ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ!;! ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ!;! ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!

Δύο φωτογραφίες από έναν Κινέζο άνδρα όπου κρατάει ένα δράκο και στη συνέχεια το εξπλαχνίζει έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Μερικοί απέρριψαν τις εικόνες ως ψεύτικες, αλλά αν είναι πράγματι πλαστό τότε γιατί να δημιουργήσει κάτι τέτοιο όπου θα κόστιζε του κόσμου τα λεφτά!;!

Αμφιβάλλω αν οι εικόνες είναι από πρόγραμμα του photoshop όπου έχει υποστεί επεξεργασία, το ανοιγμένο στομάχι του μου λέει ότι αυτό το πλάσμα θα μπορούσε να είναι μια σπάνια σαύρα κάποιου είδους όπου μέχρι τώρα δεν έχει ανακαλυφθεί, μπορεί όμως και να είναι ενας αυθεντικός δράκος!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nnn6uWqJo54[/youtube]

Από τις λίγες πληροφορίες που έχω πρόκειται για έναν άγνωστου άνδρα από την Βόρειο Κίνα όπου και έπιασε τον δράκο σε ένα ποτάμι στην περιοχή του χωρίς να αναφέρουν την τοποθεσία και το όνομα του χωριού. Τις φωτογραφίες τον έπεισε ένας φίλος του να τις βγάλουν και να τις δημοσιεύσουν προτού το φάνε!!!! Όπως είναι γνωστό οι Κινέζοι τρώνε τα πάντα αλλά με τον δράκο πίστεψαν ότι θα πάρουν τις ιδιότητες του δράκου όπου για πολλούς Κινέζους θεωρείτε θεϊκό πλάσμα και για κάποιους άλλους μαγικό!!!!

Επίσης έμαθα ότι αυτός ο άνδρας κρύβεται από όλους διότι του είπαν ότι οι αφέντες του που ζουν στο Πεκίνο θα έρθουν να πάρουν εκδίκηση ( !!!!::::!!!! ). Λέτε να τσαντίστηκαν οι Δρακονιανοί που τους έφαγε το κατοικίδιο ή είναι κάτι άλλο!!;!! Όπως και να έχει εγώ λέω με σιγουριά ότι είναι αληθινός ο δράκος ο οποίος όταν πηδάει από δένδρο σε δένδρο είναι απίστευτα γρήγορο και το διατρέχει ένα απίστευτο φως. ….μεγαλώνοντας λίγο ακόμα έχει και την ιδιότητα να μπορεί να πετάξει χωρίς κανένα πρόβλημα!!!! Δεν σας λέω να το πιστέψετε απλά προβληματιστείτε λίγο!!!! Τελικά είναι ένας δράκος ή κάτι άλλο, όπως πάντα, εσείς αποφασίζετε. Οι πλήρης φωτογραφίες εδώ: http://alien-disclosure-group-tv.ning

Να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση