ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟ ΛΙΛΛΟΥΙΤ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1900

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

  ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟ ΛΙΛΛΟΥΙΤ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ!!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1900

 Στο βόρειο Καναδά οι μεταλλοδίφες αλλά και οι κυνηγοί γούνας εκείνης της εποχής , ειδικά κατά τα πρώτα χρόνια του εικοστού αιώνα, είχαν αναφέρει πάρα πολλές φορές  ότι είχαν δει και συναντήσει  < Τριχωτούς Άγριους Άνδρες  > . Ήταν τόσες πολλές οι αναφορές που οι ανθρωπολόγοι εκείνης της εποχής νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν με κάποια ομάδα ζωντανών Νεάντερνταλ.

Το ενδιαφέρον των ανθρωπολόγων χάθηκε το 1895 όταν ο λοχαγός του ιππικού Τζόν Μπίλντον με μια ιλαρχία στα βουνά της Βρετανικής Κολούμπιας στον Καναδά είδαν όπως ισχυρίστηκαν τρεις από αυτούς τους < Τριχωτούς Άγριους Ανθρώπους  >, ο λοχαγός είχε δηλώσει τότε:

< Έκανε πολύ κρύο, αποφασίσαμε να γυρίσουμε πίσω, ο ήλιος ήθελε γύρω στην μισή ώρα να δύσει, όταν μετά από ένα μίλι της επιστροφής είδαμε τρία πλάσματα να τρέχουν προς το μέρος μας!. Λόγο του αέρα και της πυκνής χιονόπτωσης ίσως δεν μας είχαν δει. Η απόσταση που σταμάτησαν και τα είδαμε και εμείς δεν ήταν πάνω από δέκα μέτρα! Έμοιαζαν σαν άνθρωποι διότι στεκόντουσαν στα δυο τους πόδια, μα δεν ήταν άνθρωποι! Είχαν ύψος από 2 μέτρα έως 2.30! Όλο τους το κορμί ήταν καλυμμένο με τρίχες μαύρες ακόμη και το πρόσωπο τους!  Μόλις μας αντίκρισαν  σάστισαν και τράπηκαν αμέσως σε φυγή!  Η φυγή τους ήταν τελείως ανθρώπινη, δηλαδή έτρεχαν σαν άνθρωποι, ώσπου και χάθηκαν μέσα στην χιονοθύελλα….! Όλα θύμιζαν επάνω τους κάποιο είδος τεράστιου πιθήκου, μα το περπάτημα και το τρέξιμο τους ήταν όλο ίδιο με το ανθρώπινο! >

Το 1900 στην ίδια περιοχή φωτογραφήθηκε ένα τέτοιο πλάσμα το οποίο λέγεται ότι σκοτώθηκε από κάποιους κυνηγούς στα δάση της περιοχής  Λιλλουίτ της Βρετανικής Κολούμπια. Η περιοχή έχει πάρει την ονομασία από την ινδιάνικη φυλή Λιλλουίτ, για αυτά τα πλάσματα οι ινδιάνοι Λιλλουίτ αλλά και άλλες φυλές της περιοχής λένε ότι πρόκειται για άκακα πνεύματα του δάσους! Σαν ένα Σάσκουατς, σαν, όχι ότι πρόκειται για αυτό το πλάσμα.

 Η φωτογραφία αυτή είναι άγνωστο το ποιος την είχε στην κατοχή του, λέγεται ότι βρέθηκε σε μια εγκαταλειμμένη άγρο-αποθήκη στην εξοχή της Λιλλουίτ. Οι μισοί από τους κρυπτοζωολόγους πιστεύουν ότι πρόκειται για πλάστη φωτογραφία, ότι πρόκειται για αυθεντική φωτογραφία μεν αλλά το πλάσμα ίσως είναι ένα σπάνιο είδος λιονταριού των βουνών!!!

Τι είδος λιονταριού είναι αυτό που έχει ανθρωποειδές  χαρακτηριστικά!;! Κάποιοι άλλοι ερευνητές πιστεύουν ότι πρόκειται για τελείως πλαστή κατάσταση. Δεν εξηγούν την πλαστότητα, η φωτογραφία αυτή βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Βανκούβερ από όσο γνωρίζω. Η φωτογραφία που έχει αναλυθεί λέγεται ότι πρόκειται για φωτογραφικό χαρτί που χρησιμοποιείτο από το 1895 έως και το 1910 από τις χαρακτηριστικές μηχανές όπου κρατούσε ο φωτογράφος στο χέρι του το (Τ) και λειτουργούσε με το χαρακτηριστικό φλας και έβγαζε λάμψη  με πολύ καπνό!!! Πως γινόταν εκείνη την εποχή κάποιος να παραχαράξει μια φωτογραφία ειδικά σε ένα τέτοιο θέμα;

Φωτογραφία του 1910 με τους αρχηγούς των αυτόχοθνων ινδιάνων της περιοχής!!

 Η ιστορία που διηγήθηκα είναι από την φυλή των Λιλλουίτ, όσο για την φωτογραφία το ποτέ βρέθηκε και από ποιον είναι τελείως άγνωστο, είναι ακόμα άγνωστο και η τοποθεσία που δείχνει η φωτογραφία. Δυστυχώς για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα δεν υπάρχουν αποδείξεις…. Οι μόνες αποδείξεις για το όλο ζήτημα είναι οι αφηγήσεις των ινδιάνων Λιλλουίτ και των άλλων φύλων της περιοχής. Αυτό που είναι αξιοπερίεργο είναι ότι από τους πρώτους ευρωπαίους κάτοικους που βρέθηκαν στην περιοχή ήταν ότι άκουγαν ιστορίες για αυτό το πλάσμα από τους αυτόχθονες ινδιάνους, στην πορεία πολλοί από τους καινούριους αποίκους της περιοχής είχαν κάποιες συναντήσεις με αυτό το πλάσμα.

Δυστυχώς κατά ένα περίεργο τρόπο οι ινδιάνικες φυλές της περιοχής θα σου αφηγηθούν μόνο την ιστορία του λοχαγού, οι δικές τους ιστορίες θεωρούνται ιερές και δεν πρέπει να αφηγούνται στους λευκούς γιατί αν το κάνουν το πνεύμα του δάσους ( το πλάσμα αυτό ) θα νευριάσει μαζί τους!! Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που ξέρουν πολλά για το πλάσμα αυτό αλλά κρατούν επίσης το στόμα τους κλειστό, οι απόγονοι των κινέζων μεταναστών που ίδρυσαν την πρώτη κινεζική πόλη στην περιοχή. Κάποιοι από αυτούς λένε ότι το πλάσμα αυτό είναι θεϊκό και δεν πρέπει καν να το αναφερουνε……. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση