ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!!!

UFO

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!!!

Όλο και ποιο πολλές ανακαλύψεις γίνονται τελευταία για την Σελήνη, από αρχαίες κατασκευές όπως πυραμίδες, κτίσματα, βάσεις, παράξενα οχήματα, φώτα, παράξενες ομίχλες, και πόλεις!!!! Έχουμε γράψει για όλα αυτά ακόμα και για το τεράστιο διαστημόπλοιο το οποίο και είχε ανακαλύψει η αποστολή Apollo 15 με την παρακάτω  φωτογραφία.

Αυτήν την φορά έχει διαρρεύσει μια άλλη φωτογραφία της NASA από την αποστολή στην Σελήνη του Apollo 16!!!!

Το Αpollo 16 της NASA συνέλαβε ένα παράξενο αντικείμενο πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης. Αυτό το αντικείμενο είναι περίπου 2,5 χιλιόμετρα (1,5 μίλι). Σίγουρα συνετρίβη στη Σελήνη, και αυτό γιατί μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ένα τεράστιο κρατήρα πίσω από αυτό.

 Το αντικείμενο φαίνεται να έχει σπάσει, και να έχει καταστραφεί. Μπορούμε επίσης να δούμε μια παράξενη όψη τετράγωνου σχήματος στο άκρο του αντικειμένου. Ωστόσο μοιάζει να έχει διασωθεί αλλά να φέρει σοβαρές ζημιές στο πίσω μέρος .

Έτσι στην Σελήνη επίσημα δείχνει να υπάρχουν δυο γιγαντιαία διαστημόπλοια τα οποία και είναι παρατημένα εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια αν και κάποιοι ειδικοί μιλάνε για εκατομμύρια χρόνια…….!!!! Το ότι δεν μπορούμε να πάμε στην Σελήνη εμείς οι απλοί άνθρωποι ίσως μας φαίνεται απίστευτο και ίσως μας κοροϊδευτικό μα από την άλλη αν το καλοσκεφτούμε γιατί να μην είναι δυνατόν!!!! Και κάτι άλλο επειδή όλοι νομίζουμε ότι η Σελήνη είναι ένας πλανήτης ασπρόμαυρος αυτό είναι λάθος!!!! Παρακάτω μια φωτογραφία από την Σελήνη με πραγματικά της χρώματα…….!!!! Αν ανατρέξετε στο YouTube σε βίντεο με τα φυσικά χρώματα της Σελήνης θα δείτε απίστευτα τοπία τα οποία δείχνουν να υπάρχει μέχρι και πρασινάδα!!!!! Εγώ ανάρτησα ένα από τα πολλά βίντεο που δείχνουν τα πραγματικά χρώματα της Σελήνης….. είναι το δεύτερο βίντεο στην σειρά.

 Έχουμε ακόμα πολλά να ανακαλύψουμε στην Σελήνη …..αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι εφόσον τα έχουν βρει μας τα δίνουν με το σταγονόμετρο λίγο λίγο…. εκτός από αυτά που έχουν διαρρεύσει << κάποιοι >> επίτηδες, αλλά, και πόσα είναι αυτά που έχουν βρει εκεί πάνω και δεν μας λένε τίποτα!!!! Γιατί άραγες!;!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KSTVO5Rr7Yc[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GQ1DNdIZmHg[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HS9HTanzOxk[/youtube]

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση