ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΡΑΝΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ; ΕΣΩΓΗΙΝΩΝ; Η ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ;

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΡΑΝΙΑ  ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ; ΕΣΩΓΗΙΝΩΝ; Η ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ;

Από τον 19ο αιώνα έχουν έρθει στο φως μα από ανασκαφές ή από κάποια σπήλαια κάποια περίεργα ευρήματα. Ευρήματα τα οποία έχουν να κάνουν με παράξενους σκελετούς αλλά και παράξενα κρανιά που αλλά δείχνουν να είναι ανθρώπινα και αλλά όχι. Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αρχαιολόγοι, παλαιοντολόγοι, ανθρωπολόγοι δείχνουν να είναι προβληματισμένοι με αυτά τα ευρήματα για ένα και μόνο λόγο!! Δεν τολμάνε να πουν ότι είναι κάποια τερατογέννηση διότι δεν στέκει καθόλου αυτή η θεωρία εδώ. Θα δείτε τι εννοώ βλέποντας παρακάτω κάποιες φωτογραφίες των ευρημάτων αυτών. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι εξωγήινα όντα που ήρθαν και πέθαναν εδώ, άλλοι πιστεύουν ότι είναι εσωγήινοι, και κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι είναι οι Αβυσσαλέοι δηλαδή αυτοί που μένουν στην άβυσσο της θάλασσας!!  Όλοι έχουν να πουν και από μια θεωρία όπως γίνεται συνήθως και μετά από λίγο καιρό ξεπετιούνται βιβλιογραφίες με χίλιες δυο θεωρίες με το τι θα μπορούσε να είναι, από την μια αυτό είναι καλό από την άλλη όμως όλοι θα πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να προσέχουμε το τι πιστεύουμε από την στιγμή που δεν υπάρχουν αποδείξεις αν το κάθε θέμα είναι υπό παρακολούθηση των επιστημόνων. Δηλαδή να περιμένουμε τις ανακοινώσεις τους και μετά ας φτιάξουμε τις θεωρίες που πρέπει.

Το 2001 στη Βουλγαρία βρέθηκε ένα κρανίο που όμοιο του δεν έχει βρεθεί πουθενά στον κόσμο!! Το γεγονός αυτό απασχόλησε παρά πολλά Μ.Μ.Ε. για παρά πολύ καιρό, εδώ δυστυχώς στην Ελλάδα μόνο δυο λεπτά αναφορά σε κάποια κανάλια ειδήσεων και αυτό ήταν, δεν ξανά ασχολήθηκαν με το θέμα ποτέ!! Στην Βουλγαρία όλες οι εφημερίδες έγραφαν ότι το γεγονός ίσως να μην έγινε τυχαία (;) αλλά ότι κάποιες << διάνυες >> εννοώντας τους εξωγήινους; Θέλησαν να εξελιχτεί στην συγκεκριμένη περιοχή αυτή η ανακάλυψη. Πολλοί έκαναν κουβέντα αμέσως για εξωγήινο κρανίο μα δεν συμφώνησαν όλοι οι ερευνητές του θέματος αλλά!!, δεν είπαν περί τίνος μπορεί το κρανίο αυτό να πρόκειται.

Αυτό που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στην ανακάλυψη του κρανίου είναι ο τρόπος!! Τον Απρίλιο του 2001 ένας 30χρονος Βούλγαρος είδε ένα πολύ παράξενο όνειρο, είδε πέντε οντότητες ντυμένες στα άσπρα χωρίς να βλέπει τα πρόσωπα τους από την λάμψη που είχαν. Αυτές οι οντότητες του υπέδειξαν που ακριβώς αυτός ο άνδρας θα έκανε μια ανακάλυψη που θα τάραζε την παγκόσμια κοινή γνώμη!! Από ότι λέει ο ίδιος ο νεαρός που δηλώνει άθεος δεν έδωσε σημασία καθόλου στο όνειρο αυτό, μα μετά από τρία ίδια όνειρα που ακολούθησαν κάθε βραδύ άρχισε να ανησυχεί ότι ίσως κάτι να υπάρχει εκεί. Ακολούθησαν αλλά δυο όνειρα στην σειρά και έτσι αποφάσισε να πάει εκεί που θα!!, του υποδείκνυαν την περιοχή.

Μαζί με την γυναίκα του και δυο φίλους του ξεκίνησαν για την περιοχή οπού δεν ήξερε που ήταν αλλά και που να ψάξει. Με την καθοδήγηση των οντοτήτων όπως λέει ο ίδιος έφτασε στην Βουλγάρικη Ροδόπη  κοντά στην Φιλιππούπολη. Είπε στη γυναίκα του ότι εδώ ακριβώς είναι αυτό που αναζητά δείχνοντας ένα παρακείμενο λοφάκι(;) ( σημείωση μήπως ήταν κάποια Ντούμπα- τεχνητός λόφος που υπάρχει σε πολλά μέρη του κόσμου θάβοντας πολλές φορές κάποιοι πολιτισμοί τους νεκρούς τους αλλά και καμιά φορά σχεδόν όλα τους τα υπάρχοντα ακόμα και σπίτια!! ). Έτσι λοιπόν στης 21 / 5 / 2001  έγινε αυτή η απίστευτη ανακάλυψη η οποία τάραξε όλες τις επιστημονικές κοινότητες του κόσμου!!

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην φωτογραφία πρόκειται για ένα τριγωνικό κρανίο που στο πάνω μέρος του αποτελείτε από ένα πλατύ οστό, το οποίο διαθέτει έξη οπές αγνώστου χρησιμότητας!! Διαθέτει δυο οπές των ματιών και δεν διαθέτει στοματική κοιλότητα (!!!!). στο μέρος που θα έπρεπε να υπάρχει το στόμα υπάρχουν δυο οστά που καταλήγουν στην θέση των κυνοδόντων οπού ξεκινάνε από τις παρίες του κρανίου!!! Επίσης βλέπουμε άλλες δυο οπές στις άκρες του στόματος. Υπάρχει ένα πολύ μικρό οφρυικό τόξο και παρίες με έντονη τάση προς το εσωτερικό του στόματος!! Ακουστικοί πόροι στο κρανίο δεν υπάρχουν!! Η ταυτόχρονη έλλειψη στόματος και ακουστικών πόρων γεννάει πολλά ερωτηματικά πως θα μπορούσε το παράξενο αυτό ον να επικοινωνεί! Πως μπορούσε και επικοινωνούσε; Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι τηλεπαθητικός επικοινωνούσε με τα όμοια του όντα. Το μέγεθος του κρανίου του είναι έσο με το μέγεθος ενός βρέφους και ζυγίζει 250 γραμμάρια. Γύρω στα 1500 μέτρα μακριά η παρέα βρήκε ένα κομμάτι μέταλλο, το μέταλλο αυτό είναι ιδιαίτερα λείο και παρά πολύ ελαφρύ, ζύγιζε 800 γραμμάρια παρά το μέγεθος του.

Παρά ότι τα είχαν βρει δεν έκαναν πουθενά ανακοίνωση για τα ευρήματα τους γιατί περίμεναν την καθοδήγηση των φωτεινών οντοτήτων, έτσι όταν τους δόθηκε η έγκριση όπως λένε το 2001 το Δεκέμβρη έδειξαν τα ευρήματα τους σε ειδικούς. Πήγανε στο μουσείο Ασενοφγκραντ οπού τους περίμενε ο διευθυντής του μουσείου ονόματι Ντιμιτάρ Κοβάτσεφ. Ο διευθυντής ενθουσιάστηκε με το εύρημα της παρέας και συμφωνήθηκε από κοινού να εκτεθεί το κρανίο στο μουσείο για δυο εβδομάδες.

Μετά τις δυο εβδομάδες ο ιδιοκτήτης του το ζήτησε πίσω, αυτές τις δυο εβδομάδες που κρατήθηκε στο μουσείο πλήθος επιστημόνων από όλη την γη το μελέτησε και το φωτογράφησε επιμελώς. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί από κανέναν επιστήμονα κάτι το επίσημο για το κρανίο και ότι λέγετε ή έχει γραφτεί είναι επινόηση κάποιων για δικό τους σκοπό.

Τα Μ.Μ.Ε. και κάποιοι παρά επιστήμονες ή ανίδεοι στο θέμα ή για να δημιουργήσουν κάποιο είδος παραπληροφόρησης είπαν ότι πρόκειται για κάποιο είδος βοδιού!;! Η γελοιότητα κάποιων καναλιών έφτασαν να πουν ειρωνικά ότι κάποιοι φαντασιόπληκτοι μιλάνε για εξωγήινη ζωή στην γη που υπήρξε πυλαία. Αν και κάποιοι προσπάθησαν έστω σκιτσάροντας το κρανίο να του δώσουν ζωή μέσο υπολογιστών, μπορώ να πω που είδα ένα τέτοιο μοντέλο ότι θυμίζει του Παλαιούς Θεούς του Λάβκραφτ…… εκτός από εξωγήινο κάποιοι άλλοι έχουν πει ότι ίσως ήταν εσωγήινος και ότι κάποιοι από αυτούς λένε ότι ίσως έτσι μοιάζουν. Η μέθοδος χρονολόγησης του έδειξε 30.000 χρόνων παλιό!! Κάποιοι από τους επιστήμονες είπαν ότι είχαν ξαναδεί τέτοια κρανιά και πιο μεγάλα σε μέγεθος σε κάποιες ιδιωτικές συλλογές πλουσίων ανθρώπων που τους κάλεσαν για να τα δουν και να τα εξετάσουν. Όπως είπα και πιο πάνω μέχρι στιγμής που γράφω αυτές τις γραμμές δεν έχει ειπωθεί κάτι το επίσημο για το κρανίο αυτό, βεβαία έχουν αρχίσει και γράφονται ένα κάρο βιβλία για το συγκεκριμένο θέμα, θα ήθελα να ήξερα με τι πληροφορίες; Όλες οι πληροφορίες είναι ότι ανάφερα πιο πριν, άραγε θα γράψουν κάποια πράγματα κάνοντας εικασίες, δεν είναι κακό αλλά εδώ είναι που μπερδεύονται τα πράγματα. Μπορεί όμως και όχι και κάποιες φορές να δώσουν ώθηση στην υπόθεση…….

 

Το επόμενο κρανίο ανακαλύφθηκε στις 6 / 7/ 1880 στο Bradford County της  Pennsylvania στον δήμο του Sayre 59 μίλια βορειοδυτικά του Scranton. Ανακαλύφθηκε σε ένα μεγάλο υπόγειο τύμβο στο δήμο του Sayre. Για τον συγκεκριμένο τύμβο της περιοχής αυτής δεν σώζονται και πολλά πράγματα σήμερα γιατί οι αρμόδιοι είπαν ότι δεν είχε γίνει καλή υποστύλωση του τύμβου και έπεσε….. ( σημείωση : και γιατί δεν το ξανά στύλωναν; ). Μέσα σε αυτό το υπόγειο τύμβο βρέθηκε το παράξενο αυτό κερασφόρο κρανίο που την εποχή που βρέθηκε είχε τρομοκρατήσει τους Χριστιανούς βεβαιώνοντας ότι ο σατανάς είναι υπαρκτό πρόσωπο!! ( δεν σκέφτηκαν ότι ο σατανάς είναι αθάνατος και δεν πεθαίνει; ), μαζί με το κρανίο αυτό ανακαλύφθηκαν πολλοί σκελετοί αλλά και κρανιά εξίσου παράξενα και τρομακτικά τα οποία πουλήθηκαν σε συλλέκτες για πολλά λεφτά με την άδεια του αρχαιολογικού ινστιτούτου που έκανε τις ανασκαφές στην περιοχή!!!!

Το γιγαντιαίο αυτό κρανίο ανήκει σε κάποιο ον που ήταν 2.80 μέτρα ύψος, δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που είχε βρεθεί τέτοιο κρανίο με κέρατα! Στις αρχές του 19ο  αιώνα πολλά τέτοια κρανία βρέθηκαν κοντά στο Wellsville στην Nεα Υόρκη αλλά και σε ένα χωριό στο Τέξας στο Ελ Πάσο. Αν και είναι καταγεγραμμένα και αριθμημένα από το μουσείο φυσικής ιστορίας αλλά και από την αρχαιολογική υπηρεσία σήμερα κατά ένα περίεργο τρόπο δεν υπάρχουν ή φυλάσσονται όπως λένε για περεταίρω έρευνες!!

 

Ένα άλλο κρανίο που πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν είναι αυθεντικό γιατί δεν γνωρίζουν το τόπο ανεύρεσης του είναι το κρανίο που παραθέτω στην παρακάτω φωτογραφία.

Αυτή η φωτογραφία λέγετε ότι έχει παρθεί από το τμήμα φυσικής ιστορίας του πανεπιστήμιου Υale της Νέας Υόρκης, οπού και φιλοξενήθει για ένα χρονικό διάστημα για εξετάσεις. Δυστυχώς αν και ήρθα σε επαφή με το πανεπιστήμιο αρνήθηκαν ότι είχαν στην διάθεση τους το συγκεκριμένο κρανίο. Τα κρανία με κέρατα έχουν πάρει την ονομασία Sayre από την τοποθεσία που βρέθηκε το παραπάνω κρανίο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σε πολλές ιδιωτικές συλλογές βρίσκονται τόσα πολλά τέτοια κρανία αλλά και πολλά αλλά αλλόκοτα προς τα ανθρώπινα μάτια που με κάνει να πιστεύω ότι υπήρχε ολόκληρη φυλή με δίποδα ανθρωποειδή όντα με κέρατα στο κρανίο τους!!

Στην υπόθεση με το πρώτο κρανίο με κέρατα ποτέ δεν έγινε γνωστό τα υπόλοιπα ευρήματα που συνόδευαν τους νεκρούς. Γιατί πουλήθηκαν και αυτά σε διαφόρους συλλέκτες, εικάζετε αλλά και λέγετε ότι ήταν τεχνουργήματα τα οποία δεν υπήρχε περίπτωση άνθρωποι να τα είχαν φτιάξει!! Δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιες αποδείξεις εξαφανίζονται επιμελώς για τα καλά, υπάρχει μια  << αόρατη μυστική εταιρία >> που φροντίζει να τα εξαφανίζει επιμελώς!! Αν και στους συλλέκτες που βρέθηκα ήθελα να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες μου το αρνήθηκαν πεισματικά….. στην Ελλάδα έχουμε δυο τέτοιους συλλέκτες που στην κατοχή τους έχουν ο ένας από 7 κρανία τέτοια και ο άλλος από δυο! Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι εξωγήινα αυτά τα κρανία, δεν τους κατηγορώ γιατί κάποια από αυτά μετά από κάποιες εξετάσεις D.N.A. δείχνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το δικό μας D.N.A. Όπως ανέφερα και πιο πάνω κάποιοι κοιτούν να εξαφανίζουν κάθε ίχνος τους επιμελώς ……….

 

Το επόμενο κρανίο βρέθηκε από ότι λένε στην Νότιο Αμερική, δεν ονομάζουν την χώρα που βρέθηκε αν και κάποιοι πιστεύουν ότι βρέθηκε στην Κολομβία. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα το ποιος το βρήκε μα έχει αφεθεί να διαρρεύσει ότι ήταν μια ομάδα αρχαιολόγων Αμερικανών και Κολομβιανών που το βρήκαν. Η ομάδα είχε εντοπίσει σε ορεινό σημείο της Κολομβίας ( δεν αναφέρεται πιο ) το οποίο περιστοιχίζεται από παρθένα ζούγκλα μια αρχαία πυραμίδα μέσω δορυφόρου!! Για να φτάσουν στο συγκεκριμένο σημείο οπού βρισκόταν η πυραμίδα (;) και να βρουν κάποια ευρήματα πέρασε τουλάχιστον ένας χρόνος!! Με αυτά που βρήκαν κάνουν λόγο για εξωγήινη τεχνολογία!! Αμέσως εκκλήθει και η Ν.A.S.A. αν και το αρνείται επίσημα ότι βρέθηκε στην περιοχή εκείνη.

Η ορεινή αυτή περιοχή οπού βρέθηκαν τα παράξενα λείψανα αλλά και κρανία των εξωγήινων (;) αλλά και η παράξενη πυραμίδα (;) βρίσκετε μεταξύ  Tunja  και Bucaramanga. Είναι μια υπόθεση που δεν είναι γνωστή ακόμη στο ευρύ κοινό οι διαρρεύσεις έχουν γίνει εδώ και καιρό λέγετε μάλιστα ότι τις έκαναν οι Κολομβιανοί αρχαιολόγοι γιατί οι Αμερικανοί συνάδελφοι τους, δεν τους άφησαν να κάνουν περεταίρω έρευνες στην περιοχή και ότι ανέλαβαν μόνοι τους με τις ευλογίες της Κολομβιανής κυβέρνησης ……. Για πολλούς είναι απίστευτη αυτή η συνεργασία Αμερικανών και Κολομβιανών αλλά με τα κατάλληλα ανταλλάγματα και ελαφρύνσεις όλα γίνονται με τις κυβερνήσεις. Ειδικά ο Κολομβιανός λαός το γνωρίζει αυτό πολύ καλά!!

Οι αρχαιολόγοι της Κολομβίας που δουλεύουν για πολύ λίγα χρήματα λένε ότι δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια αποστολή στην χώρα τους αλλά ούτε και έχει βρεθεί κάτι τέτοιο ανάλογο με αυτό που αναφέρω παρά πάνω. Τι να πουν οι άνθρωποι η απειλή δεν είναι μια είναι από Αμερικανούς αλλά και Κολομβιανούς κυβερνητικούς.

Η φωτογραφία αυτή κυκλοφόρησε από ένα διαδύκτιο για πρώτη φορά στην Αργεντινή δίνοντας πιο πολλές λεπτομέριες για τα ευρήματα και τα κρανία των εξωγήινων (;) αμέσως μετά την δημοσίευση τους μια μέρα μετά η ιστοσελίδα αυτή έκλεισε χωρίς να ξανά ανοίξει αλλά και αυτοί που είχαν τον server  δεν τον ξανά άνοιξαν ποτές!! Η φωτογραφία αυτή κυκλοφορεί στο διαδύκτιο με μεγάλη παραπληροφόρηση το που βρέθηκαν τα κρανία αυτά. Κάποιες πληροφορίες που έχω δεν ξέρω αν είναι αληθινές ή όχι θα τις παραθέσω εδώ. Αν κλείσουν και το δικό μου στόμα τουλάχιστον κάποιοι από εσάς θα εχετε προλάβει να τα δείτε, βεβαία μπορεί και να μην γίνει τίποτα…….ποιος ξέρει;

Οι πληρφορίες που έχω είναι από κάποιους πολύ φοβισμένους αρχαιολόγους της Κολομβίας που δεν θα αναφέρω τα ονόματα τους. Ότι θα σας αναφέρω εδώ το άκουσα από μαγνητοφωνημένες κασέτες των ιδίων.

Αρχαιολογος Α)

3/7/20….. ωρα 13:08

Οι Αμερικάνοι πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για πυραμίδα αλλά για κάποιο εξωγήινο σκάφος. Από όσα έχουν δει τα μάτια μου πιστεύω και εγώ ο ίδιος ότι πρόκειται για διαστημόπλοιο και όχι πυραμίδα. Φάνηκε καθαρά όταν καθαρίστηκε η βλάστηση τριγύρω της και από πάνω της ότι είναι καθαρά μεταλλική η πυραμίδα.

Αρχαιλογος Α)

4/7/20…..ωρα 7:00

Δεν υπάρχουν κάποια σχέδια επάνω στην πυραμίδα ούτε ιερογλυφικά αλλά ούτε και ιδεογράμματα!! Οι Αμερικάνοι φέρανε ένα είδος τέντας τεραστίων διαστάσεων και την τοποθέτησαν από πάνω από την πυραμίδα. Μας είπανε ότι είναι φτιαγμένο από υλικό όπως των αεροπλάνων Στιλ για να μην δουν το εύρημα οι Ρώσοι αλλά και οι Κινέζοι από το διάστημα με τους δορυφόρους !!

 

Η αρχαιολογος Β)

10/7/20…..ωρα 15:30

Σήμερα που ανοίξαμε την πυραμίδα βρήκαμε στο εσωτερικό της πτώματα τα οποία δεν ανήκουν στο είδος το ανθρώπινο!! Δεν με άφησαν να τα φωτογραφίσω όλα. Έχω αρχίσει και φοβάμαι, όχι από την πυραμίδα αλλά από τους Αμερικάνους. Η πυραμίδα αυτή σίγουρα δεν είναι γήινης κατασκευής, σίγουρα έχει να κάνει με εξωγήινους. Το εσωτερικό της είναι όλο μεταλλικό με πολλά δωμάτια.

Η αρχαιολογος Β)

12/7/20….ωρα 2:00

Η κυβέρνηση μας μας διέταξε να αφήσουμε την περιοχή αυτή και να την αναλάβουν μονοί οι Αμερικάνοι. Μας πήρανε όλα τα γραπτά στοιχειά αλλά και τι φωτογραφικές μας μηχανές. Προτού φύγουμε μας έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο όχι οι Αμερικάνοι μα οι στρατιώτες οι δικοί μας!! Αν και οι στρατιώτες μας δεν φταίνε τίποτα εκτελούσαν διαταγές, ένας από τους στρατιώτες μας άφησε να πάρουμε τουλάχιστον τα κασετόφωνα τα δημοσιογραφικά που είχαμε.

Έχω όλα τα αποσπάσματα από αυτές τις κασέτες όσοι βεβαία μαζί μου, είναι πολύ αποκαλυπτικές με το τι αναφέρουν οι δυο από τους 5 Κολομβιανούς αρχαιολόγους που είχαν πάρει μέρος στην αποστολή αυτή. Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι μετά από ένα χρόνο έκανε την εμφάνιση της μια πυραμίδα ιπταμένη πάνω από την κόκκινη πλατεία της Μόσχας στην Ρωσία.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ήταν προϊόν φωτομοντάζ και πέρασε έτσι στα πολύ ψιλά γράμματα των εφημερίδων αλλά και των Μ.Μ.Ε. εκτός από μια εφημερίδα, την εφημερίδα Πράβδα της Μόσχας που ανάφερε το γεγονός και μάλιστα ανέφερε πως και η Ρωσική κυβέρνηση δεν αντέδρασε καθόλου!! Υπάρχουν δυο βίντεο με τις πυραμίδες πάνω από την Μόσχα και τα παραθέτω εδώ. Υπήρξαν και άλλες εμφανίσεις με ιπτάμενες πυραμίδες ανά τον κόσμο αν ψάξετε στο διαδίκτυο θα τις βρείτε Οι αναφορές μου για αυτά τα ζητήματα δε τελειώνουν εδώ θα υπάρξει και part 2. Μέχρι τότε να είστε όλοι  καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!

 

 

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΡΑΝΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ; ΕΣΩΓΗΙΝΩΝ; Η ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ;

Αφήστε μια απάντηση