ΒΑΜΠΙΡ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΟΥΙ!!!!!;;;;;!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΒΑΜΠΙΡ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΟΥΙ!!!!!;;;;;!!!!!

 

Μια απίστευτη ανακοίνωση από τα Ηνωμένα Έθνη έγινε πριν λίγες μέρες ότι απέσυραν μέλη του προσωπικού τους από δύο περιοχές του νότιου Μαλάουι

 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%B9  ,

όπου ο φόβος από φήμες για ύπαρξη βαμπίρ έχει προκαλέσει ένα κύμα μαζικής βίας στην χώρα, στο οποίο τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν!!!! Η πίστη στην μαγεία είναι ευρέως διαδεδομένη σε όλες τις περιοχές της χώρας, μιας από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου, όπου πολλές οργανώσεις ανθρωπιστικής βοήθειας και μη κυβερνητικές οργανώσεις εργάζονται εκεί!!!!

Ένα κύμα βίας που συνδεόταν με φήμες για βαμπίρ είχε ξεσπάσει στην χώρα το 2002 όπου τότε κανείς δεν τις είχε πάρει στα σοβαρά και ο κάθε σκεπτικιστής γέλαγε στις αναφορές αυτές!!!!! << Αυτές οι περιοχές έχουν επηρεαστεί έντονα από συνεχιζόμενες ιστορίες για πιθανή ύπαρξη βρικολάκων >>, ανέφερε σε μια έκθεσή της, η οποία περιήλθε σε γνώση του πρακτορείου Ρόιτερ, η Διεύθυνση Ασφαλείας του ΟΗΕ (UNDSS) για τις περιοχές Παλομπέ και Μουλανζε!!!! << Η UNDSS συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση για να διασφαλίσει ότι όλα τα μέλη των ΗΕ, που έχουν επηρεαστεί, θα επιστρέψουν στο πεδίο το συντομότερο δυνατό >>, δήλωσε η εκτελούσα χρέη τοπικού συντονιστή του ΟΗΕ, Φλόρενς Ρολ σε απάντησή της σε ερωτήσεις που της τέθηκαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!!!!
Δεν διευκρίνισε πόσοι εργαζόμενοι των ΗΕ έχουν μετεγκατασταθεί από τις περιοχές αυτές!!!! Η έκθεση της Διεύθυνσης Ασφαλείας υπογράμμισε ότι από τα μέσα Σεπτεμβρίου τουλάχιστον πέντε άτομα σκοτώθηκαν στην περιοχή από λιντσαρίσματα όχλου που τους κατηγορούσαν ότι ήταν βρικόλακες!!!! Παράλληλα τονίζεται ότι πλήθος κόσμου που αναζητεί βρικόλακες στήνει οδοφράγματα στην περιοχή, εγείροντας ανησυχίες ασφαλείας!!!! << Αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία του προέδρου του Μαλάουι Πίτερ Μουταρίκα και όλης της κυβέρνησης >>, ανέφερε το προεδρικό γραφείο με ανακοίνωσή του!!!!!

O Μαλάουι Πίτερ Μουταρίκα

Η έκθεση τόνισε ότι οι φήμες για ύπαρξη βρικολάκων φαίνεται να ξεκίνησαν την γειτονική Μοζαμβίκη, χωρίς να είναι όμως σαφές τι της πυροδότησε!!!! Συνέστησε την << προσωρινή αναστολή των δραστηριοτήτων των ΗΕ στην περιοχή μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης !!!!  Τέλος σημειώνεται ότι κάποιες ΜΚΟ, χωρίς να αναφέρονται, απέσυραν επίσης προσωπικό τους από τις περιοχές αυτές και ανέστειλαν προσωρινά τα προγράμματα που εκτελούν εκεί!!!!

Το CNN ανέφερε στις 11 Ιανουαρίου 2003 τότε ο κυβερνήτης Eric Chiwaya ( Έρικ Τσιβάγια ), μέλος του κυβερνώντος Ηνωμένου Δημοκρατικού Μετώπου, λιθοβολήθηκε στους δρόμους, ενώ το πλήθος έψαχνε για τα “βαμπίρ”!!!! Ο Έρικ Τσιβάγια ανέφερε από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο ότι οι άνθρωποι υποπτεύονται ότι η κυβέρνηση συνωμοτεί με βρικόλακες για να συλλέξει ανθρώπινο αίμα για διεθνείς οργανισμούς, ενώ οι άνθρωποι λιμοκτονούν στους δρόμους….αυτή ήταν η απάντηση του!!!!!

Από το 2002 που έγιναν οι πρώτες αναφορές και το 2003 φέτος το 2017 είναι οι ποιο έντονες αναφορές όπου μέχρι και τα ΗΕ να φυγαδεύουν κακήν κακός τους δικούς τους ανθρώπους!!! Όμως τοπικά κανάλια λένε ότι αυτοί από τα ΗΕ δαγκώθηκαν από βαμπίρ και έφυγαν από την χώρα για περεταίρω βοήθεια!!!! Υπάρχουν αναφορές από ΜΚΟ ότι το θέμα με τα βαμπίρ είναι ένα θέμα που ξέφυγε από ένα πείραμα που κάνανε οι Αμερικανοί εκεί και έχει γεμίσει το Μαλάουι βρικόλακες κατά παραγγελία!!!!

Πολλά από τα νότια χωριά έχουν αναφέρει διάφορες επιθέσεις, κυρίως γυναίκες και παιδιά. Οι τραυματισμοί που εντοπίζονται στο χέρι ή στο λαιμό των θυμάτων είναι τα μόνα υπολείμματα που βρέθηκαν. Τα θύματα δεν έχουν καμία μνήμη για το τι συνέβη σε αυτούς και δεν υπήρξαν μάρτυρες για τίποτα περισσότερο από ότι σκοτεινές φιγούρες που εξαφανίζονται στην ομίχλη. Οι χωρικοί έχουν σχηματίσει περιπολίες δώδεκα ανδρών οπλισμένων με άξονες επιλογής, γκλοπ και μαχαίρια. Οι άνδρες περιπολούν τα χωριά κάθε βράδυ μόλις ο ήλιος δύσει. Οι επιθέσεις αναφέρθηκαν λίγες μέρες και η αστυνομία αρνείται να ερευνήσει.

Ο πανικός έχει γίνει τόσο ευρύτατος ώστε να μην πηγαίνουν οι αγρότες στα χωράφια τους, τα χωριά δεν διατηρούνται και τα ζώα δεν φροντίζονται πλέον και βρίσκονται δαγκωμένα και αυτά και πολλά από αυτά να είναι πεθαμένα!!!!  Οι άνθρωποι είναι εξαγριωμένοι καθώς η κυβέρνηση κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να ηρεμήσει τις αναφορές που γίνονται!!!! Το Associated Press ανέφερε ότι όπως στις 23 Ιανουαρίου 2003 ότι ένας ραδιοφωνικός δημοσιογράφος συνελήφθη για συνέντευξη από έναν άνδρα που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από βαμπίρ έτσι έγινε και τώρα όταν ένας άνδρας δέχθηκε επίθεση από βαμπίρ που τον δάγκωσε!!! Τότε όμως το 2003 το Maganizo Mazeze – https://www.theguardian.com/media/2003/jan/21/pressandpublishing.internationalnews ν κατηγορήθηκε για τη μετάδοση ψευδών ειδήσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε δημόσια αναταραχή της χώρας για όλο αυτό!!! Σήμερα τι άλλο θα κατηγορήσουνε!;!

Οι αναφορές έχουν γίνει λιγότερο συχνές από την τελευταία, αλλά είναι σε εξέλιξη …… ..!!!!

Το περίεργο με αυτήν την υπόθεση είναι ότι όλες οι πηγές είναι από δημοσιογραφικά γραφεία ΜΜΕ αλλά και αυτήν την φορά από τα ΗΕ !!!! Όλοι λένε δεν χωράει αμφιβολία ότι κάτι περίεργο τρέχει και ότι έχουν υπάρξει θύματα τα οποία και εξαφανίζουν αμέσως!!!! Λίγες επιθέσεις αναφέρθηκαν μετά από λίγες μέρες από την ανακοίνωση των ΗΕ και η αστυνομία αρνήθηκε να το ερευνήσει από φόβο!!!!

Πραγματικά τι μπορεί να συμβαίνει εκεί!;! Να είναι κάποιο πείραμα που πήγε λάθος!;! Πείραμα βιολογικό το οποίο αφέθηκε ελεύθερο να δούνε πως θα δράσει!;! Μήπως είναι πραγματικά βαμπίρ ( !;! ) όπου στις ιστορίες των αφρικανικών λαών είναι χιλιάδες!!!! Ότι όμως και να είναι το θέμα είναι περίεργο και χρειάζεται έρευνα εντατική από τον ΟΗΕ…..!!!!

Μπορεί κάποιοι από εσάς να γελάνε αλλά οι αναφορές δεν έρχονται από απλούς ανθρώπους αλλά από ειδησεογραφικά μεγάλης παγκόσμιας κλίμακας και από τα ΗΕ εκεί είναι το ζητούμενο όλο…γιατί να κάνουν τέτοιες ανακοινώσεις αν δεν είναι αλήθεια!!! Και μην ξεχνάμε….όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!!!

 

Πηγές από τα ειδησεογραφικά ΜΜΕ:

https://www.cbsnews.com/news/vampire-rumors-drain-africas-malawi/

http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/2602461.stm

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση