ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!

Τα παρακάτω που θα διαβάσετε είναι τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπως την ονομάζουν τα τελευταία χρόνια!!!! Δεν είναι τίποτα άλλο από τα μεγαλεπήβολα σχέδια των Ιλλουμινάτοι για την εξόντωση του πληθυσμού της Γης!!!! Αν σας φαίνεται ψέμα αυτό που σας λέω διαβάστε τα παρακάτω….. και αν δεν τα έχετε πάρει είδηση να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσουν οι Ιλλουμινάτοι Δρακονιανοί να το πάρετε είδηση είτε το θέλετε είτε όχι!!!!

Η ψεύτικη απειλή:

Θέλετε να μείνετε στην Ευρωζώνη; Τότε παραδώστε τις πολυτιμότερες αστικές τάξεις σας στις πολυεθνικές εταιρίες. Αν δεν το κάνετε θα υποστείτε τις συνέπειες και θα τιμωρηθείτε παραδειγματικά για τα υπόλοιπα κράτη!! !!Αυτό είναι σύμφωνο με το ευρύτερο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων που βλέπουμε σε όλο τον κόσμο, όπως το νερό, οι δρόμοι, τα σχολεία .Όλα ιδιωτικοποιούνται και λαμβάνονται από τα δικά μας χέρια.

Οι ασθένειες με την μόλυνση του νερού:

Μετά την ιδιωτικοποίηση του νερού θα επέλθουν αυξήσεις στην τιμή του, όπως σε πολλές άλλες χώρες που ιδιωτικοποιήθηκε η δημόσια ύδρευση. Η ελίτ ωστόσο θα μπορεί να μολύνει τα αποθέματα νερού μας με οποιαδήποτε μορφή δηλητηρίασης στοχεύοντας να σκοτώσει ένα αρκετά μεγάλο πληθυσμό και αν αυτό δεν είναι πιστευτό ανατρέξτε να δείτε τις δηλώσεις που έχει κάνει ο Κάρολος της Αγγλίας ότι η γη πρέπει να μειώσει τον ανθρώπινο πληθυσμό της στα 500.000.000 κόσμο!!!!

Την ίδια στιγμή που οι μεγάλες πολυεθνικές διαπραγματεύονται συμφωνίες εκατομμυρίων δολαρίων με τις κυβερνήσεις, 1,1 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό και 1,8 εκατομμύρια θάνατοι τον χρόνο οφείλονται σε ασθένειες που προκαλούνται από πόση ακατάλληλου νερού. Δεν σας άγγιξε αυτό ε; Από τον ΟΗΕ έχει ανακοινωθεί ότι την επόμενη 20ετια πάνω από 15 εκατομμύρια κόσμος θα πεθάνει από μολυσμένο νερό και το νούμερο μπορεί να φτάσει τα 300.000.000 εάν κάποια τρομοκρατική ενέργεια γίνει με βάση το τρεχούμενο νερό!!!! Δηλαδή είναι σαν να μας λένε τι έχουν σκοπό να κάνουνε… ..και μην ξεχνάτε ότι οι αναλυτές πολέμου λένε ότι οι επερχόμενοι σκληροί πόλεμοι στην γη θα γίνουν για το νερό!!!! Δηλαδή θα πουν το νερό νεράκι!!!!

Διαβάστε το άρθρο αυτό, είναι από: ΤΟ ΧΩΝΙ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: 6.000 άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους Η ιδιωτικοποίηση του νερού στη Βουλγαρία ήταν µέρος του προγράμματος λιτότητας που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ΄90, υποσχόμενο αποτελεσματικότητα αλλά κυρίως ΕΠΕΝ∆ΥΣΕΙΣ. (Τα ίδια Παντελάκη µου, τα ίδια Παντελή µου). Τελικά, επενδύσεις δεν έγιναν. Έγιναν όµως τα ακόλουθα, ως συνέπειες της ιδιωτικοποίησης του νερού:

● Αύξηση της τιµής του νερού τουλάχιστον 12%.

● Σκάνδαλα διαφθοράς από το 2005, για υψηλές αµοιβές. Ο διευθύνων Σύμβουλος παίρνει 400.000 ευρώ το χρόνο. (Φανταστείτε πόσο θα παίρνει εδώ).

● 100άδες νοικοκυριά αποσυνδέθηκαν από το δίκτυο ύδρευσης, επειδή δεν είχαν να πληρώσουν. Συγκεκριμένα, χίλια νοικοκυριά αποσυνδέθηκαν µόνο το 2011 ενώ εκκρεµούν ακόµη 5.000 δικαστικές υποθέσεις ανθρώπων που δεν µπορούσαν να πληρώσουν.

● Σε 370 οικογένειες στη Σόφια, έγινε έξωση επειδή δεν µπορούσαν να πληρώσουν τις ∆ΕΚΟ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Έδωσαν σε ιδιώτες ακόµα και τα ποτάµια!

Η ιδιωτικοποίηση του νερού ξεκίνησε το 1993 υποτίθεται για την ανάπτυξη της βιομηχανίας νερού. Το 2008 πουλήθηκε η δηµόσια Αquapor, που τότε ήταν ανάδοχος συμβολαίων σε 24 δήµους. Η νοµοθεσία άλλαξε και επέτρεψε στους ιδιώτες αναδόχους να ελέγχουν ολόκληρα υδρογραφικά διαµερίσµατα, κοίτες ποταµών, υδραυλικές υποδοµές, φράγµατα, λιµάνια αλλά και να πάρουν εξουσιοδότηση να δίνουν άδειες, να συλλέγουν φόρους, να εποπτεύουν και φυσικά… να εξασφαλίζουν κέρδη.

Οι δήµοι που είχαν προσχωρήσει στο σύστηµα αυτό και έγιναν πελάτες του group αναγκάστηκαν να αγοράζουν νερό για να διαχειρίζονται τα απόβλητα σε πολύ υψηλές τιµές. Οι αρχές επέβαλαν επίσης «µίνιµουµ κατανάλωση νερού» πολύ µεγαλύτερη από τις πραγµατικές απαιτήσεις µε αποτέλεσµα να χρεώνονται αλόγιστα οι δήµοι. Οι εργαζόµενοι στους ιδιώτες ήρθαν αντιµέτωποι µε αυξηµένες ώρες και όγκο εργασίας, εκ περιτροπής εργασία και υποβάθµιση των εργασιακών συνθηκών. Σήµερα, υπάρχει πίεση στις Αρχές για ιδιωτικοποίηση της Aguas de Portugal group.

Τα τρία µμεγαλύτερα κόµµατα, το Σοσιαλδημοκρατικό (PSD), το ∆ηµοκρατικό (CDS) και το Σοσιαλιστικό κόµµα (PS) ενώ το 2004 ήταν εναντίον της παράδοσης της ύδρευσης σε ιδιώτες, σήµερα, κατ’ επιταγή της τρόικας έχουν συμπεριλάβει την πώληση της Aguas de Portugal µέσα στο µνηµόνιο.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Πανταχού παρούσα η γαλλική Σουέζ…

Η ιδιωτικοποίηση ξεκίνησε στα µέσα της δεκαετίας του 1980. Σήµερα, περίπου το 50% των υπηρεσιών ύδρευσης είναι σε ιδιωτικά χέρια. Το 90% των ιδιωτών ελέγχονται από την Αgbar, θυγατρική της γαλλικής Suez και από την Αqualia του FCC group που συνδέεται µε την άλλη πολυεθνική, τη Veolia. Αυτό που έγινε απολύτως κατανοητό στους Ισπανούς (από την εμπειρία τους µε το ιδιωτικοποιημένο νερό) είναι ότι δεν γλιτώνουν τα χρέη ό,τι και να γίνει. ∆ηλαδή, ακόµη και αν µια δηµόσια υπηρεσία πουληθεί σε ιδιώτες, τα χρέη της… τα πληρώνουν φυσικά και πάλι οι πολίτες µιας και καλούνται να καλύψουν τα επιτόκια δανεισµού του νέου αγοραστή – ιδιώτη.

Τα χρέη που υπήρχαν, δεν τα πληρώνει ο νέος ιδιώτης. Απλά δεν τα πληρώνει ούτε το κράτος και τα ρίχνει στις πλάτες των πολιτών, του γνωστού υποζυγίου. Αυτό κερδίζει µια κυβέρνηση από µια ιδιωτικοποίηση. Να µμετακυλήσει τα χρέη της µε έµµεσο τρόπο και πάλι στους πολίτες. Οι ιδιωτικοποιήσεις στην Ισπανία επίσης πάσχουν από θέµατα διαφάνειας. Για παράδειγμα τα σχέδια ιδιωτικοποίησης της εταιρείας ύδρευσης της Μαδρίτης Canal Isabel II, δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας ούτε έχουν δικαιολογηθεί.

ΙΤΑΛΙΑ: 61,4% ακριβότερο το νερό σε µιά 10ετία!

Η ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ιταλία ξεκίνησε στα µέσα της δεκαετίας του 1990. Μετά από 15 χρόνια, η νοµοθεσία υποχρεώνει όλες τις επιχειρήσεις νερού να κατοχυρώνονται ως SpA (ανώνυµες εταιρείες) αµιγώς ιδιωτικές ή σε συνδυασµό µε δηµόσια ιδιοκτησία.

Έτσι την ύδρευση την διαχειρίζονται ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν στόχο το κέρδος. Τα τιµολόγια νερού αυξήθηκαν από το 1997 ως το 2006 κατά 61,4% έναντι του πληθωρισμού που αυξήθηκε κατά 25% και της απασχόλησης που έπεσε κατά 30%.

ΜΑΡΟΚΟ: Και στην Καζαµπλάνκα ή Σουέζ…

Όσο το Μαρόκο ήταν γαλλικό προτεκτοράτο, το σύστηµα ύδρευσης και αποχέτευσης το διαχειρίζονταν γαλλικές εταιρείες. Το 1956, το Μαρόκο γίνεται ανεξάρτητο κράτος και η παροχή νερού περνά στην ευθύνη δηµοτικών εταιρειών κοινής ωφέλειας. Στα µέσα της δεκαετίας του ‘90, η κυβέρνηση του Μαρόκο αποφασίζει την εκ νέου ιδιωτικοποίηση της ύδρευσης και της αποχέτευσης και η χρονιά σταθµός είναι το 1997 όταν η κοινοπραξία Lydec (το 35% κατέχει η γαλλική Suez) αναλαµβάνει τα νερά της Καζαµπλάνκα. Ακολούθησε και η πρωτεύουσα Ραµπάτ µε την εταιρεία Redal ενώ, την επόµενη χρονιά, η γαλλική Veolia ανέλαβε τα νερά στις πόλεις Ταγγέρη και Τετουάν. Σ’ αυτή τη δεύτερη φάση της ιδιωτικοποίησης του νερού στην ιστορία τους, οι Μαροκινοί είδαν την τιµή του νερού να ανεβαίνει 3 φορές πάνω…

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Σουέζ και στο Μπουένος Άιρες

Η ιδιωτικοποίηση του νερού ξεκίνησε το 1993 µε το σύστηµα ύδρευσης – αποχέτευσης του Μπουένος Άιρες να περνά στα χέρια της σηµερινής Suez. Μετά από 4 χρόνια, διαπιστώθηκε ότι η πολυεθνική τηρούσε µόνο το 45% των υποχρεώσεών της όσον αφορά στις νέες συνδέσεις. Μετά από 10 χρόνια, διαπιστώθηκε ότι γινόταν επεξεργασία µόνο στο 12% των λυµάτων, ενώ η υπόλοιπη ποσότητα διοχετευόταν στον ποταµό Ρίο Ντε Λα Πλάτα. Το δίκτυο επανακρατικοποιήθηκε το 2006, µετά από έντονες διαµαρτυρίες των κατοίκων που αρνιόντουσαν να πληρώσουν.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Σουέζ και στο Σύδνεϋ

Η ιδιωτικοποίηση του νερού ξεκίνησε στα µέσα της δεκαετίας του ΄90. Λίγο καιρό αφότου ανέλαβε και εκεί την ύδρευση η γαλλική Suez, το νερό του Σύδνεϋ βρέθηκε µολυσµένο.

ΚΑΝΑ∆ΑΣ: «Απόρρητη πνευµατική ιδιοκτησία» το µολυσµένο νερό Τουλάχιστον 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους αφού μολύνθηκαν από το βακτήριο E coli στο Walkerton, ύστερα από τη ιδιωτικοποίηση του ελέγχου ποιότητας του νερού. Η ιδιωτική εταιρεία χαρακτήρισε τα αποτελέσµατα των ελέγχων «απόρρητη πνευµατική ιδιοκτησία» και αρνήθηκε να τα κοινοποιήσει.

Παρίσι: Ανέλαβε ο δήµος, µείωσε τις τιµές, αύξησε τα έσοδα

Από το 1985 τη διαχείριση του συστήµατος ύδρευσης της γαλλικής πρωτεύουσας είχαν δύο ιδιωτικές εταιρείες (που πρωταγωνιστούν παγκοσμίως), η Veolia και η Suez. Ωστόσο το Νοέμβριο του 2008, το δηµοτικό συµβούλιο της γαλλικής πρωτεύουσας αποφάσισε να δημιουργήσει τη δηµοτική εταιρεία Eau de Paris η οποία ανέλαβε από το 2010.

Αυτή η πρωτοφανής «επανακρατικοποίηση», που αποφασίστηκε από το ∆ήµαρχο Μπετράν Ντελανοέ, απέφερε τελικά εντυπωσιακά αποτελέσµατα. Τα τιµολόγια νερού µειώθηκαν κατά 8% σε σχέση µε το 2009 και παρόλα αυτά, υπήρξε και εξοικονόμηση 35 εκ. ευρώ σ’ ένα χρόνο (µε τα µειωµένα τιµολόγια). Είναι µάλιστα χαρακτηριστικό ότι δεν είχε προηγηθεί κοινωνική αντίδραση, που πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση.

Την επανακρατικοποίηση του νερού την αποφάσισε ο ∆ήµαρχος του Παρισιού αποκλειστικά και µόνο µετά από ψύχραιµες αναλύσεις και έλεγχο στα οικονοµικά δεδοµένα. Ο άνθρωπος ερεύνησε και κατέληξε στο συµπέρασµα ότι αν το νερό ξαναπεράσει στον έλεγχο του ∆ήµου, θα είναι και καλύτερο και φθηνότερο.

Χωρίς να θέλω να ανακατευτώ στα πολιτικά θέλω να πω τα εξής:

Πως είναι δυνατόν όλοι οι Έλληνες να μην θέλουν την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ξαφνικά να τους έχουμε και τα δυο κόμματα κυβέρνηση… .μαζί με ένα τρίτο; Θα μου πείτε ποιο είναι το κόμμα το οποίο θα βγει και θα πάει κόντρα στους Δρακονιανούς Ιλλουμινάτοι; ΚΑΝΕΝΑ!!!! Όλα λένε όταν θα βγούμε εμείς θα κάνουμε αναπραγμαδιάτευση και θα κάνουμε εκείνο και τούτο προσέξτε!!!! ΑΝΑΠΡΑΓΜΑΔΙΑΤΕΥΣΗ!!!!

Δεν έχω ακούσει κανένα από όλα αυτά τα κόμματα να πουν!!!! Να πάνε στα τσακίδια και θα τα φτιάξουμε μόνοι μας τα πράγματα και ας πεινάσουμε και ας δυστυχήσουμε για λίγα χρονιά από το να δυστυχήσουμε για τα επόμενα της ζωής μας!!!! Δεν ξέρω ίσως εγώ να κάνω λάθος και να είμαι προκατειλημμένος αλλά τα στοιχεία τα οποία υπάρχουν δείχνουν τελείως το αντίθετο πράγμα….. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


9 σκέψεις στο “ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!

 1. Zigo!!!!

  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!! ΜΑ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ!!!! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ….. ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΜΑ ΤΟ 97% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΞΕΧΝΑ!!!!

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!;!

  ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!!!! ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΕ ΣΙΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΔΡΑΣΗ!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ!;! ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ!;!

  ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΩ ΑΥΤΟ!!!! ΕΝΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ!!!! ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…….

  ΟΧΙ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΟ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΟΥΣΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ….. ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΟΛΟΥ ΑΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΝΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!! ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΠΤΟΜΑΤΑ ΗΔΗ ΑΡΧΗΣΑΝ ΝΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ!!!! ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΖΩΗ Η ΘΡΥΣΚΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Η ΟΧΙ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΟΧΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΥΤΗΛΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ!;! ΟΙ << ΞΕΝΟΙ >> ΠΛΕΩΝ ΔΙΟΙΗΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

  ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΚΟΥΓΟΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΩ ΤΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

  ΟΙ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΕΣ ΚΥΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ…… ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ…

  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ!!!! ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΛΑΘΗ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ…….

  ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ!!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΙΟ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΗΜΩΝ ΕΙΔΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!!

 2. Πολυ καλο αρθρο για ακομη μια φορα οπως παντα αλλωστε…
  Θα ηθελα να παραθεσω καποια σχολια στην απαντηση σου προς τον Αποστολη Saman για αρχη..Λογω της δουλειας μου και συγχωρεστε με αν δεν την αναφερω (οχι γιατι ντρεπομαι,αλλα αν πω τοτε οποιοσδηποτε μπορει να με βρει και ευκολα και καποιες φορες δεν ειναι καλο να σε βρισκουν) εχω την ευλογια να συναναστρεφομαι με πολλους ανθρωπους(ισως και μη) και ακουω πολλα σχολια και αποψεις για το τι γινεται στον κοσμο μας,στην πατριδα μας.Η ουσια ποια ειναι λοιπον?Το οτι αν πριν δεκα χρονια μιλουσα για σαυρητες -Δρακονιανους-Πεφωτισμενους-Μασωνους,με λεγανε τρελο,γραφικο κι αλλα παρομοια….Τα τελευταια δυο χρονια ομως βλεπω πως καποιοι εχουν αρχισει να πιστευουν πως τελικα ολα αυτα δεν ειναι θεωριες συνομωσιας και οτι οντως συμβαινουν….Τελευταια φορα που διεκρινα πως οι “αφυπνισμενοι” ειναι περισσοτεροι,ηταν στην τελευταια διαδηλωση του καταπιεσμενου λαου στο Συνταγμα οπου δεν μιλουσαν για πολιτικους παρα για τα λαμογια της Νεας Ταξης!!!Αυτο ηταν για το αν πιστευουν πολλοι σημερα Saman και θελω να πιστευω πως ναι ειναι τουλαχιστον περισσοτεροι απο καποτε!!
  Θα ηθελα να παραθεσω και κατι ακομα που παρατηρω λογω της δουλειας μου εκμεταλλευομενος του αρθρου σου..
  Αν και εν μερη,ειμαι χαρουμενος που καποιοι συνανθρωποι μας επιτελους βλεπουν τα πραγματα οπως ειναι και οχι οπως θελουν καποιες σαυρες,παρατηρω κινητικοτητα και απο την αλλη μερια..Τι θελω να πω με αυτο??Οτι οπως ειχες σχολιασει και εσυ Saman ,ειμαι αρκετα παρατηρητικος και δυστιχος βλεπω πως οι πρασινιαριδες εχουν αρχισει να κανουν την παρουσια τους αισθητη αναμεσα μας,,,Τωρα καποιοι αναγνωστες θα πουν , μα καλα πως εισαι τοσο σιγουρος και δεν τα λες αυτα για να κανεις εντυπωση??Για τον απλουστατο λογο πως δεν μιλαω ποτε αν δεν ειναι απολυτος σιγουρος…Και οπως ανεφερα και παραπανω λογω δουλειας ερχομαι σε επαφη με πολλους ανθρωπους (ισως και μη).Τελειωνοντας λοιπον Saman το θεμα φιλε μου ειναι πως οντως καποιοι συνανθρωποι μας “ξυπνανε” αλλα και οι “αλλοι” δεν μενουν με τα χερια σταυρωμενα…

 3. Spirit!!!!

  ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΏ!!!!

  ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΎΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΑΞΟΥΝ……

  100-200 ΧΡΟΝΙΑ; ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!;!

  ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥΛΕΝΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!

  ΣΕ ΣΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΥΡΗΤΗΣ!!!!!

  1. Saman δε πιστεύω τα λόγια κανενός..Είναι απλή λογική..
   Δε μιλάω για μια κοινωνία ρομπότ..Αλλά για μια κοινωνία σωστή σε θέμα νεοτροπίας προς τον πλανητη που μας φιλοξενει που τον έχουμε καταστρέψει και χτίσει σχεδόν ολο..

   Πες με όπως θες αλλά βλέποντας το τι γίνεται με χειραγωγίσιμες μαζες έχω να κάνω και τώρα..Αν αποκτίσουν μυαλό ίσως να μου αλλάξουν γνώμη..Συνεχίζοντας το ίδιο μοτίβο σε αυτά που κάνει ο καθένας κάθε μέρα καταστρέφοντας τους γύρω του και τα πάντα πες με σαυρίτη νεφελιμ σατανα αλλά μας αξίζει ίσως..Όχι σε όλους αλλά στους περισσότερους..

 4. Χμμ..Εγώ να κάνω μια εύλογη ερώτηση , γιατί ναί το να χαθεί το 99% του πληθυσμού στη Γή ακούγεται άσχημο , αλλά…Το να παραμείνουμε πάνω σε αυτόν τον πλανητη που καθημερινα καταστρέφουμε και σκοτώνουμε μαζί με οτιδήποτε ζεί πάνω σε αυτόν είναι καλύτερο;
  Το να υπάρχει αυτή η κατάσταση της ζούγκλας που επικρατεί στον κόσμο είναι καλύτερο;
  Το οτι ένα τεράστιο ποσοστό της ανθρωπότητας δεν εχει σκοπό και απλά παρασειτεί είναι καλύτερο;
  Έτσι κι αλλιώς σε λίγα χρόνια – 100 , 200 – δε θα μπορούμε να επιβιώσουμε καν στη Γη , μήπως ένα “restart” θα ήταν καλό;

  Ας το δούμε και απο την άλλη όψη του νομίσματος..

 5. Γεια σου Saman Lycan.
  Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι αυτή που γνωρίζουμε (πρόσωπα,λέσχες,οργανισμοί κλπ).Η Παλαιά Τάξη Πραγμάτων τελικά ποια ήταν και γιατί μας τέλειωσε;
  Χαζή ακούγεται η ερώτηση αλλά πιστεύω εύλογη!

Αφήστε μια απάντηση