Σχετικα με την μεση Γη part 2

ΜΕΣΗ ΓΗ

 Σχετικα με την μεση Γη  part 2

Από τα αρχαία χρόνια το ζήτημα της μέσης γης δεν ήταν άγνωστο σε κανέναν αρχαίο πολιτισμό. Ας ξεκινήσουμε πρώτα από την αρχαία Ελλάδα, υπήρχαν πολλοί ναοί αφιερωμένοι σε χθόνιες θεότητες. Όπως ο χθόνιος Δίας η χθόνια Αθήνα ο χθόνιος Ποσειδώνας  η θεά Εκάτη και άλλοι πολλοί…. ένας  ναός  της αρχαιότητας ήταν του υπερβόρειου Απόλλωνα στους Δελφούς!! Ένας ναός οπού από αρχαιοτάτους χρόνους δημιουργούσε πολλά ερωτηματικά και αινίγματα. Από τους πιο πλούσιους της αρχαιότητας λόγο της μάντισσας Πυθείας!! Πολλοί πιστεύουν ότι η Πυθεία ήταν μια. Η αληθεια είναι ότι η Πυθεία ηταν ένας τίτλος για την μάντισσα που καθότανε στον τρίποδα επάνω και έλεγε τους χρησμούς. Στις τόσες εκατονταετίες που περάσανε στον ναό δεν ηταν δυνατόν να ήταν μια η Πυθεία  εάν ψάξετε όχι ιδιαίτερα ακόμη και στα σχολικά βιβλία θα βρείτε πολλές παράξενες αναφορές για τον συγκεκριμένο ναό… ο ναός  λοιπόν είναι αφιερωμένος στον θεό Απόλλωνα.

Αν κάποιος διαβάσει του Πλάτωνα τα γραπτά θα δει ότι η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους υπερβόρειους, σε μια χωρά αιώνιας ζωής….. Τα γραπτά λένε και αλλά θαυμαστά πράγματα αλλά εγώ προσωπικά θέλω να μείνω  στην φράση … σε μια χωρά αιώνιας ζωής… πιστεύεται από πολλούς ότι αν κάποιος μπορέσει και βρεθεί στην μέση γη δεν θα γεράσει εύκολα η ακόμη μπορεί και να μην πεθάνει. Εγώ θα συμφωνήσω με το πρώτο, υπάρχουν

αναφορές από πολλά μέρη του κόσμου για άτομα τα οποία μπήκανε σε κάποια σπήλαια μα για να τα εξερευνήσουν  η για να ξαποστάσουν από άστατο καιρό.  Όταν τους έπαιρνε ο ύπνος ξυπνάγανε μετά από κάμποσο καιρό πιστεύοντας ότι δεν έχανε περάσει πολλές ώρες μα στην πραγματικότητα είχαν περάσει μέρες ή μήνες ή ακόμη στην πιο γνωστή περίπτωση με τα δύο αδέρφια από την Κίνα όπου είχαν περάσει δέκα χρόνια. Σε αυτήν την περίπτωση θα αναφερθώ πιο μετά σε άλλες αναφορές!! Αν κάποιος ψάξει διαβάζοντας προσεχτικά την ελληνική μυθολογία θα βρεθεί σε μύριες αναφορές για όντα και πόλεις αλλά και θεότητες της μέσης γης. Όπως και πολλούς ήρωες όπου κατάφεραν και πήγανε μέχρι εκεί και κατάφεραν και γύρισαν πίσω….. Η Οδύσσεια είναι ένα έπος κωδικοποιημένο για λίγους αν κάποιος καταφέρει και το αποκωδικοποιήσει θα βρεθεί προ εκπλήξεων το που πήγε ο Οδυσσέας αν και πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι όλη του η Οδύσσεια εξελίχτηκε στην μέση γη  εγώ δεν είμαι σύμφωνος με αυτούς. Είμαι πεπεισμένος ότι πρέπει να πέρασε από την μέση γη παραπάνω από μια φορά!! Το ίδιο και ο Ιάσωνας στη αργοναυτική εκστρατεία το ίδιο και ο Περσέας  το ίδιο και ο Θησέας  και άλλοι πολλοί. Θα αναφερθώ σε πιο κάτω αναφορές μου που και πως φτάσανε έως εκεί όχι ότι τώρα θέλω να το αποφύγω αλλά γιατί θα χρειαστούμε πολλές ενότητες αναφορών για να εξηγήσω το πως πήγανε εκεί και γυρίσανε!!!

Στον Ελληνικό χώρο τα περάσματα για την μέση γη ήταν παρά πολλά και αναφέρονται από κάποιους σοφούς και ραψωδούς. Με το πέρασμα του καιρού τα πιο πολλά από αυτά κλείσανε. Η αιτία που κλείσανε ήταν ο χριστιανισμός για πολλούς για κάποιους άλλους σεισμοί ή ακόμα και κατολισθήσεις βράχων κτλ,. Η γνώμη μου εμένα είναι ότι από ανέκαθεν οι μυημένοι ξέρανε ακριβώς το που βρισκόντουσαν τα περάσματα αυτά ώστε να μπορεί κάποιος να πάει στην μέση γη.  Οι μυημένοι αυτοί άνθρωποι τα περάσματα τα ονομάζουν πύλες!!!! Θα μου πείτε εύλογα δεν υπάρχουν τυχαία περάσματα? Ίσως να υπάρχουν αλλά θα πρέπει να είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού σε όλο τον κόσμο!! Εδώ έρχεται το ερώτημα ποιοι είναι αυτοί οι μυημένοι που ξέρουν και ελέγχουν τις πύλες? Υπάρχουν πολλές εκδοχές , κάποιες μυστικές εταιρίες κάποιοι μάγοι ακόμη κάποιοι άνθρωποι με πολύ ιδιαίτερες ιδιότητες!! γιατί τις χρησιμοποιούν . Αυτό το ζήτημα θα το δούμε λεπτομερέστατα  σε άλλες αναφορές μου υπόσχομαι ότι θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!! Φυσικά πάντα με αποδιώξεις γιατί μου αρέσει να γίνομαι πιστευτός όταν αποδυκνείω κάτι,  όμως δεν θα πω παραπάνω από όσα πρέπει….

Στην Ελλάδα έχουμε καμπόσες πύλες ή περάσματα. Θα αναφέρω κάποια από αυτά όχι το που ακριβώς βρίσκονται για ευνόητους λόγους. Ένα πέρασμα είναι στην Αρκαδία ένα στο Γαλαξίδι ένα στην Σαλαμίνα ένα στην Κρήτη στον ψιλορείτη ένα στην Σαμοθράκη ένα στην Δήλο ένα στον Βόλο  τρία στην Αργολίδα  ένα στην Θήβα πέντε στους Δελφούς  ένα στην Ιθάκη  δυο στην Σύρο και ένα στην Ρόδο, αυτά τα περάσματα ή πύλες είναι ακόμα ενεργά και χρησιμοποιούνται. Θα με ρωτήσετε εύλογα μια φορά ακόμα  πως ξέρετε αν λέω την αλήθεια. Αυτό δεν το ξέρετε αν όμως θέλετε να το μάθετε δεν έχετε παρά να ψάξετε και τότε θα καταλάβετε αν λέω για τα περάσματα αλήθεια ή ψέματα. Σε όλα τα μέρη που ανάφερα υπάρχουν αποδείξεις!!!! Κωδικοποιημένες μεν αλλά υπάρχουν!!!

Σε κάποιο πίνακα ζωγραφικής σε κάποιο λαογραφικό βιβλίο σε κάποια αρχαία κείμενα ή ακόμα μπορεί να περνάτε κάθε μέρα από μπροστά του και να μην το βλέπετε γιατί ή δεν θέλετε να το δείτε ή γιατί δεν ξέρετε το πως να το δείτε!!! Εγώ τα ακριβή μέρη δεν πρόκειται να σας τα πω…. η αλήθεια είναι ότι ίσως σε κάποια μπορεί να κάνω λάθος.  Χμμμμ!!!  μπορεί……

Δύο είναι τα πιο φημισμένα περάσματα για όσους ξέρουν, για όσους δεν ξέρουν είναι στον βόρειο και στον νότιο πόλο!! Για αυτά τα δύο περάσματα θα ασχοληθώ σε ξεχωριστό θέμα γιατί είναι τεράστιο……. Εκτενεστέρα με το θέμα της μέσης γης έχουν ασχοληθεί οι Αμερικανοί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ξεκίνησε όταν το 1818 ο πρώην λοχαγός του πεζικού-Οχάιο Η.Π.Α. Τζων Κλιβς Σιμς έστειλε μια επιστολή σε όλο τον κόσμο, σε πολιτικούς σε ιερομένους σε διπλωμάτες κ.τ.λ.

Οι μόνοι που δεν ενθουσιαστήκαν με την επιστολή του ήταν οι γεωλόγοι εκείνης  της εποχής. Δεν είναι περίεργο γιατί αυτό γίνεται μέχρι και σήμερα!!! Η επιστολή έγραφε τα εξής  ( Δηλώνω ότι η γη είναι κούφια!! Το εσωτερικό της κατοικείται και αποτελείται από έναν αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών, η μια μέσα στην άλλη και είναι ανοιχτή στις περιοχές των πόλων, στη 12η η 16η μοίρα….. ) όποιος θέλει να βρει την πλήρη αναφορά του λοχαγού είναι εύκολο δεν θα την αναφέρω όλη  μήπως και κινήσει το ενδιαφέρον σας  και ψάξετε μόνοι ή σε βιβλιογραφίες η στο παγκόσμιο νετ!! Αμέσως το θέμα κατατέθηκε στην αμερικανική γερουσία  για μια πιθανή χρηματοδότηση εξερευνητικής αποστολής στο εσωτερικό της γης!!!  Η θεωρία του λοχαγού έγινε αμέσως  αποδεκτή από την Ρωσία με ιδιαίτερη θερμή υποδοχή. Ο τσάρος της Ρωσίας διέταξε αμέσως  να γίνουν ενέργειες για να βρεθούν τα ανοίγματα των πόλων!! Το ίδιο έγινε και στην Αγγλία αλλά και στην Γάλλια έτσι τα τέσσερα δυνατά τότε κράτη ξεκίνησαν μια κούρσα το ποιος θα κατακτήσει τα ανοίγματα των πόλων αλλά και την μέση γη. Η ερώτηση είναι αν τελικά τα βρήκαν τα ανοίγματα…. αυτό παραμένει τελείως άγνωστο αν και πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι τα έχουν βρει και τα εκμεταλλεύονται από τότε. Προσωπικά πιστεύω ότι τα βρήκανε αλλά να τα εκμεταλλεύονται δεν νομίζω γιατί η πορεία της εποχής εκείνης  μέχρι σήμερα είναι πολύ περίεργη στο θέμα αυτό……  θα ερωτηθήτε εύλογα αν τα είχαν βρει τα περάσματα  ή ακόμη και την μέση γη γιατί δεν έχουν αναφέρει κάτι. Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι δεν αναφέρονται καθόλου στο ζήτημα μα και αν αναφερθούν λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα και ότι όλα αυτά είναι στην σφαίρα της φαντασίας!!! Έτσι εδώ έρχονται όλοι εκείνοι οι αρχαίοι λαοί, οι ερευνητές, οι συγγραφείς μα και οι ιστορικοί που έχουν ασχοληθεί με το τόσο περίεργο θέμα και βγαίνουν αληθινοί. Το πως βγαίνουν αληθινοί με αποδείξεις θα το δούμε σε άλλη αναφορά στο θέμα αυτό.

Όπως βλέπετε θα μας πάρει πολύ χρόνο το θέμα αυτό γιατί το ένα φέρνει το άλλο και για να καταλάβετε το ζήτημα της μέσης γης πρέπει να πάμε βήμα βήμα αλλά και να υπάρχουν τα σωστά και αληθινά στοιχεία για να μην μπορέσει κάποιος να τα αποκρούσει. Αν και πιστεύω προσωπικά ότι πολλοί ερευνητές θα είναι αυτοί που δεν θα συμφωνήσουν σε ότι λέω έστω και με αποδείξεις….. ας περιμένουν λοιπόν τις αποδείξεις και μετά ας λάβουν θέση  εδώ θα είμαι. Όχι για να το παίξω έξυπνος ή να βγω από πάνω μα για να πάρουμε όλη μια ιδέα το τι γίνεται με το θέμα της μέσης γης. Αν κάποιος βρεθεί να μου αποδείξει ότι αυτά που λέω είναι λάθος θα δεχτώ το λάθος μου και θα μάθω από αυτόν!!! Έως τότε εγώ θα συνεχίσω τις αναφορές μου για την μέση γη. Σας υποσχέθηκα στην προηγούμενη αναφορά μου ότι θα μιλούσα για τα όντα και τις πόλεις της μέσης γης να με συγχωρείται αλλά έπρεπε να κάνω αυτήν την αναφορά πρώτα. Στην επομένη αναφορά μου θα μιλήσω για αυτό το θέμα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε αν δεν πιστευτέ σε κάτι, αυτό το κάτι δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει…………

 INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


3 σκέψεις στο “Σχετικα με την μεση Γη part 2

Αφήστε μια απάντηση