ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA!!!!

UFO

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA!!!!

 Τα τέσσερα  βίντεο που ακολουθούν είναι από ΑΤΙΑ  τα οποία βρίσκονται στον Ήλιο για μια ακόμα φορά!!!! Στις 9 Νοεμβρίου 2012 εμφανίστηκαν κάποια ΑΤΙΑ γύρω από τον Ήλιο!!!! Στις 11 Νοεμβρίου 2012  εμφανίστηκαν για μια ακόμα φορά διάφορα ΑΤΙΑ!!! Στις 13 Νοεμβρίου 2012 εμφανίστηκαν κάποια ΑΤΙΑ στον Ήλιο και την επόμενη στις 14 Νοεμβρίου 2012 εμφανίστηκε ένα ακόμα !!!! το όλο ζήτημα είναι απίστευτο όπως και κάθε ένα τέτοιο βίντεο που έρχεται από τον Ήλιο!!!!

Τα βίντεο αυτά είναι γνήσια βίντεο τα οποία παρατηρεί η NASA εδώ και χρόνια με το ποιο εκσυγχρονισμένο διαστημικό τηλεσκόπιο που υπάρχει!!!! Δεν τα έδωσαν στην δημοσιότητα όπως λένε…… αλλά διέρρευσαν αμέσως πράγμα το οποίο δεν αρνήθηκε η NASA ότι υπάρχουν……

 Μετά την διέρρευση των βίντεο η NASA σιωπά, απεναντίας  για πρώτη φορά ειπώθηκε από Ρώσους επιστήμονες πριν από μερικά χρόνια ότι υπάρχει κίνηση από ΑΤΙΑ στον Ήλιο ενώ λόγο θερμοκρασίας δεν θα έπρεπε να υπάρχει τίποτα εκεί … η NASA από πλευρά της δεν έχει κανένα σχόλιο……!!!!

Ένα από τα χιλιάδες αινίγματα αυτών των βίντεο και όχι μόνο των τωρινών είναι ότι κάθε φορά που το τηλεσκόπιο συλλαμβάνει ΑΤΙΑ στον Ήλιο είναι τελείως διαφορετικά και δεν μοιάζουν αναμεταξύ τους σε σχήμα, το οποίο σημαίνει πολλά …..

Τα βίντεο που παραθέτουμε είναι με την σειρά, θα δείτε ότι σχεδόν είναι πανομοιότυπα αν τα κοιτάξετε καλά θα βρείτε τις διαφορές!!!! Βέβαια μπορεί και να είναι ένα με σπασμένα τα κομμάτια του και να δημοσιεύτηκαν ανά μέρα…..  δείτε τα και τα συμπεράσματα δικά σας…… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lf9CDHFP-hk[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TBzXM8u6VI8[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a9wFi9wkZlQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A3miuZk-k68[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση