ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΥΒΡΙΔΙΟ ΣΕ ΣΠΑΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΥΒΡΙΔΙΟ ΣΕ ΣΠΑΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!!!

Οι Ναζί είναι γνωστούς σε πολλούς ερευνητές ότι είχαν αναπτύξει μια επιστήμη η οποία εκείνο τον καιρό αλλά και σήμερα θυμίζει επιστημονική φαντασία!!!! Η επιστήμη τους ήταν γύρω από τα οπλικά συστήματα αλλά και τα οχήματα αέρος!!!! Μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες στα άρθρα μου < ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ!!!! >

Στο επίμαχο και σπάνιο βίντεο που θα σας παρουσιάσουμε είναι από ένα αεροπλάνο το οποίο λειτουργούσε με κινητήρα τουρμπίνας ( για τον τύπο του μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στα άρθρα μου ). Στο τέλος του βίντεο παρατηρήστε αυτόν ο οποίος βγάζει το κάνιστρο της κηροζίνης όπου είχε τοποθετήσει για να ανεφοδιάσει το αεροπλάνο!!!! Δεν δείχνει να είναι άνθρωπος, είναι ακριβώς σαν τα υβρίδια όπου και πολέμησαν σθεναρά τους συμμάχους  σε ένα τετράγωνο του Βερολίνου!!!! Έχω παράθεση για αυτήν την περίπτωση στα άρθρα μου που αναφέρω πιο πάνω.

Λόγο την παλαιότητα του φιλμ δεν είναι και τόσο καθαρή η ταινία αλλά αν παγώσετε την εικόνα στο επίμαχο σημείο θα διαπιστώσετε ότι έχουμε δίκιο!!!! Πολλοί λένε ότι είχε να κάνει με τους Τέρος όπου είναι ίδιοι όπως οι Γκρίζοι με την μόνη διαφορά ότι αυτοί ήταν ψηλοί και έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτούς. Λέγεται ότι εκείνο τον καιρό ήταν σύμμαχοι Γκρίζοι και Τέρος ενώ όταν κατάλαβαν τα ύπουλα σχέδια των Γκρίζων για την ανθρωπότητα οι Τέρος τους εγκατέλειψαν και έγιναν αιώνιοι εχθροί….. Υπάρχουν και άλλα τέτοια βίντεο τα οποία θα αναρτήσουμε στο μέλλον ( αυτό για να μην βιαστούν κάποιοι να πουν τα γνωστά, και αυτό το λέω γιατί δεν γνώριζαν ούτε καν την ύπαρξη αυτού του βίντεο ). Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο Planettpaule όπου πρώτος είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο στις 8 Φεβρουαρίου 2011 και μας παραχώρησε το βίντεο ώστε να το δείτε και εσείς. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=czRBU9umPl4[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση