ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

                                ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ  ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!!!

  Όταν άκουσα για πρώτη φορά για τα << Λευκά Ιεράτεια >> δεν έδωσα και πολύ μεγάλη σημασία γιατί πίστεψα ότι είχε να κάνει με ιεράτεια λευκής μαγείας, κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει με μαγεία αλλά κάτι τελείως διαφορετικό, κάτι το οποίο είναι ενεργό εδώ και χιλιάδες χρόνια, ή καλύτερα να πω εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια!!! Σε μια έρευνα για την μέση γη στο νομό Τροιζηνίας στο Όρος Αδέρες ή στους παλιούς και ηλικιωμένους ως Δεροβούνι έμαθα για τα λεύκα ιεράτεια. Είναι κάτι το οποίο πολλοί λίγοι γνωρίζουν το τι ακριβώς κάνουν και για πιο λόγο υπάρχουν από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα!!! Στο άρθρο που ανάρτησα ΟΜΑΔΑ << Ε >> ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ, ένα μέλος ( ; ) της με βρήκε και μου παράθεσε κάποια πράγματα ισχυρίζονταν ότι ομάδα << Ε >> δεν υπάρχει όπως την έχουν αναφέρει όλοι αυτοί συγγραφείς αλλά υπάρχουν τα << Λευκά Ιεράτεια >> που δεν τους ενοχλεί να τους αποκαλούν << Ε >>…….

Όταν λοιπόν βρέθηκα στο Όρος Αδέρες έψαχνα να βρω αποδείξεις για τους περιβόητους Δέρος αλλά και τα ανοίγματα τους ή πύλες τους που είναι φυσικές σήραγγες και πηγαινόρχονται στην μέση γη. Καταλαβαίνω ότι για πολλούς από εσάς είναι απίστευτα αυτά που θα παραθέσω αλλά μην βιαστείτε, διαβάστε πρώτα και πιστέψετε ότι θέλετε!!!! Για να μην μακρηγορώ πληροφορίες για τους Δέρος μπορείτε να βρείτε στα άρθρα μου μέση γη. Οι έρευνες στην περιοχή πήραν δυο μήνες και βρήκαμε πολλά πράγματα που θα τα αναφέρω σε γενικευμένο άρθρο αποκλειστικά για τους Δέρος.

Ήταν απόγευμα 6/6/1988 και βρισκόμουν με τρεις συνεργάτες μου βόριο δυτικά από το λεγόμενο διαβολογέφυρο, τοπωνύμιο που έχουν δώσει οι ντόπιοι πριν τον πόλεμο γιατί έβλεπαν πολλές φορές τους Δέρος να γυρνάνε εκεί. Λόγο της αποκρουστικότητας αυτών των πλασμάτων νόμιζαν ότι ήταν διαβόλοι και ονόμασαν το γεφύρι και την περιοχή Διαβολογέφυρο!!! Ενώ είχαμε συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που θέλαμε και σαν νέοι αποφασίσαμε να γυρνούσαμε και να μπαίναμε στις << σήραγγες >> που είχαμε ανακαλύψει εμφανίστηκαν μπροστά μας τρεις άνδρες άγνωστοι προς εμάς. Στην αρχή τους περάσαμε για διαβάτες μα όταν μας μίλησαν ευθέος ξέροντας γιατί ήμασταν εκεί χωρίς να έχουμε πει σε κανέναν για πιο λόγο ήμασταν εκεί το μυστήριο και η περιέργεια μας φούντωσε τόσο που από αυτά που ακούσαμε εκπλαγήκαμε και εμείς οι ίδιοι!!! Θα  σας περιγράψω το τι ακριβώς έγινε εκείνο το απόγευμα αλλά και το τι ειπώθηκε αναμεταξύ μας.

Ένας από τους τρεις αγνώστους άρχισε να μου μιλάει ευθέος.

Άγνωστος

Καλησπέρα σας λέγομαι ……. Και θα ήθελα να σας προειδοποιήσω ότι αυτό που κάνετε βάζετε σε κυνδηνο την ζωή σας αλλά και τις ζωές πολλών ανθρώπων της περιοχής!! Θα θέλαμε να εγκαταλείψετε τα σχέδια να μπείτε στο μέλλον στο Δεροβούνι για να ανακαλύψετε τους Δέρος!!! Είναι άγριοι, κανίβαλοι, άξεστοι, αλλά κυρίως υβριδικά υποχείρια των Δρακονιανών της φυλής Ντρέστ οι οποίοι πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ήρθαν στην γη μαζί με κάποιους ανθρώπους!! Καταλαβαίνουμε ότι σας αρέσει το μυστήριο, και το κάθε τι ανεξήγητο αλλά όλα έχουν τα όρια τους, παρακαλώ να φύγετε από την περιοχή και να μην ξανά έρθετε εδώ για τον συγκεκριμένο λόγο!!

<< Δεν είχαν κάτι το περίεργο επάνω τους, φορούσαν ρούχα όπως εμείς δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο πάνω τους που να τους έκανε να ξεχωρίζουν. Δεν κρύβω ότι θύμωσα πολύ με τα όσα μας απεύθυνε μα συνάμα εκπλαγήκαμε που ήξεραν για πιο λόγο είμαστε εκεί…. >>

SAMAN LYCAN

Καλησπέρα και σε σας!!! Πιστεύω ότι έχουμε δημοκρατία και χωρίς να κάνουμε κάτι το παράνομο θα κάνουμε αυτό που μας αρέσει είτε το θέλετε είτε όχι!! Συγχωρέστε με αλλά δεν θα δεχτώ από τρεις αγνώστους που μας παρακολουθούσαν όλο αυτόν τον καιρό το τι κάναμε να μου απαγορέψουν να ξανά έρθουμε εδώ…..

Άγνωστος

Ηρεμήστε κύριε ………. Δεν θέλουμε το κακό σας ούτε τις γνώσεις αλλά ούτε και την δόξα που αναζητάτε με τόσο ανορθόδοξο τρόπο!!! Ξέρουμε ποιοι είστε, ξέρουμε ότι θέλετε να ενημερώσετε κάποια στιγμή τον κόσμο με αλήθειες!!! Αλλά με τι κόστος; Κάποια πράγματα καλυτέρα είναι να μένουν όπως έχουν και κάποια αλλά να μαθεύονται με τον καιρό τους!! Είμαστε οι τρεις φύλακες του << Λευκού Ιερατείου >> Τροιζηνίας αν θέλετε να σας φιλέψουμε κάτι και να σας πούμε κάποια πράγματα που ίσως τα θεωρήσετε σημαντικά αλλά απίστευτα και αλλά εξωπραγματικά. Τι λέτε λοιπόν δέχεστε;

Κοιτάχτηκα με τους συνεργάτες μου και όλοι αποφασίσαμε να πάμε με τους τρεις αγνώστους σε ένα ήσυχο ταβερνάκι κοντά στην θάλασσα στην άκρη ενός λόφου μερικά χιλιόμετρα έξω από τον Γαλατά στον δρόμο που βγάζει προς την Ερμιόνη.

 

ΣΤΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ

SAMAN LYCAN

Όταν εννοούσατε Λευκό Ιερατείο τι εννοούσατε; Ανήκετε σε κάποια ομάδα λευκής μαγείας; Σε κάποια παγανιστική αίρεση; Που είναι αυτό το ιερατείο; Ποιοι…….

Άγνωστος

Καταλαβαίνω την περιέργειας σας αλλά μην βιάζεστε παρακαλώ. Θα σας εξηγήσω κάποια πράγματα τα οποία οπού και να τα πείτε λίγοι είναι αυτοί που θα σας πιστέψουν. Βεβαία αυτοί που γνωρίζουν θα ξέρουν πολύ καλά ότι σας είπα την αλήθεια……. Όχι!! Δεν έχουμε να κάνουμε με μαγείες, αιρέσεις, με παγανισμούς και ότι άλλο έβαλε ο νους σας!!! Τα Λευκά Ιεράτεια υπάρχουν εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια!!! Ιδρύθηκαν όταν εμφανίστηκε ο άνθρωπος επάνω στον πλανήτη!! Τότε είμαστε όλοι οι άνθρωποι ένα…….. αργότερα άρχισαν να καταφθάνουν και άλλες φυλές από αλλά μέρη του γαλαξία μας!!

Άνθρωποι σαν και εσάς είναι λίγοι πάνω στον πλανήτη, εννοώ ότι αυτό που έχετε εσείς το μεράκι ή το μικρόβιο να θέλετε να λύσετε μυστήρια, μυστήρια τα οποία είναι άλυτα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποιο μεράκι, εσείς όμως πλησιάσατε παρά πολύ αυτό που ψάχνατε αναλύοντας και προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια από τις πληροφορίες που έχετε μαζέψει…… στο μέλλον θα εμφανιστούν κάποιοι ερευνητές συγγραφείς αλλά και δημοσιογράφοι που θα πουν πολλά για θέματα που ασχολείστε όπως εσείς. Μα θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτοί που θα γράψουν κάποια πράγματα σωστά ώστε να ενημερώσουν τον κόσμο!!! Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που προειδοποιούσαν την ανθρωπότητα μα δυστυχώς οι άνθρωποι δεν έδιναν ποτέ ιδιαίτερη σημασία στις προειδοποιήσεις και αυτό ήταν το λάθος τους και όδευαν πάντα προς την καταστροφή!!!

SAMAN LYCAN

Αυτά που λέτε για εμάς μας  κολακεύουν μα δεν μου απαντήσατε αυτό που σας ρώτησα……….

ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Μην βιάζεσαι καλέ μου φίλε. Εγώ θα σου πω όσα πρέπει να σου πω!!! Όσα δεν πρέπει δεν θα στα πω!!! Όταν έρθει η ώρα και δεις ότι σχεδόν όλη η γη θα βρίσκετε σε μια ας την πούμε παγκόσμια οικονομική κρίση τότε θα ξέρεις ότι όλα αυτά που θα σου έχω πει θα είναι τα προεόρτια από αυτά που θα ακολουθήσουν. Βεβαία, ειδικά εδώ στην Ελλάδα θα έχουν γραφτεί τόσα πολλά που οι μισοί θα πιστέψουν αυτούς που θα έχουν όφελος από αυτά που θα γράψουν, οι οποίοι θα είναι κατευθυνόμενοι από τα << Μαύρα Ιεράτεια >> εσκεμμένα ή και άθελα τους!!!! Οι άλλοι μισοί θα έχουν μπερδευτεί τόσο που δεν θα τους νοιάζει τίποτα και δεν θα πιστεύουν απολύτως τίποτα, έτσι πάντα γινόταν. Για να σου δώσω να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται θα το πιάσουμε από την αρχή….

Σε όλη την γνωστή αρχαία ιστορία δυο γεγονότα μας δίνουν ιστορικές πληροφορίες για την ανθρωπότητα όπως την ξέρουμε σήμερα, δηλαδή, το πώς εμφανίστηκε ο άνθρωπος, βεβαία κανείς μα κανείς δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά να κοιτάξει να δει αν πράγματι έχουν γίνει έτσι τα πράγματα γιατί δεν τους αφήνουν τα << Μαύρα Ιεράτεια >>.

Α) Είναι η αρχαία Ελληνική μυθολογία από το πώς φτιάχτηκε ο κόσμος τους θεούς τους ήρωες κτλ. Δεν δίνει απλά πληροφορίες, αν κάποιος ξέρει πώς να ψάξει θα βρει πληροφορίες με αποδείξεις.

Β) Έχει να κάνει με τους Ανουνάκι αλλά και με την Ινδική μυθολογία Μαχαραμπάτα που εξίσου έχουν αφήσει πολλές αποδείξεις το πώς δημιουργήθηκαν οι άνθρωποι αλλά και το από πού ήρθαν!!!

Βεβαία πρώτου όλων των πολιτισμών αυτών Ελλήνων, Ανουνάκι, και Ινδών υπήρξαν και άλλοι πολιτισμοί, και πριν αυτούς άλλοι, μα και πριν αυτούς και άλλοι μα και πριν αυτούς και άλλοι πολλοί… στο μέλλον κάποια στιγμή και όταν θα έχει έρθει η ώρα με κάποιον αντιπρόσωπο μας θα σου εξηγήσουμε το πώς αλλά ας μείνουμε στο ζητούμενο. Οι πρώτοι άνθρωποι που πάτησαν στην γη ήταν πριν εκατομμύρια χρόνια, μεμονωμένοι, ήρθαν από το διάστημα να εφοδιαστούν νερό ή ακόμα και πηγή τροφίμων!! Υπάρχουν ευρήματα από εκείνες τις εποχές ψάξε και θα τα βρεις, όπως ζώα εκείνης της εποχής σκοτωμένα από όπλα μοντέρνα, πατημασιές από μπότες ή άρβυλα τα οποία έχουν απολιθωθεί και δημιουργούν εκατοντάδες ερωτηματικά  στους επιστήμονες το πώς έγιναν κάνοντας να λένε διάφορες θεωρίες, ακόμα και εξαρτήματα έχουν βρεθεί σφυριά, μπουζί, αντιδραστήρας διάσπασης νερού!! Αλλά και αλλά πολλά που δεν τα έχουν ανακοινώσει τα Μαύρα Ιεράτεια γιατί δεν θέλουν ο άνθρωπος να ξυπνήσει!! Βλέπω στην ματιά σου να μην πιστεύεις κάποια από αυτά αλλά έτσι είναι και θα τα δεις και μόνος σου στην πορεία των ερευνών σου…..

SAMAN LYCAN

To να ακούω τέτοια πράγματα από έναν άγνωστο που μου απαγόρεψε να μην συνεχίσω την έρευνα μου που την ήξερα μόνο εγώ και οι συνεργάτες μου που είναι εδώ τώρα με κάνει να νιώθω λίγο περίεργα, αλλά το να ακούω και όλα αυτά που μόλις είπατε είναι ακόμα πιο περίεργα αλλά είμαι πρόθυμος να ακούσω τι έχετε να μας πείτε.

Άγνωστος

Οι πρόγονοι μας όταν ήρθαν από το διαπλανητικό σύστημα (…….) Συγκεκριμένα από τον πλανήτη (…….) Ήρθαν μετά από διαγαλαξιακούς πολέμους που μαίνονταν αλλά και μαίνονται με τους Δρακονιανούς, λίγο πολύ ξέρετε για ποιους μιλάω…

SAMAN LYCAN

Ναι βεβαία γνωρίζουμε…

Άγνωστος

Ωραία, έτσι λοιπόν όταν οι πρόγονοι μας εγκαταστάθηκαν εδώ ίδρυσαν τα  << Λευκά Ιεράτεια >> τα Λευκά Ιεράτεια ιδρύθηκαν από ανθρώπους ξεχωριστούς, ανθρώπους που είχαν γεννηθεί με ιδιαίτερες δυνάμεις, αλλά σοφούς και επιστήμονες οι οποίοι είχαν απίστευτες γνώσεις και βοήθησαν πολύ τους ανθρώπους στην νέα τους ζωή εδώ στην γη. Μετά από πολλά χρόνια άρχισαν να εμφανίζονται και άλλοι άνθρωποι διαφορετικής φυλής κάτοψης και χρώματος στην γη που και αυτοί με την σειρά τους ήρθαν από το βαθύ διάστημα!!!! Τα Λευκά Ιεράτεια εξαπλώθηκαν και σε αυτούς σιγά σιγά και υπήρχε ειρήνη και ευημερία σε όλη την γη  ώσπου το  βαριά πληγωμένο αστρόπλοιο των Δρακονιανών τραβήχτηκε από την μαγνητική έλξη της γης και έγινε μόνιμος δορυφόρος της, η λεγόμενη << Λεβάν >> για λίγους αλλά πιο γνωστή ως Σελήνη!!!

Από εκεί με πιο μικρά αστρόπλοια που διέθεταν εισχώρησαν στην γη οπού και έφτιαξαν υπόγειες βάσεις που προσαρμόστηκαν με διάφορες φυλές της μέσης γης. Δεν ήταν πολλοί όπως και τώρα για να ξεκινήσουν ανοιχτό πόλεμο με τους ανθρώπους και ήξεραν ότι άμα θα το έκαναν θα έχαναν σίγουρα, έτσι προτίμησαν να λειτουργήσουν κρυφά όσο καιρό και αν χρειαζόταν για να περάσουν τα σχέδια τους στην γη!!! Ίδρυσαν γεννητικός μεταλλαγμένα υβρίδια τα οποία αναφέρονται από πολλούς αρχαίους πολιτισμούς σαν καλά όντα μα και σαν μέγιστα κακόβουλα!! Δημιούργησαν τα Μαύρα Ιεράτεια ως απάντηση προς τα Λευκά Ιεράτεια και από τότε έχει ξεκινήσει το κακό στην γη!!! Για τον κάθε πολιτισμό που υπήρξε πάνω στην γη οι Δρακονιανοί έφτιαχναν τους ανάλογα θεούς ή ημίθεους ή ακόμα και ήρωες αλλά επί το πλείστον τερατογεννέσεις και από την πλευρά τους τα Λευκά Ιεράτεια. Για να καταλάβεις τι εννοώ οι Τιτάνες αλλά και οι Ολύμπιοι θεοί για παράδειγμα ήταν υπαρκτά πρόσωπα και η μέγα Τιτανομαχία έγινε και ήταν αληθινή όσο είμαι εγώ αλλά και εσύ εδώ και τώρα…. Εύλογα θα μου πεις θέλω αποδείξεις για όλα αυτά που μου λες, εγώ θα σου πω ψάξε και θα τις βρεις μπροστά σου!!! Οι αποδείξεις είναι παντού σε όλες τις αρχαίες ιστορίες μα οι πιο πολλές βρίσκονται στην αρχαία Ελληνική μυθολογία στην Ινδική και στη Σουμεριακή!!!

Με το πέρασμα των χιλιετηρίδων τα Λεύκα Ιεράτεια έκαναν ένα τραγικό λάθος!!! Έδειχναν μόνο σε μυημένους όλα τα μυστικά που διέθεταν οι οποίοι όμως ήταν πολλοί λίγοι δίνοντας έτσι την δυνατότητα στα Μαύρα Ιεράτεια μέσα στις χιλιετηρίδες που πέρασαν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα παρά πολλές φορές. Ας πάρουμε την δική μας ιστορία για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ. Σίγουρα έχεις ακουστά για τα Καβείρια μυστήρια αλλά και για τα Ελευσίνια μυστήρια, και τα δυο αυτά μυστήρια άνηκαν στα Λευκά Ιεράτεια!! Δεν μπορώ να σου πω τι ακριβώς έκαναν και ποια ήταν η χρήση τους γιατί μέχρι και σήμερα είναι ενεργά όχι στα μέρη που ξέρουμε αλλά σε διάφορα μέρη του κόσμου!!

Ένα Λευκό Ιερατείο με την ιδιότητα των Καβείριων μυστηρίων ήταν στα νησιά Φόκλαντ στην Αργεντινή οπού μέχρι και σήμερα βρίσκονται υπό Βρετανική κατοχή!! Όταν τα Μαύρα Ιεράτεια ανακάλυψαν τον ενεργό ρόλο του Λευκού Ιερατείου ενέργησαν με τρόπο ύπουλο για να βρουν μέσο του Λευκού Ιερατείου τον μοναδικό ενεργό ναό στον κόσμο του ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο οποίος βρίσκεται κάπου στην Νότιο Αμερική!!! Όταν κατάλαβαν τι ακριβώς είχε συμβεί οι ιερείς από τα Λεύκα Ιεράτεια κατέστρεψαν τα πάντα μαζί και δυο από τους Δρακονιανούς -Ιλλουμινάτοι- Αλοηγκόρ πράκτορες που είχε στείλει η Βρετανία τότε. Ο ένας ήταν ο Κερκ Άντερσον και ο άλλος ο Μπιλ Ελεκτον οι οποίοι είχαν απίστευτες ψυχικές δυνάμεις αλλά και ήταν από τους ανώτερους Μαύρους Ιερείς που υπήρξαν!!! Για να μην δώσει τότε  στόχο το τι είχε γίνει αμέσως δόθηκε εντολή από τα Λευκά Ιεράτεια στην κυβέρνηση της Αργεντινής να καταλάβει τα νησιά με τα γνωστά αποτελέσματα, έτσι δεν ανερεύθει ο ναός του ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ που τόσο απεγνωσμένα ψάχνουν μέχρι και σήμερα να βρουν οι Δρακονιανοί μέσο των Μαύρων Ιερατείων…….

SAMAN LYCAN

Συγγνώμη που σας διακόπτω αλλά όλα αυτά φαίνονται απίστευτα και αν αναφερθώ σε κάτι τέτοιο στο μέλλον πιστεύω ότι θα γίνω ο περίγελος για πολλούς ανθρώπους. Αυτό το λέω γιατί εμείς θέλουμε να πιανόμαστε από αποδείξεις οι οποίες θα είναι αληθινές και όχι με υπονοούμενα ………

Άγνωστος

Ψάξε!!

SAMAN LYCAN

Τι πράγμα;

Άγνωστος

Τα δυο ονόματα των πρακτόρων που σου είπα!! Ψάξε και θα δεις ότι δεν υπήρξαν ποτέ επίσημα στα νησιά αυτά!!! Μα ψάξε τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής αλλά και του Ισραήλ αλλά και της Βρετανίας και θα διαπιστώσεις ότι αυτά τα ονόματα πριν αλλά και μετά τον Α και Β Παγκόσμιο πόλεμο ήταν επικεφαλείς ή διοικητές ή ακόμα και πρόεδροι σε μυστικές εταιρίες!! Όταν το κάνεις αυτό που δεν είναι δύσκολο αν ξέρεις πως ψάξε και βρες τις φωτογραφίες τους και θα μείνεις έκπληκτος ότι την ίδια εποχή σε τόσες υπηρεσίες υπήρξαν τα ίδια άτομα!!!! Θα πρέπει όμως να προσέξεις γιατί κρύβει πολλούς κινδύνους αυτή η έρευνα.

Το αν θα γίνεις περίγελος ή όχι; Το ξέρεις ήδη πολύ καλά ότι κάποια στιγμή έτσι και αλλιώς για κάποια πράγματα που θα πεις και θα αναφέρεις θα σε επιπλήξουν με ότι μπορέσουν να βρουν. Να περιμένεις τα σημάδια, δεν είναι μακριά, θα το καταλάβεις από μόνο σου, δεν είσαι σαν τους άλλους ανθρώπους, έχεις αυτήν την ανησυχία μέσα σου που θέλεις να ψάχνεις να βρεις την αλήθεια όπως και να έχει.

Τα Λευκά Ιεράτεια υπήρξαν όπως έχεις καταλάβει μέχρι τώρα σε πολλούς πολιτισμούς μα άνθησε σε μέγιστο βαθμό στην Ελλάδα μας χωρίς να θέλω να πω ότι δεν έκανε λάθη!! Από τα Λευκά Ιεράτεια ξεπήδησαν ήρωες που έπρεπε να αντισταθούν στα Μαύρα Ιεράτεια, ο Ηρακλής ο ξακουστός ο ημίθεος γιατί στην πορεία υπήρξαν και άλλοι με το όνομα αυτό οπού πήραν το όνομα αυτό σαν τίτλο για τους άθλους που καθιερώθηκαν από τους ναούς της θέας Ήρας!! Ο Θησέας, ο Περσέας, ο Αχιλλέας, ο Οδυσσέας, ο Λεωνίδας της Σπάρτης, ο Αριστοτέλης, ο Αρχιμήδης και άλλοι πολλοί!! Ακόμη και ο Κένταυρος Χείρων άνηκε στα Λευκά Ιεράτεια αν και όλοι οι άλλο Κένταυροι ανήκανε στα Μαύρα Ιεράτεια…..

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η έλευσης του Υπέρ Βόρειου Λύκειου Απόλλων από την διάσταση (……) υπήρξε ένας σημαντικός συνεργάτης για τα Λευκά Ιεράτεια ήταν μετά την γνωστή Τιτανομαχία όταν πρώτο εμφανίστηκε…. και καθιερώθηκε σαν θεός από εμάς τους Έλληνες τότε μετά από 1.500 χρόνια!!! Ο Λύκειος Απόλλων ήταν υπαρκτό πρόσωπο αλλά οι δυνατότητες του ήταν τέτοιες που οι άνθρωποι εκείνη την εποχή τον βάφτισαν θεότητα!!! Πρόσφερε πολλά στην ανθρωπότητα εκείνη την εποχή όπως και ο θεός Ερμής ή ο Ερμής ο Τρεις-μέγιστος αλλά και η θεά Αθηνά και όλοι οι άλλοι θεοί!! Μα αυτοί οι τρεις με μέγα δάσκαλο τον Απόλλων βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό τα Λευκά Ιεράτεια!!

Στο παρελθόν είχαν έρθει και άλλες πολλές θεότητες, θεότητες για τους ανθρώπους της εποχής εκείνης….. διότι όπως σου είπα και πιο πριν ήταν άτομα με ιδιαίτερες δυνάμεις που οι άνθρωποι τους έβλεπαν σαν θεούς!! Όλες οι γνωστές μάχες με τους γνωστούς ήρωες με τέρατα οι τερατογεννέσεις είναι πέρα για πέρα αληθινές….. καταλαβαίνω και είναι δύσκολο να στο αποδείξω μα θα υπάρξουν αποδείξεις στο μέλλον που θα πιστή πολύς κόσμος!! Είναι λογικό ακόμα και συ να μην πιστής από αυτά που σου λέω αλλά και από αυτά που θα ακούσεις, το τονίζω ότι είναι δύσκολο, μα ψάξε, ψάξε όπως δεν έχει ψάξει κανείς την μυθολογία μας και αποκωδικοποίησε την και τότε θα βρεθείς μπροστά σε μια τρομερή αλήθεια!!

