ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ 666 ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ 666 ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ!!!!

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!! Όταν ακούμε την λέξη αυτή οι πιο πολύ άνθρωποι πιστεύουν ότι πρόκειται για τον Σατανά, τον Διάβολο, τον Αμπαθότ, τον Λούσιφερ ή όπως αλλιώς λέγεται και έχει ονομαστεί κατά καιρούς ο άρχοντας του σκότους ή ο βασιλιάς της κόλασης κατά την χριστιανική θρησκεία μας!!! Λίγοι όμως είναι εκείνοι που ξέρουν πραγματικά ότι ο αντίχριστος θα είναι ο γιος του Σατανά και θα φέρει το περιβόητο νούμερο 666!!! Το όνομα αυτού είναι ακόμα άγνωστο θα ονομαστεί όταν θα αναλάβει έργο επί της γης!!! Αυτά αναφέρει ο χριστιανισμός από αρχές της ύπαρξης του μέχρι και σήμερα.

Βεβαία για το όλο ζήτημα όσο περνούν τα χρόνια και εξιχρονίζεται αλλά και μοντερνοποιείται ο άνθρωπος αυτά μένουν στο περιθώριο ως δαιμονοληψίες και παραμύθια των εκπροσώπων της κάθε εκκλησίας!! Είναι όμως έτσι; Ποιοι έχουν δίκιο και ποιοι όχι; Προσωπικά για μένα ο Χριστός υπήρξε και είναι υπαρκτός ακόμα!!! Δεν ανέφερε κάτι το άσχημο, το μόνο που ζήτησε από εμάς τους ανθρώπους είναι να τον πιστέψουμε σε αυτά που είπε, τα οποία δεν είναι παράλογα!!

Όταν λοιπόν ο Χριστός αναλήφθηκε στους ουρανούς για μένα άρχισε η παρά πληροφόρηση των όσων είπε, και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά σήμερα από τις πράξεις των ιερέων της χριστιανοσύνης!! Δεν εφαρμόζουν τίποτα στα όσα δίδαξε ο Χριστός εκτός από κάποιους ιερείς που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, οπού για τους άλλους ιερείς είναι άχρηστοι και ανίδεοι!!

Πολύ << Άγιοι Πατέρες >> της εκκλησίας μας μας έχουν ενημερώσει από παλιά για το λεγόμενο σφράγισμα του αντιχρίστου, αυτοί που πίστευαν στα λογία τους τους άκουγαν με ευλάβεια μα όσοι δεν τους πίστευαν έφευγαν από αυτά που έλεγαν γελώντας και χλευάζοντας τους πάντες και τα πάντα!! Ήρθε όμως ο καιρός που αυτοί που χλεύαζαν να αναρωτιούνται αν πράγματι θα υπάρξει το περιβόητο σφράγισμα!!!

 Από το 1957 οι Δρακονιανοί Ερπετόμορφοι Σαυρήτες έχουν ξεκινήσει μια τεχνολογία την οποία την ονόμασαν Βιομετρική!!! Πρώτα φτιάξανε τα λεγόμενα τσιπ τα οποία τα εμφύτευαν σε διάφορα ζώα τα οποία και μπορούσαν να τα εξουσιάζουν με τηλεχειριστήριο!!! Κατόπιν στην δεκαετία του 1970 – 1980 τοποθετήθηκαν σε ανθρώπους άθελα τους!!! Ήταν τότε που είχαν γίνει οι πιο πολλές απαγωγές από εξωγήινους!! Δεν ήταν τίποτα άλλο από τα υποχείρια των Δρακονιανών γνωστοί ως Γκρίζοι!! Ύστερα από κάθε απαγωγή τα θύματα έφεραν κάποια μικρά σημάδια στον σβέρκο, στα πλευρά ή στα χέρια!! Σημάδια που εκείνο τον καιρό οι γιατροί που τα έβλεπαν έλεγαν ότι είναι επέμβαση υψηλής τεχνολογίας!!! Βεβαία σήμερα τα έχουμε δει όλα αυτά τα σημάδια από εγχειρήσεις που γίνονται ρομποτικά πλέων!!

Οι απορίες όλων των ερευνητών ήταν γιατί τα βάζανε στα θύματα τους τα τσιπ αυτά, έλεγαν με βεβαιότητα ότι τους το είχαν βάλει για να τους βρίσκουν όποτε ήθελαν ξανά!!! Δεν είχαν άδικο σε αυτό, αυτό όμως που δεν γνώριζαν ήταν ότι ήταν ένα πειραματικό σχέδιο των Δρακονιανών για το ανθρώπινο γένος για να μπορούν να τους ελέγχουν από κάθε πλευρά, Ψυχική, και οικονομική!!! Κάτι σαν πλύση εγκεφάλου με ιδιότητες ελέγχουν!!! Εδώ σας παραθέτω τους δορυφόρους που βρίσκονται ήδη υπό τροχιά για την επιτυχή των τσιπ που ήδη έχουν αρχίσει και εμφυτεύονται οικιοθελώς σε κάποιους ανθρώπους!!!

 

Satellite

Starts

Max. Elevation

Ends

Name

Mag.

Time

El.

Az.

Time

El.

Az.

Time

El.

Az.

Cosmos 2265 Rocket 4.4 17:39:15 10° N 17:43:12 44° E 17:46:50 10° SSE
Cosmos 44 Rocket 4.3 17:41:45 10° NNW 17:46:34 84° SW 17:51:23 10° SSE
Radarsat 4.1 17:48:18 10° SSE 17:53:28 68° ENE 17:58:39 10° N
Cosmos 1005 4.0 17:56:46 10° SSE 17:59:44 37° E 18:02:43 10° NNE
COBE 3.5 18:06:51 10° SSE 18:12:28 87° E 18:18:08 10° NNW
Cosmos 1143 4.3 18:13:32 10° SSE 18:16:58 37° E 18:20:17 11° NNE
                     

Βλέπουμε ότι αναφέρονται τα εξής στοιχεία: Όνομα δορυφόρου, μέγιστη λαμπρότητα, στοιχεία έναρξης της ορατής τροχιάς (ώρα – ανύψωση – αζιμούθιο), στοιχεία μέγιστης ανύψωσης (ώρα – ανύψωση – αζιμούθιο) και στοιχεία τέλους της τροχιάς (ώρα – ανύψωση – αζιμούθιο). Σαν αρχική και τελική ανύψωση έχουμε όπως είπαμε τις δέκα μοίρες καθώς χαμηλότερα από αυτή την ανύψωση είναι συνήθως αδύνατο να δούμε κάτι. Αν εκεί έχουμε διαφορετικό αριθμό από τις δέκα μοίρες αυτό σημαίνει ότι ο δορυφόρος γίνεται ορατός (ή εξαφανίζεται) όχι όταν ανεβαίνει (ή κατεβαίνει) τον ορίζοντα άλλα όταν βγαίνει (ή μπαίνει) στην σκιά της γης.

Από το 2013 στην Αμερική με το περιβόητο νόμο του << OBAMA DRAFT LAW ON HEALTH >> ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!! Όλοι οι Αμερικανοί θα πρέπει να βάλουν το περιβόητο τσιπ RFID!!! Μετά θα έχουν σειρά οι Ευρωπαίοι και μετά σιγά σιγά όλος ο κόσμος!!! Έτσι οι Δρακονιανοί  θα ελέγχουν όλο τον κόσμο όπως θέλουν αυτοί!! Διαβάστε τα μελλοντικά τους σχέδια …..

Α) Όλοι λογαριασμοί αλλά και πληρωμές θα γίνονται μέσω τους τσιπ αυτού, δηλαδή το χρήμα όπως το ξέρουμε θα καταργηθεί!!

Β) Θα ξέρουν ότι ώρα θέλουν που βρίσκεστε, τι κάνετε, ακόμα και το τι λέτε!!!

Γ) Σταδιακά και σιγά σιγά θα εξελίσσεται μέσο προγραμμάτων και θα σας λένε:

Δεν πληρώσατε το ρεύμα σας δυστυχώς σας το κόβουμε!!

Δεν πληρώσατε το νερό σας δυστυχώς σας το κόβουμε!!!

Δεν πληρώσατε το φυσικό αέριο σας δυστυχώς σας το κόβουμε!!!

Ώσπου θα φτάσει κάποια στιγμή και θα σας ειδοποιούν λέγοντας:

Δεν πληρώσατε την παροχή οξυγόνου και αέρα δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη κατάσταση να σας αφαιρέσουμε την ζωή!!!!

Σας φαίνονται όλα αυτά παράλογα; Μην σας φαίνονται καθόλου έχει ήδη ξεκινήσει όλη αυτή η κατάσταση και θα την δείτε όλοι πολύ σύντομα!!!

Το χειρότερο σενάριο το οποίο θα γίνει είναι ότι τα τσιπ αυτά θα είναι στο μέλλον τροποποιημένα με νανοτεχνολογία!!! Έτσι ανά πάσα ώρα και στιγμή θα τα αφήνουν ελεύθερα στο σώμα μας και θα το μετατρέπουν γεννητικός!!! Στο να γίνουμε στείροι, στο να γίνουμε μεταλλαγμένα υβρίδια, και να μπορούν να αφαιρέσουν την ζωή του κάθε ατόμου όποτε το θελήσουν!!! Σας φοβίζει όλο το θέμα αυτό; Πρέπει!! Γιατί θα γίνει!!! Δεν είναι στο σχέδιο ήδη πραγματοποιείτε!!!  Όσοι δεν δεχτούν το σφράγισμα δεν θα μπορούν να επιζήσουν, δεν θα μπορούν να ψωνίσουν, δεν θα μπορούν να νοικιάσουν ένα σπίτι, δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα!!! Το μόνο που θα μπορούν να κάνουν είναι το να μείνουν μακριά από όλα αυτά στα δάση και στα βουνά προσπαθώντας να επιβιώσουν με ότι τους δίνει η φύση, χωρίς ιατρική περίληψη χωρίς ρεύμα χωρίς τίποτα!!! Εγώ προσωπικά θα προτιμήσω να το κάνω παρά να δεχτώ αυτό το σφράγισμα!!!

Έχουν το τρόπο τους για να το κάνουν αυτό!! Και ένας τρόπος είναι η τεράστια οικονομική κρίση που περνά όλος ο κόσμος αυτήν την στιγμή!! Η Ελλάδα δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα πειραματικό λόγο του σθένος μας αλλά και την πίστη μας προς τον Χριστό πράγμα που τους ενοχλεί αφάνταστα!!! Η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που θα δεχτεί επίσημα το σφράγισμα του Δρακονιανού αντιχρίστου ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η Ελλάδα μας!!! Έχουν ήδη κανονιστεί όλα……

Στα άρθρα ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ θα δείτε πολλά πράγματα και θα καταλάβετε αλλά και στα βίντεο που έχουν αναρτήσει κάποιοι συνεργάτες μας!!! Το όλο θέμα είναι τρομακτικό και απίστευτο μα είναι πέρα για πέρα αληθινό!!! Όλα είναι προγραμματισμένα από τα << Μαύρα Ιεράτεια >> όχι, όχι , δεν έχει να κάνει με σατανιστές, θα μάθετε τι είναι αυτά σε μελλοντικό άρθρο με τίτλο τα << Λευκά Ιεράτεια >>!!!

Τα τσιπ που θα μας προσαρμόσουν δεν θα μπορείτε να τα καταστρέψετε με τίποτα και αν τυχόν τα καταφέρετε να ξέρετε ότι θα είστε νεκροί, γιατί έχουν προγραμματιστεί έτσι!! Θα ακούσετε χίλιες δυο δικαιολογίες για τις καλές τους χρήσεις, όπως δεν θα χάνετε τα παιδιά σας, θα βρίσκετε ανά πάσα ώρα και στιγμή τους ηλικιωμένους που χάθηκαν και ότι άλλο μπορεί να φανταστείτε….. για να μας κάνουν να τα καλοδεχτούμε με ενθουσιασμό!!!

Στην Αμερική από το 2010-2011 έχουν ξεκινήσει και βάζουν σε έμβρυα τσιπ χωρίς να το ξέρουν οι γονείς τους!!! Τα τσιπ αυτά μπορούν να εξελιχτούν ότι ώρα θελήσουν οι << Ελεγκτές >> γιατί κατέχουν την λεγόμενη μικρό-νάνο-τεχνολογία!!! Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά αυτά θα είναι γεννητικά τροποποιημένα και θα γίνουν οι << ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΥΝΗΓΩΝ >> που θα ψάχνουν να βρουν ποιοι θα είναι χωρίς τσιπ ή όχι και θα ελέγχουν την κάθε αντίσταση κατά του συστήματος!!! Το μόνο που θα μείνει στην ανθρωπότητα είναι να γίνει  μια τεράστια ηλιακή καταιγίδα ώστε η ακτινοβολία του Ήλιου να κάψει τα κυκλώματα των δορυφόρων αλλά και τα κυκλώματα των τσιπ!!!

Η να έρθει ο Χριστός στην γη κάνοντας την δευτέρα παρουσία!!! Μα όπως είχε δηλώσει ο Κίσινγκερ αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ερχόταν σαν μωρό και πάλι, οπότε θα του έβαζαν και του Χριστού το περιβόητο Τσιπ!!!

Πολύ Έλληνες πιστεύουν στον Χριστό, άλλοι στους αρχαίους Ολύμπιους θεούς, άλλοι κάπου αλλού…. Το θέμα είναι ότι αυτή η κατάσταση έρχεται η αλήθεια είναι ότι μόνο η χριστιανική θρησκεία μίλησε για το σφράγισμα και << Πατέρες >> της χριστιανοσύνης, αυτό όμως πλέον δεν έχει σημασία!!! Σημασία έχει να ξυπνήσει ο κόσμος και να μην δεχτεί αυτό το σφράγισμα σε όποια πίστη και να ανήκει!!! Είμαστε όλοι άνθρωποι και έχουμε να κάνουμε  με τους Δρακονιανούς!! Για άλλους είναι Τζίνι, άλλους Σατανάδες, άλλους Δαίμονες, Άλλους το μέγιστο Κακό!!! Όπως και να έχει πρέπει να αντισταθούμε!!! Αφήστε τα μίση στην άκρη, αφήστε ποιος το είπε πρώτα και ποια θρησκεία το ανέφερε δεύτερη ή τρίτη η ποια είναι η πιο σωστή!!! Έρχεται!! Για αυτό ιδρύθηκε η παν-θρησκεία για αυτό μιλάνε για την προφητεία ότι αυτός εδώ θα είναι ο τελευταίος πάπας…….. ετοιμαστείτε ή αντισταθείτε!!!

Αυτό εδώ είναι το σύμβολο της πανθρησκείας οπού βρίσκετε σε όλα τα τσιπ και μπορεί μόνο με υπέρ μικροσκόπιο να φανεί!! Μήπως τελικά ο Χριστός είχε δίκιο και μας προειδοποίησε για όλα αυτά……. εγώ πιστεύω ότι είχε δίκιο!!! Όμως όχι με φανατισμό όπως πολύ κάνουν σήμερα!!! Με αγάπη!!! Αυτό δίδαξε ο Χριστός!! Αγάπη!! Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε την αντίσταση μας σε αυτό που έρχεται!!! Ίσως φανώ γλαφυρός σε αυτά που γράφω…… όταν δεχτείτε το σφράγισμα θυμηθείτε αυτά που έγραψα εδώ σε αυτό το άρθρο…..!!!! δεν θα πω αλλά αυτά που είχα να πω τα είπα, υπάρχουν και άλλες ιστοσελίδες που αναφέρονται στο ζήτημα αυτό οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο αν και θα μπορούσα……… αλλά κρύβει κινδύνους μεγάλους!! Δείτε τα βίντεο….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE  LYCANS TEAM!!!

http://www.youtube.com/watch?v=DBko6l54-_E&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=-tUmLNaSS2E

http://www.youtube.com/watch?v=-tUmLNaSS2Ehttp://www.youtube.com/watch?v=PBo2WgWW2hM


14 σκέψεις στο “ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ 666 ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ!!!!

 1. Εγώ με το δικο μου σενάριο λεω:Μια κανονική μέρα ακούστηκε στην τηλεοραση:ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Γ’ΠΠ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.Εκεί λοιπον θα φυλάσσονται άντρες,γυναίκες,παιδιά,γέροι και εκεί θα έχει όλο στρατιωτικους π δν θα τους αφήνουν να φύγουν και θα τους βάλουν τσιπ για να είναι σίγουροι.Αυτό ηταν το δικο μ σενάριο το οποίο είχα δει σε εφιάλτη :(((

 2. ΦΙΛΕ KOFI!!! ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ………ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗΣ ΕΧΘΡΑΣ…… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ!!

  ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΣΟΥ …….. ΚΑΜΙΑ ΦΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ …….ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΕΓΗΔΑ!!! Η ΤΥΦΩΝΑΣ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΒΡΟΧΗ!!! ΑΛΛΑ ΙΣΟΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΤΙΚΗ!!! ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑΜΕ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 3. Φίλε μου!Χαίρομαι πραγματικά πολυ διαφωνείς μαζί μου γιατι σε κάποιο βαθμό με βάζει να αναθεωρίσω κάποια πραγματα…Μπορεί να αλλάξω πολλά ίσως και τίποτα αλλα με ξανα έβαλες σε σκέψη…
  Για τον μόνο λόγο που λυπάμαι είναι οτι τέτοιους είδους συζητήσεις είναι καλο να γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο…

 4. ΦΙΛΕ kOFI ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!! ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ !!! ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!! ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!! ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΠΛΑ; ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!!! ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ………

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΗΝ << ΚΑΡΙΕΡΑ >> ΤΟΥΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ << ΑΔΕΡΦΟΥΣ >> ΤΟΥ!!
  ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ!!! ΕΓΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟ!! ΜΑ ΠΩΣ; ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΚΟ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!! Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ……..

  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!! ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΟΥΣ ……..!!!!

  Η ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ!! ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΙΣΑΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ!! ΟΣΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΔΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ:

  ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟ, ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!! ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΝΑΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ!!! ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ………. ΑΝ ΟΜΩΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ << ΝΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ( ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ) ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΕΔΑΦΗ ΠΙΣΩ >> ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ: ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΙΔΑΞΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ…..

  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ!! ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Η ΟΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΙΣΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ………. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 5. Φοβάμαι οτι δεν ήμουν σαφής…
  Να δώσω ενα άλλο παράδείγμα.Πχ.
  Ο Χριστός δίδαξε κάποια πράγματα τα οποία είναι σωστά.
  Ο Χριστιανισμός πρεσβευεί αυτά τα πράγματα που είναι επίσης σωστά.
  Αλλα οι πρεσβευτές του χριστιανισμού σε μεγάλο βαθμό δεν τα τηρούν αλλα παρ’όλα αυτα υπάρχουν εξαιρέσεις που δίνουν το καλό παράδειγμα.Ετσι δεν είναι??Αυτο ακριβώς λέω και για τον Μασωνισμό.Γενικά δεν έχω παρα να συμφωνήσω με αυτά που λές.Το οτι το μεγαλύτερο ποσοστό δυστυχως δεν κοιτάει το γενικό καλο αλλα θέλουν να μας κάνου υποχοίρια τους.
  Όσο για το βιβλιο το διάβασα σε μια προσωπική βιβλιοθήκη ενός γνωστου και το δίαβασα βιαστικα και δεν έχω συγκρατήση το τίτλο για να σου πω αλλα αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι ήταν 100% μασωνικό και δεν γνωρίζω αν μπορείς να το βρείς σε κάποιο βιβλιοπωλείο.

  Μια σημείωση…Προσωπικη άποψη…Για μένα η Ελληνική φιλοσοφία κατα κύριο λόγο είναι πρεσβευτής της Λογικής ενω η Κινέζική της Αγάπης χωρίς αυτο να σημαίνει οτι αυτές οι δύο φιλοσοφίες περιορίζονται σε αυτα.

 6. KOFI!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!! ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ Ο ΑΝΤΙΒΟΥΔΙΣΤΗΣ; ΑΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ Ο ΑΝΤΙΑΛΑΧΙΣΤΗΣ; ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ!!! ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ( ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; ) Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ………..

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ. ΓΙΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΙΛΑΣ; ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1680 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ!!! ΠΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ!!;!! ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΡΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ!!! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ……. ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΧΙ ΡΗΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΕΚΑΝΕ…….

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!

  ΤΟ << ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ >> ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΟΦΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ…….. ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΩ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΦΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ;

  ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΟΤΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ……..ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥΣ!!!!

  ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ……. ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ << Η ΕΙΣΒΟΛΗ >> ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛ ΚΙΤΜΑΝ!!! ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ!!!

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΗΓΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!!! ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! ΓΙΝΑΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!! ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ( ΤΣΙΠ ) ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΕΣΥ!!!! ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ Η Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ!!! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΔΏ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ!!!! ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 7. Καλησπέρα κατ’αρχάς θα ήθελα και έγω με την σειρά μου να εκφράσω μια απορία-παρατήρηση, που αναφέρεται στην , είσαγωγή του κειμένου. Με την λέξη Αντιχρίστος, γίατι πρέπει να είναι ο γίος του σατανά??Και να μην είναι κάποιος ίσάξίος σε δυνατότητες και όχι κάποιος αντίθετος.Ένα αυτο και το δεύτερο που βρίσκουμε στην ιστορία να αναφέρεται ως αντίχριστος και φυσικά απο ποίους(πιστεύω οτι παίζει μεγάλο ρόλο).Γιατι ότι έχει τυχει να πέσει στα χέρια μου μέχρι στιγμής δεν είδα κάτι τέτοιο παρα μονο κάποιους παραλληλησμους με τον χρίστο σαν ιδιότητα.(Σημείωση δεν έχω ασχοληθει ιδιαίτερα με το θέμα)
  Με κάτι που το έχω ψάξει και το ψάχνω ακόμα για τους μάσώνους.Για μένα οι ανθρώποι αυτα που λένε και σε αυτα που πιστεύουν και θέλουν να δείχνουν στο κόσμο με κάποιες κινήσής τους αν πχ μας κυβερνούσαν με αυτα που θέλουν να δείχνουν θα είχαμε ενα τέλειο κόσμο.Αλλα, πάρ’οτι πρεσβέυουν κάποια πρότυπα απο μέγαλους φιλοσόφους Έλληνες και μη( καθώς είναι μια μίξη Ελληνικής και Κινέζικής φιλοσοφίας) βλέπείς οτι και εκει δεν τους εδιαφέρει το γενικό καλο( με ελαχιστες εξαιρέσεις).Αυτο που θέλω να πώ χώρις να μακρυγορίσω οτι όπως και λεει και ενα μασωνικο βιβλιο που είχε πέσει κάποια στιγμη στα χέρια μου οτι είσαι ότι επιλέξεις να είσαι.

 8. Καλημέρα στους αναγνώστες και στους υπεύθυνους
  του ιστότοπου.
  Ένα πολύ καλό και κατατοπιστικό άρθρο.
  Mπράβο στον Saman Lycan,όλες οι πληροφορίες
  είναι σωστές σε μεγάλο βαθμό.
  Επίσης να πω ότι σαν ερευνητής γνωρίζω για το θέμα,
  σαν τον Saman Lycan έχω πάρει την απόφαση μου,
  δεν πρόκειται να δεχτώ το σφράγισμα!
  Έχω στρατιωτική εμπειρία στην επιβίωση,και έχω κάνει
  τις ανάλογες προετοιμασίες…
  Ακόμη μια φόρα θα συμφωνήσω με τον αρθρογράφο,το θέμα είναι υψίστου σημασίας,καθώς το σφράγισμα είναι προ των
  πυλών!

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕ ΦΙΛΕ Σ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!! ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ……ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ!! ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ…………..!!!!

 9. ΖΟΙ!! ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΓΝΩΜΗ!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΑ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΚΟΤΙΆ ΤΟ ΤΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΚΑΚΙΈΡΑ…..ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ …..ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ….ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ……ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ……..ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ…….ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!!!

  ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ…….ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ Η ΟΧΙ ΕΞΑΡΤΆΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ; ΗΔΗ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΚΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ; ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!

  ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΡΙΑΛ!!! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!! ΙΣΩΣ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ …….ΙΣΩΣ ΠΙΑΣΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!! ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ…….ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!!! ΙΣΟΣ!!! ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ……ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΏΚΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ…… ΕΠΙΔΙΏΚΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ…..ΑΝ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΝ ΝΑ ΨΆΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 10. Οχι, οχι, οχι. Δεν ειμαι άψογη γιατί τώρα που ξαναδιάβασα την ιστορία βλέπω οτι δεν τοποθετείται χρονικά! Λοιπόν, για να συμβαδίσω με τους καταστροφολόγους της εποχής μας, η παραπάνω ιστορία γίνεται φέτος (2012). Φυσικά οχι στις 21/12/2012 (γιατί για προσωπικούς λόγους εκείνη την ημερομηνία την έχω συσχετίσει με ευχάριστα γεγονότα) αλλά νωρίτερα. Λέγοντας νωρίτερα εννοώ λίγο πριν την έλευση στη γη των ηλεκτρομαγνητικών καταιγίδων απο τον ήλιο. Γιατί τότε; Μα γιατί οταν φτάσουν οι καταιγίδες θα καταστραφούν πολλά ηλεκτρονικά συστήματα και κατ’ επέκταση και τα τσιπάκια! Τώρα θα μου πεις και δεν μπορουν να τα θωρακίσουν σε κάποιον χώρο ώστε να μην καταστραφούν; Μα φυσικά! Αλλά αν συμβουν όλα αυτά μετά τις ηλιακές καταιγίδες, δεν θα μπορούν να προβάλουν ούτε εικονικά σκάφη στον ουρανό, ούτε το HARP θα μπορέσει να κάνει την δουλειά του! Πω πω, για οσκαρ πάω τελικά… Αν και πρέπει να σταματήσω τον σχολιασμό γιατί αντι για ιστορία το βλέπω να το κάνω σίριαλ!

 11. Ειμαι σίγουρη οτι οι Αμερικάνοι θα πάρουν το τσιπάκι πολύ πιο γρήγορα και εύκολα μιας και ετοιμαζονται ως πρόβατα για σφαγή (κατα την ταπεινή δική μου άποψη) εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι τυχαίο οτι εχουν χτιστεί μεγάλα υπόγεια καταφύγια στις ΗΠΑ, μα και αλλού, και συνεχώς υπάρχουν διαφημίσεις για το τι πρέπει να κάνουν και πως να προετοιμαστούν σε μια μεγάλη καταστροφή. Αν τα βάλουμε όλα κάτω και προσπαθήσουμε να βγάλουμε μια ιστοριούλα τότε θα μπορούσε να έχει ως εξής: Μια καλή, αλλά αποφράδα μέρα βγαίνει έκτακτο δελτίο ειδήσεων οτι δεχόμαστε επίθεση απο εξωγήινους. Οι περισσότεροι τρομάζουν, αλλά υπάρχουν και άλλοι που τρέχουν στους δρόμους και φωνάζουν οτι είναι φίλοι των εξωγήινων( με όλα τα παρελκόμενα του τύπου: τραγουδουν, χορεύουν, ντύνονται σαν τον ET που θέλει να πάει Home κτλ.). Εικονικά τρισδιάστατα μητρικά εξωγήινα σκάφη τεραστίων διαστάσεων εμφανίζονται στον ουρανό. Τοτε αρχίζει το HARP να λειτουργεί και να χτυπάει περιοχές. Οι τηλεοράσεις λένε οτι είναι απο τα υπερόπλα των εξωγήινων και καλούν τον κόσμο να παει στα καταφύγια. Αφου μαζευτούν όλοι μέσα τους βάζουν απο ένα τσιπάκι για την καλύτερη οργάνωση στα καταφύγια και την προστασία τους και σαν καλά προβατάκια πλέον έχουν ακολουθήσει και ολοκληρώσει το σχέδιο “Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί” ή αλλιώς “Βάλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα”. Ακούγεται τραγελαφική ιστορία και απίστευτο σενάριο, που σίγουρα προκαλεί γέλια, αλλά μερικές φορές τα πιο τρελά και πιο παρατραβηγμένα σενάρια είναι και τα αληθινά! Ελπίζω να γελάσατε και να αποδειχθεί μια ιστορία μυθοπλασίας! (θα μπορούσα να την κάνω και σενάριο τώρα που το σκέφτομαι… λετε το hollywood να ενδιαφερθεί?χαχαχαχα)

Αφήστε μια απάντηση