Τα μυστικά του καθρέπτη

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Τα Μυστικά του Καθρεύπτη

 

Από τους πανάρχαιους χρόνους ακόμη, ορισμένες ομάδες ανθρώπων γνωρίζανε τεχνικές και διαφόρων ειδών πρακτικές οι οποίες τους εξυπηρετούσανε σε αυτόν ακριβώς τον σκοπό, δηλαδή να φέρουνε τον άνθρωπο σε επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων, γεγονός που εκτός από ότι έφερνε λύση στον πανάρχαιο αυτό φόβο του θανάτου, του έδινε και την ευκαιρία της άμεσης επικοινωνίας με τα πνεύματα αυτού του <<κόσμου>> από τα οποία αντλούσε και αρκετές γνώσεις και κυρίως μαντικές.

Εκτός από τη νεκρομαντεία που ήταν πολλά στην περίοδο της αρχαιότητας υπήρχε και άλλη μια μέθοδος που επικοινωνούσαν με τους νεκρούς ή με πνεύματα, η μέθοδος αυτή ήταν η μέθοδος του καθρέπτη.

Βέβαια στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχαν καθρέφτες ούτε καν γυαλί γι’ αυτό χρησιμοποιούσαν ασπίδες. Οι ασπίδες αυτές ήταν

 

ή από χρυσό ή από μπρούτζο ή από χαλκό οι οποίες ήταν πολύ καλά γυαλισμένες ώστε να μπορεί το άτομο που τα χρησιμοποιούσε να καθρεπτίζεται το είδωλο του.

Υπήρχαν και πηγάδια τα οποία δεν ήταν και πολύ βαθιά ανοιγμένα σε μέρη με ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες, τα πηγάδια αυτά τα χρησιμοποιούσαν μόνο οι μυημένοι μόνο κάθε φορά που είχε πανσέληνο.

Όπως και με της ασπίδες έτσι και με τα πηγάδια οι μυημένοι ερχόντουσαν σε επαφή με τον κόσμο τον πνευμάτων και τον νεκρών χρησιμοποιώντας ως πύλες τα πηγάδια ή της ασπίδες για άλλες διαστάσεις.

Όταν τελείωναν ότι έκαναν τα πηγάδια και η ασπίδες σκεπαζόντουσαν, ώστε η πύλες των άλλων διαστάσεων να παραμένουν κλειστές.

Γι’αυτό και μέχρι σήμερα σε πολλά μέρη της Ελλάδας και σε όλο τον κόσμο όταν πεθαίνει κάποιος για 30 μέρες σκεπάζουν τους καθρέφτες με ένα ύφασμα που έχουν μέσα στο σπίτι τους.

Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι γιατί πιστεύετε ότι η ψυχή εκείνου που έχει πεθάνει περιπλανιέται στην άλλη διάσταση θέλοντας να βρει τρόπους για να έρθει στην δικιά μας διάσταση.

Λέγεται ότι ι νεκροί ζηλεύουν τους ζωντανούς, αν λοιπόν η ψυχή του νεκρού περάσει στη δικιά μας διάσταση γίνεται ταραχοποιό πνεύμα προσπαθώντας να επικοινωνήσει μαζί μας μετακινώντας πράγματα, δημιουργεί θορύβους τρομοκρατώντας τους ζωντανούς που ζουν μέσα στο σπίτι.

Γι’αυτό το συγκεκριμένο λόγο σκεπάζουν τον καθρέπτη όπως σας είπα και πιο πάνω, πιστεύετε ότι μετά από τις 30 μέρες ξεσκεπάζετε γιατί η ψυχή έχει βρει το δρόμο της για εκεί που πρέπει να πάει.

Όταν ανακαλύφθηκε ο καθρέφτης όπως τον ξέρουμε σήμερα τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο περίπλοκα. Αλχημιστές αλλά καιμάγοι τους χρησιμοποιούσαν και πιστεύεται ότι τους χρησιμοποιούνε ακόμα σαν δίοδο σε άλλες διαστάσεις αλλά και σαν δίοδο για το δικό μας πλανήτη π.

χ αν ένας μάγος ζούσε στη Φιλανδία με τον αντίστοιχο καθρέπτη που θα υπήρχε στην Ελλάδα θα μπορούσε ομάγος να περάσει από τι μια στιγμή στην άλληαπό την Φιλανδία στην Ελλάδα μέσω του καθρέπτη, μα θα μπορούσε να κάνει  και το αντίστοιχο να περάσει από την Ελλάδα στην Φιλανδία σε μια στιγμή πάλι.

Η καθρέπτες που χρησιμοποιούν η εκάστοτε μάγοι τους φτιάχνουν για τους εξής λόγους:

 

1ον : Όπως είπαμε πιο πάνω να πηγαινοέρχονται σε μέρη του πλανήτη μας σε πολύ μικρό χρόνο.

2ον: Για να επικοινωνούν με όντα άλλων διαστάσεων.

3ον: Για να μπορούν να βλέπουν ότι θέλουν σαν τηλεόραση οπού και να κοιτάξουν σε οποιοδήποτε μέρος της γης.Για να δημιουργηθεί ένας μαγικός καθρέπτης τον έφτιαχνε ο ίδιος ο μάγος ή αυτός που ξέρει να απαγγέλει τα λόγια που πρέπει.Τον καθρέπτη τον έφτιαχνε 2,80 ύψος και 2,50 φάρδος το πάχος του καθρέπτη είναι από 1.50cm έως ένα 1,80cm.

Τον καθρέπτη αυτό τον ανέβαζαν σε υψόμετρο 1500 μέτρων στην ψηλότερη κορφή του βουνού. Στην κορφή του βουνού φτιάχνανε ένα σιδερένιο κρεβάτι που σχημάτιζε ένα τεράστιο Χ τοποθετούσαν τον καθρέπτη στον οποίο καθρεπτιζόταν ο ουρανός σε κάθε γωνία του καθρέπτη τοποθετούσαν 4 ράβδους ενωμένους με το σιδερένιο Χ για να ακουμπούσαν τον καθρέπτη η κάθε ράβδος είχε ύψος 1,23 το πάχος της ράβδου είναι 3 πόντοι πάνω ήταν λογχοειδέςοι ράβδοι ήταν φτιαγμένοι από καθαρό χαλκό.

Περιμένανε τη μέγιστη καταιγίδα που θα χτυπούσε της 4 ράβδους ώστε να πετυχαίνανε τον μέγιστο ηλεκτρομαγνητισμό του καθρεύτη. Δυστυχώς για τους μάγους δεν χρησιμοποιούσαν τα σωστά λόγια ο καθρέπτης από τη δύναμη του κεραυνού ή έλιωνε ή γινότανε εκατομμύρια κομμάτια αν όμως πετύχαινε ο καθρέπτης στης 4 άκρες του είχε ένα απαλό κίτρινο χρώμα έτσι ο μάγος ήξερε ότι ο μαγικός του καθρέπτης ήταν έτοιμος.

Κάποιοι θα πιστέυσουν ότι αυτά είναι παραμύθια και κάποιοι άλλοι όχι αναλογιστείτε πόσες φορές έχετε κάτσει στο καθρέπτη του σπιτιού σας να χτενιστείτε ή να φτιαχτείτε βλέποντας μια σκιά να περνάει μέσα από τον καθρέπτη σας σαν να πέρασε από πίσω σας εάν δεν σας έχει τύχει κοιτώντας προσεχτικά μέσα στον καθρέπτη κοιτώντας τα πράγματα που αντανακλά και το είδωλο σας μπορεί να δείτε αυτή τη σκιά ή και κάτι άλλο ποίος ξέρει….

Την επόμενη φορά θα αναφερθώ στο καθρέπτη του OGLINA GEA MARE TRIUNGHIULARA A LU-I VLAD TEPES(O ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΣΜΕΓΑΛΟΣΚΑΘΡΕΥΤΗΣΤΟΥ LU-I VLAD TEPES) του αιμοσταγή πρίγκιπα της Τρανσιλβάνιας της Ρουμανίας

Μέχρι την άλλη φορά να είστε καλά…

INVSISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


3 σκέψεις στο “Τα μυστικά του καθρέπτη

Αφήστε μια απάντηση