ΝΕΚΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!!!!

UFO

  ΝΕΚΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!!!!

 Οι φωτογραφίες αυτές πιστεύετε ότι είναι τα σώματα των εξωγήινων από το ατύχημα στο Ρόζγουελ από το 1947. Εμείς έχουμε αντίθετη γνώμη με αυτήν την θεωρία και πιστεύουμε ότι πρόκειται για νεότερα πτώματα εξωγήινων!!

 Αν θα παρατηρήσετε στο βίντεο που ακολουθεί τα πτώματα των εξωγήινων δεν είναι όλα τα ίδια έχουν κάποιες διαφορές!!! Από την άλλη δεν έχει να κάνει με το σώμα του εξωγήινου όπου βρέθηκε και νεκροτομήθηκε στο Ρόζγουελ!!

Ο συνεργάτης μας που ανέβασε αυτό το βίντεο βέβαια έχει άλλη γνώμη η οποία είναι σεβαστή. Μας τόνισε να κοιτάξουμε με λεπτομέρεια τα χέρια των εξωγήινων. Αυτό που ήθελε να μας επισημάνει είναι ότι είναι ακριβώς τα ίδια χέρια με αυτά από τους εξωγήινους της ταινίας BATTELSHIP, πράγματι όταν το είδαμε ανακαλύψαμε ότι δεν έχει άδικο!! Όπως έχω ξαναπεί κάποιες ταινίες κρύβουν πολλά…..

Τα σώματα των εξωγήινων δεν δείχνουν να έχουν υποστεί νεκροτομή, δείχνουν να είναι τοποθετημένα σε ένα θάλαμο έτοιμα προς μεταφορά!! Δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά σε ποια βάση μπορεί να είναι ή ακόμα και σε ποια χώρα. Το βίντεο αυτό για κάποιον που το έχει μέσα του κρύβει πολλά…….. Εμείς για κάποιους σοβαρούς λόγους δεν μπορούμε να τα πούμε….!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΝΕΚΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!!!!

 1. ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛHΘΟΥΣ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΦΤΗΝΉ ΚΑΙ ΑΤΥΠΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΊΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!

  ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΦΑ!! ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ « ΑΚΡΑ ΣΙΓΗ » ΕΤΣΙ ΜΗ ΔΗΛΩΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΊ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΝΟΜΊΖΕΙ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ:

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 2. Καλησπέρα,
  Κάπου είχα διαβάσει οτι οι εξωγήινοι που έχουν κατα καιρούς έχουν παρουσιαστει( όπως ενα βίντεο που είχα δει πολύ παλία).Λέει ότι απλα είναι πειράματα πάνω σε ανθρώπους που τους έφεραν σε αυτή την μορφή αλλάζοντας την μοριακή δομή του σώματος τους και με διαφορες επεμβάσεις.
  Χωρίς αυτο να άλλαζει το γεγονός οτι πιστευω το οτι υπάρχουν εξωγήινοι.

Αφήστε μια απάντηση