SAMAN LYCAN

Μια και υπονοείτε ότι στην Ελληνική μυθολογία υπάρχουν κώδικες που θα έβγαζαν τρομερές αλήθειες στην επιφάνεια γιατί δεν το έχετε κάνει εσείς μέχρι τώρα; Τι φοβάστε; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος; Μια και λέτε ότι υπάρχετε πριν τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό σαν Λευκά Ιεράτεια γιατί δεν ειδοποιείτε τον κόσμο για τους Δρακονιανούς και τα Μαύρα Ιεράτεια;  Γιατί μετά από τόσες χιλιετηρίδες πρέπει να υπάρχουν πολλές αποδείξεις ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι άνθρωποι και να κοιτάξουν τον κίνδυνο που υπάρχει πίσω από όλα αυτά όπως λέτε εδώ και χιλιετηρίδες!!! Ανοίγετε ένα νέο κύκλο γνώσεων γενικός παγκοσμίως αν όλα αυτά είναι αλήθεια που μου εξιστορείτε. Αν κάποια στιγμή κάποια από αυτά που είπατε βγουν αληθινά το να αλλάξει κάποιος τα δεδομένα της ιστορίας θα είναι πράγμα εξαιρετικά δύσκολο ως ακατόρθωτο δεν συμφωνείτε;

Άγνωστος

Από την εποχή του Βυζαντίου και πιο πίσω τα Λευκά Ιεράτεια δέχτηκαν ένα σοβαρό πλήγμα που μέχρι και σήμερα έχουν μείνει πολύ λίγα στον κόσμο!! Η αλήθεια είναι ότι αν προσπαθούσαμε να δώσουμε στον κόσμο την αλήθεια θα υπήρξαν πολλές αντιδράσεις που δεν θα βγαίνανε σε καλό!! Όποτε προσπαθήσαμε να το κάνουμε αυτό ξεσπούσαν βίαιοι πόλεμοι αναμεταξύ των ανθρώπων με πολύ τραγικά αποτελέσματα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι, ότι γίνεται σε μια γωνία του γαλαξία μας σε μεγάλη κλίμακα γίνεται εδώ σε μικρότερη!! Οι πρόγονοι μας δεν μας έχουν ξεχάσει και κάθε τόσο στέλνουν κάποια βοήθεια μα για να έρθει περνούν χιλιάδες χρόνια από την μια πλευρά του γαλαξία στην άλλη!!

Αυτό το ξέρουν τα αποβράσματα της Λεβάν, οι Δρακονιανοί και το εκμεταλλεύονται πιστεύοντας ότι θα κερδίσουν. Αυτήν την φορά πράγματι είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι στο να κερδίσουν…… το αν χάσουν εξαρτάται μόνο από τους ανθρώπους και από κανέναν άλλον!! Το από πόσο έχουν ξυπνήσει και έχουν καταλάβει κάποια πράγματα!! Θα γραφτούν πολλά, πράγματα απίστευτα, ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε παιδιά εξωγήινων Ελλήνων που θα έρθουν για να μας βοηθήσουν, θα ιδρύσουν κάποιες ομάδες ανύπαρκτες αν και κάποιες υπάρχουν, θα δουν πολλά τα μάτια σου!!! Τεχνολογίας αχαλίνωτης ταχύτητας……… μα όλα είναι προμελετημένα, όλα προσχεδιασμένα να γίνουν….. εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάς τα σημάδια και όταν τα δεις να έρχονται να ξέρεις ότι το παιχνίδι είναι προ των πυλών και ήδη παίζεται!!! Νομίζεις ότι από το Βυζάντιο και μετά η Ελλάδα υπήρξε ελεύθερη; Μην μου πεις το 1821 και μετά; Ποτέ επιτέλους θα καταλάβουν οι Έλληνες ότι η φιλική εταιρία ιδρύθηκε με κάποιους σκοπούς!!!

Α) Να κυνηγήσουν όλους τους Ήρωες της επανάστασης μέχρι τελικής εξόντωσης, οικονομικής, μα και σωματικής  για να μην τους δοθούν αξιώματα που τους είχαν τάξει και κυβερνήσουν την χώρα!!! Από ποια ονόματα να πιάσεις και ποια να τελειώσεις από τους Ήρωες που αφάνισαν!!

Β) Να κυβερνήσουν απεσταλμένοι ηγέτες από τα Μαύρα Ιεράτεια μυημένοι από τους Δρακονιανούς υπολογίζοντας τα βήματα τους ένα προς ένα!! Γιατί το Ελληνικό σύνταγμα έχει φτιαχτεί υπό το Βαρβαρικό σύστημα και όχι υπό το ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!;!! Γιατί δεν το αλλάζουν μέχρι και σήμερα!!;!!

Γ) Ψάξε να δεις την πραγματική ιστορία της Δούκισσας Πλακεντίας, και όχι αυτή που διασκεύασαν αυτοί για να την συκοφαντήσουν!! Ψάξε!! Να δεις την δράση του λήσταρχου Νταβέλη ποιους απήγαγε και ζητούσε λύτρα και θα εκπλαγείς όταν μάθεις ότι δεν είχε καμία σχέση με την Δούκισσα Πλακεντία……. Αλλά κάπως έπρεπε να της αμαυρώσουν το όνομα και τα κατάφεραν μια χαρά!!! Αν και δεν ήταν Ελληνίδα έδωσε την δικιά της την ζωή αλλά και της κόρης της για την χώρα αυτή!!! Ψάξε!!! Ψάξε!!! Και θα δεις!!!

Είναι πολλά αυτά που δεν καταλαβαίνουν πολλοί συνάνθρωποι μας γιατί έχουν επίτηδες διαστρεβλωθεί…. Και η οποία θα διαστρεβλωθεί ακόμα πιο πολύ στο μέλλον, πράγμα που θα το ζήσεις και εσύ. Βλέπεις στις καινούριες γενιές ανθρώπων πρέπει να σβηστεί από την μνήμη τους το ποιοι ήταν αλλά και τι αγώνες είχαν δώσει!! Σε λίγο καιρό η Ελλάδα θα γίνει ένα ξέφραγο αμπέλι, θα καταρρεύσει το κουμμουνιστικό σύστημα σε όλα τα ανατολικά μπλοκ!! Θα γεμίσει η χώρα αλλοδαπούς από όλες τις χώρες του πρώην κουμμουνιστικού συστήματος και όχι μόνο, θα έρθουν και από τα βάθη της Ασίας……. Οι άνθρωποι που θα έρθουν δεν θα φταίνε σε τίποτα, αν και θα γίνουν πολλά εγκλήματα διότι δεν θα βρίσκουν δουλείες, μα και πολλοί ανάμεσα τους θα είναι εγκληματίες που επίτηδες θα έχουν αφεθεί ελεύθεροι…. για όλα αυτά που σου λέω έχει ενημερωθεί η καθεστώς κυβέρνηση μα δεν δίνουν καμία μα καμία σημασία……. Μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο ο Ροκφέλερ ο οποίος ήταν ένας από τους ευνοούμενους των Μαύρων Ιερατείων του δόθηκε η έγκριση να ιδρύσει το << Λοξοτό Τόξο Των Ιλλουμινάτοι >> μια μυστική εταιρία η οποία είναι η πιο μυστική από όλες των Ιλλουμινάτοι αλλά και αυτή που δίνει διαταγές σε όλες τις άλλες μυστικές εταιρίες των Ιλλουμινάτοι αλλά και τα παρακλάδια τους, Μασόνοι, Ροδόσταυροι, Ναίτες και ότι άλλο υπάρχει μαζί μα τα παρακλάδια αυτών!!! Ψάξε και θα δεις ποσό δίκιο έχουμε σε όλα αυτά που σε λέω…… ο Ροκφέλερ αλλά και ο Γούλφοβιτς ο οποίος δεν είναι τίποτα άλλο από ένας οικονομικός και πολιτικός δολοφόνος αλλά και ιδρυτής πολέμων όπως το Βιετνάμ δεν είναι τίποτα αλλά από Αλοηγκόρ που έχουν πάρει τις μορφές των ανθρώπων που είχαν τα πρόσωπα αυτά!!! Ψάξε και θα δεις το ποσό δίκιο έχουμε……. άσε που μέχρι το 2008 αυτά τα ονόματα θα έχουν κάνει τόσα που δεν θα χρειάζεται πλέον να ψάξει κάνεις για να δει τι ακριβώς κάνουν!!!

Είναι πολλά αυτά τα οποία έχουν εμπλακεί στην ανθρωπότητα από τους Δρακονιανούς οι οποίοι ελέγχουν τα νήματα του κόσμου αυτήν την στιγμή!!! Εμείς τα Λευκά Ιεράτεια προσπαθούμε εδώ και εκατοντάδες χιλιετηρίδες να αποτρέψουμε τα σχέδια τους…… με τεράστιες επιτυχίες, μα στο τέλος κάθε εποχής έπεται η μέγα καταστροφή από αυτούς δημιουργώντας την αυτοκαταστροφή των ανθρώπων περνώντας στο χάος απίστευτους πολιτισμούς μέχρι τώρα!!! Οι πολλοί μακρινοί αρχαίοι μας πρόγονοι πριν ακόμα υπάρξει η Ελλάδα έλεγαν πως οι αθάνατοι θεοί πέντε φορές δημιούργησαν το ανθρώπινο γένος!!! Τους πρώτους – πρώτους ανθρώπους τους φαντάστηκαν ευτυχισμένους κι όμοιους με τους θεούς, αυτήν την εποχή την ονόμασαν Χρυσή εποχή!!! Ύστερα ήρθε στην γη το Ασημένιο Γένος!!! Οι άνθρωποι αυτής της εποχής δεν έμοιαζαν καθόλου με τους ανθρώπους της Χρυσής Εποχής ήταν αδύνατοι, άμυαλοι, και ανίκανοι να γίνουν χρήσιμοι στον εαυτό τους και στους άλλους……. Η τρίτη γενιά ήταν το Χάλκινο Γένος!!! Μια τρομερή γενιά πολεμιστών που ήταν γιγαντόσωμοι και τρανοδύναμοι!! Το τέταρτο γένος ήταν το Γένος των Ηρώων!!! Η ξακουσμένη γενιά των ημίθεων ηρώων, ο Ηρακλής, ο Ιάσωνας, ο Θησέας, κι όλη η στρατιά των ατρόμητων αυτών παλληκαριών της Ελληνικής μυθολογίας!!! Και ύστερα από όλα αυτά τα γένη ήρθε το σιδερένιο γένος αυτό που ζούμε τώρα!!! Από τα πιο άσχημα για το ανθρώπινο είδος………!!!

Ψάξε!! Ψάξε!! Μα όχι σαν μυθολογία μα σαν υπαρκτή ιστορία!!! Βρες αποδείξεις υπάρχουν!!! Είναι παντού….. και θα δεις ποσό δίκιο έχουμε!!! Εκτός από την δικιά μας Ιστορία – Μυθολογία  που τα πιστοποιεί ακράδαντα όλα αυτά τα πιστοποιεί επίσης με μικρές παραλλαγές η Ιστορία – Μυθολογία της Ινδίας και των Σουμέριων!!! Ακριβώς όπως τα λέει η δικιά μας ιστορία – μυθολογία!!! Είχαν και αυτοί τους θεούς τους, τα γένη τους, τους ημίθεους  ήρωες αλλά και τους πολέμους και τα τέρατα πάσης φύσεως που έχουμε μάθει μέχρι σήμερα!!! Αυτοί οι τρεις πολιτισμοί είναι μοναδικοί που δίνουν στην ανθρωπότητα τόσες σοβαρές πληροφορίες για το τι έγινε τότε, μόνο που τα Μαύρα Ιεράτεια έχουν φροντίσει να τα διαστρεβλώνουν επίτηδες!!! Όσοι έχουν καταλάβει τι ακριβώς γίνεται ή εξαφανίζονται μυστηριωδώς, ή σκοτώνονται από ατυχήματα ή από ανίατες ασθένειες ή εξευτελίζονται τόσο που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στην κοινωνία!!!

Είναι αυτοί που κανονίζουν τις << προφητείες >> να βγουν πραγματικές!!! Ενώ ο Μέγας << Παρατηρητής >> και Μεσολαβητής της Μοίρας των ανθρώπων Ιησούς Χριστός και Ιος του Θεού είχε δηλώσει:

<< ……μετά από εμένα δεν θα υπάρξει άλλος Μεσσίας ή Προφήτης …. >>

Πως λοιπόν τόσος κόσμος που τον πιστεύει πιστεύει στις προφητείες; Τις πιστεύουν γιατί από την ημέρα που έφυγε από την γη τα Μαύρα Ιεράτεια έκαναν τα πάντα για να διαστρεβλωθεί η εικόνα του!!! Όπως με τους Ολύμπιους θεούς, με τον Λύκειο Απόλλων αλλά και με τους θεούς πριν από αυτούς , αλλά και πριν από αυτούς!!!

Πάρε παράδειγμα τις προφητείες του Νοστράδαμου ή της Φατίμα της καθολικής εκκλησίας είναι όλες προγραμματισμένες να γίνουν από τα Μαύρα Ιεράτεια για να καθοδηγήσουν τον κόσμο όπως τον θέλουν αυτοί!! Οι Δρακονιανοί!!! Έχεις ακούσει ότι θέλουν οι καθολικοί να κάνουν παγκόσμιο << καθαγιασμό >> για την Κουμμουνιστική Ρωσία;

SAMAN LYCAN

Μα έχει γίνει ήδη. Πρόκειται για το τρίτο περίφημο μυστικό που εμπιστεύτηκε η Παναγία στα τρία παιδιά αν δεν κάνω λάθος το 1927 και ένα από αυτό ήταν και η αδελφή Φατίμα!! Είχε ανακοινώσει τα δυο μυστικά που τους είχε πει η Παναγία μα το τρίτο το σφράγισε σε ένα φάκελο και είπε να ανοιχτεί ή το 1960 ή όταν πεθάνει. Αλλά η επιστολή αυτή μόνο ο κάθε πάπας την ανοίγει την διαβάζει και την ξανά σφραγίζει χωρίς να λένε σε κανέναν τίποτα περί τίνος πρόκειται!!

Άγνωστος

Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες!! Δεν πρόκειται κανένας ποτέ να μάθει τι πραγματικά γράφει. Είναι κανονισμένο να δείξουν μια ψεύτικη επιστολή στον κόσμο το 2005 αλλά την κανονική δεν θα την δείξουν!! Αυτό που γράφει είναι η προειδοποίηση για την πανθρησκεία που ετοιμάζουν τα Μαύρα Ιεράτεια!!! Μια θρησκεία που θα περιέχει όλες τις θρησκείες του κόσμου η οποία είναι στα σκαριά και θα διοικείτε από τέσσερεις αρχή ιερείς,  με αρχηγό έναν, αυτός ο ένας δεν θα είναι τίποτα άλλο από τον μέγιστο αρχηγό από την τόση μυστική εταιρία << το Λοξοτό Τόξο Των Ιλλουμινάτοι >>!!!

Έτσι θα μπορέσουν επίσημα οι Δρακονιανοί να διοικούν φανερά τον κόσμο όλο και θρησκεύτηκα!! Πρώτα όμως πρέπει να εκπληρωθούν οι ψευδοπροφητείες τους από πολλούς ψευδοπροφήτες ακόμα και από την ορθόδοξη θρησκεία!!! Θα διαλύσουν τον κόσμο οικονομικά για να χάσει ότι έχει και δεν έχει, τότε θα στραφεί στο κάθε θεό που πιστεύει ο κάθε λαός!! Μα τότε θα έρθει << Ο Μέγας Άυπνος!! Ο Αντίχριστος!! Ο Θαλουμάν!! Ο 666!! Ο Σκιερός Άρχων!! >>. Όχι!! Δεν ανήκει στα Μαύρα Ιεράτεια ο Θαλουμάν ανήκει αλλού κάπου πολύ μακριά από εδώ …..στην διάσταση των θεών!!! Θα γίνει αυτό που είπε ο Χριστός….. τα Μαύρα Ιεράτεια θα τον αφήσουν να κυβερνήσει και μετά θα τον προδώσουν για να τον καταστρέψουν!!! Θα ενώσουν παγκοσμίως όλες τις θρησκείες ώστε να τον καταστρέψουν έπειτα θα πουν ότι μόνο η πανθρησκεία είναι η πραγματική θρησκεία και θα την επιβάλουν!!!

Μόνο που ο Θαλουμάν δεν θα είναι ο πραγματικός!!! Είναι σχεδιασμένο από τα Μαύρα Ιεράτεια να γίνει έτσι. Η εποχή του αντιχρίστου θα έρθει πολύ αργότερα από ότι πιστεύουν όλοι και θα γίνουν όπως τα είπε ο Χριστός …….

Το καταλαβαίνω ότι δεν είμαι πιστευτός μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά τα σημάδια θα είναι μπροστά σου!!! Τα κουμμουνιστικά κράτη δεν θα υπάρχουν πια, η Ενωμένη Ευρώπη στην αρχή θα είναι παράδεισος και μετά θα γίνει κόλαση για πολλά κράτη της!!! Οικονομικές καταστροφές, τεχνητοί σεισμοί, ακόμα και τεράστια παραλιακά κύματα θα καταστρέφουν τον κόσμο, πυρηνικές καταστροφές όπως το Τσερνομπίλ θα έλθουν, πόλεμοι!! Με κράτη που ούτε τα έχεις φανταστεί, φίλοι ηγέτες θα σκοτωθούν μα όταν θα έχουν γίνει σχεδόν όλα αυτά το μεγαλύτερο παιχνίδι θα παιχτεί στην Συρία!!

SAMAN LYCAN

Είναι απίστευτα αυτά που μου λέτε, αλλά και για ένα γενικευμένο πόλεμο στην Μεσόγειο δεν μπορώ να το πιστέψω….

ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Όχι!!! Δεν θα είναι γενικευμένος…. θα υπάρξουν κάποιοι πόλεμοι με τις ευλογιές των Μαύρων Ιερατείων από το ΝΑΤΟ σε κάποιες χώρες στα Βαλκάνια που θα αλλάξουν τους χάρτες τις περιοχής και να δώσουν δυνατότητες επικράτειας στους Μουσουλμάνους αλλά και για να δείξουν ότι υποστηρίζουν τους Μουσουλμάνους. Εκεί θα την πατήσουν τα Αραβικά κράτη γιατί θα πιστέψουν ότι κάπως αρχίζουν να δικαιούνται μα μετά από μερικά χρόνια θα πέσει το Ιράκ και ύστερα από αυτό το Αλγέρι, η Λιβύη, η Αίγυπτος,  η Τυνησία ο Λίβανος  και άλλες χώρες Αφρικανικές πριν ή μετά από αυτές…… δεν είναι απαραίτητο να γίνει πόλεμος με ξένες δυνάμεις αλλά και εμφύλιοι που θα δράσουν ξένες δυνάμεις μετέπειτα!! Όσο για την Συρία ξέρουν το μυστικό…… ένα μυστικό καλά θαμμένο για χιλιετηρίδες!! Εκεί βρίσκετε ένα από τα πρώτα Λευκά Ιεράτεια που ίδρυσαν οι Αργοναύτες!!! Ξέρουν που ακριβώς είναι αλλά δεν τολμάνε να πάνε εκεί ευθέος, θα κοιτάξουν να διεισδύσουν με κάθε τρόπο στην χώρα!!! Δεν τους ενδιαφέρει να κλείσουν ή να καταστρέψουν το Λευκό Ιερατείο που ίδρυσαν οι Αργοναύτες εκεί αλλά να πέσει στα χέρια τους!! Αν γίνει αυτό η ανθρωπότητα θα είναι για μια άλλη φορά καταδικασμένη…… το πιο γένος θα έρθει μετά; Κανείς δεν ξέρει!!!!

 

SAMAN LYCAN

Ας υποθέσω ότι λέτε την αλήθεια, αν ναι τι ακριβώς γίνεται στην συγκεκριμένη περιοχή οπού βρίσκεται το Λευκό Ιερατείο στην Συρία;

ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Στην συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται μια από τις μεγαλύτερες << ΤΡΙΓΩΝΟ-ΓΑΙΟ-ΔΙΑΣΤΑΤΗΚΕΣ ΠΥΛΕΣ >> του πλανήτη!!! Είναι ο λεγόμενος << αφαλός >> του πλανήτη μας!! Είναι αυτός που δίνει ζωή στις υπόλοιπες πύλες της γης!! Αν κάποιος ξέρει να τις δουλέψει μπορεί να ανοίξει << γέφυρες >> σε άλλες διαστάσεις, διαστάσεις με παράλληλα σύμπαντα!!! Από εκεί σε μια στιγμή  στην άλλη μπορεί να περάσει το οτιδήποτε σε εμάς αλλά και το αντίστοιχο επίσης!!! Για να γίνει αυτό πρέπει να περάσουν χιλιάδες χρόνια ώστε να έρθουν οι πλανήτες στην θέση τους……. Έχεις ακουστά για την καταστροφή του κόσμου που ισχυρίζονται πολλοί με κίνητρο τις προφητείες των Μάγια;

SAMAN LYCAN

Ναι!! Ο λόγος είναι ότι τελειώνει το ημερολόγιο των Μάγια στις 21/12/2012 και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι θα καταστραφεί ο κόσμος εκείνη την ώρα!! Βεβαία κάνεις δεν ξέρει με τι τρόπο γιατί οι Μάγια δεν αναφέρουν κάποια καταστροφή, αλλά επειδή το ημερολόγιο τους τελειώνει την συγκεκριμένη μέρα και χρόνια το πιστεύουν ότι κάτι καταστροφικό θα γίνει!!

ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Θα ακούσεις πολλά για αυτό το θέμα στα χρόνια που θα περάσουν!! Η αλήθεια είναι ότι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος θα ευθυγραμμιστούν, όταν γίνει αυτό όλη η μαγνητική ενέργεια των πλανητών θα πέσει επάνω στην γη!! Η γης δεν θα πάθει τίποτα αλλά αυτή η ενέργεια θα δώσει εντολή στην πύλη της Συρίας να μπορέσει να λειτουργήσει για ένα μηνά ακριβώς!! Αν λοιπόν το Λευκό Ιερατείο πέσει στα χέρια των Μαύρων Ιερατείων τότε η μοίρα του κόσμου θα αλλάξει για μια ακόμα φορά και ίσως ναι είναι και η τελευταία για τον άνθρωπο!!!

Την ημερομηνία που μου είπες θα την δεις πολλές φορές μπροστά σου για πολλά ζητήματα, ζητήματα σοβαρά αλλά και απλά!! Όλα είναι προγραμματισμένα έτσι για να μπορέσουν να κάνουν τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι έρχονται πολλά και άσχημα. Αν γίνει αυτό τότε να είσαι σίγουρος ότι θα γίνουν τα χειρότερα!! Όλα τα Λευκά Ιεράτεια αυτήν την στιγμή συνεργάζονται το πώς θα αποτρέψουν κάτι τέτοιο από το να γίνει……..

SAMAN LYCAN

Καταλαβαίνω κάποια πράγματα μα όχι όλα, ίσως κοιτώντας τα σημάδια όπως λέτε να αρχίσω να καταλαβαίνω μα αυτήν την στιγμή ακόμη και για μένα κάποια πράγματα είναι δύσκολο να τα κατά νοήσω αλλά και να τα καταλάβω…

ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Αυτά που σου είπα δεν είναι παρά το 1% από αυτά που θα έπρεπε να σου πω!! Όταν γράψεις για αυτήν την συνάντηση μας πολλοί είναι αυτοί που θα πουν ότι τα έβγαλες από το μυαλό σου ή ότι εγώ ήμουν ένας φευγάτος που είχα παραληρήσει!! Μην σε ενδιαφέρει αυτό γράψτα όπως ακριβώς στα είπα, θα υπάρξουν κάποιοι που θα σε πιστέψουν….. ας είναι λίγοι, αυτοί αργότερα θα γίνουν πολλοί!!! Αυτό μας νοιάζει και μας ενδιαφέρει να γίνουν πολλοί και να σταματήσουν να πιστεύουν ότι τους σερβίρουν τα Μαύρα Ιεράτεια……  η αντίσταση αρχίζει πάντα με λίγους και πολλούς αγώνες. Εμείς δεν θα ξανά συναντηθούμε ποτές!!! Θα συναντηθείς όμως με άλλους σαν και εμένα γιατί θα το επιδιώξουμε εμείς……

Μου είπε και αλλά πολλά που δεν είναι του παρόντος να σας πω, μα στο μέλλον να είστε σίγουροι ότι θα ξανά αναφερθώ στα Λευκά Ιεράτεια αλλά και στους μελλοντικούς ανθρώπους του που είχα κάποιες συναντήσεις μαζί τους!! Δεν λέω να πιστέψετε αυτά που μου είπε….. αλλά ΨΑΞΤΕ!!! ΨΑΞΤΕ !!! Θα εκπλαγείτε με όσα θα ανακαλύψετε και όταν τα βρείτε θα εκπλαγείτε με αυτά που ακολουθούν!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


16 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!!!

 1. Saman αδελφε μου!!!

  Kαποια πραγματα πρεπει οχι απλως να λεγονται αλλα και να τονιζονται!!!
  Πιο επικαιρο απο ποτε λοιπον το αρθρο-μαρτυρια 3 χρονια και 10 μηνες μετα!!!

  Την εποχη της αγειρτιας, της εξαπατησης, του αρπα κολα, του οι φελλοι και τα
  σκατα επιπλεουν και του μαγκια – πορδη – εξατμιση και κωλος φινιστρινι, η ηθικη αναγνωριση και ικανοποιηση ειναι το μονο που μας μενει…

  Ειδικα οταν καποιος κανει οτι κανει ουτε για δοξα ουτε για χρημα, παραμενωντας ανωνυμος οπως εσυ…

  Μην ανησυχεις και εχουν γνωση οι φυλακες οπως επισης και ερχεται η στιγμη που ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει, να εισαι σιγουρος γι’ αυτο!!!

  Να εισαι καλα και να σκορπιζεις γνωση!!!

  ΥΓ: Αν ειναι δυνατον μην κοψετε τιποτα απο τα παραπανω γιατι ειμαι και εγω εξοργισμενος με ολα αυτα..

 2. Φιλε Saman οπως σου εχω ξαναπει, σκαλιζω παλιοτερα θεματα του σαιτ συχνα – πυκνα..
  Κανοντας το αυτο λοιπον, βρεθηκα αυτη τη φορα να αισθανομαι δικαιωμενος!!!
  Γιατι;; Γιατι σε πιστευω και συμφωνω μαζι σου σε πολλα θεματα..
  Πως προκυπτει αυτο;; Απο την ημερομηνια αυτου του αρθρου (18/1/2012) και 2 θεματα που αναφερονται σε αυτο!! 1ον: Θα γεμισει η χωρα αλλοδαπους (εκτος απο αυτους του κουμουνιστικου μπλοκ) απο τα βαθη της Ασιας!!! 2) ..μα οταν θα εχουν γινει ολα αυτα, το μεγαλυτερο παιχνιδι θα παιχτει στη Συρια!!!
  Μολις πριν απο μια εβδομαδα μπηκε στον πολεμο της Συριας και η Ρωσσια επισημως (αρχες Οκτωμβριου 2015), μετατρεποντας το θεμα σε κριση και παιχνιδι παγκοσμιας διαστασης!!!
  Το μεταναστευτικο προβλημα με αλλοδαπους “απο τα βαθη της Ασιας” ξεκινησε μεν δειλα δειλα το 2012 περιπου αλλα ξερουμε πολυ καλα οτι η κορυφωση του οπου πραγματικα γεμισε η χωρα, ειναι το τελευταιο εξαμηνο του ετους που διανυουμε (2015)!!!
  Μιλωντας για αποδειξεις λοιπον οταν ψαχνουμε την σοβαροτητα και την εγκυροτητα καποιου, θα μπορουσα καλλιστα εδω να αναφωνησω ιδου!!! Κατι που ειμαι σιγουρος πως δεν μπορω να κανω με πολλους “ερευνητες” και “επιστημονες” του ειδους…
  Το “θηριο” που λεγεται χρονος δικαιωνει η’ ξεγυμνωνει, αναλογως με τα λογια και τις πραξεις του καθ’ ενος..
  Παραθετω απλα την ημερομηνια του σχολιου μου στο παραπανω αρθρο: 13/10/2015!!!!

 3. ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ!!! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΜΗΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ Η ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ!!! ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!!! ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ; Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΣ « Ε » ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΑΦΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΔΟΔΕΚΑΘΕΟ…….ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΗΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΨΑΞΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΤΟ – ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΜΕΣ…..ΠΡΩΣΕΞΕ ΠΟΥΛΑΝΕ!!!

  Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΩΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΝΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟ…….. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΛΑ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΓΚΟΜΠΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝΊΣΕΙ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ!!!

  ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΤΗΣ «« ΠΥΛΗΣ »» ΑΥΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΕΜΕΙΝΑ ΤΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ……………

  ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ « Ο ΛΕΥΚΟΣ ΘΕΟΣ » ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΚΕΙ……. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΓΚΟΜΠΙ ΒΡΈΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ!!! ΕΚΕΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ « ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΠΑΙΔΕΣ!!! » ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΜΕΝΟΥΣ!!

  ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΕΓΩ ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΠΗΓΕ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ…….ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΟΗΓΚΟΡ!! ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΑΥΡΟΕΙΔΗ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΟΡΦΗΣΤΕΣ Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΗΣΤΕΣ!! ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

  ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΡΩΝΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ!!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΥΓΥΡΩ ΤΟΥΣ!!!!

  ΕΛΛΑΝΙΕ!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!! ΨΑΞΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΨΑΞΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΠΗΛΟ-ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟ-ΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΓΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ!!!

  Η ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Η ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΥΚΗ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ…… ΨΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΣΟΦΟΥΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΤΕΚΜΙΡΙΩΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!

  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!.

  1. τα αλοηγκορ εκτος απο ανθρωπινη μορφη μπορουν να παρουν και οποιαδηποτε αλλη μορφη θελησουν? δηλαδη μπορουν να παρουν την μορφη ενος Λυκαωνα? και αν ναι, αποκτανε και τις αντιστοιχες δυναμεις τους?

 4. χαίρομαι που απάντησες. αρχικά υπήρχε το επιστημονικό δωδεκάθεο, προερχόμενο από την ανδρομέδα, από την οποία προέρχεται όλη η λευκή φυλή. το 9600, δρακονιανοί το αντικατέστησαν. επόμενη τους κίνηση, όσο και αν δεν την αποδέχεσαι ήταν ο χριστός. δεν διαστρέβλωσαν τα λόγια του τα μαύρα ιερατεία, εκείνος αποτελούσε προιόν τους για να ελέξουν τον κόσμο όπως πολύ σωστά ανέφερες. δεν είναι τυχαίο πως οι εβραίοι αποκαλούν τον δία ως αρχαίο ερπετό. όντως ο δίας μετα το 9600 ήταν δρακόνιος. για παράδειγμα τα μαντεία αποτελούνταν απο μάγους, δαιμονισμένους από δρακονιανούς και έσπειραν τη διχόνοια ανάμεσα στους έλληνες. η ομάδα ε λοιπόν είναι αυτή που προσκυνά το δρακονιανό δωδεκάθεο, και οι λεγόμενοι θεοσοφιστές είναι αυτοί που προσκυνούν το χριστο και το δρακονιανό δωδεκάθεο, οι προδότες, βλέπε τουλάτο, λιακόπουλο…όσο για τη συρία από εσένα ενημερώθηκα για την ύπαρξη λευκού ιερατείου και για τα αστρικά περάσματα. μου θύμισε transformer3 που μεταφέρουν οι κακοί το πλανήτη τους, τίποτε δεν είναι τυχαίο, ακόμα και στις ταινίες. θα ήθελα πάντως να με διαφωτίσεις σχετικά με τον αλέξανδρο. έχω μπερδευτεί. νομίζω πως αρχικά βοηθούνταν από σεληνιακά-δρακονιανά διαστημόπλοια, και στη συνέχεια μετέφερε το πόλεμο σε αυτούς… πες τη γνώμη σου εάν μμπορείς. α και τα αλοηγκόρ δεν πολυκατάλβα για τί ακριβώς πρόκειται?

 5. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΚΟΔΙΚΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ!!! ΛΕΓΕΤΑΙ «« ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ »» ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ…….ΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΝΩ…….!!!!!

  ΕΛΛΑΝΙΕ!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!! ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Μ ΥΘΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣ!! ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΙΑ ΟΠΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΙΑ ΟΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΕΙΟ!!!! ΟΤΑΝ Ο ΑΙΑΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΟΤΕ Ο ΑΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΗΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑΥΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΙΟΣ. ΣΥΓΟΥΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

  ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!

  ΟΠΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ- ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΗΚΟ ΛΑΘΟΣ!!!! ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑΤΙ; ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΓΕΙΝΕ ΑΥΤΟ…… Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ; ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΥΧΕΙΑ ΔΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΡΑΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ; ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΤΡΑΝΟΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΙ-ΛΟΓΟΥΜΕ!!!!

  ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΩΝΤΕ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ Η ΘΡΗΣΚΙΕΣ Η ΠΑΡΑ ΘΡΗΣΚΙΕΣ Η ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ!!!!

  ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ Π.Χ. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΣ « Ε »!! ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΞΕΠΗΔΗΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΟΜΑΣ Η ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΗΣΙΟΙ Η ΚΑΘΑΡΟΙ!!

  ΟΛΥΜΠΙΟΙ « Ε »

  ΕΛΛΑΝΙΟΙ « Ε »

  ΟΜΑΔΑ « Ε »

  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ!!! ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΤΙΚΑΝ ΣΕ :

  ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ

  ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ

  ΠΡΟΤΕΝΣΤΑΝΤΕΣ

  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ Η ΥΠΟ- ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΕ ΟΛΛΕς ΤΙΣ ΘΡΥΣΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ Η ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΑΥΤΟ!!!!

  ΠΑΓΗΔΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ; ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΦΙΑ!!! ΟΛΕΣ Η ΘΡΗΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!! ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!!

  ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΜΠΟΔΗΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!;!!! ΕΣΥ; ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΙΣΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ!!

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΥΣΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΓΑ ΚΑΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ!! ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ « ΠΡΟΒΑΤΟΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ » ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΘΕΟΥΣ ΟΙ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ!!! ΤΟ ΟΠΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ « ΚΑΤΙ » ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ!! ΕΤΣΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΜΕΤΡΟΠΙΚΗ ΕΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΙΩΝ ΩΣΤΕ ΑΝ ΧΡΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΟΠΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! ΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ…….

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΡΥΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ….ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟ – ΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ……( ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑ ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑ-ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΛΕΙ!!! = ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΕΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΑΝ ΚΑΠΙΟΣ ΞΡΕΙΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ!!!

  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο[ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝΕΞΕΡΕΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΟΓΗΣ!!!!

  ΑΣ ΞΕΚΕΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ!!!

  ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΥΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ( ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ « ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ » ΜΕ ΙΔΙΕΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΥΠΕΡ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΠΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ…..

  ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΦΥΛΙΚΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΙΝΔΙΑ!!! ΙΝ – ΔΙΑ=ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΙΝ – ΔΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ = Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…. ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗ ΜΑΧΑΡΑΜΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΝΕΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΚΟΙ!! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΦΕΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ 6 ΘΕΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 6 ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ….. ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ!!!

  Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΙΘΕΩΝ…….ΜΕΤΑ ΧΑΝΟΝΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΗΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΗΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟ 9600 Π.Χ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ……ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!!

  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΗΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΟΥ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣΑΝ « ΜΟΝΟΙ »ΤΟΥΣ ΟΣΠΟΥ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΟΤΗΤΑ Η ΘΕΟ Η ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ!!

  ΑΝΑΡΟΤΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΘΕΟΣ!! ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΗΣΤΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΟ-ΙΣΤΗΣ Η ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΜΠΑΣΚΕΤ Η!!! ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΗΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ!!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΟΣΗ ΤΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!:::!!!! ΟΧΙ!!! ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟ ΑΝΤΗΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΟΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ!!! ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!!

  ΛΕΣ ΝΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΒΙΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!;! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΟΧΙ!!! ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΣΟΦΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!! ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΛΙΟΣ ΤΡΙΑ-ΔΙΚΟΣ = 3 ΦΩΡΕΣ Ο ΔΙΑΣ!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΩΣ ΞΕΚΕΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;

  « ΔΙΕ ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΑ ΥΜΩΝ……!!! »

  ΡΩΤΑ ΟΠΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ « ΔΙΕ » ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΕΞΗΚΟ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ!!!

  ΑΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ Η ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΩΣ ΕΞΕΙΣ:

  « ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ ΤΗΣ ΑΝΗΠΑΡΞΕΙΑΣ; ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΣΜΟ ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ!!! »

  ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΩΤΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ!!1

  ΤΟ 2012; ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ Η ΣΥΡΙΑ!!! ΠΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙ….ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ!!! ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΗΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΙΚΥΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ. ΘΑ ΕΜΦΑΝΗΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΩΣ ΜΑΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ….. ΘΑ ΕΝΕΡΓΩΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΓΩΝΟ-ΔΙΑ-ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΩΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΥΛΙΚΟΤΡΥΠΕΣ-ΤΟΥΝΕΛ-ΔΙΑΦΥΓΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ – ΔΙΑΣΤΙΜΙΚΟΥ – ΣΤΟΛΟΥ – ΓΚΡΙΖΩΝ – ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΝΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΩΣ ΒΡΟΣΗΝ ΤΟΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!! ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΛΥΓΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΞΩΡΗΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΥΣΗΜΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗ!!! ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΜΦΗΣΒΗΤΟ «« ΟΣΜΙΟΝ »»!!!! ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΗΖΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ!;!

  ΤΟ ΟΣΜΙΟΝ ΒΓΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ!!!! ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΞΕΙΣ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΣΚΟΝΗ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΣΜΙΟΝ!!! ΟΙ ΦΑΡΑΩ ΤΟ ΠΙΝΑΝΕ ΣΑΝ ΡΟΦΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΘΕΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

  ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ Α.Τ.Ι.Α. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΩΣ ΚΑΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΥΛΗΣ – ΑΝΤΙ-ΥΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣ ΕΝΔΙΞΗ ΕΜΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!!

  ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ!!

  ΝΟΜΗΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ Η ΘΑ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΕΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΟΣ ΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΗΘΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΙΑΖΩΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΒΡΟΣΗΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ!!!!

  ΑΣ ΕΛΠΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΔΡΗΘΗΚΑΝΕ!!!

  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΗΚΟΤΗΤΑ Η ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ!!! ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…. ΤΟ ΑΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ Η ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΚΟΡΑΚΟΗΔΕΙΣ ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ!!!!

  ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΙΟΣ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΗΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ!!! ΕΛΠΗΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΗΞΕΙ ΤΟ ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ!!!

  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΝ ΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΕΟ, ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ; ΟΧΙ!!! ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ…… ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΚΛΙΠΟΙΟ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ; ΟΧΙ!!!

  ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΕΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΕΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΛΩΝ!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ….ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕ Η ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΕ ΓΝΩΜΗ. ΟΤΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΜΗΝ ΨΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ……… ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΠΙΟΥΣ!!!

  ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΙΠΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΕ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ……. ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΜΕ ΧΑΡΑ ΟΠΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΣΟΥΜΕ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ!!!!

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

  Υ.Γ.

  ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑΙΝΙΑ BATTELSHIP « Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ » ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 6. φίλε lykan, αρχικά συγχαρητήρια για τις έρευνες και τη γενικότερη προσπάθειά σου. είμαι καινούργιος στο σάιτ!!! τώρα στα επίμαχα,, το 9600 π.χ το επιστημονικό δωδεκάθεο έφυγε από το πλανήτη γη. από εκεί άρχισε η κυριαρχία των δρακονιανών πάνω στη γη, η οποία ισχύει μέχρι σήμερα. ανέφερες πολύ σωστά πως χρησιμοποίησαν δόλια μέσα για να εξουσιάσουν τους ανθρώπους όπως η δημιουργία θεών. σου λέω πως, οι ολύμπιοι τους οποίους λάτρευαν οι αρχαίοι, δεν ήταν παρά δρακονιανοί που είχαν αντικαταστήσει το επιστημονικό δωδεκάθεο. έτσι η ομάδα <> δεν είναι οι υπερέλληνες, αλλά όργανα των δρακόνιων για να παραπλανήσουν τους Έλληνες, οι περισσότεροι <> δεν το γνωρίζουν ότι η ομάδα τους λατρεύει και υπηρετεί τους δρακονιανούς. πάντως η μεγαλύτερη παγίδα είναι η θρησκεία, η οποία αποτελεί προιον κατασκευής των ερπετοειδών. με λίγα λόγια χριστός και διάβολος είναι η ίδια όψη του ίδιου νομίσματος και λειτουργούν για το κακό του ανθρώπου. αν έχεις αντίρηση εξέφρασέ την ελεύθερα. θα ήθελα όμως να πεις έστω το 2%.. της αλήθειας.. γιατί διστάζεις και τί σε εμποδίζει? λένε ότι μετά το 2012 πολλά θα αλλάξουν και θα δούμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε,αλλά τί περίπου?

 7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ SAΜΑΝ

  ΚΑΛΩΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ!!!
  ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ.
  ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΕΙΣΤΕ VERY HEAVY.!!!!!
  OΠΟΤΕ ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ STAY HEAVY.

  ΥΓ
  AYTO ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ¨΄ΠΡΟ-ΣΕΛΗΝΙΟΥΣ΄΄ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΨΑΞΙΜΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  1. ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΙΝΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ << ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ >> ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΑ ΠΥΡΣΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΟΣ !! ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ……..ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΉΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ.

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

 8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ sbrnr!!!!! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!!! ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΝΑΙ!!! ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ Η ΣΕΛΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ << ΠΛΑΝΗΤΗΣ >> ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ!!!

  Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ << ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ >> ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ…..!!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ .

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΑΚΟΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ……. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΙΣΟΣ …ΙΣΟΣ, ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ !!!

  ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ!!!! ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΤΑ Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;

  ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΒΙΟΛΟΓΟΙ, ΓΕΩΛΟΓΟΙ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ…..

  ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΟ ΣΤΙΣ 29/7/2010 ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑΘΕΡΑ!!! ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ; ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!

  ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ….. ΙΣΩΣ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ Η ΤΗΣ ΜΕΓΑΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣ…. Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ-ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ( ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ) …..ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ…… Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ;

  ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

  ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΣΥΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ,ΖΩΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!! ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ!!! ΚΑΝΕ ΛΥΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ………

  ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ……. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΓΩ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝΕ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ!!!

  ΨΑΞΕ!!!! ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!! ΨΑΞΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ << ΠΡΟ-ΣΕΛΗΝΙΟΥΣ ; >> ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ!!!

  ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΤΩΡΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑ ΑΝ ΟΧΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ…… ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ……….. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ VERY HEAVY!!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

  Υ.Γ.
  ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ Η ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΚΑΤΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ!!!!!

 9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ SAMAΝ

  Aρκετα ενδιαφερον το αρθο και ο αποκαλυπτικος διαλογος που παρεθεσες και το μυραστικες μαζι μας.
  Εχω ομως εντοπισει καποιες διαφορες μεταξυ του παραπανω και σε μια παλιοτερη αναφορα σου για την σεληνη.
  Κατεθεσες ερευνες επιστημονων πως η γη δεν διαθετει την απαιτουμενη ελκτικη ικανοτητα με αποτελεσμα να ελξη τη σεληνη.Στο παραπανω διαλογο σου αναφερει πως αυτο εγινε.Δηλαδη το “τραυματισμενο σκαφος” τραβηκτικε απο την μαγνητικη ελξη της γης.Κατι ακομα.Λεει ο “αγνωστος” πως με
  μικροτερα σκαφη εισχωρησαν στη γη και εφταιξαν υπογειες βασεις που προσαρμοστηκαν με διαφορες φυλες της μεσης γης.Εδω λοιπον τι γινεται:
  Υπηρχαν αλλες φυλες στη μεση γη πριν ερθουν απ’εξω οι αλλοι και εγκατασταθουν σ’αυτη:Αν ναι για ποιο λογο να μενουν οι αλλες φυλες στη μεση γη και οχι στην επιφανεια την στιγμη που ηταν μονοι τους στο πλανητη γη;

  Θα ηθελα μια απαντηση ¨η μια ερμεινια απο την πλευρα σου.

  Σ’ευχαριστω εκ τον προταιρων.

  Ως την επομενη φορα λοιπον STAY HEAVY

Αφήστε μια απάντηση