ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!!!

N.A.S.A.

                              ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!!!

 

Στις 20/7/2008  διέρρευσε μια ακόμα φωτογραφική απόδειξη από την NASA δείχνοντας ένα άγαλμα στην πλαγιά ενός λόφου ανάμεσα σε ένα γκρεμό. Το άγαλμα αυτό δείχνει να είναι Αιγυπτιακής κατασκευής όπως τα αγάλματα των Φαραώ!!!

Με την συγκεκριμένη φωτογραφία η ηγεσία της NASA είχε γίνει έξαλλη που είχε διαρρεύσει διότι δεν είχαν περάσει δέκα μέρες από την εύρεση και φωτογράφηση του συγκεκριμένου αγάλματος!! Υπάρχουν διάφορες διαρροές που δεν έχουν ακόμα πιστοποιηθεί αν είναι αληθινές ότι εκτός του αγάλματος αυτού υπάρχουν και αλλά ευρήματα………..

Μια από τις πιο εντυπωσιακές πληροφορίες που με κάθε επιφύλαξη την ανακοινώνουμε είναι ότι το μέρος αυτό βρίσκεται στο περίφημο πρόσωπο που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει τόσο αμφιλεγόμενο…….  Λέει η πληροφορία ότι οι πυραμίδες είναι υπαρκτές στον πλανήτη Άρη και ότι το πρόσωπο αυτό είναι μια τεράστια << τούμπα >> με πολλά και συναρπαστικά στοιχεία έξω της όπως το άγαλμα της φωτογραφίας….. αλλά και μέσα από αυτήν…. Δείτε τα παρακάτω δυο βίντεο για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Όλα δείχνουν σιγά σιγά ότι ο κόκκινος πλανήτης έχει αρχαιότητες όπως η γη….. των Μάγια , των Αιγυπτίων, των Σουμέριων κ.τ.λ. το μέλλον θα δείξει(;) αν πράγματι είναι έτσι ή όλοι αυτοί οι πολιτισμοί ήταν πράγματι θεότητες για εμάς τους γήινους!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=qa4lHi4x9Fg

http://www.youtube.com/watch?v=J65gG3rNd8k&feature=related

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση