ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 19

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 19

 

Στην Ελληνική μυθολογία , ο Χάρων ή Χάροντας, ο βαρκάρης των νεκρών, φορούσε αυτιά του λύκου!!!! Στο έπος του Γκιλγκαμές, η θεά Iστάρ είχε τη δύναμη να μετατρέψει τους εχθρούς σε λύκους!!;!! Η Εκάτη, η θεά του θανάτου, φάνηκε κάποια φορά στους ανθρώπους φορώντας τρία κεφάλια λύκων!!! Σε ένα άλλο ελληνικό μύθο όπως αναλυτικά έχω καταγράψει ο βασιλιάς της Αρκαδίας Λυκάων μετατράπηκε σε ένα λύκο από τον θεό Δία. (Το όνομα του Λυκάωνα σώζεται ως σήμερα, για το υποείδος Canis Lupius Lycoan ( Κάνις Λούπιους Λυκόαν, στα λατινικά όπου η ονομασία αυτή είναι για τους δασώδης λύκους της Ευρώπης!!!! ) Οι Αθηναίοι είχαν μεγάλο σεβασμό για τον λύκο και αποφάσισαν ότι κάθε άνθρωπος που σκότωνε κάποιο λύκο έπρεπε να πληρώσει για την κηδεία του ζώου τρία χρυσά τάλαντα!!!! Πολλά λεφτά εκείνη την εποχή…!!!!

Επειδή κάποιοι μου είπαν ότι δεν υπάρχουν αναφορές για τους Λυκάωνες στην αρχαία Ελλάδα αν και στα άρθρα μου έχω αναφέρει πολλές ίσως δεν τις θυμούνται ή δεν τα έχουν διαβάσει θα αναφέρω και κάποια ακόμα έτσι για να μαθαίνουν ……. Είναι  από  πολύ γνωστούς  ιστορικούς  και  απολύτως  έγκριτους,!!!! Στου Πλάτωνα Διάλογοι , ο βασιλιάς Λυκάωνας της  Αρκαδίας άλλαξε σε λύκο από τον Δία , επειδή όπως έχουμε πει προσπάθησε να ξεγελάσει τους θεούς δίνοντας τους να φάνε  ανθρώπινη σάρκα. Όταν ο Παυσανίας επανέλαβε αυτό το παραμύθι ( !!;!! ) του δεύτερου αιώνα ως αγγελία αυτή κατάρα είχε μετατραπεί σε ένα φυλετικό χαρακτηριστικό!!!! Το απόσπασμα …:

«…ο Λυκάων όμως έφερε πάνω στο βωμό του λύκαιου Δία ανθρώπινο βρέφος και θυσίασε το βρέφος για να βρέξει το βωμό με το αίμα. Λένε πως ο ίδιος ευθύς μετά την θυσία έγινε λύκος. προσωπικά δέχομαι ως αληθινή την παράδοση αυτή, γιατί υπάρχει από παλαιά στους Αρκάδες και γιατί επί πλέον είναι εύλογη (…) Σ’ όλες τις εποχές συμβαίνει πολλά που πραγματικά έγιναν κι άλλα που ακόμα και τώρα γίνονται να τα κάνουν απίστευτα στους πολλούς εκείνοι που γύρω από ένα πυρήνα αληθείας δημιουργούν περίβλημα ψεύτικο. λένε δηλαδή πως μετά τον Λυκάονα πάντοτε όποιος θυσιάσει για τον λύκαιο Δία γίνεται λύκος, αλλά όχι για όλη του την ζωή. αν το καιρό που είναι λύκος δεν φάει ανθρώπινο κρέας, ξαναγίνεται άνθρωπος κατά το δέκατο έτος, άν όμως φάει, μένει για πάντα θηρίο» (Παυσανίας, «Αρκαδικά», VIII, 2, 3-3, 1).

Πίστευαν ότι η Αρκαδία ήταν ένα έθνος των Λυκανθρώπων – Λυκάωνων και τους φοβόντουσαν πολύ, ενώ ο Βιργίλιος και ο Ηρόδοτος προσδιόρισε τους Σκύθες την φυλή των Νεύρων όπου σήμερα τους θεωρούν ως πρόγονους των Σλάβων στην βόρειο ανατολική Ευρώπη ως μια φυλή από Λυκάωνες!!!! Επίσης έχει αναφερθεί για τους Λυκάωνες ο Ησίοδος Στράβωνας, Αισχύλος, και  από τους νεώτερους ο Κλαύδιος,  Πτολεμαίος. Ο Ρούφος  Αβηίνος, ο Γάιος  Πλίνιος  ο  πρεσβύτερος  ο  Φώτιος ο Πατριάρχης , στην  << ΜΥΡΙΒΙΒΛΟ >>  .Ο  Χαράλαμπος  Χοτζάκογλου (καθηγητής  του  Ελληνικού ανοιχτού πανεπιστημίου)!!!!  Αυτή η πρώιμη αντίληψη των Λυκανθρώπων ως θύμα της κληρονομικότητας άφησε το τέρας σε μια ηθικά ασαφή θέση. Οι Λυκάωνες να είναι καλοήθης άτομα, παγιδευμένα μέσα σε ένα κτηνώδη πλαίσιο!!!! Έτσι λοιπόν εκτός την αρχαιότερη αναφορά του Πλάτωνα κύριοι για τους Λυκάωνες με τον Βασιλιά της Αρκαδίας έχουμε επόμενες αξίες αναφορες από ιστορικά  έγγραφα  που  σκοπίμως   αποσιωπήθηκαν θα αναφέρω κάποια από τα πολλά!!!!

<< Εδάφιο  του  Κτησία  << τα  Ινδικά >> (5ος-4ος) αιώνας αναφέρει  ότι  στον  Ινδό  ποταμό , ζούσαν οι  << Καλύστριοι >>. Απαριθμούσαν  120,000 άτομα  και  ήταν Λυκόμορφοι και όχι κυνόμορφοι!!!! >>.

‘Έχουμε  και  την  (Φυλλάδα  του  Μ. Αλεξάνδρου ):

Ο Ψευδοκαλλισθένης  (έτσι  τον   ονόμασαν γιατί  υποτίθεται  ότι  έλεγε ψέματα για  αυτά  που έγραψε σαν  ιστορική καταγραφή στη  φυλλάδα  του  Μ. Αλεξάνδρου). Κατέγραψε  ότι  ο  Αλέξανδρος   είχε  στην  στρατιά   του πολλούς  πολεμιστές  από  αυτούς!!!!Μάλιστα  όταν  συνέλαβε  τον  βασιλιά   Πώρο τους  τον  άφησε να τον προσέχουν. Η  περιγραφή  του  Πώρου  έλεγε  ότι ήταν  ένας  τόσο ψηλός  άντρας  που  ανέβαινε  στον ελέφαντα  σηκώνοντας  απλά το  πόδι  του  κρατώντας  τον  ελέφαντα  από   το  αυτί (!!?). Η καταγραφή  αυτή έμεινε  και  εκτός  Καλλισθένη !!!! Ο Αλέξανδρος  είχε  συμμαχία  μαζί τους, οι παλιές συμμαχίες που λέγαμε!!!!  Βεβαίως , υπάρχουν εκτός  αποδεκτής ιστορίας, και  άλλες  καταγραφές…… αλλά είπαμε η ιστορία αποσιωπά εσκεμμένα!!!!

Θα επανέλθω κάποια στιγμή και με άλλους αρχαίους που αναφέρουν τους Λυκάωνες δεν θέλω να σας τα δώσω όλα αμέσως έτσι για να έχουμε λίγο σασπένς ή να θέλω να με κράξουν και άλλο κάποιοι επικριτές μου και να τους δίνω τις απαντήσεις ώστε να το ράβουν το στόμα τους μια και καλή!!!! Ας συνεχίσω με λίγα στοιχεία ποιο μεταγενέστερα!!!!

Οι Λυκάωνες  γοήτευσαν τη Λογοτεχνία ήδη από την μεσαιωνική περίοδο και υπάρχουν πολλές αντίστοιχες συλλογές με θρύλους και λαϊκές ιστορίες.

Το 1210 ο Άγγλος λόγιος Gervase ( Γκίρβες ) του Τίλμπουρι στο έργο του Otia Imperialia ( Ότια Ιμπεριάλια ) , μια συλλογή μεσαιωνικών θρύλων και παραδόσεων, συνδέει πρώτος το Λυκάνθρωπο με την Πανσέληνο και τις μαγικές της δυνάμεις, ενώ την ίδια περίοδο ο Ιρλανδός κληρικός Gerald of Wales ( Τζέραλντ οφ Γουέηλς ), στο έργο του Topographis Hibeniae ( Τοπογράφις Χιμπινιάει )περιγράφει την ιστορία ενός ιερωμένου που συνάντησε ένα ζευγάρι Λυκάωνων!!!! Έτσι λοιπόν τώρα ξέρουμε από πού ήρθε ο μύθος του Λυκάωνα που συνδέεται με την σελήνη κτλ. κτλ.!!!!

Η ρομαντική λογοτεχνία του 19ου αιώνα, καλλιέργησε ιδιαίτερα το μαύρο μυθιστόρημα, ως μέρος της απόδρασης, μέσω της φαντασίας, από τα πολιτικά και κοινωνικά αδιέξοδα. Σκοπός τους είναι να προκαλέσουν το φόβο στον αναγνώστη, αλλά και να τον καθησυχάσουν και να τον οδηγήσουν στην κάθαρση, τρόπος σκέψης της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας εκείνης της εποχής όπου και συνέβαλε οικονομικά σε αυτό και ξεκίνησε τις καθάρσεις μέσο της ιεράς εξέτασης!!!! Οι ήρωες έχουν σατανική υπόσταση, ζουν σε μπουντρούμια ή σε ανήλιαγα δάση και κυριαρχεί το θέμα των απόκρυφων δυνάμεων, του θανάτου και της μεταμόρφωσης. Διάσημο μυθιστόρημα της εποχής, ο Φρανκεστάϊν ή ο σύγχρονος Προμηθέας (1818) της Μαίρης Σέλλευ!!!! Η σκοταδιστική αντιμετώπιση των κρουσμάτων λυκανθρωπίας, ως μαγικών και δαιμονικών περιστατικών, από την Καθολική Εκκλησία, συνέβαλε κατά πολύ στην έξαρση του φαινομένου που απέκτησε διαστάσεις πραγματικής επιδημίας κατά τον 140 αιώνα!!!!  Σχιζοφρενείς, ψυχικά διαταραγμένοι και επιληπτικοί, που πίστευαν πως έχουν μεταμορφωθεί σε λύκους, κατηγορούνταν από τα εκκλησιαστικά δικαστήρια ως υπηρέτες του Σατανά ή πως έχουν κυριευτεί από δαιμόνια και μαγικές δυνάμεις, ομολογούσαν επιβεβαιώνοντας τις κατηγορίες μετά από φρικτά βασανιστήρια και θανατώνονταν!!!! Στη Γαλλία, που φαίνεται πως τον 16ο αιώνα κατακλύστηκε από λύκους, καταγράφηκαν 30.000 τέτοιες δίκες που κατέληξαν στο μαρτυρικό θάνατο των κατηγορουμένων που αν και ενέχονταν αποδεδειγμένα σε άγριες δολοφονίες και κανιβαλισμούς, που σπάνια συσχετίζονταν με την παρουσία λύκων, εν τούτοις χωρίς καμία εξαίρεση, με μεγάλη σπουδή περιέγραψαν λεπτομερώς τη μεταμόρφωσή τους!!!! Ομοίως κατηγορήθηκαν ως αιρετικοί, όσοι διαφωνούσαν με τη δεδηλωμένη θέση της επίσημης Εκκλησίας που αρνούνταν την ύπαρξη Λυκανθρώπων ως αντίθετης με τη χριστιανική πίστη!!!!

Τον 160 αιώνα, η Εκκλησία, διακήρυξε πως εφόσον δεν υπάρχουν λυκάνθρωποι τότε είναι δημιουργήματα του ίδιου του Σατανά και τον 170 αιώνα απέσυρε τις κατηγορίες εξαιτίας της απουσίας κρουσμάτων λυκανθρωπίας, τα οποία ωστόσο ποτέ δεν εξαφανίστηκαν εντελώς!!!! Στις μεσαιωνικές αντιλήψεις, οφείλεται η άδικη και αρνητική εικόνα για το λύκο που διατηρείται μέχρι τις μέρες μας όπως και έχω ξανά πει!!!!

 

Καθώς η πηγή έμπνευσης ήταν οι βόρειοι ευρωπαϊκοί θρύλοι και οι μεσαιωνικές ιστορίες, ο Λυκάωνας δεν θα αποτελούσε εξαίρεση και μάλιστα η δυσμορφία του επιτελούσε και κοινωνιολογικό έργο!!!! Σπουδαίοι μυθιστοριογράφοι, όπως οι Αδελφοί Γκρίμ αφιερώνουν στο Λυκάωνα μερικά έργα τους, όπως Werewolves ( Γουέργουλφς ), Werewolf Rock ( Γουέργουλφ Ροκ ), The Werewolves advance ( Δε Γουέργουλφ Αντβάνς ) (Deutsche Sagen, 1816,1818).

Μα μιας και αναφέρουμε τους αρχαίους ας δώσουμε ένα παράδειγμα τι γινόταν τότε!!!!

Όλες οι μυθολογίες και οι θρησκείες μιλούν για το γεγονός ότι οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν από τους θεούς, ή τους αγγέλους όπως αλλιώς αναφέρονται, και όχι από την ύψιστη οντότητα που ονομάζεται Θεός. Στην ελληνική μυθολογία ως δημιουργοί του ανθρώπου αναφέρονται τόσο οι Ολύμπιοι όσο και ο Προμηθέας!!!! Ο Οβίδιος γράφει στις << Μεταμορφώσεις >>: << Ο Προμηθέας έπλασε τον άνθρωπο, με των θεών να μοιάζει την εικόνα, που όλο τον κόσμο κυβερνούν. Κι ενώ τα άλλα ζώα σκυφτά κοιτάζουνε τη γη, στον άνθρωπο χαρίζει να ’χει ψηλά το πρόσωπο, τον ουρανό να βλέπει κι ορθή την όψη πρόσταξε να τη σηκώνει στ’ άστρα. >> Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι άνθρωπος σημαίνει αυτός που κοιτάζει προς τα πάνω: άνω + θρώσκω ( = αναπηδώ ) + όπωπα ( παρακείμενος του οράω = κοιτάζω ). Στο Βιβλίο της Γενέσεως οι άγγελοι, οι Ελοχίμ όπως ονομάζονται στο εβραϊκό προτότυπο, λένε  ( κεφάλαιον 1, στίχος 26 ): << Ας φτιάξουμε τον άνθρωπο σύμφωνα με την εικόνα τη δική μας και την ομοίωση. >> Στο Κοράνι οι άγγελοι του Αλλάχ λένε ( κεφάλαιον 76, Ο `Ανθρωπος ): << Αφού πλάσαμε τον άνθρωπο από υγρό που περιείχε τα στοιχεία και των δύο φύλων και του δωρίσαμε ακοή και όραση για να τον δοκιμάσουμε, δείξαμε σε αυτόν τον σωστό δρόμο >>!!!! Οι Αιγύπτιοι έλεγαν ότι ο Ρα δημιουργούσε ανθρώπους και αυτοαποκαλούνταν << τα ζωντανά του Ρα !!!! >> Ενώ στα σουμεριακά κείμενα αναφέρεται ότι οι Ανουννάκι δημιούργησαν τους ανθρώπους της μαύρης φυλής ώστε να δουλεύουν ως σκλάβοι τους: << Ο `Ανου, ο Ενλίλ και η Νινχούρσαγκ έφτιαξαν τους μαυροκέφαλους >>  ( Ο Κατακλυσμός, Στήλη 1 ), είναι το άρθρο που έχω γράψει για την παράξενη πόλη που βρέθηκε στην Αφρική πρόσφατα οποίος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!!

<< `Όταν αντί για τους ανθρώπους οι θεοί έκαναν τις δουλειές, βαστούσανε τα βάρη, ο φόρτος των θεών πολύ μεγάλος ήταν. Η δουλειά σκληρή πολύ, αβάσταχτος ο κόπος. Οι επτά μεγάλοι Ανουννάκι έβαλαν τους Ιγκίγκι να κάνουν τις δουλειές>> ( Ατραχάσις, Στήλη 1 ), << Οι Ανουννάκι τ’ ουρανού τους Ιγκίγκι έβαλαν τη δουλειά να φορτωθούνε. Οι θεοί να σκάψουν έπρεπε κανάλια, αυλάκια να καθαρίσουν για τη χώρα απαραίτητα >> ( Ατραχάσις, Στήλη 1 ), << Του μόχθου τους μετρούσανε τα χρόνια, την κατάχρηση τρεις χιλιάδες εξακόσια χρόνια ανέχτηκαν, μερόνυχτα σκληρή δουλειά. Στενάζανε και αλληλοκατηγορούνταν, πάνω στο χώμα που έσκαψαν γκρίνιαζαν >> (Ατραχάσις, Στήλη 1), «Ο καθένας από μας τους θεούς κήρυξε πόλεμο. Το σκάψιμο πια πάψαμε. Ο μόχθος είναι υπερβολικός, μας τρώει. Η δουλειά μας είναι πολύ σκληρή, πολύς ο κόπος. `Έτσι ο καθένας από μας, τους θεούς συμφώνησε στον Ενλίλ να παραπονεθεί» ( Ατραχάσις, Στήλη 3 ), << Ο `Ένκι έκανε τη φωνή του ν’ ακουστεί και στους θεούς, τους αδελφούς του, μίλησε, ‘‘Γιατί τους κατηγορούμε; Η δουλειά τους ήταν σκληρή πολύ, ο μόχθος τους μεγάλος. Η Μπέλετ Ίλι, η θεά της μήτρας, είναι εδώ. `Ενα θνητό άνθρωπο ας δημιουργήσει, το φορτίο να βαστάξει. Το φορτίο να σηκώσει, τη δουλειά του Ενλίλ. Ο άνθρωπος των θεών το φορτίο ας βαστάξει’’ >> ( Ατραχάσις, Στήλη 4 ).

Εφ’ όσον οι θεοί κατέχουν τη γενετική μηχανική, αφού ήταν αυτοί που δημιούργησαν τον άνθρωπο, μπορούν να δημιουργήσουν με διασταυρώσεις ζώων ή και ανθρώπων με ζώων πλάσματα σαν αυτά που αναφέρονται στην ελληνική μυθολογία!!!!  Από τη διασταύρωση λιονταριού και τράγου μπορούν να δημιουργήσουν Χίμαιρα, από τη διασταύρωση γυναίκας και λιονταριού Σφίγγα, από τη διασταύρωση ανθρώπου και τράγου Σάτυρο, από τη διασταύρωση ανθρώπου και αλόγου Κένταυρο, από τη διασταύρωση γυναίκας και πουλιού `Αρπυια, από τη διασταύρωση ανθρώπου και λύκου Λυκάνθρωπο ( εδώ είμαστε ) από τη διασταύρωση ανθρώπου και ταύρου Μινώταυρο, από τη διασταύρωση άνδρα και ψαριού Τρίτωνα και από τη διασταύρωση γυναίκας και ψαριού Γοργόνα!!!!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το εξής απόσπασμα του Κορανίου ( κεφάλαιον 56, Το Μεγάλο Γεγονός ): << Ορίζουμε τον θάνατο και βέβαια δεν θα λάβετε καμία προειδοποίηση αν εμείς θελήσουμε να σας αντικαταστήσουμε με άλλους όμοιούς σας ή να σας δώσουμε άλλη μορφή που δεν γνωρίζετε ούτε έχετε ξαναδεί . >> Καλό ε!;!
Ο Παυσανίας και ο `Άγιος Ιερώνυμος παραθέτουν ιστορικές μαρτυρίες για την ύπαρξη των Σατύρων, γεγονός που φανερώνει ότι οι θεοί είχαν προχωρήσει σε διασταυρώσεις ζώων ή και ανθρώπων με ζώων:
Ο Παυσανίας στα Αττικά γράφει (2 3, 5-6 ): << Επειδή ήθελα να μάθω για τους Σάτυρους, συζήτησα με πολλούς. Ο Εύφημος από την Καρία είπε ότι όταν ταξίδευε για την Ιταλία, εξαιτίας των ανέμων ανοίχτηκε στη θάλασσα εκεί που κανονικά δεν πλέουν. Εκεί υπήρχαν νησιά και άλλα, έλεγε, ότι ήταν έρημα κι άλλα ότι κατοικούνταν από άγριους άνδρες. Οι ναυτικοί τα αποφεύγουν επειδή γνωρίζουν γι’ αυτά, αλλά κάποιοι αναγκάστηκαν να αγκυροβολήσουν. Οι ναυτικοί ονομάζουν τα νησιά Σατυρίδες και κατοικούνται από κοκκινοτρίχιδες που έχουν στα ισχία ουρές όχι μικρότερες των αλόγων. Όταν τους είδαν, αφού είχαν επιτεθεί στο καράβι δίχως να βγάλουν φωνή, όρμησαν στις γυναίκες των ναυτικών. Στο τέλος οι άνδρες απεγνωσμένοι έβγαλαν στο νησί μία γυναίκα από βαρβαρική φυλή. Οι Σάτυροι ασέλγησαν πάνω της με κάθε τρόπο και σε όλο της το σώμα. >>.
Ο `Άγιος Ιερώνυμος ( 347-420 μ.Χ. ) αναφερόμενος στον `Αγιο Αντώνιο ( 251-356 μ.Χ. ) εξιστορεί τα εξής ( Η Ζωή του Πρώτου Ερημίτη, κεφάλαιον 8 ): «<< Έκπληκτος ο Αντώνιος συνέχισε τον μοναχικό του δρόμο σκεπτόμενος τα θαύματα που είχε δει. Ταξιδεύοντας, και ενώ είχε εισέλθει σε μία μικρή βραχώδη κοιλάδα, κλειστή από όλες τις πλευρές αλλά γεμάτη σπηλιές, είδε μπροστά του έναν νάνο με καμπουρωτή μύτη, με κέρατα στο μέτωπό του, με πόδια σαν του τράγου. Όταν τον είδε ο Αντώνιος, σαν καλός πολεμιστής, πρόταξε την ασπίδα της πίστης και φόρεσε το κράνος της ελπίδας. Το πλάσμα, όμως, παρ’ όλα αυτά του πρόσφερε ένα φρούτο από τους φοίνικες, για να τον στηρίξει στο ταξίδι του, το πρόσφερε σαν σημάδι ειρήνης. Μόλις το είδε αυτό ο Αντώνιος σταμάτησε, και ρώτησε τον ξένο ποιός ήταν. Η απάντηση που πήρε από αυτόν ήταν η εξής: ‘‘Είμαι ένα θνητό ον, ανήκω στους κατοίκους της ερήμου και της κατάκρυψης, τους οποίους οι ιθαγενείς παραπλανούν με διάφορες μορφές λανθασμένης λατρείας και τους δίνουν τα ονόματα Φαύνοι, Σάτυροι, Incubi ( Ινγκούμπι ). Στάλθηκα ως εκπρόσωπος της φυλής μου. Σε εκλιπαρούμε να ικετεύσεις για λογαριασμό μας τον Κύριό σου και δικό μας, ο οποίος, όπως έχουμε μάθει, ήρθε κάποτε για να σώσει τον κόσμο, και του οποίου η φωνή εξαπλώθηκε σε όλη τη Γη’’. Καθώς εκείνος πρόφερε λόγια σαν αυτά, τα μάγουλα του γέροντα ταξιδιώτη γέμισαν από δάκρυα, σημάδια του βαθιού συναισθήματος που προκλήθηκε από τον ξένο, και τα δάκρυα κυλούσαν από θλίψη αλλά και από χαρά. Ευφράνθηκε από τη Δόξα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού και από την καταστροφή του Σατανά, και θαύμασε το γεγονός ότι μπορούσε να καταλάβει την παράξενη γλώσσα του νάνου. Ο γέροντας χτύπησε το ραβδί του στο έδαφος και είπε: ‘‘Ουαί σε σένα, Αλεξάνδρεια, που αντί για τον Θεό λατρεύεις τέρατα! Ουαί σε σένα, πόρνη πολιτεία, στην οποία έχουν συγκεντρωθεί οι δαίμονες όλου του κόσμου! Τί θα πεις τώρα; Τα κτήνη μιλούν για τον Χριστό ( όπως οι Λυκάωνες που τον πιστεύουν ως θεό τους ), κι εσύ αντί για τον Θεό λατρεύεις τέρατα!’’ Δεν πρόλαβε να τελειώσει τα λόγια του όταν, σαν να πέταξε, το άγριο πλάσμα κινήθηκε με μεγάλη δεξιοτεχνία και χάθηκε. Ας μη διστάσει κανείς να πιστέψει στην αλήθεια αυτού του περιστατικού, διότι η αλήθεια του υποστηρίζεται από τα συμβάντα που έλαβαν χώρα όταν ο Κωνσταντίνος ήταν στον θρόνο του, συμβάντα στα οποία ήταν μάρτυρας όλος ο κόσμος. Διότι ένας ξένος αυτής της κρυφής φυλής συνελήφθη και οδηγήθηκε ζωντανός στην Αλεξάνδρεια και παρουσιάστηκε εκεί ως θαυμαστό θέαμα για όλους τους ανθρώπους. Αργότερα, το νεκρό σώμα του, για να αποφευχθεί η αποσύνθεσή του στη ζέστη του καλοκαιριού, διατηρήθηκε σε αλάτι και οδηγήθηκε στην Αντιόχεια ώστε να το δει ο ίδιος ο Αυτοκράτορας >>.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι ο Ρούφος Αβηίνος είχε αναφέρει τα εξής:

<< Ο Πλάτων ο Ηρόδοτος αλλά και άλλοι πολλοί πριν από εμένα ανάφεραν για τους Ανθρώπους Λύκους όπου δημιουργήθηκαν από την γενιά του Βασιλιά Λυκάων της Αρκαδίας. Σας λέγω ότι στο όρος Λύκαιο υπάρχει ολόκληρη πόλη η οποίοι είναι από Ανθρώπους Λύκους και αυτό είναι αλήθεια. Μόνο που έχουν την μορφή ανθρώπου και όποτε θελήσουν αλλάζουν παίρνοντας την μορφή Ανθρώπου Λύκου κάνοντας τους φοβερούς στα μάτια των απλών ανθρώπων. Το ερώτημα μου είναι αν ο Δίας ήξερε τι έκανε και δημιούργησε αυτήν την καινούρια ράτσα ανθρώπων. Μια ράτσα όπου δύσκολα κάποιος μπορεί να την αναγνωρίσει λόγο της ανθρώπινης υπόστασης που έχουν όταν δεν είναι Άνθρωποι Λύκοι….. >>.

Είπε και άλλα πολλά…. Δεν θα τα πω τώρα διότι πράγματι για να βρω τα γραφτά του αυτά τα συγκεκριμένα έφτασα μέχρι το Βατικανό…. Θα ήθελα να αναφέρω μια ιστορία με Λυκάωνες όπου έχει γίνει στην Αρκαδία πριν κάποια χρόνια αλλά θα την αφήσω για το επόμενο άρθρο!!!! Πιστεύω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά αυτήν την φορά!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


22 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 19

 1. SAMAN ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ
  iohrousfloga.org ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ.www.iathiein.gr/enimerosi.php?subaction=showcomments&id=1232519825&archive=&start_from=&ucat=29&&page_num=2 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΥ. ΕΣΥ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΟΚ. ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ. ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ; ΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ; Η ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΕΙΞΑΝ ΑΛΛΙΩΣ;

  1. teacher!!!!!

   ΧΜΜΜΜΜ!!!! ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΟΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΘΡΑ Η ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΑΚΤΚΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ!!!!! ΠΑΡΑΠΛΥΡΟΦΟΡΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!

   ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ!!!!

   ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕς ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!!!!!

   ΞΕΚΕΙΝΗΣΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΝΑΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΕΞΕΛΕΙΧΤΗΚΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΟΙ!!!! ΜΕΤΑ ΩΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ!!!! ΜΕΤΑ ΤΕΚΤΟΝΕΣ!!!!! ΜΕΤΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ!!!!! ΜΕΤΑ ΩΣ ΜΑΣΟΝΟΙ!!!! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΞΕΛΕΙΣΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!! ΚΑΙ ΜΕΣΟΥ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΧΤΕΣ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ!!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΟΡΥΦΗ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΜΑΣΟΝΙΑ!!!! ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΟΔΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ!!!!

   ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ!!!!

   Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ!;! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΛΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΛΕΠΟΔΟΜΟΡΦΗΤΕΣ ΕΡΠΕΤΗΤΕΣ ΟΦΙΟΝΗΤΕΣ ΣΑΥΡΟΜΟΡΦΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. SAMAN ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΝ ΦΥΛΟ ΜΑΣ GEORGE. ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕΙ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

    1. teacher!!!!

     ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ!;!

     << O Άγιος Γερμανός, είναι ο Επόπτης και ο Άρχων της έβδομης ακτίνας, της Ιόχρους ακτίνας, της Ελευθερίας, της Αλχημείας, της Δικαιοσύνης, του Ελέους, της Μεταμόρφωσης, και της Τελετουργικής Ιεροτελεστίας και μαγείας. Πιστεύεται ότι ο Άγιος Γερμανός γεννήθηκε το 1561. Καθώς μεγάλωνε και μέχρι την ενηλικίωσή του έμαθε απταίστως όλες τις Ευρωπαϊκές γλώσσες. Ήταν ο καλύτερος ξιφομάχος της εποχής του. Επίσης, ήταν εξαίσιος βιολιστής. Ήταν προσωπικός φίλος του Βολταίρου, του Ρουσσώ και πολλών άλλων διακεκριμένων φιλοσόφων. Γνώριζε πολλούς από τους επικεφαλής των ευρωπαϊκών χωρών. Ήταν γνωστός σαν «Ο άνδρας που ποτέ δεν πεθαίνει και γνωρίζει τα πάντα». Ήταν πολύ πλούσιος, αλλά κανείς δεν γνώριζε πώς απέκτησε την τόσο μεγάλη περιουσία του. Ήταν εξαιρετικός ζωγράφος και μαέστρος ορχήστρας. Είχε μια ευρεία γνώση της βοτανικής - κάποιοι θεωρούσαν ότι αυτό οφειλόταν στη μακροβιότητά του. Ήταν ένας άριστος αλχημιστής - λεγόταν πως μπορούσε να μετατρέψει τα βασικά μέταλλα σε χρυσάφι - . Ίδρυσε το Ροδοσταυρισμό και τον Ελευθεροτεκτονισμό στην Αγγλία. Αυτό, το έκανε υπό το όνομα Francis Bacon. Το μεγάλο του όνειρο ήταν να δημιουργήσει στην Αμερική, ελεύθερη από τη διαφθορά, το μίσος και τις δικτατορικές μοναρχίες. Συνέβαλε στη μορφοποίηση της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας και του συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Έζησε για παραπάνω από 350 χρόνια, σκηνοθετώντας τους θανάτους του ανάμεσα στις ζωές. Σαν συγγραφέας, χρησιμοποιούσε τα ονόματα Christopher Marlowe, Edmund Spenser, Michel de Montaigne, Robert Burton, Miguel de Cervantes, Johannes Valentinus Andreae και Comte de Gabalis. Στην αναληφθείσα θέση, απ' όπου και βρίσκεται, μεταδίδει το απεριόριστο χάρισμα της ελευθερίας, τη βιολετί ακτίνα. Οι Προηγούμενες ενσαρκώσεις ήταν: Δύο από τις γνωστές του ενσαρκώσεις ήταν ο Χριστόφορος Κολόμβος και ο Μάγος Merlin. Μερικές από τις ενσαρκώσεις του ξεκινούν από τον προφήτη Σαμουήλ, έπειτα ως Francis Bacon και κατόπιν προκύπτει ως πρίγκιπας Racoczy της Τρανσυλβανίας, τέλος εμφανίστηκε στις αρχές του 1700, ως Comte de ST Germaine της Γαλλίας. Ο Άγιος Γερμανός έχει μια μακροχρόνια ιστορία στην υπηρεσία της ανθρωπότητας για 150.000 έτη. Κράτησε την ίδια εμφάνιση για αιώνες, μίλησε κάθε γλώσσα και εργάστηκε για την ειρήνη. Τον αποκαλούσαν ως το "άτομο που δεν πεθαίνει ποτέ." Έβαλε τέλος στην φυσική μορφή του περίπου το 1822. Πήρε το σώμα του στο φως και αναλήφθηκε, και τώρα εργάζεται από τις ανώτερες σφαίρες, όπου και συνεχίζει να εξυπηρετεί τον κόσμο. Ζητήστε του να μετασχηματιστείτε μέσω της Ιόχρου Φλόγας. Είναι υπεύθυνος για να ενισχύσει την απελευθέρωση μας με έναν νέο τρόπο, διδάσκοντας μας την αξία του Ιεράρχη της εποχής του Υδροχόου. >>

     ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ…..!!!!

     ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3.888 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ!!!! ΠΡΟΣΕΞΕ!!!! ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΘΑΡΤΟΥΣ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ:

     Α) ΛΕΥΚΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!!!!

     Β) ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!!

     Γ) ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!!

     ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΕΡΕΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΡΧΑΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΗΚΕΙ!!!! ΔΙΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ!!!! ΩΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΟΜΟΣ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Η ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!!ΠΟΙΟΣ ΟΜΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ!;! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ!!!! ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ!;! ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ!;! ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΙΘΕΡΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ Η ΜΑΓΙΑΣ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΙΑΣ ΕΞ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣΙΑΣ ΜΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΕΛΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟΑΣΤΡΟΜΕΤΡΙΑΣ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΓΡΑΜΗΚΩΝ ΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΧΕΥΤΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΟΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΙΘΕΡΙΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΣΕ ΑΣΤΡΟΤΡΙΓΩΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΠΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ( ΟΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΥΛΟΣΟΦΟΙΚΕΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΝΟΗΣΕΙ ΔΙΑ ΑΥΤΟΝ!!!! ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΩΣ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΞΥΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!!

     ΜΑ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΣΗ Η ΦΩΤΙΣΗ Η ΓΝΩΣΕΙΣ!;! ΑΛΛΑ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΝΕΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΕΛΗΤΑΙΟ!!!! ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΠΙΚΑΙΡΔΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΑ ΜΕΣΟ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕΧΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΥΓΗ ΤΟΥΣ!;! ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΟΣΗ ΤΟΥΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ!;! ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΞΕΛΕΙΞΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙΝΟ ΕΙΔΟΣ!;!

     ΜΑ ΑΝ ΕΝΑΙ << ΑΡΧΟΝΤΑΣ >> ΕΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ ΛΕΡΤΗΣ!!!! ΟΠΟΤΕ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΗΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΚΙΣΤΟΣ!!!!

     ΤΩΡΑ ΟΜΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΡΟΕΙΛΘΑΝ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΣΗ ΤΩΝ ΜΗ ΑΛΗΘΕΙΝΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΙΓΕΝΕΣΤΕ ΤΟΤΕ!!!! ΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΟΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΑΥΤΩΝ!;! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΕΧΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΙΩΝ ΩΣ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩΝΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!!!!

     ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΓΟ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!! ΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ!!!! ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ!;! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ!!!! ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΕΣ!!!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΑ…ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ!!!!

     ΤΩΡΑ ΟΜΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!;! ΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!;! ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ!;! ΤΙ ΗΤΑΝ!;! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΛΑ!!!! ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. TEACHER!!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ!!!!

  ΑΛΛΑ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ!!!!

  ΜΑ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΥΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!

  ΟΤΑΝ ΥΔΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!! ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!! ΔΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΑΛΑΖΑΝ ΓΝΩΜΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΜΕΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΣΑΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ!!!!

  ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ!!!! ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ!!!! ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ!!!! ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ!!!! ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

  ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ο ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΓΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΟΥΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ!!!!

  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 16ο ΜΕ 17ο ΑΙΩΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΕΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!!

  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ:

  Το τάγμα των Illuminaten ιδρύθηκε την 1η Μαΐου του 1776 από τον Dr. Adam
  Weishaupt, καθηγητή του καθολικού δικαίου της εκκλησίας στο πανεπιστήμιο Ingolstadt. Ο
  Weishaupt, από τη γέννησή του Εβραίος που αργότερα μεταπήδησε στον καθολικισμό, τα χάλασε με το τάγμα των Ιησουϊτών στο οποίο ανήκε σαν παπάς και συνέστησε τη δική του
  οργάνωση.
  Το όνομα Illuminaten σημαίνει ότι τα μέλη του τάγματος είναι οι μοναδικοί “φωτισμένοι” άνθρωποι και ξέρουν “γιατί αληθινά γίνεται λόγος”. Ο Weishaupt και οι οπαδοί του φανταζόταν
  τον εαυτό τους για την αφρόκρεμα της αφρόκρεμας της νοημοσύνης, για τους μοναδικούς ανθρώπους με την ικανότητα της γνώσης, της κατανόησης και της αντίληψης που είναι αναγκαία όταν θέλει κανείς να κυβερνήσει τον κόσμο και να του φέρει την “Ειρήνη”. Ο κηρυγμένος στόχος του ήταν η ίδρυση ενός “Novus Ordo Seclorum”, μιας καινούργιας παγκόσμιας τάξης, αντίστοιχα μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

  Ο Adam Weishaupt γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1748. Η εκπαίδευση του από τους Ιησουΐτες είχε εξεγείρει μέσα του μία έντονη αποστροφή εναντίον αυτού του Τάγματος. Όταν τα χάλασε με αυτό, εμβάθυνε στα ανατρεπτικά και αντιχριστιανικά δόγματα των Γάλλων φιλοσόφων και άλλων συγγραφέων που απευθυνόταν στο αίσθημα υπερτέρησής του.
  Στις 16 Ιουλίου 1782 στο Κογκρέσο του Withelmsbad (τελειωτικά) επισφραγίσθηκε η συμμαχία μεταξύ των Illuminaten και των Μασόνων. Μ’ αυτό το σύμφωνο ενώθηκαν οι βασικές μυστικές κοινότητες των προηγούμενων χρόνων. Η καινούργια συμμαχία είχε «σ’ όλο τον κόσμο όχι λιγότερα από τρία εκατομμύρια μέλη». Κανένας ιστορικός δεν έχει καταχωρήσει επάξια τους πραγματικούς αντικτύπους αυτής της συσπείρωσης στην παγκόσμια Ιστορία.
  Το 1829 Αμερικανοί Ιλλουμινάτοι χρηματοδότησαν στη Νέα Υόρκη μια σειρά διαλέξεων της Αγγλίδας Ιλλουμινίστριας Frances “Fanny” Wright. Αυτή κοινολόγησε ολόκληρο το πρόγραμμα του Weishaupt στην βοηθητική ομάδα της των Illuminaten, συμπεριλαμβανομένου του κομμουνισμού – που δημιουργήθηκε μυστικά κάτω από το όνομα «ίδιες ευκαιρίες- ίδια δίκαια» -αθεϊσμός, χειραφετισμός των γυναικών και ελευθερία στον έρωτα. Οι παρόντες πληροφορήθηκαν ότι είναι πρόθεση των Illuminaten να οργανώσουν μηδενιστικές και αθεϊστικές ομάδες με όλες τις άλλες ανατρεπτικές οργανώσεις σ’ ένα διεθνή σύνδεσμο που πρόκειται να ονομασθεί Κομμουνισμός. Αυτή η καινούργια καταστρεπτική δύναμη θα χρησιμοποιόταν από τους Illuminaten για την «απάλειψη πολέμων και επαναστάσεων». Ο Clinton Roosevelt, (ένας άμεσος πρόγονος του Franklin Delano Roosevelt), ο Charles Dana και ο Horace Greeley αποτέλεσαν ένα κομιτάτο που επρόκειτο να μαζέψει εισφορές γιά την
  καινούργια δημιουργία. Το 1830 πέθανε ο Weishaupt, 82 ετών.
  Το 1834 ο Giuseppe Mazzini, ο Ιταλός αρχηγός των επαναστατών διορίσθηκε από τους Illuminaten σαν προϊστάμενος του παγκόσμιου τους προγράμματος επανάστασης. Αυτή τη θέση κράτησε μέχρι το θάνατο του το 1872.
  Η επόμενη σπουδαία προσωπικότητα που πάτησε στην αμερικανική σκηνή σαν αρχηγός της σατανικής συνωμοσίας ήταν ο Albert Pike. O Mazzini τον διόρισε σαν προϊστάμενο της επιχείρησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Ο Pike γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1809 στο Boston. Μολονότι οι γονείς του καταγόταν από φτωχές οικογένειες κατόρθωσε να σπουδάσει στο Harvard. Αργότερα πήγε κοντά στους γονείς του στο Newbury, και δίδασκε σ’ ένα δημοτικό σχολείο, Ο Albert Pike ήταν μία μεγαλοφυΐα του κακού. Είχε πολλά ταλέντα που χρησιμοποιούσε αποκλειστικά καταστρεπτικά. Εξαιρετικά διαβασμένος κατείχε δεκαέξι αρχαίες γλώσσες με λόγο και γραφή. Πρέσβευε δημόσια τη λατρεία του σατανά και επαγγελλόταν μαύρη τέχνη και όλους τους τρόπους της μαγείας.
  Σαν πρώτοι Ιλλουμινάτοι ο Pike και ο Mazzini δούλευαν μαζί. Ο Pike ανέλαβε τις θεοσοφικές απόψεις των επιχειρήσεων τους, ο Mazzini την πολιτική.
  Τα θεολογικό δόγμα του Albert Pike αποτέθηκε στις «οδηγίες» που εκδόθηκαν από αυτόν στις 4 Ιουλίου 1889 για τα 23 υψηλότερα συμβούλια του κόσμου:
  Τα παρακάτω πρέπει να πούμε στο πλήθος: «Λατρεύουμε ένα Θεό, αλλά ο Θεός μας λατρεύεται χωρίς πρόληψη».
  Σε σας (όμως), στους κυρίαρχους μεγάλους γενικούς καθοδηγητές λέμε αυτό που πρέπει να επαναληφθεί στους αδελφούς του 32ου, 31ου και 30ου βαθμού. Η μασονική θρησκεία θα έπρεπε να συντηρείται από όλους εμάς που είμαστε μυημένοι των υψηλών βαθμών στην καθαρότητα του Εωσφορικού δόγματος.
  Σε ένα αξιοσημείωτο γράμμα στις 15 Αυγούστου 1871 που μέχρι προ ολίγου ήταν έκθεμα της βιβλιοθήκης του Βρετανικού Μουσείου, ο Pike εξιστόρησε στο Mazzini τις λεπτομέρειες του Εωσφορικού σχεδίου για τρεις παγκόσμιους πολέμους.
  Περίπου τον ίδιο καιρό ένας πεφωτισμένος διανοούμενος με το όνομα Mordechai Marx Levy παραλλαγμένο Karl Marx προσχώρησε σε μία κλαδική οργάνωση της Συνωμοσίας των Illuminaten, ο «Σύνδεσμος των Δικαίων». Το 1847 πήρε την εντολή να γράψει ένα έργο που αργότερα έγινε γνωστό με τον τίτλο “Κομμουνιστικό Μανιφέστο”. Κατά βάθος πραγματοποιείται μ’ αυτό μία πολιτική κατάθεση του συνολικού σχεδιασμού για το μέλλον. Ο Marx έπαιξε ένα
  τόσο υφιστάμενο ρόλο που το όνομά του για είκοσι χρόνια δε φαινόταν στο Μανιφέστο. Ήταν απλώς και μόνο ένα πιόνι στη σκακιέρα που έπαιζαν οι πραγματικές δυνάμεις παρασκηνιακά.
  Απροκατάληπτοι ιστορικοί τώρα για άλλη μια φορά έχουν διαπιστώσει ότι το Κομμουνιστικό Μανιφέστο δεν περιέχει τίποτα «καινούργιο» ή «πρωταρχικό». Δεν είναι τίποτα άλλο από μία αναμασημένη λογοκλοπία των συγγραμμάτων του Adam Weishaupt και του μαθητή του Clinton Roosevelt…
  …Με δυο λόγια η διοίκηση του Franklin D. Roosevelt προσπάθησε να φορτώσει στο αμερικανικό έθνος την τελευταία φάση του σχεδίου των Illuminaten, του Clinton Roosevelt, της καταστροφής του πολιτεύματος της κυβέρνησης, με την πρόφαση να οικοδομήσουν μία “καινούργια κοινωνική τάξη” ή, όπως το ονόμαζαν ειρωνικά ένα “New Deal”.
  Αμέσως τύπωσαν το σύμβολο των Illuminaten στα αμερικανικά χαρτονομίσματα (του ενός δολλαρίου) με το οποίο υλοποίησαν δημόσια ότι έχουν κατορθώσει το
  στόχο της Συνωμοσίας- το «Novus Ordo Seclorum» ή New Deal.
  Αυτό το σύμβολο πάρθηκε από τον Weishaupt όταν συνέστησε το Τάγμα των Illuminaten την 1η Μαΐου 1776. Το συμβάν αυτό υποδεικνύεται από τα ρωμαϊκά ψηφία MDCCLXXXVI στη βάση της πυραμίδας, και όχι ο χρόνος της ανεξαρτησίας όπως υπέθεταν οι αμύητοι.
  Συμπληρωματικά πρέπει κανείς να ξέρει ότι το σύμβολο αυτό μόνο μετά την ένωση των Illuminaten με τους μασόνους στο Κογκρέσο του 1782 στο Withelmsbad έγινε σημαντικό για τους τελευταίους.
  Προσέξτε την επιγραφή του συμβόλου: «ANNUIT COEPTIS» σημαίνει «το εγχείρημα μας (Συνωμοσία) στέφεται από επιτυχία». Κάτω από την πυραμίδα είναι τα λόγια «NOVUS ORDO SECLORUM». Εξηγούν τη φύση του εγχειρήματος, τη Δημιουργία μιας «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» ή του New Deal.
  Καταστροφή, υλισμός, εξαπάτηση – αυτοί είναι οι τρεις στόχοι του Albert Pike.
  Φαίνεται ότι αυτοί κυβερνούν τον σημερινό κόσμο (Occult Theocracy, σελ. 581).
  Στο βιβλίο του Tragedy and Hope ο καθηγητής Carroll Quigley υπερηφανεύεται ανοιχτά ότι ήταν για πολλά χρόνια ένα πρώτος Εσωτεριστής και διαθέτει πληροφορίες από πρώτο χέρι πως η Συνωμοσία αναπτύχθηκε σε όλο τον κόσμο.
  Αυτά από τον Garry Allen και το βιβλίο του «Οι Εσωτεριστές», έκδοση Στερέωμα.
  Οι ακόλουθες αποκαλύψεις προέρχονται από το αξιοπρόσεκτο και λεπτομερειακό βιβλίο του William T. Still,
  ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ:
  ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
  Ο Still ήταν ένας επιφυλακτικός πρώην συντάκτης και εκδότης εφημερίδων όταν άρχισε, λόγω ενός ενδιαφέροντος από τον πατέρα του (ένα ανώτερο υπάλληλο της
  Πολεμικής Αεροπορίας των Η.Π.Α.) να ερευνά σοβαρά αυτό το βιβλίο. Για
  εκείνους που είναι απληροφόρητοι της σπουδαιότητας των δύο ατόμων που
  τα ονόματά τους εισάγονται παρακάτω, οι Mazzini και Pike αντίστοιχα ήταν
  τα άτομα με τη μεγαλύτερη επίδραση στον καιρό τους, στην Ευρωπαϊκή και
  παγκόσμια Μασονία.
  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ:
  Αν και είχαν ενώσει τελικά την Ιταλία, οι Mazzini (ιδρυτής Μαφίας) και
  Pike (συνιδρυτής της Ku Klux Klan) συνειδητοποίησαν ότι η ενοποίηση όλης της Ευρώπης κάτω από το έμβλημα των Ιλλουμινάτι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη, εάν μη αδύνατος. Ο εθνικισμός τρέχει έντονα στο ανθρώπινο πνεύμα και είναι πολύ δύσκολο να σβησθεί, ειδικά σε μια ήπειρο που διαιρείται με τις εχθροπραξίες για πολλούς αιώνες.
  Γι’ αυτό, έθεσαν σε λειτουργία το μέγιστο σχέδιό τους, ένα σχέδιο τόσο αχανές στους ορίζοντές του, που μόνο ένας μελετητής εξοικειωμένος με τη μεγάλη δύναμη που χειρίζονται οι μυστικές κοινωνίες θα μπορούσε να αρχίσει να το πιστεύει.
  Το 1871, Mazzini εξέδωσε μια επιστολή στην οποία περίγραψε το τελικό τριμερές σχέδιο των Illuminati: το μεγάλο σχέδιό τους για να απαλλάξουν όχι μόνο την Ευρώπη, αλλά ολόκληρο τον κόσμο από τον Χριστιανισμό, και να τον φέρουν κάτω από τη “φωτισμένη” δικτατορία του Εωσφορισμού. Αυτή η αξιοπρόσεκτη επιστολή ήταν για πολλά έτη σε έκθεση στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου στο Λονδίνο.
  Ο Mazzini πρότεινε μια σειρά παγκόσμιων πολέμων. Αυτοί οι πόλεμοι ήταν για να
  μπλεχτούν όλα τα έθνη σε μια σύγκρουση τόσο αιματηρή και χαοτική, ώστε τελικά κάθε έθνος θα παράδινε την εθνική κυριαρχία του σε μια διεθνή κυβέρνηση, όπως την Ένωση των Εθνών (League of Nations), ή (τη δεύτερη προσπάθεια) τα τωρινά Ηνωμένα Έθνη προκειμένου να αποτραπεί η επόμενη παγκόσμια αιματοχυσία. Ένας Μασόνος μελετητής έγραψε το 1987:
  Η αληθινή γέννηση της Παγκόσμιας “Δημοκρατίας” από τον προγενέθλιο εθνικό
  περιορισμό της είναι ακόμα τώρα υπό εξέλιξη. Ένας πόλεμο-ξεσχισμένος κόσμος, που αιμορραγεί, είναι στη μέση των διεργασιακών πόνων, που προηγούνται της δοκιμασίας της γέννησης. Διεργασιακοί-πόνοι στη γέννηση μιας Νέας Εποχής!
  Εντούτοις, ξέροντας ότι η εθνική κυριαρχία θα πέθαινε βεβαίως (μόνο) με σκληρό τρόπο, τρεις από αυτούς τους παγκόσμιους πολέμους προτάθηκαν από τους Mazzini και Pike στο αρχικό σχέδιό τους:
   Ο πρώτος αυτών των παγκόσμιων πολέμων, ήλπισαν, θα ανέτρεπε την Τσαρική
  κυβέρνηση της Ρωσίας και θα καθιέρωνε μια δικτατορία “πεφωτισμένων” – ένα νέο επίπεδο στο παιχνίδι του ελέγχου των πληθυσμών. Αυτό θα έδινε στους Ιλλουμινάτι μια ασφαλή βάση από την οποία να λειτουργήσουν, με έναν μεγάλο πληθυσμό και απέραντους φυσικούς πόρους, για να τροφοδοτήσουν με καύσιμα τη νέα μηχανή του Εωσφορισμού.
   Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος θα επέτρεπε στη νέα (Σοβιετική) Ρωσία να καταλάβει την Ευρώπη ή, όπως τελικά έγινε, τη μισή από αυτή.
   Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ήταν στη Μέση Ανατολή μεταξύ των
  Μουσουλμάνων και των Εβραίων, και θα επέφερε τον βιβλικό Αρμαγεδώνα.
  Βεβαίως προς το τέλος του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, τα κουρασμένα από τις μάχες έθνη θα ήταν έτοιμα να δεχτούν οποιαδήποτε πρόταση, εφ’ όσον υποσχόταν την ειρήνη, που να ενώνει τον κόσμο ολόκληρο κάτω από το μοιραίο έμβλημα της νέας παγκόσμιας τάξης του Lucifer. Ο Pike (1809-1891) έγραψε στο Mazzini για τις συνέπειες του τρίτου παγκοσμίου πολέμου το 1871:
  Θα προκαλέσει έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό… και την πιο αιματηρή αναταραχή.
  Κατόπιν παντού, οι πολίτες, που υποχρεώνονται να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στην παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών, θα εξολοθρεύσουν εκείνους τους καταστροφείς του πολιτισμού, και το πλήθος, που θα έχει απογοητευτεί από το Χριστιανισμό… θα είναι χωρίς μια πυξίδα, ανήσυχα ψάχνοντας για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς γνώση πού να δοθεί η λατρεία
  του, θα λάβει το αληθινό φως μέσω της καθολικής διακήρυξης του καθαρού δόγματος του Lucifer, που παρουσιάζεται τελικά στη δημοσιότητα. Μια διακήρυξη που θα προκύψει από τη γενική αντιδραστική μετακίνηση που θα ακολουθήσει την καταστροφή του Χριστιανισμού και του αθεϊσμού, που κατανικούνται και εξολοθρεύονται συγχρόνως.
  Οι Mazzini και Pike μπορεί να είχαν προγραμματίσει τρεις παγκόσμιους πολέμους το 1871, αλλά οι συντάκτες του Κομμουνιστικού Μανιφέστου, Marx και Engels, και οι δύο μίλησαν για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο είκοσι τρία έτη ενωρίτερα. Ο Karl Marx έγραψε το 1848 ότι ο «Σλαβικός συρφετός» αναφερόμενος στο ρωσικό λαό, καθώς επίσης και τους Τσέχους, και Κροάτες, ήταν «οπισθοδρομικές» φυλές, η μόνη λειτουργία των οποίων στην παγκόσμια ιστορία του μέλλοντος επρόκειτο να είναι «τροφή για τα κανόνια»!
  Ο Marx είπε:
  Ο ερχόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα αναγκάσει όχι μόνο τις αντιδραστικές κατηγορίες και τις δυναστείες, αλλά ολόκληρους τους αντιδραστικούς λαούς, να εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης. Και αυτό θα είναι πρόοδος.
  Σαν να επαναλάμβανε εν μέρει τα γραφόμενα του Marx, ο άλλος συντάκτης Friedrich Engels έγραψε στο ίδιο έτος:
  Ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα κάνει ολόκληρους τους αντιδραστικούς λαούς να εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης. Αυτό, επίσης, είναι πρόοδος. Προφανώς, αυτό δεν μπορεί να εκπληρωθεί χωρίς τη συντριβή του λεπτού εθνικού λουλουδιού. Αλλά χωρίς βία και χωρίς ασπλαχνία τίποτα δεν μπορεί να κατορθωθεί στην Ιστορία.
  Πώς μπορεί αυτό να παρερμηνευθεί; Τι «επόμενος παγκόσμιος πόλεμος»; Ως αυτό το σημείο στην ιστορία, δεν είχε ποτέ υπάρξει ένας «παγκόσμιος πόλεμος»!
  Σημείωση (ΛΜΔ): Δεν τους βγήκαν όπως ακριβώς ήθελαν οι Ιλλουμινάτι τα πράγματα στη Ρωσία, αφού ο πιο έμπιστός τους (μασόνος) Τρότσκι καταδιώχθηκε και δολοφονήθηκε, και το σοβιετικό καθεστώς ήταν ένας μεγάλος οικονομικά (εκτός από πνευματικά) άρρωστος, που χρειαζόταν διαρκώς τις ενέσεις κεφαλαίων της Αμερικής.
  Ο Gary Allen παραθέτει, για παράδειγμα, από τον καθηγητή Sutton: «Η Chase National Bank και η Equitable Trust Company ήταν τα φτερωτά άλογα στη Σοβιετική Πιστωτική επιχείρηση». Η Rockefellers Chase National Bank συμμετείχε επίσης στην πώληση των Μπολσεβίκικων ομολόγων στις ΗΠΑ, το 1928. Πατριωτικές οργανώσεις κατηγόρησαν αυτήν την τράπεζα ως μία «Διεθνή Κλεπταποδόχο». Η Chase ήταν ένα «στίγμα ντροπής νια την Αμερική… η οποία δεν δίσταζε μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κάνει μία μπάζα λίγων δολαρίων». Το μέλος του Κογκρέσου Louis McFadeen, πρόεδρος της House Banking Committee, εξηγεί σε μία ομιλία του στο Κογκρέσο:
  «Η Σοβιετική κυβέρνηση διατηρείται από την Επιτροπή της Federal-Reserve και της Federal Reserve-Bank, με την υποστήριξη της Chase Bank και της Guaranty Trust Copmany στη New York City, με τα φόντα του Δημόσιου Ταμείου των Ηνωμένων Πολιτειών… ».
  Δεν ήταν οι Rockfellers οι μόνοι φανεροί ενδιαφερόμενοι για την χρηματοδότηση της Κομμουνιστικής πλευράς των Εσωτεριστών – Συνωμοτών. Σύμφωνα με τον καθηγητή Sutton
  «… υπάρχει μια έκθεση στις δραστηριότητες του State Department, η οποία ονομάζει την Kuhn-Loeb & Co. ως τον πρώτο χρηματοδότη του πεντάχρονου πλάνου.
  Ο Καθηγητής Sutton αποδεικνύει πειστικότατα στο τρίτομο ιστορικό έργο του για τη Σοβιετική τεχνολογική ανάπτυξη, ότι η Σοβιετική Ένωση -με όλη τη σημασία της λέξης-κατασκευάσθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Sutton παραθέτει μία έκθεση του Averell Harriman στο State Department, από τον Ιούνιο του 1944, στο οποίο εξηγεί:
  Ο Stalin εκφράζει δεόντως την εκτίμηση του νια την βοήθεια που του χορηγήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την Σοβιετική βιομηχανία, πριν και κατά τη διάρκεια του πολέμου.
  Λέει ότι περίπου τα δύο τρίτα όλων των μεγάλων βιομηχανικών επιχειρήσεων στη Σοβιετική Ένωση κατασκευάσθηκαν με τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών, ή μέσω της τεχνικής αρωγής τους». …Στο μεταξύ όμως η Αμερική ξοδεύει 75 δισεκατομμύρια δολάρια στην άμυνα για να προστατευθεί από έναν εχθρό, τον οποίο υποστηρίζουν οι Εσωτεριστές κεφαλαιοκράτες…
  Αλλά ούτε στους παγκόσμιους πολέμους εξέλειπε ο “Σλαβικός συρφετός” (!) ούτε ο
  Χριστιανισμός έπαθε τίποτα διωκόμενος, αλλά μάλλον ισχυροποιήθηκε, δοξάσθηκε με νέες στρατιές μαρτύρων, και καθαρίστηκε από τα παρασιτικά προσκολλημένα σ’ αυτόν πρόσωπα.
  Έδειξαν όμως οι αποκρυφιστές (Ιλλουμινάτι, Μασόνοι κλπ) τον κακό τους εαυτό,
  προσπαθώντας να πετύχουν το ακατόρθωτο, να νικήσουν την Εκκλησία του Χριστού.
  Η «τροφή των κανονιών» είναι χαρακτηριστική Μασονική φράση, που δείχνει την
  ανόητη υπεροψία, που είναι έντονη ακόμη και μεταξύ των τάξεων του Μασονισμού, όπως μας λέει, σε video, Μασόνος 90ού βαθμού!
  Ο Εωσφόρος γνωρίζει από τις προφητείες της Εκκλησίας ότι θα γίνει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, και γνωρίζει βέβαια ότι θα γίνει αναλαμπή της Ορθοδοξίας μετά από αυτόν, αλλά στους δικούς του αφήνει μόνο ψεύτικη αισιοδοξία, διότι είναι δύσκολο να τους πει ότι θα γίνουν κι αυτοί «τροφή στα κανόνια»!

  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΩΣ ΠΑΙΧΝΗΔΙ!!!!

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ Η ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ!!!! ΟΜΟΣ!!!! Η ΠΑΡΑΠΛΥΡΟΦΟΡΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!!!!

  ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!! ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ Η ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΟΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΜΝΙΟΣ ( ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ) ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΣΦΥΓΜΕΝΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!;! ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!!!! ΜΑΚΡΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ LINK ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΘΡΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΓΚΟΜΠΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ. ΜΑ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ; ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΕΤΑΙ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΟΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΑΘΟΣ;

 4. ΛΟΙΠΟΝ, Σημερα 5 Οκτ/2014, Εβαλα Ιντερνετ στο σπιτι μου … παλι! ΔΕΝ τους φοβαμαι , οχι!
  Οποτε σημερα… ασχοληθηκα με τα δυο Αρθρα 19 & 20 με τους Λυκαωνες,
  ΠΑΡΑΞΕΝΑ , Πολυ ΠΑΡΑΞΕΝΑ !

  Μου εκανε ειδιεταιρα εντυπωση το “ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ , Κεφαλαιον 56” που αναφερεσαι, (και το πιστευω !!!)
  …. που???… πως??? βεβαιως να τρεξω ΕΓΩ και να ψαξω τετοια δεδομενα ???? οπου δειχνει οτι :
  καποιοι ΣατανΑγγελοι εχουν η “λαμβανουν” , η “τους “επιτρεπεται” … καποια δικαιοδοσιο να παρουν το ΑΣΡΙΚΟ-ΑΙΘΕΡΙΟ
  Σωμα μας και να το κανουν ΥΒΡΙΔΙΟ…και … με Ζωον, μετα θανατον!!!
  . Αυτο το δεδομενο το εχω κανει στα Αγγλικα download, απο αρθρο οπως το Galactic Overview που συνεχιζει στο … Illuminati Conspirancy …. marking of the beast e.t.c
  Να ειμαι ειληκρινης ΔΕΝ γνωριζω εαν αυτα τα αρθρα κυκλοφορουν στο google.com σημερα ακομα. Αλλα , αυτο περι “δικαοδοσιας” … και ολα τα σχετικα….
  να μας μετατρεψουν σε μια νεα ενσαρκωση σε υβριδια μισο-τερατα….. επιβεβαιονονται…. στο 180-σελιδο αυτο αρθρο.

  ΣΑΜΑΝ ΛΥΚΑΝΣ, σε χαιρετω, και θα στα στειλλω στο ε-μαιλ που σχετικα εχω σε εσενα ως… “συνημμενα”, δεν φαινεται να μπορω εδω!!!

  ε-μαιλ μου : george.rouxotas@gmail.com

  ΙΣΩΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ “ΕΜΠΛΟΥΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ο φιλος σου “Τζωρτζ”.

  1. Royxotas George!!!!

   ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΩΜΑΙ!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ….ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΞΗΠΝΟΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΩΣ ΘΡΥΣΚΕΥΤΗΚΟ ΘΕΜΑ ΔΕΣ ΤΟ Με ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!! ΠΡΟΣΟΣΧΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!!!!!

   Η Διαχρονικότητα αυτή και η ΑΛΗΘΕΙΑ εκφράστηκαν ευτυχώς και την μεταχριστιανική εποχή σε χριστιανικές ΑΙΡΕΣΕΙΣ όπως των Καθαρών και, των Βογόμιλων και κάποιων άλλων ομάδων που άνηκαν στο ρεύμα του Γνωστικισμού, επιβεβαιώνοντας τις προχριστιανικές ερμηνείες περί Διαβόλου των αρχαίων θρησκειών που εχω μιλησει ωσ σημερα!!!. Οπότε αν μας ρωτούσε εύλογα κάποιος που τοποθετούμαστε την μεταχριστιανική εποχή εφ’ όσον αποδεχόμαστε την Διαχρονικότητα της υπάρξεως του Εωσφόρου/Σατανά ή Διαβόλου, θα του απαντούσαμε στις ομάδες των Διαβολιστών των αιρέσεων των Καθαρών και των Βογόμιλων και όσων ομάδων του Γνωστικισμού αποδέχονταν αυτές τις απόψεις περί Δημιουργίας του Κόσμου που ζούμε σήμερα από τον Εωσφόρο!!!! πληρώνοντας το τίμημα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που είπαν, με το κάψιμό τους στην πυρά από τους Καθολικούς για αυτό άλλωστε και τους έκαψαν!;!

   Οπότε όποιος ψευτοσατανιστής σας λέει σήμερα ότι η Δημιουργία είναι εσφαλμένη και ότι θα πρέπει να καταστραφεί όπως και ο άνθρωπος με τη Φύση και άλλα τέτοια διάφορα, στην ουσία στρέφεται ΕΝΑΝΤΙΑ στον Δημιουργό του που είναι ο Εωσφόρος/Σατανάς, άρα είτε ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ χωρίς να το καταλαβαίνει λόγο της χριστιανομαλακίας του εγκεφάλου του, είτε ότι στην πραγματικότητα είναι Γνωστικός του Γιαχβ!!!!, δηλ. λατρεύει ΒΛΑΣΦΗΜΙΚΑ τον Σατανά και τους Δαίμονες του υπό την εξουσία του εβραιοθεού Γιαχβέ της Βίβλου ως δέσμιους σε αυτόν όπως έκανε ο βασιλιάς Σολομώντας στην αρχαιότητα, είτε είναι εβραίος μάγος Ταλμουδιστής, Καμπαλιστής κλ.π., είτε Σιωνιστής και πανθρησκευτικός νεοταξίτης σαν τους σημερινούς μασόνους!!!! Οπότε μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ απέναντί τους και μείνετε μακριά από αυτούς!!!!

   Ο Ισλαμισμός και ο Ιουδαϊσμός είναι μονοθεϊστικές θρησκείες, αλλά πιο αυστηρές και άκαμπτες από τον Χριστιανισμό!!!! Αντιστάθηκαν στον πειρασμό να περιορίσουν τη δύναμη του Αλλάχ και του Γιαχβέ, με σκοπό να διαφυλάξουν την καλοσύνη τους!!!! Παρόλο που ο Διάβολος αποκαλούμενος και Ίμπλις ή Σεϊτάν πρωταγωνιστεί στο Κοράνι και στο Ισλαμικό Δόγμα, δεν παρενοχλεί ιδιαίτερα ούτε τον Αλλάχ αλλά ούτε και την ανθρωπότητα!!!! Αυτά που απέδωσαν οι χριστιανοί στον Διάβολο, όπως ο ανθρώπινος πόνος, η εναντίωση του ανθρώπου απέναντι στο Θεό, φυσικές καταστροφές, ανεξήγητα φαινόμενα κ.α., στο Κοράνι αποδίδονται όλα αυτά στον Αλλάχ και της θέλησής του!!!!

   Συγκεκριμένα κατά τη Δημιουργία που παρουσιάζεται στο Κοράνι, ο Αλλάχ πρώτα συνέλαβε την ιδέα της Δημιουργίας και κατόπιν δημιούργησε με μία διαταγή Του : Να υπάρξεις. Παρουσιάζεται έτσι στο Κοράνι η αρσενική όψη της Βούλησης στη Δημιουργία, αλλά και η άποψη που συναντάμε στο αρχαίο αιγυπτιακό κείμενο που αποδίδεται στον Ερμή τον Τρισμέγιστο (στον Θωτ των αιγυπτίων), στο Κυμβάλειο, σύμφωνα με την οποία το Σύμπαν είναι Νοητικό (αφού της Δημιουργίας του, προηγήθηκε η σύλληψη της ιδέας απ’ τον Αλλάχ)!!!!

   Έτσι δημιουργήθηκαν ο ουρανός και η γη, ο ήλιος και το φεγγάρι, ο άνθρωπος και τα τζίνι (πνεύματα, μεταξύ των οποίων και ο Σατανάς). Δημιουργήθηκαν ακόμα όλα αυτά που βρίσκονται πάνω στη Γη: βουνά, θάλασσες, ποτάμια, ζώα, φυτά κ.ά. Όλα είναι δημιουργήματα του Αλλάχ, ο οποίος τα διατηρεί σε μια πλήρη ισορροπία!!!!

   Τα τζίνι δημιουργήθηκαν από άκαπνη φωτιά, δηλ. όχι απ’ την κοινή φωτιά, αλλά από μια άλλου είδους Φωτιά, σύμβολο του Νου ή του Πνεύματος!!!! Έτσι φανερώνεται η φύση των τζίνι, αν και η κανονικη τουσ ονομασια ειναι Τζιν ετσι τα αναφερει το Κορανι, τα οποία τοποθετούνται ανάμεσα στον Δημιουργό και τον άνθρωπο, στην κλίμακα της Ιεραρχίας της Δημιουργίας!!!! Η ιδέα της ιεραρχίας στα πλαίσια της Δημιουργίας, συμβολικά παρουσιάζεται με μια σκάλα!!!! Στη σούρα Οι Σκάλες, ο Αλλάχ παρουσιάζεται σαν ο Κύριος των Σκαλών, απ’ τις οποίες οι Άγγελοι και το Πνεύμα θα ανεβούν σε Αυτόν μέσα σε μία μέρα: μία μέρα που απέχει πενήντα χιλιάδες χρόνια. Στο χωρίο αυτό φαίνεται και η ιδέα της τελικής επιστροφής των Αγγέλων (και κατ’ επέκταση και των άλλων δημιουργημάτων του Αλλάχ) στον Δημιουργό τους!!!!

   Αντίθετα ο άνθρωπος δημιουργήθηκε από πηλό (ή σκόνη), δείγμα της γήινης, τιτανικής φύσης του!!!! Όμως μέσα στον άνθρωπο ο Αλλάχ εμφύσησε το πνεύμα Του (θεϊκό μέρος του ανθρώπου)!!!!

   Απ’ τα παραπάνω φαίνεται ότι, η Δημιουργία στο Κοράνι είναι παρμένη από την Παλαιά Διαθήκη!!!! Μάλιστα όπως και στην Π. Διαθήκη, η Δημιουργία διαρκεί έξι ημέρες, ενώ κατόπιν ο Θεός αποσύρεται ανεβαίνοντας στον Θρόνο Του. Αυτή η αποχώρηση είναι κοινό χαρακτηριστικό πολλών κοσμογονιών και δηλώνει την – λογικά παράδοξη – ταυτόχρονη παρουσία και απουσία του Δημιουργού απ’ το δημιούργημά του … Ο Αλλάχ είναι παντού και πουθενά … μέσα και έξω απ’ τους Κόσμους που ο ίδιος έπλασε!!!!

   Ο Διάβολος του Κορανίου δεν έχει δύναμη να εξαναγκάσει την ανθρωπότητα να διαπράξει το Κακό. ‘’Δεν έχω εξουσία επάνω σας’’, λέει ο Σεϊτάν στους οπαδούς του (14:22), ‘’εκτός από το ότι σας κάλεσα και εσείς με υπακούσατε. Επομένως μη με κατακρίνεται, αλλά κατακρίνεται τους εαυτούς σας’’.

   Ο χριστιανικός Διάβολος, πάνω στον οποίο φορτώνεται κάθε κακό στον κόσμο, δεν έχει ισοδύναμο του στο Κοράνι!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Ο Σεϊτάν/Ίμπλις δεν είναι παρά χλωμές του απομιμήσεις με τίποτα παραπάνω από μια σκιά της δύναμής του!!!! Μπορεί να διαθέτει ισχύ και να βάζει την ανθρωπότητα σε πειρασμό για να τη δοκιμάσει, αλλά το κάνει εν γνώσει του Αλλάχ και με τη σιωπηλή του έγκριση!!!! Δεν αντιπροσωπεύει καμιά απειλή και δεν έχει καμιά ελευθερία δράσης!!!!

   Ο Ίμπλις/Σεϊτάν είναι ένας έκπτωτος άγγελος, διότι φέρθηκε αλαζονικά όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον Αδάμ!!!! Ωστόσο η Πτώση του μετά τη δημιουργία του κόσμου από τον Θεό και όχι πριν σύμφωνα με τον χριστιανισμό και η προοπτική της σωτηρίας του αποτελούν οξύμωρο σχήμα!!!! Ο κόσμος προϋπήρχε και ήταν καλός πριν εμφανιστεί αυτός για να προκαλέσει προβλήματα και τελικά η εξέγερσή του δεν κατάφερε και πολλά!!!! Η ιστορία της Πτώσης του στο Κοράνι επαναλαμβάνεται επτά φορές με διάφορες παραλλαγές!!!! Ο Αλλάχ εξορίζει τον Ίμπλις/Σεϊτάν στην Κόλαση (15:43) και δεν του επιτρέπει να εξουσιάζει κανέναν!!!! Στο 17ο κεφάλαιο (εδάφιο 64) όμως του δίνει το ελεύθερο να πραγματοποιήσει την απειλή του και να βάζει σε πειρασμό τους ανθρώπους!!!! ‘’Και εξαπάτησε οποιονδήποτε από αυτούς μπορείς με τη λαλιά σου και σύναξε τις δυνάμεις σου πεζές ή έφιππες και μοιράσου μαζί τους πλούτη και παιδιά και δώστους υποσχέσεις’’.!!!!Τέτοιες υποσχέσεις είναι ψεύτικες επιβεβαιώνει ο Αλλάχ και αυτό θα αποδειχθεί!!!!

   Κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών στην Ανατολή πολλοί Καθολικοί ταύτισαν τον Αλλάχ με τον Διάβολο όπως έκαναν και με οποιονδήποτε ‘’αιρετικό’’ που διαφωνούσε με την Καθολική Πίστη και τον εκάστοτε Πάπα!!!! Πέρα όμως από τη δυτική χριστιανοσύνη και αυτή της Ανατολής αντιμετώπισαν τις δικές της δυϊστικές αιρέσεις όπως του Παυλικιανούς, τους Μεσσαλίνιους, τους Βουλγάρους Βογόμιλους και τους Βυζαντινούς Βογόμιλους!!!! Το κοινό τους σημείο ήταν η απόρριψη του μονισμού της ‘’επίσημης’’ θρησκείας, για χάρη μιας πιο δυϊστικής προσέγγισης, η οποία απέδιδε στη μορφή του Διαβόλου έναν ενεργητικό ρόλο στη διαδικασία της Δημιουργίας και στη διαιώνιση του Κακού στον κόσμο!!!!

   Για τους Βογόμιλους ο Διάβολος αποτελούσε κεντρική μορφή και θεωρούνταν δύναμη αντίθετη και ίση με τον Θεό!!!! Ωστόσο, ερμήνευσαν τη γνωστή πια δυϊστική ιστορία, με έναν καινούριο τρόπο!!!! Ο Διάβολος έλεγαν ήταν ο πρωτότοκος του Θεού, ο μεγαλύτερος γιος του!!!! Ο Θεός έδειχνε μεγαλύτερη προτίμηση στο νεότερο γιο του τον Χριστό και ο Διάβολος ή Σατανιήλ όπως τον αποκαλούσαν οι Βογόμιλοι, ζήλεψε!!!! Επαναστάτησε λοιπόν και πήρε μαζί του στη Γη το ένα τρίτο των αγγέλων του Ουρανού!!!! Εκεί ξεκίνησε να φτιάχνει ένα ακριβές αντίγραφο της ουράνιας Δημιουργίας του Θεού, ένα δεύτερο ουρανό για ένα δεύτερο θεό!!!!

   Θυμησου σε αυτό το σημείο και το Εωσφορικό Δόγμα μας που λέει:

   ‘’ Ο Εωσφόρος ήταν ο ενδοξότατος και η πιο ευφυής οντότητα του παραδείσου και λόγω του ότι είναι καθαρό πνεύμα είναι άφθαρτος!!!! Στο μέρος του Σύμπαντος που ονομάζουμε παράδεισο αμφισβήτησε το δικαίωμα του θεού να ασκεί την απόλυτη εξουσία και μεταφέρθηκε και σε αυτόν τον κόσμο που καλείται Κήπος της Εδέμ!!!! Η εξουσία του είναι τέτοια, που παρέσυρε το ένα τρίτο των πιο ευφυών μελών του παραδείσου να αντιταχθεί στον θεό και να ενωθεί μαζί του’’
   για να μην γίνονται ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ περί φύσεως του Σατανά που κάποιοι προκαλούν ΣΚΟΠΙΜΩΣ όπως εχω ξανα πει και ποιο παλια αλλα και αλλου οπου γραφω με αλλο ονομα έτσι μίλησε ο Εωσφόρος σύμφωνα με ένα αρχαίο χειρόγραφο, λέγοντας αυτοί ότι ο Σατανάς δεν είναι ο Εωσφόρος και άλλες τέτοιες μπούρδες λόγο Σιωνιστικών παγκοσμιοποιητικών συμφερόντων!!!!

   Οι Βογόμιλοι επομένως πίστευαν ότι οτιδήποτε έχει σχέση με τον κόσμο, το εδώ και τώρα, ήταν διαβολικό. Προχώρησαν ακόμη παραπέρα και απέρριψαν οτιδήποτε υλικό, συμπεριλαμβανομένης και της Εκκλησίας, του σταυρού, της τροφής, του κρασιού, των ιερών μυστηρίων, του γάμου και ακόμη και του σεξ. Θεωρούσαν το Ναό της Ιερουσαλήμ σαν το επίκεντρο μιας παγκόσμιας σατανιστικής λατρείας.

   Στο έργο του Μιχαήλ Κωνσταντίνου Ψελλού (1018 – 1078) συμβούλου στην αυτοκρατορική αυλή και καθηγητή της φιλοσοφίας το οποίο τιτλοφορείται ‘’Περί της Λειτουργίας των Δαιμόνων’’, η περιγραφή του πασχαλινού τελετουργικού των Βογόμιλων, ταξίδεψε διαμέσου των αιώνων και έφτασε μέχρι την εποχή μας:

   ‘’Συγκεντρώνουν νεαρά κορίτσια τα οποία έχουν μυήσει στις τελετές τους, σε ένα σπίτι που έχουν ορίσει για αυτόν το σκοπό!!!! Μετά σβήνουν τα κεριά για να μην είναι το φως μάρτυρας των απεχθών πράξεών τους και ορμάνε με λαγνεία πάνω τους!!!! Ο καθένας, σε όποια και αν του τύχει, άσχετα αν είναι αδελφή, κόρη ή μητέρα του!!!! Αυτό διότι πιστεύουν ότι παραβαίνοντας τους νόμους του Θεού ευχαριστούν σε μεγάλο βαθμό τους δαίμονες!!!! Όταν ολοκληρώνεται η τελετή, ο κάθε ένας πηγαίνει στο σπίτι του και αφού περιμένει για εννέα μήνες, μέχρι να έρθει ο καιρός της γέννησης των αφύσικων αυτών παιδιών από τους τόσο αφύσικους σπόρους, ξανασυναντιούνται στον ίδιο χώρο!!!! Τότε την τρίτη μέρα μετά τη γέννηση, παίρνουν τα παιδιά από τις αγκαλιές των μανάδων!!!! Ξεσχίζουν τη σάρκα των βρεφών με τα μαχαίρια τους και μαζεύουν το αχνιστό τους αίμα σε λεκάνες!!!! Πετούν τα βρέφη που ακόμα αναπνέουν και βογκούν στη φωτιά για να καούν μέχρι να γίνουν στάχτη!!!! Κατόπιν, αναμιγνύουν τις στάχτες με το αίμα στις λεκάνες και κατασκευάζουν ένα αηδιαστικό ποτό που βάζουν κρυφά στο φαγητό και στο ποτό τους!!!!!

   Ο Ψελλός υποστήριξε ότι οι Βογόμιλοι διέθεταν δύναμη, διότι έβαζαν αυτό το μίγμα κρυφά στην τροφή των ανυποψίαστων Χριστιανών και γίνονταν η αιτία για να τους κυριεύει ο Διάβολος εξαιτίας του μολυσμένου ψωμιού και κρασιού που τους έδιναν!!!!

   Η απειλή της σατανιστικής λατρείας στην Ανατολή τελικά αποδυναμώθηκε!!!! Στη Δύση όμως η επαφή με τους Βογόμιλους ήταν ένας από τους παράγοντες που προκάλεσε μια κατάσταση φρενίτιδας στην Ευρώπη και στην Εκκλησία, με επίκεντρο το Διάβολο και μια ομάδα αιρετικών, γνωστών με το όνομα ‘’Καθαροί’’!!!!

   ‘’ Όλοι οι Καθαροί δέχονταν ότι ο διάβολος ήταν ο δημιουργός της υλικής υπόστασης του ανθρώπου!!!! Το δε σώμα το θεωρούσαν ως φυλακή ενός ουράνιου στοιχείου, αρχικά ενός αγγέλου αλλά στην συνέχεια συγκατένευσαν στην ύπαρξη θεϊκής ψυχής!!!! Επίσης ότι ο διάβολος μορφοποίησε το σώμα του πρώτου ανθρώπου και σ’ αυτό φυλάκισε έναν άγγελο, ο οποίος είχε ελαφρώς αμαρτήσει!;!Επίσης, ότι ο διάβολος με τους αγγέλους του ανέβηκε στον ουρανό, κι εκεί, αφού έκανε πόλεμο με τον αρχάγγελο Μιχαήλ και τους αγγέλους του καλού θεού, απέσπασε το ένα τρίτο από τα πλάσματα, που δημιουργήθηκαν από τον θεό’’ και ‘’ο Σατανάς σκέφτηκε να φτιάξει ανθρώπους για να τον υπηρετούν και πήρε ασβέστη από το έδαφος και έφτιαξε τον άνθρωπο όμοιο με αυτόν!!!! Και διέταξε τον άγγελο του δεύτερου ουρανού να μπει στο σώμα από ασβέστη!!!! Και πήρε επίσης ένα κομμάτι και έφτιαξε ακόμη ένα σώμα με γυναικεία μορφή και διέταξε τον άγγελο του πρώτου ουρανού να μπει μέσα του!!!! Οι άγγελοι έκλαψαν πολύ, όταν είδαν τους εαυτούς τους φυλακισμένους σε τέτοιες θνητές μορφές’’
   απόψεις δηλαδή που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ όλες τις προχριστιανικές πηγές μας από την Αρία Παράδοση και την Σουμεριακή μέχρι τους Γεζίντι στην Ανατολή και την Αίγυπτο εώς την μεταχριστιανική εποχή με τους Βογόμιλους, τους Καθαρούς και κάποια κινήματα Γνωστικισμού, που όλα αυτά με διαφορετικό τρόπο ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ και περί Δημιουργίας του Κόσμου που ζούμε από τον Εωσφόρο που ασπαζόμαστε!!!!

   ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΩΣ ΜΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΗΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΞΕΚΕΙΝΑ ΑΠΟ ΔΩ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. ΣΑΜΑΝ ΛΥΚΑΝΣ !

    ΠΡΩΤΟΝ) Μπηκα για να δωσω μια ‘πληροφορια’…. εαν, και μονον εαν ειναι σωστη. Ο Αριστοτελης Παπασταυρου μυστης και διδασκαλος που εζησε 110-115 χρονια στο Tucson, Arizona, και εγραψε μερικα βιβλια πριν 80-100 χρονια…. εαν θυμαμαι καλα …! στο βιβιο του ! θα το ξαναψαξω για σενα στα βιβλια του ! ΘΕΩΡΕΙ Αγιο Γερμανο τον Πυθαγορα ,… η τον Πυθαγορα σε “νεα ενσαρκωση” ! Αρχοντα καποιας ‘ακτινας’ του Γαλαξια μας. Τι να πει κανεις. Δεν εχουμε την δυνατοτητα να ‘διεισδησουμε’ … σε σκεπτομορφες που πιθανον δημιουργουνται και ειναι ΑΛΗΘΕΙΕΣ η και ΨΕΜΜΑΤΑ. Αυτα.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ) Διαβασα αυτα που μου εφραψες….” τρελλα πραγματα” με τις τελετες συχαμερου …ΣΕΞ…. και τα αιματα των .. διαβολοτεκνων που γενιουντε!… και τις “σταχτες-με-τα-αιματα”!! το σατανο-ποτο…. ΦΡΙΚΗ!!
    Αυτοι ΟΛΟΙ οι ΣατανΑγγελοι και ΣατανοΘεοι, Αρχοντες του Σκοτους θα πρεπει να εχουν βρει μια ‘αλλη ενεργεια’ και γεννιουντε βραχυκυκλωνοντας τον Δημιουργο/τους Αγγελους η την ‘καρμικη επιτροπη’ που διεπει τις ενσαρκωσεις ! …. δεν μπορω ακριβως να γνωριζω. Παντως, εχω την εντυπωση οτι χρησιμοποιοντας “πολυτιμα μεταλλα” σε συνδιασμο
    37% χρυσου (η μονοατομικου χρυσου) +κατι%(δεν θυμαμαι ακριβως) Πλατινας +κατι%Ασυμι+ κατι% Παλλαδιο…+ Κατι% Ιριδιο ,….Ραδονιο κ.λ.π. σε καυση η περασμα
    ηλεκτρισμου παρουσιαζεται η ΦΛΟΓΑ του ΔΙΑΒΟΛΟΥ(… known as Hell Fire!!!). Αυτα ητανε ‘Μαγεια του Μαγου Σολωμοντος’ , he was a saurcerer!
    ( αναφερονται στο βιβλιο του Lawrence Garner Αγγλου Μασονου-Στοα Μεγαλης Δρυος-Λονδινου κ.λ.π. με τιτλο : “the Shadow of Solomon” ).
    Η Φλογα-του-Διαβολου ειναι μια ‘διασταση’ χωρις βαρυτητα, χωρις, μαγνητικα-ηλεκτικα πεδια ‘καθαρη’…. και ….
    ΠΡΟΣΕΞΕ!! κατα την προσωπικη μου γνωμη (εχω επιφυλαξη διοτι θελει και αλλη ερευνα!!) Γιαυτο τα πολυτιμα μεταλλα τα κρατανε στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ. συμφωνα με τους Ο.Ε.Α.
    Τα πολυτιμα μεταλα διοχετευονταν απο Νοτια Αφρικη…στην Σελινη…… Βεβαιως το Βατικανο και οι Ναζι ητανε απο πισω!
    Εκει πουλιωντουσαν για τεχνολογια…πιθανον!
    H “Διασταση Αυτη “ΒΟΗΘΑ στην ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ και την ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ (Cloning and DNA Mutations).
    ΕΑΝ τωρα παμε στη ΑΡΕΑ-51 , διαλογο του Security Guard Thomas Edwin Castello με καποιον … αναφερει οτι:
    στο 7ον Υπογειο της ΑΡΕΑ-51 κανανε πειραματα “συγκατοντας το Αστρικο Σωμα” μεταξυ 6-πεδιων(κυβος) ωστε να το
    “…..διευκολυνουν….” να εισελθει η σε καποιον κλωνοποιημενο ,… η σε καποιον αιχμαλοτο …. απο την “επιφανεια των ΗΠΑ” … καταλαβες.
    Αυτο το ανεφερε και η Peggy Paine με τον Alex Collier… πριν χρονια. Το θεωρουνε ως το …<>.
    Ωραια, Λυκανς… σε ερωτω: Δυστυχως η ευτυχως τα εχω σχετικα αντιληφθει ! … ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ …. διοτι βλεπω οτι ΖΩ ΣΕ ΕΝΑΝ …. “Ανθρωπινο Ζωολογικο Κηπο”… σημερα! Η Γη βρηστεται σε καποιο πεδιο μεγαλη αστρικης ενεργειας ‘νιονιων’
    εαν θυμαμαι καλα!…. ισως τα σωματα μας γινουν ποιο κρυσταλλικα στο εγγυς μελλον !… ισως αποθανουν παρα πολλις κοσμος λογω αλλαγης ενεργειακου περιβαλλοντος.
    ΙΣΩΣ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!
    Βεβαιως, ο Κισσιγκερ … με τις Georgia GuideStones, μας εδωσε το μηνυμα οτι θα αφανιζε τον κοσμο κατα 70-80%, … by FORCE … για ‘αλλους λογους’!!!
    Εδω ομως, .. αλλα πραγματα φαινεται να λαβουν χωρα. ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Σαυριτες, Φιοειδεις, μεταλλαγμενους, κλωνοποιημενους….και ‘shape-shifters’… What is your opinion? “GEORGE” Rouxotas.

    1. Rouxotas George!!!!

     ΠΡΩΤΟΝ) ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!!!!! ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΞΗΠΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΑΝΟΦΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!! ΑΥΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ!!!!

     ΔΕΥΤΕΡΟΝ) ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΩΣ ΕΞΗΣ:

     ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΣΚΛΣΒΟΣΗΣ ΤΟΥΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 35.000.000 ΧΡΟΝΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΙΩΝ ΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΑΛΟΥ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΔΥΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΗΤΕ ΑΠΛΗΣ ΗΤΕ ΘΡΥΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΓΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΟΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΦΟΝΙΩΝ ….

     ΠΟΙΟΣ ΟΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ!!!! ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ!!!! ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΟΣ ΜΕΣΟ ΕΝΣΑΡΚΟΜΕΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΑΙΜΟΝΟ-ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ – ΕΚ ΤΟ ΕΞΟΤΕΡΟΝ ΣΚΙΟΜΟΡΦΗΣΤΩΝ – ΥΛΟΜΟΡΦΗΣΤΩΝ – ΞΕΝΟΜΟΡΦΗΣΤΩΝ – ΙΟΝΗΣΜΕΝΩΝ ΕΚ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΩΝ ΟΡΓΟΝΗΤΩΝ – ΕΚ ΚΑΘΕΣΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΙΩΝ ΑΝΑ ΧΙΛΙΕΤΙΡΙΔΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!!!! ΟΠΟΥ 15 ΦΟΡΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΒΡΟΣΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΥΚΕΥΣΗΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!! ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΣΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΟΣΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΛΑΧΤΑΡΑΣ!!!! ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΦΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΦΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΕΙ!!!! ΤΥΧΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΥΣΛΗΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ Η ΥΠΟΦΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΩΝ!!!! ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΟΤΙ ΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑΓΗΝ ΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΟ ΙΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΦΩΤΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΗΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΣΟ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΩΝ ΠΕΡΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΜΕ 150 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗΖΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΕΡΤΕΣ ΩΣ ΠΥΓΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΜΕ ΙΔΙΕΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟ Η ΚΑΛΟ!!!! ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΜΥΘΟΛΟΓΟΦΑΝΤΑΣΙΑ!;! ΝΕΟΜΥΘΟΛΟΓΙΑ!;! ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΕΡΔΩΝ!;! Η ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΨΕΥΔΟΚΥΝΔΙΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΡΟΥΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΙΑΛΟΥ!;! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΑΙ!;! ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!;! ΜΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ…. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!! ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΜΕΣΟ ΤΗΝ ΠΟΣΗΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΕΥΡΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΞΕΥΔΟ ΑΝΑΚΕΙΝΩΣΕΙΣ ΚΕ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕΣΟ ΥΠΟΧΘΝΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑ 90% ΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΑΞΕΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ!!!! ΕΧΟΥΝ ΔΥΗΣΔΙΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΕΡΕΣΙΑ!!!! ΜΗ ΑΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΗΣΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΗΓΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΥΔΗ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ!!!! ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΟΧΕΥΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΜΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ!!!! ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΑΒΟΣΗΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΣΗ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΩ Η ΟΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ!!!! ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑ!!!! ΗΤΕ ΕΤΣΙ ΗΤΕ ΑΛΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΜΑ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΗΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ……!!!! ΕΔΩ ΟΜΟΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! ΚΙΒΔΗΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΟΥΡΑΓΟΙ ΝΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!!!! ΦΕΙΔΟΝΤΑΙ ΟΜΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕΣΟ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΒΑΣΕΙΛΙΩΝ ΕΚ ΚΘΡΟΝΗΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ!!!! ΧΕΙΡΑΦΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!! ΓΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΟΝΕΤΕ ΠΛΕΩΝ ΠΑΡΑ ΟΛΟ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΙΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!;! ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΓΟΜΕ ΩΣ ΡΗΞΗΚΕΛΕΥΘΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΨΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΨΕΤΕ Η ΟΠΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΙΣΟΠΑΡΑΣΑΝΤΑΛΟΥΣ!!!! ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!! ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΒΡΩ!!!! ΑΛΛΑ!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΞΗΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΘΑΡΓΟ….. ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΤΗΜΟΝΗΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ…. ΕΙΝΑΙ ΕΠΥΚΙΝΔΥΝΟ!!!!

     ΟΠΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ…..:

     << Πέρασαν οι εποχές που εκείνο που χρειαζόταν για να διοικήσει κανείς τον κόσμο ήταν να ’χει πρόσβαση στα υπουργικά συμβούλια. Σήμερα χρειάζεται πρόσβαση και στα διοικητικά συμβούλια των παγκόσμιων εταιρειών. Ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να κινούνται ελεύθερα και στα δύο περιβάλλοντα; Η μεγαλύτερη παγκόσμια ενοποιητική δύναμη είναι το χρήμα και η διαχείριση των οικονομικών όλου του κόσμου είναι κρίσιμη για τη γενική ευημερία του πλανήτη. Αλίμονο, όπως ισχύει με όλες τις χρηματικές συναλλαγές –από τις πιο μικρές προσωπικές μέχρι τις μεγαλύτερες εθνικές και διεθνείς πληρωμές– πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για τους εγκληματίες να παραβιάζουν το σύστημα. Η κλοπή δεν είναι μια δραστηριότητα που περιορίζεται στα σκοτεινά δρομάκια του κόσμου, αλλά μια συνήθης πράξη στις αίθουσες των διοικήσεων των μυστικών υπεράκτιων τραπεζών, και τα ποσά είναι σχεδόν απίστευτα. Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA) παρακολουθεί όλο τον κόσμο, διαβάζoντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ακούγοντας τις τηλεφωνικές συνομιλίες. Ο χρηματοπιστωτικός τομέας και οι μυστικές υπηρεσίες διασυνδέονται και οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν βρόμικες μεθόδους για να αντιπαλέψουν την τρομοκρατία.>>

     ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!!!! ΑΝ ΟΜΟΣ ΤΟΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΟΥΧΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΞΗΛΟ!!!! ΨΕΜΑΤΑ!;!

     ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΤΙ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΣ:

     http://omadaepsiloney.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html

     ΤΩΡΑ ΤΖΩΡΤΖ!!!! ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΨΑΞΗΜΟ!!!!!
     ΨΑΞΕ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΗΤΑΝ ΟΙ << ΑΡΧΟΝΤΕΣ >>!!!! ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ …….. ΜΕΤΑ!;! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!

     ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ!!!!

     ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΩ……ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Ναι! τα ειδα… τα μελετω!! Δηλαδη ΔΕΝ γλυτωνουμε ποτε απο …δαυτους???
      Οκ! στειλλε μου κα οτι απο τα αλλα, τα κοιταζω ολα! …. Ολα τα σκεφτομαι,
      καποτε θα βγει και καποιο νοημα,

      Ο Θεος να ειναι μαζι σου!

 5. Kαλημερα Σαμανε,ακομα ενα αρθρο με πολλα ιστορικα στοιχεια.Ο Μ.Αλεξανδρος ειχε πολλους λυκαωνες στον στρατο του……..!
  Αυτο και αν ειναι ειδηση!το περιμενα αυτο…τετοιες ιστορικες μορφες οπου καποτε απαλαξαν την ανθρωποτητα απο τα μιασματα
  λογικο θα ηταν να ειχαν ζητησει την βοηθεια των Λυκαωνων!Ετσι και τωρα, οταν θα ερθει η ωρα της ιστατης μαχης,παλι οπως
  ειπες και εσυ την τελευταια στιγμη θα γινουν οι παλιες συμμαχιες.
  Εφτασες μεχρι το βατικανο!μπραβο αδελφε,εμεις απλα θα σε ακουμε,θα σε διαβαζουμε και θα αφυπνιζομαστε.

  1. LAKEDAIMONIOS!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΩΝΕΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΨΕΥΔΟΚΑΛΗΣΘΕΝΗ,,,

   ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση