  ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!

  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ!;!

  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ…..

  ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…….

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΩΡΤΕΣ!!!!

 4. Δηλαδή Saman οι δρακονιανοί καθοδηγούνται απο τον Σατανηλ; (το λεω αυτό γιατί είπες οτι δέχεσαι τον Χριστιανισμό – όπως και εγώ – αρα οι δρακονιανοί που μας μισούν λογικά έχουν κοινό εχθρό με τον Σατανήλ αν είναι όπως το λέει ο Χριστιανισμός)

  Επίσης μια ερώτηση γιατί θέλω να ακούσω την άποψη σου..
  Ο σκοπός μας στην Γή ποιός είναι;

 5. Πολύ καλό άρθρο απλα να σε διορθώσω γιατι η Χριστιανική Εκκλησία,λες οτι δεν δεχεται τον Σατανισμο… Δεχεται τον Σατανα και οχι την θρησκεια του? Περιεργο μου φαινεται…
  Παντως πραγματικά πρωτη φορα διάβασα κατι διαφορετικό για το τι είναι Σατανισμος. Ηταν μια αλλη οψη που δεν την είχα συναντησει μεχρι τωρα.

  1. THAIRIA ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ INVISIBLE LYCANS TEAM!!! Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ Η ΣΑΤΑΝΙΗΛ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΕΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΑΙΡΕΣΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ…… Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.ΣΤΕΚΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση