ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ!!! ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Η ΑΥΠΝΟΥ!!!;;;!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ!!! ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Η ΑΥΠΝΟΥ!!!;;;!!!

Στις 14/ 9/ 2011 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τις κρατικής τηλεόρασης έδειξαν ένα εύρημα που βρήκαν οι Ρώσοι αρχαιολόγοι που έμειναν έκπληκτοι!!! Το εύρημα είναι ενός σκελετού που στην πρώτη ματιά θυμίζει άνθρωπο. Λέω θυμίζει άνθρωπο γιατί δεν είναι ανθρώπινος!!

Χίμαιρες υπάρχουν; Είναι αυτό σκέφτηκαν όταν βρήκαν αυτό το φοβερό σκελετό μαζί με ένα τεράστιο άλογο επικών διαστάσεων. Κάτι στα οστά είναι εντελώς λάθος!!!!  Η σπονδυλική στήλη είναι κυρτή όπως ένα τόξο, οι ωμοπλάτες κάμπτονται προς τα πίσω σαν φτερά. Τι είναι αυτό; Ένας άνδρας, μια αίγα, ένας πεσμένος άγγελος …. μια χίμαιρα;

Οι αρχαιολόγοι έxoυν προβληματιστεί αφάνταστα όταν σε ένα μεσαιωνικό ανάχωμα βρήκαν ένα παράξενο πλάσμα, και σε κάποια απόσταση ένα γιγαντιαίο άλογο.
Στην περιοχή Nevinnomyssk είναι συνηθισμένη σε παράξενα ευρήματα, σε γενικές γραμμές, η ανασκαφή του συγκεκριμένου αρχαίου ταφικού τύμβου έγινε σχεδόν επεισόδιο του << The X-Files >>. Οι αρχαιολόγοι έχουν βρει τόσο μυστηριώδη αντικείμενα που ξεπερνά κάθε προσδοκία λογικής, οι εμπειρογνώμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν τίποτα από ότι έχουν βρει στο τάφο αυτό.

Από το NTV ο ανταποκριτής Maxim Berezin έλαβε υπόψη τα συμπεράσματα. Στον αρχαίο τόπο ταφής, αποκαλύφτηκε κατά τη διάρκεια της ανασκαφής ένα περίεργο πράγμα – σκελετός που έχει σώμα σχεδόν κριαριού με τέλειο ανθρώπινο κεφάλι αλλά και ωμοπλάτες που βγαίνουν σαν φτερά!!!!  Ακριβέστερος ορισμός στα Ρωσικά η λέξη  chelovekobaran  <<  человек баран >> που σημαίνει ακριβώς ο άνθρωπος κριάρι!!! Άννα Shvyreva βρίσκεται στο τμήμα της Φύσης στο Μουσείο της Σταυρούπολης η οποία δήλωσε: << Τι είναι αυτό που το ονόμασαν chelovekobaran >>; Δηλαδή, υπήρξε ένας συνδυασμός γεννητικών μεταλλάξεων σε νέους κάτω των 25 ετών ή πρόκειται για ένα άγνωστο είδος σε μας;

Ο  Sergey Savenko, ένας από τους εξερευνητές του chelovekobarana δήλωσε μια αντιεπιστημονική σκέψη:  << Τι θα γινόταν αν οι αρχαιολόγοι της Σταυρούπολης έχουν αποκάλυψη ένα άγνωστο προς την ανθρωπότητα πλάσμα; Γιατί να μην υποθέσουμε ότι ήταν κάποιος επιβάτης ενός UFO, ο σκελετός έχει σταλεί για εξέταση και ανακάλυψαν ότι η δομή του DNA δεν είναι ανθρώπινη !!! >>.

Ο Sergey Savenko, Πιατιγκόρσκ δήλωσε: << Βρήκαν ένα πλάσμα παράξενο σε όλα τα χρονικά της ανθρωπότητας, στο έδαφος της Κριμαίας, υπήρξαν ντόπινγκ στους ανθρώπινους σκελετούς όταν είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί, αλλά τα χέρια και τα πόδια κόπηκαν κάπου στον αγκώνα για να τεθεί επικεφαλής των παραμορφωμένων ζώων, ήταν κατά πάσα πιθανότητα μια κατσίκα άνθρωπος κατσίκα. << πολλοί ειδικοί ανθρωπολόγοι έχουν καταρρίψει όλες τις φανταστικές θεωρίες, αλλά κανένας από τους γρίφους στο Nevinnomyssk δεν έχει σταθεί σωστή. Η μυστηριώδεις ταφή μπορεί να διεγείρει την φαντασία όχι μόνο στους αρχαιολόγους αλλά και σε ένα σορό επιστήμονες με διαφορετικές ειδικότητες  >>.

Ο μεσαίωνας – αυτό είναι το μόνο που είναι γνωστό γι ‘αυτό το πλάσμα, όμως, αυτό το λένε ίσως λόγο των εν λόγο αντικείμενο στο Βόρειο Καύκασο οπού και βρέθηκε αυτός ο παράξενος σκελετός . Για όλα τα άλλα αρχαιολογικά  χαρακτηριστικά στην ταφή του Nevinnomyssk  είναι χαρακτηριστικό για την εποχή του, στη μετά θάνατον ζωή του εκλιπόντος τηρήθηκαν όλες  απαραίτητες τελετουργίες.

Στο τάφο βρέθηκαν όπλα και σκεύη. Ο Sergey Savenko δήλωσε: << Είναι πραγματικά το είδος μια μοναδικής ανακάλυψης. Είτε ο νεκρός ήταν ένας  << ειδικός άνθρωπος >> είτε ήταν κάτι άλλο που τους υπόδειξε πώς να θαφτεί….. >>. Σε  αντί-επιστημονικό τόνο  κάποιοι άλλοι επιστήμονες δήλωσαν: <<  Δεν απέχει πολύ από την πρώτη αποστολή που ανακάλυψαν τυχαία τα ερείπια του τάφου οπού μέσα βρέθηκε ένα τεράστιο σε διαστάσεις άλογο!!!! Πολεμικό άλογο, οπού δείχνει να είναι ένα γίγαντας άλογο – σχεδόν δύο μέτρα στο ύψος του ώμου (1 μέτρο ≈ 1.09361 μέτρα), και θάφτηκε με τιμές ασυνήθιστες για ζώο!!!.

Η Άννα Shvyreva, δήλωσε:  << Γι ‘αυτό το άλογο είχε σκαφτεί στο έδαφος ένα ειδικό μπάνιο!! Ήταν γεμάτο με χόρτο, και άλογο είχε μια σκάφη στην πλάτη του >>.  Οι επιστήμονες αλλά και οι αρχαιολόγοι δεν έχουν ρίξει κάποιο φως ούτε στο παράξενο πλάσμα ούτε στα ευρήματα του τάφου αλλά ούτε και για το γιγαντιαίο άλογο…..

Όπως λένε, κάποιος από το μακρινό παρελθόν έχει αφήσει ένα ασυνήθιστα δύσκολο έργο για εμάς που το ανακαλύψαμε……. Αν και μιλάνε για πολύ παράξενα αντικείμενα στο τάφο δεν τα έχουν δείξει ακόμα στο κοινό λόγο έρευνας, το περίεργο είναι ότι δεν έχει διαρρεύσει για το τι πρόκειται. Στην ιδία περιοχή πιο παλιά έχουν βρεθεί και άλλοι σκελετοί με τεράστια κρανία όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μαζί με τον παράξενο σκελετό που βρήκαν.

Δυστυχώς το βίντεο είναι στα Ρώσικα και δεν υπάρχει μετάφραση, όμως οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές!!!!  Οτιδήποτε νέο ανακοινωθεί θα σας το παραθέσουμε αμέσως. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση