ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΗΣ CLENIR DE CEZARO!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΗΣ CLENIR DE CEZARO!!!!

RIO GRANDE DO SUL ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΖΩΝΗ DA CIDADE AT PALMITINHO CITY. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, 1972. 

H Clenir de Cezaro ( Κλενίρ ντε Σεζαρό ) δολοφονήθηκε και βρέθηκε στο βάθος ενός πηγαδιού που βρίσκεται στο πλευρό του σπιτιού της!!!! Ήταν μόλις 14 ετών!!!! Το κεφάλι  και ο τράχηλος της είχαν τραυματιστεί απαίσια!!!

Το σώμα της θάφτηκε σε ένα ξωκλήσι κοντά στο τοπικό νεκροταφείο – ονόματι Λίνχα Μπόα Βίστα!!!! Εκεί, είχε εγκατασταθεί ένας μικρός βωμός στη μνήμη του κοριτσιού!!!! Σε ένα τραπέζι είχαν τοποθετηθεί ένα πορτρέτο, εικόνες αγίου, λουλούδια και κεριά!!!!

Το έγκλημα δεν διαλευκάνθηκε ποτέ!!!! Ένας άνδρας συνελήφθη!!!! Ο ίδιος ήταν ύποπτος: είχε σημάδια στο λαιμό του, γεγονός που υποδηλώνει ότι πάλεψε με το θύμα, πριν να την σκοτώσει!!!! Ωστόσο, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, αφέθηκε ελεύθερος!!!!

CLENIR DE CEZARO 1

Πρόσφατα, το 2015 – σχεδόν 30 χρόνια μετά το βίαιο θάνατο της Κλενίρ Σεζαρό το πορτρέτο της στο παρεκκλήσι άρχισε να εμφανίζει μια περίεργη πτυχή…!!!! 
Κόκκινες κηλίδες σαν αίμα και μοβ λεκέδες, όπως μώλωπες εμφανίστηκαν στο κεφάλι, στο μέτωπο και το λαιμό στη φωτογραφία του κοριτσιού!!!! Ως ανωμαλία φαίνεται να είναι ένα μεταθανάτιο ρεκόρ της ταλαιπωρίας της Κλενίρ!!!!
Στη γειτονιά, οι άνθρωποι σχολιάζουν ότι η εικόνα είναι στοιχειωμένη!!!! Το εκκλησάκι φαίνεται επίσης να είναι καταραμένο!!!! Δύο πυρκαγιές σημειώθηκαν εκεί!!!! Η πρώτη, στην Ημέρα του ψυχών, 11 Νοεμβρίου, 2014!!!! Η αιτία ήταν αιτία όπου αποδίδεται σε ατύχημα με αναμμένα κεριά!!!! Η δεύτερη πυρκαγιά έγινε μόλις 15 ημέρες αργότερα και αυτή τη φορά βρέθηκαν σημάδια αλλά κανένας δεν βρέθηκε ως υπεύθυνος!!!!

Ο ιερέας Amedeo Balestrin ( Αμαντέο Μπαλεστρίν ), οικογενειακός φίλος, δήλωσε:

” Οι άνθρωποι ήταν τόσο έκπληκτοι με την περίπτωση αυτή που μου τηλεφώνησαν για να δω την εικόνα και μου είπαν ότι θα μου κέντρισε το ενδιαφέρον, έτσι και έγινε….αλλά όλα πρέπει να αναλύονται επιστημονικά…προτού πω ότι κάτι υπερφυσικό συμβαίνει εδώ…

Στις  7  Ιούλιου (2015) – Μπαλεστρίν έστειλε τις φωτογραφίες για να τις αναλύσουν σε ένα τοπικό εργαστήριο – Lucan Studio Fotográfico ( Λουσάν  Στούντιο  Φωτογκράφικο ) στην πόλη Palmitinho ( Παλμιτίνχο ) – την εξέτασαν αλλά η αιτία των αλλαγών στην εικόνα δεν μπορεί να προσδιοριστεί μέχρι και σήμερα!!!!

CLENIR DE CEZARO 2

 

 

Ο ιδιοκτήτης του στούντιο, Lester Wanderlei Candaten ( Λέστερ Γουόντερλεϊ Καντάντεν ), αναδεικνύει ένα άλλο περίεργο γεγονός:

<<  Στην αρχική φωτογραφία αριστερά στο εργαστήριο, αρχικά, το πρόσωπο του κοριτσιού είχε μια μικρή ατέλεια που αυξανόταν κατά μήκος του χρόνου ( όπως φαίνεται στις φωτογραφίες παρακάτω ) Εμείς δεν έχουμε καμία εξήγηση για αυτά τα γεγονότα, είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να διερευνηθεί ποιο σθεναρά και από επιστήμονες τις παραψυχολογίας >>.

CLENIR DE CEZARO 3

Μετά από αυτό, τον Ιούλιο του 2015, το υλικό παραδόθηκε στο Instituto de Perícias Geral – ( Ινστιτούτο ντε Πιρισίας Τζεράλ ) από το Ρίο Γκράντε ντο Σόουλ όπου είναι το Γενικό Ινστιτούτο ιατροδικαστικών -. Όπου και ανέλυσαν την φωτογραφία!!!! Το Ινστιτούτο είχε περισσότερους τεχνικούς πόρους!!!! Έτσι, υπήρχε η προσδοκία ότι το φαινόμενο θα μπορούσε να εξηγηθεί γρήγορα από φυσικά αίτια!!!!

Ωστόσο, μετά από δύο ημέρες των εξετάσεων, οι επιστήμονες – το μόνο που μπόρεσαν να διασφαλίσουν είναι ότι η αλλαγή της εικόνας δεν προέκυψε από τη δράση του χρόνου ή των παρασίτων, ούτε είναι ένα φυσικό φαινόμενο, όπως η σκουριά!!!!

Οι αναλύσεις συνεχίζονται μέχρι και σήμερα!!!! Εν τω μεταξύ, το << Το πορτρέτο της Κλενίρ ντε Σεζαρό >> παραμένει ένα μυστήριο και μέχρις αποδείξεως του εναντίου, οι άνθρωποι της Παλμιτίνχο  θα το βλέπουν ως ένα φαινόμενο όπου είναι η εκδήλωση μιας υπερφυσικής δραστηριότητας!!!!

Κάτι το υπερφυσικό στην φωτογραφία!!!!

CLENIR DE CEZARO 4
Αυτό που οι εμπειρογνώμονες θεωρούν στη φωτογραφία ακατανόητο, είναι η παρουσία, στην εικόνα – των φασμάτων, των οντοτήτων, ή φαντάσματων και ένα λευκό νέφος που μοιάζει με το εκτόπλασμα, υλικό που χρησιμοποιείται από τα πνεύματα για να εκφραστούν στον κόσμο τον δικό μας όπως λένε πολλοί ειδικοί επιστήμονες!!!!

CLENIR DE CEZARO 5
  Τουλάχιστον τρία από αυτά τα πλάσματα είναι εκεί!!!! Τα πρόσωπα τους όμως δεν δείχνουν καθόλου φιλικά!!!! 

Με αντίθετα, οι άνθρωποι της πόλης ισχυρίζονται για τη νεκρή κοπέλα, για τις φασματικές  εικόνες δείχνει ότι η ατμόσφαιρα του νεκροτομείου στο παρεκκλήσι μπορεί να έχουν μετατραπεί, στις μέρες μας σε άντρο θυμωμένων φαντασμάτων…!!!!

Είναι πιθανό ότι οι φωτιές που – για δύο φορές σχεδόν που κατέστρεψαν το ιερό, να έχουν προκληθεί από ταραγμένα πνεύματα!!!! Ίσως – μεταξύ των οποίων – το φάντασμα του δολοφόνου είναι υπεύθυνο για τα επεισόδια….!!!!

Είναι γεγονός ότι οι αλλαγές στη φωτογραφία άρχισαν να εμφανίζονται μετά τις πυρκαγιές!!!! Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια αντίδραση από την ψυχή του κοριτσιού, ως δυσαρεστημένο, καταγγέλλοντας το θάνατό της και τις επιθέσεις στο μαυσωλείο της  που εξακολουθούν να παραμένουν ατιμώρητοι!!!!

Αν με ρωτήσετε εμένα τι μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια την απάντηση μου την ξέρετε χωρίς να σας την πω!!!! Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Όμως είναι η πρώτη φορά όπου επίσημα το τμήμα των Ιατροδικαστών δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση για την φωτογραφία….ειδικά όταν στα χέρια τους η φωτογραφία άρχισε να δημιουργεί και άλλα φαινόμενα!!!!

Βεβαίως υπήρξαν πολλοί ΚΟΠΑΝΟΙ που παρόλο ότι από το αρχικό φωτογραφικό στούντιο και μετέπειτα από το ιατροδικαστικό σώμα που εξετάστηκε η φωτογραφία έτρεξαν να πουν το κοντό τους και το μακρύ τους, όπως ότι είναι φτιαγμένη από την οικογένεια του κοριτσιού, ότι έγινε από κάποιους…, ότι η πόλη ήθελε δημοσιότητα κτλ. κτλ.!!!! Βλέπεται στο παράξενο δεν πάνε να λένε επιστήμονες και ειδικοί ότι είναι έτσι πάντα θα υπάρχουν οι ΚΟΠΑΝΟΙ που θα είναι βαλτοί για οποιοδήποτε γεγονός για να το παραπληροφορούν….!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

ΠΗΓΕΣ

Manchas Em Foto de Menina Assassinada Intrigam Comunidade

ASSOMBRADO, 10 JULY 2015

Adaptação: rusmea.com & Mateus Fornazari

[http://www.assombrado.com.br/2015/07/misterio-no-interior-do-rs-manchas-em.html]

+ http://gaucha.clicrbs.com.br/rs/noticia-aberta/misterio-no-interior-manchas-em-foto-de-menina-assassinada-intrigam-comunidade-142040.html

+ http://gaucha.clicrbs.com.br/rs/noticia-aberta/igp-vai-analisar-manchas-em-imagem-de-menina-assassinada-142223.html

+ http://g1.globo.com/rs/rio-grande-do-sul/noticia/2015/07/manchas-em-foto-de-menina-morta-em-1986-intrigam-comunidade-do-rs.html

+ Http://www.oaltouruguai.com.br/publicacao-19636-Manchas_em_fotografia_chamam_a_atencao.fire

+ Http://www.grupochiru.com/geral/foto-de-jovem-assassinada-em-palmitinho-causa-polemica

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΗΣ CLENIR DE CEZARO!!!!

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΜΑΝ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΗΜΕΗΛ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ!!ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο houancurlos (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΑ) ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΗΜΕΗΛ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΑΒΕΣ,ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΗΜΕΗΛ ΣΟΥ?????ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΣΤΗΛΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΩΡΟ ΕΛΕΞΕ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση