ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ…!!!!

N.A.S.A.

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ…!!!!

 

Μετά την ανακοίνωση της NASA ότι βρέθηκε νερό στον Άρη όχι βέβαια πόσιμο όπως λένε αλλά τύπου θαλασσινό ο κόσμος ενθουσιάστηκε τόσο που μόνο πάρτι δεν κάνανε για αυτό!!!! Εμείς αυτό το λέγαμε εδώ και πολύ καιρό πριν ( σχεδόν δυο χρόνια πίσω ) οπότε δεν θα σταθούμε σε αυτό το θέμα, αλλά θα σταθούμε σε άλλα θέματα που έχουν ποιο πολύ ενδιαφέρον από το νερό!!!! Δείτε το βίντεο το πως και καλά ανακάλυψαν το νερό…:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LyXkeTGIywo[/youtube]

 

Θα σταθούμε στο αν υπάρχει βιολογική εξωγήινη ζωή στον Άρη!!!! Κάτι που και σε παλαιότερα σε άρθρα μας είχαμε δείξει κάποια περίεργα ας τα ονομάσουμε όντα όπου η NASA αρνιόταν ότι υπάρχουν!!!!

Το πρώτο βίντεο λοιπόν όπου πριν λίγο καιρό δόθηκε στην δημοσιότητα και το οποίο διέρρευσε από την NASA ( ευτυχώς που υπάρχουν διαρροές ) δείχνει στο Άρη σε ένα βραχώδες σημείο ένα πολύ περίεργο πλάσμα το οποίο κάποιοι λένε ότι μοιάζει με το πλάσμα από την ταινια Aliens ( Άλιεν – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CE%BD%CF%82:_%CE%97_%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE  ) ειδικά με αυτό το πλάσμα που έβγαινε μέσα από το αυγό και έπιανε τους ανθρώπους από τον λαιμό για να μπορέσει να αφήσει τον σπόρο του μέσο του στόματος του ανθρώπου….!!!! Όχι βέβαια ότι συμφωνώ με αυτό αλλά όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο έχει πολλές ομοιότητες!!!! Τι να είναι άραγε το πλάσμα αυτό!;! Είναι ένα είδος πλάσματος ή είναι κάποιο γλυπτούργημα όπως λένε κάποιοι άλλοι!!!! Δηλαδή ότι ίσως είναι φτιαγμένο από κάποιο είδος πετρώματος ( τύπου μαρμάρου ) όπου κάποιος πολιτισμός είχε φτιάξει!!!! Δεν πιστεύω σε κάτι τέτοιο διότι εκεί που είναι αυτό το άγνωστο πλάσμα μόνο κάποιος καλλιτέχνης δεν το έβαλε!!!! Από την άλλη αν κάποιος το δει καλά δείχνει να είναι τεράστιο σε σύγκριση με τα βράχια της περιοχής!!!! Τώρα το τι μπορεί να είναι!;! Αυτό δεν το γνωρίζω….αλλά είμαι σίγουρος ότι σε λίγα χρόνια όπως αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν ότι υπάρχει νερό στον Άρη μετά από τις πολλές αναφορές από χιλιάδες ιστοσελίδες ανά τον πλανήτη έτσι θα κάνουν και με κάποια πλάσματα!!!! Και αυτό το λέω διότι δεν είναι το μοναδικό το οποίο έχει φωτογραφηθεί!!!! Ακούστε τι λέει και ο αφηγητής του βίντεο:

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8zQ41KcnZ9w[/youtube]

 

Όπως είπαμε και ποιο πάνω τα βίντεο από τον Άρη είναι πάρα πολλά με παράξενα πλάσματα, βραχώδη γλυπτά ( πρόσωπα ) αλλά και θολούς όπως και ΑΤΙΑ άλλα τα οποία πετάνε στην επιφάνεια του και άλλα όπου δείχνουν σαν να έχουν πάθει κάποιο ατύχημα!!!! Το βίντεο το οποίο ακολουθεί δείχνει λοιπόν ένα ΑΤΙΑ δισκοειδές να έχει πέσει στον κόκκινο πλανήτη και να έχει αφήσει ένα πολύ μεγάλο σημάδι στην επιφάνεια του πλανήτη αυτού!!!! Η NASA δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ανωμαλία αυτή όπως την ονομάζει και δεν δίνει περεταίρω πληροφορίες, το μόνο που λέει είναι ότι δεν πρόκειται για ΑΤΙΑ αλλά για γεωλογική ανωμαλία…καλό ε!;! δείτε και μόνοι σας και αποφασίστε εσείς το τι μπορεί να είναι:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vIzPO-Ve5b0[/youtube]

 

Και ένα τελευταίο βίντεο όπου ένα ηγετικό στέλεχος της NASA λέει ότι υπάρχει ζωή στον πλανήτη Άρη!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IzGV2Jr9H-A[/youtube]

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση